Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 08:22   #2251
anusia-girl
Rozeznanie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
stresik?
stres jak jasna cholera
w dodatku chyba mój TŻ też się zaczął stresować i atmosfera w domu jest dziwna, nie kłócimy się, ale jest ...dziwnie
Już niedługo wszystko minie!
Stary 2012-05-18, 08:26   #2252
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
dziękuję Wam za wszystkie miłe uwagi na temat fryzury. Widzę nieliczne na temat makijażu, któraś z Was pisała że nie najlepszy, tylko ja sama właśnie nie wiem, co jest w nim nie tak, szczerze mówiąc to czasem maluję się tak na co dzień i może mało jest dla mnie odświętny, Pani np w ogóle nie malowała ust i będę miała tylko błyszczyk. No nie wiem, muszę jeszcze kwestię przemyśleć...
mnie tam się podobał Twój makijaż fakt ze fryzurka bardziej, ale to chyba dlatego ze fryzury p Joasi zawsze mnie powalają Zdziwiło mnie że nie malowała Ci ust, dlaczego? nie chciałaś czy ona zapomniała?
Bo mnie malowała usta i na próbnej i w dniu ślubu, na ślub taką trwałą bazę dała na spód, dzięki której cały czas miałam tak jakby pomalowane, musiałam tylko co jakiś czas błyszczyk nakładać
Ja tez nie byłam w 100% zadowolona z próbnego makijażu, ale uwagi przedstawiłam w dniu ślubu i już był taki jaki chciałam
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dobrze przeliczam ? 3 l na osobę (wesele dwudniowe).
Procentowo: gazowane - 40%, soki - 50%, wody - 10%, tak może być ? Planuję jeszcze zrobić tak, że coca-coli będzie więcej o kilkanaście butelek (jakoś mam wrażenie, że jest bardziej popularna od sprite).
Jakie będziecie miały soki ? Ja myślę o pomarańczowym i jabłkowym...
co do soków to do wódki najbardziej pasują pomarańczowy i grejpfrutowy jabłkowy tylko do Żubrówki

Kasiu-k
trzymaj się, oby to nie było nic groźnego
Melody trzymam za Was kciuki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:27   #2253
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ooo jaka ładna ta sukienka!! Ale ja bym szpile założyła ::P

Hej
ale wczoraj się źle czułam .... zaliczyłam omdlenie... myslalam, że umre.. ściagnełam TŻ z pracy... Zwymiotowałam 2 razy i było git.. Ale dziś już dobrze się czuję..
po pracy jadę z TŻ do moich rodziców. W końcu pokażę Wam suknię
ojjej przypadłości ciążowe zaczynają Cię męczyć
byle do końca I trymestru Ile to jeszcze? tydzień? czy mniej?

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Cześć PM-ki

Uciakam do pracy. Życzę miłego dnia

ja mam dzisiaj

3 miesiące do ślubu

Cytat:

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

u mnie pojutrze 69 dni ;D

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hello piąteczek
jutro mamy spotkanie rodziców. trochę się cykam jak to będzie, bo nasi ojcowie to dwie zupełnie odmienne opcje polityczne. A obawiam się, że bez polityki się nie obejdzie

kot mnie zadrapał po rękach, a obiecałam sobie już się z nią nie bawić, bo tygodniami goją mi się jej zadrapania. znacie jakiś sposób by to przyśpieszyć, nie chcę mieć podrapanych łap w dniu ślubu. Tymczasem na środkowym palcu mam bliznę jeszcze z zimy

w ogóle wstałam dzisiaj o 6.00 nie wiedziałam co ze sobą zrobić, więc poszłam wcześniej do pracy aż się sekretarki śmiały, czy się przypadkiem nie rozchorowałam

miałam też tragiczny sen. Trochę ślubny. Sniło mi się że wróciłam z krk do domu a tu Tżta nie ma. Nie ma go tydzień, dwa. Wydzwaniałam do niego to nie odbierał albo mnie odrzucał, jego rodzice też mnie zbywali. Aż tu pewnego dnia idę ulicą, patrze....a tu idzie on za rękę z jakąś kopią Adriany Limy. Podchodzę bliżej i podsłuchuję o czym rozmawiają. Z kontekstu usłyszałam tylko "...jak się urodzi...". No więc nie wytrzymałam i złapałam Tżta za ramię. Na co on powiedział spokojnym i smutnym tonem, że dobrze że w końcu doszło do tego spotkania, bo musi ze mną porozmawiać. Po czym pocałować przy mnie czule tą Adrianę i powiedział, że to jest dziewczyna w której się zakochał, z którą się ożeni i która za kilka miesięcy urodzi jego dziecko. Powiedział, że w zimie kiedy byłam w krk, to on pojechał na Hawaje i tam ją poznał i teraz już wie, że to miłość jego życia. Niestety, jak rozumiem - naszego ślubu oczywiście nie będzie. W tym śnie wiedziałam, że świat mi się zawalił. Obudziłam się z płaczem

ja byłam na wybielaniu jeszcze przed świetami Wielkanocnymi i jestem zadowolona, efekt widziałyście na poczcie przy próbnym makijażu. Nie jest to może hollywoodzka biel, ale i tak widzę mega poprawę z tym, co było wcześniej. Mam jeszcze pod koniec maja się wybrać i dentysta oceni czy potrzeba ponownego zabiegu. Ale generalnie znajomi, zauważyli różnicę. Myślę, że jak będę opalona efekt będzie większy. Nie miałam żadnych komplikacji, bałam się trochę tej nadwrażliwości bo się dużo o tym naczytałam, ale nic takiego u mnie się nie stało. Niestety ograniczam kawy i herbaty, bo boję się że się zrobi nalot. Ostatnio wpadłam na pomysł, żeby pić przez słomkę, ale to chyba głupi pomysł

Margida - jak tam stresik jest na tydzień przed, czy jeszcze nie?
Nena trzymam za spotkanie. U mnie było podobnie, mój Tato i matka TŻta to dwie skrajne opcje polityczne w związku z czym obawiałam się czy nie wejdą na jakąś smoleńską mine ale obeszło się bez.
Co do tego wybielania byłam już nastawiona na to, ale moja dentystka powiedziała że takie wybielanie mocno osłabia szkliwo a zęby często wracając do koloru sprzed wybielania robią to w sposób nierównomierny i lubią się pojawiać ciapki na zębach :/
Więc stwierdziłam że zrobię 2 miesięczną kurację perłą i myślę że troche się poprawi.

Cytat:
Co do wybielania polecam żele Opalescence. Używane przez stomatologów. U mnie w sklepie można je nabyć za śmieszne pieniądze bo stomatolog narzuca sobie okrutną marżę. Do tego można dokupić sobie preparat Ultra EZ znoszący nadwrażliwość zębów jeśli takowa występuje
Opalescence kiedyś miałam, ale ten słabszy 20%, ale uwrażliwiał zęby o wiele bardziej niż perła mimo stosowania past. Jak po perle będzie slaby efekt to zarzuce jeszcze opalescence na kilka tyg przed
Stary 2012-05-18, 08:29   #2254
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
stresik?
stres jak jasna cholera
w dodatku chyba mój TŻ też się zaczął stresować i atmosfera w domu jest dziwna, nie kłócimy się, ale jest ...dziwnie
ee to minie, jak już będzie po wszystkim
ale u nas też jakieś dziwne napięcia są. Przedwczoraj Tż mi np. oświadczył, że to chyba był błąd robić wesele z wielką pompą zamiast kameralnego przyjęcia dla najbliższych Rychło w czas się opamiętał. Smęci też, że ma wrażenie że zespół będzie beznadziejny (tak było na ostatnim weselu na którym byliśmy - i oczywiście pewnie tak będzie u nas) . Rany niech ten ślub już się odbędzie, bo zwariuję z nim

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:29   #2255
MARGIDA
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34192779]przejdzie Wam jak już wrócicie do domu jako PAN I PANI ......................... [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Już niedługo wszystko minie!
dzięki dziewczyny
mi jest smutno, bo nie widzę, żeby się cieszył
wiem, że nie jest wylewny, ale...

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:35   #2256
moniq_87
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34180504] A teraz mam pytanie do Was:
mój teściu w dniu naszego ślubu ma urodziny, jako że w przeszłości jeździł na różne zawody w szachach i teraz również gra, mam 2 opcje tortu który Wam się bardziej podoba?[/QUOTE]

ostatni

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Mój suwaczek pokazuje dzisiaj mamy studniówkę

Ja niestety wczoraj się pokłóciłam z TZ , cały czas ma o coś do mnie pretensje, poprosiłam go żebyśmy poćwiczyli taniec, a on wstał i .... znów zaczął miec do mnie pretensje, o to samo co cały dzień wysłuchuję... niby przeprosił, ale humory były zepsute i położyłam się spać taka niby obrażona, ale nie do końca... Do niczego... Ale naprawdę mi to przeszkadza, że co dzień coś mu się nie podoba i muszę wysłuchiwać pretensji,wczorajszy problem to dzwonię do niego zbyt często w pracy z nieważną sprawą. Powiedziałam, ze w takim razie wcale nie będę dzwonić bo mamy inne poczucie co jest ważne (zadzwonilam, żeby powiedzieć że obrączki są do odbioru. ) to on mówi, że to nie o to chodzi...i jak tu znim rozmawiać..??
Przepraszam za żale...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:35   #2257
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie kiedyś prysnął gorący olej na twarz jak frytki robiłam, TŻ zaraz poleciał do apteki kobitka dała mu coś na oparzenia i dodatkowo dała mu maść nagietkową, bo powiedziała że przyśpiesza ona gojenie wszelkich ran/oparzeń i takich tam. Więc możesz spróbować... mnie w zasadzie strup po oparzeniu szybko zszedł z nosa i blizny żadnej nie mam
o dzięki, podskoczę po pracy do apteki

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Co do tego wybielania byłam już nastawiona na to, ale moja dentystka powiedziała że takie wybielanie mocno osłabia szkliwo a zęby często wracając do koloru sprzed wybielania robią to w sposób nierównomierny i lubią się pojawiać ciapki na zębach :/
Więc stwierdziłam że zrobię 2 miesięczną kurację perłą i myślę że troche się poprawi.
ja też się zastanawiałam nad tą białą perłą, ale przeczytałam w internecie, że trzeba z aplikatorami chodzić 3 razy dziennie po min. pół godziny. Nie miałabym na to czasu. Ale jeśli efekt jest dobry, a czytałam na wątku o białej perle, że jest, to warto spróbować...Co do powrotu do poprzedniego koloru, to chyba z każdą metodą wybielania w końcu pojawi się ten efekt. mi gościu powiedział, że do 6 mcy powinien utrzymać się ten kolor który teraz mam, a potem już stopniowo będzie wracać do pierwotnego. ale teraz tak ciężko mi sobie wyobrazić, że niedługo wrócę do koloru jaki miałam kiedyś

Stary 2012-05-18, 08:36   #2258
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
dzięki dziewczyny
Na pewno się cieszy!!! Tylko tak jak pisałaś jest zestresowany, a wtedy ciężko okazywać radość, a jeszcze jak sama mówisz, że TŻ nie jest wylewny... Każdy reaguje na sytuacje stresogenne w inny sposób. Na pewno w dniu ślubu zobaczysz wszystko to co teraz skrywane czyli radość, szczęście i uśmiech na twarzy ukochanego... w końcu będziesz jego żoną
Stary 2012-05-18, 08:36   #2259
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Mój suwaczek pokazuje dzisiaj mamy studniówkę

Kolor przewodni - niebieski (w różnych odcieniach - od szafiru do granatu)

Więc na 100 dni przed ślubem:

Suknia - na zdj
Parafa pw. Św. Jerzego w Jasienicy
Wesele: Sala w Bielowicku
Zespół http://www.czemunie.com.pl/
Foto - znajomy
Fryzjer - lokalny Andrzej
Makijaż - p. Kasia
Obrączki - http://www.taxor.pl/obraczki-slubne-...p?ido=16&kol=1 (taki wzór, ale robione na miejscu)
Nauki
Poradnia
Pudełka na ciasto - wyrób własny
Zaproszenia - wyrób własny
Zawieszki - wyrób własny
Księga gości - jeszcze będzie zmieniana trochę
Wódka
Wino
Świece http://www.swiecewodne.com.pl/
Tort http://www.anielskacukiernia.pl/
Ciasta - Cukiernia Bajka
Bukiet - Kwiaciarnia 4 Pory Roku
Transport gości
Noclegi - na miejscu

Do załatwienia:
Paznokcie
Garnitur dla TŻ
Buty dla mnie i TŻ
Dogadać dekorację Kościoła
Zamówić dekorację samochodu
Kupić napoje i owoce

I pewnie jeszcze coś, ale nie pamiętam teraz
Sliczne zestawieniea te swieczki extra, az napisalam do mojej dekoratorki czy by nie dalo rady zrobic czegos takiego na sali
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
kawalerowie nie dopuszczają Pani Młodej do Męża, musi się przedrzeć, by się dostać, a oni ją całują po rękach i przeszkadzają w ściągnięciu krawatu
w odwrotnej sytuacji jest tak samo
Ja wlasnie nie chce zadnych przepychanek ale dzieki za odp
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
My na oczepiny będziemy mieli takie inne łapanie welonu i muszki. Wcześniej do nadmuchanych balonów włożymy karteczki (nie wiem ile tych balonów 40-50), ale tylko na dwóch będzie pisało Pan Młody i Panna Młoda. Wywołamy kawalerów i panny i będą przebijać balony szpilkami. Te dwie osoby, które będą miały napis Pan Młody i Panna Młoda zdobędą welon i krawat. Nie będzie wyrywania welonu z moich włosów, ani urywania szyi panu młodemu W sumie to nawet nie wiem jeszcze czy będę miała welon (okaże się na przymiarce)
Tez fajny sposob, ale ja jednak mam ochote rzucic welonem Ale balony to super pomysl taki inny
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
dziewczyny która z Was sama stroi sale i jakie macie pomysły na dekoracje?

bo nam sala daje jakies dekoracje z tym że sala jest w pomaranczu a ja chciałam fioletowe dekoracje .co pasuje do pomaranczu oprócz zielonego?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

magdzia super pomysł!
ja mam toczek i co teraz?
na tych weselach co byłam nie ma rzucania a jest wręczanie .np pm zasłoniete oczy opaska a panny młode chodza w kółko muza ustanie i a co stoi na przeciwko pm wrecza sie jej welon
To w sumie zespol sobie moze wybrac ktora ma dostac welon

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
najlepsza zabawa weselna taniec z gwiazdami
jest 5 par meskich i młodzi to jury .i maja zatanczyc np taniec erotyczny z czego jeden koles z pary ma byc rura a jego kolo z pary tanczy na tej rurze i ociera sie i w ogóle ta zabawa jest przekomiczna mieli też tańczyc rumbe i walca klka było tych rund polecam
Chcemy go miec u siebie nagramy jakis 5 piosenek i np ostania to juz bedzie final z 2 parami jeszcze nie wiem jakie utwory ale myslalam, zeby bylo cos z rock'n'rolla, jozin z bazin, jakis wolny taniej i koniecznie jezioro labedzie - kupie jakies takie sukienki sterczace na gumkach albo uszyje z tiulu i jeden z fectow bedzie je musial zalozyc jeszcze 1 piosenki mi brakuje... moze cos doradzicie?
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
E87- co do oczepin - u nas będą normalne, a później na rzucanie welonu/musznika przewidują fajną muzyczkę Najpierw Beyonce- single ladies, później piosenka o kawalerach, nie znam dokładnego tytułu
Oooo chyba muzyczke zgapie Tylko jaka piosenke dla Tz...?
Cytat:
Napisane przez bejb200 Pokaż wiadomość
Ojjj tak;-) jest co zwiedzać! a jak się wybierzecie do Santorini! to już wogóle!polecam - tam jest jak w bajce!można się zakochać!
Ta wycieczka niestety jest strasznie droga chyba 140 euro za osobe, ale nie odpuscimy na pewno plyniemy!
Cytat:
U mnie miało to związek w problemami osobistymi- drogi moje i mojej ukochanej przyjaciółki rozeszły się bo nie dogadywali się z TZtem. Musiałam wybierać i wybrałam. Przez 2 lata w których nie miałyśmy kontaktu miałam napady lęku, bałam się gdziekolwiek wyjść z obawy że zemdleję bądź będzie mnie wymiotowało, miałam uderzenia gorąca i napady zimna, niekontrolowanie drżenie ciała i mogłam przespać 24h na dobę po kilka dni pod rząd. jak już wychodziłam to okazywało się że nie jestem w stanie tego pokonać, wracałam do domu wycieńczona, TŻt stracił przez to kumpli bo nie wychodziliśmy nigdzie, miałam bardzo dużo nieobecności i niemal mnie nie klasyfikowali. To trwało całą 1 i 2 liceum. W 3 liceum zaczęło trochę mijać, tzn nie tyle mijać co tak przywykłam do tego uczucia że powoli uczyłam się żyć z tym.... No i z okazji mojej 18 robiłam takie małe przyjęcie w lokalu ok 15 osóbi TŻt w formie prezentu 18 dla mnie zaprosił moją przyjaciółkę. Nie muszę chyba mówić jak przeżyłam ten wieczór. Byłam taka szczęśliwa. Zachowałam się okropnie bo zignorowałam całe towarzystwo i przegadałyśmy calą noc nadrabiając te stracone lata. Upłakałyśmy się do granic możliwości. Później po paru miesiącach jak powolu odbudowywałyśmy swoja przyjaźń ona zaszła w ciążę i poroniła. Zbliżyło Nas to ogromnie i od tamtego czasu nie pokłóciłyśmy się nigdy więcej. A ja odzyskałam swoje dawne życie, wszystkie problemy minęły, nie mam już żadnych lęków ani obaw i robię wszystko na co mam ochotę. No i dodam, że jak tylko wróciłam do żywych odzyskaliśmy całe Nasze towarzystwo i jesteśmy teraz jedną wielką rodziną

PS. Zamówiłam olej AMLA i wode różaną i olejek arganowy i będę pięknić moje włosiska.
I zamówiłam tez białą perłę. Sprawdzona więc wiem na co mogę liczyć, na wybielanie u dentysty się nie odważyłam.

Dobrej nocy
Oj wspolczuje... dobrze ze wszystko sie fajnie ulozylo i ze Tz tak Cie wspieral!
Cytat:
hello piąteczek
jutro mamy spotkanie rodziców. trochę się cykam jak to będzie, bo nasi ojcowie to dwie zupełnie odmienne opcje polityczne. A obawiam się, że bez polityki się nie obejdzie

kot mnie zadrapał po rękach, a obiecałam sobie już się z nią nie bawić, bo tygodniami goją mi się jej zadrapania. znacie jakiś sposób by to przyśpieszyć, nie chcę mieć podrapanych łap w dniu ślubu. Tymczasem na środkowym palcu mam bliznę jeszcze z zimy

w ogóle wstałam dzisiaj o 6.00 nie wiedziałam co ze sobą zrobić, więc poszłam wcześniej do pracy aż się sekretarki śmiały, czy się przypadkiem nie rozchorowałam

miałam też tragiczny sen. Trochę ślubny. Sniło mi się że wróciłam z krk do domu a tu Tżta nie ma. Nie ma go tydzień, dwa. Wydzwaniałam do niego to nie odbierał albo mnie odrzucał, jego rodzice też mnie zbywali. Aż tu pewnego dnia idę ulicą, patrze....a tu idzie on za rękę z jakąś kopią Adriany Limy. Podchodzę bliżej i podsłuchuję o czym rozmawiają. Z kontekstu usłyszałam tylko "...jak się urodzi...". No więc nie wytrzymałam i złapałam Tżta za ramię. Na co on powiedział spokojnym i smutnym tonem, że dobrze że w końcu doszło do tego spotkania, bo musi ze mną porozmawiać. Po czym pocałować przy mnie czule tą Adrianę i powiedział, że to jest dziewczyna w której się zakochał, z którą się ożeni i która za kilka miesięcy urodzi jego dziecko. Powiedział, że w zimie kiedy byłam w krk, to on pojechał na Hawaje i tam ją poznał i teraz już wie, że to miłość jego życia. Niestety, jak rozumiem - naszego ślubu oczywiście nie będzie. W tym śnie wiedziałam, że świat mi się zawalił. Obudziłam się z płaczem

ja byłam na wybielaniu jeszcze przed świetami Wielkanocnymi i jestem zadowolona, efekt widziałyście na poczcie przy próbnym makijażu. Nie jest to może hollywoodzka biel, ale i tak widzę mega poprawę z tym, co było wcześniej. Mam jeszcze pod koniec maja się wybrać i dentysta oceni czy potrzeba ponownego zabiegu. Ale generalnie znajomi, zauważyli różnicę. Myślę, że jak będę opalona efekt będzie większy. Nie miałam żadnych komplikacji, bałam się trochę tej nadwrażliwości bo się dużo o tym naczytałam, ale nic takiego u mnie się nie stało. Niestety ograniczam kawy i herbaty, bo boję się że się zrobi nalot. Ostatnio wpadłam na pomysł, żeby pić przez słomkę, ale to chyba głupi pomysł

Margida - jak tam stresik jest na tydzień przed, czy jeszcze nie?
Wspolczuje snu... grzebyczek fajny, ale mi sie chyba tez bardziej poprzedni podobal. Co do kotka to mozesz smarowac sobie jakimis masciami-pani w aptece doradzi, ja do dzisiaj mam mala blizne na dekolcie po moim kotku jak sie wtsraczyl
Co do wybielania, ja zaczelam stosowac metode nakladkowa, przez 14 dni musze to stosowac - najlepiej w tym spac, juz po 6 dniach mam lepsze zabki, ale musze po 3 dniach robic przerwy bo mnie niestety bola zeby...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:42   #2260
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
uhhhh wzięłam się za zwężania mojej ciuchlandowej sukni. nie sądziłam że będzie to takie trudne

świetne inspiracje też mam tę fryzurkę w swoim folderku

hmm ja trochę nie rozumiem tego zbiorniczka. Moja kumpela miała orchideę we włosach bez żadnej fiolki z wodą, wytrzymała całą noc. Ja zdecydowałam się na 2w1. Wcześniej miałam grzebyczek, ale on był idealny do rozpuszczonych włosów, przy upięciu niestety gubił się wśród loków Teraz mam duży grzebyk nr 2 z szyfonowymi kwiatami i dużą ilością błyskotek. Oczywiście fryzura na zdjęciu jest stricte poglądowa

ja wprawdzie stroję tylko namiot do tanców. Deokarcję sali (jedynie żywe kwiaty i świece) mamy w cenie. Do namiotu wymyśliłam tiulowe dekoracje, lampiony i sznury światełek:
Załącznik 4679526Załącznik 4679533

ladystar - czy pokazywałaś już swoje obrączki ??
cudny grzebyczek. Podrasowałaś ten co już miałaś?
Co do bibułek, jak kupiłam niedawno te:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...n-johnson.html
i są ok, matuja natychmiast i długo nie musiałam używać kolejnej. Kupowałam je na all.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:44   #2261
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
ale u nas też jakieś dziwne napięcia są. Przedwczoraj Tż mi np. oświadczył, że to chyba był błąd robić wesele z wielką pompą zamiast kameralnego przyjęcia dla najbliższych Rychło w czas się opamiętał. Smęci też, że ma wrażenie że zespół będzie beznadziejny (tak było na ostatnim weselu na którym byliśmy - i oczywiście pewnie tak będzie u nas) . Rany niech ten ślub już się odbędzie, bo zwariuję z nim
a mówią że to babki są niezdecydowane

Cytat:
dzięki dziewczyny
to u nas jest tak że to ja jestem niewylewna
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:45   #2262
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

Ja niestety wczoraj się pokłóciłam z TZ
Wszystko będzie dobrze!

Cytat:
Ale go naszło... pewnie jak byście mieli kameralne wesele to by mówił, że błędem było robienie takiego A mówią, że to kobiety narzekają...

Widzę, że ostatnio jakiś "gorący" czas nastał w relacjach z TŻ na rożnych poziomach.
Jestem przekonana, że jak opadną wszelkie nerwy, stresy przedślubne związane z organizowaniem i planowaniem wszystko minie i będziemy cieszyć się zmianą naszego stanu cywilnego
Stary 2012-05-18, 08:45   #2263
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
3 miesiące do ślubu

MARGIDA a Ty tusz tusz
TŻ napewno się cieszy ale jest zestresowany i może zmęczony i dlatego się tak zachowuje. Zobaczysz będzie dobrze
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:47   #2264
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y;
Nena trzymam za spotkanie. U mnie było podobnie, mój Tato i matka TŻta to dwie skrajne opcje polityczne w związku z czym obawiałam się czy nie wejdą na jakąś smoleńską mine ale obeszło się bez.
To u mnie podobnie, ale temat smoleńska był non stop na tapecie. Doszło do tego, że Adama ojciec zarzucił focha na mojego, a mój atata "Ej, pisowiec, chodź się napijemy na zgodę" Wypili po kielichu i było git Więc, Nena, życzę, aby u Ciebie było spokojnie

A my zaraz do Kielc wybywamy...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:53   #2265
anusia-girl
Rozeznanie

Wchodzę teraz na fejsika i co ja pacze na tablicy u kolegi...
Ich balkonowy gołąb też zapragnął być Tap Madl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gołąb.jpg (47,5 KB, 51 załadowań)
Stary 2012-05-18, 08:56   #2266
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
moja ortodontka, dentystka i periodontolog tak samo powiedziały. Żebym darowała sobie wybielanie, bo jak nie teraz, to za jakiś czas zęby mogą zacząć być mocno nadwrażliwe i nawet kruszeć, o tych plamkach też wspominały, a periodontolog zwróciła jeszcze uwagę na niszczenie dziąseł. Szkoda, bo bardzo się na to napaliłam Ale ostatecznie zdecydowałam się tylko na piaskowanie i pastę delikatnie wybielającą sensodyne. Efektu nie będzie jakiegoś oszałamiającego, ale zawsze coś

U mnie też z TŻ jest dziwny okres. Sporo kłótni, nieporozumień. Tylko że to ja jestem tą stroną rozpoczynającą kłótnie, a on łagodzącą. Wiem o tym i staram się opanować, ale coraz więcej rzeczy mnie drażni
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 08:58   #2267
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
To u mnie podobnie, ale temat smoleńska był non stop na tapecie. Doszło do tego, że Adama ojciec zarzucił focha na mojego, a mój atata "Ej, pisowiec, chodź się napijemy na zgodę" Wypili po kielichu i było git Więc, Nena, życzę, aby u Ciebie było spokojnie

masz fajnego tatę
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:04   #2268
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
ostatni

Ja niestety wczoraj się pokłóciłam z TZ , cały czas ma o coś do mnie pretensje, poprosiłam go żebyśmy poćwiczyli taniec, a on wstał i .... znów zaczął miec do mnie pretensje, o to samo co cały dzień wysłuchuję... niby przeprosił, ale humory były zepsute i położyłam się spać taka niby obrażona, ale nie do końca... Do niczego... Ale naprawdę mi to przeszkadza, że co dzień coś mu się nie podoba i muszę wysłuchiwać pretensji,wczorajszy problem to dzwonię do niego zbyt często w pracy z nieważną sprawą. Powiedziałam, ze w takim razie wcale nie będę dzwonić bo mamy inne poczucie co jest ważne (zadzwonilam, żeby powiedzieć że obrączki są do odbioru. ) to on mówi, że to nie o to chodzi...i jak tu znim rozmawiać..??
Przepraszam za żale...
ojjj chyba wszystkie chłopy zaczynają dostawać małpiego rozumu przed ślubami

Cytat:
o dzięki, podskoczę po pracy do apteki

ja też się zastanawiałam nad tą białą perłą, ale przeczytałam w internecie, że trzeba z aplikatorami chodzić 3 razy dziennie po min. pół godziny. Nie miałabym na to czasu. Ale jeśli efekt jest dobry, a czytałam na wątku o białej perle, że jest, to warto spróbować...Co do powrotu do poprzedniego koloru, to chyba z każdą metodą wybielania w końcu pojawi się ten efekt. mi gościu powiedział, że do 6 mcy powinien utrzymać się ten kolor który teraz mam, a potem już stopniowo będzie wracać do pierwotnego. ale teraz tak ciężko mi sobie wyobrazić, że niedługo wrócę do koloru jaki miałam kiedyś
ja nosiłam nakładki godzine raz dziennie i po 2 tygodniach już był taki delikatnie widoczny efekt, a po miesiącu były fajnie białe- na 100dniówkę wybielałam. Także jestem zadowolona.

Cytat:

no widzisz, u mnie w razie W Tato by nie pocisnął matce TŻta pisiura bo mu nie wypada, ale sens w każdym razie ten sam

Cytat:
Czy on ma naszyjnik ze skórki chleba zrobiony?

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
moja ortodontka, dentystka i periodontolog tak samo powiedziały. Żebym darowała sobie wybielanie, bo jak nie teraz, to za jakiś czas zęby mogą zacząć być mocno nadwrażliwe i nawet kruszeć, o tych plamkach też wspominały, a periodontolog zwróciła jeszcze uwagę na niszczenie dziąseł. Szkoda, bo bardzo się na to napaliłam Ale ostatecznie zdecydowałam się tylko na piaskowanie i pastę delikatnie wybielającą sensodyne. Efektu nie będzie jakiegoś oszałamiającego, ale zawsze coś

U mnie też z TŻ jest dziwny okres. Sporo kłótni, nieporozumień. Tylko że to ja jestem tą stroną rozpoczynającą kłótnie, a on łagodzącą. Wiem o tym i staram się opanować, ale coraz więcej rzeczy mnie drażni
o właśnie!! zanim się zacznę perlic muszę iść na scalling
Stary 2012-05-18, 09:06   #2269
Post_Blue
Rozeznanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34193298]

masz fajnego tatę [/QUOTE]

Jest nie z tej ziemi! Ma 64lata i jest wyjątkowo niecierpliwym człowiekiem. Parę lat temu, w sklepie, ekspedientka go zlewała i czytała gazetę. Więc jej zwrócił uwagę, że "Pani jest tu jak du.pa od srania: A ona, że jest cham. Na co rodziciel: "Gdybym był chamem, to bym powiedział, ze jestes stara głupia k****, ale, że nie jestem chamem, to nie powiem pani, ze jest pani stara, głupia k****" Babę zatkało, a ludzie z kolejko zaczęli bić brawo
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:10   #2270
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Czy on ma naszyjnik ze skórki chleba zrobiony?
Dokładnie tak
Dodam jeszcze, że nikt mu nie pomagał w upiększaniu wrócił taki "odmieniony" do gniazdka

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Jest nie z tej ziemi! Ma 64lata i jest wyjątkowo niecierpliwym człowiekiem. Parę lat temu, w sklepie, ekspedientka go zlewała i czytała gazetę. Więc jej zwrócił uwagę, że "Pani jest tu jak du.pa od srania: A ona, że jest cham. Na co rodziciel: "Gdybym był chamem, to bym powiedział, ze jestes stara głupia k****, ale, że nie jestem chamem, to nie powiem pani, ze jest pani stara, głupia k****" Babę zatkało, a ludzie z kolejko zaczęli bić brawo
Stary 2012-05-18, 09:11   #2271
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
co on ma na siebie zalozone? Ma doslownie posilek pod nosem?
Tu pisze o wybeilaniu metoda nakladkowa http://www.bluedental.pl/Wybielanie-...akladkowa.html ja sobie narazie chwale, lekarz powiedzial ze wybielanie niszczy zeby wtedy, kiedy ma sie je niewyleczone i sie wybiela. Na zdrowe zeby jest to nieszkodliwe - niby potwierdzone badaniami w USA, gdzie korzystaja juz z tego od kilkudziesieciu lat.... zobaczymy
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:12   #2272
Konto usunięte

Cytat:
uwielbiam Twojego tatę
mój tż też taki jest ale chwalę sobie to bo przynajmniej nikt mu nie będzie w kaszę dmuchał. On potrafi kogoś na ulicy opierniczyć gdy jedzie autem i mu na drogę wyskoczy
Stary 2012-05-18, 09:13   #2273
madzia2306
Zakorzenienie

hej co tam u was nowego slychac? mam dzisiaj wolne więc troszkę oddychnę, wczoraj pierwszy raz bylam swoim autkiem w pracy to dla mnie teraz zbawienie z uwagi na to że mieszkam na wsi

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:22   #2274
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czolgiem
Cytat:

zobaczysz bedzie zużyłam juz 3 opakowania i ludzie ciagle mnei pytaja czy zeby wybielalam , ja mam sensodyne whitening naprawde rewelacja

Gołąb tap model zrobil mi dzien

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:30   #2275
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
hhaha Kocham Twojego Tatę

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czolgiem

zobaczysz bedzie zużyłam juz 3 opakowania i ludzie ciagle mnei pytaja czy zeby wybielalam , ja mam sensodyne whitening naprawde rewelacja

Gołąb tap model zrobil mi dzien
o.o.o. notuję pastę
ale będę mieć zęby jak z holiłódzi!

Ogłaszam wszem i wobec że nadal nie mam fryzjera na ślub, co mnie totalnie przeraża ;(
Stary 2012-05-18, 09:35   #2276
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
hhaha Kocham Twojego Tatę

o.o.o. notuję pastę
ale będę mieć zęby jak z holiłódzi!

Ogłaszam wszem i wobec że nadal nie mam fryzjera na ślub, co mnie totalnie przeraża ;(
naprawde na mnei dziala a polecila mi ja babka ktora stala za mna w drogerii jak chcialam kupic paste

Stary 2012-05-18, 09:37   #2277
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
E87- co do oczepin - u nas będą normalne, a później na rzucanie welonu/musznika przewidują fajną muzyczkę Najpierw Beyonce- single ladies, później piosenka o kawalerach, nie znam dokładnego tytułu
Jaaaaa ale pomysł!!! Niut-miszcz
Przypomnij sobie co dla kawalerów pliiiisss

Cytat:
stresik?
stres jak jasna cholera
Cytat:
dzięki dziewczyny
Margida, oddychaj głęboko, to stresior, nic więcej. Faceci nie okazują emocji, bo myślą, że to niemęskie czy coś Mój mi powiedział, że się bedzie cieszyć jak juz przetrwa wesele (bo nie lubi tańczyć).
Ściskam

Cytat:
Fajowy

Cytat:
Byłam na piaskowaniu, moje zęby nie zrobiły się nagle białe, ale jest o wiele wiele lepiej. Mam żółtawą kość, ale teraz przynajmniej równo się tej kolor rozkłada Nie piję herbaty, kawę białą i lecę myć zęby, zuje gumy, uzywam nitki i pasy wybielajacej. Kolejny powód, dla którego ciesze się, ze nie mam snieznobialej sukni. Opalenizna (nie skwarka!) też podrasuje troche kolor zębów

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 09:51   #2278
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej co tam u was nowego slychac? mam dzisiaj wolne więc troszkę oddychnę, wczoraj pierwszy raz bylam swoim autkiem w pracy to dla mnie teraz zbawienie z uwagi na to że mieszkam na wsi
a jaki kupiliście samochodzik?

Cytat:
a ta u której byłaś?? może spróbuj podejście nr 2

kto zna niemiecki i może mi pomóc???

Stary 2012-05-18, 09:51   #2279
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny jestem bridezilla ale mam pytanie to jest restauracja w ktorej bedziemy mieli wesel http://www.facebook.com/#!/media/alb...65125190206732 na jednej ze scian jest dlugie lusto ktore bedzie za nami i mam pytanie chcialam powiesic na wstazkach na tym lustrze albo nasze inicjaly albo napis love stylizowany na litery jak z coca coli to wszystko bedzie ze styroduru, jak myslicie co wybrac

Stary 2012-05-18, 09:57   #2280
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny możecie polecić jakieś dobre i niedrogie bibułki matujące?
Essence ma dobre bibułki może z 7-8 zł kosztują

AAA! A u nas wody nie ma :/ Ciekawa jestem kiedy puszczą...:/

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości