Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 10:44   #2491
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Zaraz wypiję 1,5 l wody (niestety gazowanej) na raz Coś mnie suszy,a % nie tknęłam...dziwne to, ale o 13 idę pić W kooońcu xD Ale max 2 piwka, bo przecież tak nie można.

O 12 chyba obiad zjem, także bez II śń dzisiaj. Podobno najlepsza pora obiadowa, w której najlepiej trawimy składniki to 12-14. Dla mnie trochę wcześnie, ale cóż. Jak tak jadłam, to naprawdę fajnie trawiłam, czyli prawda to!

Cocktail Gdzie fota?!

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Specjalnie dla Ciebie wrzucam
Bułeczki, czekoladki mmmm ja uwielbiam ale szczerze sie po mału odzwyczajam bo w prównaniu co kiedyś pochłaniałam to teraz pikuś
No j właśnie brzuch to płaski to mam tylko po obudzeniu haha
Dziękuję a teraz powinnaś opierdziel dostać, że takiego cudnego brzuszka się wstydzisz!!!

Ja też jem tych rzeczy mniej, w porównaniu z tym co to kiedyś było...o masakra, jak przypomnę sobie te czasy, to się dziwię, że nie pękłam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:45   #2492
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Zaraz wypiję 1,5 l wody (niestety gazowanej) na raz Coś mnie suszy,a % nie tknęłam...dziwne to, ale o 13 idę pić W kooońcu xD Ale max 2 piwka, bo przecież tak nie można.

O 12 chyba obiad zjem, także bez II śń dzisiaj. Podobno najlepsza pora obiadowa, w której najlepiej trawimy składniki to 12-14. Dla mnie trochę wcześnie, ale cóż. Jak tak jadłam, to naprawdę fajnie trawiłam, czyli prawda to!

Cocktail Gdzie fota?!

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Dziękuję a teraz powinnaś opierdziel dostać, że takiego cudnego brzuszka się wstydzisz!!!

Ja też jem tych rzeczy mniej, w porównaniu z tym co to kiedyś było...o masakra, jak przypomnę sobie te czasy, to się dziwię, że nie pękłam
Mnie po sosie czosnkowym zawsze tak suszy jakbym mega kaca miała nie wiem dlaczego

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:48   #2493
Ameli83
Przyczajenie

Taa....słodycze.....ja też się staram odzwyczaić,bo to właśnie przez nie tyłek i da tak bardzo ostatnio mi urosły...Co do innego jedzenia,to jadłam wszystko odtłuszczone,gotowane i max ograniczone węglowodane,aczkolwiek słodycze podjadane wieczorem zostały w mych obwodach na dłużejdlatego doszłam do wniosku,że do duszy z takim odchudzaniem

A co do Tż....ta...ten błysk to jest to,szkoda tylko,że nie każdy problem da się zniwelować szpilkami

Zooska czytałam Twoje posty odnośnie problemów z Tż...ja też to kiedyś przerabiałam,ale ten problem niestety wykończył nasz związek. To wcale nie znaczy,że Wam się nie może udać.Wiąże się to jednak z długą walką i na pewno też z jakimś cierpieniem.
Ja mam zupełnie inny problem z Tż,ale rozumiem Cię doskonale,kiedy się kogoś kocha,ciężko kierować się tylko tym,co nam rozsądek podpowiada....Ja liczę na to,że czas pokaże mi właściwą drogę,ale czasami mam już tego wszystkiego dość....
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:52   #2494
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Zooska czytałam Twoje posty odnośnie problemów z Tż...ja też to kiedyś przerabiałam,ale ten problem niestety wykończył nasz związek. To wcale nie znaczy,że Wam się nie może udać.Wiąże się to jednak z długą walką i na pewno też z jakimś cierpieniem.
Ja mam zupełnie inny problem z Tż,ale rozumiem Cię doskonale,kiedy się kogoś kocha,ciężko kierować się tylko tym,co nam rozsądek podpowiada....Ja liczę na to,że czas pokaże mi właściwą drogę,ale czasami mam już tego wszystkiego dość....
A no widzisz, nie wszystko zawsze musi się pięknie układać. Problemy są i zawsze będą, niestety z takiego założenia wychodzę, bo bądź co bądź jest prawdziwe
Może z czasem nam się ułoży, a jak nie...to nie będzie to koniec całego świata, ale nasz mały prywatny na pewno.

Nie rozumiem, czemu ludzie nie mogą być po prostu normalni?!

Stary 2012-05-18, 10:54   #2495
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
A no widzisz, nie wszystko zawsze musi się pięknie układać. Problemy są i zawsze będą, niestety z takiego założenia wychodzę, bo bądź co bądź jest prawdziwe
Może z czasem nam się ułoży, a jak nie...to nie będzie to koniec całego świata, ale nasz mały prywatny na pewno.

Nie rozumiem, czemu ludzie nie mogą być po prostu normalni?!
Ja tez tego nie rozumiem...niestety coraz wiecej osob ma nawalone we łbie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-18, 11:16   #2496
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cudny to on nie jest dopiero nad tym pracuje

Ja kiedyś to całą czekolade na raz zjadałam, czy kupowałam 30dag ciastek Teraz to selekcja
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 11:54   #2497
zooska
Zakorzenienie

Zjadłam bułkę maślaną z margaryną i 15dag płatków fit grain

Stary 2012-05-18, 12:02   #2498
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłam bułkę maślaną z margaryną i 15dag płatków fit grain
A ja własnie pije kawe i zajadam sie batonikiem chocapic

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-05-18 o 12:07
Stary 2012-05-18, 12:07   #2499
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj:
1.bułka z serem i szynka
2.kanapka wiem wiem za duzo chleba znowu, ale niestety nie zdazylabym nic innego zrobic rano do pracy
3. ziemniaczki z jajkiem sadzonym i serkiem ze szczypiorkiem
i nie wiem co dalej

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-18, 12:12   #2500
monika01011986
Zakorzenienie

hej kwiatuszki
Ale mi się dzisiaj ciężko z wyra wstawało.... jeny! a była godzina 11.... wczoraj zresztą było to samo ale wstawałam o 10. Muszę się szybciej wieczorem spać kłaść to może będzie lepiej....
Zjadłam Just Fity z otrębami i mlekiem i nie długo czas na kawkę
Na dworze dziś słoneczko świeci ale pewnie nadal jest zimno :/ ponoć od jutra ma się zacząć ocieplać i w poniedziałek 26 stopni u mnie zapowiadają.
Wstawię zaraz pranie i zacznę się szykować na tą impreze w przedszkolu dzisiaj a potem na urodziny lecę do męża chrześniaka. Jeszcze prezentu nawet nie kupiłam po drodze coś kupię jakąś zabawkę i słodycze on dopiero 3 lata kończy to nie trzeba wysilać się z prezentami
Waga u mnie stoi bo okres nie rozkręca się.... brzuch leciutko pobolewa, cycki dalej napieprzają i są z 2 rozmiary większe ale normalnego okresu nie mam.... tylko takie brązowe upławy... no ale ostatnio ciagle tak mam że zanim dostanę okres to tydzień jakieś krwiste upławy mam i przez to mój okres trwa 2 tygodnie!!!!!!!!!!!! Mam tego serdecznie wszystkiego już dość! tego popier...... okresu i wszystkiego co się z nim wiąże. Szału można dostać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 12:22   #2501
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail weź Ty wariatko na co narzekasz brzuszek jak marzenie, zero boczków, zazdroszczę, bo boki to moja zmora :/
Laseczka

Monia u mnie też słonko ale za ciepło nie jest, wiatr taki chłodny :/
Widzę dziś też będziesz zabiegana najpierw impreza w przedszkolu, później urodziny
Stary 2012-05-18, 12:27   #2502
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail weź Ty wariatko na co narzekasz brzuszek jak marzenie, zero boczków, zazdroszczę, bo boki to moja zmora :/
Laseczka

Widzę dziś też będziesz zabiegana najpierw impreza w przedszkolu, później urodziny
Właśnie mam boczki eh ja was nie rozumiem

Właśnie mama mi zmierzyła włosy mam 84cm ciekawe z iloma wrócę od fryzjera

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-05-18 o 12:32
Stary 2012-05-18, 12:31   #2503
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail Ty chyba ślepa jesteś ciekawe gdzie je masz :p bo ja nie widzę mi się bardzo podoba Twoja figurka
Stary 2012-05-18, 12:46   #2504
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No w końcu słoneczko u nam

A ja dzisiaj sie zważyłam z wielką nadzieją, że chociaż 0,1kg spadło a tu co d.upa idealnie tyle samo co w poniedziałek czyli 56,1kg ale mam nadzieje że po wizycie w wc spadłoby troche. Zrobiłam tez zdjecia mojego ranego bebola to wrzuce później do albumu
u mnie też dzisiaj słoneczko ale nadal chłodno
Brzuszek jest bardzo ładny, nie widzę na nim żadnego tłuszczu naprawdę nie masz na co narzekać. A to że masz bułeczkę jak siedzisz to przecież nic strasznego zdecydowana większość ludzi taką bułeczkę ma, ja też oczywiście

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia areszt domowy? daj mi chociaż jednodniową przepustkę Ale Tż i tak do mnie przyjdzie w sobotę i niedzielę to nie mam po co wychodzić a Chester to widzę taki jak i mój pies tchórz, mój to za bramką szczeka a jak wyjdzie na ulicę to się chowa za mną
Wiesz co strój to jest nie w moim guście zupełnie, ale do Ciebie by pasował bo Ty taka opalona zawsze i będzie to ładnie podkreślał

Ja się dziś w końcu wyspałam. Na wadze 51,1kg także bez zmian. Może jakbym zaczęła ćwiczyć to by coś ruszyło Dziś pokręcę hh przynajmniej. Idę teraz jeszcze poleżę bo zimno mi trochę, jeżeli będzie miejsce bo już są tam 2 koty i pies
Niema przepustek! Musisz wyzdrowieć i koniec! TŻ skoro przychodzi do Ciebie to tym bardziej nie widzę powodu dla którego musiałabyś wychodzić na dwór
Chester to jeszcze młody jest, ma dopiero 8 miesięcy i sporo rzeczy jeszcze nie widział dlatego tak się boi a ten Twój psiak to niezły agent z niego hehe za bramką odważny bo wie, że nikt mu nic nie zrobi cwaniaczek
Nad strojem pomyślę jeszcze. Jak już to w czerwcu dopiero bym go kupowała dopiero
Widzę, że wesoło masz w łózeczku i trochę tłocznie hehehe Ale przynajmniej ma Cie tam kto grzać

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
A wy tak od rana o takich smakołykach

Dla mnie pizza.kebab itp. rzeczy mogą nie istnieć, aczkolwiek słodycze to moja zmora Drożdżówki,batoniki,ciast eczka,czekoladki....hmmm. ..mogłabym się dać za nie pokroić...ale walczę ze swoimi słabościami!!!!

Jestem z siebie dumna,bo wczoraj po 19 już niczego nie jadłam i dziś rano obudziłam się z płaskim brzuchemnormalni e szok!dlatego szkoda mi teraz znów wrócić do wieczornego objadania i wyrzutów sumienia

Monia,normalnie zaniemówiłam widząc Twoje zdjęciedziewczyno,i Ty się nadal odchudzasz!!!!!!??????Gdy bym miała takie ciało,to nakupowałabym sobie kilka strojów kąpielowych,bo chyba tylko w nich chodziłabym latem

Ja też uwielbiam balerinki i do tego legginsy,chociaż kiedy wkładam szpilki,to mój Tż ma taki błysk w oku,że od czasu do czasu się na to zdobywam

Ja mam na odwrót własnie słodycze mogłyby nie istnieć dla mnie ale fast foody lubię tyle, że od czasu do czasu. Codziennie nie potrafiłabym tego jeść.
Faktycznie na noc jak się nie je to rano brzuszek jest boski A jeszcze jak się z rana wypróżni to mój jest aż wklęsły hehe ale wystarczy coś zjeść i już jest sporawy :/

Co do mojego zdjęcia to ważyłam na nim 57,0 kg. Teraz ważę 60,1 więc już inaczej wyglądam..... te 3 kg sporo zmieniły. Mi wszystko idzie w dupe i uda niestety....
No i dlatego nadal się odchudzam bo chcę znowu wazyć te 57 a nie 60....
Hehehe ciekawie by to wyglądało jakbym latem chodziła po mieście w stroju hahaha ludzie to by mnie nieźle obgadali.... na szczęscie nigdy bym się nie odważyła na takie coś choć widziałam już takie gwiazdy na mieście

Faceci kochają szpilki u kobiet mój mąż też lubi ale nie u mnie na nogach bo wtedy jestem o jakieś 7 cm wyższa od niego hehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-18, 13:16   #2505
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki zważyłam się dziś, bo przez weekend znów pewnie mi przybędzie i nie przekonam się czy coś spadło. Na wadze dziś 48,3 kg także spadło tylko o 0,2 kg, a ja chcę, żeby było równo 48 albo najlepiej 47,8-47,9

Monia Jaka Ty laseczka jesteś w tym stroju a co do cycek to ja też płaska jestem

U mnie w końcu dziś ładniejsza pogoda i słońce pewnie za ciepło nie jest ale dobrze chociaż, że słoneczko świeci
Madziu od poniedziałku zaczniesz dietkę i do piatku będzie już pewnie 47,8 także sie nie martw

Laseczka to ja BYŁAM w tym stroju rok temu.... teraz mam 3 kg więcej i nie jest juz tak ładnie :/
Widzę, że razem cierpimy na tą chorobę - zanik cycek

Taka sama pogoda i u mnie

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Zaraz wypiję 1,5 l wody (niestety gazowanej) na raz
Że co???? jak można wypić 1,5 l gazowanej na raz??? Ja biorę 3 łyki i mam dość Ty serio piszesz???

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ja na dworze nie byłam ale jak uchyliłam okno to zmarzłam....

Dzisiaj znowu pobiegam troche a raczej pojeżdżę na spacerki to za zimno :/ a chrześniak męża mieszka dosyć daleko więc na piechotę nie da rady Ale szczerze Ci powiem że wolałabym w domku posiedzieć

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ja dopiero teraz jak coś tam podczytałam Waszego spamowania to dotarło do mnie jak bardzo mi się za Wami przykrzyło. Moje samopoczucie bardzo różne. Generalnie nie dociera do mnie, że taty nie ma a jak dotrze to łzy same lecą, widzę go w szpitalu w niedziele jak już się kończył ... serce się kraje.
Jeśłi chodzi o odchudzanie to na wadze już było 69 kg ale przez stres i to, że prawie nie jadłąm to po pogrzebie jak zaczęłam nadrabiać fast foody i słodkości jest dzisiaj 72,5 kg ale myśle, że do jutra będzie mniej bo na samą noc dużo zjadłam. Wiem, że nie popieracie tego ale dzisiaj i jutro trochę się przegłodzę żeby się skurczył mi żołądek bo żarłąbym na okrągło a od niedzieli lub poniedziałku jak w temacie wątku Postaram się tutaj zaglądać codziennie na tyle na ile moje dzieciaczki pozwolą. Uwielbiam Was normalnie
Kochana strasznie mi przykro normalnie boli mnie to że tak cierpisz.. chciałabym Cie normalnie przytulić ale nie mam jak
Mam nadzieję że z czasem będzie coraz lepiej, że czas zagoi rany Czekamy tu na Ciebie i wagą się nie martw, szybciutko to zgubisz
Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Właśnie mam boczki eh ja was nie rozumiem

Właśnie mama mi zmierzyła włosy mam 84cm ciekawe z iloma wrócę od fryzjera
jakbyś miała boczki to by Ci odstawały a ja widzę, że masz wszystko równiutko

84! wow! Ile chcesz obciąć????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-18, 13:24   #2506
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

jakbyś miała boczki to by Ci odstawały a ja widzę, że masz wszystko równiutko

84! wow! Ile chcesz obciąć????
Chce wyrównać bo mam ściete do V i na koncu takie piórka nie podoba mi sie tak
Stary 2012-05-18, 13:33   #2507
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a mierzyłaś od czoła w dół? czy jak ?
Fest masz długie te włosiska zazdraszczam

Monia teraz też jesteś laseczka
Tak tak mam tą samą chorobę - zanik cycek
Stary 2012-05-18, 13:34   #2508
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a mierzyłaś od czoła w dół? czy jak ?
Fest masz długie te włosiska zazdraszczam

Monia teraz też jesteś laseczka
Tak tak mam tą samą chorobę - zanik cycek
Zaczesałam wszystkie do tylu i od czoła mierzyłam w tył głowy.
Tak tak ja też cierpie na TBC- totalny brak cycek
Stary 2012-05-18, 13:51   #2509
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczesałam wszystkie do tylu i od czoła mierzyłam w tył głowy.
Tak tak ja też cierpie na TBC- totalny brak cycek

Od czoła w tył głowy? ale głowe trzymasz prosto czy odchylasz do tyłu?
Mi mąz ostatnio mierzył od czubka głowy w dół i wyszło nam 63 cm a mam włosy już do pasa. No kurde sama nie wiem jak je mierzyć.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-18, 13:54   #2510
Eldo_rado
amor vincit omnia

mierzy się od początku włosa do końca, czyli tak Monia jak mąż Ci mierzył nietrudno zmierzyć prawidłowo, wystarczy właśnie kogoś poprosić o pomoc, wtedy nie ma problemu i widać gdzie włos się zaczyna a gdzie kończy. różne taktyki są i rózne szkoły, byle mierzyć od miejsca gdzie włos się styka z głową do końcówki

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-05-18 o 13:57
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:57   #2511
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja też mierzę od czoła do tyłu głowy zaczesuję włosy do tyłu głowę trzymam normalnie prosto i Tż mi mierzy tak przez środek do końca włosów
Haha to wszystkie trzy na to cierpimy

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Eldo ale ja mam pocieniowane włosy i za każdym razem jak Tż mi tak mierzył to wychodziło inaczej. A tak jak mi mierzy od czoła w dół to zawsze jest prawidłowy wynik, taki sam ile razy by nie mierzył i wiem jaki mam miesięczny przyrost
Stary 2012-05-18, 14:00   #2512
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Eldo ale ja mam pocieniowane włosy i za każdym razem jak Tż mi tak mierzył to wychodziło inaczej. A tak jak mi mierzy od czoła w dół to zawsze jest prawidłowy wynik, taki sam ile razy by nie mierzył i wiem jaki mam miesięczny przyrost
w takim wypadku jest zasada pasma kontrolnego którą stosują osoby z długim stażem w zapuszczaniu i stosujace liczne terapie na porost tj. wybiera się konkretne pasmo, np wycieniowane przy uchu- no wybierasz sobie i zawsze mierzysz w tym samym miejscu. no ale każdy mierzy po swojemu, zawsze tak będzie i nie ma co się zastanawiać jak się powinno bo tot ka jak z mierzeniem centymetrów ciała- każdy ianczje meirzy, byle dana osoba była wierna miejscu i psosobowi pomiaru jaki zawsze stosuje
Stary 2012-05-18, 14:04   #2513
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
mierzy się od początku włosa do końca, czyli tak Monia jak mąż Ci mierzył nietrudno zmierzyć prawidłowo, wystarczy właśnie kogoś poprosić o pomoc, wtedy nie ma problemu i widać gdzie włos się zaczyna a gdzie kończy. różne taktyki są i rózne szkoły, byle mierzyć od miejsca gdzie włos się styka z głową do końcówki
No własnie też mi sie tak wydaje że od początku włosa do jego końca a od czubka głowy w dół to są własnie te najdłuższe.
No bo mierząc od czoła w tył to mierzymy razem z głową a to nie daje prawidłowego wyniku przecież - moim zdaniem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-18, 14:06   #2514
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo dokładnie mi tam bez różnicy ile mają centymetrów ważne, żeby rosły i były długie a swoim sposobem mierzę bo tak najwygodniej mojemu Tż i zawsze wiem dokładnie ile urosły a ile mają to już nie jest aż tak ważne
Stary 2012-05-18, 14:07   #2515
Eldo_rado
amor vincit omnia

tak jak mówię- kazdy mierzy inaczej i zawsze tak będzie, ze wszystkim... byle osobiście mierzyć zawsze według ustaqlonego przez siebie schematu, wtedy też wynik będzie prawidłowy
Stary 2012-05-18, 14:17   #2516
monika01011986
Zakorzenienie

Tylko że ja się zawsze zastanawiałam dlaczego mi tak mało cm wychodzi skoro mam takie długie włosy a dziewczynom wychodziło tak dużo
No ale już wszystko jasne

Ja się szykuje na tą impreze do przedszkola a zaraz po tym jadę na te urodziny... no i mam problem - Jak się kurde ubrać? no masakra po prostu
Idę gapić się na moją szafke z ciuchami - może mnie olśni i coś wymyślę.... to do wieczorka laseczki, miłego dnia

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-18, 15:41   #2517
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej Ja wracam po dłuższej nieobecności, bo wypadł wyjazd z TŻ W niedzielę się zważę, żeby sprawdzić czy coś wzrosło, bo z dietą tragicznie nawet nie bedę opowiadać co i jak bo aż wstyd

Maminka bardzo mi przykro z powodu taty wiem, że teraz żadne słowa nie dodadzą Ci otuchy, potrzebny jest czas, ale jesteśmy z Toba

Cocktail ale masz ogrooooomny brzuch.... No rzeczywiście i jeszcze ta talia...

Monia przepiękny ten Twój kotek !! I jaki ogromny A co do stroju to podoba mi się, na pewno Ci będzie pasował

Medzik nie mogę się doczekać efektu Ja dziś farbuje castingiem jasny brąz, bo po kąpieli rozjaśniającej mam kilka kolorów, jak zwiążę w koka, to od spodu mam sam rudy Muszę to wyrównać i wtedy już dam im spokój, bo ten szampon zawsze ładnie mi się spłukiwał, więc odrostów raczej nie bedzie. Będę tylko odświeżać co jakiś czas

Zosia Łobuzie Tyle Ci napisze

Matkooo taka jestem zmęczona, że tragedia, chyba pójdę dziś spać o 20 Impreza od poniedziałku do czwartku jednak wykańcza

Witam nowe dziewczyny

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-05-18 o 15:43
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 16:12   #2518
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Od czoła w tył głowy? ale głowe trzymasz prosto czy odchylasz do tyłu?
Mi mąz ostatnio mierzył od czubka głowy w dół i wyszło nam 63 cm a mam włosy już do pasa. No kurde sama nie wiem jak je mierzyć.
Głowe trzymam prosto

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Cocktail ale masz ogrooooomny brzuch.... No rzeczywiście i jeszcze ta talia...
Stary 2012-05-18, 16:37   #2519
meeedzik
Zakorzenienie

Losing ja sama ciekawa jestem co mi wyjdzie na tej głowie chciałabym, żeby efekt był taki jaki chcę

Cocktail idziesz dziś w końcu do fryzjera ?
Stary 2012-05-18, 16:44   #2520
LosingMyWay
Zadomowienie

Medzik a ja właśnie zmyłam castinga, trzymałam chyba 15 minut, teraz siedzę z kallosem i z kroplą olejku ze słodkich migdałów Ciemno wyszły włoski, no ale ważne, że jest brąz, zobaczymy jak wyschną
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości