|
|
#3781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Siemka
![]() ![]() U mnie pogoda się popsuła pada i jest ziiimno ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34124358]matko, faktycznie, te Wasze plenery to poważna sprawa. Ja dziś się umówiłam na 28. Ale bez szaleństwa, Starówka, Park, nad Wisłę i po balu Mogłąbym jechać gdzieś, ale mąż nie bardzo może brać wolne, bo mało mu zostało a sesja może być tylko w tygodniu. Tylko kupię sobie kalosze, bo będzie mokro i to fajnie wygląda![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- gdzie??!!! [/QUOTE]Pomysł z kaloszami świetny ![]() My sesje mamy wstępnie zaplanowaną gdzieś w górach Dzisiaj będę dzwoniła po hurtowniach alkoholi , muszę się zorientować w cenach |
|
|
|
#3782 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana, myślałam, że skoro jedziesz z mamą zamawiać butki, to coś już się ruszyło między Wami... tak, jak mówiłam wcześniej - zaczęłabym pierwsza rozmowę, bo nie lubię niewyjaśnionych sytuacji... ale jeśli bardzo chcesz pokazać mamie, że choć odzywasz się pierwsza, to nie oznacza, że przyznajesz się do "winy", to może podobnie jak u Moni ja zrobiłabym tak: poprosiła mamę o rozmowę, wręczyła jej zaproszenie, powiedziała, że bardzo chciałam to zrobić wcześniej, ale sytuacja, która zaszła między Wami bardzo Cię zasmuciła, ale nie chcesz się gniewać, bo bardzo zależy Ci, by mama była przy Was w dniu ślubu - szczęśliwa i uśmiechnięta... no i jeszcze coś o tym, że chciałabyś, żeby takie sytuacje więcej nie miały miejsca może mama odczuwa to zupełnie inaczej, a Tobie jest przykro, więc myślę, że warto wyjść z inicjatywą pudełko wygląda fajnie i cieszę się, że zamówiłaś butki Cytat:
robioną ręcznie przez jedną baaaardzo utalentowaną Wizażankę, ale nie wiem czy mogę ją ujawnić, bo później zasypiecie ją zamówieniami i jeszcze nie zdąży zrobić mojego do mojej kiecki welon nie pasuje, więc będzie opaska, do której na ślubie przyczepię jeszcze może zwykłą woalkę, żeby jednak było trochę ślubnie Cytat:
jak byś potrzebowała ekipy budowlano-sprzątającej, to ja zawsze miłego dnia Dziewuszki. idę zjeść śniadanko i na 12:30 do pracy. zapowiada się dziś spokojny dzień, więc mam nadzieję, że nic mnie zaskoczy. do poczytania wieczorkiem
|
|
#3783 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam takie samo zdanie na temat relacji Moniki z teściową. Co to za opaska jakieś zdjęcia? Cytat:
Naprawdę myślicie ze takie pudło odstające od koloru przewodniego sie nada? Początkowo myślałam że jest za wielkie i jeśli już je wezmę to przewiąże je jakąś białą szarfa albo coś ale później sobie pomyślałam że skoro prosiliśmy o książki i alkohol to może jednak nie będę go zamykać żeby świadkowie mieli gdzie to wkładać jeśli oczywiście ktokolwiek przyniesie coś z tych rzeczy... Ale świetna wiadomość z tym mieszkaniem wyobrażam sobie Twoja radość i ciesze sie z Tobą Cytat:
![]() Cytat:
Na fotki oczywiście czekamy. A pomysł sesji dla mnie bomba Mój Tz wypytywał sie fotografów i kamerzystów czy da radę utrwalić pioruny na filmie/zdjęciu bo jemu sie marzy reportaż w burze ![]() Cytat:
![]() Z mamą jest lepiej bo gadamy prawie normalnie, ale ja jestem osoba która nie lubi zostawiać niedokończonych spraw czy niedopowiedzianych słów i dlatego nadal jest mi źle I tak odpowiadając Monice pomyślałam sobie że dziś prawdopodobnie będziemy u mamy coś tam pomóc i dać zaległy urodzinowy prezent i chyba od razu powiem jej co czuję i już z czystym sercem damy jej zaproszenie. Nie lubię tak wszystkiego na raz robić ale w środę mama wyjeżdza na kilka dni więc wszystko znów by sie odwlekło conajmniej do 27.05
|
|||||
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę bo w przelocie Was poczytałam ale nie mam czasu odpisać
![]() Co do zdjęć- tu są takie jakbym chciała, bardzo mi się podobają te w Warszawie http://www.fidlerstudio.pl/index.php?page=foto,1
|
|
#3785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
super! |
|
|
|
|
#3786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- O kurcze, taki wspaniałomyślny ksiądz się Wam trafił? Ale zazdroszczę! Ciekawe jak to będzie z nami... |
|
|
|
|
#3787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheh u nas by tak było gdybyśmy zapraszali całą rodzine TŻ od niego mialo byc ok 90 os, a mojej rodziny calej jest raptem 15 osob natomiast on tak ograniczyl rodzine z ktora sie nie widzi, wiec wyszlo od niego ok 18-19 os, ode mnie 15 i reszta znajomych ok 30 osob
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
Kasioonya, no tak pisałaś o tych listeczkach... Ale zrozumiałam, że Ty robisz sama naklejki
SorkiCiekawe, jak będzie opaska wyglądała na włosach! Pomysł bardzo vintage Chcieliśmy matowy, ale nie było rozmiaru Tżta. Jak będę miała zdjęcia, to wrzucę. ![]() Pradip, odpowiem za Wisienkę, bo też mam bieliznę z silikonem.. Raczej się tego nie czuje, a bardziej przytrzymuje to stanik na miejscu. Ale słyszałam, że po całej dobie noszenia zostają odbite ślady.. Pudełko b. ładne ![]() Monika, ja bym chyba pojechała do teściowej. Dla własnego spokoju sumienia- dla posiadania świadomości, że Ty zrobiłaś wszystko, co mogłaś. Że nic już sobie nie masz do zarzucenia. Bo mimo że to nie jest Twoja wina, to na pewno konflikt gryzie. A nie chciałabym przez to psuć sobie radości płynącej z tego wszytsiego... Inusia, świetnie, że lepiej ufff!A ja chciałabym sesję też w górach i koniecznie ujęcie w wodzie, klimaty raczej romantyczne i vintage. Poza tym mam na kompie kilka ujęć, które mi się bardzo podobają. Np. zdjęcie z starym rowerem w sepii Wszystko jest narazie do ustalenia z fotografem ![]() Co myslicie o tych butach jako ślubnych? A ja właśnie jestem na etapie robienia zaproszeń na wieczór panieński Znazłam coś takiego kiedyś na blou ślubnym i mi się bardzo spodobało Będzie fikuśne, vintage i z pin up girl (może będzie to pomysł na moją stylizację hihi ;D) Mam nadzieję, że uda mi się coś wyczarować sesnownego w Wordzie
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-05-15 o 12:34 |
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne super
|
|
#3790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I koniecznie chce mieć zdjęcia w fontannie a Tz woli władować się do rzeki płynącej w jego miejscowości i powstał problem co wybrać i co zrobić najpierw plener z fotografem w mieście czy z kamerzystą na wsi? Cytat:
![]() Cytat:
Butki dla mnie idealne gdzie takie wypatrzyłaś? Pokażesz nam zaproszenia jak skończysz? |
|||
|
|
|
#3791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyśle na priv mojego maila Z góry dziękuję![]() Dziewczyny, a co myślicie o takim pomysle.... mamy pomaranczowy kolor przewodni i zastanawiam sie nad tym zeby winietki zrobic w takim stylu jak na tej str-na 14 zdjeciu (z dyniami): http://weddblog.pl/2011/10/07/punkt-...elne-winietki/ Natomiast ja chciałabym zeby zamiast dyń były mandarynki (pomarańcze troche za duze ) i te druciki zamienic na wykałaczki-tylko koniec rozdwojony i tam wsunięta winietka![]() Mam nadzieje, że mnie zrozumiałyście
29.06.2012 Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-05-15 o 14:03 |
|
|
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem ale zdjęcia są super ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
pomysł fajny ale mi te dynie nie za bardzo pasują. Może zamiast dyń pomarańcze/mandarynki?
|
|
|
#3793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehhe no własnie o tym ponizej napisałam tez chce mandarynki, a te dynie to tylko taki wzor bo mandarynek nie moglam znalezc
|
|
#3794 |
|
Raczkowanie
|
tusia- pomysł z kaloszami świetny, my mamy tydzień na sesję plenerową bo ja wypozyczam suknię dlatego jak bedzie padało to wykorzystam go na 100 %
monia - ja tez tak jak dziewczyny piszą robiła bym pierwszy krok, dla własnego spokoju - ze jednak chciałaś się z nią pogodzić ( choć moim zdaniem babsko przesadza mówiąć o jakiś wyrzutach sumienia ![]() malgos-12 - moj Tz ma dwa razy więcej gości niż ja wyborowa - moze poznamy nasze teściwoe chyba by się dogadały mojej też wszystko nie pasuje. A bo wierszyk o kwiatach - nie bardzo, a bo zaproszenia w maju zawcześnie, a co na suknie twoja mama, a po co tyle ludzi siostra TZ też nie lepsza - niech TZ zaprosi kolegów na popijawę tydzień wcześniej a na wesele juz nie albo ze po co nam forograf tyle kasy jak jakiś tam kuzyn ma dobry sprzet i popstyka :/. teraz przestałam się przejmować i jest chwila ciszy - zresztą przestałam informować co i jak idzie z przygotowaniami bo wszystko spotykało się z krytyką. magnusia - zdjecia super !!! Kasioonya - mi chyba umkneła fotka twojej suknie przypomij plisssssssssss!!!!
|
|
|
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was kobitki, wszystkie razem i każdą z osobna
![]() Na początek tylko wspomnę, że na szczęście moje dziwna choroba nie postępuję i jest tylko lepiej Jednak kciukaski się przydały ![]() Poza tym byłam dziś w salonie z moją suknią aby ją zmniejszyć i wiecie co... Ubrałam suknię, pani w salonie mi ją zawiązała i do mnie taki tekst: "Ale tu nie trzeba nic zmniejszać..." Byłam mega zaskoczona i aż mi się głupio zrobiło hehe Ale w sumie to dobrze, bo mniej przerabiania w niej będzie Zostawiłam ją tylko po to aby babeczka wszyła mi do sukni jakieś podpięcie na tren, lekko skróciła materiał żeby mi się nie włóczył z przodu po ziemi i dorobiła jedno cieniutkie ramiączko bo suknia ma jedno ale jakoś dla równowagi brakuje mi tego drugiego więc mi doszyją, w każdej chwili będę mogła to ramiączko w razie czego schować. Ogólnie jestem bardzo zdolna i nie wzięłam ze sobą aparatu Dodam, że wszystkie zdjęcia robione były z podpiętym trenem.Myślicie, że będzie ok? Aaaaaaaaaa i moje najważniejsze pytanie? Nie jestem za gruba??
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-15 o 15:39 |
|
|
|
#3796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyno!!! Przecież z Ciebie szczupła lasencja Nie jedna chciałaby tak wyglądać! Bardzo ładnie
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- No Kochane odebrałam dziś od księdza licencję no i ta spowiedź........
|
|
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja już po pracy - dziś było nieco luźniej niż przez ostatnie dni, bo nie zgłosiły mi się dzieci ani na badanie, ani na terapię, więc uzupełniałam formalności Oczywiście nie obyło się bez jednego nerwa - kadrowa podniosła mi ciśnienie, "żartując" na temat tego, że "latam za informatykiem, a on za mną" i że jak to tak, skoro oboje jesteśmy tuż przed ślubami (on 23.06)... starałam się to obracać w żart, ale zagotowałam się i jestem o to strasznie wściekła Teraz biorę się za przyjemności, czyli pisanie do Was w towarzystwie lampki wina Pradip - bardzo romantyczny ten sylwester Chcesz zobaczyć zdjęcie opaski? Monia, mogę? No dobra - pokażę To jeszcze faza produkcji, ale już jest pięknie Zdjęcia nie są mojego autorstwa i jeśli tylko ich autorka się pogniewa za ich udostępnianie, to będzie na Ciebie Pradip Sesja w burzy - WOW. Ja też uwielbiam burzowe widoki Myślę, że pudło jest jak najbardziej OK. jeśli chodzi o różnicę w kolorze, to podejrzewam, że oprócz Ciebie nikt nie zwróci na nią uwagi no to jeszcze chwilkę trzeba poczekać na butki, ale fajnie, że już zamówione Mam nadzieję, że rozmowa z mamą dojdzie do skutku i oczyścicie atmosferę - trzymam kciuki! magnusia - o tak, takie zdjęcia w mieście mi się podobają haczyk7 - fotka garnituru mile widziana naklejek nie robię buty super! poka, poka ten pomysł na zaproszenia! pin up - uwielbiam! marzy mi się jakaś sesja zdjęciowa w takie stylizacji... Word wbrew pozorom daje sporo możliwości ściągasz jakieś dodatkowe czcionki do tych zaproszeń? ja parę lat temu robiłam dla koleżanki "dyplom" właśnie na panieński i bardzo się podobał malaOlaa - pomysł na winietki świetny tym bardziej, że sama korzystam z podobnego hihi jak nam nie wypalą zielone jabłuszka, to będą właśnie mandaryny, a w ostateczności te lizaki, o których kiedyś wspominałam... gdybyś była zainteresowana szablonem listków, to daj znać. wrzucam zrzut z ekranu pliku w Wordzie i fotkę listków-winietek. drugi szablon (na drugiej strony) będzie dodatkowym listkiem, na którym napiszemy jakiś wierszyk z podziękowaniem za przybycie albo aforyzmy o miłości... engi111 - no pewnie, że mogę pokazać kieckę - popacz w załącznikach Inusiaa88 tak się cieszę, że się poprawia hmm - czy nie jesteś za gruba? no niech pomyślę... pewnie, że nie!!! wyglądasz super! rzeczywiście myślę, że z dwoma ramiączkami będzie jeszcze lepiej
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-16 o 15:53 |
|
|
|
#3799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Opaska jest przepiękna i nie mam słów tak samo jak na temat Tojej sukienki cudo po prostu. Dzięki za wsparcie ale chyba nie mam nastroju na "ciężkie" rozmowy bo mi się bardzo humor popsuł no ale nic nie zanudzam Was tylko zbieram sie do poradni. |
|||
|
|
|
#3800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sukienka tez cudna, chociaz ja osobiscie bym sie w takiej nie czula, i ta koronka na plecach
|
|
#3801 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żarty są żenujące, ale babeczka ma taki styl... dzień bez focha lub zepsucia komuś humoru - dniem straconym... strasznie mnie to drażni jestem najmłodszym i "najświeższym" pracownikiem... kilka razy już został skomentowany mój wygląd - przy okazji bardziej oficjalnych rad pedagogicznych, kiedy trzeba było się ubrać bardziej elegancko (co dla mnie oznacza buty na obcasie, spódnicę do kolan i zwykle jasną bluzkę...) - to przestępstwo być młodą, w miarę szczupłą, uśmiechniętą i raczej miłą dla wszystkich jednakowo... ehh - szkoda gadać... nie chcę Was zamęczać moimi rozterkami... przykro mi, że Twój humor też kiepski - nie wiem czy chcesz o tym pisać, więc nie wypytuję... mam nadzieję, że do wieczora przydarzy się coś miłego i humor będzie dużo lepszy! spokojnej wizyty w poradni ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
ja początkowo chciałam zupełnie inną suknię - przede wszystkim nie-księżniczkową... marzyło mi się coś takiego: http://www.brideofcolour.co.uk/wp-co...bernadette.jpg niestety w sukniach o takim kroju wyglądałam jakby mnie nie było a przy wysokim i dobrze zbudowanym TŻcie to już w ogóle bym była jak sierotka Marysia okazało się niestety, że "moim" krojem jest właśnie princeska, więc poszłam na kompromis z samą sobą - krój jest nieco księżniczkowy, ale styl bynajmniej inny
|
|
#3802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super butki! Cytat:
Kasioonya - opaska super, no i sukienka, ale to już wszystkie wiemy czekam na twoją przymiarkę ![]() Ewula - a jak wygląda u was sytuacja? tzn gdzie mieszkacie na terenie jakiej parafii i gdzie chcecie ślub? Inusia - ty gruba??? oszalałaś, jesteś szczupła ale mimo to masz fajne kobiece kształty, zresztą chyba dobrze, że przytyłaś bo jakbyś w takiej kiecce, gdzie bioderko jest podkreślone, chciała się prezentować??? Sukienka ładnie leży i ty ślicznie w niej wyglądasz! |
||
|
|
|
#3803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż robal ma piękny kolor hihi Małgoś moja kiecka Ci się podoba? bo ja się nastawiam na różne opinie na jej temat ze strony zaproszonych gości (choć oczywiście najważniejsze jest to, by podobała się mnie i TŻtowi )...
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowałam się na takie winietki... tylko z żółtą wstążką (papier ecru, gładki)
http://allegro.pl/winietki-na-stol-w...331100689.html ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Kasioonya - uważam, że jest śliczna! Mi niestety w tej długości nie jest dobrze, również krój nie mój ze względu na moją figurę, ale jakoś jej nie widziałam a chętnie bym zmierzyła,... z jednej strony prosta a z drugiej ta koronka nadaje jej tyle uroku... super! tym bardziej czekam na zdjęcia
|
|
|
|
#3805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zgłaszam zainteresowanie szablonem listków na priv wyslę Tobie mojego maila. Z góry dziękuję
29.06.2012 Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-05-15 o 19:37 |
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Inusia super wyglądasz, jaka gruba?
szczupła jesteśkasioonya opaska będziesz pięknie wyglądać A kierowniczką się nie przejmuj, jak brak jej klasy to jej problem ![]() Więcej Kochane nie napiszę bo męczy mnie dziś migrena
|
#3807 |
|
Raczkowanie
|
A co byś zaproponowała?
|
#3808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to się cieszę, że Ci się podoba i właśnie ta koronka jest moim ulubionym elementem tej kiecuchy
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się jeszcze oglądając te zdjęcia z różnych sesji przypomniało i chciałam się dowiedzieć czy wy też tak macie... bo jakoś okropnie zwracają moją uwagę zdjęcia na których koło pannie młodej wystaje spod sukienki... tzn jak gdzieś siedzi i tworzy się ten namiot... psuje mi to całe zdjęcie
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Oooooo właśnie..... To jest masakra
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

pada i jest ziiimno
Mogłąbym jechać gdzieś, ale mąż nie bardzo może brać wolne, bo mało mu zostało a sesja może być tylko w tygodniu. Tylko kupię sobie kalosze, bo będzie mokro i to fajnie wygląda

wyobrażam sobie Twoja radość i ciesze sie z Tobą
I tak odpowiadając Monice pomyślałam sobie że dziś prawdopodobnie będziemy u mamy coś tam pomóc i dać zaległy urodzinowy prezent i chyba od razu powiem jej co czuję i już z czystym sercem damy jej zaproszenie. Nie lubię tak wszystkiego na raz robić ale w środę mama wyjeżdza na kilka dni więc wszystko znów by sie odwlekło conajmniej do 27.05
16.06.2012 

Dziewczyno!!! Przecież z Ciebie szczupła lasencja

będziesz pięknie wyglądać