Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-11, 16:22   #4171
Lolaa87
Zadomowienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3

Ja myję rano przed jedzeniem i po
Od razu przypomniała mi się moja znajoma z uczelni, z którą jeździłyśmy razem tramwajem na wykłady. Zawsze jak miałyśmy na wczesną godzinę to miała bardzo nieświeży oddech, ale nie taki od jedzenia, że czuć np. że ktoś jadł jajecznicę tylko właśnie taki "nocny kapeć". Ona zawsze mówiła, że woli sobie dłużej pospać niż się rano umyć, no ok jak kto woli, ale żeby zębów nie myć
Stary 2012-05-11, 16:32   #4172
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Dziwią mnie błędy ortograficzne... Znalezione przed chwilą na wikipedii:
"W 2011 roku zagrała jedną z głuwnyh rul w filmie Jestem numerem cztery, Sarah Hart." (pisownia oryginalna)
Sprawdź sobie w historii czy to na pewno było na stronie wikipedia.org, bo mogę się założyć, że nie W sieci są strony generowane na podstawie wikipedii i wszystko jest takie samo jak w oryginale oprócz tego, że wyrazy są zapisane ze wszystkimi możliwymi błędami ortograficznymi
Stary 2012-05-11, 16:33   #4173
Mileva_
Zakorzenienie

Może jakaś nietypowa jestem, ale nie wiem, jak można wyjść rano z nieumytymi zębami. Przecież nocny sajgon w gębie czuje się nawet po zjedzeniu czegoś, co dopiero bez. Dla mnie to jest kwestia komfortu na cały dzień

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Sprawdź sobie w historii czy to na pewno było na stronie wikipedia.org, bo mogę się założyć, że nie W sieci są strony generowane na podstawie wikipedii i wszystko jest takie samo jak w oryginale oprócz tego, że wyrazy są zapisane ze wszystkimi możliwymi błędami ortograficznymi
Co do wikipedii z błędami, to jakiś czas temu uruchomiono specjalną, antyortograficzną wersję cioci Wiki Był gdzieś link do przełączania się na poprawny widok i vicer versa, może to o to chodzi?

Edytowane przez Mileva_
Czas edycji: 2012-05-11 o 16:38
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 16:34   #4174
reverse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Masz rację, rzeczywiście Nawet nie wiedziałam, że takie strony istnieją... Po co w ogóle są?

Chociaż błędy ortograficzne i tak mnie dziwią :P
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 16:41   #4175
kasiencja
Pani Buka

dziwią mnie ludzie, którzy chcą zbić kasę na czym się da, a jeszcze bardziej ci, którzy się na to łapią.

za miesiąc jest Orange Warsaw Festival, trwa dwa dni. bilet jednodniowy kosztuje bodajże 89zł, karnet dwudniowy 159zł. osób chcących kupić bilet wyłącznie na pierwszy dzień było bardzo dużo, więc takie bilety szybko się skończyły i są już nie do dostania, chyba że od kogoś, kto kupił je wcześniej. te na cały festiwal jeszcze teraz można dostać.

dwa dni temu na Allegro zobaczyłam aukcję - dwa bilety na pierwszy dzień OWF, 199zł, tylko że... za sztukę napisałam do sprzedającego, bo może źle zrozumiałam i 200zł jest za dwa bilety, skoro karnet na oba dni festiwalu jest tańszy. on mi odpisał "199zł to cena za jeden bilet, nie wiem co w tym dziwnego skoro biletów na pierwszy dzień już nie ma w sprzedaży"... najlepsze jest to, że następnego dnia rano aukcji już nie było...

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-05-11 o 16:42
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 16:51   #4176
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Asji Pokaż wiadomość
Ciekawy temat z tymi zębami
Ja zwykle jak idę przemyć rano twarz wodą to od razu płuczę zęby wodą, coby zneutralizować nocny posmak. Potem piję kawę/jem coś i dopiero po jedzeniu myję pastą.
Robię tak samo.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 17:00   #4177
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 17:30   #4178
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rnm Pokaż wiadomość

ostatnio słyszałam w tv, ze rzeczą KARYGODNĄ jest wystająca spod ubrania bielizna. o ile w kwestii majtek, czy przodu stanika sie zgodze, o tyle nie rozumiem draki z ramiączkami
jest goraco, wiec duzo dziewczyn nosi bokserki/bluzki na ramiaczkach. czesto powycinane na plecach. wtedy naprawde trudno uniknac wystajacych ramiaczek na plecach (wiadomo - mozna zalozyc stanik bez ramiaczek, albo skrzyzowac je na plecach, albo przelozyc "górą"). jestem tylko ciekawa waszego zdania. bo jesli stanik jest ładny, czysty, to moim zdaniem te ramiączka niczemu nie szkodza. jak sa jakies fantazyjne, to moga byc dodatkowa ozdoba.
tez nie rozumiem Grunt, zeby stanik byl dobrze dobrany. Sama mam staniki z mozliwoscia noszenia na 3 sposoby, a i tak nosze ramiaczka tradycyjnie. Za nic nie moge sie przyzwyczaic do paskow w innym polozeniu Poza tym dobry stanik to spory wydatek, z rozmiarowka jest kiepsko, wiec mnie wystajace ramiaczka nie dziwia wcale.
Stary 2012-05-11, 17:51   #4179
tekila901
Zakorzenienie

odnośnie ubrań - dziwi mnie moja znajoma. jest wysoka i ma na oko 15kg nadwagi, jednak nie to jest wg mnie problemem. dziwi mnie, że ubiera się w obcisłe rzeczy, przezroczyste bluzki lub sukienki odcięte pod biustem, na obcisłej odzieży odznaczają się fałdki i widać jak niedobrany stanik wbija jej się w ciało, nosi spodnie z wysokim stanem bądź do spódnicy czarne kabaretki (to mnie najbardziej szokuje). koniec końców wygląda jakby była w ciąży. troszkę mi jej szkoda, bo jest naprawdę sympatyczna i inteligentna, ale w dalszym ciągu to moja znajoma, więc jej raczej nie doradzę w kwestii ubioru.
Stary 2012-05-11, 18:19   #4180
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Ja sama mam najlepszą przyjaciółkę przy tuszy, sporo waży i owszem, nosi obcisłe ubrania, ale nie takie, że jej się wylewa, tylko ot, dopasowane. I nie ubiera się wyzywająco, nie nosi spódnic, normalne dżinsy i koszulki, bluzę, czy skórzaną kurtkę. Więc nie bardzo Cię rozumiem, tekila901, jeśli ktoś jest otyły to znaczy, że ma nosić same worki?
Nie żebym naskakiwała, pytam tylko
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 18:42   #4181
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
odnośnie ubrań - dziwi mnie moja znajoma. jest wysoka i ma na oko 15kg nadwagi, jednak nie to jest wg mnie problemem. dziwi mnie, że ubiera się w obcisłe rzeczy, przezroczyste bluzki lub sukienki odcięte pod biustem, na obcisłej odzieży odznaczają się fałdki i widać jak niedobrany stanik wbija jej się w ciało, nosi spodnie z wysokim stanem bądź do spódnicy czarne kabaretki (to mnie najbardziej szokuje). koniec końców wygląda jakby była w ciąży. troszkę mi jej szkoda, bo jest naprawdę sympatyczna i inteligentna, ale w dalszym ciągu to moja znajoma, więc jej raczej nie doradzę w kwestii ubioru.
A sukienki odcięte pod biustem nie są właśnie stosunkowo odpowiednie dla pełniejszych figur? W sumie sama nie mam idealnej figury, staram się nie straszyć ludzi wylewającymi się fałdkami...czasem jednak ciężko zapanować nad ciałem, a worków nie chcę nosić bo mam dość proporcjonalną i kształtną figurę, więc wtedy w ogóle wyglądałabym źle..
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 19:02   #4182
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ja sama mam najlepszą przyjaciółkę przy tuszy, sporo waży i owszem, nosi obcisłe ubrania, ale nie takie, że jej się wylewa, tylko ot, dopasowane. I nie ubiera się wyzywająco, nie nosi spódnic, normalne dżinsy i koszulki, bluzę, czy skórzaną kurtkę. Więc nie bardzo Cię rozumiem, tekila901, jeśli ktoś jest otyły to znaczy, że ma nosić same worki?
Nie żebym naskakiwała, pytam tylko
to nie jest kwestia wagi, ani tego, że otyli nie powinni nosić obcisłych ubrań. akurat w jej przypadku jest tak, że ubiera się w sposób, który podkreśla jej wady zamiast atutów. np. nosi obcisłe jeansy z gigantycznymi kieszeniami. spodnie kończą się nad pępkiem i obejmują tym samym cały brzuch, co daje niefajny efekt wizualny.

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
A sukienki odcięte pod biustem nie są właśnie stosunkowo odpowiednie dla pełniejszych figur? W sumie sama nie mam idealnej figury, staram się nie straszyć ludzi wylewającymi się fałdkami...czasem jednak ciężko zapanować nad ciałem, a worków nie chcę nosić bo mam dość proporcjonalną i kształtną figurę, więc wtedy w ogóle wyglądałabym źle..
jak sama ważyłam więcej, to w każdej sukience obcisłej wyglądałam jakbym była w ciąży. tylko wiesz, jest jeszcze jedna kwestia - znajoma, o której pisałam chodzi właśnie w takich sukienkach, a ta mimo wszystko tak się na niej układa, że widać fałdki tłuszczu. wrażenie to potęguje fakt, że sukienka jest prześwitująca (pod spodem dało się zobaczyć biustonosz, w związku z wcześniejszą dyskusją - moja znajoma tego dnia miała na sobie koloru cielistego).

nie mam nic do osób otyłych, mam wielu znajomych, którzy borykają się z problemem nadwagi, jednak oni starają się eksponować to, co mają najlepsze, a akurat ta znajoma robi wszystko na odwrót - właśnie to mnie dziwi.
Stary 2012-05-11, 19:23   #4183
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Też mnie to dziwi

Kurde, ja tam się nie dziwię, że jak jest gorąco to ludzie noszą cienkie, bluzki, sukienki, spodnie i że coś tam zza nich prześwituje.
Ja dzisiaj kupiłam sobie też bluzkę z takiego cienkiego materiału i też zamierzam świecić stanikiem, skoro mówicie, że nie ma w tym nic złego
Tylko może wybiorę jakiś jasny raczej
Stary 2012-05-11, 19:33   #4184
czarno czarna
Raczkowanie

Dziwi mnie podejście większości ludzi, że skoro na diecie, to pewno się odchudzam. Nikomu nie przyszło do głowy, że może po prostu nie chce chorować w przyszłosci i dlatego teraz się pilnuje.
czarno czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 19:38   #4185
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Dziwi mnie podejście większości ludzi, że skoro na diecie, to pewno się odchudzam. Nikomu nie przyszło do głowy, że może po prostu nie chce chorować w przyszłosci i dlatego teraz się pilnuje.
Bo dieta z reguły jest odchudzająca. Powinnaś mówić, że po prostu się zdrowo odżywiasz
Stary 2012-05-11, 19:45   #4186
rnm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
oczywiście, że tak. bieliznę nosi się pod UBRANIEM, a nie na wierzchu i nie powinna ona nigdzie wystawać. Po jest tyle modeli staników i dodatków do nich, żeby nie świecić bielizną. Co za różnica jakie to ramiączka, białe, żółte czy jakieś fantazyjne - bielizna to bielizna i nigdy wystająca nie wygląda ładnie.
Kup sobie klips ściągający ramiączka - koszt 1zł (np. tu http://moda.allegro.pl/klips-sciagaj...324293523.html) i nie będzie ci widać żadnych ramiączek spod bokserek.
Swoją drogą często śmiesznie to wygląda jak idzie kobieta odpicowana (makijaż, obcasy itp) i wystają jej ramiączka od stanika. Masakra.
nie zamierzam niczego kupować, bo mi to zupełnie nie przeszkadza, ale dzieki za rade wiadomo, ze nie zaswiecilabym stanikiem przy wieczorowej sukience, ale bluzka na ramiaczkach/bokserka itp. juz są dla mnie inną ligą. nie widzę w tym masakry
Cytat:
Napisane przez Lolaa87 Pokaż wiadomość
Ja myję rano przed jedzeniem i po
Od razu przypomniała mi się moja znajoma z uczelni, z którą jeździłyśmy razem tramwajem na wykłady. Zawsze jak miałyśmy na wczesną godzinę to miała bardzo nieświeży oddech, ale nie taki od jedzenia, że czuć np. że ktoś jadł jajecznicę tylko właśnie taki "nocny kapeć". Ona zawsze mówiła, że woli sobie dłużej pospać niż się rano umyć, no ok jak kto woli, ale żeby zębów nie myć
ja tez myje rano przed jedzeniem i po nie wyobrazam sobie zasiąść do śniadania z nocnym kapciem ale nic mi do tego jak kto robi.
co do zapachu z ust, to sama nie znoszę kiedy komus brzydko pachnie z buzi, ale jednoczesnie zmagam sie z tym problemem przez problemy z zoladkiem dbam o to obsesyjnie i wspomagam sie czym tylko moge...
Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
tez nie rozumiem Grunt, zeby stanik byl dobrze dobrany. Sama mam staniki z mozliwoscia noszenia na 3 sposoby, a i tak nosze ramiaczka tradycyjnie. Za nic nie moge sie przyzwyczaic do paskow w innym polozeniu Poza tym dobry stanik to spory wydatek, z rozmiarowka jest kiepsko, wiec mnie wystajace ramiaczka nie dziwia wcale.
ja czasem noszę na szyi (przy bluzkach bez pleców wiązanych na karku). wtedy ramiaczka faktycznie wygladają kiepsko. w innych przypadkach mnie to lotto
Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam sobie też bluzkę z takiego cienkiego materiału i też zamierzam świecić stanikiem, skoro mówicie, że nie ma w tym nic złego
Tylko może wybiorę jakiś jasny raczej
świeć nie wiem jak dziś u was z pogoda, ale u mnie byla taka masakra, ze myslalam, ze sie roztopie wiele bym oddala za przeswitujaca bluzke

rnm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 19:57   #4187
mad86
Zakorzenienie

Cytat:

ja czasem noszę na szyi (przy bluzkach bez pleców wiązanych na karku). wtedy ramiaczka faktycznie wygladają kiepsko. w innych przypadkach mnie to lotto
fajnie wyglada takie cos. Wzorow do wyboru do koloru
11.jpg 1111.jpg
Stary 2012-05-11, 20:00   #4188
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
nie zamierzam niczego kupować, bo mi to zupełnie nie przeszkadza, ale dzieki za rade wiadomo, ze nie zaswiecilabym stanikiem przy wieczorowej sukience, ale bluzka na ramiaczkach/bokserka itp. juz są dla mnie inną ligą. nie widzę w tym masakry

ja tez myje rano przed jedzeniem i po nie wyobrazam sobie zasiąść do śniadania z nocnym kapciem ale nic mi do tego jak kto robi.
co do zapachu z ust, to sama nie znoszę kiedy komus brzydko pachnie z buzi, ale jednoczesnie zmagam sie z tym problemem przez problemy z zoladkiem dbam o to obsesyjnie i wspomagam sie czym tylko moge...

świeć nie wiem jak dziś u was z pogoda, ale u mnie byla taka masakra, ze myslalam, ze sie roztopie wiele bym oddala za przeswitujaca bluzke

Jeśli o to chodzi, to ja też noszę stanik normalnie do bokserek, ramiączka mi wystają i akurat w tym nic złego nie widzę, nawet uważam, że to czasem fajnie wygląda
Ale np do sukienek na jakieś wyjście to wiadomo, że trzeba dobierać odpowiednią bieliznę, nie można nakładać byle czego i pozwolić, żeby coś wystawało

Ja nie myję raczej przed jedzeniem, chociaż zdarzało mi się czasem. Zawsze po.
Ale też mnie dziwiło, czemu ktoś myje zęby przed jedzeniem, a po jedzeniu już nie. Z dwojga złego. lepiej przed niż wcale.

O tak, parno strasznie. Dopiero teraz troszkę się ochłodziło.
Stary 2012-05-11, 20:01   #4189
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
fajnie wyglada takie cos. Wzorow do wyboru do koloru
Załącznik 4669331 Załącznik 4669332
te drugie silikonowe ramiączka są okropne.
i nie wiem jak wystające ramiączka spod bokserki mogą wyglądać fajnie

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2012-05-11 o 20:03
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 20:04   #4190
mad86
Zakorzenienie

nie chodzi o silikonowe, tylko o ta kokarde :P
Stary 2012-05-11, 20:09   #4191
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
dla mnie z kolei ten posmak w ustach od nieumytych zębów jest wręcz koszmarny i nie wyobrażam sobie teraz zjeść cokolwiek rano bez wyszczotkowanej paszczy
Widzisz, mi to lotto bo ja pierwsze co robię po otworzeniu oczu to sięgam po papierosy I to fajek mnie budzi rano, potem herbata, śniadanie, następny fajek i mycie zębów. Dlatego ja nie wiem co to kapeć rano bo zabijam smrodkiem fajka
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 20:45   #4192
Suvia
Zakorzenienie

jeszcze raz usłyszę MAAAAAAAAAAA-MOOOOOOOOOO i pierdyknę

nie mam nic do dzieci, dziwią mnie rodzice, mający głęboko swoje własne dziecko drące non-stop ryja na osiedlu

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 20:50   #4193
czarno czarna
Raczkowanie

Cytat:
Bo dieta z reguły jest odchudzająca. Powinnaś mówić, że po prostu się zdrowo odżywiasz
To i tak niczego nie zmienia
czarno czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 21:01   #4194
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asji Pokaż wiadomość
Zgadza się. Moja siostra zawsze stosuje kurację czosnkową jak łapie jakieś przeziębienie i naprawdę jej pomaga
Tylko pamiętajcie, że najlepiej leczenie czosnkiem stosować wieczorem kiedy już się nie wybieracie do ludzi
kiedyś jechałam autobusem, obok dosiadł się jakiś koleś, w momencie gdy siadał, to poczułam nagłe uderzenie CZOSNKU potem z jakieś 5 minut kręciło mnie w nosie, tak intensywny był ten zapach a później już się przyzwyczaiłam ale facio co jakiś czas pokaszliwał, więc chyba nafaszerował się naturalnym ''antybiotykiem'', że aż miło.

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;34002075]Tak się zastanawiam skąd u ludzi wiara w chorobotwórczą moc przeciągów [/QUOTE]
ej, mnie bolą uszy gdy siedzę na przeciągu - w autobusie, albo jak mnie zawieje, albo w domu...
Stary 2012-05-11, 21:30   #4195
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Dziwi mnie też, gdy ktoś najpierw myje rano zęby, a później je śniadanie. I później już nie myje zębów... Nie potrafię tego zrozumieć
Mam koleżankę, która nie jest w stanie zjeść śniadania z nieumytymi zębami - twierdzi, że się brzydzi
Ja jestem w stanie - ale wolę jednak umyć zęby przed jedzeniem, a potem jeszcze raz przejechać je szczoteczką lub, kiedy się spieszę, poratować się gumą do żucia.

Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2012-05-11 o 21:33
pani-jesień jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 23:43   #4196
Sondrina
BAN stały

Cytat:
ja tez uwielbiam jak jest tak gorąco jak ostatnio, to tylko stanik pod spód. moze zalezy tez jaki to jest stanik, bo sama bym pewnie nie zalozyla jakichs seksownych koronek pod przeswit, ale nie przeszkadza mi to u innych. sama stawiam wtedy na prostotę

akurat z tym sie nie zgadzam. moze istnieja jakies wymogi na ten temat, ale cielistych stanikow w szafie nie mam i raczej miec nie bede.

ostatnio słyszałam w tv, ze rzeczą KARYGODNĄ jest wystająca spod ubrania bielizna. o ile w kwestii majtek, czy przodu stanika sie zgodze, o tyle nie rozumiem draki z ramiączkami
jest goraco, wiec duzo dziewczyn nosi bokserki/bluzki na ramiaczkach. czesto powycinane na plecach. wtedy naprawde trudno uniknac wystajacych ramiaczek na plecach (wiadomo - mozna zalozyc stanik bez ramiaczek, albo skrzyzowac je na plecach, albo przelozyc "górą"). jestem tylko ciekawa waszego zdania. bo jesli stanik jest ładny, czysty, to moim zdaniem te ramiączka niczemu nie szkodza. jak sa jakies fantazyjne, to moga byc dodatkowa ozdoba.
Ja zawsze mam czarne wystające ramiączka i mam gdzieś, ile osób to razi. Nie założę stanika bez ramiączek, bo będę się martwiła, że mi się zsunie ciuch i stanik. Nie będę bawiła się w krzyżowanie, bo to niewygodne. A przeźroczyste ramiączka moim zdaniem wyglądają gorzej od zwyczajnych, zwłaszcza jak plastik zaczyna "pomarańczowieć".
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 23:46   #4197
Chatul
ma zielone pojęcie

Dziwi mnie, że osoby prowadzące degustacje są czasem zupełnie nieprzygotowane do rozmawiania z bardziej ogarniętymi klientami i/lub wciskają klientom kit.
Dzisiaj mi pani na degustacji wmawiała, że wszystkie jogurty są barwione karminem
Potem mówiła, że wszystkie jogurty są barwione. Na co ja przejrzałam składy jogurtów, które miała na stoliku i pokazałam jej jogurt bez barwnika

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Co za różnica jakie to ramiączka, białe, żółte czy jakieś fantazyjne - bielizna to bielizna i nigdy wystająca nie wygląda ładnie.
Kwestia gustu

Cytat:
A może ona się sobie w tej wersji podoba? Może uważa, że takie obcisłe stroje jej pasują?

Cytat:
to nie jest kwestia wagi, ani tego, że otyli nie powinni nosić obcisłych ubrań. akurat w jej przypadku jest tak, że ubiera się w sposób, który podkreśla jej wady zamiast atutów.
Może to, co ty uznajesz za wadę, dla niej jest atutem albo czymś neutralnym
Stary 2012-05-12, 00:06   #4198
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Nieprawda, dieta to sposób żywienia osób chorych.

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że osoby prowadzące degustacje są czasem zupełnie nieprzygotowane do rozmawiania z bardziej ogarniętymi klientami i/lub wciskają klientom kit.
Dzisiaj mi pani na degustacji wmawiała, że wszystkie jogurty są barwione karminem
Potem mówiła, że wszystkie jogurty są barwione. Na co ja przejrzałam składy jogurtów, które miała na stoliku i pokazałam jej jogurt bez barwnika
Myślę, że wynika to z faktu, że są to osoby, które chcą sobie dorobić w weekend do studiów. One są rzucane na promocję do Reala, Tesco i czasami nawet nie wiedzą, co będą promować. Przychodzą na godzinę i biorą przygotowane ciuchy i robią to, co im się każe. Jak moja przyjaciółka pracowała na promocjach parę lat temu, to przychodziła na 7:50 do Reala, brała przygotowany strój i kubeczki na jogurty. Zresztą ona dowiadywała się o tym, że jest robota, dzień wcześniej o 21, gdy dzwoniła szefowa agencji i prosiła ją, żeby podratowała ją w podbramkowej sytuacji...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 00:27   #4199
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Nieprawda, dieta to sposób żywienia osób chorych.
Nieprawda. Dieta to sposób odżywiania w ogóle.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 00:43   #4200
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
dziwią mnie ludzie, którzy chcą zbić kasę na czym się da, a jeszcze bardziej ci, którzy się na to łapią.

za miesiąc jest Orange Warsaw Festival, trwa dwa dni. bilet jednodniowy kosztuje bodajże 89zł, karnet dwudniowy 159zł. osób chcących kupić bilet wyłącznie na pierwszy dzień było bardzo dużo, więc takie bilety szybko się skończyły i są już nie do dostania, chyba że od kogoś, kto kupił je wcześniej. te na cały festiwal jeszcze teraz można dostać.

dwa dni temu na Allegro zobaczyłam aukcję - dwa bilety na pierwszy dzień OWF, 199zł, tylko że... za sztukę napisałam do sprzedającego, bo może źle zrozumiałam i 200zł jest za dwa bilety, skoro karnet na oba dni festiwalu jest tańszy. on mi odpisał "199zł to cena za jeden bilet, nie wiem co w tym dziwnego skoro biletów na pierwszy dzień już nie ma w sprzedaży"... najlepsze jest to, że następnego dnia rano aukcji już nie było...
niestety, ale wszystko jest tyle warte ile jesteśmy w stanie za to zapłacic.
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości