Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 10:02   #2281
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

hej dziewczyny

Tez mialam okropne sny.. ale nie o TZ tylko o tym ze dentysta wyrwal mi polowe zębów

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:09   #2282
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a jaki kupiliście samochodzik?

a ta u której byłaś?? może spróbuj podejście nr 2

kto zna niemiecki i może mi pomóc???
Nena wątpię żebym doszła do konsensusu z osobą która mi robi FALE bo takie chciałam, na stożku- i wyszły sprężynki. Później mówię że ja chciałam FALE nie loczki, a ona na to: to się wyciągnie. Wzieła pastę do włosów albo jakiś wosk i po kilka pasm mi ciągła na niej, włosy miałam takie jakbym nie myła ich miesiąc

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Tez mialam okropne sny.. ale nie o TZ tylko o tym ze dentysta wyrwal mi polowe zębów
A co tam w ogóle z Wami?
Jakki jest status związku
Stary 2012-05-18, 10:11   #2283
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Jakoś nie miałam ostatnio weny. Wszystko mnie denerwuje. Myślałam, że to pms ale @ się kończy a tu dalej.

Nie miałam wczoraj siły was nadrobić...

Dzisiaj z samego rana tata mi podniósł ciśnienie. Pytam go kiedy mój szanowny brat przyjedzie do domu z Krakowa. Ma już od wczoraj, ale będzie w sobotę. No kur... kolejną sobotę ja mam cały dom sama sprzątać bo on ma to w dupie i przyjedzie na gotowe. A mam trochę roboty bo mamy dom 300m. Jeszcze mamusia oczywiście kuzynce na komunie ciastka piecze i też ja będę musiała je przekładać bo zawsze jak sobie nabierze roboty to ja muszę to robić. Ale apogeum osiągnęłam jak ojcec mi powiedział, że młody idzie na imprezę. No Kur...ciekawa jestem kto daje mu kasę na paczkę papierosów dziennie i jeszcze imprezy. Może nie powinnam pisać o pieniądzach. Jak miałam częściej zajęcia to jeszcze mi dawali jakąś kasę, a teraz...o każdą złotówkę muszę się prosić. Poszłabym do pracy ale zaraz sesja, a poza tym gdzie ją znajdę jak szukam już od 2 miesięcy. Nie wiem czy im się wydaje, że ja nie mam żadnych potrzeb, czy że Tż będzie mi dawał kasę na przykład na kosmetyki jak żel pod prysznic...Ja oczekuję, że będą mi dawać nie wiadomo ile kasy bo jak dostawałam jak jeździłam do Krk to potrafiłam sobie na to odłożyć ale teraz nawet nie mam z czego odłożyć.
Sory za żale...

Cytat:
ee to minie, jak już będzie po wszystkim
ale u nas też jakieś dziwne napięcia są. Przedwczoraj Tż mi np. oświadczył, że to chyba był błąd robić wesele z wielką pompą zamiast kameralnego przyjęcia dla najbliższych Rychło w czas się opamiętał. Smęci też, że ma wrażenie że zespół będzie beznadziejny (tak było na ostatnim weselu na którym byliśmy - i oczywiście pewnie tak będzie u nas) . Rany niech ten ślub już się odbędzie, bo zwariuję z nim
JA też miałam taki okres, że tak mówiłam Tż. I chyba nadal tak myślę, że jakbym drugi raz miała robić wesele to bym zrobiła przyjęcie, ale pewnie i tak by tak nie było bo nie miałabym tych doświadczeń co teraz.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:16   #2284
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

A co tam w ogóle z Wami?
Jakki jest status związku

Zwiazek jest na razie w zawieszeniu. W weekend mam egzaminy, nie mam czasu i ochoty na razie dyskutować nad jego postawa. Zresztą tak jak mowi mu w czwartek- wiedziałam ze bezie teraz akcja z przepraszaniem (jak zwykle)

A najlepsze ze w weekend mielismy dac zaproszenie mojemu Ojcu Chrz. ktory tylko teraz jest w PL (nie wiem kiedy potem bedzie) ale stracilam ochote calkowicie.
Na prawde nie mam ochoty go widziec..

Stary 2012-05-18, 10:18   #2285
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
pozdrawiam Was gorąco z ciepultkiego Poznania

znów wydelegowali mnie służbowe na targi na 4 dni, ale przynajmniej liczę na to, że będe miała czas Was nadrobić
Stary 2012-05-18, 10:22   #2286
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
]
Dzisiaj z samego rana tata mi podniósł ciśnienie. Pytam go kiedy mój szanowny brat przyjedzie do domu z Krakowa. Ma już od wczoraj, ale będzie w sobotę. No kur... kolejną sobotę ja mam cały dom sama sprzątać bo on ma to w dupie i przyjedzie na gotowe. A mam trochę roboty bo mamy dom 300m. Jeszcze mamusia oczywiście kuzynce na komunie ciastka piecze i też ja będę musiała je przekładać bo zawsze jak sobie nabierze roboty to ja muszę to robić. Ale apogeum osiągnęłam jak ojcec mi powiedział, że młody idzie na imprezę. No Kur...ciekawa jestem kto daje mu kasę na paczkę papierosów dziennie i jeszcze imprezy. Może nie powinnam pisać o pieniądzach. Jak miałam częściej zajęcia to jeszcze mi dawali jakąś kasę, a teraz...o każdą złotówkę muszę się prosić. Poszłabym do pracy ale zaraz sesja, a poza tym gdzie ją znajdę jak szukam już od 2 miesięcy. Nie wiem czy im się wydaje, że ja nie mam żadnych potrzeb, czy że Tż będzie mi dawał kasę na przykład na kosmetyki jak żel pod prysznic...Ja oczekuję, że będą mi dawać nie wiadomo ile kasy bo jak dostawałam jak jeździłam do Krk to potrafiłam sobie na to odłożyć ale teraz nawet nie mam z czego odłożyć.
Sory za żale...
Ja ze sprzątaniem mam to samo, póki co dzielę całe piętro z bratem, ja zawsze po sobie sprzątam itp, na bieżąco, a on od poniedziałku do soboty całą bieliznę z tygodnia rozrzuca bo łazience, mokrego ręcznika idiota nie rozwiesi na grzejniku łazienkowym, tylko zostawi na krześle, rzuci za drzwi, albo zwinie w kłębek i zostawi koło wanny. Dlatego ja w tygodniu kąpię się u mamy na dole bo po tym gnoju nie będę sprzątac. A przychodzi sobota i on nagle jedzie w bardzo ważnych załatwieniach o 9 z domu, a wraca o 15 gdzie ja już wszystko posprzątam. Proszę go o wyniesienie odkurzacza i poodkurzanie, to wynieie go, położy na środku korytarza i zamyka się w pokoju przed komputerem i TV. z tym, że w moim przypadku to już nie młody, bo 26 letni facet

Cytat:
Zwiazek jest na razie w zawieszeniu. W weekend mam egzaminy, nie mam czasu i ochoty na razie dyskutować nad jego postawa. Zresztą tak jak mowi mu w czwartek- wiedziałam ze bezie teraz akcja z przepraszaniem (jak zwykle)

A najlepsze ze w weekend mielismy dac zaproszenie mojemu Ojcu Chrz. ktory tylko teraz jest w PL (nie wiem kiedy potem bedzie) ale stracilam ochote calkowicie.
Na prawde nie mam ochoty go widziec..
uuu to widzę że nabroił poważnie...
Stary 2012-05-18, 10:28   #2287
(kicia)
Zakorzenienie

Hej widzę że też miałyście koszmarna noc. Mi się śnił taki straszny sen nie ślubny że nawet nie napisze bo mi to przez klawiaturę nie przejdzie.

nena koziczka chyba się na niemieckim zna

Pogoda się trochę poprawiła więc miejmy nadzieję że jutro na ślubie jagodzi będzie piękne słońce

margida wiesz jacy są faceci. Mój też nie okazuje szczęścia chyba że się go zapytam o to. A tak to tylko gada jak to on się stresuje no dobra ja też się stresuje ale bardziej cieszę.

Co do kłótni to u nas standard jedna na miesiąc przed moim @ w niedzielę się pokłuciliśmy ale tak w związku ze ślubem to nie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:30   #2288
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
ee to minie, jak już będzie po wszystkim
ale u nas też jakieś dziwne napięcia są. Przedwczoraj Tż mi np. oświadczył, że to chyba był błąd robić wesele z wielką pompą zamiast kameralnego przyjęcia dla najbliższych Rychło w czas się opamiętał. Smęci też, że ma wrażenie że zespół będzie beznadziejny (tak było na ostatnim weselu na którym byliśmy - i oczywiście pewnie tak będzie u nas) . Rany niech ten ślub już się odbędzie, bo zwariuję z nim
Niech się zespołu nie czepia! Będzie rewelacyjny! Potrafią grać a wokalistka tak śpiewa, że cud miód i malina. Poza nią śpiewa też jeden chłopak i wcale nie było źle. Mój też nie był do nich przekonany (bo nie są tani, bo ich wcześniej nie słyszeliśmy na żywo i może nie są tacy dobrzy itp. itd.) a po weselu powiedział, że gdybyśmy mieli jeszcze raz robić wesele to zespół byłby ten sam.

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
cudny grzebyczek. Podrasowałaś ten co już miałaś?
Co do bibułek, jak kupiłam niedawno te:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...n-johnson.html
i są ok, matuja natychmiast i długo nie musiałam używać kolejnej. Kupowałam je na all.
co do bibułek matujących to polecam inglota

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Wchodzę teraz na fejsika i co ja pacze na tablicy u kolegi...
Ich balkonowy gołąb też zapragnął być Tap Madl

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
moja ortodontka, dentystka i periodontolog tak samo powiedziały. Żebym darowała sobie wybielanie, bo jak nie teraz, to za jakiś czas zęby mogą zacząć być mocno nadwrażliwe i nawet kruszeć, o tych plamkach też wspominały, a periodontolog zwróciła jeszcze uwagę na niszczenie dziąseł. Szkoda, bo bardzo się na to napaliłam Ale ostatecznie zdecydowałam się tylko na piaskowanie i pastę delikatnie wybielającą sensodyne. Efektu nie będzie jakiegoś oszałamiającego, ale zawsze coś

U mnie też z TŻ jest dziwny okres. Sporo kłótni, nieporozumień. Tylko że to ja jestem tą stroną rozpoczynającą kłótnie, a on łagodzącą. Wiem o tym i staram się opanować, ale coraz więcej rzeczy mnie drażni
Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Jest nie z tej ziemi! Ma 64lata i jest wyjątkowo niecierpliwym człowiekiem. Parę lat temu, w sklepie, ekspedientka go zlewała i czytała gazetę. Więc jej zwrócił uwagę, że "Pani jest tu jak du.pa od srania: A ona, że jest cham. Na co rodziciel: "Gdybym był chamem, to bym powiedział, ze jestes stara głupia k****, ale, że nie jestem chamem, to nie powiem pani, ze jest pani stara, głupia k****" Babę zatkało, a ludzie z kolejko zaczęli bić brawo
a od czego jest periodontolog? Co do wybielania, to też jestem tego zdania, że trzeba z nim uważać. Njapierw leczenie zębów, piaskowanie, skaling a na samym końcu dopiero wybielanie (i to po konsultacji ze stomatologiem).

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czolgiem

zobaczysz bedzie zużyłam juz 3 opakowania i ludzie ciagle mnei pytaja czy zeby wybielalam , ja mam sensodyne whitening naprawde rewelacja

Gołąb tap model zrobil mi dzien
Trzeba wypróbować
Stary 2012-05-18, 10:33   #2289
ladystar
Zakorzenienie

50 dni do ślubu
skrobam zestawienie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:35   #2290
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

uuu to widzę że nabroił poważnie...
Moze nie zrobil czegos strasznego, ale caly wieczor mi zniszczyl przez jakis swoj wymysl.. Niestety my oboje w jeden wieczor nie mozemy chyba pic bo konczy sie to zwykle afera wyolbrzymiona do granic mozliwosci.
Zrobil mi taki wstyd przed siosrami ze w glowie sie nie miesci. Wogole jakby ktos w Krakowie nas nagral, to ogladalnosc bylaby lepsza niz w Big bratherze czy innym show
Dawno przez niego nie plakalam... na prawde dawno. 100 razy mu mowilam aby jutro mnie nie przepraszal i ze bedzie tego zalowac...
no i faktycznie tak jest. Tyle ze jestem tak na niego zla i tym bardziej na siebie ze pewnie i tak sie pogodzimy, bo chce z nim byc, ale tak mnie to meczy.. tak mnie meczy to ze on chyba sobie nic z tego nie robi, albo nie robi po %%%.
Bedzie przepraszac tydzien, dwa, prosic o wybaczenie a ja i tak wybacze bo chce.. tylko ze jakis czas bedzie taka sama akcja i taka sama procedura z przepraszaniem, wybaczaniem. Az rzygac sie chce.

ale mam ochote mu dowalic.

moze napisze o co poszlo na poczcie ale wydaje sie to juz na tyle smieszne ze nie wiem czy jest nawet sens

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

50 dni do ślubu
skrobam zestawienie

Stary 2012-05-18, 10:36   #2291
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam zagwostkę. Nie wiem czy zdecydować się na grzebyk we włosach czy na kwiat
Planuję miec bukiet z samych kremowych róż, wtedy we włosy też wypadałoby różę wpiąć. Czy koniecznie musi mieć mini zbiorniczek z wodą? Czy da radę wytrzymać te kilkanaście godzin?
spokojnie wytrzyma.. ja byłam świadkową u mojj siostry ciotecznej i miałam wpięte żywe kwiaty we włosy i trzymały mi sie całą noc ic sie z nimi nie działo
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a ja dalej jestem w kropce z biżu ... U jubilerów nie ma nic co bym chciała mieć na ślubie. Na etsy jest pełno takich co mi się podoba ale nie stać mnie raczej.. chyba, że mama coś dołoży .. już mam dość tego. nie wiem też jaką chcę fryzurę, jaki makijaż, jakie kwiatki . :/

nie przejmuj sie bo ja mam to samo nie jesteś sama

dziewczynki to to parę fotek mam dla was...obiecane kotyliony wrzucam (moje dzieło)

a tak wogóle to wczoraj kupiłam księgę gości i długopisik do tego fotki wam zaraz wrzucę.. a tylko kolor tej księgi na zdjęciu jest przekłapany bo ona jest bardzo złota:P za księgę zapłaciłam 109zł a za długopis 15zł i co wy na to jak wam się podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00202.jpg (249,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00209.jpg (201,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00210.jpg (143,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00212.jpg (162,6 KB, 26 załadowań)
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:37   #2292
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
spokojnie wytrzyma.. ja byłam świadkową u mojj siostry ciotecznej i miałam wpięte żywe kwiaty we włosy i trzymały mi sie całą noc ic sie z nimi nie działo

dziewczynki to to parę fotek mam dla was...obiecane kotyliony wrzucam (moje dzieło)

a tak wogóle to wczoraj kupiłam księgę gości i długopisik do tego fotki wam zaraz wrzucę.. a tylko kolor tej księgi na zdjęciu jest przekłapany bo ona jest bardzo złota:P za księgę zapłaciłam 109zł a za długopis 15zł i co wy na to jak wam się podoba?
super kotyliony
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:38   #2293
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

50 dni do ślubu
skrobam zestawienie
wooohooo!!

Cytat:
Moze nie zrobil czegos strasznego, ale caly wieczor mi zniszczyl przez jakis swoj wymysl.. Niestety my oboje w jeden wieczor nie mozemy chyba pic bo konczy sie to zwykle afera wyolbrzymiona do granic mozliwosci.
Zrobil mi taki wstyd przed siosrami ze w glowie sie nie miesci. Wogole jakby ktos w Krakowie nas nagral, to ogladalnosc bylaby lepsza niz w Big bratherze czy innym show
Dawno przez niego nie plakalam... na prawde dawno. 100 razy mu mowilam aby jutro mnie nie przepraszal i ze bedzie tego zalowac...
no i faktycznie tak jest. Tyle ze jestem tak na niego zla i tym bardziej na siebie ze pewnie i tak sie pogodzimy, bo chce z nim byc, ale tak mnie to meczy.. tak mnie meczy to ze on chyba sobie nic z tego nie robi, albo nie robi po %%%.
Bedzie przepraszac tydzien, dwa, prosic o wybaczenie a ja i tak wybacze bo chce.. tylko ze jakis czas bedzie taka sama akcja i taka sama procedura z przepraszaniem, wybaczaniem. Az rzygac sie chce.

ale mam ochote mu dowalic.

moze napisze o co poszlo na poczcie ale wydaje sie to juz na tyle smieszne ze nie wiem czy jest nawet sens

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

noo to faktycznie nie za fajnie.
Jeśli chcesz napisz, może Ci ulży
Stary 2012-05-18, 10:38   #2294
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Na prawde piekne rzeczy
podziwiam za zrobienie kotylionow, ksiega piekna (w moim guscie) i te brylanciki w dlugopisie
pieknie

Stary 2012-05-18, 10:40   #2295
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

śliczne kotyliony
i księga i długopis też
Stary 2012-05-18, 10:43   #2296
sloneczko740
Rozeznanie

a tak wogóle to wiecie co jestem zła sama na siebie

wczoraj dwonił do mnie jakiś obcy numer ale że tel. mi sie psuje to nie mogłam odebrać...no i potem puściłam sygnał bo pomyślałam sobie że ktoś oddzwoni no ale nikt nie oddzwonił.. wieczorem kąpie się jestem pod prysznicem no i rozmyślam kto to mógł do mnie dzwonić.. no i mi sie przypomniało że to mogła dzwonić babka od butów ślubnych no i sprawdziłam na ulotce którą od niej dostałam no i to ona jedak dzwoniła. ehm.. jestem zła bo juz wczoraj mogłam mieć butki w domu i wam się pochwalić a tak to może dzisiaj albo juro je odbiore
Stary 2012-05-18, 10:44   #2297
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Nena wątpię żebym doszła do konsensusu z osobą która mi robi FALE bo takie chciałam, na stożku- i wyszły sprężynki. Później mówię że ja chciałam FALE nie loczki, a ona na to: to się wyciągnie. Wzieła pastę do włosów albo jakiś wosk i po kilka pasm mi ciągła na niej, włosy miałam takie jakbym nie myła ich miesiąc
To faktycznie, już bym u takiej nie chciała być czesana...
Trzeba spiąć poślady i szukać dalej
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Nie miałam wczoraj siły was nadrobić...
Dzisiaj z samego rana tata mi podniósł ciśnienie

Cytat:
Zwiazek jest na razie w zawieszeniu.
To musiał porządnie Cię wkurzyć, że Ci jeszcze nie przeszło! Ale na weekend na pewno się już pogodzicie!

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
co on ma na siebie zalozone? Ma doslownie posilek pod nosem?
Elegancki, a zarazem praktyczny
Cytat:
dziewczyny jestem bridezilla ale mam pytanie to jest restauracja w ktorej bedziemy mieli wesel http://www.facebook.com/#!/media/albums/?id=165125190206732 na jednej ze scian jest dlugie lusto ktore bedzie za nami i mam pytanie chcialam powiesic na wstazkach na tym lustrze albo nasze inicjaly albo napis love stylizowany na litery jak z coca coli to wszystko bedzie ze styroduru, jak myslicie co wybrac
Ja bym wybrała Wasze inicjały

Cytat:

Wszystko mi się podoba

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-05-18 o 10:46
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:45   #2298
sloneczko740
Rozeznanie

dziekuje dziewczynki za opinnie... jeszcze mam do zrobienia 60szt.. bo wczoraj nic nie zrobiła dzisiaj raczej też nic nie zrobie ani jutro bo czeka mnie 2 dni sprzątania tej mojej wielkiej chałupki ehm...a tak wogóle to musze jeszcze kotyliony zrobić dla rodziców i dla rodziców chrzestnych takie na agrafki... musze ich zrobić 7 szt.
Stary 2012-05-18, 10:46   #2299
ladystar
Zakorzenienie

Lady Star

Zestawienie na 50 dni przed ślubem

kolor przewodni : złoto -biel

data 07.07.2012

MAMY :
  • orkiestra Zircus
  • sala
  • kosciol św. Trójcy
  • nauki - u Dominikanow Kraków
  • poradnia Marcyporęba
  • fotograf - Piotr G. - Rzeszów
  • kamerzysta - Daniel M. - Kraków
  • wódka - Finlandia
  • wina - sprowadzane z Francji
  • suknia - Gracja Byszyce
  • buty dla mnie x 3 : Vivienne Westwood Lady Dragon + Stradivarius + pudrowe baleronki
  • stanik - Dalia
  • fryzjer
  • makijaż
  • biżuteria dla mnie - allegro
  • samochód Mercedes Benz CLS
  • cukiernia
  • tort
  • projekt i wykonanie zaproszeń - ja
  • projekt menu, winietek, zawieszek - ja
  • obrączki z grawerem - klasyczne żółte złoto 6 mm - prezent
  • bukiet dla mnie- białe piwonie
  • pierwszy taniec Volver Volveremos
  • kurs tańca Skalski Dance School
  • dekoracja kościoła i samochodu
  • dekoracja sali - złota - w cenie
  • sukienka na poprawiny - F&F

do zrobienia/kupienia/zarezerwowania terminu:
  • ubranie dla TZ
  • szarfa dla mnie i druhen
  • zamówić/kupić kwiaty dla mnie i druhen
  • księga gości
  • welon
  • manicure
  • cos zamiast bolerka
  • kotyliony
  • tuby strzelajace
  • fotoksiążka dla rodzicow
  • podziękowania dla gości
  • transport dla gości
  • wykonac menu, menu drinkow, zawieszki na alkohol
  • rozmiescic gosci przy stolach
  • opracowac uklad na 1-wszy taniec
... itd. itd...

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inspiracje_2 kopia.jpg (115,7 KB, 86 załadowań)

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-05-18 o 19:18
Stary 2012-05-18, 10:48   #2300
Konto usunięte

Cytat:
dziekuje dziewczynki za opinnie... jeszcze mam do zrobienia 60szt.. bo wczoraj nic nie zrobiła dzisiaj raczej też nic nie zrobie ani jutro bo czeka mnie 2 dni sprzątania tej mojej wielkiej chałupki ehm...a tak wogóle to musze jeszcze kotyliony zrobić dla rodziców i dla rodziców chrzestnych takie na agrafki... musze ich zrobić 7 szt.
a z czego robiłaś te kotyliony?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Lady Star

data 07.07.2012

super zestawienie sprężaj poślady i załatwiaj resztę
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:51   #2301
sloneczko740
Rozeznanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34195457]a z czego robiłaś te kotyliony?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

super zestawienie sprężaj poślady i załatwiaj resztę [/QUOTE]
te co na zdjęciu???

z wstązki 6mm serduszka kupiłam w pasmanterii w długim pasku i one są do cięcia szpilki i nić monofilowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00203.jpg (255,1 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-05-18, 10:52   #2302
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Lady Star

data 07.07.2012

klask i:
Stary 2012-05-18, 10:52   #2303
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Jest nie z tej ziemi! Ma 64lata i jest wyjątkowo niecierpliwym człowiekiem. Parę lat temu, w sklepie, ekspedientka go zlewała i czytała gazetę. Więc jej zwrócił uwagę, że "Pani jest tu jak du.pa od srania: A ona, że jest cham. Na co rodziciel: "Gdybym był chamem, to bym powiedział, ze jestes stara głupia k****, ale, że nie jestem chamem, to nie powiem pani, ze jest pani stara, głupia k****" Babę zatkało, a ludzie z kolejko zaczęli bić brawo
Twój Tato został mym idolem Boski jest
Cytat:
czolgiem

zobaczysz bedzie zużyłam juz 3 opakowania i ludzie ciagle mnei pytaja czy zeby wybielalam , ja mam sensodyne whitening naprawde rewelacja

Gołąb tap model zrobil mi dzien
Też mi gołąb zrobił dzień
Cytat:
a jaki kupiliście samochodzik?

a ta u której byłaś?? może spróbuj podejście nr 2

kto zna niemiecki i może mi pomóc???
Co potrzebujesz duszyczko z tego Goebelswskiego języka?
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:52   #2304
Konto usunięte

Cytat:
te co na zdjęciu???

z wstązki 6mm serduszka kupiłam w pasmanterii w długim pasku i one są do cięcia szpilki i nić monofilowa
i ile Cię to wyniosło?
Stary 2012-05-18, 10:56   #2305
nena1984
Zakorzenienie

no Lady - super zestawienie Rety to straszne, że mamy tylko 50 dni na ogarnięcie tego wszystkiego. Zauważyłam, że chcesz welon taki, jak ja sobie zamówiłam (ten nieudany) - mam go w szafie, ale chyba nie będzie Ci pasował do sukni, bo jest ecru. Niestety nie ma opcji, żeby go tak ładnie umocować jak na zdjęciu, a szkoda bo zakochałam się w takim mocowaniu

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Niech się zespołu nie czepia! Będzie rewelacyjny! Potrafią grać a wokalistka tak śpiewa, że cud miód i malina. Poza nią śpiewa też jeden chłopak i wcale nie było źle. Mój też nie był do nich przekonany (bo nie są tani, bo ich wcześniej nie słyszeliśmy na żywo i może nie są tacy dobrzy itp. itd.) a po weselu powiedział, że gdybyśmy mieli jeszcze raz robić wesele to zespół byłby ten sam.
no i to mu cały czas mówię, że wizażanki były zachwycone

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Co potrzebujesz duszyczko z tego Goebelswskiego języka?
robaczku powiedz mi co to znaczy "mahnbescheid", bo w słowniku internetowym nie znajduje mi tego hasła. Sąd niemiecki wysłał do nas jakieś g*wno i nie raczył nawet przetłumaczyć

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:57   #2306
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Lady Star

data 07.07.2012

o maatkkoooo autentycznie rozbolał mnie żołądek..
w dniu Waszego ślubu ja już będę sikać po majtach
za zestawienie

Ja mam jeszcze tyle do załatwienia i nie mogę się do tego zabrać.
->Muszę zamówić w końcu ciasta dla gości bo oczywiście jestem daleko w lesie
-> dogadać się dokładnie z kamerzystą
-> zamówić autobus- szczęście że znajomy mamy ma firmę transportową
-> zadzwonić do krawcowej w sprawie sukienek dla druhen
Stary 2012-05-18, 10:57   #2307
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

piekna ksiega
Aaaale by mi taka pasowala Tylko droga troche

A ja dzisiaj znow nie wstalam na gielde, wiem wiem... jestem okropna i jest mi z tego powodu wstyd ale TZ zostal u mnie na noc, a ja tak uwielbiam jak zostaje i chcialam sie ta chwila cieszyc jak najdluzej
Pomijam fakt ze ostatnio nocuje u mnie 5/7 dni w tygodniu

Ciekawe jak tam Iceflower, czy udalo jej sie zdobyc odpowiednie kwiaty.

Widze ze rozmawialyscie o wybielaniu, ja uzywam bialej perly, ale bardzo rzadko obiecuje sobie ze od poniedzialku zaczne regularnie. I efekty w tej chwili sa minimalne.
Kiedys, kilka lat temu uzywalam opalescence i efekt byl super, wtedy zakladalam na cala noc chyba 15%, ale pomimo uzywania pasty na nadwrazliwosc to ona nie znikala. Do tego dziasla zaczely mnie bolec :/ wiec zrezygnowalam. Ale efekt byl

Stary 2012-05-18, 10:59   #2308
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
robaczku powiedz mi co to znaczy "mahnbescheid", bo w słowniku internetowym nie znajduje mi tego hasła. Sąd niemiecki wysłał do nas jakieś g*wno i nie raczył nawet przetłumaczyć
To nakaz zapłaty
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:59   #2309
(kicia)
Zakorzenienie

ladystar
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:59   #2310
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ze sprzątaniem mam to samo, póki co dzielę całe piętro z bratem, ja zawsze po sobie sprzątam itp, na bieżąco, a on od poniedziałku do soboty całą bieliznę z tygodnia rozrzuca bo łazience, mokrego ręcznika idiota nie rozwiesi na grzejniku łazienkowym, tylko zostawi na krześle, rzuci za drzwi, albo zwinie w kłębek i zostawi koło wanny. Dlatego ja w tygodniu kąpię się u mamy na dole bo po tym gnoju nie będę sprzątac. A przychodzi sobota i on nagle jedzie w bardzo ważnych załatwieniach o 9 z domu, a wraca o 15 gdzie ja już wszystko posprzątam. Proszę go o wyniesienie odkurzacza i poodkurzanie, to wynieie go, położy na środku korytarza i zamyka się w pokoju przed komputerem i TV. z tym, że w moim przypadku to już nie młody, bo 26 letni facet
No mój 20 ale jakbym czytała o nim. Tak jak piszesz nic po sobie nie potrafi zrobić. W tamtą sobotę rodzice pojechali do babci na cały dzień i mama mi mówi, żebym dała mu zupę bo ugotowała i sos do spagetti jest na kuchence. Ja powiedziałam jej, że nie jestem jego nianka,a ja nie jem bo mam diete. To cały dzień nic nie jadł. Nawet mu makaron dała na talerz i postawiła na stole, żeby tylko wlał zupe i zjadł. Dopiero jak mu powiedziałam koło 17 że może zupe by zjadł łaskawie to się zpaytał czy jest ciepła. No tak przecież od 9 rano to nie zdążyła wystygnąć...zagrzał sobie w jakimś mniejszym garnku i mowie mu, że ma posprzątać za sobą. Oczywiście powiedział, że zrobi i mama rano umyła po nim wszytsko. Jakbym go....

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2012-05-18 o 11:04
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości