|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
Cytat:
|
|
#4472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oł jeee Pozeeeeer![]() Ja takich uwielbiam, zna to się na wszystkim, zna każdego i w ogóle. Mam znajomka takiego, nie idzie z nim wytrzymać. Swoją drogą, równie męczący są tru fani czegoś, którzy mają cie za kretyna bo nie wiesz jak na imię miał pies babci wokalisty jego ukochanej kapeli
|
|
|
|
|
#4473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na modowym jest wątek o Mirandzie Kerr i rozbawiło mnie strasznie, jak wywiązała się dyskusja na temat zębów jej synka ![]() Ja wręcz ubóstwiam kilka zespołów, ale moja mania ogranicza się do umiejętności wyrecytowania wszystkich piosenek na pamięć, pójścia na koncert i wymienienia imienia wokalisty. Jakoś nie czuję potrzeby grzebania w życiorysach czy imionach psów, nudzi mnie to. Wolę posłuchać muzyki. |
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dziwi chwalenie się zainteresowaniem czymś baardzo popularnym. Wielu ludzi czyta/ogląda Grę o tron, wielu czeka na Diablo III. I ciągle znajdują się jednostki, co napomkną, że np. czytają sobie któryśtam książkę Georga Martina, i rzucają spojrzenie "no zapytaj, zapytaj: a kto to". Niemal każdy już, kurde, wie kto.
A, i z drugiej strony. Wkurza mnie jak się człowiek podzieli z kimś, że mu się książki/filmy jakiegoś X.Y spodobały. I dostaje nieśmiertelna odpowiedź- a ja to znam jego twórczość już 5 lat. No i to ma zmienić jakoś fakt, że mi się ten twórca spodobał czy co?
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2012-05-17 o 18:18 |
|
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
łał ja sobie nie wyobrażam nawet jak mogłabym przeżyc po 3 h snu
|
|
|
|
#4476 |
|
Zadomowienie
|
Tak z kapelusza
- nie mogę patrzeć, jak ktoś zakłada skarpetki bokiem ![]() Czyli np. kładąc kostkę na kolano, a nie na wprost, podkurczając nogę
|
|
#4477 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34185298]A od czego jest mąż?
[/QUOTE]No jak jest w pracy, to ciężko, żeby mi pomagał, a siedzieć w domu cały dzień, to przesada. |
|
|
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do tego snu - jeśli pracuję w domu to często 6h snu czy nawet mniej mi wystarcza spokojnie, ale jak jeżdżę na uczelnię czy gdziekolwiek, to po 2-3 dniach najpóźniej po prostu przyjdzie moment, że wrócę do domu i padnę na pysk tak jak stałam Natomiast nie przespać tych 5-6h minimum i pójść na zajęcia rano nie byłabym w stanie.A co mnie zawsze ciekawiło, jeśli muszę rano wstać, a nie mogę zasnąć to organizm cały czas spędzony na próbach zaśnięcia jakby "wlicza" mi w sen i budzę się tak wyspana jakbym zasnęła od razu.
|
|
#4482 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A tak serio, to wolę się pomęczyć i gimnastykować, niż się nim wyręczać. Jak dotąd pozwoliłam mu raz zdjąć mi jeansy, bo byłam już tak zmęczona łażeniem, że sama nie dałam rady . W ogóle dziwiło i zawsze będzie mnie dziwić, że są panienki, które idą z chłopakiem na randkę i każą sobie nosić torebkę. Nawet jakbym miała tam pół domu, to nie pozwoliłabym, żeby facet za mną nosił torebkę. Zazwyczaj jak widziałam taki widok, to torebka była nie za duża i wyglądała, na lekką, więc nie wiem o co chodzi. |
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam coś ciężkiego w torebce,przekładam do plecaka TŻ i tyle,wolałabym,żeby mi ręka odpadła,niż żeby moją torebkę miał mi facet nosić
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przepraszam, jestem sama i piję wino, to pewnie dlatego Co do torebek, zgadzam się w zupełności. To element stroju, a nie bagaż. |
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34186870]Myślę, że mąż jest doświadczony w zdejmowaniu Twoich dżinsów, więc nie wiem skąd ta emotka na końcu
przepraszam, jestem sama i piję wino, to pewnie dlatego Co do torebek, zgadzam się w zupełności. To element stroju, a nie bagaż.[/QUOTE] - bo ja nie lubię uczucia bycia totalnie nieporadną, jakbym mogła, to bym brykała niczym łania, ale no cóż ![]() Ja wina pić nie muszę, mi hormony wariują i czuję mega euforię
|
|
|
|
#4489 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja swoją przyjaciółkę w 9 miesiącu ciąży ściągałam siłą z parapetu, bo okna chciała myć
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34187094]Uważaj na siebie
ja swoją przyjaciółkę w 9 miesiącu ciąży ściągałam siłą z parapetu, bo okna chciała myć [/QUOTE]Mam za duże okna, musiałabym mieć drabinę . Nie no myć ich nie zamierzam póki co, bo aż taka do przodu nie jestem. Poza tym, wkurzyłabym się tylko, bo tu co chwilę leje i cała praca na marne .Zmieniając temat: klik - gościowi należy się porządna rysa albo karny k***s przyklejony na kropelkę. |
|
|
|
#4491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co nawet nie wyobrażam sobie mieć dzieci, to czuję się bezpieczna ![]() A wzbudza to we mnie skrajne emocje, bo sama jak tak robię to mam piętę u góry i dostaję szału; mam manię na punkcie prostego trzymania się sztarpyty na nodze ^^ Tak samo nie mogę się napatrzeć, jak koleżanka wiąże buty- robi oczka z obu sznurówek, a potem wiąże ze sobą na zwykły węzełek kino za darmo ![]() (Wybaczcie, że bez multicytowania, mój telefon nie odróżnia od siebie 3 przycisków w tamtej grupie )Osobiście torebek nie noszę, za to zawsze towarzyszy mi wściekleróżowy plecak po zakupach Tż dzielnie go nosi w mieście
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dla niego mój różowy holender jest fuj fuj i nie będzie nim jeździć nawet po bułki. Na nic się zdały argumenty, że tutaj faceci też jeżdżą na różowych... a z resztą dla niego damka, to damka i nie będzie jeździł na babskim rowerze .
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4494 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kiedyś nawet go zapytałam czy nie wstydzi się z damską torebką chodzić (inna sprawa, że moja torebka taka damska nie jest, widziałam już faceta z taką), to odpowiedział: „Echh, znowu coś wyczytałaś na Wizażu? Nie, nie wstydzę się noszenia Twojej torebki. Wstydziłbym się iść bez bagażu, gdy Ty idziesz obok i niesiesz coś ciężkiego”
|
|
#4495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dałam mu fajny czarny, ale zostawił na strychu i myszy zżarły to niech teraz chodzi tak, w ramach pokuty ![]() Na początku oczywiście były o to wojny, chodził i na pocieszenie mruczał jak mantrę parafrazę kawałka piosenki "pi*da ze złotą kietą nadal będzie pi*dą, a ja nawet z różowym plecakiem jestem prawdziwym mężczyzną" Teraz przywykł podejrzewam, że i z rowerem byłoby tak samo sama chciałabym mieć różowy, wyruszyłabym na nim ze swoim blondem podbijać świat i łamać stereotypy ![]() Finlora- jak u mnie na wiosce na 300 osób znam 3, które tak robią, to znaczy, że jest Was dużo!
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Niemniej nam taki układ pasuje. Mój TŻ woli już dziwnie wyglądać w oczach innych, obcych mu osób, niż patrzeć jak ja się męczę podczas spaceru, a potem w domu zwijam z bólu z powodu bólu pleców.
|
|
#4498 | |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie dziwny jest seks analny ale nie odzywam się niepytana
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
Jak mam na 8 wstaję o 6 czasem przed, wszystko po to by wziąć prysznic umyć włosy wysuszyć pomalować się i porządnie zjeść. Nie wiem jak się można dziwić temu że ktoś chce być zadbany. A jak wstaję o 6 czy przed szóstą to się kładę o 22 albo szybciej więc jestem wyspana. Poza tym zgadzam się z WhiteCherry - 20 minut snu to nie zbawienie. Staram się gospodarować czas tak żeby te 8 godzin spać minimalnie no i mi się to udaje. Wczoraj poszłam spać o 23, wstałam o 7 rano - cztery godziny czytałam książkę na zajęcia które zaczynały się po południu. I sobie w wannie poczytałam i przy herbatce. Wszystko w normie ![]() A konkretniej to jak szłam sobie robić śniadanio-obiad to wstawiłam na patelnię na maleńki gaz, poszłam do wanny się wykąpać i poczytać, nałożyłam na włosy maskę odżywczą, zjadłam obiad, zmyłam maskę, włosy wysuszyłam... wszystko jak w zegarku;p Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2012-05-17 o 23:26 |
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neonowy Bathavus?
Edytowane przez Melanchton Czas edycji: 2012-05-17 o 23:30 |
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna z tych firm. W sumie nie pamiętam, jaka konkretnie, bo mam go obecnie w przechowaniu u kuzynostwa. Jakoś nie zwracałam na to uwagi. MIał być różowy, być damką i być lekki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

mam koleżankę w klasie, która chwali się dosłownie wszystkim. A to ile książek przeczytała, jak bardzo się zna na tym czy tamtym, ile całej reszcie do niej brakuje, bo ona taka mądra. Ma się za wielką fankę HP, a widziała tylko filmy, niby znawszyni japońskiej kultury i języka, a nie wie gdzie ta Japonia leży i przedstawić się nie potrafi, wypowiada się na temat Stephena Kinga, a w rękach nie miała ani jednej jego książki. To samo tyczy się muzyki, chodzi w koszulkach Iron Maiden, Rammsteina, Nightwisha. Na moje pytanie co najbardziej z tego lubi odpowiedziała "nie wiem, nie słuchałam"
To jest żenujące 

ja swoją przyjaciółkę w 9 miesiącu ciąży ściągałam siłą z parapetu, bo okna chciała myć
.
)
podejrzewam, że i z rowerem byłoby tak samo