|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Agunia Schudłaś, schudłaś kochana i to widać!
![]() Polecam chlebek, przepis prosty, szybko się robi, nie ma opcji żeby nie wyszedł, a pycha jest!!! Ty ostatnio tak szalejesz z ćwiczeniami!!! Normalnie pełna podziwu jestem dla Ciebie, bo ja to przeciwieństwo totalne jestem, tak się zabrać za to nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Meeedzik Ty tak jesz, jesz a zawsze spadki masz ![]() Ja nie wiem co wy macie do tego olejku rycynowego...na mnie super działał i dzięki masce z tego olejku, nafty i żółtka zniwelowałam prześwity na włosach, także ja będę go bronić, a zmywał się zawsze każdym szamponem i nie miałam uczucia brudnych włosków, ale to już zależy pewnie od organizmu! Pas? Jaki pas? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Wracam do dietkowania ![]() Wczoraj poćwiczyłam 10 minut brzuch plus jakieś ćwiczenia rozciągające. Dzisiaj czuję, że mam wzdęty brzuch i mi tak ciężko po tym kilkudniowym obżarstwie. Dzisiaj w planie mam fitness, może pójdę na 2 zajęcia, a nie na 1, jak zawsze. Zobaczymy, bo na jutro full nauki, teraz jestem w trakcie rozbudzania się, dlatego na kompie, ale zaraz będę uciekać do swojej kochanej zoologii ![]() Śń: otręby, 1/2 kiwi, niecała garść płatków czekoladowych, jogurt owocowy, kawka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2192 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Na fitnessie mam dziewczyny, co smarują się jakimiś kremami, na to folia i jazda na zumbę... Są zachwycone efektami, ale zawsze mi się wydawało, że to tylko pomaga pozbyć się wody z tkanki podskórnej na zasadzie sauny, a nie pozbyciu się tłuszczu
![]() Też mam największy problem z brzuchem, na cellulit na udach i pupie już przestałam zwracać uwagę, bo to walka z wiatrakami, a pół życia nie chcę spędzić na ćwiczeniach ![]() ![]() Btw. od początku mojego odchudzania się (12marzec fitness, tydzień później dieta) udało mi się zrzucić 5kg. ![]() ![]() Dzisiaj rano ważyłam 58,7kg przy wzroście 164cm. Edytowane przez uroczysko Czas edycji: 2012-05-14 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Uroczysko Łał, to ładny sukces w dietkowaniu!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Zaczęłam mieć manię na wodę mineralną z imbirem i cytrynką ![]() Już wysłałam tysiące CV, w tym tygodniu też mam zamiar pochodzić po barach/restauracjach itp. może coś się uda...
#2194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmarnowalam godzine w Ikei i sie rozczarowalam ![]() Odkladam to na pozniej - moze obadam sprawe jeszcze raz, spytam sie czy mozna zamowic od nich fachowca z wiertarka, zeby kilentowi pomogl w montazu. Ale to juz nie dzis, mam inne sprawy na glowie. Podlewam storczyki i zaraz drugie sniadanie - salatka z pomidorami, serem salatkowym light, plasterek szynki. Idziemy do przodu ![]() Sciagnelam z szafy kufer, w ktorym chowalam letnie rzeczy - musze ubrania przeorganizowac z zimowych na lekkie, pochowac skafandry. Moje dzinsy-biodrowki, niebieskie w paseczki, sa na mnie takie luzne ![]() ![]() Zapominalam dopisac o hula hop - mam dosc proste, z dziecinnego, ale z woda w srodku - ladnie dociazane. Czuje w talii lekkie pieczenie po treningu ![]() Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2012-05-14 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Hm...myślę, że nawet takie najzwyklejsze kółko ze sklepu zabawkowego dużo daje
![]() A widzisz, w ikei nie zawsze mają to co chcemy, trzeba się nachodzić. Jak przymierzysz resztę rzeczy, to pewnie będzie miłe zaskoczenie, że tyle ciuchów luźne! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Właśnie wciągnęłam 1 ciasteczko kruche ![]()
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie ![]() ![]() Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-14 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie przed chwila zjadlam to:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Mniam, wygląda smakowicie!!!
![]() U mnie II śniadanie dzisiaj to: 2 jajka, troche pomidora,mleka,1łyżka mąki, kurkuma, sól, rozmieszałam i na patelnię bez tluszczu. Do tego 2 malusieńkie kromeczki chleba razowego ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Losing Hej, widzę że podczytujesz ![]() ![]()
![]() |
#2200 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Super, powiesz jak Ci wyszedł i czy smakuje:P
#2202 |
Zakorzenienie
|
Zoska noo te dziewczyny co maja tyle kliknięć to ja nie wiem, chyba na okrągło siedzą na necie i klikają
![]() Chyba nigdy ich nie dogonię ![]() A co do pasa to ja mam taki: http://allegro.pl/pas-neoprenowy-odc...279499563.html ale jeszcze go nie używałam, bo najpierw muszę go znaleźć ![]() Waga spadła po weekendzie, bo wczoraj w miarę się pilnowałam i na noc nie obżerałam ![]() A co do olejku to moje włosy go nie polubiły ![]() ![]() Paulownia smakowicie wygląda ![]() ![]() Uroczysko gratuluję spadku ![]() ![]()
#2203 |
Zadomowienie
|
Myślę, że na pewno, bo tak pięknie pachnie, że nie mogę się doczekać ![]() ![]() W między czasie skaczę sobie na skakance, jeszcze 100 skoków i będzie 700 i tyle, więcej mi się nie chce. Później jeszcze hula hop, ciężko będzie, bo wróciłam do kręcenia po dłuższym czasie i mam siniaki i booooli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Tak sobie ćwiczysz...to może i ja brzuchy bym porobiła... ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- http://wikary.pl/?61982 omg!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2205 |
Zadomowienie
|
Zosia dokładnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty Heroine wracaj bo będziesz widzieć ![]() Zosia toż to raj ![]() Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-05-14 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Losing Dobra już lecę na materac, tylko kawke sobie zrobię, żeby mi troche przestygła jak już skończę
![]() ![]() Tasaczek się przydał, ale dalej mam takie niepohamowanie jak słodkie widzę, coś strasznego ![]() Nooooooo...ten owocowy raj to cudo! ![]()
#2208 |
Zakorzenienie
|
Sernik na czekoladowym cieście :
Ciasto: 2 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 3 żółtka 3 łyżki kakao 3/4 margaryny zw. 1/2 szklanki cukru Zagnieść podzielić na 2 części ( mniejszą na górę i większą na spód ) ( ja podzieliłam na 6 części ) wsadzić do lodówki/zamrażarki. Zetrzeć na tarce połowę ciasta drugą ( mniejszą część ) zetrzeć na masę serową. masa serowa: kilo sera ( wiaderko ) 10 deko masła ( ja dałam margaryny ) 1 budyń waniliowy 3 żółtka 1/2 szklanki cukru cukier waniliowy 6 białek Utrzeć masło później dodać żółtka z cukrem i dodawać po trochę sera, cukier waniliowy i budyń. Białka ubić i wymieszać z serem. Piec 6 min 180 stopni. Pierwszym razem ucierałam pałką w makutrze, a wczoraj wszystko zmiksowałam mikserem i też dobrze wyszło ![]() ![]() ![]()
#2209 |
Zakorzenienie
|
Dobra! Koniec tego dobrego, lecę wziąć się do roboty, bo jutro trudne zaliczenie, a ja na kompie siedzę
![]() Bajo;* Losing Daj znać jak tam wyszedł chlebek i jak Ci smakuje ![]()
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pasa to baaardzo sie pociłam jak go miałam załozonego w trakcie cwiczen, ale wydaje mi sie ze za króto uzywalam zeby móc cokolwiek wiecej powiedziec, Ale smakowicie wygląda ![]()
![]() |
#2211 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed chwilą zrobiłam 10minut brzucha, także już wykreślam ![]() Hm, myślę że ten pas wypaca wodę, bo jakim cudem to by pomogło tłuszcz spalać... ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Hehe, ja też! Dlatego ubóstwiam wszelkiego rodzaju sałatki owocowe tudzież koktajle/szejki ![]() ![]() A drogie strasznie owoce są w tym roku... ![]()
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Zoska ile robisz brzuszków w te 10 minut? Robisz z przerwami czy jak? Ja się zastanawiam ile brzuszków robić, żeby było akurat
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Znalazłam pas ![]() ![]()
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Mureczko czemu nic nie piszesz
![]() ![]()
#2217 |
Zadomowienie
|
medzik a jakoś tak, czytam sobie Was i próbuję się zmotywować do ćwiczeń bo tak mi wstyd przed Wami że nic nie robię
![]() ![]() ![]() ![]()
#2218 |
Zakorzenienie
|
Mureczko Słońce mi też się ciężko zabrać za ćwiczenia, ale najgorsze są początki
![]() ![]() Ale jak źle się czujesz to lepiej nie ćwicz ![]()
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mięsień prosty: 50brzuszków 20 brzuszków po 3 10brzuszków na 2 tempa Skośne: 30skośnych do lewego kolana (noga położona na drugą nogę) 10 skośnych po 3 10 skośnych na 2 tempa To samo do prawego kolana (noga położona na drugą nogę) Skośne: nogi leżą na podłodze ugięte w kolanach, tułów prosto -50brzuszków zwykłych, 20 po 3; to samo na drugą stronę Prosty: nogi w górze-30brzuszków, 10brzuszków po 3, nogi pod kątem prostym- 30 brzuszków, 10 brzuszków po 3 "pompowanie"- leżę na plecach, nogi ugięte w kolanach i pompuję w górze, macham przy tym rękami, żeby się nie opuszczać i tak 15machnięć rękami robię przy: ugięte kolana na podłodze, kolana pod kątem prostym, nogi w górze, jedna noga opuczszczona,jedna w górze (potem na zmianę), potem 2 opuszczone (nie dotykają ziemi, tak 30stopni), potem 2 w górze, potem kąt prosty potem ugięte na podłodze. Potem robię prosty 40brzuszków, przy czym nogi ugięte na podłodze, 1 noga do góry idzie razem ze zrobieniem brzuszka i tak 20 wymachów 1 nogą i 20 wymachów 2. Leżę na podłodze nogi daję do góry, ręce wzdłuż ciała i 20 razy nogi do góry,żeby tyłek oderwać i kawałek lędźwi, ale nie za dużo. Potem jeszcze raz 50 brzuszków prostych, po 20 skośnych i tyle ![]() Czasem robię inne ćwiczenia jeszcze dodatkowo, ale to taki standard mój ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Ja się wysprzątałam mieszkania w tym tygodniu, że głowa mała, całe błyszczy, bo wczoraj moja mama była u nas na obiedzie ![]() ![]() To sprzątaj, sprzątaj tylko rękawiczki załóż^^ ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Murka Zmobilizuj się, żeby codziennie było "coś". Czy 10minut hh, czy cokolwiek innego, chociaż po 20 wypadów na 1 nogę, to Ci w nawyk wejdzie. Jak mam tak, że jak nie zrobię czegoś w 1 dniu, to potem mi tak tydzień bez ćwiczeń potrafi zlecieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Czekoladka Zamówiłam ten Revalid, w tym tygodniu powinien przyjść ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Meeedzik Znowu oglądam Twoją galerie pazurkową, bosz jakie Ty masz ładne stópki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ach, zapomniałabym! Te 10minut to jest ciągłych ćwiczeń, bez przerwy. Rozkładam materac, nastawiam budzik i 10minut ćwiczę, potem naciągam brzuszek, robię skrętoskłony tak b.szybko, krążenie bioder po 10 na każdą stronę, stoję w rozkroku w ugiętych kolanach i się obracam, tak na boczki jakby i tyle ![]() ![]() ![]()
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie ![]() ![]() Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-14 o 14:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Zoska ooo to widzę, że Ty szalejesz z tymi brzuszkami
![]() ![]() Ale mam zamiar codziennie zwiększać liczbę ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Właśnie przyszedł olej kokosowy od Kamilon ![]() ![]() Idę zaraz nakładać ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.