|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cześć
Czuję się dziś o wiele lepiej Tylko w nocy się kręciłam bo gorączkę miałam, ale po południu jakby ręką odjął W ogóle czuję się jak zdrowa już. Ale jutro posiedzę jeszcze w domu, no i w weekend też żeby nie ryzykować.medzik pokaż jutro jak Ci wyszły te włoski, mnie się podobają takie brązowe bardziej niż blond także jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało monia ale wielki ten Twój kocur już jest! a jeszcze urośnie, szok Uwielbiam takie duże koty, jeszcze najlepiej jak są leniwe i tylko się wylegują na kanapie A Ty byś mogła startować w jakichś konkursach z nim bo jest śliczny
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dziewczyny a mi się strasznie ten strój podoba : http://moda.allegro.pl/i-cudowne-kol...341487698.html
Cudowny jest ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
hej moim zdaniem menu jest ok jeszcze podwieczorku brakuje tylko skoro TŻ mówi że brzusio jest mniejszy to na pewno tak jest musisz się koniecznie zważyć a ile ważyłas zanim zaczęłas dietę? i ile masz wzrostu?
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ten drugi kolorek co pokazałaś też jest śliczny
kurcze powiem fryzjerce, żeby zrobiła mi jak najbardziej zbliżony do naturalnego mam nadzieję, że ładnie wyjdzie ![]() A strój bardzo ładny na lato możesz zaszaleć z takimi kolorami ![]() Mureczko pokażę jak ładnie wyjdzie trzymajcie kciuki, żeby mi pasowało Dobrze, że już się lepiej czujesz ![]() Madziulek witamy pewnie, że Cię przyjmiemy co do menu to moim zdaniem jest ok pamiętaj też, żeby pić dużo wody jeść owoce i warzywka na podwieczorek możesz dodać jakiś jogurt czy coś
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed snem weź jakies tabletki to w nocy gorączka nie wróci i wyspisz sie porządnie ja zawsze na noc ibuprom łykałam jak chora byłam Na dworze jest tak zimno, że masakra więc nawet nie próbuj wychodzić do poniedziałku areszt domowy aż wyzdrowiejesz!! Kocur rośnie jak szalony szczególnie teraz przez kwiecień bardzo dużo urósł Mój kociak jeszcze za młody więc nie poleży sobie cały dzień na kanapie broić mu się chce Urosnie jeszcze sporo, on dopiero 4,4 kg waży a te koty potrafią nawet ok. 10 ważyć choć ksiązkowo mówią że powinien ważyć 7. O wystawach kotów myślałam już, mam wszystkie papiery które sa do tego potrzebne ale szczerze to nie chce mi się jeździć i narażać mojego misiaka na taki stres. Tym bardziej, że wszystkie te wystawy są zawsze daleko od mojej miejscowości więc musiałabym dzieci na cały dzień zostawić z babcią. Zresztą on jeszcze za młody jest i wszystkiego się boi - taki tchórz z niego że szok - zawału by dostał jakby zobaczył te wszystkie koty na wystawie hehe
|
|
#2435 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=monika
hej moim zdaniem menu jest ok jeszcze podwieczorku brakuje tylko skoro TŻ mówi że brzusio jest mniejszy to na pewno tak jest musisz się koniecznie zważyć a ile ważyłas zanim zaczęłas dietę? i ile masz wzrostu? [/QUOTE]waże teraz około 60 kg, przed dieta było 62 kg mam 160 wzrostu sylwetke raczej klepsydre duzy biust, wcięcie w talii, szerokie biodra ;p tylko te nogi jakies takie krótkie ![]() na podwieczorek jakoś za bardzo czasu nie mam .. czasem i o odbiad trudno, wiadomo jak to jest na studiach ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardzo pomaga Dziewczyny tu bardzooo motywują Co do jedzenia przed spaniem to najlepiej zjeść sobie kolację z 2-3 godzinki przed, a potem popijać jakieś herbatki czy zagryzać warzywka jak jest taka potrzeba A z tym dentystą to się uśmiałam hihi ja to zawsze na samych brzydali trafiałam
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może też jutro zawitam do fryzjera A ja właśnie siedze z olejkiem Altera pomieszanym z naftą na włoskach i maseczce na twarzy Pokrecilam troche hh jeszcze ![]() maadziulek91 witamy Cytat:
|
||
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Przechodzę małe załamanie nerwowe! oczywiście do do diety.
Przez ostatnie 2 tygodnie starałam się jeść do 1000kcal. Na początku było to 5 posiłków dziennie i schudłam te 3 kg, potem mnie jelitówka złapała i nie schudłam nic, nie jadłam prawie nic, a teraz właściwie od dzisiaj jem znów 5 małych posiłków dziennie i co... i waga stoi w miejscu- od 6 dni mam 57,0 kg. Czy ktoś może mi wytłumaczyć to zjawisko? Nie jem słodyczy, nie słodzę, nie jem tłusto.. Np. dziś zjadłam 9:00 2jajko na miękko z połową bułki pełnoziarnistej z masłem 300 12:0 Bułka pełnoziarnista z pastą z suszonych pomidorów 200 13:30 jogurt bananowy mały 200 16:00 banan 100 18:10 1 gołąbek 150 = 950kcal w przybliżeniu. Nie ćwiczę, bo nie mam czasu- sesja. Nie piję 2 l wody, bo jakoś nie mogę w takie zimne dni, ale piję herbaty- no z 1,5 l wypiłam dziś. Proszę doradźcie mi co ja mam zrobić! Co powinnam jeść na śniadanie, 2 śniadanie, kolację, podwieczorek? Obiadów raczej nie jadam, bo o 18 wracam z pracy, ewentualnie mała część obiadu- tak jak dziś o 18 gołąbek, ale już sam 1, nie jak zawsze 2 i bez ziemniaków. Help help help! Boję się, że stracę motywację jak waga nie ruszy!
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-05-17 o 20:30 |
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Eh czyli to normalne i trzeba przeczekać?
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulek ja nigdy nie jadłam dokładnie 1000 kalorii, nawet nigdy nie liczyłam
zawsze wszystko na oko a na watek trafiłam dopiero przy wadze 53kg z wcześniejszymi kg sama się zmagałam poprzez zmniejszone porcie jedzenia i ograniczenia kaloryczności czyli w sumie taka zdrowa dietka ![]() Cocktail to może się spotkamy jutro u fryzjera
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nóżki wydają Ci się krótkie bo dosyć niziutka jesteś, ja mam 175 cm i moje nogi też mi sie wydają krótkie, zwłaszcza jak ubiorę tunikę i płaskie balerinki to już w ogóle! No ja na studiach nie byłam i póki co nie wybieram się więc mogę się tylko domyślać jak to jest z tymi posiłkami. Jeśli późno jesz obiad to faktycznie podwieczorek trzeba sobie darować więc jest ok
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe zalezy czy sie ogarne hehe
|
|
|
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miałas jelitówkę i nic kompletnie nie jadłaś to spowolniło to cały metabolizm i teraz musisz go znowu rozbujać jesz za mało! 1100 to minimum przy Twoim trybie życia. No i od 13:30 do 18 tylko jogurt i banan? Przecież to za mało. Ja wiem z własnego doświadczenia że jak mało jadłam to waga stała, jak troszkę zwiększyłam kcal to zaczynała spadać. Przez 2 lata diety przetestowałam już wszystkie metody na sobie ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
nie jest za ciemny i nie za jasny odrosty fajnie wyglądają na tym kolorku No własnie nie wiem czy mogę zaszaleć :P tam w tych Niemczech to i tak się gapią na mnie jak na Ufo hehehe
|
|
#2447 |
|
Przyczajenie
|
Monikajeżeli chodzi o dentystę,to zdecydowałam się na niego własnie z tego względu,że rzetelny i niesamowicie delikatny, a co,że jest "przeprzystojny" to taki dodatkowy bonus
![]() Jeżeli chodzi o ten strój,uważam,że będzie Ci w nim bardzo dobrze,tym bardziej,że jesteś brunetką, a na stroju pojawiają się czarne elementy. Do tego trochę opalenizny i Twój mąż może poważnie zacząć się martwić o tych wszystkich facetów,którzy będą za Tobą wodzić wzrokiem ![]() Ja bym kupowała
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety potwierdzam, trzeba to przeczekać, a powinno ruszyć
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- A balerinki to tak zawsze działają. Jeszcze legginsy do tego to już w ogóle masakra optyczna xD
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ufff wrociłam własnie z siłki i fitnessu i padam normalnie ale czuje sie superCzas na odpoczynek w koncu
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska a ja lubię chodzić w leginsach i balerinach
na obcasach nie przepadam, bo przeważnie wszystkie mnie obcierają ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Agunia a Ty jak zwykle szalejesz
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiem Ci ze od kiedy cwicze lepiej sie czuje i fizycznie i psychicznie i nawet mam wiecej sily na wszystko
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym się na takiego dentyste zdecydowała Co do stroju to mam taki z tamtego roku: Obraz 036.jpg ale jak sama widzisz jestem w nim płaska jak decha dlatego szukam teraz coś z push-upem żeby choć troche było widać że jako takie cycki posiadam hehe Ostatnio podobają mi się takie żywe kolorki własnie i masz rację - na opalonym ciele fajnie to będzie wyglądało ale mąż to raczej nie będzie musiał sie obawiać no bo aż takiej furory nie zrobię :P Ale dziękuję za komplement
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale balerinki są jednak wygodniejsze do latania za dziećmi :P---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
Pochwal nam się jakimiś fotkami swoich mięśni bo przy takiej ilości ćwiczeń na pewno masz już spore
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fakt faktem nozki i tyłek mi sie juz troche ujedrniły, nad brzuchem musze popracowac sporo ![]() Wstawie w weekend jakies nowe foteczki do albumu
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekamy na foteczki z niecierpliwością ![]() A ja uciekam do wyrka zimno mi jak cholera! siedzę w dwóch bluzach i zamarzam :/ jutro o 15 idę na imprezę do przedszkola mojego synka bo niby jest jakis Dzień Rodziny a o 17stej na urodziny do mojego męża chrześniaka więc będzie torcik no to zmykam buziaki dobrej nocki wszystkim!
|
|
#2457 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
lubię gotować różne przysmaki:P placek po węgiersku no ale niestety.. siła wyższa, idzie w boczki A w ogóle to cały czas mam gulgotanie w brzuchu i strasznie mnie boli ;/ wzdęcia? czemu tak ? ^^ od jedzenia? |
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie!
Może i a ja w końcu wstawię obiecane zdjęcia... ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
Niestety, ale to bardzo prawdopodobne, że niewydalona treść żołądkowa została w jelitach i produkuje gazy, a to skutkuje właśnie bulgotaniem, bólem i większym brzuchem ![]() Zaparz sobie siemie lniane, kup herbatkę na zaparcia (ale nie przeczyszczającą!!!) ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Wczoraj nie wytrzymałam i na noc Dzisiaj będzie ładnie, obiecuję! Właśnie piję kawkę, owsianka się robi, jeszcze 5 minutek i ją zjem ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Owsianka żurawinowo - truskawkowa ![]() Planuję przed wyjściem zjeść serek homo, na obiad ziemniaki, surówka Colesław (kupna) kotlet (albo 2) sojowe ->1 nie idzie za bardzo najeść . A o podwieczorku i kolacji pomyślę o obiedzie^^ Bo nie będzie mnie w domu, dopiero ok 22, więc to wyjdzie w praniu, ale chciałabym żeby było ładnie... bez grzeszków.No i planuję albo basen/albo fitness (na który pewnie nie zdążę, bo tak zajęcia mam, a potem zajmuję się młodszą siostrą...i wszystkie zajęcia mnie omijają ) ale basen jest czynny do 23...więc może się skuszę Chociaż nie cierpię pływać sama, nudzi mi się, nie wiem co robić. Pływam i myślę ciągle i tak w kółko. 1 basen, a tysiące myśli, przynajmniej jak jestem na fit, to się tak myślami nie katuję!!! No nic, zobaczę co i jak, ale jest pewne, że muszę poćwiczyć dzisiaj, bo jak nie
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
zważyłam się dziś, bo przez weekend znów pewnie mi przybędzie i nie przekonam się czy coś spadło. Na wadze dziś 48,3 kg także spadło tylko o 0,2 kg, a ja chcę, żeby było równo 48 albo najlepiej 47,8-47,9 ![]() Monia Jaka Ty laseczka jesteś w tym stroju ![]() Zoska może za mało jesz na kolację, albo za wcześnie, że później Cię ssie i masz na coś ochotę? U mnie w końcu dziś ładniejsza pogoda i słońce pewnie za ciepło nie jest ale dobrze chociaż, że słoneczko świeci
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Ja dopiero teraz jak coś tam podczytałam Waszego spamowania to dotarło do mnie jak bardzo mi się za Wami przykrzyło. Moje samopoczucie bardzo różne. Generalnie nie dociera do mnie, że taty nie ma a jak dotrze to łzy same lecą, widzę go w szpitalu w niedziele jak już się kończył ... serce się kraje. Jeśłi chodzi o odchudzanie to na wadze już było 69 kg ale przez stres i to, że prawie nie jadłąm to po pogrzebie jak zaczęłam nadrabiać fast foody i słodkości jest dzisiaj 72,5 kg ale myśle, że do jutra będzie mniej bo na samą noc dużo zjadłam. Wiem, że nie popieracie tego ale dzisiaj i jutro trochę się przegłodzę żeby się skurczył mi żołądek bo żarłąbym na okrągło a od niedzieli lub poniedziałku jak w temacie wątku Postaram się tutaj zaglądać codziennie na tyle na ile moje dzieciaczki pozwolą. Uwielbiam Was normalnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

Czuję się dziś o wiele lepiej
Tylko w nocy się kręciłam bo gorączkę miałam, ale po południu jakby ręką odjął
W ogóle czuję się jak zdrowa już. Ale jutro posiedzę jeszcze w domu, no i w weekend też żeby nie ryzykować.
a jeszcze urośnie, szok
Uwielbiam takie duże koty, jeszcze najlepiej jak są leniwe i tylko się wylegują na kanapie 

do poniedziałku areszt domowy
to bardzo pomaga
jak jutro będzie ładnie to można się gdzieś wybrać 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
muszę się ze wszystkim pilnować, tego nie jeść, o tej porze też nie...a to za tłuste, a to smażone, koooocham jeść ;( ;( ;(