|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Relacje ślubne PMek 2012![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-05-26 o 11:20 |
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
carbonara ![]() ![]() :tor ba:a potem boczki wyłażą wracam na xfactor
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiona
wrzucę fotę jak przyjedzie
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj standardowo bagietki
![]()
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
ale zirytowana jestem... założyłam sobie konto na forum gdzie doradza dekoratorka-florystka. Elegancko się zarejestrowałam a od kilku godzin mi go jeszcze nie aktywowali...:/
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
No to zaczynam swoją relację
![]() Piątek 27.04 miałam wolny dzień więc rano na spokojnie sprawdziłam czy wszystko mam aby jutro spokojnie się ubrać oraz czy wszystkie gadżety są aby ubrać salę na poprawiny oraz moją bramę. Wszystko się zgadzało więc dalej sprawdzałam czy są nalepki na wódkę, zawieszki oraz nalepki na pudełka z ciastem dla gości. Jak na razie wszystko było ok stresik był ale malutki apogełum miało przyjść w sobotę Popołudni z kilkoma koleżankami poszłyśmy ubierać salę w której były nasze poprawiny. Balony, serpentyny oraz różne dodatki w kolorze bordo ![]() Po skończonej pracy poszliśmy do kościoła do spowiedzi oraz pomóc paniom z kwiaciarni w ubieraniu kościoła. Wszystko byłoby ok gdyby nie fochy księdza że mu przeszkadzamy w próbie z młodzieżom która idzie do bierzmowania tym przykrym akcentem zakończyłam rozmowę z ks miałam cichą nadzieją, że w sobotę jednak bardzo poważnie i z godnością podejdzie do odprawiania naszej mszy. Wróciłam do domku była 21.30 zjadłam kolacje i czekałam na sygnał kiedy mam odebrać z dworca kolejnych gości, którzy przyjechali na ślub. Około godziny 22.30 dekorowałam swoją klatkę z koleżanką i moją mamą gdy skończyliśmy byłam padnięta Trochę wieczorny prysznic mnie odprężył ale stresik pozostał i nie dawał mi usnąć Sobota 28.04 pobudka była o 6.30 poszłam się umyć i wcisnęłam w siebie kromkę chleba. Następnie poszłam do fryzjera i makijażystki wróciłam do domu była godzina 12.30 sama nie wiedziałam że to wszystko tak długo zajmie. Fryzurka była super a makijaż jeszcze lepszy dokładnie taki jaki chciałam mieć.Między czasie moja mama z bratem oraz świadkowie byli na naszej sali dowieźć niezbędne rzeczy jak winietki, zawieszki na alkohol, prezenty dla rodziców, kwiaty, moje butki na zmianę, koszulę dla Tż zapasową oraz kilka innych drobiazgów. Mój ojczulek w tym czasie z moją koleżanka przystrajał nam bramę oraz witał gość, którzy zaczeli się do nas zjeżdżać. Gdy wracałam od fryzjera spotkałam naszego fotografa, który cykał mi fotki w drodze do domu. Gdy już dotarłam do domciu tam był już kamerzysta,który sobie coś już kręcił Potem przyszła kolej na moje ubieranie i czekanie jak mój Tż przyjedzie z rodzinką do nas na błogosławieństwo. Ta chwila była bardzo podniosła mój głos zaczął się załamywać a rodzice mieli łzy w oczach. Ja jakoś dałam radę i nie uroniłam żadnej łezki choć byłam bardzo bliska tego. Do kościoła szliśmy piechotką pogoda była cudowna. Pięknie świeciło słońce orkiestra cudnie grała a pszechodnie patrzyli na nas i nam gratulowali ale wybaczam mu to bo wiem że był bardzo zestresowany.Po mszy przyjeliśmy życzenia a potem jazda na salę. Tam witanie chlebem i solą oraz toasty i pyszny obiad którego nie zjadłam wcale bo mój żołądek nic nie chciał przyjmować tylko napoje ![]() Pierwszy taniec wyszedł nam super a cała zabawa weselna była wyśmienita tak przynajmniej słyszałam od gości. Bawiliśmy się do 4.30 między czasie część gości pojechała do domu ale spore grono została do końca. Najśmieszniejsze w tym wszystkim było to że goście gubili się w ZOO szukając wyjścia i drogi do autokaru po drodze karmiąc zwierzęta czym popadnie. Miałam wesele we Wrocławskim ZOO w tym samym co pokazywali w "Nie mów pannie młodej" Tak oto wyglądał nasz cudowny dzień a dziś już widziałam nasz filmik z wesela bo pan kamerzysta zrobił go dla nas w bardzo szybkim tempie
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2012-05-12 o 21:33 |
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
jest
![]() czestujcie sie
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2012-05-12 o 21:17 |
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
oz ty!!!!! jezyk mi do dupy wszedł
|
#761 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszym PMkom życzę Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Niedobra
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Rada dla wszystkich PM nie przejmujcie się że wam coś nie wyszło albo czegoś brakuje w dniu ślubu to mało ważne. Moja bratowa uszyła nam podkładke aby klęknąć na nią na błogosławieństwie w sobotę nikt nie mógł jaj znależć przepadła jak kamień wodę a już w poniedziałek odnalazła się w szafie
Poinformował nas o tym kamerzysta który to zauważył a my nic o tym nie wiedzieliśmy. Było jescze kilka szczegółów ale nie warto sobie w tym dniu głowy zawracać. Ważne że goście byli zadowoleni my również ale w naszej pamięci pozostanie na całe życie
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2012-05-12 o 21:35 |
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
umarlam po dwóch kawałkach
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
poprzedni na piątkę, a ostatni chyba poszedł, ale na sto procent zadowolona nie jestem
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Lubcia - super relacja
|
|
|
|
|
#766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
piękna relacja. A miejsce na wesele dość ciekawe ![]() O nie... Jak mogłaś. Aż poczułam zapach pizzy
|
|||
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny
Lubcia super relacja i zgadzam się z Tobą, że w dniu ślubu nie ma co się szczegółami przejmować. Np. u nas miało nie być na torcie tych rac (czy jak to się nazywa), ale zapomniałam o tym powiedzieć obsłudze i zorientowałam się w momencie jak tort wjechał na salę ![]() Miały byc także światełka na ścianie za stolem młodych, ale okazało się że jak je podłączyli to w całym budynku wysadziło korki i trzeba było z nich zrezygnować. Dopiero przed kościołem przypomniałam sobie, że miałam się spytać przy którym ołtarzu bocznym mam zostawić bukiet. Na szczęście świadkowej udało się dowiedzieć. Było jeszcze sporo różnych niedociągnięć, ale z perspektywy całego ślubu i wesela były one mało istotne. Jedyną uwagę jaką mam, to trzeba mieć mega wygodne buty. Ja w swoich wytrzymałam do końca oczepin a potem poleciałam zmienić je na baleriny bo już mi podbicie mocno parzyło. Nena - u nas grał ten sam zespół, który Wy macie mieć na swoim weselu. Napiszę, że jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Grali rewelacyjnie i potrafili zabawić gości. Na sali tanecznej cały czas ktos się bawił. Nie ograniczaliśmy ich repertuaru i sami dobierali muzykę do tanczacych. Jak na parkiecie było więcej starszych osób, to zagrali cos spokojniejszego i znanego ciociom i wujkom a jak bylo wiecej młodych osób to nawet Rihanne zagrali. Oczepiny poprowadzili profesjonalnie i gościom się bardzo podobało. Wiadomo trafiło sie kilka osób niezadowolonych, ale to nigdy nie jest możliwe by zadowolić wszystkich. Pomimo tego jakbysmy mieli ponownie wybierac zespół, to znów wybralibysmy ten sam.
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo ładna relacja ![]() cieszę się że wszystko sie udało tylko rzeczywiście z tym torem trochę kiesko a smak chociaż był ten co zamawialiście? pewnie też nie. Miejsce na wesele bardzo orginalne ![]() pychotka
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym ta cukiernie posadzila o szkody moralne!! Khalidov najlepszy jeeeeest!!!! ![]() ![]() ![]() a do tego wszystkiego jest taaaaaak przystojny, uroczy i inteligentny
|
|
#770 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
magdziaS
eimear wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia - miłości i szczęścia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za zakupy ![]() Cytat:
nie słyszałam o takiej wpadce jeszcze ![]() Cytat:
oooo mi tez się one nie podobają i mam zamiar poprosić obsługę o nie doczepianie ich do tortu ![]() jagata Lubcia - super relacje ![]() ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- Witajcie ![]() ....nie mogę spać więc postanowiłam nadrobić to, co naskrobałyście od piątku - ogólnie mi się wydaje ze coraz mniej jest do nadrabiania ![]() ....wczoraj odebraliśmy ostatnią kartkę z zapowiedzi .... jutro przymiarka sukni - a także decyzja o biżu - już teraz wiem że chce tylko kolczyki ale takie mega długie ogólnie zostało już nam tylko a może aż 27 dni do ślubu ...ogólnie to już mi się marzy żeby być już "po" ślubie
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
regularnie czytam Wasz wątek od kilku części i postanowiłam Was poprosić o pomoc. szukam już od kilku tygodni kompletu kolczyki + bransoletka z pereł w kolorze ivory bądz cream (każdym, byle nie białym), takim jak w załączniku i nie mogę znaleźć ani w sklepach stacjonarnych, ani w internecie. czy któraś z Was szukając biżuterii dla siebie, natknęła się może na taki i mnie wspomoże? http://butik.bialamagia.pl/files/coco1.jpg ten byłby w porządku gdyby kolczyki nie były zakończone metalową kulką, strasznie mi przeszkadza taki dzyndzel. ![]() pozdrawiam Was |
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha to za to ze tu nas wabilas ta carbonara ![]() ![]() ![]() tz mnie obudził z rana ![]() :br zydal:a teraz poleciał do sklepu ![]() ![]() ![]() kurcze mam tyle rzeczy do zrobienia dzisiaj a nic mi sie nie chce ![]() musze napisac 5 scenariuszy na zaliczenie cwiczen ![]() juz ja widze jak siadam i je pisze pewnie w tygodniu bede wieczorami siedziala nad tym
|
#773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochanie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! żebyście zawsze pamiętali o sobie a wasza miłość niech kwitnie z każdym dniem coraz bardziej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratki ![]() Dziewczyny ja już po panieńskim miałam w piątek. Nie chciałam mieć go w żadnym klubie więc zrobiłyśmy grilla na działkach. Miał być krótki siedziałyśmy do godziny 2 :P Miałam 60 pytań na które tż udzielał odpowiedzi pytania były otwarte za każdą złą odpowiedź musiałam wypić 3 łyki piwa nie zgadłam 20 ale to przez mojego tżta bo dawał czasami głupie odpowiedzi żeby były śmieszne a nie prawdziwe. Były baloniki z nazwiskami panieńskim i przyszłym. W panieńskim po przebiciu była karteczka jaki jest teraz tż np. daje prezenty a po przebiciu balona w tym samym kolorze ale z przyszłym nazwiskiem yła karteczka jaki będzie po ślubie i np. pisało: będzie mówił podaj mi piwo kobieto itd. Było mega śmiesznie upiłyśmy się że hej a ja na 9 miałam szkolenie. Dziewczyny za 6 dni ślub zaczynam się ch..o...l...e...r.n...i.. ..e stresować
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ide się myć:P
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj od rana wiercilam w brzuchu tz ze chce pizze albo jakiegos fasta
moze go wyciagne wieczorem na starowke ![]() ![]() zmienilam avatar - chce taki tatuaz sobie zrobic
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczorajsze PMki są już oficjalnie włączone w grono mężatek Kiciu, linka z relacjami też podmieniłam. |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne
![]() jagodzia cieszę się, że panieński się udał
|
|
|
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na all sa wszystkie perłki jakie mozna wymarzyc ![]() na moje oko koszt takiego kompletu by Cie wyniosł około 20zł ![]() oczywiscie mowie o posrebrzanym zestawie ( ale jak to tylko na slub to bym sie nie bawila w srebro - skoro bym tego nie ubrala pozniej nigdzie). ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
wszystko masz juz zapiete pewnie a ostatni guzik ![]() a panienski na wypasie mialas
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie 69 dni!!!!!!!
Przegapiłam wczorajsze 70, ale ta dzisiejsza liczba też zmyślna ![]() Dzień dobry! Zmykam do Bonarki w poszukiwaniu stanika bo jutro musze jechać do salonu dopasować lepiej sukienkę w biuście Poproszę o kciuki abym znalazła bo inaczej Miłej niedzieli
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
hellooouuu!
ale u mnie lodówa - 3 stopnie tylko ![]() kindzia, jagodzia gratuluje udanych wieczorów panieńskich Cytat:
w opcji wypasionej, to widziałam takie bransoletki w yes, ale widziałam też w takim malutkim jubilerze u mnie w mieście, w cenie +/- 75 zł
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Relacje ślubne PMek 2012

Trochę wieczorny prysznic mnie odprężył ale stresik pozostał i nie dawał mi usnąć
sama nie wiedziałam że to wszystko tak długo zajmie. Fryzurka była super a makijaż jeszcze lepszy dokładnie taki jaki chciałam mieć.
ale wybaczam mu to bo wiem że był bardzo zestresowany.

Poinformował nas o tym kamerzysta który to zauważył a my nic o tym nie wiedzieliśmy. Było jescze kilka szczegółów ale nie warto sobie w tym dniu głowy zawracać. Ważne że goście byli zadowoleni my również
ale w naszej pamięci pozostanie na całe życie 

18.08.2010 - zaręczyny