ślubujące w 2012:) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 08:23   #3781
niki19
Zadomowienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Siemka

U mnie pogoda się popsuła pada i jest ziiimno

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34124358]matko, faktycznie, te Wasze plenery to poważna sprawa.
Ja dziś się umówiłam na 28. Ale bez szaleństwa, Starówka, Park, nad Wisłę i po balu Mogłąbym jechać gdzieś, ale mąż nie bardzo może brać wolne, bo mało mu zostało a sesja może być tylko w tygodniu. Tylko kupię sobie kalosze, bo będzie mokro i to fajnie wygląda

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

gdzie??!!![/QUOTE]

Pomysł z kaloszami świetny

My sesje mamy wstępnie zaplanowaną gdzieś w górach

Dzisiaj będę dzwoniła po hurtowniach alkoholi , muszę się zorientować w cenach

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 09:38   #3782
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
I niech ktoś mi powie ze nasz kraj nie jest piękny...

Czuję się praktycznie tak jak Ty... Tak bardzo czekałam aż mama otworzy zaproszenie inne niż wszystkie, takie specjalnie dla niej... Mieliśmy iść do niej na samym początku bo jest dla nas kimś wyjątkowym... Przez awanturę z wypisywaniem zaproszeń do tej pory u niej nie byliśmy a temat awantury został całkowicie pominięty. Sama hamuję się bardzo z informacjami ślubnymi i mama też się o nie nie dopytuje tak jak zawsze. Smutno jest mi bardzo i nie wiem czy lepiej jest wrócić do tej awantury i oczyścić wszystko czy dalej udawać ze jest ok? Widzę ze u Ciebie jeszcze przyszła teściowa bardzo brzydko sie zachowała mówiąc żeby tylko Tż dał zaproszenie. Znając siebie pewnie nie wytrzymam i pogadam z mamą i pewnie to samo zrobiłabym na Twoim miejscu jeśli na prawdę Cie to męczy.

A teraz wrzucam Wam "moje" pudełko na koperty i książki bo o nie prosiliśmy w zaproszeniach. Zależało mi na fioletowym ale dostałam czarno fuksjowe myślicie że może być?

No i jeszcze sie Wam pochwalę że byłam dziś w tej pracowni obuwia i zamówiłam sobie najzwyklejsze zakryte buciki z paskiem wokół kostki z fioletowego zamszu a mama od ręki kupiła też dla siebie
no pewnie, że jest piękny!

kochana, myślałam, że skoro jedziesz z mamą zamawiać butki, to coś już się ruszyło między Wami... tak, jak mówiłam wcześniej - zaczęłabym pierwsza rozmowę, bo nie lubię niewyjaśnionych sytuacji... ale jeśli bardzo chcesz pokazać mamie, że choć odzywasz się pierwsza, to nie oznacza, że przyznajesz się do "winy", to może podobnie jak u Moni ja zrobiłabym tak: poprosiła mamę o rozmowę, wręczyła jej zaproszenie, powiedziała, że bardzo chciałam to zrobić wcześniej, ale sytuacja, która zaszła między Wami bardzo Cię zasmuciła, ale nie chcesz się gniewać, bo bardzo zależy Ci, by mama była przy Was w dniu ślubu - szczęśliwa i uśmiechnięta... no i jeszcze coś o tym, że chciałabyś, żeby takie sytuacje więcej nie miały miejsca
może mama odczuwa to zupełnie inaczej, a Tobie jest przykro, więc myślę, że warto wyjść z inicjatywą

pudełko wygląda fajnie i cieszę się, że zamówiłaś butki kiedy będą gotowe?

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Kasioonya - jaką opaskę?? na ślubie?? ja na początku też miałam mieć opaskę, ale zmieniłam zdanie...
tak, tak - na ślubie - białą, sutaszową z zielonymi kamolami robioną ręcznie przez jedną baaaardzo utalentowaną Wizażankę, ale nie wiem czy mogę ją ujawnić, bo później zasypiecie ją zamówieniami i jeszcze nie zdąży zrobić mojego hihi

do mojej kiecki welon nie pasuje, więc będzie opaska, do której na ślubie przyczepię jeszcze może zwykłą woalkę, żeby jednak było trochę ślubnie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
ooo...a muszę się Wam pochwalić....właśnie się dowiedziałam, że mogę się urządzać w mieszkanku!! Lokatorzy, którzy wynajmowali od nas mieszkanie, właśnie się wyprowadzili i oddali klucze! Mieli być do konca czerwca, ale znaleźli coś innego....ale super.....możemy się brać powoli za malowanie
ooo super wiadomość jak byś potrzebowała ekipy budowlano-sprzątającej, to ja zawsze

miłego dnia Dziewuszki. idę zjeść śniadanko i na 12:30 do pracy. zapowiada się dziś spokojny dzień, więc mam nadzieję, że nic mnie zaskoczy. do poczytania wieczorkiem

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 10:37   #3783
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Sylwester na dachu brzmi super! ja u siebie mam taką namiastkę, bo mieszkam na 11. piętrze, więc to już prawie dach
jeśli chodzi o teściową, to ja może jestem dziwna, ale pojechałabym jednak z tym zapro i pokazała jej, że potrafię być ponad jakimiś głupimi i bezpodstawnymi fochami... ot co a TŻtowi bym pogroziła paluszkiem, żeby tak od razu nie biegał do "mamusi" z nowinami...

Dziewczyny ale będę miała piękna opaskę
Sylwester faktycznie był niezapomniany. Byłam tylko ja Tż i cala Warszawa z wysokości około 80 metrów i fajerwerki już prawie nad nami
Mam takie samo zdanie na temat relacji Moniki z teściową.
Co to za opaska jakieś zdjęcia?
Cytat:
no to masz gorszą sytuację....mama to mama....ja z teściową widuję się baaardzo rzadko, wcześnmiej świetniesię dogadywałyśmy, ale po tej akcji po prostu czuję że jej nie cierpię! moje uczucia co do niej zmieniły się o 360 stopni! Przeraża mnie to ile jakaś decyzja, czujeś gadanie może zmienić
pudełeczko sliczne!! sama bym takie chciała

ooo...a muszę się Wam pochwalić....właśnie się dowiedziałam, że mogę się urządzać w mieszkanku!! Lokatorzy, którzy wynajmowali od nas mieszkanie, właśnie się wyprowadzili i oddali klucze! Mieli być do konca czerwca, ale znaleźli coś innego....ale super.....możemy się brać powoli za malowanie
Właśnie to mnie najbardziej boli ze to tak bliska osoba ale konflikt nie jest już tak zaogniony jak u Ciebie i co najważniejsze to mi jest z tym źle a nie mamie (chyba)...
Naprawdę myślicie ze takie pudło odstające od koloru przewodniego sie nada? Początkowo myślałam że jest za wielkie i jeśli już je wezmę to przewiąże je jakąś białą szarfa albo coś ale później sobie pomyślałam że skoro prosiliśmy o książki i alkohol to może jednak nie będę go zamykać żeby świadkowie mieli gdzie to wkładać jeśli oczywiście ktokolwiek przyniesie coś z tych rzeczy...
Ale świetna wiadomość z tym mieszkaniem wyobrażam sobie Twoja radość i ciesze sie z Tobą
Cytat:
no i najlepsze jest to że jakiś czas temu pytała się TŻa: " a Monika ma w ogóle jakieś wyrzuty sumienia, że tak postąpiła? Żałuje tego?" czyli moja wina
no ale faktycznie będziemy od niej daleko- jakieś 60 km
Tym bardziej pojechałabym do niej i powiedziała że bardzo zabolało mnie to że po tylu latach i przed samym ślubem dla Pani nadal jestem kimś obcym. Przykro jest mi również że ta sytuacja trwa nadal i chciałabym ją zakończyć i powrócić do dawnych relacji. Wydaje mi sie że teściowej zrobi sie głupio kiedy w oczy powiesz ze jest Ci przykro i spojrzy na Ciebie inaczej kiedy pierwsza wyciągniesz rękę. Ale to tylko moje zdanie a Ty słuchaj sie swojego serducha
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziękuję, dziękuję, dziękuję Jesteście nieocenione hehe
Cały dzień minął i nie ma żadnego pogorszenia więc i ja zaczynam być dobrej myśli
Postaram się jutro zrobić jakieś fotki, ale moja mama mistrzem fotografii nie jest

My mamy mieć sesję plenerową w parku, nad jeziorem i na zamku - wszystko to w Żywcu, o ile wypali No i nasz fotograf chce zrobić dodatkowy dzień sesji jak pogoda dopisze, bo sesja ta ma być w całości w deszczu... Ale ja póki co się waham bo z jednej strony podobają mi się takie szalone pomysły, a z drugiej boje się, że będę wyglądała jak zmokła kura i efekt wcale nie będzie fajny, a po drugie obawiam się też trochę o suknię, że jej potem nie dopiorę
A wy co myślicie o takim pomyśle???
Super ze nadal jest lepiej Na fotki oczywiście czekamy. A pomysł sesji dla mnie bomba Mój Tz wypytywał sie fotografów i kamerzystów czy da radę utrwalić pioruny na filmie/zdjęciu bo jemu sie marzy reportaż w burze
Cytat:
kochana, myślałam, że skoro jedziesz z mamą zamawiać butki, to coś już się ruszyło między Wami... tak, jak mówiłam wcześniej - zaczęłabym pierwsza rozmowę, bo nie lubię niewyjaśnionych sytuacji... ale jeśli bardzo chcesz pokazać mamie, że choć odzywasz się pierwsza, to nie oznacza, że przyznajesz się do "winy", to może podobnie jak u Moni ja zrobiłabym tak: poprosiła mamę o rozmowę, wręczyła jej zaproszenie, powiedziała, że bardzo chciałam to zrobić wcześniej, ale sytuacja, która zaszła między Wami bardzo Cię zasmuciła, ale nie chcesz się gniewać, bo bardzo zależy Ci, by mama była przy Was w dniu ślubu - szczęśliwa i uśmiechnięta... no i jeszcze coś o tym, że chciałabyś, żeby takie sytuacje więcej nie miały miejsca
może mama odczuwa to zupełnie inaczej, a Tobie jest przykro, więc myślę, że warto wyjść z inicjatywą

pudełko wygląda fajnie i cieszę się, że zamówiłaś butki kiedy będą gotowe?
Buty mają być gotowe na 30.05 i tego dnia mam dzwonić do krawcowej umawiać się na 1 przymiarkę
Z mamą jest lepiej bo gadamy prawie normalnie, ale ja jestem osoba która nie lubi zostawiać niedokończonych spraw czy niedopowiedzianych słów i dlatego nadal jest mi źle I tak odpowiadając Monice pomyślałam sobie że dziś prawdopodobnie będziemy u mamy coś tam pomóc i dać zaległy urodzinowy prezent i chyba od razu powiem jej co czuję i już z czystym sercem damy jej zaproszenie. Nie lubię tak wszystkiego na raz robić ale w środę mama wyjeżdza na kilka dni więc wszystko znów by sie odwlekło conajmniej do 27.05
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 10:48   #3784
magnusia
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilę bo w przelocie Was poczytałam ale nie mam czasu odpisać
Co do zdjęć- tu są takie jakbym chciała, bardzo mi się podobają te w Warszawie
http://www.fidlerstudio.pl/index.php?page=foto,1
Stary 2012-05-15, 11:02   #3785
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

super!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 11:37   #3786
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Cisza cisza a nagle tyle postów do nadrobienia

Kurcze sporo ja nadal łudzę się że nas ominie załatwianie tej licencji...
A jest szansa żeby kogoś to ominęło? Na jakiej podstawie mogą nam to odpuścić? Pytam bo też będę pewnie musiała coś takiego załatwiać

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
nam udało się nie zapłacić za licencję
O kurcze, taki wspaniałomyślny ksiądz się Wam trafił? Ale zazdroszczę! Ciekawe jak to będzie z nami...
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 12:16   #3787
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Wisienka - hahah ale by było, ale jak zobaczę obcych ludzi to będę wiedziała od kogo przychodzą hahaha

Wiecie co... czy u was też jest dysproporcja liczby gości ... mam na myśli, że np ze strony Tż-ta będzie 11 osób, a ode mnie około 120-130

Wesoła - to 3 jest super, ale Sara wspominała, że nie chce etoli ani szalów... hmm a może coś pomyliłam.

heheh u nas by tak było gdybyśmy zapraszali całą rodzine TŻ od niego mialo byc ok 90 os, a mojej rodziny calej jest raptem 15 osob natomiast on tak ograniczyl rodzine z ktora sie nie widzi, wiec wyszlo od niego ok 18-19 os, ode mnie 15 i reszta znajomych ok 30 osob
Stary 2012-05-15, 12:33   #3788
haczyk7
Raczkowanie

Kasioonya, no tak pisałaś o tych listeczkach... Ale zrozumiałam, że Ty robisz sama naklejki Sorki
Ciekawe, jak będzie opaska wyglądała na włosach! Pomysł bardzo vintage Garnitur Tżta jest czarny, błyszczący.
Chcieliśmy matowy, ale nie było rozmiaru Tżta. Jak będę miała zdjęcia, to wrzucę.

Pradip, odpowiem za Wisienkę, bo też mam bieliznę z silikonem.. Raczej się tego nie czuje, a bardziej
przytrzymuje to stanik na miejscu. Ale słyszałam, że po całej dobie noszenia zostają odbite ślady..
Pudełko b. ładne

Monika, ja bym chyba pojechała do teściowej. Dla własnego spokoju sumienia- dla posiadania świadomości,
że Ty zrobiłaś wszystko, co mogłaś. Że nic już sobie nie masz do zarzucenia. Bo mimo że to nie jest Twoja wina,
to na pewno konflikt gryzie. A nie chciałabym przez to psuć sobie radości płynącej z tego wszytsiego...

Inusia, świetnie, że lepiej ufff!

A ja chciałabym sesję też w górach i koniecznie ujęcie w wodzie, klimaty raczej romantyczne i vintage.
Poza tym mam na kompie kilka ujęć, które mi się bardzo podobają. Np. zdjęcie z starym rowerem w sepii
Wszystko jest narazie do ustalenia z fotografem

Co myslicie o tych butach jako ślubnych?

A ja właśnie jestem na etapie robienia zaproszeń na wieczór panieński Znazłam coś takiego kiedyś na blou ślubnym i mi się bardzo spodobało Będzie fikuśne, vintage i z pin up girl (może będzie to pomysł na moją stylizację hihi ;D) Mam nadzieję, że uda mi się coś wyczarować sesnownego w Wordzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (71,5 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-05-15 o 12:34
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 12:48   #3789
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
[COLOR=purple]

[
bardzo ładne super
Stary 2012-05-15, 12:55   #3790
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Super zdjęcia a wiecie co to za wieżowiec?
I koniecznie chce mieć zdjęcia w fontannie a Tz woli władować się do rzeki płynącej w jego miejscowości i powstał problem co wybrać i co zrobić najpierw plener z fotografem w mieście czy z kamerzystą na wsi?
Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
A jest szansa żeby kogoś to ominęło? Na jakiej podstawie mogą nam to odpuścić? Pytam bo też będę pewnie musiała coś takiego załatwiać
U nas jest tak, że ksiądz zapisał nas do parafii gdzie obecnie mieszkamy jeszcze za nim się wprowadziliśmy a zapisując się na ślub w katedrze rok póżniej powiedzieliśmy że jesteśmy wpisani tam ale ja mieszkam jednocześnie w dwóch miejscach bo tak mi wygodniej i ksiądz stwierdził że w takim razie bez problemu z ich strony ślub będzie w mojej parafii. Teraz już na stałe mieszkamy na terenie parafii tego nadgorliwego księdza i zastanawiamy sie czy faktycznie tak bezproblemowo da sie to załatwić. Mam nadzieję ze coś zrozumiałaś
Cytat:
Pradip, odpowiem za Wisienkę, bo też mam bieliznę z silikonem.. Raczej się tego nie czuje, a bardziej
przytrzymuje to stanik na miejscu. Ale słyszałam, że po całej dobie noszenia zostają odbite ślady..
Pudełko b. ładne
A ja właśnie jestem na etapie robienia zaproszeń na wieczór panieński Znazłam coś takiego kiedyś na blou ślubnym i mi się bardzo spodobało Będzie fikuśne, vintage i z pin up girl (może będzie to pomysł na moją stylizację hihi ;D) Mam nadzieję, że uda mi się coś wyczarować sesnownego w Wordzie
Właśnie ja nie cierpie jak mi sie silikonowe ramiączka kleja jak tylko jest troszke cieplej dlatego nie wyobrazam sobie całego silikonowego tyłu poza tym podobno one szybciej pękają.
Butki dla mnie idealne gdzie takie wypatrzyłaś?
Pokażesz nam zaproszenia jak skończysz?
Stary 2012-05-15, 13:28   #3791
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Podaj maila to wyślę projekt - dostałam od Tusi
Co do zawieszek na alkohol, to nie robię - kupiłam na all krawaty, muchy i podwiązki
Czy ja też mogłabym prosić o ten projekt winietek? Wyśle na priv mojego maila Z góry dziękuję

Dziewczyny, a co myślicie o takim pomysle.... mamy pomaranczowy kolor przewodni i zastanawiam sie nad tym zeby winietki zrobic w takim stylu jak na tej str-na 14 zdjeciu (z dyniami):
http://weddblog.pl/2011/10/07/punkt-...elne-winietki/

Natomiast ja chciałabym zeby zamiast dyń były mandarynki (pomarańcze troche za duze ) i te druciki zamienic na wykałaczki-tylko koniec rozdwojony i tam wsunięta winietka
Mam nadzieje, że mnie zrozumiałyście

Edytowane przez malaOlaa
Czas edycji: 2012-05-15 o 14:03
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:05   #3792
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Super zdjęcia a wiecie co to za wieżowiec?

no właśnie nie wiem ale zdjęcia są super

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co myślicie o takim pomysle.... mamy pomaranczowy kolor przewodni i zastanawiam sie nad tym zeby winietki zrobic w takim stylu jak na tej str-na 14 zdjeciu (z dyniami):

pomysł fajny ale mi te dynie nie za bardzo pasują. Może zamiast dyń pomarańcze/mandarynki?
Stary 2012-05-15, 14:12   #3793
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
pomysł fajny ale mi te dynie nie za bardzo pasują. Może zamiast dyń pomarańcze/mandarynki?

Hehhe no własnie o tym ponizej napisałam tez chce mandarynki, a te dynie to tylko taki wzor bo mandarynek nie moglam znalezc
Stary 2012-05-15, 14:45   #3794
engi111
Raczkowanie

tusia- pomysł z kaloszami świetny, my mamy tydzień na sesję plenerową bo ja wypozyczam suknię dlatego jak bedzie padało to wykorzystam go na 100 %

monia - ja tez tak jak dziewczyny piszą robiła bym pierwszy krok, dla własnego spokoju - ze jednak chciałaś się z nią pogodzić ( choć moim zdaniem babsko przesadza mówiąć o jakiś wyrzutach sumienia ), a po drugie to jesli wyjdziesz pierwsza z inicjatywą mówiąc ze Ci przykro ze potylu latach nie zalicza Cię do rodziny delikatnie pokarzesz jej ze jesteś od niej lepsza ( choć pewnie nie zrozumie - ale własna satysfkcja Ci zostanie )

malgos-12 - moj Tz ma dwa razy więcej gości niż ja

wyborowa - moze poznamy nasze teściwoe chyba by się dogadały mojej też wszystko nie pasuje. A bo wierszyk o kwiatach - nie bardzo, a bo zaproszenia w maju zawcześnie, a co na suknie twoja mama, a po co tyle ludzi siostra TZ też nie lepsza - niech TZ zaprosi kolegów na popijawę tydzień wcześniej a na wesele juz nie albo ze po co nam forograf tyle kasy jak jakiś tam kuzyn ma dobry sprzet i popstyka :/. teraz przestałam się przejmować i jest chwila ciszy - zresztą przestałam informować co i jak idzie z przygotowaniami bo wszystko spotykało się z krytyką.

magnusia - zdjecia super !!!

Kasioonya - mi chyba umkneła fotka twojej suknie przypomij plisssssssssss!!!!

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:37   #3795
Inusiaa88
Raczkowanie

Witam Was kobitki, wszystkie razem i każdą z osobna

Na początek tylko wspomnę, że na szczęście moje dziwna choroba nie postępuję i jest tylko lepiej Jednak kciukaski się przydały

Poza tym byłam dziś w salonie z moją suknią aby ją zmniejszyć i wiecie co... Ubrałam suknię, pani w salonie mi ją zawiązała i do mnie taki tekst: "Ale tu nie trzeba nic zmniejszać..." Wiecie co, ja wiedziałam, że od momentu jak kupiłam suknię przytyłam kilka kilogramów ale nie wiedziałam, że aż tyle Byłam mega zaskoczona i aż mi się głupio zrobiło hehe Ale w sumie to dobrze, bo mniej przerabiania w niej będzie Zostawiłam ją tylko po to aby babeczka wszyła mi do sukni jakieś podpięcie na tren, lekko skróciła materiał żeby mi się nie włóczył z przodu po ziemi i dorobiła jedno cieniutkie ramiączko bo suknia ma jedno ale jakoś dla równowagi brakuje mi tego drugiego więc mi doszyją, w każdej chwili będę mogła to ramiączko w razie czego schować.

Ogólnie jestem bardzo zdolna i nie wzięłam ze sobą aparatu Pstrykłam jakąś fotkę moim telefonem więc zdjęcia nie są za ładne i kiepskiej jakości, ale żeby nie było, że nic nie zamieszczę to podzielę się nimi z wami Dodam, że wszystkie zdjęcia robione były z podpiętym trenem.
Myślicie, że będzie ok?
Aaaaaaaaaa i moje najważniejsze pytanie? Nie jestem za gruba??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (77,8 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (81,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (75,3 KB, 73 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-05-15 o 15:39
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:47   #3796
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Witam Was kobitki, wszystkie razem i każdą z osobna

Na początek tylko wspomnę, że na szczęście moje dziwna choroba nie postępuję i jest tylko lepiej Jednak kciukaski się przydały

Poza tym byłam dziś w salonie z moją suknią aby ją zmniejszyć i wiecie co... Ubrałam suknię, pani w salonie mi ją zawiązała i do mnie taki tekst: "Ale tu nie trzeba nic zmniejszać..." Wiecie co, ja wiedziałam, że od momentu jak kupiłam suknię przytyłam kilka kilogramów ale nie wiedziałam, że aż tyle Byłam mega zaskoczona i aż mi się głupio zrobiło hehe Ale w sumie to dobrze, bo mniej przerabiania w niej będzie Zostawiłam ją tylko po to aby babeczka wszyła mi do sukni jakieś podpięcie na tren, lekko skróciła materiał żeby mi się nie włóczył z przodu po ziemi i dorobiła jedno cieniutkie ramiączko bo suknia ma jedno ale jakoś dla równowagi brakuje mi tego drugiego więc mi doszyją, w każdej chwili będę mogła to ramiączko w razie czego schować.

Ogólnie jestem bardzo zdolna i nie wzięłam ze sobą aparatu Pstrykłam jakąś fotkę moim telefonem więc zdjęcia nie są za ładne i kiepskiej jakości, ale żeby nie było, że nic nie zamieszczę to podzielę się nimi z wami Dodam, że wszystkie zdjęcia robione były z podpiętym trenem.
Myślicie, że będzie ok?
Za gruba????????????? Dziewczyno!!! Przecież z Ciebie szczupła lasencja Nie jedna chciałaby tak wyglądać! Bardzo ładnie
Stary 2012-05-15, 17:39   #3797
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Hehhe no własnie o tym ponizej napisałam tez chce mandarynki, a te dynie to tylko taki wzor bo mandarynek nie moglam znalezc
ło matko ślepa jestem

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

No Kochane odebrałam dziś od księdza licencję wszystko już w kościele załatwiony teraz tylko do kościoła gdzie będzie ślub musimy jechać 2 tyg przed ślubem
no i ta spowiedź........
Stary 2012-05-15, 17:57   #3798
kasioonya
Rozeznanie

Witajcie

Ja już po pracy - dziś było nieco luźniej niż przez ostatnie dni, bo nie zgłosiły mi się dzieci ani na badanie, ani na terapię, więc uzupełniałam formalności
Oczywiście nie obyło się bez jednego nerwa - kadrowa podniosła mi ciśnienie, "żartując" na temat tego, że "latam za informatykiem, a on za mną" i że jak to tak, skoro oboje jesteśmy tuż przed ślubami (on 23.06)... starałam się to obracać w żart, ale zagotowałam się i jestem o to strasznie wściekła

Teraz biorę się za przyjemności, czyli pisanie do Was w towarzystwie lampki wina kolejeczka dla każdej

Pradip - bardzo romantyczny ten sylwester piękne wspomnienie...

Chcesz zobaczyć zdjęcie opaski? Monia, mogę?
No dobra - pokażę To jeszcze faza produkcji, ale już jest pięknie Zdjęcia nie są mojego autorstwa i jeśli tylko ich autorka się pogniewa za ich udostępnianie, to będzie na Ciebie Pradip

Sesja w burzy - WOW. Ja też uwielbiam burzowe widoki

Myślę, że pudło jest jak najbardziej OK. jeśli chodzi o różnicę w kolorze, to podejrzewam, że oprócz Ciebie nikt nie zwróci na nią uwagi

no to jeszcze chwilkę trzeba poczekać na butki, ale fajnie, że już zamówione

Mam nadzieję, że rozmowa z mamą dojdzie do skutku i oczyścicie atmosferę - trzymam kciuki!

magnusia - o tak, takie zdjęcia w mieście mi się podobają

haczyk7 - fotka garnituru mile widziana

naklejek nie robię

buty super!

poka, poka ten pomysł na zaproszenia! pin up - uwielbiam! marzy mi się jakaś sesja zdjęciowa w takie stylizacji...

Word wbrew pozorom daje sporo możliwości ściągasz jakieś dodatkowe czcionki do tych zaproszeń? ja parę lat temu robiłam dla koleżanki "dyplom" właśnie na panieński i bardzo się podobał

malaOlaa - pomysł na winietki świetny tym bardziej, że sama korzystam z podobnego hihi
jak nam nie wypalą zielone jabłuszka, to będą właśnie mandaryny, a w ostateczności te lizaki, o których kiedyś wspominałam...
gdybyś była zainteresowana szablonem listków, to daj znać. wrzucam zrzut z ekranu pliku w Wordzie i fotkę listków-winietek. drugi szablon (na drugiej strony) będzie dodatkowym listkiem, na którym napiszemy jakiś wierszyk z podziękowaniem za przybycie albo aforyzmy o miłości...

engi111 - no pewnie, że mogę pokazać kieckę - popacz w załącznikach

Inusiaa88 tak się cieszę, że się poprawia
hmm - czy nie jesteś za gruba? no niech pomyślę...

pewnie, że nie!!! wyglądasz super!
rzeczywiście myślę, że z dwoma ramiączkami będzie jeszcze lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120515_174326.jpg (122,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zrzut - listki.jpg (41,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 241.jpg (14,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 250.jpg (16,1 KB, 18 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-16 o 15:53
Stary 2012-05-15, 18:23   #3799
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
\

Natomiast ja chciałabym zeby zamiast dyń były mandarynki (pomarańcze troche za duze ) i te druciki zamienic na wykałaczki-tylko koniec rozdwojony i tam wsunięta winietka
Mam nadzieje, że mnie zrozumiałyście
Mi pomysł bardzo sie podoba tylko nad tymi "rozdwojonymi wykałaczkami bym sie zastanowiła"
Cytat:

Myślicie, że będzie ok?
Już sie zaczęłam złościć jak przeczytałam że nie wzięłaś aparatu ale odetchnęłam jak doczytałam ze fotki jednak są. Sukienka bardzo ładnie na Tobie leży a Ty stoisz na jakimś podwyższeniu czy na ziemi?
Cytat:
Witajcie

Ja już po pracy - dziś było nieco luźniej niż przez ostatnie dni, bo nie zgłosiły mi się dzieci ani na badanie, ani na terapię, więc uzupełniałam formalności
Oczywiście nie obyło się bez jednego nerwa - kadrowa podniosła mi ciśnienie, "żartując" na temat tego, że "latam za informatykiem, a on za mną" i że jak to tak, skoro oboje jesteśmy tuż przed ślubami (on 23.06)... starałam się to obracać w żart, ale zagotowałam się i jestem o to strasznie wściekła
Pradip - bardzo romantyczny ten sylwester piękne wspomnienie...

No dobra - pokażę To jeszcze faza produkcji, ale już jest pięknie Zdjęcia nie są mojego autorstwa i jeśli tylko ich autorka się pogniewa za ich udostępnianie, to będzie na Ciebie Pradip

Sesja w burzy - WOW. Ja też uwielbiam burzowe widoki

Myślę, że pudło jest jak najbardziej OK. jeśli chodzi o różnicę w kolorze, to podejrzewam, że oprócz Ciebie nikt nie zwróci na nią uwagi

no to jeszcze chwilkę trzeba poczekać na butki, ale fajnie, że już zamówione

Mam nadzieję, że rozmowa z mamą dojdzie do skutku i oczyścicie atmosferę - trzymam kciuki!
Uwielbiam takie "niewinne" żarty zyczliwych...nie przejmuj się
Opaska jest przepiękna i nie mam słów tak samo jak na temat Tojej sukienki cudo po prostu.
Dzięki za wsparcie ale chyba nie mam nastroju na "ciężkie" rozmowy bo mi się bardzo humor popsuł no ale nic nie zanudzam Was tylko zbieram sie do poradni.
Stary 2012-05-15, 18:36   #3800
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Witajcie

Jeju, jaka sliczna ta opaska Małe dzielo sztuki Sukienka tez cudna, chociaz ja osobiscie bym sie w takiej nie czula, i ta koronka na plecach

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 19:04   #3801
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Uwielbiam takie "niewinne" żarty zyczliwych...nie przejmuj się
Opaska jest przepiękna i nie mam słów tak samo jak na temat Tojej sukienki cudo po prostu.
Dzięki za wsparcie ale chyba nie mam nastroju na "ciężkie" rozmowy bo mi się bardzo humor popsuł no ale nic nie zanudzam Was tylko zbieram sie do poradni.
cieszę się, że się podoba

żarty są żenujące, ale babeczka ma taki styl... dzień bez focha lub zepsucia komuś humoru - dniem straconym... strasznie mnie to drażni jestem najmłodszym i "najświeższym" pracownikiem... kilka razy już został skomentowany mój wygląd - przy okazji bardziej oficjalnych rad pedagogicznych, kiedy trzeba było się ubrać bardziej elegancko (co dla mnie oznacza buty na obcasie, spódnicę do kolan i zwykle jasną bluzkę...) - to przestępstwo być młodą, w miarę szczupłą, uśmiechniętą i raczej miłą dla wszystkich jednakowo... ehh - szkoda gadać... nie chcę Was zamęczać moimi rozterkami...

przykro mi, że Twój humor też kiepski - nie wiem czy chcesz o tym pisać, więc nie wypytuję... mam nadzieję, że do wieczora przydarzy się coś miłego i humor będzie dużo lepszy!

spokojnej wizyty w poradni

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Jeju, jaka sliczna ta opaska Małe dzielo sztuki Sukienka tez cudna, chociaz ja osobiscie bym sie w takiej nie czula, i ta koronka na plecach
prawda? piękna ta opaska - kocham ją ciekawe jak będę wyglądała...
ja początkowo chciałam zupełnie inną suknię - przede wszystkim nie-księżniczkową... marzyło mi się coś takiego: http://www.brideofcolour.co.uk/wp-co...bernadette.jpg
niestety w sukniach o takim kroju wyglądałam jakby mnie nie było a przy wysokim i dobrze zbudowanym TŻcie to już w ogóle bym była jak sierotka Marysia okazało się niestety, że "moim" krojem jest właśnie princeska, więc poszłam na kompromis z samą sobą - krój jest nieco księżniczkowy, ale styl bynajmniej inny

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-15, 19:04   #3802
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia super a to w fontannie co panna młoda stoi czy tam się kręci - przepiękne!

Cytat:
Super butki!

Cytat:
Właśnie ja nie cierpie jak mi sie silikonowe ramiączka kleja jak tylko jest troszke cieplej dlatego nie wyobrazam sobie całego silikonowego tyłu poza tym podobno one szybciej pękają.
też nie cierpię silikonowych ramiączek, bo się kleją i lepią i czerwone ślady zostawiają... unikam jak ognia! i nie podoba mi się jak wystają spod sukienki...

Kasioonya - opaska super, no i sukienka, ale to już wszystkie wiemy czekam na twoją przymiarkę

Ewula - a jak wygląda u was sytuacja? tzn gdzie mieszkacie na terenie jakiej parafii i gdzie chcecie ślub?

Inusia - ty gruba??? oszalałaś, jesteś szczupła ale mimo to masz fajne kobiece kształty, zresztą chyba dobrze, że przytyłaś bo jakbyś w takiej kiecce, gdzie bioderko jest podkreślone, chciała się prezentować??? Sukienka ładnie leży i ty ślicznie w niej wyglądasz!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 19:09   #3803
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Zdjęcia super a to w fontannie co panna młoda stoi czy tam się kręci - przepiękne!

Kasioonya - opaska super, no i sukienka, ale to już wszystkie wiemy czekam na twoją przymiarkę
fakt, zdjęcie w fontannie też przykuło moją uwagę w ogóle wszystkie piękne! no może oprócz tego z robalem chociaż robal ma piękny kolor hihi

Małgoś moja kiecka Ci się podoba? bo ja się nastawiam na różne opinie na jej temat ze strony zaproszonych gości (choć oczywiście najważniejsze jest to, by podobała się mnie i TŻtowi )...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-15, 19:22   #3804
Malgos_12
Zakorzenienie

zdecydowałam się na takie winietki... tylko z żółtą wstążką (papier ecru, gładki)
http://allegro.pl/winietki-na-stol-w...331100689.html

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Kasioonya - uważam, że jest śliczna! Mi niestety w tej długości nie jest dobrze, również krój nie mój ze względu na moją figurę, ale jakoś jej nie widziałam a chętnie bym zmierzyła,... z jednej strony prosta a z drugiej ta koronka nadaje jej tyle uroku... super! tym bardziej czekam na zdjęcia
Stary 2012-05-15, 19:23   #3805
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie

malaOlaa - pomysł na winietki świetny tym bardziej, że sama korzystam z podobnego hihi
jak nam nie wypalą zielone jabłuszka, to będą właśnie mandaryny, a w ostateczności te lizaki, o których kiedyś wspominałam...
gdybyś była zainteresowana szablonem listków, to daj znać. wrzucam zrzut z ekranu pliku w Wordzie i fotkę listków-winietek. drugi szablon (na drugiej strony) będzie dodatkowym listkiem, na którym napiszemy jakiś wierszyk z podziękowaniem za przybycie albo aforyzmy o miłości...

Piękna opaski, suknia cudooooooowna
I zgłaszam zainteresowanie szablonem listków na priv wyslę Tobie mojego maila. Z góry dziękuję

Edytowane przez malaOlaa
Czas edycji: 2012-05-15 o 19:37
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 19:24   #3806
jojla
Zakorzenienie

Inusia super wyglądasz, jaka gruba? szczupła jesteś

kasioonya opaska a sukienka będziesz pięknie wyglądać A kierowniczką się nie przejmuj, jak brak jej klasy to jej problem

Więcej Kochane nie napiszę bo męczy mnie dziś migrena

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 19:27   #3807
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Mi pomysł bardzo sie podoba tylko nad tymi "rozdwojonymi wykałaczkami bym sie zastanowiła"
A co byś zaproponowała?
Stary 2012-05-15, 19:32   #3808
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
zdecydowałam się na takie winietki... tylko z żółtą wstążką (papier ecru, gładki)
http://allegro.pl/winietki-na-stol-w...331100689.html

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Kasioonya - uważam, że jest śliczna! Mi niestety w tej długości nie jest dobrze, również krój nie mój ze względu na moją figurę, ale jakoś jej nie widziałam a chętnie bym zmierzyła,... z jednej strony prosta a z drugiej ta koronka nadaje jej tyle uroku... super! tym bardziej czekam na zdjęcia
super! gratki za winietki

no to się cieszę, że Ci się podoba i właśnie ta koronka jest moim ulubionym elementem tej kiecuchy

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-15, 19:32   #3809
Malgos_12
Zakorzenienie

Tak mi się jeszcze oglądając te zdjęcia z różnych sesji przypomniało i chciałam się dowiedzieć czy wy też tak macie... bo jakoś okropnie zwracają moją uwagę zdjęcia na których koło pannie młodej wystaje spod sukienki... tzn jak gdzieś siedzi i tworzy się ten namiot... psuje mi to całe zdjęcie
Stary 2012-05-15, 19:36   #3810
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Inusia super wyglądasz, jaka gruba? szczupła jesteś

kasioonya opaska a sukienka będziesz pięknie wyglądać A kierowniczką się nie przejmuj, jak brak jej klasy to jej problem

Więcej Kochane nie napiszę bo męczy mnie dziś migrena
Współczuję i trzymam kciuki zeby przeszło-wiem jak to jest

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Tak mi się jeszcze oglądając te zdjęcia z różnych sesji przypomniało i chciałam się dowiedzieć czy wy też tak macie... bo jakoś okropnie zwracają moją uwagę zdjęcia na których koło pannie młodej wystaje spod sukienki... tzn jak gdzieś siedzi i tworzy się ten namiot... psuje mi to całe zdjęcie

Oooooo właśnie..... To jest masakra

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości