|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
zooska, Po treningu można i banana, masz wtedy spalanie włączone na maksa przecież
I nie ma tu znaczenia pora, po treningu TRZEBA zjeść węgle proste i jakieś białko, nawet o północy Mówią, że najlepiej mięcho, ale mi jakoś nabiał lepiej wchodzi.
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heroine oj my to się chyba nie załapiemy na listę
Mi brakuje około 1300 kliknięć Ameli witamy ![]() Mureczko co u Ciebie? Czemu nic nie piszesz Jak włoski ![]() ooo już się odezwałaś
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2012-05-16 o 19:45 |
|
|
|
#2343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko zdrówka kochana
co to się dzieje najpierw Heroine teraz Ty
|
#2345 |
|
Przyczajenie
|
Witaam !
Kurcze, chyba naprawdę zmotywowałam się do diety i ćwiczeń to dzięki Waszym postom :P Wczoraj zrobiłam (tylko :P) 50 brzuszków ii po 50 wymachów nogami na boku :P dziś 60 brzuszków i po 75 wymachów na każdą nogę ![]() |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Pytacie jak to zrobiłam... to nic trudnego- przez pierwszy tydzień się odchudzałam i nie mam sobie nic do zarzucenia co do diety, ale później złapała mnie grypa jelitowa. Dziś 5 dzień i w zasadzie już przechodzi, ale muszę dalej się ograniczać. No czy chcę czy nie to muszę trzymać diety, bo jak nie to się fatalnie czuję :/
Także są plusy i minusy, ale najważniejsze, że mało jem :P Ale mam ochotę na pizze ehhh ale obiecałam sobie, że nie więc nie :PW ogóle chcę jeszcze 7 kg schudnąć. Tak mi się wydaje, że jeszcze z 6 tyg będę musiała się 3mać diety ale przeleci- zobaczycie! Już prawie 2 tyg zleciały nawet nie wiem kiedy ![]() Boczki mniejsze i to najważniejsze! Buziam i przepraszam za ograniczony czas i pisanie, ale sesja się zaczęła- bardzo mało czasu
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Pokreciłam pare minut hh i nie moge tak mnie brzuch boli ;/ mialam dzisiaj na zajęciach masaż endermiczny na brzuch to juz lepiej nie przesadzam dzisiaj
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też pokręciłam hula hop 20 minut i zrobiłam 200 brzuszków
a teraz piję desperadosa wcześniej zjadłam loda Arietta w polewie czekoladowej z migdałami
|
#2349 |
|
Przyczajenie
|
Uroczyskono wlasnie z wagą 49kg czulam sie najlepiej i taką wagę utrzymywałam ostatnich kilka lat,a teraz czuję się taka "nalana:
![]() Wiem dobrze w czym tkwi błąd-jem raz dziennie, zaczynam po przebudzeniu, a kończę przed położeniem się spać ![]() Co prawda jem mało kaloryczne rzeczy,aczkolwiek jedząc kilogramy warzyw i owoców też można przytyć ![]() Ale od jutra zaczynam na dobre!!!!! Przede wszystkim regularne posiłki i przerwy między posiłkami!!!! Medzikja też postaram się klikać kilka razy dziennie,może wpólnymi siłami damy radę
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Ameli83 dziękuję za kliki
fajnie by było gdyby udało mi się nazbierać ![]() No i trzymam kciuki za dążenie do wymarzonej wagi musi się udać ![]() Cocktail baty mi się należą jak nic, za to jedzenie wstyd wstyd wstyd
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam 3/4 takiej bułki przypieczonej w piekarniku z masłem czosnkowym w srodku
![]() No, ale co tam ![]() 30 min hula hop za mna, jeszcze pozniej pewnie na rowerek pojde
|
#2355 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!!!!!---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ameli Heloł ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
ja stawiam na glikogen ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Electra No i super za ćwiczenia![]() A zakupki dobre, na jutro na śniadanie będziesz miała co zjeść ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cindy Oj...to żeby Ci po tej grypie jelitowej kilogramy nie wróciły xD ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Zawsze coś...i nie możemy się zebrać, a ostatnio nakrzyczał trochę na mnie za % i już nie piję![]() Ale jak zaznaczyłaś na inny kolor tego loda xD Nieładnie!!! ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...peg?1337198354 To ja, to ja!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Ja zupę groszkową z razowym makaronem i malutką kromeczkę chleba orkiszowego z margaryną, serkiem z przyprawami, 2 plastrami pomidora, pieprzem i kurkumą ![]() Popijam czarną herbatkę z imbirem i szklankę nektaru bananowego ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
bo jak zwykłej bułeczki to spoko
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski!!
Ja to wpadam i wypadam jak durna ,ale jakoś ciągle nie mogę się wbićDietkowo się opuściłam , to znaczy nie jem jakiś fast foodów czy słodyczy ,ale jakoś takie nie zaplanowane , mało zbilasowane posiłki. Dziś np na sniadanie kawa , potem w biegu nalesnik z miesem gotowanym , na obiad ogórkowa ( o przepraszam ogórkową tylko ugotowalam ,ale nie jadłam ,heh) i spagetti ( smażone bez tłuszczu i z pełnoziarnistym makaronem ,ale i tak mięso mielone ma w sobie dużo tłuszczu ) sok z 2 pomaranczy kolacja serek wiejski z pomidorem i pół kromki bialego chleba z wędliną i pomidorem podkradłam dla synka Waga 61 kg ,no na czczo i nago 60,6 Dziecko chore mam i dlatego mało czasu ,biegam po lekarzach i ogólnie zaprzata moją uwagę. Maminka, ja cię pamiętam , zauważyłam ,że się nie udzielasz ,tylko nie podejrzewałam ,że taka tragedia u Ciebie się wydarzyła. Przytulam mocno i życzę dużo siły na przetrwanie tego potwornie traumatycznego wydarzenia Mój teść zmarł na raka w młodym wieku , mąż bardzo to przeżył , także mam pojęcie jakie to straszne. Napisz jak sobei radzisz , co u ciebie ? Jak potomstwo , jak dietka? Buziaki Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-05-16 o 22:30 |
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza Hej
Trzymaj się regularnych posiłków i powinno być dobrze Waga nie jest zła przecież![]() Następnym razem sobie wszystko rozplanuj, zrób zakupy i heja ładne posiłki gotowe, no i przede wszystkim muszą być śniadania!!! Omijanie ich to największy błąd!!! Z dzieckiem coś poważnego? Mam nadzieję, że szybciutko choróbsko puści!
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie stoi pół martini i cały litrowy cin&cin ale nie mam z kim wypić a sama tyle nie wypije
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Synek dusił się od kaszlu przez kilka dni , aż do wymiotów. Na szczęscie już jest lepiej ,leki zaczęły działać.Ma skierowanie do alergologa , podjerzewają uczulenie . Wiem ,ze sniadania to mus - niestety moja pieta achillesowa. Lecę do łóżka ,padnięta jestem , pa laseczki |
|
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
xD ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Jejku... poważna sprawa, ale jak dobiora właściwe leki, to powinno być dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Aaaaaaaaaaale mam energii po tym fitnessie A miejsca na sali prawie nie było, tyle kobitek!
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Z Wroo to mam trochę daleko xD
Uciekam spać Dobrej nocki życzę jutro ciężki dzień, muszę się wyspać![]() Branoc
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie kurffa nigdy nie ogarnę chyba !!
![]() pół domu zawalona workami z ciuchami a drugie pół zawalona torbami, reklamówkami i innymi piedrołami! Jezuuu! kiedy ja się tego pozbędę Dziś była u mnie koleżanka i zabrała sporo ciuszków dla dziecka, jutro ma przyjść kolejna zabrać też sporo więc chociaż troche luźniej w domu będzie.... Cały dzień dzisiaj walczę z tymi ciuchami... nawet nie miałam kiedy do Was napisać :/ Wykąpałam się i ide spać bo ledwo żyję.... do jutra laseczki dobranoc Mureczko dużooo zdrówka życzę!!!! kuruj sie tam Maminka jak czytałam Twój post to miałam łzy w oczach tak mi przykro..... Tak mi Ciebie szkoda, że życie tak Cie okrutnie doświadcza..... taką dobrą istotkę jak Ty.... brak mi słów normalnie Trzymaj się kochana choć wyobrażam sobie jak musi Ci być cięzko......
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Monia
Przynajmniej nie masz problemów z zasypianiem
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska haha zaznaczyłam innym kolorem, bo aż wstyd pisać co jem
taki bacik by mi się przydał Mówisz, że nie masz kiedy wypić wina z Tż, to zaplanuj na weekend czy nawet w tyg jakąś romantyczną kolację, świece winko i te sprawy Tż na pewno się ucieszy jak przyjdzie a tu taka niespodzianka ![]() Ja muszę coś wymyślić na 25 maja mamy z Tż 6 rocznicę Jessuuu ale to szybko zleciało wydaje mi się, że to tak niedawno było ![]() Cocktail tosty ale takich tościków to mogłaby ze 4 wsunąć ![]() Monia jeszcze trochę i już będziesz miała wszystko z głowy no i w dodatku porządek w ciuchach Także my tu czekamy na Ciebie ![]() Aisza zdrówka dla synka mam nadzieję, że jak wydobrzeje to będziesz miała więcej czasu dla nas
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobito, od którego roku życia wy razem jesteście? Mega! Nam minęłam 3 pod koniec stycznia, a ja myślałam że to strasznie długo jest!^^A, mnie się wydaje że on nie chce go ze mną wypić, bo on i jego podejście do alkoholu mnie rozwala, ze wszystkimi chleje, ale ze mną max 2 piwa wypije... a o to wino się jakby pokłóciliśmy, więc odpuszczam, nie chce mi się w to zagłębiać, w końcu wezmę je do koleżanki na babski wieczór. Założę się, że jak tak zrobię, to będzie jazda, że mieliśmy to wypić razem... ja p**** ![]() Aj no, bacik Ci się przydał. Ja narazie się trzymam, codziennie grzeszek wpada, ale ja muszę, bo bym ześwirowała i jakbym nie zgrzeszyła małą rzeczą, to po 22 ssanie by mi się włączyło i koniec, muszę mieć cukier, chyba taki organizm. Jak mam go za mało to źle się czuję, mdleć mi się chce, niedobrze mi, głowa mnie boli, rozdrażniona jestem, a wystarczy że zjem 2 kostki czekolady, albo batonika (ale koniecznie musi być coś z czeko) to mi mija ![]() Dziwne to, bo jeśli chodzi o czipsy, orzeszki itp. to nic... Co jadłaś na śniadanko? Ja 2 kromki chleba orkiszowego z:margaryną,serkiem z przyprawami, pomidorem, rzodkiewką, jajkiem na twardo +przyprawy ![]() No i kawka A teraz enta herbatka idzie.Jak Twoje ćwiczenia Ci idą? Zaczęłaś regularnie używać pasa?![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Agunia Jakie ćwiczenia na dziś planujesz? Co do ujędrniania ciała to chyba wprowadzę cotygodniowy piling kawowy, który będę spłukiwać zimną wodą. Potem balsam kawowy ujędrniająco-antycell i zawinę się folią na pół godz pod kołdrę, akurat obejrzę 1 serial ![]() Ale myślę, że samo chodzenie na fit to przecież bardzo duże ujędrnienie ciała. I chyba najlepszy na to sposób No bo jak się samą dietę stosuje, to ciało może zwiotczeć, ale dieta +ćwiczenia to ciałko chudnie i na dodatek się ujędrnia, jest ciągle napięte przez ćwiczenia...więc? Aj, sama nie wiem. Masaż byłby dobrą opcją, ale jak pomyślę, że codziennie mam 10min z bańkami chińskimi siedzieć...ble---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Czekoladka Haaaaaaaaaaaalo, gdzie pani jest?! Znowu się baluje? ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Przed chwilą przeglądałam zeszyty z mojego ważenia się i musiałam poprawić błąd w podpisie, aż wstyd Ale w najgorszym momencie, czyli 19.08.2011 ważyłam 68kg, nie 66kg!!! 8 była niedociągnięta i wyglądała jak 6. Potem przejrzałam ten zeszyt i 66 kg ważyłam dopiero pod koniec sierpnia/początek września...Także lekka zmiana w podpisie. Najważniejsze, że ważę teraz 58kg ! !!! Ważyłam się we wtorek![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Uciekam się uczyć Na II śniadanie planuję kiwi z jogurtem albo serkiem homo. Na obiad zupa groszkowa z kromką chleba orkiszowego (może podpiekę w opiekaczu ![]() No i litry herbaty ![]() Z ćwiczeń to bym chciała 10minut brzuch i 300ścisków agrafką + rozciąganie na koniec ćwiczeń. Trzymajcie kciuki za kolejne zaliczenie
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
A dla zainteresowanych wegetariańską kuchnią polecam tę stronkę:
http://wegetarianie.pl/index.php?mod...c=listsubjects Super przepisy, no a warzywka są tanie, smaczne, pełnowartościowe i bogate w witaminki, więc na pewno tutaj się przyda. Zakładka sosy... mniam, boska Dipy do warzyw z grilla sa mega![]() Oks, spadam, tym razem na serio !
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w pracy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Meeedzik "Walka o zdrowe i piękne włosy" Widzę, że jesteśmy znowu na tym samym wątku
|
#2370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bedziesz w koncu miala spokoj, wiadomo, ze z przeprowadzka wiaze sie duuzo roboty, ale dasz rade napewno![]() Cytat:
![]() Ja na ujedrnianie smaruje sie Evelinem czerwonym tym rozgrzewajacym ale juz nie moge sie doczekac az sie skonczy i przerzuce sie na chlodzacy ![]() A Ty i tak duzo juz schudłas prowadzi łas dzienniczek odchudzania?Witaj w klubie ![]() ![]() Wczoraj przyszło mi zamówienie z ZSK keratyne i elastyne w koncu wymieszłam po kilka kropelek z waxem i baby dream i dzisiaj mam takie miekkie włoski i gładkie ze ciagle sie po nich macam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

I nie ma tu znaczenia pora, po treningu TRZEBA zjeść węgle proste i jakieś białko, nawet o północy
Mówią, że najlepiej mięcho, ale mi jakoś nabiał lepiej wchodzi.

Jak włoski 

co to się dzieje najpierw Heroine teraz Ty

musi się udać
!!!!!!!
chyba poprostu przestane kupowac

Mega!