|
|
#3991 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Też uważam, że wesela są dla dorosłych, a dzieci robią niepotrzebne zamieszanie i przeszkadzają dorosłym w zabawie. Na szczęście za dzieci do 8 r.ż. nie płacimy, więc tyle dobrze ![]() Cytat:
i ten kolor włosów![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lubicie tych ludzi? Zależy Wam żeby było więcej osób? Nie zrobi Wam to różnicy? Jeśli tak to zaproście a jeśli nie to powiedzcie że nie chcecie/nie możecie/to Wy decydujecie kto będzie i koniec. Pomimo że sama tak robię wiem że nie powinno sie pozwalać żeby takie problemy różniły Ciebie z Tżem no bo czy to jego wina że siostra mu tak powiedziała? Nie denerwuj się kochana
|
|||
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
engi111- nie przesadzasz, to Wasze wesele i to Wy decydujecie kogo chcecie zaprosić i z kim się bawić w tym ważnym dnniu. Koncetr życzeń to sobie można w radio zamówić a nie nakazywać młodym!! Jeśli teściowe jsiostry TŻ-ta nie ma na liście gości to poprostu ma jej nie być i konieć.
Jak tak każdy zacznie to zaraz będzie sie wszystkich zapraszać- sąsiadkę, panią z warzywniaka itp. Porozmawiaj spokojnie z TŻ-tem i powiedz mu może że nie czujesz więzie z tą osobą i nie widzisz konieczności jej zapraszania.
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Justii – śliczne kwiaty
Spotkałam się z tym, że wita kierownik restauracji i z tym, że rodzice, ale nigdy nie słuchałam co mówią… Inusia – ta komunijna bardziej elegancka i lepsza na poprawiny, ta w kwiaty wszędzie super, ale wcina ci się w biust J Czary Mary – ładna suknia i podoba mi się ten rodzaj dekoltu, nie wiem czemu jak zobaczyłam uczesanie to pomyślałam o koronkach ![]() Wyborowa – ja bym winietki postawiła mimo wszystko, ale to ze względów organizacyjnych a nie, że na złość. Ja zdecydowanie wolę wesela z winietkami… bo tak to słyszałam tylko jak ludzi się ugadywali i jedno szło i zajmowało dla innych miejsca Wow ale masz teraz włosiska długie – super…. Ja miałam ścinać po weselu, bo wygodniej mi w krótkich ale jakiś czas temu naszło mnie na długie, ale zobaczymy co z tego będzie. Ewula – to wasz wybór gdzie będziecie spisywać protokół tzn możecie w parafii panny młodej lub młodego. Z tego co wiem to księża wolą nawet tą licencje dostać (my mamy super księdza, który będzie nam dawał ślub – ale licencję wymagał bo pewnie woli nie robić sobie wrogów a powód macie uważam bardzo dobry.A ja uważam, że wesela są również dla dzieci, jako dziecko je uwielbiałam dawniej tyle dzieciaków było na weselach i nie pamiętam, żeby to komuś przeszkadzało, a jak rodzice chcą się wybawić to sami decydują, że komuś podrzucą. Nie wyobrażam sobie, że miałoby nie być mojej małej kuzynki tylko przez to że ma 6 lat... Pradip – byłam na wielu weselach ale jeszcze nigdy nie usłyszałam, żeby ktoś się obraził za winietki… Engii –no a z jakiej racji jej teściową? Chyba, że jesteście blisko z nią ale nie sądzę… ale ludzie mają tupet Mi kiedyś tż podesłał artykuł o stresie przedślubnym, że nawet niektóre pary są bliskie rozstania… u nas na razie nie było żadnych problemów… Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-17 o 19:55 |
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj się dowiedziałam ,że chcrzestny TŻa z rodziną nie przyjadą-4 osoby, do tego bliski wujek TŻa z rodziną-5 osób, no i jak na razie to 1 mój wujek z rodziną-5 osób- czyli 14 osób! A do 26 maja jeszcze jest sporo czasu!
|
|
#3996 |
|
Rozeznanie
|
Czeeść
Za chwilkę postaram się odpisać na Wasze posty, ale wiem, że nie mogłyście się doczekać fotek z przymiarki (hihi), więc wrzucam Sorki za minki, ale tak wygląda szczęśliwy ludź
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - no to rzeczywiście się troszkę wykruszyło... szkoda, ale przecież nikogo nie zmusisz
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Kasioonya- cuuuuudnie! Jeszcze ci stojaczek dać i taka porcelanowa laleczka z pozytywką
|
|
|
|
#3998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięknie!! A plecy sukienki cudne
|
|
#3999 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się, czy brać 5,5cm, 6cm, czy 7cm. Przepiękna fryzura. Taka elegancka i klasyczna Bardzo mi się podoba. Gdybym miała dłuższe włosy na pewno chciałabym coś w tym stylu, ale niestety mam krótkie. Sukienka też bardzo ładna, a fryzura pasuje idealnie. Cytat:
|
||
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kla ski:
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Stagnacja - moje butki mają 7,5 cm ale to nie jest taki wysoki i mierzą cały obcas.
|
|
|
|
#4003 | |||||
|
Rozeznanie
|
OK, zdjęcia już wrzucone, więc biorę się do odpisywania, choć padam już na pyszczek...
Przede wszystkim dziękuję Wam za kciuki odnoście zdjęcia aparatu Mam nadzieję, że zadziałają [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34164117]o jaaaaaaaa! jaki oryginalny prezent! i jaki zdrowy! super! rozumiem, że tż chciałby zobaczyć efekt swojego prezentu [/QUOTE]dokładnie tak - zawsze mówiłam TŻtowi, że pójdę do ślubu tylko z pięknym uśmiechem no i przejął się Chłop moim gadaniem i zamiast nosić biżuterię zaręczynową na palcu, noszę ją na zębach [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34164281]ale piękne te pomarańczowe kompozycje [/QUOTE]cieszę się, że Ci się podobają wybOrOowa fajnie Ci te włoski wyszły wygodne? jak są przyczepione? CzaryMary, sara1988 śliczne te Wasze zaproszenia! takie delikatne Cytat:
Cytat:
ten bukiet, który wrzuciłaś jest bardzo... wytworny! podoba mi się, choć sama bym takiego nie wybrała... moim zdaniem pasuje do Zasty Cytat:
zdjęcie opaski usunęłam, ale wrzucę jeszcze kiedy już będzie w moich rękach jeśli chodzi o dzieci, to my zapraszamy młodsze kuzynostwo, ale już dzieci starszego kuzynostwa nie. jednak kiedy ktoś nie ma z kim zostawić dzieci, to z nimi przyjdzie i nie będzie to dla nas problem. justiii87 mnie się kantadeski kojarzą nie nalepiej, ale rozumiem, że są lepsze do wpięcia we włosy. super masz ten kolor włosów i fryzurka też bardzo ładna my też będziemy mieli winietki i myślę, że to jest dobry pomysł. być może znajdą się osoby, które będą marudzić, choć myślę, że na tyle dobrze znamy relacje rodzinne, że wiemy, kto z kim chciałby siedzieć, a kto nie a marudami nie będę się przejmować! jeśli chodzi o powitanie chlebem i solą, to ja też ie mam pojęcia, co się mówi - pewnie mama TŻta ma doświadczenie, ale ja nie będę planować, co powiem - pewnie wezmę wszystko, a co! Cytat:
u mnie w mieście to jednak problem, by zamówić taki bukiet - panie wciąż proponują mi róże Cytat:
trzymam kciuki, żeby samochód prędko wrócił do formy! myślę, że pogoda się poprawi, więc chociaż drzwi uda się wstawić nie zamartwiaj się tak engi111 myślę sobie, że to nie TŻta wina, że ma siostrę despotkę. fakt, że miało prawo zrobić Ci się przykro, jednak nie pozwalaj, by "oni ustalili to między sobą"! to Wasze wesele i to Wy musicie się dogadywać!
|
|
#4004 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4005 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Dziewczyny nie mam siły wstawić zdjęć kolczyków... Dwa tyg. nie byłam na aerobicu i mam takie zakwasy że padnę! Tak więc chyba się już położę. Do jutra
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-17 o 22:13 |
||||
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wyglądasz. Sukienka sliczna rewelacyjnie Ci pasuje
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
kasioonya, bomba!
Uwielbiam ten krój, ale źle w nim wyglądam. A Ty wyglądasz cu-dow-nie
|
|
|
|
#4008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa ładnie te włosy wyglądają, myślę, że teraz możesz spokojnie szaleć z fryzurą
![]() Cytat:
Cytat:
pięknie! ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Mamy już poradnię z głowy
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie policzyłam mniej więcej swoich gości... będzie ich minimalnie 118 a max 122, czyli właściwie tyle co na początku chcieliśmy mieć ...
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Czary Mary, cudowna fryzura!
![]() Kasioonya, |
|
|
|
#4011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Babo zdechłam normalnie Wyglądasz bajecznie! Nigdy nie podobały mi się sukienki takiej długości ale muszę przyznać, że Twoja robi wspaniałe wrażenie i bardzo Ci pasuje. Normalnie jak tam patrzę na te zdjęcia to myślę, że dziś chyba zdecydowałabym się na inną suknię PIĘKNIE !!! Kobitki mam pytanie... Czy wiecie w co się ubieracie na panieński? Bo ja wiem, że dziewczyny chcą mnie porwać na jakąś imprezkę do klubu i kompletnie nie wiem w co mam się ubrać... Szukałam już bardzo długo czegoś odpowiedniego i niestety nie mogę znaleźć a w mojej szafie imprezowych ciuchów braki nieziemskie ![]() Podoba mi się bardzo coś takiego jak w załączniku ale jakoś tak ostatnio boję się zamawiać z neta a tu na miejscu nic takiego znaleźć nie mogę ![]() Dodaję również zdjęcie spodenek, które zakupiłam wczoraj i mój dzisiejszy nabytek, czyli obuwie na komunie i na panieński ![]() Co myślicie?
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-18 o 01:07 |
|
|
|
|
#4012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedz ile masz wzrostu? Poniżej wrzucam link z otwartym zaproszeniem. http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...og=1&ujecie=_4 Ps. Wczoraj odbyliśmy ostatnie nauki uffffffff. Dziewczyny powiedzcie mi na czym polega to przedślubne skupienie??
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dzięki za miłe słowa !!!!!!!
wczorajsza rozmowa wieczornam nic nie wniosła TZ skwitował ze chyba zaje..... nie lubie jego siosty. jak mu przypomniałam jej krytyke wszystkiego to powiedział mi ze tylko wyrażała swoje zdanie a gdy ja mu powiedziałam ze teraz złoszcząć się na calą sytuacje tez wyrazam swoje zdanie zamilkł ..... wisi mi ta cała teściowa nie znam jej widziałm ją raz wzyciu nikt w jego rodzinie nie ma z nią kontaku a mama TZ jak spotyka ją na ulicy to ogranicza się do dzień dobry . nie chodzi o jeszcze jedno mijsce czy wypisane zaprszenie niech przydzie naprawde jest to mi bez róznicy chodzi tylko o fakt tego ze ktoś kaze mi zapraszać kogoś na moje wesele jeszcze rodziców bym zniosła moga miec cheć zaproszenia tego czy tego ale siostra no sory kazac sobie nic nie może. Jeszcze jedna taka akcja to już nie bede gadać na ten temat z TZ tylko z nią
|
|
|
|
#4014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jakiej racji Wy macie zapraszac tesciowa siostry Tża? Zadna to rodzina a pewnie wielkiego kontakty z ta kobita nie macie? W zadnym wypadku sie na to nie godz, nikt Wam nie bedzie narzucac kogo macie zaprosic, to Wasze wesele!!! A swoja droga to Tż mogl powiedziec od razu siostrze co o tym mysli a nie jeszcze do ciebie z takim tekstem
|
|
#4015 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34173894]to są już te doczepione?[/QUOTE] tak 1 przed 2 po Cytat:
Cytat:
już mam dość tej kobiety najchętniej bym jej nie zapraszała Cytat:
![]() porozmawiaj na spokojnie z tż Cytat:
porażka porażka i jeszcze raz porażka Cytat:
![]() Włosy miałam skracać ale na razie zostawię bo może pomyślę nad inną fryzurką , po weselu albo bo chrzcinach które mnie czekają na początku lipca a będę matką chrzestną odczepiam i podcinam także swoje i zaczynam dbać i to nie produktami ze sklepów które tylko piorą włosy a nie odżywiają itp plus jakieś witaminki bo w końcu zostanę łysa Cytat:
![]() z dnia nna dzień są coraz bardziej wygodne , pierwsza noc była koszmarna bo kręciłam się jak bym co najmniej miała owsiki wszystko mnie ciągnęło , kobitka mówiła że najgorsze 3 pierwsze dni później i włosy i skóra się przyzwyczajają / przyczepione są keratyną rozgrzewa się ją i scala z włosami . [QUOTE=qmpela86;34189200] Ja bym się nie przejmowała teściową. Wesele jest wasze i Wy decydujecie.. co to za pomysł że ktoś się obrazi bo jest usadzany? Ja nie wiem czy na prawde goście weselni są tacy straszni? Przecież to najbardziej bliscy ludzie... Jak dla mnie bez winietek jest zamota straszna i bałagan. Róbcie tak jak Wy uważacie staram się nie przejmować ale jej się nic nie podoba i męczy mnie to wszystko A ja wczoraj zostałam wybierzmowana ![]() Kurcze jestem dumna z siebie że wszystko jakoś udało się ogarnąć na ostatnią chwilę i bierzmowanie i tańce i załatwianie wszystkiego i nawet jakoś z dzieckiem daliśmy radę to wszystko załatwić , ja nie wiem skąd my na to znaleźliśmy czas , ale widać jak się chce i trzeba to można spiąć pośladki
|
|
|
#4016 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja na panieński wybrałam sukienkę czarną , tą co wrzuciłaś śliczna ,Ja bym wybrała sukienkę ale to ty masz się czuć dobrze ![]() Cytat:
szkoda że tż nie umie postawić sprawy jasno i powiedzieć co myśli i ciebie obacza całą sprawą a to chyba on ma nosić portki . Ciężko coś doradzić , sama mam podobne sytuacje w których sama nie raz nie wiem co zrobić (tzn zrobiła bym a przekór i złośliwie ale muszę się powstrzymać , bo wtedy kierują mną tylko złość )
|
|
|
#4017 | |
|
Raczkowanie
|
inusia - sukienka zdecydowanie !!!!
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya - wyglądasz cudownie !
i będzie rewelacyjnie!!! Taka wisienka na torcie ! Ile masz wzrostu?? Ja przymierzałam różne suknie ale o takiej długości nie pomyślałam. Będę powtarzać za każdym razem wyglądasz za☠☠☠...... !!!! ![]() Wyborowa - różnica we włosach jest ogromna Uwielbiam długie włosy i cały czas się staram zapuścić swoje i tylko zapuszczam się w większe obietnice. Włosy mi strasznie wypadają. Zrobiłam badania i wszystko jest ok Zostały mi tylko badania hormonalne, ale tym zajmę się już po weselu.Teraz to możesz szaleć z fryzurami Ja się zastanawiałam nad doczepieniem ale nie zgrzewami tylko warkoczykami. Inusiaa88 - Sukienka raczej nie będzie pasować do tych butów. Musisz ubrać się tak na panieńskie żebyś się czuła dobrze. Spodenki mogą bardzo ładnie wyglądać z jakąś fajną bluzką i do tego długie korale. engi111 - siostrę wysłać do diabła! To wasze wesele i wasi goście. A może powinniście zaprosić jej znajomych skoro obcych ludzi macie zapraszać bo Ona ma takie widzi mi się ! Ja już bym dawno powiedziała jej co ta ten temat myślę. Ja uwielbiam takie stylizacje ze spodenkami http://szafa.pl/c9732876-kolejny-cza...y-set.html?i=3 Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-18 o 11:07 |
|
|
|
#4019 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo niby drobiazg ale my cieszymy sie tym już od wtorku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też uważam ze jak sie chce to prawie wszystko można osiągnąć i strasznie wkurza mnie gadanie Tza "tak sie nie da", "To sie nie uda" itd
|
|||||
|
|
|
#4020 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a sukienka bardziej sexy Aczkolwiek jakby tak dobrać jakąś fajną bluzeczkę to chyba też mogłoby tak wyjść... hm![]() Cytat:
![]() kochana, ale jakie bolerko? engi111 - Nawet nie wiesz jak dobrze rozumiem Twoją złość... Miałam podobną sytuację, tylko, że z dziadkami... Zaczęli się wpieprzać i wręcz kazali nam kogoś tam zaprosić, stawiając nam warunek, że jak tej osoby nie zaprosimy to nie przyjdą na wesele dalej jestem jak pomyślę, że ktoś mi narzuca swoje warunki i przez to mam dodatkowe, niechciane 4 osoby na weselu bo tamci starzy postanowili zabrać ze sobą 2 wnuki o których słowa w zaproszeniu nie było wrrrr...A Tobie współczuję też z tego powodu, że Twój tż troszkę Cię nie rozumie, bo powinien wiedzieć coś lekko nietaktownego w zachowaniu swojej siostry
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-18 o 11:37 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

...... dziś TZ poinformowal mnie ze dzowniła jego siostra zebysmy jej teściową tez zaprosili na nasze wesele

kla ski:

Mam nadzieję, że zadziałają

klik!

)