|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
No to ćwiczonka ładnie się zapowiadają Ja coś nie lubię na siłownie chodzić, nudzi mi się tam Wolę w grupie na fitnessie poskakać niż biec na bieżni i gapić się w ścianę 40minut, jak już to na rowerek z książeczką siadam, ale też max 30minut i schodzę bo się po prostu nudzę xDTak tak, prowadziłam. Zapisywałam co jadłam, o której godzinie, jakie ilości, ile kcal, jakie ćwiczenia moje wymiary, wagę, aktywność w ciągu dnia. Ale przestałam to robić po pół roku jakoś bo zauważyłam uzależnienie od tego zeszyciku. Fiksowałam jak nie mogłam czegoś tam wpisać i doszło do tego, że nawet drażetka gumy wpisywałam, bo cukier przecież... Nom, poleciało 10kg Pewnie szybciej by spadło, gdyby nie to, że dopiero od grudnia mogłam ćwiczyć, bo w sierpniu nogę złamałam i tak bolała, że fit odpadł. A z dietą to też tak średnio. Tak naprawdę naprawdę wzięłam się za siebie jakoś listopad-grudzień.
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() A gdzie na siłownie chodzisz jesli mozna wiedziec?
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Ferio Gaj
Mieszkam bliziutko, wsiadam w tramwaj i po 10 minutach wysiadam pod samym Ferio, także...![]() A centrum super jest. Duża siłownia, 3 sale fitnessu (rowerki, zajęcia aerobowe, zajęcia obwodowe), jest sauna, solarium, sala masażu. Mili ludzie, kompetentni, atmosfera przyjazna, nie ma tam takich laseczek ![]() Jak coś, to ja z Wrocka jestem
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-17 o 10:22 |
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na Feri mam daleko niestety, ja chodze albo Galeria dominikanska albo Korona
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się zmobilizować do tego!!!!!!!!
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie teraz sie przymierzam zeby do aqua sie wybrac w sobote
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W aqua jest nawet spoko na basenach. Tzn ja nie chodzę popływać na zjeżdżalniach tylko na basen sportowy A po niedzieli, może w środy, będę chodzić na aquaaerobic na teatralną i basta!
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie jest? moze sie przejde w ktorys dzien
|
|
#2379 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńń Dobryy ; ))
Ja się melduje że żyje i póki co miewam się dobrze niestety nie mam czasu by Z Wami tu pisać ale codziennie podczytuje ![]() U Mnie się nic nie zmieniło trzymam się diety 100% ![]() Meedzik wspomagam Cie głosami jak Tylko jestem byś zdobyła te buciki
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak jem tosty to mam wyrzuty sumienia i samo mnie odrzuca, że przecież nie powinnamCytat:
nam tez w styczniu 3 lata mineło strasznie szybko zleciało ![]() Co do pasa to pytanie nie do mnie Ale ja używam zawsze jak ćwice z płytką to czuje jak cwicze że mi tak az chlupie Jak sciągam to strasznie mokry jest ale dobrze niech sie tłuszcz wytapia Gratuluje spadku Obym jutro też go zobaczyła, bo trzymam sie ładnie ![]() Za zaliczenie trzymamy kciuki A na którym już roku jesteś ![]() A mi sie wydaje, że mi po tych wszystkich olejkach to wcale nie mam takich gładkich włosów ;/ używasz syossa bez silikonów i waxa a z oleków alterre |
||
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szampon mam joanny wygladzajacy szczerze mowiac nawet nie wiem czy ma silikony czy nie
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak to nakładam tylko na pare godzin i schną czasami podczas spania i mam powykrecane nieraz ;/Medzik kiedy idziesz do fryzjera bo moze tez bym sie wybrała podciać bo mam końcówki zajechane ;/ |
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska no strasznie szybko zleciało te 6 lat
a z Tż jestem od 17 roku życia tzn ja miałam 17 a on 19, teraz stare konie z nas Kiedyś się śmialiśmy jak na początku związku mówiliśmy, że jak Tż będzie miał 25 lat to wtedy będzie można się chajtać i zakładać rodzinkę a teraz to mi się wydaje, że ja przecie za młoda jestem A co do jedzenia to dziś jest ok na śniadanko płatki z mlekiem, na drugie wafelek w czekoladzie i na obiad 2 krokiety ( Biedronkowe ) ze szklanką barszczu ![]() No i cały czas ćwiczę tylko zapominam pisać o tym ci dzień kręcenie hula hop i brzuszki ( tylko raz robiłam z pasem, jakoś lepiej mi się robi bez )Aa co do olejku to powiedz Ty mi kobito jaki Ty masz kokosowy z Alterry?? Przecie nie ma takiego albo może ja nie widziałam daj linka ![]() A co do "walki o zdrowe i piękne włosy" to wczoraj tam wpadłam, ale chyba za szybkie tempo pisania jak dla mnie choć zaraz zobaczę co tam się dzieje ![]() Agunia ja przez noc miałam kokosa na włosach, rano zmyłam dałam waxa a teraz włoski takie mięciutkie mam Zelka myślałam ostatnio o Tobie, czemu nic nie piszesz ? Dziękuję za kliki ![]() Cocktail chyba po niedzieli pójdę się zapisać ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cocktail strasznie szybko zleciało te 6 lat jeszcze niedawno jak 3 były to wydawało mi się, że już tyyyle jesteśmy razem Zawsze się dziwiłam rodzicom, że tak długo ze sobą "chodzili" aż 8 lat! A i mi jeszcze 2 brakuje i dogonię ich stażem, choć nawet nie wiem czy nie przegonię, bo na razie nie chcę się chajtać
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik dzięękuje że myślisz jeszcze o Mnie
![]() ![]() Wracam do Was już nie długo ! Teraz to mimo że jeszcze nie pracuje to ciągle leże albo latam do szpitala pokazywać się . Ale nie długo wracam do pracy i do Was pełną parą !
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie, genialny jest!!!!!!!!!!!!!!
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- II biologii ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
Hihi to ten, coś mi się pomyliło ![]() A na tamtym wątku, to dziewczyny nie bardzo chyba przyjmuja nowe... Hermetyczne środowisko.---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Wsunęłam na obiad talerz zupy groszkowej z 2 kromkami chleba orkiszowego...ale jeszcze głodna jestem A już dużo zjadłam, bo na uczelni wpadła bułka słodkaOd rana: 2 kromki chleba orkiszowego z serkiem i warzywami IIśń: otręby, troszkę (ale minimalnie) czokapików, kiwi, jogurt owocowy Uczelnia: bułka słodka Obiad: zupa groszkowa + 2 kromki chleba orkiszowego
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dzisiaj nieciekawie pod względem jedzenia od rana:
1.Półtorej bułki z serem żółtym i rzodkiewka 2.banan 3.gorący kubek pomidorowa 4.serek wiejski light Od razu po pracy ide na siłownie i fitness wiec zjem jakaś sałatke w Stp Multifood
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia Nom, sałatka to dobra opcja
Ja na ćwiczenia czasu nie mam, ale w domku coś porobię, obiecuję Tzn, ja jestem w miarę zadowolona, ale gdyby nie ta bułka słodka No i za dużo chleba, a dalej mnie ssie!!!!!!!!![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- No i wpier......m kromke chleba z margaryną i paprykarzem warzywnym Mam ochotę rzucić w cholerę całą tą dietę! muszę się ze wszystkim pilnować, tego nie jeść, o tej porze też nie...a to za tłuste, a to smażone, koooocham jeść ;( ;( ;(I tak nie widać, że schudłam, to po co.
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dwie koleżanki są na biologi we Wrocku ale na 3 roku Także jakbyś coś potrzebowała to wiesz Cytat:
ja na drugie śniadanie zjadłam pare ciastek Pocwiczymy wieczorem i bedzie git
|
||
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
Nooo w końcu się troszkę ogarnęłam :P Zaraz przyjdzie koleżanka i zabierze troche ciuszków po moich dzieciakach to będę miała miej worków w domu hehe synek własnie mi zasnął a drugi poszedł do babci więc mam troche spokoju Do ginekologa się nie zarejestrowałam bo normalnie okres dostałam narazie jest strasznie słabiutki ale powoli się pewnie rozkręci :/ najlepsze jest to że mi się okres skończył w majówkę więc całkiem nie dawno... no nic... najwazniejsze, że w ciązy nie jestem hihi Na dworze zimno przeokropnie! lepiej nie wychodzić.... co do mojej wagi to teraz wiem skąd się wzięło te 60,8 ! to nie przytycie tylko waga przed okresem...... także w tych Niemczech na prawdę wcale nie przytyłam no może kilogram a tyle co ja jadłam to lepiej nie mówić..... Wrzucę Wam fotki mojego kocura dzisiaj robione! Chester.jpg Chesterek.jpg
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to nie widac schudłas juz bardzo duzo widziałam Twoje fotki i wiem co mówieNie przejmuj sie ta kromka to naprawde Ci nie zaszkodzi. monika01011986 o matko!!jaki on wielki urosł , oczy ma prześliczne
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-05-17 o 16:03 |
|
|
|
|
#2392 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
uważaj na siebie i dbaj o brzuszek lada dzień i pewnie będziesz zdrowa jak ryba! ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
a tak serio to do lipca muszę się wyrobić.... cięzkooo będzie :/ Nienawidzę przeprowadzek Cytat:
Super, że czekacie na mnie strasznie to miłe ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- ojj nie mam zasypiam jak niemowlę ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
dobrze, że już leki pomagają, dużo zdrówka dla niego i buziaków A podejrzewasz na co może być uczulony??? Nie jesz śniadania????? Ło matko!!!! popraw sie koniecznie!!! ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
wstyd się przyznać ale mam taką koleżankę.... na dodatek sobie sama fotki robi w lustrach na siłowni i wrzuca na fejsa..... oczywiście brzuch odkryty, kolczyk w pępku, make up po same brwi + kilo tapety... beznadzieja niewiem jak można być tak pustą osobą
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie ma co się dziwić skoro taka zgrana z Was para i tak się świetnie dogadujecie ![]() Ja 3 czerwca będę miała z męzem szóstą rocznicę ślubu! a 18 listopada minie 9 lat jak jesteśmy ze sobą - nie mam pojęcia kiedy to zleciało.....---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
już waży 4,4 kg a to dopiero połowa wagi jaką może osiągnąć..... Te koty rosną do 3 roku życia a on ma dopiero 8 miesięcy
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Monia Kot wielki, śliczny jest
Coś psychika mi siada, mam nadzieję że jutro będzie już lepiej. ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() Ciekawa jestem...co faceci widzą w takich laskach. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Super! Tylko się Tobie chwali, że nie masz od razu efektu jo-jo po większej dawce jedzenia! Tez bym tak chciała...a u mnie każde podkradnięte jedzonko na wieczór już widać w brzuchu i udach
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ja też bym się wybrała jutro tylko dupy z domu nie chce mi się ruszyć, chyba zadzwonię i się umówię ale to jutro
tylko nie wiem sama na jaki dzień się umówić i na którą godzinę, żeby mi pasowało ale chyba na wieczór, bo zawsze jest mało ludzi i jakiś taki spokój Zoska a ja już myślę co to masz za olejek kokosowy jak ja nie widziałam ja mam ten sam co Ty ![]() Ale dziś miałam kokos na głowie i włoski fajne mięciutkie Monia podziwiałam zdjęcia kocurka na fejsie i widzę, że już wagowo pobił mojego psa tylko Twój kot pewnie wizualnie większy jest z tego co widzę mój to taki klocek ![]() Zelka pewnie, że myślę widzę, że na fejsie jesteś i ciągle zapominałam Cię tu przywołać
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie jeszcze nie wiem, muszę pomyśleć i jak coś to jutro zadzwonię
![]() Podoba mi się taki kolor, tylko boję się, że dla mnie za ciemny ![]()
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny, ale chyba za blada jesteś do tego
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wstyd, że mam taką koleżankę.... ale na szczęście nie mieszka w moim mieście więc kontaktu z nią prawie nie utrzymuję już A faceci wiem co widzą w takich laskach - wiedzą że mogą taką szybko przelecieć i ona nie będzie miała nic przeciwko No niby efektu jojo nigdy nie miałam ale pewnie jakbym zaczęła sie tak na prawdę obżerać to szybko bym przytyła. Na szczęście ja nie potrafię zjeść większej ilości słodyczy i nie przepadam za tłustymi potrawami bo mnie zaraz mdli. Jakos tak lubię jeść częściej ale mniej i może dzieki temu nie tyję, uwielbiam też zdrowe jedzenie do wysokokalorycznych rzeczy mam jakis uraz :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

prowadzi łas dzienniczek odchudzania?
Ja coś nie lubię na siłownie chodzić, nudzi mi się tam
Wolę w grupie na fitnessie poskakać niż biec na bieżni i gapić się w ścianę 40minut, jak już to na rowerek z książeczką siadam, ale też max 30minut i schodzę bo się po prostu nudzę xD

nie mogę się zmobilizować do tego!!!!!!!!

niestety nie mam czasu by Z Wami tu pisać ale codziennie podczytuje 
wydaje mi się, że to tak niedawno było
Mega!

muszę się ze wszystkim pilnować, tego nie jeść, o tej porze też nie...a to za tłuste, a to smażone, koooocham jeść ;( ;( ;(
niewiem jak można być tak pustą osobą