|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Czesc dziewczyny,troche bedzie na rozowo-wlasnie wrocilam z usg polowkowego i dzidzia nadal jest dziewczynka
wszystkie pomiary prawidlowe,narzady pracuja tak jak powinny-ulga niesamowita.troszke mialam nerwa,bo od 2 dni nic jej nie czulam,za to co chwile latam na siku.badanie troche dlugo trwalo,musialam kaszlec na polecenie pani dr oraz odwracac sie na lewy bok,zeby mala poruszyc i wiecej zobaczyc.w nagrode pomachala nam raczka!jestem w niej zakochana do szalentwa a tatus chyba jeszcze bardziej ![]() ciesze sie niesamowicie,ze wszystko dobrze.wielkie ufffff ![]() chyba cos zakupie dziewczynskiego,bo do tej pory sie wstrzymywalam..
|
#4472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4473 |
|
Rozeznanie
|
I dla angel166 wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!
|
#4474 |
|
Raczkowanie
|
Tamlin swietne bodziaki
![]() Hatti cieszę się ze wszystko dobrze i gratuluje córeczki! |
|
|
|
#4476 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale już pochłonęłam obiad i jest narazie dobrze ![]() A u mnie na obiad pieczarkowa i łazanki Cytat:
Słodkie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4477 | |
|
Zadomowienie
|
Andzia Ciebie to nie było ho ho ho i jeszcze trochę
ale dobrze, że u Ciebie wszystko ok. ściągam Was myślami chyba a gdzie się podziewają maggie, coco blanco, nisia ??? Cytat:
Hatti super wieści! Pochwalę się Wam kombinezonikiem
|
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie- gdzie Maggie?? znów kilka dni jej nie ma
|
#4480 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego muszę cały dzień coś żuć aż boję się wejść na wagę...a ma obiad mam ptysie mąż cały dzień poza domem, pewnie zje coś na mieście a mnie się gotować nie chce. wsiadłam więc w samochód i podjechałam do ulubionej cukierenki. obiad więc dziś na słodko Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczne Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() a kombinezon pierwsza klasa ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- haj ![]() a gdzie byłaś jak Cię nie było?
|
||||||
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudny U mnie na ryneczku, poszłam po piżamkę dla Pauli a wróciłam z bodziakami
|
|
|
|
|
#4482 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku małpa? e no to musi być kochane zwierze ale czy tak bezpiecznie przewozić ją ? jakaś klatka czy co ?? Cytat:
)Cytat:
wiem co to za jazdaaaa ![]() Cytat:
kochana, weź więc ten antybiotyk bo gin ma w zupełności rację .. zobaczysz, że wszystko będzie dobrze Cytat:
![]() ja już wpadłam w szał ... zakupów dla księżniczki naszej Cytat:
angel życzę Tobie spełnienia najskrytszych marzeń, dużo miłości ... spokojnych kolejnych miesięcy i aby maleństwo przyszło na świat o czasie oraz dużo uśmiechu i zadowolenia z męża
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze ale jopa ...a co jeżeli mielibyście wykupione wczasy??? kto kryje koszty ? Cytat:
|
|
#4484 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34142601]
kurna dziewczyny tesciowa kupiła dla Leosia różowy kombinezonik,różowe body i jakby tego było mało rózowe kaftaniki ![]() jak któraś chce to chętnie jej sprezentuje [/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Rzuci ktoś okiem na moją morfolgię? bo sie nie znam, a wizyta za półtora tygodnia v Hematokryt HCT ¯ 30,1 % 37,0 — 47,0 v Krwinki czerw. RBC ¯ 3,39 10^12/L 3,7 — 5,1 v Hemoglobina HGB ¯ 10,4 g/dl 12,0 — 16,0
|
|
#4485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
gratuluję!
|
||
|
|
|
#4486 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj młode ziemniaczki z kopereczkiem do tego będzie młoda kapusteczką i kurczaczkowe filety w płatkach pęknę ... a i mam kwaśne mleczko ee ee nie jest .. i super się prowadzi Cytat:
kochanego masz małża .. uwielbiam jak mój wraca z pracy i do córci gna szybko co by jej coś opowiedzieć maleńka okręciła sobie tatuśka wkoło paluszka .. hehee będzie się działo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uuu kochana ... ![]() Cytat:
![]() jest kolejna dziewczynka ... super kochana na uniwerku załatwiałam jakieś papierzyska ... i na badaniach ... mocz czysty .. infekcja zażegnana .. badania z prób nerkowych wszystkie w normach - jestem o 5 kg lżejsza! ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- .. idę zając się ziemniaczkami później wpadnę ...
|
|
#4487 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi
gdzie się podziewałaś do tej pory??![]() Hatti gratuluje córci Iwoncia przykro mi:glaszcze: na drugi raz zostaw go z tym samego,może doceni ![]() Nynka ja stawiam tylko na pampersy nie mam zamiaru w między czasie prać kupek .colds a jakie autko sprzedajecie? Oby dobrze zapłacił
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Niestety dzisiaj nie byłam na wizycie, bo mój gin jest chory, ale dzwoniłam do Niego i umówiłam się na poniedziałek. jeszcze wytrzymam te kilka dni
![]() Martusia wg wyników masz niedokrwistośc. A poziom żelaza miałaś oznaczany? Jeśli nie to zrób, bo pewnie gin będzie chciał ten wynik i pewnie zaleci Ci suplementacje żelaza. Hatti gratuluje dziewczynki
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2012-05-16 o 16:16 |
|
|
|
#4490 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie zamawiam przez internet zakupy dla psiaka, karmę, szampony, kropelki na kark, itp. ponad 400 złotych wyszło
małżonek chyba mnie z domu wyrzuci razem z tym psem a jeszcze w tym miesiącu przypadają szczepienia i wizyta u fryzjera no nic, zachciało się zwierzaka to teraz trzeba płacić. a we wrześniu przybędzie kolejny członek rodziny, który do najtańszych też należeć nie będzie
|
|
|
|
#4492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zbytnio się tym nie przejmuję, bo ginekolog ostrzegał mnie, że w drugim trymestrze morfologia się "psuje" i normy dla ciężarnych są zaniżone. mi to wygląda ma małą anemię... także się nie stresuj, tylko poczekaj na wizytę. a teraz bierzesz jakieś witaminy? bo mój jest przeciwnikiem i nie biorę żadnych. jedynie w przypadku znacznych niedoborów ma coś przepisać. zobaczymy co powie za tydzień.
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh, nie mam siły do tego chłopa. Piesci te swoje auto już dwie godziny a ja to chyba powietrzem jestem. Chyba sie wyniose w cholere do rodziców pomieszkać bo z nim to osiwieje do reszty. Gratuluje wizyt dzisiejszych Widziałam kombinezon - piękności ![]() coś dzisiaj sie chyba nie poudzielam bo mam oczy opuchnięte - rycze i rycze i końca nie widać
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4495 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4496 |
|
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze małe pytanko, jakiś czas temu jedna z Was, tylko nie pamiętam niestety która (skleroza nie boli
|
|
|
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
http://tvnplayer.pl/programy-online/ prosze bardzo aga_ton
|
|
|
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję córeczki Również przyłączam się do życzeń Cytat:
Cudny kombinezon Ja byłam dzisiaj zanieść siuśki i oddać krew na morfologię,w piątek wizyta u ginka. Taki mam dzisiaj senny dzień że nie mogę odczepić się od kanapy. Powiedzcie mi kochane bo planuję zamówić 2 butelki z tej firmy Tommy Tipee i nie wiem jakie zamówić zwykłe czy antykolkowe doradzcie proszę ![]() A jutro ostatni dzień w pracy
|
|
#4499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Do mam, które już rodziły:
Ile potrzeba majtek jednorazowych i podkładów poporodowych? Ja kupiłam : -10 sztuk tych majtek (może za dużo? Bo ja się boję, że będę miała obsesję i ciągle je zmieniała )-15 podkładów (takich na łóżko do szpitala i potem) -60 podkładów takich do majtek do chodzenia (nie zwariowałam, że aż tyle? bo ja się boję, że będzie ze mnie tak cieknąć, że co chwila będę je wymieniać )Jeszcze kupiłam paczkę wkładek laktacyjnych 80 sztuk... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

przeciez jak tak dalej pojdzie to ja ze 30 kg przytyje!!!

ale dobrze, że u Ciebie wszystko ok. ściągam Was myślami chyba 

mam zamiar zaraz czytać o pieluszkach wielorazowych, któraś z Was na w planach używanie?
dlatego muszę cały dzień coś żuć

zaspał rano i wybiegł jak poparzony, mam nadzieję, że wynagrodzi mi to po powrocie

. Pochmurno takie,że pewnie coś padać będzie.
gdzie się podziewałaś do tej pory??