|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
Ja myję rano przed jedzeniem i po
![]() Od razu przypomniała mi się moja znajoma z uczelni, z którą jeździłyśmy razem tramwajem na wykłady. Zawsze jak miałyśmy na wczesną godzinę to miała bardzo nieświeży oddech, ale nie taki od jedzenia, że czuć np. że ktoś jadł jajecznicę tylko właśnie taki "nocny kapeć". Ona zawsze mówiła, że woli sobie dłużej pospać niż się rano umyć, no ok jak kto woli, ale żeby zębów nie myć
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sieci są strony generowane na podstawie wikipedii i wszystko jest takie samo jak w oryginale oprócz tego, że wyrazy są zapisane ze wszystkimi możliwymi błędami ortograficznymi
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Może jakaś nietypowa jestem, ale nie wiem, jak można wyjść rano z nieumytymi zębami. Przecież nocny sajgon w gębie czuje się nawet po zjedzeniu czegoś, co dopiero bez. Dla mnie to jest kwestia komfortu na cały dzień
![]() Cytat:
Był gdzieś link do przełączania się na poprawny widok i vicer versa, może to o to chodzi?
Edytowane przez Mileva_ Czas edycji: 2012-05-11 o 16:38 |
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że takie strony istnieją... Po co w ogóle są? ![]() Chociaż błędy ortograficzne i tak mnie dziwią :P |
|
|
|
|
#4175 |
|
Pani Buka
|
dziwią mnie ludzie, którzy chcą zbić kasę na czym się da, a jeszcze bardziej ci, którzy się na to łapią.
za miesiąc jest Orange Warsaw Festival, trwa dwa dni. bilet jednodniowy kosztuje bodajże 89zł, karnet dwudniowy 159zł. osób chcących kupić bilet wyłącznie na pierwszy dzień było bardzo dużo, więc takie bilety szybko się skończyły i są już nie do dostania, chyba że od kogoś, kto kupił je wcześniej. te na cały festiwal jeszcze teraz można dostać. dwa dni temu na Allegro zobaczyłam aukcję - dwa bilety na pierwszy dzień OWF, 199zł, tylko że... za sztukę napisałam do sprzedającego, bo może źle zrozumiałam i 200zł jest za dwa bilety, skoro karnet na oba dni festiwalu jest tańszy. on mi odpisał "199zł to cena za jeden bilet, nie wiem co w tym dziwnego skoro biletów na pierwszy dzień już nie ma w sprzedaży"... najlepsze jest to, że następnego dnia rano aukcji już nie było...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-11 o 16:42 |
|
|
|
#4176 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4177 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt, zeby stanik byl dobrze dobrany. Sama mam staniki z mozliwoscia noszenia na 3 sposoby, a i tak nosze ramiaczka tradycyjnie. Za nic nie moge sie przyzwyczaic do paskow w innym polozeniu Poza tym dobry stanik to spory wydatek, z rozmiarowka jest kiepsko, wiec mnie wystajace ramiaczka nie dziwia wcale.
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie ubrań - dziwi mnie moja znajoma. jest wysoka i ma na oko 15kg nadwagi, jednak nie to jest wg mnie problemem. dziwi mnie, że ubiera się w obcisłe rzeczy, przezroczyste bluzki lub sukienki odcięte pod biustem, na obcisłej odzieży odznaczają się fałdki i widać jak niedobrany stanik wbija jej się w ciało, nosi spodnie z wysokim stanem bądź do spódnicy czarne kabaretki (to mnie najbardziej szokuje). koniec końców wygląda jakby była w ciąży. troszkę mi jej szkoda, bo jest naprawdę sympatyczna i inteligentna, ale w dalszym ciągu to moja znajoma, więc jej raczej nie doradzę w kwestii ubioru.
|
#4180 |
|
Konto usunięte
|
Ja sama mam najlepszą przyjaciółkę przy tuszy, sporo waży i owszem, nosi obcisłe ubrania, ale nie takie, że jej się wylewa, tylko ot, dopasowane. I nie ubiera się wyzywająco, nie nosi spódnic, normalne dżinsy i koszulki, bluzę, czy skórzaną kurtkę. Więc nie bardzo Cię rozumiem, tekila901, jeśli ktoś jest otyły to znaczy, że ma nosić same worki?
Nie żebym naskakiwała, pytam tylko
|
|
|
|
#4181 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mam nic do osób otyłych, mam wielu znajomych, którzy borykają się z problemem nadwagi, jednak oni starają się eksponować to, co mają najlepsze, a akurat ta znajoma robi wszystko na odwrót - właśnie to mnie dziwi.
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Tylko może wybiorę jakiś jasny raczej
|
|
#4184 |
|
Raczkowanie
|
Dziwi mnie podejście większości ludzi, że skoro na diecie, to pewno się odchudzam. Nikomu nie przyszło do głowy, że może po prostu nie chce chorować w przyszłosci i dlatego teraz się pilnuje.
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4186 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo, ze nie zaswiecilabym stanikiem przy wieczorowej sukience, ale bluzka na ramiaczkach/bokserka itp. juz są dla mnie inną ligą. nie widzę w tym masakry ![]() Cytat:
ale nic mi do tego jak kto robi.co do zapachu z ust, to sama nie znoszę kiedy komus brzydko pachnie z buzi, ale jednoczesnie zmagam sie z tym problemem przez problemy z zoladkiem dbam o to obsesyjnie i wspomagam sie czym tylko moge...Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem jak dziś u was z pogoda, ale u mnie byla taka masakra, ze myslalam, ze sie roztopie wiele bym oddala za przeswitujaca bluzke
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 11.jpg 1111.jpg
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Jeśli o to chodzi, to ja też noszę stanik normalnie do bokserek, ramiączka mi wystają i akurat w tym nic złego nie widzę, nawet uważam, że to czasem fajnie wygląda ![]() Ale np do sukienek na jakieś wyjście to wiadomo, że trzeba dobierać odpowiednią bieliznę, nie można nakładać byle czego i pozwolić, żeby coś wystawało ![]() Ja nie myję raczej przed jedzeniem, chociaż zdarzało mi się czasem. Zawsze po. Ale też mnie dziwiło, czemu ktoś myje zęby przed jedzeniem, a po jedzeniu już nie. Z dwojga złego. lepiej przed niż wcale. ![]() O tak, parno strasznie. Dopiero teraz troszkę się ochłodziło.
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem jak wystające ramiączka spod bokserki mogą wyglądać fajnie
Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2012-05-11 o 20:03 |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
nie chodzi o silikonowe, tylko o ta kokarde :P
|
#4191 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I to fajek mnie budzi rano, potem herbata, śniadanie, następny fajek i mycie zębów. Dlatego ja nie wiem co to kapeć rano bo zabijam smrodkiem fajka
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz usłyszę MAAAAAAAAAAA-MOOOOOOOOOO i pierdyknę
![]() nie mam nic do dzieci, dziwią mnie rodzice, mający głęboko swoje własne dziecko drące non-stop ryja na osiedlu
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem z jakieś 5 minut kręciło mnie w nosie, tak intensywny był ten zapach a później już się przyzwyczaiłam ale facio co jakiś czas pokaszliwał, więc chyba nafaszerował się naturalnym ''antybiotykiem'', że aż miło.[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;34002075]Tak się zastanawiam skąd u ludzi wiara w chorobotwórczą moc przeciągów [/QUOTE]ej, mnie bolą uszy gdy siedzę na przeciągu - w autobusie, albo jak mnie zawieje, albo w domu...
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w stanie - ale wolę jednak umyć zęby przed jedzeniem, a potem jeszcze raz przejechać je szczoteczką lub, kiedy się spieszę, poratować się gumą do żucia.
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2012-05-11 o 21:33 |
|
|
|
|
#4196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4197 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Dziwi mnie, że osoby prowadzące degustacje są czasem zupełnie nieprzygotowane do rozmawiania z bardziej ogarniętymi klientami i/lub wciskają klientom kit.
Dzisiaj mi pani na degustacji wmawiała, że wszystkie jogurty są barwione karminem Potem mówiła, że wszystkie jogurty są barwione. Na co ja przejrzałam składy jogurtów, które miała na stoliku i pokazałam jej jogurt bez barwnika Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4198 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4199 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

W sieci są strony generowane na podstawie wikipedii i wszystko jest takie samo jak w oryginale oprócz tego, że wyrazy są zapisane ze wszystkimi możliwymi błędami ortograficznymi 
Nawet nie wiedziałam, że takie strony istnieją... Po co w ogóle są?
napisałam do sprzedającego, bo może źle zrozumiałam i 200zł jest za dwa bilety, skoro karnet na oba dni festiwalu jest tańszy. on mi odpisał "199zł to cena za jeden bilet, nie wiem co w tym dziwnego skoro biletów na pierwszy dzień już nie ma w sprzedaży"... najlepsze jest to, że następnego dnia rano aukcji już nie było... 

dbam o to obsesyjnie i wspomagam sie czym tylko moge...
wiele bym oddala za przeswitujaca bluzke