ślubujące w 2012:) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 17:57   #3991
wisienka25
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość

A dziewczyny powiedzcie mi czy wy zapraszacie dzieci? Bo my właśnie nie.. dlatego że wg nas wesele jest dla dorosłych a nie dla dzieci i rodzice chyba też wolą się bawić a nie zajmować dziećmi.. teraz tak pomyślałam że może jednak ktoś się obrazi że bez dzieci został zaproszony..

Tusia wy zapraszaliście dzieci? Jak tak to przyszli z dziećmi goście? Długo były dzieci?
My też zapraszaliśmy z dziećmi, bo jak pisały dziewczyny nie każdy ma z kim dzieci zostawić i takie osoby zapewne w ogóle by nie przyszły. A jeśli ktoś będzie wolał bawić się bez dzieci przyjdzie sam
Też uważam, że wesela są dla dorosłych, a dzieci robią niepotrzebne zamieszanie i przeszkadzają dorosłym w zabawie.
Na szczęście za dzieci do 8 r.ż. nie płacimy, więc tyle dobrze
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny załączam zdjęcie fryzurki którą miałam 14.04 na weselu może komuś się spodoba i wykorzysta na jakąś okazję
Widać dwie wsuwki bo mnie drażniły i je wyciągnęłam bo były chyba wbite w skórę
Śliczna fryzurka i ten kolor włosów Pozwól że zapiszę ją sobie i kiedyś pewnie wykorzystam

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość

I jeszcze mam jedno pytano dziewczyny ...wspominałam Wam ostatnio o teściowej która nie chce winietek , wczoraj u nas była bo musiała posiedzieć z dzieckiem jak my po nocach uczymy się tańczyć i powiedziała że jej siostra jak była na chrzcinach i zobaczyła na kartki na stole z imionami to chciała wychodzić bo ona nie jest w teatrze żeby ją usadzali .
zdaje sobie sprawę że teściowa to wymyśliła , tż mi to powiedział jak wyszliśmy z domu bo bym jej powiedziała że o teatrze to trzeba mieć pojęcie i troszkę kultury
Teraz planuję rodziny tż posadzić bez winietek a swoją rodzinę z winietkami i wszystkich znajomych ...wypada czy darować sobie ??? pomóżcie

a no i wrzucam fotki włosów \
na razie zostawiam nie ścinam , bo może jednak zrobię inną fryzurkę jakieś grube loki jak mam więcej i dłuższe
co myślicie ?
Ja bym na Twoim miejscu wszystkich gości usadziła z winietkami. To Twoje wesele, Ty wybierasz zespół, menu itp, a jak komuś nie będzie coś odpowiadało to niech wyjdzie, a Ty nie możesz przejmować się takimi osobami, bo nie dogodzisz wszystkim. Nie będzie winietek, to też może się obrazić i wyjść bo zabraknie miejsca przy najbliższej rodzinie i przyjdzie jej siedzieć z obcymi.

Cytat:

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie takiej tradycji? Czy u Was jest przywitanie chlebem i solą przed salą przez rodziców? Jeśli tak to co za regułkę mówicie czy jako młode?

Bo u Nas jest tak" Co młoda wybierasz (pyta mama młodej) chleb, sól czy Pana Młodego? , a młoda odpowiada " chleb sól i Pana Młodego aby żeby pracował na niego"

ale byłam ostatnio na weselu gdzie młoda odpowiedziała że " wybieram Pana Młodego, a chleba i soli dorobimy się powoli"

Może Wy macie też jakieś fajne ciekawe regułki które w moim rejonie są rzadkością. Znudziło mi się to samo przy każdym weselu więc chciała bym coś innego
U nas jest taka tradycja, ale ja nie chcę żadnych regułek.
Stary 2012-05-17, 18:51   #3992
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no ja włśnie nie wiem co się mówi ale słyszałam pierwszą wersję. Ja pewnie powiem, że biorę wszystko jak leci
Hahaha lepiej więcej niż mniej
Cytat:
Pradip - U Nas goście wiedzą że będą winietki bo na wesele prosimy takich ludzi z którymi obcujemy na co dzień i jeżdżąc z zaproszeniami rozmawiało się na temat wesela i każdy wie.

Napisałam że byłam na weselu gdzie nie było winietek i ludzie rzucali się na krzesełka żeby mieć miejsca i My chcąc uniknąć takiej sytuacji robimy winietki
Mnie argumenty za winietkami jak najbardziej przekonują ale boję się podjąć usadzania swoje strony i rodziny Tza wiedząc jeszcze że tamci mogą się obrazić. A zapytałam bo własnie wszyscy podają argument przepychanki przy stołach i tak się zastanawiam czy Wy wcześniej informujecie czy będą wyznaczone miejsca czy nie. My jesteśmy mniej więcej w połowie zapraszania i jeszcze nikt nie poruszył tego tematu. Ale właściwie tak samo zastanawiałam się czy pisać z zaproszeniach ze prosimy o pieniądze to mnie Tż zakrzyczał że tez przy zapraszaniu ludzie będą się pytać i wtedy powiemy i jak dotąd zapytała się jedna rodzina i to z mojej strony...
Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy jak włąsnie pokłóciłam się z moim TZ o temet weselny. Dziwczyny kiedyś pisały ze załatwiania weselne zblizały was z waszymi TZ a u nas jest chyba na odwrót ...... dziś TZ poinformowal mnie ze dzowniła jego siostra zebysmy jej teściową tez zaprosili na nasze wesele z jakiej racji do jansej cho ....... się pytam. Juz wam kiedyś opowiadałm o jej idealnym pomysle niezapraszania kolegów mojego tz na wesele. Od początku ktytykuje nam ze duze wesele i wogóle ale do dorzucania gości pierwsza. Wkurzyłam się na TZ z tego wzgdledu ze przekazał mi to dosłownie tak cytuje " Magda zakał zaprosić jeszcze jej teściową " a mi cisnienie w góre. wcześniej skrytykowała wydatki na fotografa bo w rodzinie moze ktoś popstrykać ......Pytam się go czy nasze wesele to koncert zyczeń czy jak a on do mnie o co Ci chodzi skwitowałam to tylko tym ze " jak sobie ustalicie tak bedzie " i ze złości się poryczałam wiecie co nie wiem jesli przesadzam to sprowadzcie mnie na zimię
Nie przesadzasz ale za bardzo się nakręcasz. Ale to łatwo komuś powiedzieć Lubicie tych ludzi? Zależy Wam żeby było więcej osób? Nie zrobi Wam to różnicy? Jeśli tak to zaproście a jeśli nie to powiedzcie że nie chcecie/nie możecie/to Wy decydujecie kto będzie i koniec. Pomimo że sama tak robię wiem że nie powinno sie pozwalać żeby takie problemy różniły Ciebie z Tżem no bo czy to jego wina że siostra mu tak powiedziała? Nie denerwuj się kochana U nas na przykład było tak: teściowa Tz siostry jest sympatyczną kobietą ale również wścibską. Jak tylko dowiedziała się o weselu zaczęła sie wypytywać czy już myśleliśmy kogo zaprosić. Odpowiedzieliśmy że jeszcze nie do końca że mamy pewnych i niepewnych gości na co ona wypaliła że wierzy ze ona jest w grupie tych których juz wiemy ze zaprosimy. denerwowałam sie tak jak Ty i zaczęłam gderać ze co to znaczy że obca osoba będzie nam sie wpraszać. Minął jakiś czas i pisząc listę ostateczną stwierdziliśmy jednogłośnie że z nimi również chcemy świętować nasz dzień bez niczyjego namawiania
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:54   #3993
magnusia
Zakorzenienie

engi111- nie przesadzasz, to Wasze wesele i to Wy decydujecie kogo chcecie zaprosić i z kim się bawić w tym ważnym dnniu. Koncetr życzeń to sobie można w radio zamówić a nie nakazywać młodym!! Jeśli teściowe jsiostry TŻ-ta nie ma na liście gości to poprostu ma jej nie być i konieć.
Jak tak każdy zacznie to zaraz będzie sie wszystkich zapraszać- sąsiadkę, panią z warzywniaka itp.
Porozmawiaj spokojnie z TŻ-tem i powiedz mu może że nie czujesz więzie z tą osobą i nie widzisz konieczności jej zapraszania.
Stary 2012-05-17, 19:19   #3994
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii – śliczne kwiaty
Spotkałam się z tym, że wita kierownik restauracji i z tym, że rodzice, ale nigdy nie słuchałam co mówią…

Inusia – ta komunijna bardziej elegancka i lepsza na poprawiny, ta w kwiaty wszędzie super, ale wcina ci się w biust J

Czary Mary – ładna suknia i podoba mi się ten rodzaj dekoltu, nie wiem czemu jak zobaczyłam uczesanie to pomyślałam o koronkach

Wyborowa – ja bym winietki postawiła mimo wszystko, ale to ze względów organizacyjnych a nie, że na złość. Ja zdecydowanie wolę wesela z winietkami… bo tak to słyszałam tylko jak ludzi się ugadywali i jedno szło i zajmowało dla innych miejsca
Wow ale masz teraz włosiska długie – super…. Ja miałam ścinać po weselu, bo wygodniej mi w krótkich ale jakiś czas temu naszło mnie na długie, ale zobaczymy co z tego będzie.

Ewula – to wasz wybór gdzie będziecie spisywać protokół tzn możecie w parafii panny młodej lub młodego. Z tego co wiem to księża wolą nawet tą licencje dostać (my mamy super księdza, który będzie nam dawał ślub – ale licencję wymagał bo pewnie woli nie robić sobie wrogów a powód macie uważam bardzo dobry.

A ja uważam, że wesela są również dla dzieci, jako dziecko je uwielbiałam dawniej tyle dzieciaków było na weselach i nie pamiętam, żeby to komuś przeszkadzało, a jak rodzice chcą się wybawić to sami decydują, że komuś podrzucą. Nie wyobrażam sobie, że miałoby nie być mojej małej kuzynki tylko przez to że ma 6 lat...

Pradip – byłam na wielu weselach ale jeszcze nigdy nie usłyszałam, żeby ktoś się obraził za winietki…

Engii –no a z jakiej racji jej teściową? Chyba, że jesteście blisko z nią ale nie sądzę… ale ludzie mają tupet
Mi kiedyś tż podesłał artykuł o stresie przedślubnym, że nawet niektóre pary są bliskie rozstania… u nas na razie nie było żadnych problemów…

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-17 o 19:55
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:18   #3995
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy jak włąsnie pokłóciłam się z moim TZ o temet weselny. Dziwczyny kiedyś pisały ze załatwiania weselne zblizały was z waszymi TZ a u nas jest chyba na odwrót ...... dziś TZ poinformowal mnie ze dzowniła jego siostra zebysmy jej teściową tez zaprosili na nasze wesele z jakiej racji do jansej cho ....... się pytam. Juz wam kiedyś opowiadałm o jej idealnym pomysle niezapraszania kolegów mojego tz na wesele. Od początku ktytykuje nam ze duze wesele i wogóle ale do dorzucania gości pierwsza. Wkurzyłam się na TZ z tego wzgdledu ze przekazał mi to dosłownie tak cytuje " Magda zakał zaprosić jeszcze jej teściową " a mi cisnienie w góre. wcześniej skrytykowała wydatki na fotografa bo w rodzinie moze ktoś popstrykać ......Pytam się go czy nasze wesele to koncert zyczeń czy jak a on do mnie o co Ci chodzi skwitowałam to tylko tym ze " jak sobie ustalicie tak bedzie " i ze złości się poryczałam wiecie co nie wiem jesli przesadzam to sprowadzcie mnie na zimię
nie przesadzasz! To Wasze wesele i zapraszacie kogo chcecie! Skoto siostra TŻa tak Was krytykowała pod wzhlędem wydatków to po co Wam dorzuca gości?? ehh....kurcze tak to już jest z weselami....nasze wesle ale dużo osób dookoła się wtrąca...

A ja dzisiaj się dowiedziałam ,że chcrzestny TŻa z rodziną nie przyjadą-4 osoby, do tego bliski wujek TŻa z rodziną-5 osób, no i jak na razie to 1 mój wujek z rodziną-5 osób- czyli 14 osób! A do 26 maja jeszcze jest sporo czasu!

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:59   #3996
kasioonya
Rozeznanie

Czeeść

Za chwilkę postaram się odpisać na Wasze posty, ale wiem, że nie mogłyście się doczekać fotek z przymiarki (hihi), więc wrzucam
Sorki za minki, ale tak wygląda szczęśliwy ludź
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5170174k.jpg (78,5 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5170175k.jpg (82,9 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5170176k.jpg (85,4 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5170177k.jpg (83,7 KB, 84 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:08   #3997
Malgos_12
Zakorzenienie

Monika - no to rzeczywiście się troszkę wykruszyło... szkoda, ale przecież nikogo nie zmusisz

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Kasioonya- cuuuuudnie! Jeszcze ci stojaczek dać i taka porcelanowa laleczka z pozytywką
Stary 2012-05-17, 21:26   #3998
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Czeeść

Za chwilkę postaram się odpisać na Wasze posty, ale wiem, że nie mogłyście się doczekać fotek z przymiarki (hihi), więc wrzucam

Pięknie!! A plecy sukienki cudne

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:29   #3999
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
mayeczka87 – też zamawiałam u nich buty i myślałam że obcas 6 cm będzie wyższy, ale nie odsyłałam butów i nie wymieniałam obcasów bo jednak cała noc zabawy. Te buty zostawiam sobie na zmianę bo są bardzo wygodne.
A mierzyłaś obcas? Też mam zamiar u nich zamawiać i zastanawiam się właśnie w jaki sposób oni mierzą i w którym miejscu ma on 6cm. Czy to pod kątem prostym od pięty do podłogi, czy na środku obcasa pod kątem prostym, czy pod skos? Zastanawiam się, czy brać 5,5cm, 6cm, czy 7cm.

Cytat:
Napisane przez Czary Mary Pokaż wiadomość

To i ja pokażę swojego próbniaka... Ujdzie?
Przepiękna fryzura. Taka elegancka i klasyczna Bardzo mi się podoba. Gdybym miała dłuższe włosy na pewno chciałabym coś w tym stylu, ale niestety mam krótkie.
Sukienka też bardzo ładna, a fryzura pasuje idealnie.

Cytat:
Czeeść

Ślicznie wyglądasz, piękna suknia i buty
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:31   #4000
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeść

Wyglądasz cudownie jak z bajki na prawdę od dziś jesteś dla mnie Alicją w Krainie Czarów
Stary 2012-05-17, 21:32   #4001
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeść

ślicznie!!!kla ski:

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:35   #4002
Malgos_12
Zakorzenienie

Stagnacja - moje butki mają 7,5 cm ale to nie jest taki wysoki i mierzą cały obcas.
Stary 2012-05-17, 21:45   #4003
kasioonya
Rozeznanie

OK, zdjęcia już wrzucone, więc biorę się do odpisywania, choć padam już na pyszczek...

Przede wszystkim dziękuję Wam za kciuki odnoście zdjęcia aparatu Mam nadzieję, że zadziałają

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34164117]o jaaaaaaaa! jaki oryginalny prezent! i jaki zdrowy! super! rozumiem, że tż chciałby zobaczyć efekt swojego prezentu[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
aparat zamiast pierścionka zaręczynowego??
dokładnie tak - zawsze mówiłam TŻtowi, że pójdę do ślubu tylko z pięknym uśmiechem no i przejął się Chłop moim gadaniem i zamiast nosić biżuterię zaręczynową na palcu, noszę ją na zębach

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34164281]ale piękne te pomarańczowe kompozycje[/QUOTE]

cieszę się, że Ci się podobają

wybOrOowa fajnie Ci te włoski wyszły wygodne? jak są przyczepione?

CzaryMary, sara1988 śliczne te Wasze zaproszenia! takie delikatne

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Dzięki, już jest lepiej aaa chemicznych środków to mam dużo ale nimi to bym sobie więcej krzywdy zrobiła pewnie niż wyleczyła się z migreny
mam nadzieję, że dziś o migrenie już całkiem zapomniałaś! szkoda, że Twoje chemikalia nie pomagają - a masz jakieś uspokajające?

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Kasioonya- widocznie te kwiaciarki mało w życiu widziały, to może ty im pokażesz mi pan doradził mini gerbery do wymieszania ze słonecznikami (bo tej mniejszej wersji słonecznika jeszcze nie będzie miał), ale mówił że już takie robił a to takie małe miasteczko….

To jest dopiero esej a i wrzucam zdjęcie bukietu, który wpadł mi dziś w oko
no właśnie będę musiała im pokazać, bo już mnie drzaźnią

ten bukiet, który wrzuciłaś jest bardzo... wytworny! podoba mi się, choć sama bym takiego nie wybrała... moim zdaniem pasuje do Zasty

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Nie było mnie dwa dni a tu tyle nadrabiania!!!

Z nowości - kupiłam wczoraj kolczyki przypadkiem w sklepie I'm. Znalazłam dokładnie takie jak chciałam tylko jeszcze nie wiem czy będą pasować dokładnie do sukni i jak sie z fryzurą skomponują. Wstawie fotki jak tylko zrobie

Kasioonya nie mogłam znaleźć tej opaski.. A suknia cudo
czekam na foty
zdjęcie opaski usunęłam, ale wrzucę jeszcze kiedy już będzie w moich rękach

jeśli chodzi o dzieci, to my zapraszamy młodsze kuzynostwo, ale już dzieci starszego kuzynostwa nie. jednak kiedy ktoś nie ma z kim zostawić dzieci, to z nimi przyjdzie i nie będzie to dla nas problem.

justiii87 mnie się kantadeski kojarzą nie nalepiej, ale rozumiem, że są lepsze do wpięcia we włosy. super masz ten kolor włosów i fryzurka też bardzo ładna

my też będziemy mieli winietki i myślę, że to jest dobry pomysł. być może znajdą się osoby, które będą marudzić, choć myślę, że na tyle dobrze znamy relacje rodzinne, że wiemy, kto z kim chciałby siedzieć, a kto nie a marudami nie będę się przejmować!

jeśli chodzi o powitanie chlebem i solą, to ja też ie mam pojęcia, co się mówi - pewnie mama TŻta ma doświadczenie, ale ja nie będę planować, co powiem - pewnie wezmę wszystko, a co!

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Już chyba wiem jaki kolor będzie moim przewodnim
Bukiety w kolorze pomarańczowym są przecudne.
cieszę się, że Tobie też się podobają u mnie w mieście to jednak problem, by zamówić taki bukiet - panie wciąż proponują mi róże

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Kurcze popsuł nam się samochód i nasze weekendowe zapraszanie stoi pod wielkim znakiem zapytania a do tego nawet jakbysmy zostali w domku to w taka pogodę i tak nie moglibyśmy wstawiać nowych drzwi
Tak sobie myślę że chyba podjadę dziś do kościoła po mój akt chrztu.
fajnie, że mamie tak spodobało się Wasze zaproszenie! dobrze, że masz już ten smutek za sobą
trzymam kciuki, żeby samochód prędko wrócił do formy! myślę, że pogoda się poprawi, więc chociaż drzwi uda się wstawić nie zamartwiaj się tak i co - udało się załatwić akt chrztu?

engi111 myślę sobie, że to nie TŻta wina, że ma siostrę despotkę. fakt, że miało prawo zrobić Ci się przykro, jednak nie pozwalaj, by "oni ustalili to między sobą"! to Wasze wesele i to Wy musicie się dogadywać!

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:55   #4004
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Czeeść

O mój Boże wyglądasz bosko! Cudownie! Uroczo!Powalająco:l ove:!Super! Świetnie!
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 22:10   #4005
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
kasioonya - u mnie zmieniły się kwiaty nie będę miała gerberów bo po pierwsze jak się okazało nie będą pasować mi do fryzury. Potrzebne mi są kwiaty które mają gibkie łodyżki po drugie podobno gerbery są mało wytrzymałe jeśli chodzi o kwiaty we włosy ( odwiedziłam 5 kwiaciarni i każda florystka powiedziała mi to samo), a po trzecie podobno nie pasują do mojej sukienki. Więc kwiaty zostały zmienione na pomarańczowe Kantadeski.

Dziewczyny załączam zdjęcie fryzurki którą miałam 14.04 na weselu może komuś się spodoba i wykorzysta na jakąś okazję
Widać dwie wsuwki bo mnie drażniły i je wyciągnęłam bo były chyba wbite w skórę
Śliczny kolorek i fryzurka

Cytat:
Napisane przez Czary Mary Pokaż wiadomość
Czary Mary – ale masz piękne włoski, takie lśniące i widać, że taki typ uczesania bardzo ci pasuje, a jaką masz suknię? Koronkową??

Dziękuję Suknia taka jak na zdjęciu - falbaniasta.

justiii87 - kolor włosów . Fryzurka też piękna

tusiamar - Twój fotograf robi rewelacyjne zdjęcia. Ma fajne i ciekawe pomysły... Muszę naszego troszkę poinspirować.

Inusia88 - Twoja sukienka w kwiaty jest piękna, ale rzeczywiście chyba masz do niej za duży biust bo o trochę spłaszcza.

Miłego dnia dziewczęta
Niezłe falbany. Fajnaaa

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:

I jeszcze mam jedno pytano dziewczyny ...wspominałam Wam ostatnio o teściowej która nie chce winietek , wczoraj u nas była bo musiała posiedzieć z dzieckiem jak my po nocach uczymy się tańczyć i powiedziała że jej siostra jak była na chrzcinach i zobaczyła na kartki na stole z imionami to chciała wychodzić bo ona nie jest w teatrze żeby ją usadzali .
zdaje sobie sprawę że teściowa to wymyśliła , tż mi to powiedział jak wyszliśmy z domu bo bym jej powiedziała że o teatrze to trzeba mieć pojęcie i troszkę kultury
Teraz planuję rodziny tż posadzić bez winietek a swoją rodzinę z winietkami i wszystkich znajomych ...wypada czy darować sobie ??? pomóżcie

a no i wrzucam fotki włosów \
na razie zostawiam nie ścinam , bo może jednak zrobię inną fryzurkę jakieś grube loki jak mam więcej i dłuższe
co myślicie ?
Ja bym się nie przejmowała teściową. Wesele jest wasze i Wy decydujecie.. co to za pomysł że ktoś się obrazi bo jest usadzany? Ja nie wiem czy na prawde goście weselni są tacy straszni? Przecież to najbardziej bliscy ludzie... Jak dla mnie bez winietek jest zamota straszna i bałagan. Róbcie tak jak Wy uważacie

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Czeeść

śliczni e kochana!!!

Dziewczyny nie mam siły wstawić zdjęć kolczyków... Dwa tyg. nie byłam na aerobicu i mam takie zakwasy że padnę! Tak więc chyba się już położę. Do jutra

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-17 o 22:13
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 22:23   #4006
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeść

pięknie!!!! super wyglądasz. Sukienka sliczna rewelacyjnie Ci pasuje
Stary 2012-05-17, 22:36   #4007
josephine_g
Raczkowanie

kasioonya, bomba! Prześlicznie, ale Ci zazdroszczę Uwielbiam ten krój, ale źle w nim wyglądam. A Ty wyglądasz cu-dow-nie
josephine_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 22:42   #4008
jojla
Zakorzenienie

Wyborowa ładnie te włosy wyglądają, myślę, że teraz możesz spokojnie szaleć z fryzurą

Cytat:
Miałaś prawo się wkurzyć, tylko może trzeba z TŻ na spokojnie porozmawiać swoją drogą niezłą "siostrzyczkę" ma ten twój TŻ

Cytat:

Kochana cudnie, ślicznie, przeuroczo jestem pod wielkim wrażeniem i aż pozazdrościłam, że nie miałam odwagi na krótką sukienkę pięknie! Jakie masz butki?

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
mam nadzieję, że dziś o migrenie już całkiem zapomniałaś! szkoda, że Twoje chemikalia nie pomagają - a masz jakieś uspokajające?
a dziękuję już dziś zupełnie dobrze ze mną i niestety mam same raczej szkodliwe, na uspokojenie raczej też nie zadziałają

Mamy już poradnię z głowy

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 22:59   #4009
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja właśnie policzyłam mniej więcej swoich gości... będzie ich minimalnie 118 a max 122, czyli właściwie tyle co na początku chcieliśmy mieć ...
Stary 2012-05-17, 23:04   #4010
Viollet87
Zakorzenienie

Czary Mary, cudowna fryzura!

Kasioonya, pięknie wyglądasz w tej sukni!

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 00:00   #4011
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Czeeść

Babo zdechłam normalnie Wyglądasz bajecznie! Nigdy nie podobały mi się sukienki takiej długości ale muszę przyznać, że Twoja robi wspaniałe wrażenie i bardzo Ci pasuje. Normalnie jak tam patrzę na te zdjęcia to myślę, że dziś chyba zdecydowałabym się na inną suknię
PIĘKNIE !!!

Kobitki mam pytanie... Czy wiecie w co się ubieracie na panieński? Bo ja wiem, że dziewczyny chcą mnie porwać na jakąś imprezkę do klubu i kompletnie nie wiem w co mam się ubrać... Szukałam już bardzo długo czegoś odpowiedniego i niestety nie mogę znaleźć a w mojej szafie imprezowych ciuchów braki nieziemskie Zastanawiam się czy wypadałoby mi iść w spodenkach i jakiejś fajnej bluzeczce? Czy może lepiej jakaś sukienka?

Podoba mi się bardzo coś takiego jak w załączniku ale jakoś tak ostatnio boję się zamawiać z neta a tu na miejscu nic takiego znaleźć nie mogę
Dodaję również zdjęcie spodenek, które zakupiłam wczoraj i mój dzisiejszy nabytek, czyli obuwie na komunie i na panieński
Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2322174953.jpg (73,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3236.jpg (16,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3267.jpg (57,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3264.jpg (49,8 KB, 21 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-05-18 o 01:07
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 07:21   #4012
Czary Mary
Wtajemniczenie

Cytat:
Czeeść

no no no. Pięknie Powiedz ile masz wzrostu?

Poniżej wrzucam link z otwartym zaproszeniem.
http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...og=1&ujecie=_4

Ps. Wczoraj odbyliśmy ostatnie nauki uffffffff.

Dziewczyny powiedzcie mi na czym polega to przedślubne skupienie??
Czary Mary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:40   #4013
engi111
Raczkowanie

Kochane dzięki za miłe słowa !!!!!!!
wczorajsza rozmowa wieczornam nic nie wniosła TZ skwitował ze chyba zaje..... nie lubie jego siosty. jak mu przypomniałam jej krytyke wszystkiego to powiedział mi ze tylko wyrażała swoje zdanie a gdy ja mu powiedziałam ze teraz złoszcząć się na calą sytuacje tez wyrazam swoje zdanie zamilkł ..... wisi mi ta cała teściowa nie znam jej widziałm ją raz wzyciu nikt w jego rodzinie nie ma z nią kontaku a mama TZ jak spotyka ją na ulicy to ogranicza się do dzień dobry .
nie chodzi o jeszcze jedno mijsce czy wypisane zaprszenie niech przydzie naprawde jest to mi bez róznicy chodzi tylko o fakt tego ze ktoś kaze mi zapraszać kogoś na moje wesele jeszcze rodziców bym zniosła moga miec cheć zaproszenia tego czy tego ale siostra no sory kazac sobie nic nie może. Jeszcze jedna taka akcja to już nie bede gadać na ten temat z TZ tylko z nią

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:03   #4014
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Oooo, to juz jest przesada Z jakiej racji Wy macie zapraszac tesciowa siostry Tża? Zadna to rodzina a pewnie wielkiego kontakty z ta kobita nie macie? W zadnym wypadku sie na to nie godz, nikt Wam nie bedzie narzucac kogo macie zaprosic, to Wasze wesele!!! A swoja droga to Tż mogl powiedziec od razu siostrze co o tym mysli a nie jeszcze do ciebie z takim tekstem

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:43   #4015
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Kasioonya - kciuki sciskam mocno
Przesylam Wam Kobietki zaproszenia ktore dzisiaj doszly
Śliczne te Wasze fryzury i makijaże, szczególnie fryzurka Czary-Mary mi sie podobahem:
śliczne zaproszenia
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34173894]to są już te doczepione?[/QUOTE]
tak 1 przed 2 po
Cytat:
Co do winietek to u Nas będą na 100%. Wiadomo każdy na ten temat ma swoje zdanie i powinien zrobić tak jak uważa. Ale Nasi rodzice są za winietkami z tego względu że byliśmy na weselu i goście zaczęli rzucać się na stoły przepychać i zwracać wzajemnie uwagę że On był pierwszy. Nikt nie czekał na młodych przed salą tylko wszyscy ganiali się między stołami. Na sam koniec wyszło tak że rodzice młodych siedzieli każde przy innym stole bo przy każdym stole pozostało po jednym miejscu. Dla dziadków musieli też organizować miejsca bo też nie było w jednym miejscu czterech krzesełek obok siebie. Pierwsze pół godziny wesela to jedno wielkie zamieszanie i strach że zbraknie miejsc. Więc My doszliśmy do wniosku że lepiej jak będą winietki i nikt nie będzie martwił się o miejsce i chociaż goście będą na Nas czekać przed salą

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie takiej tradycji? Czy u Was jest przywitanie chlebem i solą przed salą przez rodziców? Jeśli tak to co za regułkę mówicie czy jako młode?

Bo u Nas jest tak" Co młoda wybierasz (pyta mama młodej) chleb, sól czy Pana Młodego? , a młoda odpowiada " chleb sól i Pana Młodego aby żeby pracował na niego"

ale byłam ostatnio na weselu gdzie młoda odpowiedziała że " wybieram Pana Młodego, a chleba i soli dorobimy się powoli"

Może Wy macie też jakieś fajne ciekawe regułki które w moim rejonie są rzadkością. Znudziło mi się to samo przy każdym weselu więc chciała bym coś innego
u nas jest pierwsza wersja a co do winietek to myślę że raczej u nas w końcu będą wszędzie .
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
wyborowa
ja bym nie odpuszczała....ona Wam kity wciska aby było tak jak ona chce....daj sobie z nią luz...Twoje wesele i rób jak chcesz, nie sugeruj się tym wrednym babsztylem
ja wiem że ściemnia ale chciała bym uniknąć awantury po tym jak wejdziemy na sala bo albo zacznie zbierać albo będzie się boczyć przez pół wesela
już mam dość tej kobiety najchętniej bym jej nie zapraszała
Cytat:
dziewczyny nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy jak włąsnie pokłóciłam się z moim TZ o temet weselny. Dziwczyny kiedyś pisały ze załatwiania weselne zblizały was z waszymi TZ a u nas jest chyba na odwrót ...... dziś TZ poinformowal mnie ze dzowniła jego siostra zebysmy jej teściową tez zaprosili na nasze wesele
my niby zapraszaliśmy teściową siostry tż bo teściowa liste swoją układała a moja mama ze mną więc ja nie wnikałam do jej listy chociaż byłam oburzona że ich zapraszać mamy jak ja ich w sumie nie znam tyle że widziałam ich na chrzcinach syna siostry tż i urodzinach ich syna ale i tak nie przyjdą więc mam ich z głowy
porozmawiaj na spokojnie z tż
Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Ja bym na Twoim miejscu wszystkich gości usadziła z winietkami. To Twoje wesele, Ty wybierasz zespół, menu itp, a jak komuś nie będzie coś odpowiadało to niech wyjdzie, a Ty nie możesz przejmować się takimi osobami, bo nie dogodzisz wszystkim. Nie będzie winietek, to też może się obrazić i wyjść bo zabraknie miejsca przy najbliższej rodzinie i przyjdzie jej siedzieć z obcymi.
.
chodzi o to że mojej teściowej się w dupie poprzestawiało i chyba myśli że to jej wesele bo jej się nic nie podoba co my wybieramy , ona by sama wszystko ustaliła najlepiej , najpierw była awantura o zespół , ona chciała inny , w menu na pewno żebyśmy nie brali strogonowa bo nie dobre bo jej nie smakuje i jej zięciowi jak był na weselu u kogoś to też nie smakowało i goście też tam nie jedli no czaicie ?
porażka porażka i jeszcze raz porażka
Cytat:
Wyborowa – ja bym winietki postawiła mimo wszystko, ale to ze względów organizacyjnych a nie, że na złość. Ja zdecydowanie wolę wesela z winietkami… bo tak to słyszałam tylko jak ludzi się ugadywali i jedno szło i zajmowało dla innych miejsca
Wow ale masz teraz włosiska długie – super…. Ja miałam ścinać po weselu, bo wygodniej mi w krótkich ale jakiś czas temu naszło mnie na długie, ale zobaczymy co z tego będzie.
właśnie nie chce jej robić na złość , chce po prostu żeby nie okazało się że ona i jej mąż będą siedzieli oddzielnie np obok znajomych to samo z dziadkami który nie będą na pewno się pchali i biegali za miejscami . Ale jak ona się tak zachowuje to mam ochotę czasami zrobić jej właśnie na złość
Włosy miałam skracać ale na razie zostawię bo może pomyślę nad inną fryzurką , po weselu albo bo chrzcinach które mnie czekają na początku lipca a będę matką chrzestną odczepiam i podcinam także swoje i zaczynam dbać i to nie produktami ze sklepów które tylko piorą włosy a nie odżywiają itp plus jakieś witaminki bo w końcu zostanę łysa
Cytat:
Czeeść

nie no po prostu bosko pewnie gdyby nie na Tobie to nigdy by mi się nie spodobała , super figurka i rewelacyjnie wyglądasz
Cytat:

wybOrOowa fajnie Ci te włoski wyszły wygodne? jak są przyczepione?
z dnia nna dzień są coraz bardziej wygodne , pierwsza noc była koszmarna bo kręciłam się jak bym co najmniej miała owsiki wszystko mnie ciągnęło , kobitka mówiła że najgorsze 3 pierwsze dni później i włosy i skóra się przyzwyczajają / przyczepione są keratyną rozgrzewa się ją i scala z włosami .
[QUOTE=qmpela86;34189200]
Ja bym się nie przejmowała teściową. Wesele jest wasze i Wy decydujecie.. co to za pomysł że ktoś się obrazi bo jest usadzany? Ja nie wiem czy na prawde goście weselni są tacy straszni? Przecież to najbardziej bliscy ludzie... Jak dla mnie bez winietek jest zamota straszna i bałagan. Róbcie tak jak Wy uważacie [COLOR=Silver]
staram się nie przejmować ale jej się nic nie podoba i męczy mnie to wszystko

A ja wczoraj zostałam wybierzmowana w końcu i już jestem po
Kurcze jestem dumna z siebie że wszystko jakoś udało się ogarnąć na ostatnią chwilę i bierzmowanie i tańce i załatwianie wszystkiego i nawet jakoś z dzieckiem daliśmy radę to wszystko załatwić , ja nie wiem skąd my na to znaleźliśmy czas , ale widać jak się chce i trzeba to można spiąć pośladki
Stary 2012-05-18, 09:51   #4016
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Babo zdechłam normalnie Wyglądasz bajecznie! Nigdy nie podobały mi się sukienki takiej długości ale muszę przyznać, że Twoja robi wspaniałe wrażenie i bardzo Ci pasuje. Normalnie jak tam patrzę na te zdjęcia to myślę, że dziś chyba zdecydowałabym się na inną suknię
PIĘKNIE !!!

Kobitki mam pytanie... Czy wiecie w co się ubieracie na panieński? Bo ja wiem, że dziewczyny chcą mnie porwać na jakąś imprezkę do klubu i kompletnie nie wiem w co mam się ubrać... Szukałam już bardzo długo czegoś odpowiedniego i niestety nie mogę znaleźć a w mojej szafie imprezowych ciuchów braki nieziemskie Zastanawiam się czy wypadałoby mi iść w spodenkach i jakiejś fajnej bluzeczce? Czy może lepiej jakaś sukienka?

Podoba mi się bardzo coś takiego jak w załączniku ale jakoś tak ostatnio boję się zamawiać z neta a tu na miejscu nic takiego znaleźć nie mogę
Dodaję również zdjęcie spodenek, które zakupiłam wczoraj i mój dzisiejszy nabytek, czyli obuwie na komunie i na panieński
Co myślicie?
ale chudzina w tych spodenkach
ja na panieński wybrałam sukienkę czarną , tą co wrzuciłaś śliczna ,Ja bym wybrała sukienkę ale to ty masz się czuć dobrze
Cytat:
wczorajsza rozmowa wieczornam nic nie wniosła TZ skwitował ze chyba zaje..... nie lubie jego siosty. jak mu przypomniałam jej krytyke wszystkiego to powiedział mi ze tylko wyrażała swoje zdanie a gdy ja mu powiedziałam ze teraz złoszcząć się na calą sytuacje tez wyrazam swoje zdanie zamilkł ..... wisi mi ta cała teściowa nie znam jej widziałm ją raz wzyciu nikt w jego rodzinie nie ma z nią kontaku a mama TZ jak spotyka ją na ulicy to ogranicza się do dzień dobry .
nie chodzi o jeszcze jedno mijsce czy wypisane zaprszenie niech przydzie naprawde jest to mi bez róznicy chodzi tylko o fakt tego ze ktoś kaze mi zapraszać kogoś na moje wesele jeszcze rodziców bym zniosła moga miec cheć zaproszenia tego czy tego ale siostra no sory kazac sobie nic nie może. Jeszcze jedna taka akcja to już nie bede gadać na ten temat z TZ tylko z nią
to zrobiło się jeszcze mniej ciekawie
szkoda że tż nie umie postawić sprawy jasno i powiedzieć co myśli i ciebie obacza całą sprawą a to chyba on ma nosić portki .
Ciężko coś doradzić , sama mam podobne sytuacje w których sama nie raz nie wiem co zrobić (tzn zrobiła bym a przekór i złośliwie ale muszę się powstrzymać , bo wtedy kierują mną tylko złość )
Stary 2012-05-18, 10:32   #4017
engi111
Raczkowanie

inusia - sukienka zdecydowanie !!!!

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Czeeść

zawsze byłam na nie przy takich długościach ale poprostu się zakochałam prześlicznie !!!!! Pasuje Ci idealnie.

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:52   #4018
justiii87
Zakorzenienie

kasioonya - wyglądasz cudownie ! do tego jeszcze jakiś toczek albo łezka z woalką na głowę i będzie rewelacyjnie!!! Taka wisienka na torcie !
Ile masz wzrostu?? Ja przymierzałam różne suknie ale o takiej długości nie pomyślałam.
Będę powtarzać za każdym razem wyglądasz za☠☠☠...... !!!!

Wyborowa - różnica we włosach jest ogromna Uwielbiam długie włosy i cały czas się staram zapuścić swoje i tylko zapuszczam się w większe obietnice. Włosy mi strasznie wypadają. Zrobiłam badania i wszystko jest ok Zostały mi tylko badania hormonalne, ale tym zajmę się już po weselu.
Teraz to możesz szaleć z fryzurami Bardzo ładnie i naturalnie wyglądają doczepki Ja się zastanawiałam nad doczepieniem ale nie zgrzewami tylko warkoczykami.

Inusiaa88 - Sukienka raczej nie będzie pasować do tych butów. Musisz ubrać się tak na panieńskie żebyś się czuła dobrze. Spodenki mogą bardzo ładnie wyglądać z jakąś fajną bluzką i do tego długie korale.

engi111 - siostrę wysłać do diabła! To wasze wesele i wasi goście. A może powinniście zaprosić jej znajomych skoro obcych ludzi macie zapraszać bo Ona ma takie widzi mi się ! Ja już bym dawno powiedziała jej co ta ten temat myślę.

Ja uwielbiam takie stylizacje ze spodenkami
http://szafa.pl/c9732876-kolejny-cza...y-set.html?i=3

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-18 o 11:07
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 11:10   #4019
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, że mamie tak spodobało się Wasze zaproszenie! dobrze, że masz już ten smutek za sobą
trzymam kciuki, żeby samochód prędko wrócił do formy! myślę, że pogoda się poprawi, więc chociaż drzwi uda się wstawić nie zamartwiaj się tak i co - udało się załatwić akt chrztu?
Z samochodem niestety grubsza sprawa ale akt chrztu odebrałam
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Mamy już poradnię z głowy
Brawo niby drobiazg ale my cieszymy sie tym już od wtorku
Cytat:
Ja właśnie policzyłam mniej więcej swoich gości... będzie ich minimalnie 118 a max 122, czyli właściwie tyle co na początku chcieliśmy mieć ...
To dobrze że wyszło tak jak chcieliście
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość

Co myślicie?
Sukienka fajna ale to "bolerko" dziwne dla mnie. A w czym chodzisz na co dzień? Super butki i spodenki z tymi szarymi i fajną bluzka mogą stworzyć super imprezowy zestaw.
Cytat:
Nie ładnie Ci Tż odpowiedział a on ich chce zaprosić?
Cytat:
A ja wczoraj zostałam wybierzmowana w końcu i już jestem po
Kurcze jestem dumna z siebie że wszystko jakoś udało się ogarnąć na ostatnią chwilę i bierzmowanie i tańce i załatwianie wszystkiego i nawet jakoś z dzieckiem daliśmy radę to wszystko załatwić , ja nie wiem skąd my na to znaleźliśmy czas , ale widać jak się chce i trzeba to można spiąć pośladki
Wielkie ja też uważam ze jak sie chce to prawie wszystko można osiągnąć i strasznie wkurza mnie gadanie Tza "tak sie nie da", "To sie nie uda" itd
Stary 2012-05-18, 11:28   #4020
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
ale chudzina w tych spodenkach
ja na panieński wybrałam sukienkę czarną , tą co wrzuciłaś śliczna ,Ja bym wybrała sukienkę ale to ty masz się czuć dobrze
Dziękuję

Cytat:
inusia - sukienka zdecydowanie !!!!
Cytat:
Inusiaa88 - Sukienka raczej nie będzie pasować do tych butów. Musisz ubrać się tak na panieńskie żebyś się czuła dobrze. Spodenki mogą bardzo ładnie wyglądać z jakąś fajną bluzką i do tego długie korale.
Właśnie o to chodzi, że spodenki są troszkę bardziej komfortowe a sukienka bardziej sexy Aczkolwiek jakby tak dobrać jakąś fajną bluzeczkę to chyba też mogłoby tak wyjść... hm

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Sukienka fajna ale to "bolerko" dziwne dla mnie. A w czym chodzisz na co dzień? Super butki i spodenki z tymi szarymi i fajną bluzka mogą stworzyć super imprezowy zestaw.
Na co dzień to przede wszystkim dżinsy rureczki i bluzeczki, no i tuniki, które uwielbiam hehe
kochana, ale jakie bolerko?

engi111 - Nawet nie wiesz jak dobrze rozumiem Twoją złość... Miałam podobną sytuację, tylko, że z dziadkami... Zaczęli się wpieprzać i wręcz kazali nam kogoś tam zaprosić, stawiając nam warunek, że jak tej osoby nie zaprosimy to nie przyjdą na wesele i w sumie mi to wisi, ale rodzice nie chcieli robić kłopotu i zgodzili się zaprosić tamtą osobę z rodzinką mimo iż kompletnie nie utrzymujemy z nimi kontaktu od zawsze !!! Byłam taka wściekła dalej jestem jak pomyślę, że ktoś mi narzuca swoje warunki i przez to mam dodatkowe, niechciane 4 osoby na weselu bo tamci starzy postanowili zabrać ze sobą 2 wnuki o których słowa w zaproszeniu nie było wrrrr...
A Tobie współczuję też z tego powodu, że Twój tż troszkę Cię nie rozumie, bo powinien wiedzieć coś lekko nietaktownego w zachowaniu swojej siostry

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-05-18 o 11:37
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości