|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
ignusiaa88- kurcze rzeczywiście ja bym pomyslała wogole nad inna sukienką
tusia - okularki super ![]() magnusia - ale historia już sobie w obrażam siebie jakiego nerwa bym musiała złapać. A obrączki śliczne
|
|
|
|
#3842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
Są potrzebne żeby określić długość sukni
|
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
U mnie buciki są potrzebne już właściwe
![]() A wczoraj mnie mama zdenerwowała, bo stwierdziła, że po co nam księga gości, że nikt tego nie bierze (dwóch siostrzeńców jej męża nie ma!!) i, że na tym można by zaoszczędzić, bo wychodzę poza budżet. Dziewczyny, która z Was ma księgę gości?? mi się wydaje, że teraz większość osób bierze... ehhhh.
|
#3845 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluję![]() Cytat:
![]() Badania robiłam i to nie jedne- tomografie, rezonansy, przeswietlenia, 3 tyg lezenia w szpitalu. Cytat:
i wcale nie jest mi glupio![]() Fajnie, że nie tylko mi i TŻ spodobał się pomysł z mandarynkowymi winietkami ![]() Dzieki dam radeCytat:
nastepna rzecz z głowy my dzis bylismy na sciaganiu miary do garnituru Pan pomierzyl mojego TŻ bardzo dokladnie i na poczatku czerwca garnitur do odbioru bedzie Cytat:
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34147381] malaOlaa - masz naczyniaka? a czy to grozi jakimś pęknieciem? Trochę mi tak głupio..Ja już po. Czytam Was i aż chce mi się płakać, że ja już mam to za sobą... Odebrałam suknię - czyściutka. Doprała się po weselu choć Pani mówiła, że było ciężko. Cieżko być mogło bo przecież lało jak chol*****:| W pracy chodziłam po all i szukam gadżetów na sesję i pomyślałam, że aby było śmiesznie to wezmę z panieńskiego welon z różkami i dzwoneczek który kupiałam tż "ring for sex". Kupiłam też lampion XXL w kształcie serca Myślę jeszcze nad jakimiś okularami w serca albo cuś Nie chcę by była poważna w 100%.[/QUOTE]Lekarz nic nie mowil o peknięciu. Po prostu trzeba co jakis czas badac czy sie nie powieksza. A operacja nie wchodzi w gre bo jest w kiepskim miejscu i poza tym ja nie dam sobie gmerac w glowie ![]() Moge Cie pocieszyc, ze Ty masz juz doswiadczenie i mozesz nam wszytskim pomagac ![]() Bardzo fajny pomysl na sesję ![]() Cytat:
gratuluję postępów
|
|
#3846 |
|
Rozeznanie
|
Problem mam z butami bo moje wymarzone takie jakich szukam zjadł mi pies jakiś czas temu a drugich takich cudnych nie mogę nigdzie znaleźć :/ Szukam czółenek w kolorze nude na nie wysokim obcasie z lekko zaostrzonym noskiem i nie na masywnej koturnie. Najgorsze jest to że w przyszłym tygodniu mam pierwsza przymiarke :/
|
|
|
|
#3847 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To Ty bedziesz za pare lat ogladała taka ksiege i przypominala sobie jak było na weselu, a nie mama głowa do gory---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Chodzi o cos takiego? http://moda.allegro.pl/478-szpilki-p...347500229.html albo: http://moda.allegro.pl/visconi-modne...324256291.html
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
niby właśnie o coś takiego ale ani te pierwsze ani te drugie nie są takie jakie mnie się podobają, mają być z połyskiem ale odcień ma być taki naprawdę naturalny a nie bardzo opalony albo wpadający w róż. Ciężka sprawa bo tych butów wszędzie dużo tylko z każdymi jest coś nie tak. Ja miałam takie buty firmy simple , całe ze skórki mięciutkiej, nawet podeszwa była skórzana, no ale spodobały się też mojemu psu ;/
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa88 – wyglądasz bardzo ładnie w swojej sukni!
Kasioonya – opaska i sukienka Magnusia – bardzo ładnie obrączki. Lubię klasyczne wzory. Mogę się domyślać jak się czułaś odbierając obrączki bo Nas spotkała też podobna sytuacja tylko że u Nas pomylili grawer zamiast 30.06 zrobili 20.06. Myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam. Kobieta oczywiście posądziła Nas że źle podaliśmy datę w zamówieniu i taką zrobili. Poprosiłam o zgłoszenie które składaliśmy i okazało się że My jednak pamiętaliśmy swoją datę tylko ktoś się pomylił. Obrączek nie odebraliśmy a Pani ekspedientka miała nieciekawą minę bo powiedziałam co myślałam. mayeczka87 – też zamawiałam u nich buty i myślałam że obcas 6 cm będzie wyższy, ale nie odsyłałam butów i nie wymieniałam obcasów bo jednak cała noc zabawy. Te buty zostawiam sobie na zmianę bo są bardzo wygodne. gawa - może coś takiego ? http://www.primamoda.com.pl/produkt/...luggolden.html
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-16 o 12:38 |
|
|
|
#3850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
także nie przejmuj sie mamą tylko kupuj
|
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
bardzo ładne buciki Cytat:
ale jeżeli tobie na niej zależy to ja bym na twoim miejscu kupiła ,tym bardziej ,że nie jest to przecież kwestia jakiejś dużej sumy
|
||
|
|
|
#3852 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba druciki bardziej do mnie przemawiają gdzieś widziałam takie do koreczków albo malutkich szaszłyków z tym kółeczkiem na końcu i w różnych kolorach
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i byliśmy wczoraj u mamy... Poryczałam sie zaraz po pierwszych słowach... Nie chciałam rozpoczynać rozmowy o awanturze bo było juz późno wiec tylko powiedziałam ze wyobrażaliśmy sobie to zupełnie inaczej i jest mi przykro że stało się co sie stało i jesteśmy tu dopiero teraz ale ja wczesniej nie byłam w stanie jednak mamy nadzieję że mama wie jak bardzo ważną osobą jest dla nas... Tak wiec teraz trzymam kciuki za Ciebie a czemu właściwie Ty nie chcesz jechać do teściowej?Cytat:
Brawa za zakupy i pokazuj szybciutko zdjęcia wszystkiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale widzę że będę miała problem ze znalezieniem nie drogiej i fioletowej więc finalnie dopuszczam możliwość że jej nie będzie.Dziewczynki wczoraj dostaliśmy 2 pieczątki w poradni czyli mamy już wymagane 3 i mogę odhaczyć kolejną załatwioną rzecz
|
|||||||||
|
|
|
#3853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Noo te już są całkiem całkiem tyle że za wysokie, ja w ogóle nie chodzę na obcasach i noga mi się szybko w nich męczy :/ |
|
|
|
|
#3854 |
|
Raczkowanie
|
Magnusia, ale przygoda! A hasło Tżta
Dzięki za opinie dot. butków![]() Monika, wieczór organizujemy sami, wspólny panieńsko- kawalerski Będą same pary! Znajomi pewnie przygotująjakieś zabawy i konkursy, ale jeśli chodzi o date, miejsce, lokal i koszta to my się tym zajmujemy. Jakoś wśród znajomych tak się właśnie przyjęło ![]() Mayeczka, śliczne buciki, sama o takich myślałam. Dobrze wiedzieć, że ten obcas jest taki... w gruncie rzeczy niewysoki Bo jakoś 6 cm brzmi strasznie wysoko:PPradip, buty są ze strony bialebuty.pl Zaproszenia pokażę A jeśli chodzi o bieliznę, to nie zauważyłam, że bielizna Wisienki ma część paska całego z silikonu. Ja mam pod stanikiem naszyte po wewnętrznej stronie paski silikonu i właśnie o to mi chodziło ![]() Malgos, dzięki za opinię ![]() Inusia, śliczna będzie z Ciebie PMka! Kasioonya, piękna sukienka ja będę miała podobny krój, ale długą Ściągam czcionki z strony dafont.com ![]() Wrzucam inspiracje zatem do zaproszeń na Panieński ![]() Jak będę miała swoje to pokaże
|
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
Księga kupiona
mama właśnie zauważyła na koncie na allegro, że zamówiłam ![]() My kupiliśmy białą księgę i będziemy ją dekorować już po Przed może zmienimy wstążkę na fiolet ![]() 6.jpg 6a.jpg
|
#3856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajny pomysł na zaproszenia!
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A no mi właśnie chodziło o to jak cały tył jest silikonowy bo taki pasek w środku to mi nie przeszkadza ![]() Fajne te inspiracje co wrzuciłaś ale ja czekam na Twoje gotowe ![]() Mi na panieńskim nie zależy i nie miałabym nic przeciwko gdyby sie w ogóle nie odbył ale świadkowa z koleżankami nie biorą takiej opcji pod uwagę a do tego nic nie chca mi powiedzieć bo na wszystko jestem na nie
|
||
|
|
|
#3858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem się przeprowadziłam i należałam do parafii C, gdzie miałam komunię. w wieku 11 lat przeprowadziłam się do parafii D, gdzie miałam bierzmowanie. TŻ należał od urodzenia do jednej parafii, E, tam miał chrzest, komunię (chyba) i bierzmowanie. TŻta rodzina związana jest z moją parafią A, do której ja należałam także przez ostatnie 5 lat (w czasie studiów mieszkałam z dziadkami ). od 3 msc mieszkamy z TŻ razem i razem należymy do parafii F, skąd dostaliśmy (za darmo!!) substytucję na możliwość wypełniana formalności i ślubu w parafii A Parafia A uznała, że zapowiedzi pójdą w parafii E (TŻ) i w parafii A, a parafię F pominiemy, bo i tak krótko tam mieszkamy. ;D
|
|
#3859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za wieczor paniensko-kawalerski my tez tak mamy,ale w domu najpierw organizuje mi kolezanka![]() Zaproszenia
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - tak grawer poprawili. Nie mieli innego wyjścia bo Ja im nie zapłaciłam pieniędzy. Dobrze że Ja mam zboczenie zawodowe i wszystko dokładnie przeglądam bo jeśli bym zapłaciła to pewnie miała bym później problem ze zwrotem.
Mój wieczór panieński organizuje mi moja siostra która jest świadkową i moje przyjaciółki z którymi tańczyłam w zespole przez 16 lat. Wszystkie razem jesteśmy bardzo zżyte więc z organizacją nie będzie problemu bo rozumiemy się bez słów. Ja wiem tylko że impreza ma się odbyć 2.06 reszta to tajemnica
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-16 o 13:12 |
|
|
|
#3861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
troche to zagmatwane dobrze ze Wy sie orientujecie
|
|
#3862 |
|
Rozeznanie
|
ehhh... My kupiliśmy mieszkanie na początku roku i teraz wzięliśmy się za remont i wykończenie. Codziennie jak liczymy ile kasy to nam więcej wychodzi. Jak wcześniej zakładaliśmy że mamy tyle kasy że możemy wszystko szybko odpicować, tak teraz okazało się że starczy nam na remont ale na meble już nie
Bosko ...
|
|
|
|
#3863 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34147381]
jojla - idź spać, obudzisz się jutro bez bólu głowy. (..) Trochę mi tak głupio..Ja już po. Czytam Was i aż chce mi się płakać, że ja już mam to za sobą... Odebrałam suknię - czyściutka. Doprała się po weselu choć Pani mówiła, że było ciężko. Cieżko być mogło bo przecież lało jak chol*****:| W pracy chodziłam po all i szukam gadżetów na sesję i pomyślałam, że aby było śmiesznie to wezmę z panieńskiego welon z różkami i dzwoneczek który kupiałam tż "ring for sex". Kupiłam też lampion XXL w kształcie serca Myślę jeszcze nad jakimiś okularami w serca albo cuś Nie chcę by była poważna w 100%.[/QUOTE]Niestety dzisiaj też boli na szczęście jest znośnie, jestem w stanie w miarę normalnie funkcjonować.Fajny pomysł z gadżetami na sesję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za załatwione nauki
|
|
#3864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie cieszyłam jak na poczatku nie mialesmy za duzo i po trochu cos bylo dokupowane bardziej cieszyło nas to ze mozemy co jakis czas cos kupic niz brac kredyt zeby od razu wszystko miec.
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
gawa - coś wiem na ten temat. My też kupiliśmy mieszkanie i przeprowadziliśmy gruntowny remont zaczynając od wymiany ścian działowych, prądu ( kabli), przebudowy łazienek ( połączyliśmy wc z łazienką). Myślałam że pójdzie mniej pieniędzy ale niestety realia są inne
|
|
|
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
my przeliczyliśmy się o jakieś 40 %, wzięliśmy sobie architekt i ona nam zrobiła projekt, trafiła w nasze gusta ale nie wiedzieliśmy że te nasze upodobania takie drogie
teraz jesteśmy na etapie wykańczania łazienki, wyburzanie ścian , zrywanie podłóg i płytek mamy za sobą na szczęście, ale teraz zaczynają się tak naprawdę koszty. Postanowiliśmy że wprowadzimy się po tym jak nam kuchnie zamontują, mamy łóżko i telewizor więc na początek starczy
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
He
witaj w klubie ![]() My poszliśmy wybrać płytki do łazienki. Wybraliśmy oczywiście jednogłośnie ale nie patrzyliśmy na ceny i wielkich oczu dostaliśmy jak projekt Nam zrobili i wycenę . Plaster mozaiki 140 zł więc metr 1400 zł myślałam że zawału dostanę |
|
|
|
#3868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale większość cen straszy w pięknych salonach, bo już w necie to samo można znaleźć w rozsądniejszych pieniądzach. |
|
|
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak wiec wiem jak bardzo jest to uciążliwe i że jeszcze wiele lat pracy nad naszym domkiem ale jestem szczęśliwa ze jest on nasz i nie mamy kredytów. I Wy tez pomału wszystko zrobicie tak jak Wam się zamarzy a teraz cieszcie się najmniejszym drobiazgiem który kupicie czy załatwicie ![]() Za poradnię ale i tak dziękuję |
|||
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
gawa - masz racje ceny kosmiczne są w eleganckich sklepach.
Poszukaliśmy w necie tego modelu płytek i okazało się że różnica w cenie wyszła 2,5 tyś więc warto było zamawiać w sklepie internetowym tylko że braliśmy z odbiorem osobistym nie chcieliśmy ryzykować że w czasie transportu firma będzie nimi rzucać. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

już sobie w obrażam siebie jakiego nerwa bym musiała złapać. A obrączki śliczne

jak zostawialiśmy mieszkanie było wszytsko ok, po 7 latach wynajmu ....katastrofa.....kilku rzeczy brakuje..no ale co tam....najwyzej sobie ładnie i myślę, że tanio wszystko zrobimy, bo rodzice powiedzieli, że możemy mieszkać jakieś 2 lata...czyli nie opłaca nam się wkładać kasę, aby potem ktoś znowu je zniszczył

a czemu właściwie Ty nie chcesz jechać do teściowej?
troche to zagmatwane