|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Medzik a ja właśnie wróciłam z miasta i kupiłam sobie olej ze słodkich migdałów
I pewnie będę dzisiaj go testować Też właśnie zerknęłam na Twoją galerię i jestem pod wielkim wrażeniem
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-05-14 o 15:54 |
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Losing a gdzie kupiłaś ten migdałowy olej?
Dziękuję kochana bardzo mi miło, że się podobają choć teraz są krótkie bo mi dwa pękły po bokach i musiałam obciąć ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Nałożyłam ten olej kokosowy na włosy i teraz nie wiem czy lepiej zmyć przed spaniem, czy zostawić przez noc?
|
#2224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Olej kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością. Ja już mam krótkie od dłuższego czasu,a nie znoszę takich mieć, ale tak mi się rozdwajają ostatnio, ze nie wiem co mam z nimi robić ale zaczęłam picie drożdży, więc liczę na to że się wzmocnią
|
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocwiczyłam: 50 min rowerek 30 min hula hop Pewnie cos jeszcze pod wieczor dorzuce jak mi sie nudzic bedzie ![]()
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie zostawiam na noc
bałam się, że to może być za długo.
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
Medzik na pewno nic się nie stanie jak będzie długo
|
|
|
|
#2228 |
|
Rozeznanie
|
czeesc Wam
![]() padam na pyska dzisiaj jedzonko ok, przed chwilka zgrzesylam buleczka maslana z kawalkami czeko (Lidlowska ;( pyszna ;( ), ale dodam ze dzisiaj mialam 30 min szybkiego marszu, ktory nie byl zaplanowany (autobus mi zwial i musialam wracac innym , ktory zatrzymuje sie jakies 30 minut od mojej wioski ). Na podwieczorek musze zjesc chociaz troszke galaretki, bo stawy zaczynaja mnie cos bolec,chyba od chodzenia i biegania a na kolacyje zjem serek wiejski z pomidorem, cebulka, paprylka i curry. Tak przynajmniej planuje ;DJutro ide na silownie wiec jakos nadrobie ta buleczke ![]() Meedzik- mozesz zostawic na noc a normalnie ile mniej wiecej trzymasz?Uroczysko- gratuluje tych 5 kilogramow
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia
za ćwiczenia podziwiam Cię ![]() Kamilon zawsze też tak trzymam, że nakładam tak jak teraz i do następnego dnia
|
#2230 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie, Agunia, ogromne brawa za cwiczenia !
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Proszę
Jak ja już ćwiczę, to porządnie Lubię się zmęczyć, potem pełna energii jestem Co rusz to dodaję jakieś nowe ćwiczenia to tego zestawu, ale to taki standard jest.Pazurki...jak to są krótkie według Ciebie, to ja nie wiem ![]() Co do olejku, nie ryzykowałabym na noc, póki nie wiesz jak działa, na razie na kilka godzin, a potem najwyżej na noc ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Agunia A Ty jak zawsze szalejesz z ćwiczeniami![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu.Widzę, że kolację planujemy podobną^^ Pycha To jutro śmigamy razem na siłownię, bo ja dzisiaj nie idę na fitness, za dużo nauki mam i nie wyrobiłabym się ze wszystkim Ale jutro mam duże okienko, to w okienku pójdę poćwiczyć
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
zooska
http://wiadomosci.onet.pl/fotoreport...rtaz-maly.html czyli mamy rozumieć że tez masz komunie w tym roku Własnie mój tz sie pyta czy sobie takiego kupimy
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam, cudne zwierzątko, ale bardzo ciężko się oswaja, jest b. wymagający i bez idealnych warunków nie pożyje długo Strasznie ciężki zwierzak w utrzymaniu. Ale cudo jest super!![]()
|
|
#2234 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jutro pod wieczor pojde na silke, jakos ok 18, wczesniej nie dam rady. Dzisiaj zasuwam po to by jutro moc pojsc... tyle rzeczy do ogarniecia... masakra ![]() powodzenia ![]() Cytat:
taki cudowny, tulilabym caly dzien
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam sie pytać co on potrzebuje ? jakiejś specjalnej klatki czy cos? bo na internecie czytalam ze w zimie musi miec jakies zarówki ktore daja ciepło
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe,nie tuliłabys jeża xD xD xD
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałam dziewczyn na włosowym i też powiedziały, że pierwszym razem lepiej nie ryzykować i nie zostawiać na noc
także zmyję dziś wieczorem, to też będzie 4 godzinki czyli moim zdaniem nie za krótko Zoska coś Ty ja mam taką długą płytkę, teraz pazurki mam obcięte na najkrócej jak piłowałam, to aż mnie bolało Cocktail a wiesz, że ja też myślałam o takim jeżyku za.je.bi.sty jest
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Ale teraz dostałam jak Lemiś mi zdechł, to Tż dał mi Florka ![]() Ale ogólnie jest jakiś boom na te jeże Potem wylądują na śmietnikach, bo większość ludzi je będzie brać bo słodki, a potem stwierdzą że to ciężko się nim zajmować i wywalą ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Ok, koniec przerwy, wracam do nauki
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wszystko wiem tż sie napalił jak dziecko ale boi sie ze nie bedziemy miec czasu sie zajmować
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
medzik no właśnie najgorzej się zebrać, ale już koniec z tym biadoleniem bo ja widzę że coraz gorzej ze mną
Jutro już będą ćwiczenia.zoska a to jest dobry sposób, niby nic tak po trochu ćwiczyć przy codziennych czynnościach ale w sumie się uzbiera tego. Już muszę się ogarnąć bo źle się dzieje a wiesz że mi się śnił taki jeż co Ty masz? Jak wrzuciłaś zdjęcie to musiało mi w pamięci utkwić i przyśniło mi się że takie 2 miałam w domu i musiałam pilnować żeby nie spadły z kanapy, a później ktoś po nie przyszedł i zabrał, a ja ryczałam ![]() Nie wiem co się dziś dzieje ale brzuch mnie boli, a nigdy mnie nie bolał oprócz @. To na pewno przez dni płodne boli w lewym boku, ale żołądek też Wypiłam już 3 mięty i krople wzięłam, mam nadzieję że przejdzie do jutra bo w szkole siedzieć z tym to koszmar ![]() Ej a widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=eHCj8RtpBRo
|
#2241 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie pisałam tu jeszcze, ale może mnie nie wyrzucicie. Ogólnie od tygodnia jem mniej, słodyczy wcale. W końcu wakacje tuż tuż, więc trzeba jakoś wyglądać. Nie muszę mówić jak mi było ciężko się powstrzymać od podjadania i wiecie co? Na wadze 1kg więcej. Piję dużo wody, więc raczej nic mi się w organizmie nie zatrzymało, @ niedawno przeszła... Trochę się załamałam
Cytat:
Jako, że idę się niedługo zapisywać na egzamin to nawet mnie to już tak strasznie nie śmieszy. Teraz modlę się, żeby nie jechać tak samo
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Jestem jestem tylko zaganiana troszkę w sobotę miałam wesele no i jeszcze nie doszłam do siebie generalnie ![]() Jesteście Kochane, że tak o mnie pytacie Medzik i Coctail ale ja nie wiem jak te dziewczyny zbierają te kliki ja nie wiem czy one śpią w ogóle Monia, witaj w ojczyźnie! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() jeju ile ja sie dzisiaj nalatałam nie mam na nic siły już :/ nawet w Kwidzynie byłam pozałatwiać kilka spraw.... ale są dwa plusy z dzisiejszego dnia - pierwszy to że większość spraw mam z głowy a drugi że wzięłam sobie w końcu telefon w plusie bo mi się doładowania skończyły w mixie Długo się zastanawiałam co wybrać, bo szczerze mówiąc nie mają ciekawych ofert.... za jakieś zwyczajne telefoniki chcieli kupe kasy które na allegro kosztują niewiele. W końcu wybrałam sobie Sony Ericssona Neo V i jestem strasznie zadowolona najwazniejsze dla mnie było aby miał duży wyświetlacz i świetny aparat z fokusem - teraz będę mogła dużo zdjęć robić i Wam wklejać Jeszcze jutro muszę skoczyć na pocztę i do Spółdzielni mieszkaniowej zapytać o wysokość czynszu gdyby nikt nie mieszkał w naszym mieszkaniu. Szczerze Wam powiem, że wolałabym aby to mieszkanie stało puste bo przynajmniej byśmy mieli gdzie pomieszkiwać jakbyśmy przyjeżdzali do Polski na urlop / święta. No i nie musiałabym się martwić czy ktoś mi zdemoluje mieszkanie czy nie i czy płaci rachunki. Miałam się zarejestrować do gina ale zapomniałam :/ jutro to zrobię bo cycki mnie okropnie bolą Na dworze zimno choć na słońcu było całkiem przyjemnie dzisiaj, w cieniu to masakra :/ O diecie normalnie dziś zapomniałam miałam tyle spraw na głowie że dieta wyleciała mi z głowy Zaraz czas na jakąś kolację co by tu zjeść.... ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Allleee Ci zazdroszczę tego wesela ogólnie nie cierpię muzyki weselnej i tańczyć na weselach ale resztę uwielbiam szczególnie jedzenie hehehe A jak Ty się bawiłas na weselu? fajnie było? co jadłas dobrego??? Niema to jak w ojczyźnie
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe, w tym roku czeka mnie jeszcze dwa teraz na weselach mało jest muzyki stricte weselnej grają dużo nowych przebojów ![]() a jadłam mało w sumie to próbowałam po trochu samych ciepłych posiłków jakieś schaby, paszteciki, strogonoff, barszczyk ino 2 łyżeczki tortu był przepyszny Generalnie było zaj.ebi.ście Pewnie, że w ojczyźnie najlepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
lorenail hej
Oj ciężko się powstrzymać, ostatnio mam z tym duuży problem. Ale nie łam się to tylko na początku waga wzrosła, na pewno szybko zleci ten kg jak będziesz dalej trzymać diety ![]() A na prawko się zapisujesz niedługo? Kiedy? Ja też, tzn w sierpniu to może nie tak niedługo heroine no jesteś w końcu ale Ci się lanie należy za te nieodzywanie się na weselu to pewnie tylko krzyczałaś music play i jazdaaa! ![]() monia oj ciężki dzień miałaś ale za to już dużo masz z głowy Tylko nie zapomnij jutro o tym gin bo to ważne! A jak synek starszy? Cieszy się pewnie że znów w Polsce jest?
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tobie to kurde dobrze teraz to też bym poszła chętnie na wesele bo w końcu wyglądam normalnie a nie jak wieloryb A Ci kelnerzy to niegrzeczni taki dobry tort Ci sprzątnać sprzed nosa!!! Fajnie że się wybawiłaś czekamy na zdjęcia!!! Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
będę odpoczywać i pisać z Wami No muszę koniecznie do gina bo już sobie wkręcam ciąże..... cycki bolą strasznie a przecież okres mi się skończył dzień przed majówką jakoś więc to bardzo dziwna sprawa Synek się cieszy ale ciągle sie pyta kiedy jedziemy znowu do Niemiec chyba mu sie tam spodobało
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bij za mocno ![]() noooo prawie krzyczałam Cytat:
ale przynajmniej miałam zwiewną sukienkę ![]() No i właśnie dzisiaj dostałam @ chociaż po nurofenie i tak jest już lepiej ![]() no sprzątnęli gałgany jedne zdjęć brak naprawdę nikt ze znajomych nie wziął aparatu pewnie, że w domu najlepiej
|
||
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Zmyłam olej nałożyłam maskę Pantene na 5 minut bo nie chciało mi się siedzieć z żadną maską a teraz schnę
zobaczymy jakie będą włoski po wyschnięciu ![]() Heroine noo w końcu wróciłaś żeby mi to było ostatni raz Zdrówka ![]() Monia widzę, że cały dzień dziś na wysokich obrotach załatwisz wszystko i będziesz miała z głowy tylko nie zapomnij się jutro zapisać do gina ![]() Mureczko oj to nie dobrze, że Cię brzuch boli A co do filmiku to dobry ![]() lorenail witamy ![]() Ja dziś melduję 20 minut hula hop i 200 brzuszków
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę teraz codziennie dzięki przyda się ![]() brawo
|
|
|
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że fotek nie masz współczuję okresu Ojjj nie ma nic piękniejszego od swojego łóżeczka po ciężkim dniu czy nocy Ja się w końcu teraz też wysypiam w Niemczech aż tak dobrze mi się nie spało ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() Dziś na prawdę na wysokich obrotach dzień miałam :/ ale jeszcze tylko jutro trochę polatam po swoim mieście i koniec spraw będzie odetchnę z ulgą No mam nadzieję że nie zapomnę!! ja mam straszną sklerozę, nawet wszystkie sprawy które miałam dziś do załatwienia i które mam jutro do zrobienia to sobie na kartce zapisałam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

I pewnie będę dzisiaj go testować

jutro wpisze tu oba, dzis juz mam malo czasu na Wizaz - TZ zaraz wroci z pracy, trzeba bedzie jedzenie szykowac
bardzo mi miło, że się podobają 

a na kolacyje zjem serek wiejski z pomidorem, cebulka, paprylka i curry. Tak przynajmniej planuje ;D
za ćwiczenia
Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu.

Potem wylądują na śmietnikach, bo większość ludzi je będzie brać bo słodki, a potem stwierdzą że to ciężko się nim zajmować i wywalą 
Jutro już będą ćwiczenia.
ja nie wiem czy one śpią w ogóle
A jak Ty się bawiłas na weselu? fajnie było? co jadłas dobrego???
nie bij za mocno 
ale przynajmniej miałam zwiewną sukienkę