|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
hej dziewczyny
Tez mialam okropne sny.. ale nie o TZ tylko o tym ze dentysta wyrwal mi polowe zębów
|
#2282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jakki jest status związku
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Jakoś nie miałam ostatnio weny. Wszystko mnie denerwuje. Myślałam, że to pms ale @ się kończy a tu dalej. Nie miałam wczoraj siły was nadrobić... Dzisiaj z samego rana tata mi podniósł ciśnienie. Pytam go kiedy mój szanowny brat przyjedzie do domu z Krakowa. Ma już od wczoraj, ale będzie w sobotę. No kur... kolejną sobotę ja mam cały dom sama sprzątać bo on ma to w dupie i przyjedzie na gotowe. A mam trochę roboty bo mamy dom 300m. Jeszcze mamusia oczywiście kuzynce na komunie ciastka piecze i też ja będę musiała je przekładać bo zawsze jak sobie nabierze roboty to ja muszę to robić. Ale apogeum osiągnęłam jak ojcec mi powiedział, że młody idzie na imprezę. No Kur...ciekawa jestem kto daje mu kasę na paczkę papierosów dziennie i jeszcze imprezy. Może nie powinnam pisać o pieniądzach. Jak miałam częściej zajęcia to jeszcze mi dawali jakąś kasę, a teraz...o każdą złotówkę muszę się prosić. Poszłabym do pracy ale zaraz sesja, a poza tym gdzie ją znajdę jak szukam już od 2 miesięcy. Nie wiem czy im się wydaje, że ja nie mam żadnych potrzeb, czy że Tż będzie mi dawał kasę na przykład na kosmetyki jak żel pod prysznic...Ja oczekuję, że będą mi dawać nie wiadomo ile kasy bo jak dostawałam jak jeździłam do Krk to potrafiłam sobie na to odłożyć ale teraz nawet nie mam z czego odłożyć. Sory za żale... Cytat:
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiazek jest na razie w zawieszeniu. W weekend mam egzaminy, nie mam czasu i ochoty na razie dyskutować nad jego postawa. Zresztą tak jak mowi mu w czwartek- wiedziałam ze bezie teraz akcja z przepraszaniem (jak zwykle) A najlepsze ze w weekend mielismy dac zaproszenie mojemu Ojcu Chrz. ktory tylko teraz jest w PL (nie wiem kiedy potem bedzie) ale stracilam ochote calkowicie. Na prawde nie mam ochoty go widziec..
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
pozdrawiam Was gorąco z ciepultkiego Poznania ![]() znów wydelegowali mnie służbowe na targi na 4 dni, ale przynajmniej liczę na to, że będe miała czas Was nadrobić
|
|
|
|
#2286 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nena koziczka chyba się na niemieckim zna Pogoda się trochę poprawiła więc miejmy nadzieję że jutro na ślubie jagodzi będzie piękne słońce ![]() margida wiesz jacy są faceci. Mój też nie okazuje szczęścia chyba że się go zapytam o to. A tak to tylko gada jak to on się stresuje no dobra ja też się stresuje ale bardziej cieszę.Co do kłótni to u nas standard jedna na miesiąc przed moim @ w niedzielę się pokłuciliśmy ale tak w związku ze ślubem to nie
|
#2288 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
50 dni do ślubu skrobam zestawienie
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Moze nie zrobil czegos strasznego, ale caly wieczor mi zniszczyl przez jakis swoj wymysl.. Niestety my oboje w jeden wieczor nie mozemy chyba pic bo konczy sie to zwykle afera wyolbrzymiona do granic mozliwosci.
Zrobil mi taki wstyd przed siosrami ze w glowie sie nie miesci. Wogole jakby ktos w Krakowie nas nagral, to ogladalnosc bylaby lepsza niz w Big bratherze czy innym show Dawno przez niego nie plakalam... na prawde dawno. 100 razy mu mowilam aby jutro mnie nie przepraszal i ze bedzie tego zalowac... no i faktycznie tak jest. Tyle ze jestem tak na niego zla i tym bardziej na siebie ze pewnie i tak sie pogodzimy, bo chce z nim byc, ale tak mnie to meczy.. tak mnie meczy to ze on chyba sobie nic z tego nie robi, albo nie robi po %%%. Bedzie przepraszac tydzien, dwa, prosic o wybaczenie a ja i tak wybacze bo chce.. tylko ze jakis czas bedzie taka sama akcja i taka sama procedura z przepraszaniem, wybaczaniem. Az rzygac sie chce. ale mam ochote mu dowalic. ![]() moze napisze o co poszlo na poczcie ale wydaje sie to juz na tyle smieszne ze nie wiem czy jest nawet sens ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
|
#2291 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie jesteś samadziewczynki to to parę fotek mam dla was...obiecane kotyliony wrzucam (moje dzieło) a tak wogóle to wczoraj kupiłam księgę gości i długopisik do tego fotki wam zaraz wrzucę.. a tylko kolor tej księgi na zdjęciu jest przekłapany bo ona jest bardzo złota:P za księgę zapłaciłam 109zł a za długopis 15zł i co wy na to jak wam się podoba? |
||
|
|
|
#2292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
super kotyliony |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chcesz napisz, może Ci ulży
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam za zrobienie kotylionow, ksiega piekna ![]() pieknie
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczne kotyliony ![]() i księga i długopis też
|
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
a tak wogóle to wiecie co jestem zła sama na siebie
wczoraj dwonił do mnie jakiś obcy numer ale że tel. mi sie psuje to nie mogłam odebrać...no i potem puściłam sygnał bo pomyślałam sobie że ktoś oddzwoni no ale nikt nie oddzwonił.. wieczorem kąpie się jestem pod prysznicem no i rozmyślam kto to mógł do mnie dzwonić.. no i mi sie przypomniało że to mogła dzwonić babka od butów ślubnych no i sprawdziłam na ulotce którą od niej dostałam no i to ona jedak dzwoniła. ehm.. jestem zła bo juz wczoraj mogłam mieć butki w domu i wam się pochwalić a tak to może dzisiaj albo juro je odbiore |
|
|
|
#2297 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzeba spiąć poślady i szukać dalej ![]() Cytat:
![]() To musiał porządnie Cię wkurzyć, że Ci jeszcze nie przeszło! Ale na weekend na pewno się już pogodzicie! Elegancki, a zarazem praktyczny ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-05-18 o 10:46 |
||||
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje dziewczynki za opinnie... jeszcze mam do zrobienia 60szt.. bo wczoraj nic nie zrobiła dzisiaj raczej też nic nie zrobie ani jutro bo czeka mnie 2 dni sprzątania tej mojej wielkiej chałupki ehm...a tak wogóle to musze jeszcze kotyliony zrobić dla rodziców i dla rodziców chrzestnych takie na agrafki... musze ich zrobić 7 szt.
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Star Zestawienie na 50 dni przed ślubem ![]() kolor przewodni : złoto -biel data 07.07.2012 MAMY
do zrobienia/kupienia/zarezerwowania terminu:
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-05-18 o 19:18 |
|
|
|
#2300 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
super zestawienie sprężaj poślady i załatwiaj resztę
|
||
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34195457]a z czego robiłaś te kotyliony?
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- super zestawienie sprężaj poślady i załatwiaj resztę [/QUOTE]te co na zdjęciu??? z wstązki 6mm serduszka kupiłam w pasmanterii w długim pasku i one są do cięcia szpilki i nić monofilowa |
|
|
|
#2302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#2303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co potrzebujesz duszyczko z tego Goebelswskiego języka? |
||
|
|
|
#2304 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
no Lady - super zestawienie
Rety to straszne, że mamy tylko 50 dni na ogarnięcie tego wszystkiego. Zauważyłam, że chcesz welon taki, jak ja sobie zamówiłam (ten nieudany) - mam go w szafie, ale chyba nie będzie Ci pasował do sukni, bo jest ecru. Niestety nie ma opcji, żeby go tak ładnie umocować jak na zdjęciu, a szkoda bo zakochałam się w takim mocowaniu ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() robaczku powiedz mi co to znaczy "mahnbescheid", bo w słowniku internetowym nie znajduje mi tego hasła. Sąd niemiecki wysłał do nas jakieś g*wno i nie raczył nawet przetłumaczyć |
|
|
|
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w dniu Waszego ślubu ja już będę sikać po majtach ![]() za zestawienie ![]() Ja mam jeszcze tyle do załatwienia ->Muszę zamówić w końcu ciasta dla gości bo oczywiście jestem daleko w lesie-> dogadać się dokładnie z kamerzystą -> zamówić autobus- szczęście że znajomy mamy ma firmę transportową -> zadzwonić do krawcowej w sprawie sukienek dla druhen
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaale by mi taka pasowala A ja dzisiaj znow nie wstalam na gielde, wiem wiem... jestem okropna i jest mi z tego powodu wstyd ale TZ zostal u mnie na noc, a ja tak uwielbiam jak zostaje i chcialam sie ta chwila cieszyc jak najdluzej Pomijam fakt ze ostatnio nocuje u mnie 5/7 dni w tygodniu ![]() Ciekawe jak tam Iceflower, czy udalo jej sie zdobyc odpowiednie kwiaty. Widze ze rozmawialyscie o wybielaniu, ja uzywam bialej perly, ale bardzo rzadko obiecuje sobie ze od poniedzialku zaczne regularnie. I efekty w tej chwili sa minimalne.Kiedys, kilka lat temu uzywalam opalescence i efekt byl super, wtedy zakladalam na cala noc chyba 15%, ale pomimo uzywania pasty na nadwrazliwosc to ona nie znikala. Do tego dziasla zaczely mnie bolec :/ wiec zrezygnowalam. Ale efekt byl
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
ladystar
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2012-05-18 o 11:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Rychło w czas się opamiętał. Smęci też, że ma wrażenie że zespół będzie beznadziejny (tak było na ostatnim weselu na którym byliśmy - i oczywiście pewnie tak będzie u nas) . Rany niech ten ślub już się odbędzie, bo zwariuję z nim
Ślub 27. X. 2012

wiesz jacy są faceci. Mój też nie okazuje szczęścia chyba że się go zapytam o to. A tak to tylko gada jak to on się stresuje no dobra ja też się stresuje ale bardziej cieszę.

Ale ostatecznie zdecydowałam się tylko na piaskowanie i pastę delikatnie wybielającą sensodyne. Efektu nie będzie jakiegoś oszałamiającego, ale zawsze coś 

klask i: