Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 19:42   #2341
uroczysko
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

zooska, Po treningu można i banana, masz wtedy spalanie włączone na maksa przecież I nie ma tu znaczenia pora, po treningu TRZEBA zjeść węgle proste i jakieś białko, nawet o północy Mówią, że najlepiej mięcho, ale mi jakoś nabiał lepiej wchodzi.
uroczysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:43   #2342
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Heroine oj my to się chyba nie załapiemy na listę Mi brakuje około 1300 kliknięć

Ameli witamy

Mureczko co u Ciebie? Czemu nic nie piszesz Jak włoski
ooo już się odezwałaś

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-05-16 o 19:45
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:44   #2343
uroczysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Odkąd pamiętam jestem na diecie. Mam 165cm wzrostu i ważę obecnie 54kg. Już małe sukcesy za mną, ale nie ukrywam,że najtrudniej jest zejść z tych ostatnich 5 kg......Męczę się z nimi od stycznia,ale czasami dam się skusić na coś słodkiego i efekt jest taki,że zamiast w dół,mam 3 kg na plusie
Wiem,że to nie tragedia,ale mam wrażenie,że te nadprogramowe kg poszły mi w tyłek i uda i już nie mieszczę się w żadne z moich starych ciuchów.....mam nadzieję,że z Waszym wsparciem do 30 czerwca uda mi się osiągnąć upragnione 49kg
Masz świetną wagę, może po prostu dla Twojego organizmu jest ona idealna i niżej po prostu nie zejdziesz?
Stary 2012-05-16, 19:54   #2344
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko zdrówka kochana co to się dzieje najpierw Heroine teraz Ty
Stary 2012-05-16, 20:00   #2345
electra_89
Przyczajenie

Witaam ! Kurcze, chyba naprawdę zmotywowałam się do diety i ćwiczeń to dzięki Waszym postom :P Wczoraj zrobiłam (tylko :P) 50 brzuszków ii po 50 wymachów nogami na boku :P dziś 60 brzuszków i po 75 wymachów na każdą nogę z jedzeniem średnio, wczoraj trochę za mało kalorii zjadłam, koło 800. ;/ dzis byłam na małych zakupach.. kupiłam serek ze szczypiorkiem light, szyneczkę z indyka, bułki grahamki takie malutkie :P , fasolkę szparagową zieloną, ser żółty (bardzo cieniutkie plasterki), ogórka zielonego, jogurt nat. Rano niezbyt trafione śniadanie miałam :/ Ziemniaki z piekarnika z wczoraj z odrobiną sosu węgierskiego i omlet z 1 jajka na maśle + mała kawa z mlekiem. Muszę jeszcze ogarnąć swój sen bo w nocy nie mogę spać a jak już usnę koło 3ciej to potem śpie do 12stej :/ pozdrawiam
electra_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:14   #2346
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Pytacie jak to zrobiłam... to nic trudnego- przez pierwszy tydzień się odchudzałam i nie mam sobie nic do zarzucenia co do diety, ale później złapała mnie grypa jelitowa. Dziś 5 dzień i w zasadzie już przechodzi, ale muszę dalej się ograniczać. No czy chcę czy nie to muszę trzymać diety, bo jak nie to się fatalnie czuję :/
Także są plusy i minusy, ale najważniejsze, że mało jem :P
Ale mam ochotę na pizze ehhh ale obiecałam sobie, że nie więc nie :P
W ogóle chcę jeszcze 7 kg schudnąć. Tak mi się wydaje, że jeszcze z 6 tyg będę musiała się 3mać diety ale przeleci- zobaczycie! Już prawie 2 tyg zleciały nawet nie wiem kiedy
Boczki mniejsze i to najważniejsze!
Buziam i przepraszam za ograniczony czas i pisanie, ale sesja się zaczęła- bardzo mało czasu

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:15   #2347
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Pokreciłam pare minut hh i nie moge tak mnie brzuch boli ;/ mialam dzisiaj na zajęciach masaż endermiczny na brzuch to juz lepiej nie przesadzam dzisiaj
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:47   #2348
meeedzik
Zakorzenienie

Ja też pokręciłam hula hop 20 minut i zrobiłam 200 brzuszków a teraz piję desperadosa wcześniej zjadłam loda Arietta w polewie czekoladowej z migdałami i 4 rurki takie cienkie z jakąś masą waniliową- też pyszne
Stary 2012-05-16, 20:50   #2349
Ameli83
Przyczajenie

Uroczyskono wlasnie z wagą 49kg czulam sie najlepiej i taką wagę utrzymywałam ostatnich kilka lat,a teraz czuję się taka "nalana:
Wiem dobrze w czym tkwi błąd-jem raz dziennie, zaczynam po przebudzeniu, a kończę przed położeniem się spać

Co prawda jem mało kaloryczne rzeczy,aczkolwiek jedząc kilogramy warzyw i owoców też można przytyć
Ale od jutra zaczynam na dobre!!!!! Przede wszystkim regularne posiłki i przerwy między posiłkami!!!!

Medzikja też postaram się klikać kilka razy dziennie,może wpólnymi siłami damy radę
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:51   #2350
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja też pokręciłam hula hop 20 minut i zrobiłam 200 brzuszków a teraz piję desperadosa wcześniej zjadłam loda Arietta w polewie czekoladowej z migdałami i 4 rurki takie cienkie z jakąś masą waniliową- też pyszne
Stary 2012-05-16, 20:54   #2351
uroczysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Uroczyskono wlasnie z wagą 49kg czulam sie najlepiej i taką wagę utrzymywałam ostatnich kilka lat,a teraz czuję się taka "nalana:
Wiem dobrze w czym tkwi błąd-jem raz dziennie, zaczynam po przebudzeniu, a kończę przed położeniem się spać

Co prawda jem mało kaloryczne rzeczy,aczkolwiek jedząc kilogramy warzyw i owoców też można przytyć
Ale od jutra zaczynam na dobre!!!!! Przede wszystkim regularne posiłki i przerwy między posiłkami!!!!

Medzikja też postaram się klikać kilka razy dziennie,może wpólnymi siłami damy radę
Jak trzymałaś taką wagę kilka lat, to zmienia postać rzeczy. Trzymam kciuki za regularnie spożywane posiłki!
Stary 2012-05-16, 21:00   #2352
meeedzik
Zakorzenienie

Ameli83 dziękuję za kliki fajnie by było gdyby udało mi się nazbierać
No i trzymam kciuki za dążenie do wymarzonej wagi musi się udać

Cocktail baty mi się należą jak nic, za to jedzenie wstyd wstyd wstyd
Stary 2012-05-16, 21:13   #2353
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ameli83 dziękuję za kliki fajnie by było gdyby udało mi się nazbierać
No i trzymam kciuki za dążenie do wymarzonej wagi musi się udać

Cocktail baty mi się należą jak nic, za to jedzenie wstyd wstyd wstyd
Ja na kolacje zjadlam 2 male tosty z serem i szynką
Stary 2012-05-16, 21:15   #2354
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja zjadłam 3/4 takiej bułki przypieczonej w piekarniku z masłem czosnkowym w srodku
No, ale co tam
30 min hula hop za mna, jeszcze pozniej pewnie na rowerek pojde

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 22:11   #2355
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zoska czym Ty sie przejmujesz jak ja powiem co jem na sniadanie to padniesz Corn flakes z chocapicami Zawsze na diecie to jadłam i sie nie przejmuje wcale
Aaa tam, ja czokapiki zawsze dodaję do porannego śniadanka, ale chodzi o to, że podkradam popołudniu/wieczorem !!!!!!!

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
ogolnie to zła jestem na siebie bo tego pieczywa nie moge cos ograniczyc mam wrazenie ze jak nie zjem chleba to jestem ciagle głodna chyba poprostu przestane kupowac
Powinno się jeść 2 kromki pieczywa pełnoziarnistego dziennie

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Ameli Heloł !!!

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez uroczysko Pokaż wiadomość
zooska, Po treningu można i banana, masz wtedy spalanie włączone na maksa przecież I nie ma tu znaczenia pora, po treningu TRZEBA zjeść węgle proste i jakieś białko, nawet o północy Mówią, że najlepiej mięcho, ale mi jakoś nabiał lepiej wchodzi.
Nom, wiem wiem ja stawiam na glikogen

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Electra No i super za ćwiczenia
A zakupki dobre, na jutro na śniadanie będziesz miała co zjeść

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cindy Oj...to żeby Ci po tej grypie jelitowej kilogramy nie wróciły xD

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Desperadosik...też bym się piwka napiła. Wino stoi u mnie w barku od miesiąca, połowa whisky, resztka wódki, a tu nic. A tego wina to z Tż się coś napić nie możemy Zawsze coś...i nie możemy się zebrać, a ostatnio nakrzyczał trochę na mnie za % i już nie piję

Ale jak zaznaczyłaś na inny kolor tego loda xD Nieładnie!!!Miało nie być podjadania.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...peg?1337198354

To ja, to ja!!!!!

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Ja na kolacje zjadlam 2 male tosty z serem i szynką
Ja zupę groszkową z razowym makaronem i malutką kromeczkę chleba orkiszowego z margaryną, serkiem z przyprawami, 2 plastrami pomidora, pieprzem i kurkumą
Popijam czarną herbatkę z imbirem i szklankę nektaru bananowego

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja zjadłam 3/4 takiej bułki przypieczonej w piekarniku z masłem czosnkowym w srodku
No, ale co tam
30 min hula hop za mna, jeszcze pozniej pewnie na rowerek pojde
Tej takiej sklepowej?!
bo jak zwykłej bułeczki to spoko

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 22:29   #2356
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej laski!!
Ja to wpadam i wypadam jak durna ,ale jakoś ciągle nie mogę się wbić. Wy takie zgrane jesteście

Dietkowo się opuściłam , to znaczy nie jem jakiś fast foodów czy słodyczy ,ale jakoś takie nie zaplanowane , mało zbilasowane posiłki.
Dziś np
na sniadanie kawa ,
potem w biegu nalesnik z miesem gotowanym ,
na obiad ogórkowa ( o przepraszam ogórkową tylko ugotowalam ,ale nie jadłam ,heh) i spagetti ( smażone bez tłuszczu i z pełnoziarnistym makaronem ,ale i tak mięso mielone ma w sobie dużo tłuszczu )
sok z 2 pomaranczy
kolacja serek wiejski z pomidorem i pół kromki bialego chleba z wędliną i pomidorem podkradłam dla synka
Waga 61 kg ,no na czczo i nago 60,6

Dziecko chore mam i dlatego mało czasu ,biegam po lekarzach i ogólnie zaprzata moją uwagę.

Maminka, ja cię pamiętam , zauważyłam ,że się nie udzielasz ,tylko nie podejrzewałam ,że taka tragedia u Ciebie się wydarzyła. Przytulam mocno i życzę dużo siły na przetrwanie tego potwornie traumatycznego wydarzenia
Mój teść zmarł na raka w młodym wieku , mąż bardzo to przeżył , także mam pojęcie jakie to straszne.
Napisz jak sobei radzisz , co u ciebie ? Jak potomstwo , jak dietka? Buziaki

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-05-16 o 22:30
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 22:34   #2357
zooska
Zakorzenienie

Aisza Hej Trzymaj się regularnych posiłków i powinno być dobrze Waga nie jest zła przecież
Następnym razem sobie wszystko rozplanuj, zrób zakupy i heja ładne posiłki gotowe, no i przede wszystkim muszą być śniadania!!! Omijanie ich to największy błąd!!!

Z dzieckiem coś poważnego? Mam nadzieję, że szybciutko choróbsko puści!

Stary 2012-05-16, 22:41   #2358
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aaa tam, ja czokapiki zawsze dodaję do porannego śniadanka, ale chodzi o to, że podkradam popołudniu/wieczorem !!!!!!!

Desperadosik...też bym się piwka napiła. Wino stoi u mnie w barku od miesiąca, połowa whisky, resztka wódki, a tu nic. A tego wina to z Tż się coś napić nie możemy Zawsze coś...i nie możemy się zebrać, a ostatnio nakrzyczał trochę na mnie za % i już nie piję

Ale jak zaznaczyłaś na inny kolor tego loda xD Nieładnie!!!

O widze Ty też fanka chocapicków
U mnie stoi pół martini i cały litrowy cin&cin ale nie mam z kim wypić a sama tyle nie wypije
Stary 2012-05-16, 22:47   #2359
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Aisza Hej Trzymaj się regularnych posiłków i powinno być dobrze Waga nie jest zła przecież
Następnym razem sobie wszystko rozplanuj, zrób zakupy i heja ładne posiłki gotowe, no i przede wszystkim muszą być śniadania!!! Omijanie ich to największy błąd!!!

Z dzieckiem coś poważnego? Mam nadzieję, że szybciutko choróbsko puści!

Synek dusił się od kaszlu przez kilka dni , aż do wymiotów. Na szczęscie już jest lepiej ,leki zaczęły działać.Ma skierowanie do alergologa , podjerzewają uczulenie .

Wiem ,ze sniadania to mus - niestety moja pieta achillesowa.

Lecę do łóżka ,padnięta jestem , pa laseczki
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 23:02   #2360
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
O widze Ty też fanka chocapicków
U mnie stoi pół martini i cały litrowy cin&cin ale nie mam z kim wypić a sama tyle nie wypije
MARTINI!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lo ve:
xD

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Synek dusił się od kaszlu przez kilka dni , aż do wymiotów. Na szczęscie już jest lepiej ,leki zaczęły działać.Ma skierowanie do alergologa , podjerzewają uczulenie .

Wiem ,ze sniadania to mus - niestety moja pieta achillesowa.

Lecę do łóżka ,padnięta jestem , pa laseczki
Dobranoc, dobrej nocki
Jejku... poważna sprawa, ale jak dobiora właściwe leki, to powinno być dobrze!

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Aaaaaaaaaaale mam energii po tym fitnessie A miejsca na sali prawie nie było, tyle kobitek!

Stary 2012-05-16, 23:08   #2361
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
MARTINI!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lo ve:
xD
Zapraszam
Stary 2012-05-16, 23:12   #2362
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszam
Z Wroo to mam trochę daleko xD

Uciekam spać Dobrej nocki życzę jutro ciężki dzień, muszę się wyspać
Branoc

Stary 2012-05-17, 00:53   #2363
monika01011986
Zakorzenienie

ja to sie kurffa nigdy nie ogarnę chyba !!
pół domu zawalona workami z ciuchami a drugie pół zawalona torbami, reklamówkami i innymi piedrołami! Jezuuu! kiedy ja się tego pozbędę
Dziś była u mnie koleżanka i zabrała sporo ciuszków dla dziecka, jutro ma przyjść kolejna zabrać też sporo więc chociaż troche luźniej w domu będzie....
Cały dzień dzisiaj walczę z tymi ciuchami... nawet nie miałam kiedy do Was napisać :/
Wykąpałam się i ide spać bo ledwo żyję.... do jutra laseczki dobranoc

Mureczko
dużooo zdrówka życzę!!!! kuruj sie tam

Maminka jak czytałam Twój post to miałam łzy w oczach tak mi przykro..... Tak mi Ciebie szkoda, że życie tak Cie okrutnie doświadcza..... taką dobrą istotkę jak Ty.... brak mi słów normalnie
Trzymaj się kochana choć wyobrażam sobie jak musi Ci być cięzko......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 07:58   #2364
zooska
Zakorzenienie

Monia

Przynajmniej nie masz problemów z zasypianiem

Stary 2012-05-17, 08:56   #2365
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska haha zaznaczyłam innym kolorem, bo aż wstyd pisać co jem taki bacik by mi się przydał
Mówisz, że nie masz kiedy wypić wina z Tż, to zaplanuj na weekend czy nawet w tyg jakąś romantyczną kolację, świece winko i te sprawy Tż na pewno się ucieszy jak przyjdzie a tu taka niespodzianka
Ja muszę coś wymyślić na 25 maja mamy z Tż 6 rocznicę Jessuuu ale to szybko zleciało wydaje mi się, że to tak niedawno było

Cocktail tosty Tż ostatnio robił to zjadłam jednego ale takich tościków to mogłaby ze 4 wsunąć

Monia jeszcze trochę i już będziesz miała wszystko z głowy no i w dodatku porządek w ciuchach Także my tu czekamy na Ciebie

Aisza zdrówka dla synka mam nadzieję, że jak wydobrzeje to będziesz miała więcej czasu dla nas
Stary 2012-05-17, 09:34   #2366
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska haha zaznaczyłam innym kolorem, bo aż wstyd pisać co jem taki bacik by mi się przydał
Mówisz, że nie masz kiedy wypić wina z Tż, to zaplanuj na weekend czy nawet w tyg jakąś romantyczną kolację, świece winko i te sprawy Tż na pewno się ucieszy jak przyjdzie a tu taka niespodzianka
Ja muszę coś wymyślić na 25 maja mamy z Tż 6 rocznicę Jessuuu ale to szybko zleciało wydaje mi się, że to tak niedawno było
Łał, 6 już! Kobito, od którego roku życia wy razem jesteście? Mega! Nam minęłam 3 pod koniec stycznia, a ja myślałam że to strasznie długo jest!^^
A, mnie się wydaje że on nie chce go ze mną wypić, bo on i jego podejście do alkoholu mnie rozwala, ze wszystkimi chleje, ale ze mną max 2 piwa wypije... a o to wino się jakby pokłóciliśmy, więc odpuszczam, nie chce mi się w to zagłębiać, w końcu wezmę je do koleżanki na babski wieczór. Założę się, że jak tak zrobię, to będzie jazda, że mieliśmy to wypić razem... ja p****

Aj no, bacik Ci się przydał. Ja narazie się trzymam, codziennie grzeszek wpada, ale ja muszę, bo bym ześwirowała i jakbym nie zgrzeszyła małą rzeczą, to po 22 ssanie by mi się włączyło i koniec, muszę mieć cukier, chyba taki organizm. Jak mam go za mało to źle się czuję, mdleć mi się chce, niedobrze mi, głowa mnie boli, rozdrażniona jestem, a wystarczy że zjem 2 kostki czekolady, albo batonika (ale koniecznie musi być coś z czeko) to mi mija
Dziwne to, bo jeśli chodzi o czipsy, orzeszki itp. to nic...

Co jadłaś na śniadanko? Ja 2 kromki chleba orkiszowego z:margaryną,serkiem z przyprawami, pomidorem, rzodkiewką, jajkiem na twardo +przyprawy
No i kawka A teraz enta herbatka idzie.

Jak Twoje ćwiczenia Ci idą? Zaczęłaś regularnie używać pasa?

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Agunia Jakie ćwiczenia na dziś planujesz? Co do ujędrniania ciała to chyba wprowadzę cotygodniowy piling kawowy, który będę spłukiwać zimną wodą. Potem balsam kawowy ujędrniająco-antycell i zawinę się folią na pół godz pod kołdrę, akurat obejrzę 1 serial
Ale myślę, że samo chodzenie na fit to przecież bardzo duże ujędrnienie ciała. I chyba najlepszy na to sposób No bo jak się samą dietę stosuje, to ciało może zwiotczeć, ale dieta +ćwiczenia to ciałko chudnie i na dodatek się ujędrnia, jest ciągle napięte przez ćwiczenia...więc? Aj, sama nie wiem. Masaż byłby dobrą opcją, ale jak pomyślę, że codziennie mam 10min z bańkami chińskimi siedzieć...ble

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Czekoladka Haaaaaaaaaaaalo, gdzie pani jest?! Znowu się baluje?

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Przed chwilą przeglądałam zeszyty z mojego ważenia się i musiałam poprawić błąd w podpisie, aż wstyd Ale w najgorszym momencie, czyli 19.08.2011 ważyłam 68kg, nie 66kg!!! 8 była niedociągnięta i wyglądała jak 6. Potem przejrzałam ten zeszyt i 66 kg ważyłam dopiero pod koniec sierpnia/początek września...

Także lekka zmiana w podpisie. Najważniejsze, że ważę teraz 58kg ! Tak tak, spadek 1kg!!! Ważyłam się we wtorek

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Uciekam się uczyć Na II śniadanie planuję kiwi z jogurtem albo serkiem homo. Na obiad zupa groszkowa z kromką chleba orkiszowego (może podpiekę w opiekaczu ), potem pitny jogurt z jabłkiem, a na kolację wieśniak z pomidorkiem
No i litry herbaty

Z ćwiczeń to bym chciała 10minut brzuch i 300ścisków agrafką + rozciąganie na koniec ćwiczeń.

Trzymajcie kciuki za kolejne zaliczenie

Stary 2012-05-17, 09:36   #2367
zooska
Zakorzenienie

A dla zainteresowanych wegetariańską kuchnią polecam tę stronkę:

http://wegetarianie.pl/index.php?mod...c=listsubjects

Super przepisy, no a warzywka są tanie, smaczne, pełnowartościowe i bogate w witaminki, więc na pewno tutaj się przyda.

Zakładka sosy... mniam, boska Dipy do warzyw z grilla sa mega
Oks, spadam, tym razem na serio!

Stary 2012-05-17, 09:41   #2368
heroine86
Zakorzenienie

Jestem w pracy mam chwilę wolnego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 09:46   #2369
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
jestem w pracy Mam chwilę wolnego

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Meeedzik "Walka o zdrowe i piękne włosy" Widzę, że jesteśmy znowu na tym samym wątku

Stary 2012-05-17, 09:49   #2370
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ja to sie kurffa nigdy nie ogarnę chyba !!
pół domu zawalona workami z ciuchami a drugie pół zawalona torbami, reklamówkami i innymi piedrołami! Jezuuu! kiedy ja się tego pozbędę
Dziś była u mnie koleżanka i zabrała sporo ciuszków dla dziecka, jutro ma przyjść kolejna zabrać też sporo więc chociaż troche luźniej w domu będzie....
Cały dzień dzisiaj walczę z tymi ciuchami... nawet nie miałam kiedy do Was napisać :/
Wykąpałam się i ide spać bo ledwo żyję.... do jutra laseczki dobranoc

Mureczko
dużooo zdrówka życzę!!!! kuruj sie tam

Maminka jak czytałam Twój post to miałam łzy w oczach tak mi przykro..... Tak mi Ciebie szkoda, że życie tak Cie okrutnie doświadcza..... taką dobrą istotkę jak Ty.... brak mi słów normalnie
Trzymaj się kochana choć wyobrażam sobie jak musi Ci być cięzko......
Spokojnie napewno wszystko ogarniesz i bedziesz w koncu miala spokoj, wiadomo, ze z przeprowadzka wiaze sie duuzo roboty, ale dasz rade napewno

Cytat:

Agunia Jakie ćwiczenia na dziś planujesz? Co do ujędrniania ciała to chyba wprowadzę cotygodniowy piling kawowy, który będę spłukiwać zimną wodą. Potem balsam kawowy ujędrniająco-antycell i zawinę się folią na pół godz pod kołdrę, akurat obejrzę 1 serial
Ale myślę, że samo chodzenie na fit to przecież bardzo duże ujędrnienie ciała. I chyba najlepszy na to sposób No bo jak się samą dietę stosuje, to ciało może zwiotczeć, ale dieta +ćwiczenia to ciałko chudnie i na dodatek się ujędrnia, jest ciągle napięte przez ćwiczenia...więc? Aj, sama nie wiem. Masaż byłby dobrą opcją, ale jak pomyślę, że codziennie mam 10min z bańkami chińskimi siedzieć...ble

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Przed chwilą przeglądałam zeszyty z mojego ważenia się i musiałam poprawić błąd w podpisie, aż wstyd Ale w najgorszym momencie, czyli 19.08.2011 ważyłam 68kg, nie 66kg!!! 8 była niedociągnięta i wyglądała jak 6. Potem przejrzałam ten zeszyt i 66 kg ważyłam dopiero pod koniec sierpnia/początek września...

Także lekka zmiana w podpisie. Najważniejsze, że ważę teraz 58kg ! Tak tak, spadek 1kg!!! Ważyłam się we wtorek

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Uciekam się uczyć Na II śniadanie planuję kiwi z jogurtem albo serkiem homo. Na obiad zupa groszkowa z kromką chleba orkiszowego (może podpiekę w opiekaczu ), potem pitny jogurt z jabłkiem, a na kolację wieśniak z pomidorkiem
No i litry herbaty

Z ćwiczeń to bym chciała 10minut brzuch i 300ścisków agrafką + rozciąganie na koniec ćwiczeń.

Trzymajcie kciuki za kolejne zaliczenie
Ja dzisiaj po pracy od razu ide na ABT i na siłownie, wiec pewnie orbitrek, rowerek na siłce juz odpuszczam bo mam w domku i szkoda mi czasu no i moze pobiegam troche na biezni i wieczorkiem hula hop pokrece przy tv
Ja na ujedrnianie smaruje sie Evelinem czerwonym tym rozgrzewajacym ale juz nie moge sie doczekac az sie skonczy i przerzuce sie na chlodzacy

A Ty i tak duzo juz schudłasprowadzi łas dzienniczek odchudzania?
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jestem w pracy mam chwilę wolnego
Witaj w klubie

Wczoraj przyszło mi zamówienie z ZSK
keratyne i elastyne w koncu wymieszłam po kilka kropelek z waxem i baby dream i dzisiaj mam takie miekkie włoski i gładkie ze ciagle sie po nich macam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości