|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Zaraz wypiję 1,5 l wody (niestety gazowanej) na raz
Coś mnie suszy,a % nie tknęłam...dziwne to, ale o 13 idę pić W kooońcu xD Ale max 2 piwka, bo przecież tak nie można.O 12 chyba obiad zjem, także bez II śń dzisiaj. Podobno najlepsza pora obiadowa, w której najlepiej trawimy składniki to 12-14. Dla mnie trochę wcześnie, ale cóż. Jak tak jadłam, to naprawdę fajnie trawiłam, czyli prawda to! Cocktail Gdzie fota?! ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
a teraz powinnaś opierdziel dostać, że takiego cudnego brzuszka się wstydzisz!!!![]() Ja też jem tych rzeczy mniej, w porównaniu z tym co to kiedyś było...o masakra, jak przypomnę sobie te czasy, to się dziwię, że nie pękłam
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
|
|
#2493 |
|
Przyczajenie
|
Taa....słodycze.....ja też się staram odzwyczaić,bo to właśnie przez nie tyłek i da tak bardzo ostatnio mi urosły...Co do innego jedzenia,to jadłam wszystko odtłuszczone,gotowane i max ograniczone węglowodane,aczkolwiek słodycze podjadane wieczorem zostały w mych obwodach na dłużej
dlatego doszłam do wniosku,że do duszy z takim odchudzaniem![]() A co do Tż....ta...ten błysk to jest to,szkoda tylko,że nie każdy problem da się zniwelować szpilkami ![]() Zooska czytałam Twoje posty odnośnie problemów z Tż...ja też to kiedyś przerabiałam,ale ten problem niestety wykończył nasz związek. To wcale nie znaczy,że Wam się nie może udać.Wiąże się to jednak z długą walką i na pewno też z jakimś cierpieniem. Ja mam zupełnie inny problem z Tż,ale rozumiem Cię doskonale,kiedy się kogoś kocha,ciężko kierować się tylko tym,co nam rozsądek podpowiada....Ja liczę na to,że czas pokaże mi właściwą drogę,ale czasami mam już tego wszystkiego dość.... |
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może z czasem nam się ułoży, a jak nie...to nie będzie to koniec całego świata, ale nasz mały prywatny na pewno. Nie rozumiem, czemu ludzie nie mogą być po prostu normalni?!
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś to całą czekolade na raz zjadałam, czy kupowałam 30dag ciastek Teraz to selekcja
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam bułkę maślaną z margaryną i 15dag płatków fit grain
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
A ja własnie pije kawe i zajadam sie batonikiem chocapic
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-05-18 o 12:07 |
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj:
1.bułka z serem i szynka 2.kanapka wiem wiem za duzo chleba znowu, ale niestety nie zdazylabym nic innego zrobic rano do pracy3. ziemniaczki z jajkiem sadzonym i serkiem ze szczypiorkiem i nie wiem co dalej
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
hej kwiatuszki
![]() Ale mi się dzisiaj ciężko z wyra wstawało.... jeny! a była godzina 11.... wczoraj zresztą było to samo ale wstawałam o 10. Muszę się szybciej wieczorem spać kłaść to może będzie lepiej.... Zjadłam Just Fity z otrębami i mlekiem i nie długo czas na kawkę Na dworze dziś słoneczko świeci ale pewnie nadal jest zimno :/ ponoć od jutra ma się zacząć ocieplać i w poniedziałek 26 stopni u mnie zapowiadają. Wstawię zaraz pranie i zacznę się szykować na tą impreze w przedszkolu dzisiaj a potem na urodziny lecę do męża chrześniaka. Jeszcze prezentu nawet nie kupiłam po drodze coś kupię jakąś zabawkę i słodycze on dopiero 3 lata kończy to nie trzeba wysilać się z prezentami Waga u mnie stoi bo okres nie rozkręca się.... brzuch leciutko pobolewa, cycki dalej napieprzają i są z 2 rozmiary większe ale normalnego okresu nie mam.... tylko takie brązowe upławy... no ale ostatnio ciagle tak mam że zanim dostanę okres to tydzień jakieś krwiste upławy mam i przez to mój okres trwa 2 tygodnie!!!!!!!!!!!! Mam tego serdecznie wszystkiego już dość! tego popier...... okresu i wszystkiego co się z nim wiąże. Szału można dostać
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail weź Ty wariatko na co narzekasz
brzuszek jak marzenie, zero boczków, zazdroszczę, bo boki to moja zmora :/Laseczka ![]() Monia u mnie też słonko ale za ciepło nie jest, wiatr taki chłodny :/ Widzę dziś też będziesz zabiegana najpierw impreza w przedszkolu, później urodziny
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh ja was nie rozumiem ![]() Właśnie mama mi zmierzyła włosy mam 84cm ciekawe z iloma wrócę od fryzjera
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-05-18 o 12:32 |
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail Ty chyba ślepa jesteś
ciekawe gdzie je masz :p bo ja nie widzę mi się bardzo podoba Twoja figurka
|
#2504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuszek jest bardzo ładny, nie widzę na nim żadnego tłuszczu naprawdę nie masz na co narzekać. A to że masz bułeczkę jak siedzisz to przecież nic strasznego zdecydowana większość ludzi taką bułeczkę ma, ja też oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
TŻ skoro przychodzi do Ciebie to tym bardziej nie widzę powodu dla którego musiałabyś wychodzić na dwór Chester to jeszcze młody jest, ma dopiero 8 miesięcy i sporo rzeczy jeszcze nie widział dlatego tak się boi a ten Twój psiak to niezły agent z niego hehe za bramką odważny bo wie, że nikt mu nic nie zrobi cwaniaczek Nad strojem pomyślę jeszcze. Jak już to w czerwcu dopiero bym go kupowała dopiero Widzę, że wesoło masz w łózeczku i trochę tłocznie hehehe Ale przynajmniej ma Cie tam kto grzać ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Ja mam na odwrót własnie słodycze mogłyby nie istnieć dla mnie ale fast foody lubię tyle, że od czasu do czasu. Codziennie nie potrafiłabym tego jeść. Faktycznie na noc jak się nie je to rano brzuszek jest boski A jeszcze jak się z rana wypróżni to mój jest aż wklęsły hehe ale wystarczy coś zjeść i już jest sporawy :/ Co do mojego zdjęcia to ważyłam na nim 57,0 kg. Teraz ważę 60,1 więc już inaczej wyglądam..... te 3 kg sporo zmieniły. Mi wszystko idzie w dupe i uda niestety.... No i dlatego nadal się odchudzam bo chcę znowu wazyć te 57 a nie 60.... Hehehe ciekawie by to wyglądało jakbym latem chodziła po mieście w stroju hahaha ludzie to by mnie nieźle obgadali.... Faceci kochają szpilki u kobiet mój mąż też lubi ale nie u mnie na nogach bo wtedy jestem o jakieś 7 cm wyższa od niego hehe
|
|
#2505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także sie nie martw ![]() Laseczka to ja BYŁAM w tym stroju rok temu.... teraz mam 3 kg więcej i nie jest juz tak ładnie :/ Widzę, że razem cierpimy na tą chorobę - zanik cycek Taka sama pogoda i u mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Że co???? jak można wypić 1,5 l gazowanej na raz??? Ja biorę 3 łyki i mam dość Ty serio piszesz??? ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Dzisiaj znowu pobiegam troche a raczej pojeżdżę na spacerki to za zimno :/ a chrześniak męża mieszka dosyć daleko więc na piechotę nie da rady Ale szczerze Ci powiem że wolałabym w domku posiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
normalnie boli mnie to że tak cierpisz.. chciałabym Cie normalnie przytulić ale nie mam jak Mam nadzieję że z czasem będzie coraz lepiej, że czas zagoi rany Czekamy tu na Ciebie i wagą się nie martw, szybciutko to zgubisz Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
84! wow! Ile chcesz obciąć????
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a mierzyłaś od czoła w dół? czy jak ?
Fest masz długie te włosiska zazdraszczam ![]() Monia teraz też jesteś laseczka Tak tak mam tą samą chorobę - zanik cycek
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak ja też cierpie na TBC- totalny brak cycek
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od czoła w tył głowy? ale głowe trzymasz prosto czy odchylasz do tyłu? Mi mąz ostatnio mierzył od czubka głowy w dół i wyszło nam 63 cm a mam włosy już do pasa. No kurde sama nie wiem jak je mierzyć.
|
|
#2510 |
|
amor vincit omnia
|
mierzy się od początku włosa do końca, czyli tak Monia jak mąż Ci mierzył
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-05-18 o 13:57 |
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ja też mierzę od czoła do tyłu głowy
zaczesuję włosy do tyłu głowę trzymam normalnie prosto i Tż mi mierzy tak przez środek do końca włosów ![]() Haha to wszystkie trzy na to cierpimy ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Eldo ale ja mam pocieniowane włosy i za każdym razem jak Tż mi tak mierzył to wychodziło inaczej. A tak jak mi mierzy od czoła w dół to zawsze jest prawidłowy wynik, taki sam ile razy by nie mierzył i wiem jaki mam miesięczny przyrost
|
#2512 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
tj. wybiera się konkretne pasmo, np wycieniowane przy uchu- no wybierasz sobie i zawsze mierzysz w tym samym miejscu. no ale każdy mierzy po swojemu, zawsze tak będzie i nie ma co się zastanawiać jak się powinno bo tot ka jak z mierzeniem centymetrów ciała- każdy ianczje meirzy, byle dana osoba była wierna miejscu i psosobowi pomiaru jaki zawsze stosuje |
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od czubka głowy w dół to są własnie te najdłuższe. No bo mierząc od czoła w tył to mierzymy razem z głową a to nie daje prawidłowego wyniku przecież - moim zdaniem
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo dokładnie
mi tam bez różnicy ile mają centymetrów ważne, żeby rosły i były długie a swoim sposobem mierzę bo tak najwygodniej mojemu Tż i zawsze wiem dokładnie ile urosły a ile mają to już nie jest aż tak ważne
|
#2515 |
|
amor vincit omnia
|
tak jak mówię- kazdy mierzy inaczej i zawsze tak będzie, ze wszystkim... byle osobiście mierzyć zawsze według ustaqlonego przez siebie schematu, wtedy też wynik będzie prawidłowy
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko że ja się zawsze zastanawiałam dlaczego mi tak mało cm wychodzi skoro mam takie długie włosy
a dziewczynom wychodziło tak dużo No ale już wszystko jasne Ja się szykuje na tą impreze do przedszkola a zaraz po tym jadę na te urodziny... no i mam problem - Jak się kurde ubrać? no masakra po prostu Idę gapić się na moją szafke z ciuchami - może mnie olśni i coś wymyślę.... to do wieczorka laseczki, miłego dnia
|
#2517 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja wracam po dłuższej nieobecności, bo wypadł wyjazd z TŻ W niedzielę się zważę, żeby sprawdzić czy coś wzrosło, bo z dietą tragicznie nawet nie bedę opowiadać co i jak bo aż wstyd Maminka bardzo mi przykro z powodu taty wiem, że teraz żadne słowa nie dodadzą Ci otuchy, potrzebny jest czas, ale jesteśmy z Toba ![]() Cocktail ale masz ogrooooomny brzuch.... No rzeczywiście i jeszcze ta talia... Monia przepiękny ten Twój kotek !! A co do stroju to podoba mi się, na pewno Ci będzie pasował ![]() Medzik nie mogę się doczekać efektu Ja dziś farbuje castingiem jasny brąz, bo po kąpieli rozjaśniającej mam kilka kolorów, jak zwiążę w koka, to od spodu mam sam rudy Muszę to wyrównać i wtedy już dam im spokój, bo ten szampon zawsze ładnie mi się spłukiwał, więc odrostów raczej nie bedzie. Będę tylko odświeżać co jakiś czas ![]() Zosia Łobuzie Tyle Ci napisze ![]() Matkooo taka jestem zmęczona, że tragedia, chyba pójdę dziś spać o 20 Impreza od poniedziałku do czwartku jednak wykańcza ![]() Witam nowe dziewczyny
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-05-18 o 15:43 |
|
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Losing ja sama ciekawa jestem co mi wyjdzie na tej głowie
chciałabym, żeby efekt był taki jaki chcę ![]() Cocktail idziesz dziś w końcu do fryzjera ?
|
#2520 |
|
Zadomowienie
|
Medzik a ja właśnie zmyłam castinga, trzymałam chyba 15 minut, teraz siedzę z kallosem i z kroplą olejku ze słodkich migdałów
Ciemno wyszły włoski, no ale ważne, że jest brąz, zobaczymy jak wyschną
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

Coś mnie suszy,a % nie tknęłam...dziwne to, ale o 13 idę pić
W kooońcu xD Ale max 2 piwka, bo przecież tak nie można.

ja uwielbiam ale szczerze sie po mału odzwyczajam bo w prównaniu co kiedyś pochłaniałam to teraz pikuś
a teraz powinnaś opierdziel dostać, że takiego cudnego brzuszka się wstydzisz!!!

dlatego doszłam do wniosku,że do duszy z takim odchudzaniem
Teraz to selekcja 

eh ja was nie rozumiem
naprawdę nie masz na co narzekać. A to że masz bułeczkę jak siedzisz to przecież nic strasznego

no masakra po prostu