Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 00:55   #2581
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Monia ja już zafarbowałam jasnym brązem, tylko wyszedł ciemno, no ale wiem że się wypłucze i czekam niecierpliwie Ważne, że to juz brąz a nie czarny, bo miałam go dość A z TŻ byliśmy w mieście gdzie studiuje, nie chciało mi się siedzieć w domu to go odwiedziłam

Poszłabym się zważyć, ale wage ma babcia i z niej korzystam, a nic mnie bardziej nie wkurza jak stoi nade mną, patrzy ile ważę i komentuje: "Boże jak Ty mało ważysz, za mało i jeszcze się odchudzasz, o Jezu" Bo oczywiście babcia uważa, że nie jem NIC bo przecież według babć nie można się zdrowo odchudzać jedząc normalnie
ooo pokaż fotke ja się zastanawiam nad jasnym brązem więc ciekawa jestem jak to wygląda w praktyce. Czarnego też mam dość i nigdy nie wrócę do tego koloru raczej.

hehehe Babcia to widzę niezła aparatka! heheheh no ale wszystkie babcie takie już są moja też !!!

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zrobiłam parę zdjęć, ale tylko te dwa się nadawały do pokazania

Madziulkooooo Ty moja! Bardzo ładnie Ci w tym kolorku, no bo ogólnie śliczna jesteś więc kolor włosów ma małe znaczenie ale jakby były ciutek jaśniejsze to jakoś by tak lepiej było ja się chyba po prostu przyzwyczaiłam za bardzo do twojego blondu za długo już Cie znam jako blondynkę

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj staram się przestawić na dietkę bo wczoraj lipa. Dzisiaj było
Ś: dwa jajca sadzone (nie miałam chleba ciemnego wiec same zjadłam) i kawa z cukrem
IIŚ: pół drożdżówki (byłąm w mieście i nie miałąm co chapnąć)
O: zanim zrobiłam zjadłam dwa ciaska kruche z marmoladą i takiego mini rogalika dropżdżowego a sam obiad to worek kaszy gryczanaej z piersią kurczaka i sosem uncle beans
Będzie tylko kolacja - twarożek ze szczypiorkiem
kochana jest dobrze nie martw się z każdym dniem będzie jeszcze lepiej zobaczysz

---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Cześć, podczytuję Was już od pewnego czasu. nie raz Wasze posty/zdjęcia były dla mnie dużą motywacją i mobilizacją

Staram się prowadzić zdrowy tryb życia, jak i zdrowo się odżywiać Wiadomo, czasem nie wychodzi i zdarzają się dni gdy mocno sobie pofolguję ale później zwykle wracam na właściwy tor
Ostatnio zaniedbałam ćwiczenia, ale planuję kupno nowego roweru więc mam nadzieję że bardzo mnie to zmobilizuje Bo póki co wstyd jeździć na moim starym gracie
hej miło Cie poznać
ile masz wzrostu ? napisz coś więcej o sobie co porabiasz na co dzień?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 01:08   #2582
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Hmmm,nie poznaję tego forum....kiedyś to nie mogłam nadrobić Waszych postów, a teraz to takie pojedyncze wypowiedzi
To pewnie spowodowane tą piękną pogodą

Ja też dziś poszalałam,dlatego nie lubię weekendów. Wtedy mam więcej czasu i przychodzą mi na myśl same słodycze....do tego mój Tż,który wcale mnie nie wspiera,wręcz przeciwnie.ciągle by mnie czymś dokarmiał
I jak tu się oprzeć np lodom w taką pogodę????do tego o smaku tiramisu???!!!!

Od jutra jednak przywołam się do porządku,bo wesele siostry już za 6 tygodni!!!!

Zmykam spać,słodkich znów Wam życzę
weekend jest i dlatego tak tu cicho do tego piekna pogoda i pustki na forum ale to norma a w poniedziałek wszystkie wrócą i będą znowu pisały jak szalone

A może Twój TŻ nie chce abyś schudła? co on o tym sądzi?

Ale fajnie, że idziesz na wesele zabierz nas ze sobą

---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja w końcu mam netaZaraz uciekam z koleżanką gdzieś w teren
Byłam dzisiaj u fryzjera i ok 10cm poleciało z tego co mi mama mierzyła. Wrzucam fotki z przed(niewyprostowanie miałam) i po
wow! ale śliczne masz te włoski, a jak je wyprostujesz to w ogóle szczena opada Dobrze, że je podcięłaś - teraz o wiele lepiej. Ja mam teraz tak samo włosy obcięte jak Ty miałaś przed podcięciem i też muszę iść podciąć tak jak masz Ty teraz A tak w ogóle to mamy taką samą długość włosków z tego co widzę chyba nawet co do centymetra haha

---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

Ja się wykąpałam, umyłam włoski, wyczesałam, po odpisywałam Wam i idę spać zimno mi okropnie :/ okresu dalej normalnego nie mam ale cycki mniej mnie bolą. Może jutro coś się rozkręci.....
Dobranoc chudzinki do jutra!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 08:13   #2583
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie dziś piękna pogoda w końcu, bo już miałam dość tego zimna
Wczoraj wpadło pół zapiekanki, 3 desperadosy i kieliszek wódki

Cocktail aaa ja wczoraj byłam w Moszczance żegnaliśmy koleżankę, bo dziś w nocy pojechała do Niemiec a Ty co na zdroju piłaś
Monia no ja też się lepiej czuję w blondzie, zobaczymy po paru myciach kolor pewnie zjaśnieje, bo farbowałam na blond liczę na to, że będzie jaśniejszy
Nadia a ja zawsze na weekendzie więcej jem daję sobie więcej luzu a w tygodniu się pilnuję no i zawsze %% wpadają
Stary 2012-05-20, 08:21   #2584
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

wow! ale śliczne masz te włoski, a jak je wyprostujesz to w ogóle szczena opada Dobrze, że je podcięłaś - teraz o wiele lepiej. Ja mam teraz tak samo włosy obcięte jak Ty miałaś przed podcięciem i też muszę iść podciąć tak jak masz Ty teraz A tak w ogóle to mamy taką samą długość włosków z tego co widzę chyba nawet co do centymetra haha
Właśnie miałam dosyć tych piórek na końcu które byly zniszczone no ja mam teraz 74cm ale mam nadzieje ze szybko odrosną

Cytat:
Hej laseczki
U mnie dziś piękna pogoda w końcu, bo już miałam dość tego zimna
Wczoraj wpadło pół zapiekanki, 3 desperadosy i kieliszek wódki

Cocktail aaa ja wczoraj byłam w Moszczance żegnaliśmy koleżankę, bo dziś w nocy pojechała do Niemiec a Ty co na zdroju piłaś
Monia no ja też się lepiej czuję w blondzie, zobaczymy po paru myciach kolor pewnie zjaśnieje, bo farbowałam na blond liczę na to, że będzie jaśniejszy
Nadia a ja zawsze na weekendzie więcej jem daję sobie więcej luzu a w tygodniu się pilnuję no i zawsze %% wpadają
No ja wczoraj w zdroju siedziałam Mi też wpadło wczoraj pol zapiekanki jeszcze
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 08:43   #2585
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hejj
Witam nowe dziewczyny

Jak na niedziele to w szoku jestem bo juz o 8 wstałam własnie skonczyłam sniadanko
Poogladam do konca nowy odcinek 90210 i sie zbieram na zakupy, wczoraj miałam jechac, ale mi nie wypalilo, wiec dzisiaj skocze, tym bardziej, ze nie chce mi sie siedziec w domu

W koncu słoneczko az lepszy humor mam od rana jak jest ładna pogoda
Moze na siłownie tez wstapie w drodze powrotnej

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:37   #2586
zooska
Zakorzenienie

Nadia Witam!
Widzę, że Ty też w takiej samej sytuacji włosowej jak ja Tez schodzę z asymetrii, mam tu najkrótsze włoski, ale dbam o nie jak szalona Zobaczymy jakie efekty tego będą.
Napisz ile ważysz, ile masz wzrostu itp

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Kamilon Ech, gdybym to ja przeczytała wcześniej, to na pewno bym przyszła na młyn, a tak to... buuu napisz jak sprzedaż się udała!

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Meeedzik Heloł U mnie też piękna pogoda, słonko świeci, nic tylko kusi na opalanie
Pięknie Ci w tym kolorku, ale tak jak Monia napisała- przyzwyczaiłam sie do Twojego blondu ! Ale brąz też jest cudny,a jeszcze jak się wypłucze troszeczkę, to bardziej ciemny blond będzie i super

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Maminka Odreagowujesz stres, minie w końcu. Jak przeczytałam Twój ostatni jadłospis, to na dobrej drodze jesteś, więc się nie martw

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Monia Zaszalałaś z tym sprzątaniem, 3 worki?! O boszz.... ile tego musiało być?!
Ja swoją drogą też muszę ogarnąć mieszkanie, bo z pokoju do kuchni bez potknięcia się nie wejdę
Ale Ty masz dużo roboty, cały czas zabiegana, normalnie coś strasznego!
Przyzwyczaiłaś się do mieszkania, to normalne, ale zobaczysz, pojedziesz do kochanego męża, do lepszej gospodarki w kraju (obcym , bo obcym...ale coś za coś niestety) to zapomnisz o mieszkaniu
Gdzie rodzina, tam Twój dom

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Losing Już odpowiadam kochana
To tak, ja robię sobie max 3 dni takie. Piję tylko kefiry/maślanki/rozcieńczony wodą sok jabłkowy. Przeważnie wypijam w ciągu 1 dnia ok 5 l kefiru Rano przegryzam do tego wafle ryżowe, ale tak, to nie jem nic. Czasem, jak już jestem bardzo głodna, to dodaję sok warzywny, ale tak to nic Raz na miesiąc/raz na 2 miesiące takie dni sobie robię. Jak jakieś pytania, to pisz!

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dobra, pokręciłam dziś 20min (dobre i to), miałam jeszcze teraz pokręcić ale znów mam gorączke i mną telepie to idę pod kołdrę, co za cholerstwo się przypałętało no! Ale dobrze że zaczełam cokolwiek robić to już krok naprzód
zośka a Ty jak tam
Za kręcenie hh! Ja się zebrać do ćwiczeń nie mogę Hym...jem mało, ale bardzo nieregularnie od piątku, a wczoraj to już wgl porażka W piatek spoko było, ale na wieczór się nażarłam jak świnia kotlecików ziemniaczanych
Byłam wczoraj z Tż nad jeziorkiem:rano otręby+jogurt, kawka, a potem dopiero ok 16 trochę czipsów, ciasteczek, wafli ryżowych, jabłko. A w domu bułka maślana zapiekana w piekarniku z żółtym serem, pomidorem i pieczarkami no i keczup
O matko... ale dzisiaj siłownia na bank!!!

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Ja dziś byłam na "cellulit -attack",tak naprawdę to był to bardziej skomplikowany układ choreograficzny przy którym nieźle się spociłam
U mnie też są ćwiczenia, nazywają się "antycell" dają tak w kość, że to się w głowie nie mieści jak ja padnięta po nich wychodzę

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Angel Przechodziłam przez te dni obżarstwa, zero kontroli nad tym, co jesz i w jakich ilościach, ogarnij się bo skończysz jak ja- z dodatkowymi 10kg
Trochę silnej woli!

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Że co???? jak można wypić 1,5 l gazowanej na raz??? Ja biorę 3 łyki i mam dość Ty serio piszesz???
Uczyłam się i postawiłam obok siebie butelkę 1,5 l wody gazowanej, po 40 minutach już jej nie było
Co rusz nalewałam sobie do kubka.
Jak ja gazowanych rzeczy nie cierpię, to tak teraz prawie duszkiem !

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Agunia Ja ostatnio wsuwam sałatkę Colesław, Tż ciągle mi ją przynosi do domku, wolę wiosenną, ale ta też jest pyszna, chociaż na dłuższą metę, za ostra dla mnie
No...zakupy chemiczno-kosmetyczne to rzeźnia niezła jest

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:43   #2587
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez electra_89 Pokaż wiadomość
no właśnie nie mogłam się normalnie wypróżnic :/ wydaje mi się, że to po fasoli szparagowej bo podobno ma takie działanie;p zobaczę dziś jak będzie jak zjem normalnie,bez fasoli. Jeśli znów się to powtórzy to kupie jutro jakąś herbatke
Widzisz, to pewnie przez to! Wczoraj wieczorem też tak miałam, już mnie nawet tak brzuch bolał, że coś okropnego
Polecam herbatki z Rossmanna z Herbaven na regularną pracę jelit. Nie są na wypróżnienie, ale jak pijesz tak z 4 torebki dziennie, to potem prbl nie masz

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Madziulek Witam! Na pewno się zaaklimatyzujesz!!! My takie kontaktowe jesteśmy

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Paulina Hej Z taką dietą i ćwiczeniami od instruktora to na pewno szybko i zdrowo schudniesz!!! Wszystko jest super ułożone, nic tylko się tego trzymać, a efekty natychmiastowe A w pierwszych dniach/tygodniach diety zawsze się tak szybko chudnie, więc się nie przejmuj!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Ufff...poodpisywałam wszystkim!
U mnie dzisiaj na śniadanko
-jajecznica z 1 jajka z pietruszką i kurkumą, 2 wafle ryżowe z margaryną i 2 szklanki maślanki, kawka z cukrem, bez mleka

Na II śń wypiję sobie jogurt pitny z jabłkiem, jog ma 400g Na obiad planuję krokieta z kapustą i grzybami, ale 1 (jest duży, bo wielki naleśnik z patelni wyszedł), a potem to się okaże co będę jeść

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 11:05   #2588
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail mieliśmy iść na zdrój ale koleżanka po nas przyjechała i zabrała na rybkę do Moszczanki oo widzę, że u Ciebie też zapiekanka

Zoska dziękuję jutro głowę myję, to będzie drugie mycie, mam nadzieję, że włoski będą coraz jaśniejsze jak się nie przyzwyczaję to za miesiąc strzelę sobie pasemka i będę miała taki baleyage jak ostatnio
Aa my się dziś z Tż wybieramy nad jeziorko
Stary 2012-05-20, 11:09   #2589
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dzisiaj taka śliczna pogoda, że jem obiadek i uciekam na działke poopalać sie troche i powkuwać na jutrzejsze koło także milego dnia
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:20   #2590
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj taka śliczna pogoda, że jem obiadek i uciekam na działke poopalać sie troche i powkuwać na jutrzejsze koło także milego dnia
papa, udanego dnia życzę!

Stary 2012-05-20, 11:23   #2591
murka04
Zadomowienie

W końcu się wyspałam Dziś na dworze ciepło, w dodatku są jakieś występy zespołów z okazji majówki ale ja nie wychodzę, jeszcze ten jeden dzień posiedzę w domu. Pochwalę się że już pokręciłam 30min Najgorzej jest się zebrać, później jakoś idzie.
Muszę iść do miasta poszukać jakiegoś stroju, bo mój to już jest taki wyciuchany że wstyd wyjść Tylko pewnie nic nie znajdę bo tu taka dziura że nic nigdy nie ma

madziulek jeśli chodzi o mnie to jak się odchudzałam rok temu to codziennie ćwiczyłam i wtedy ładnie kg leciały, a co tydzień pozwalałam sobie na coś słodkiego czy np. hot-dog, teraz już wcale nie ćwiczę bo mi się nie chce i waga nie rośnie ale i nie spada. Także jestem zwolenniczką ćwiczeń jeśli idzie o chudnięcie
medzik fajnie Ci w tych włoskach! chociaż powiem Ci że teraz wyglądasz bardziej zadziornie
nadia witaj wiadomo że nie zawsze się udaje dobrze jeść, każda z nas ma tutaj takie gorsze dni Rower fajna sprawa, ja gdybym sobie kupiła nowy to pewnie też bym częściej jeździła bo mój to ma 15lat
monia to się narobiłaś wczoraj, ale co się dziwić jak wszystko odkładałaś z myślą "a może się przyda" (zresztą ja robię tak samo zawsze ) A później weź to posegreguj co wywalić a co zachować
coctail jakie dłuuuugaśne włosy, ja to nie wiem wszystkei dziewczyny z takimi włosami musiały chyba ich nigdy nie obcinać mi mama zawsze na grzybka ścinała jak byłam mała i to na pewno przez to mam takie
nadia ja też w weekend jem więcej bo zawsze z Tż się widzę i wtedy jakoś chce mi się jeść 'złe' rzeczy jak w tygodniu siedzę w domu to nie jem nic takiego bo samej to.. żadna przyjemność
monia znowu ta opryszczka?! niedawno miałaś
wiesz co dziś już się dobrze czuję więc może w końcu przejdzie, no i jutro już muszę iść do szkoły bo za dużo lekcji opuszczę. myślę że bedzie ok
medzik ja Cie podziwiam że Ty dajesz radę wypić 3 piwa, ja nawet pół nie mogę bo mnie odrzuca ale tylko pół zapiekanki zjadłaś?! Dałaś radę sie oprzeć całej? Podziwiam znów
zoska oj a miały być ćwiczenia proszę mi się zebrać i to już

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 11:32   #2592
monika01011986
Zakorzenienie

hej śliczności moje
ja tylko na sekundę bo zbieramy się nad jeziorko dzieciaki się będą w piachu bawić a ja sobie poleże na słoneczku także zmykam, dozobaczyska później miłego dnia laseczki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 11:37   #2593
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
A po % to w ogóle jeść się chce więcej
Patrząc na jedzeniowe wybryki... dobrze że weekend ma tylko 2 dni

Wzrostu mam tyle co Monia - 175 Póki co waga waha się pomiędzie 58,5-60 kg w zależoności ile i czego zjem
Ostatecznym celem jest 55kg ale to będzie zależało od tego jak mój organizm odnajdzie się przy takiej wadze

W domu staram się robić brzuszki, przysiady i takie spontaniczne ćwiczenia. W planach jest właśnie rower i wiosenno-letnie wycieczki na dwóch kółkach. Z tż planujemy też biegać, ale z nami to jest tak że mi się samej nie chce, jemu też nie a niestety ciężko nam się "zgrać" bo pracujemy różnie

Co jeszcze ? Hm..
Odchudzam się od zawsze. Dawno temu startowałam z wagą ok 72 kg Zeszłam do 65 i tak się przez długi czas trzymałam. Później do 60 kg i tak ciągnę (mam wrażenie że gdy byłam młodsza łatwiej kg spadały )

W tym roku skończę 26 lat Mieszkamy z tż - mężem na swoim od ok 3 lat i jakoś leci.

Pogoda dziś cudna więc zaliczymy pewnie jakiś spacerek

Miłego dnia

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:19   #2594
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Tyryryrry, ale mam dobry humor! Pogoda cudowna to i od razu człowiek weselszy zaraz zmykam na jakiś spacerek, bo normalnie grzechem by było siedzieć w domu niech już będzie tak ciepło!

No i w końcu choroba mi przeszła! Znaczy katar dalej mam, ale już nie taki jak na początku no i gardło też już prawie nie boli wczoraj zeżarłam gałkę loda

A teraz nadrabiam

Cytat:
I znowu usłyszałam dzisiaj od dwóch osób że schudłam no jesssuuu! przecież ja ponad 2 kg przytyłam ludzie to są ślepi jacyś albo chcą się podlizać po prostu hehe
Widocznie Tobie odchudzanie nie jest potrzebne nikt się nie zorientuje czy przytyłaś 2-3 kg nic tylko się cieszyć a nie narzekasz to wcale nie jest podlizywanie się, ino czysta prawda a ślepa też nie jestem, więc

Cytat:
no i ciągle wszystko drożeje..... mamy ceny jak z kosmosu a wypłaty jak w średniowieczu... ostatnio o tym pisałam już ale powtórze, że jak poszłam kiedyś do niemieckiego Rossmanna to byłam w szoku bo tam większość rzeczy dużo tańsza niż w polskim Rossmannie. Dziwne ale prawdziwe.... Ja za podkład Astora płacę 49 zł w PL a w Niemczech jest w każdej drogerii po 8 euro. Tusz z MaxFactora w Pl kosztuje 61 zł a w Niemczech 11 euro. Mogłabym tak długo jeszcze wymieniać bo jest tego od groma....
No masakra po prostu a z tym Rossmanem w Niemczech to przegięcie co to ma znaczyć?!

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Hej Dawno mnie tu nie było
Zrobiłam sobie 3 dni obżarstwa.
Nie wiem kiedy w końcu się ogarnę .
Jutro zrobię sobie solidny plan diety na kartce , to powinno mnie zdyscyplinować i zmotywować do odchudzania
Do wakacji zostało około 7 tygodni a ja mam do zrzucenia około 10 kg. może dam radę, o ile nie będe się znów obżerać.
Ejjjj, przywołuję Cię do porządku! ogarnij się!
Wysoko sobie postawiłaś poprzeczkę niby cel do zrealizowania, ale lepiej wolniej, a trwale więc z głową Kochana! No i nie serwuj swojemu organizmowi takich dni jakie były ostatnio!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:20   #2595
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie a gdzie Ty do cholery się podziewałaś???? Czy ja mam się na prawdę wybrać w te Bieszczady po Ciebie???

Ja to Ciebie podziwiam, taka chora i do pracy chodzi! Ja to bym od razu zwolnienie walnęła :P Kuruj się porządnie żebyś do poniedziałku wyzdrowiała zdrówka
Kochana jesteś musiałam swoje odchorować. Dlatego też nie miałam siły wchodzić na kompa i coś pisać ale troszkę Was podczytywałam i klikałam w banerek Madzi i Coctail

a do Bieszczad to ja mam daleko :P

No chodziłam chodziłam, bo u mnie za zwolnienie nie płacą! masakra więc wolałam przecierpieć... już prawie zdrowa jestem dziękuję

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej Ale miałam noc, nie mogłam zasnąć przez zapchany nos, później się ciągle budziłam i w końcu wstałam o 8 Myślałam że już mam z głowy tą chorobę ale dziś znów się trzęsę z zimna. Może Tż mnie jakoś wyleczy
Biedactwo lepiej już?

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
mam nadzieje, że szybko sie u was zaklimatyzuje

a jestem juz bardzo zadowolona z diety, 2 tygodnie i brzusio o połowe mniejszy

a wy tylko dietkujecie czy uprawiacie jakies sporty do tego?? bo mi sie wydaje, że sama dieta to daje bardzo malutko zawsze jak pojde do tego biegac to na drugi dzien czuje ze jest mnie mniej
Hej hej u nas jest tak przyjemnie, że za tydzień to Ty nie będziesz mogła bez nas żyć hyhyhy

no i super, że brzusio mniejszy!

Ja dietkuję i ćwiczę... czasem ostatnio głównie spacery praktykuję, bo wracam zmęczona z pracy i na nic nie mam siły jedynie na spanie ale czas powrócić do brzuszków przynajmniej! i do biegania się przymierzam tylko muszę wydobrzeć do końca.
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 12:21   #2596
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam parę zdjęć, ale tylko te dwa się nadawały do pokazania

Dziubasku ślicznie Ci! Naprawdę masz taką śliczną buzię, że na włosy patrzy się w drugiej kolejności rozumiem, że Ty lepiej się czujesz w jaśniejszym kolorku; umyjesz kilka razy i się trochę wypłucze

Cytat:
Mureczko tylko, żeby jeszcze udawało mi się trzymać tej diety dziś na obiad objadłam się frytek z sosem czosnkowym
A na wieczór mam dwa desperadosy i grill będzie
No proszę jaka uczta!

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj staram się przestawić na dietkę bo wczoraj lipa. Dzisiaj było
Ś: dwa jajca sadzone (nie miałam chleba ciemnego wiec same zjadłam) i kawa z cukrem
IIŚ: pół drożdżówki (byłąm w mieście i nie miałąm co chapnąć)
O: zanim zrobiłam zjadłam dwa ciaska kruche z marmoladą i takiego mini rogalika dropżdżowego a sam obiad to worek kaszy gryczanaej z piersią kurczaka i sosem uncle beans
Będzie tylko kolacja - twarożek ze szczypiorkiem
No coraz lepiej Ci idzie powrót do dietki! super

Cytat:
ja jeszcze nie przyzwyczajona, jak mijam się w lustrze, to muszę się wrócić i sprawdzić czy to na pewno ja byłam
haha

Cytat:
Cześć, podczytuję Was już od pewnego czasu. nie raz Wasze posty/zdjęcia były dla mnie dużą motywacją i mobilizacją

Staram się prowadzić zdrowy tryb życia, jak i zdrowo się odżywiać Wiadomo, czasem nie wychodzi i zdarzają się dni gdy mocno sobie pofolguję ale później zwykle wracam na właściwy tor
Witaj na naszym wąteczku! opowiedz coś więcej o sobie
Stary 2012-05-20, 12:22   #2597
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
boże dziewuszki zdycham! powaliło mnie dzisiaj na maksa! tyle co ja się nasprzatałam to nawet na Święta tak czysto nie miałam
Pozbyłam się już prawie wszystkich ubranek po dzieciach, jeszcze tylko jeden worek muszę szwagierce zawieźć a dwa worki oddam do Opieki Społecznej. To są już takie nie za ładne ciuszki dlatego nikomu nie będę ich dawała ze znajomych. No a śmieci w workach i kartonach to mam tyle, że ledwo mogę przejść z pokoju do pokoju z samego balkonu mam ze 100 kilo śmieci..... Po co ja to wszystko trzymałam do tej pory zamiast od razu wywalać to ja chomikowałam Zaraz ma przyjść teściu i ponosimy do śmietnika to wszystko... tyle, że ja mieszkam na 3 piętrze a śmietnik mam z 500 metrów od mojego bloku więc będzie cięzko coś czuję..... no ale ile kalorii spalę o ile dożyję do samego końca wynoszenia tych śmieci
Aaaa umyłam wszystkie okna i zrobiłam 3 prania jeszcze tzn. pralka zrobiła - ja wywiesiłam
Muszę iśc do Biedronki jeszcze nowe worki kupić ( te 120 litrowe) bo już mi się wszystkie skończyły, więc wyobraźcie sobie teraz ile mam śmieci hehe
Haha do sprzątania ciężko się zabrać, ale jak już się zacznie to sprzątanie generalne wychodzi no i masz z głowy domyślam się, że zmachałaś się okrutnie, bo ja wczoraj też walczyłam z moim mieszkaniem ale teraz błyszczy! Dumna z siebie jestem! no i z mojego TŻ-ta też, bo mi pomógł

ja też jestem typ chomika ale ostatnio się wkurzyłam na maxa i powypi.e.rdzi.elałam wszystko! Haa!

Cytat:
Byłam dzisiaj u fryzjera i ok 10cm poleciało z tego co mi mama mierzyła. Wrzucam fotki z przed(niewyprostowanie miałam) i po
O luduuuuuuu, jakie długie! i jakie zadbane!

Cytat:
Hmmm,nie poznaję tego forum....kiedyś to nie mogłam nadrobić Waszych postów, a teraz to takie pojedyncze wypowiedzi
To pewnie spowodowane tą piękną pogodą

Ja też dziś poszalałam,dlatego nie lubię weekendów. Wtedy mam więcej czasu i przychodzą mi na myśl same słodycze....do tego mój Tż,który wcale mnie nie wspiera,wręcz przeciwnie.ciągle by mnie czymś dokarmiał
I jak tu się oprzeć np lodom w taką pogodę????do tego o smaku tiramisu???!!!!

Od jutra jednak przywołam się do porządku,bo wesele siostry już za 6 tygodni!!!!
O tak, pogoda piękna, to i siedzieć na kompie szkoda czasu

Też w weekendy więcej żrę wczoraj była imprezka to poszalałam jadłam tortillę oczywiście sama robiłam ;D

Widzę, że przed Tobą też weselicho ja już 3 zaliczyłam w tym roku jeszcze 2 zbankrutuję :xD
Stary 2012-05-20, 12:23   #2598
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A się dziś nabiegałam z tymi śmieciami! 6 razy na 3 piętro wchodziłam.... ale jakoś całkiem sprawnie mi to szło nawet za bardzo się nie zmęczyłam to dobry znak - trzeba zacząć ćwiczyć także przysiady dziś będą brzuszków nie porobię bo kołyskę koleżance pozyczyłam przed wyjazdem do Niemiec i jeszcze jej nie odzyskałam ale w poniedziałek mówiła, że mi przyniesie
Haha, kalorie spalone tyle śmieci?! Skąd Ty tyle nabrałaś? ale potrafię Cię zrozumieć, bo u nas codziennie wyrzuca się jeden wielki worek normalnie czasem to ja nie wiem skąd one się wzięły?! śmieję się do TŻ-ta, że nasze mieszkanie to masowa produkcja śmieci
Stary 2012-05-20, 12:40   #2599
meeedzik
Zakorzenienie

Haha tak myślałam, przyszła Heroine spamerka namber łan i już cała strona do nadrabiania
Cieszę się, że jesteś i w takim świetnym humorku

Mureczko dziękuję kochana haha przy kolorze włosów wyszło moje prawdziwe oblicze
A co do zapiekanki to wcale bym nie zjadła,ale koleżanka kupiła i chciała wcisnąć mi pół, nie chciałam to wcisnęła mi mały kawałek około 1/3 i później Tż kupił i znów mi wciskał ja byłam twarda i bym nie zjadła ale uparli się i koniec
A piwko piłam w ratach, bo zaczęłam pić o 16 pierwsze, później o 18-19 drugie i koło 21 trzecie ale myślę, że 3 pod rząd tez by mi się udało wypić, bo nieraz piłam desperadosy uwielbiam i wręcz mnie przyciąga do nich a nie odrzuca Ale cos ostatnio wódka mi dobrze wchodzi i chyba przerzucę się na jakiś czas

Nadia toż Ty pewnie chudzinka nasza Monia tez tyle waży i laseczka jak malowana śliczna i szczuplutka

Heroine dziękuję Słońce bardzo mi miło mam nadzieję, że się wypłucze i będzie jaśniejszy, ale powiem że już się trochę przyzwyczaiłam
Miłego spacerku

Cocktail miłego opalania

Monia zapomniałam wcześniej podziękować także dziękujęęęę i widzę, że u Ciebie w planach jeziorko my też jedziemy z Tż i psiakiem ale to po obiedzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 12:45   #2600
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
hej śliczności moje
ja tylko na sekundę bo zbieramy się nad jeziorko dzieciaki się będą w piachu bawić a ja sobie poleże na słoneczku także zmykam, dozobaczyska później miłego dnia laseczki
Miłego wypadu Wrzuć fotki jak się opaliłaś! Ja się wczoraj mega opaliłam na słoneczku

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Nadia Jak dla mnie 58kg przy wzroście 175cm to już jest mało, zresztą dobrze obie wiemy że to poniżej normy. Także ja tutaj już się wycofuję z moimi komentarzami odnośnie wagi 55kg. To wątek o zdrowym odchudzaniu...

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Widocznie Tobie odchudzanie nie jest potrzebne nikt się nie zorientuje czy przytyłaś 2-3 kg nic tylko się cieszyć a nie narzekasz to wcale nie jest podlizywanie się, ino czysta prawda a ślepa też nie jestem, więc
POTWIERDZAM!!!

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
jadłam tortillę oczywiście sama robiłam ;D
A robiłas też sama placki na tortillę? Bo ja się tak przymierzam już od...hoho, nie pamiętam, miesiąc się za to zabieram xD
jak wyszła?!

Stary 2012-05-20, 12:46   #2601
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Haha do sprzątania ciężko się zabrać, ale jak już się zacznie to sprzątanie generalne wychodzi no i masz z głowy domyślam się, że zmachałaś się okrutnie, bo ja wczoraj też walczyłam z moim mieszkaniem ale teraz błyszczy! Dumna z siebie jestem! no i z mojego TŻ-ta też, bo mi pomógł

ja też jestem typ chomika ale ostatnio się wkurzyłam na maxa i powypi.e.rdzi.elałam wszystko! Haa!
Dla tż za pomoc
U nas tż jest typem chomika co bywa napewdę denerwujące Ja znów odwrotnie, jak się rozpędze w wypieprzaniu rzeczy to nie znam umiaru Nie raz wywaliłam coś co później okazało się potrzebne

Cytat:

Nadia toż Ty pewnie chudzinka nasza Monia tez tyle waży i laseczka jak malowana śliczna i szczuplutka
Widziałam fotki Moni - ślicznie Mimo, że wagę mamy porównywalną (wzrost również) to jednak wizualnie dużo mi brakuje zwłaszcza jeśli chodzi o jędność i mięśnie
I właśnie z tym chce coś zadziałać

Spacer skończył się na CCC i nowych butach (japonkach)
Po obiedzie wybędziemy gdzieś dalej

Stary 2012-05-20, 12:54   #2602
zelka9o
Zadomowienie

Jutrooo wracam do Was !! jezuu jak się stęskniłam za Wami
Widzę ze dziś większość się opala tylko ja w domu bo pogoda nie dopisuje

Meedzik
jak dla Mnie to Tobie w każdym kolorze Pięknie jest !! Mówie to szczerzeee ! Cudownaśś Poprostu !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:55   #2603
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Haha tak myślałam, przyszła Heroine spamerka namber łan i już cała strona do nadrabiania
Cieszę się, że jesteś i w takim świetnym humorku

Heroine dziękuję Słońce bardzo mi miło mam nadzieję, że się wypłucze i będzie jaśniejszy, ale powiem że już się trochę przyzwyczaiłam
Miłego spacerku
ooooo sorrrrrryyyyyy zobacz kto jest teraz spamerką namber łan kto? No kto? No kto? nasza Madzia ale jestem na podium Zosieńcja mnie wyprzedza

człowiek jest się w stanie do wszystkiego przyzwyczaić
dziękuję

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
A robiłas też sama placki na tortillę? Bo ja się tak przymierzam już od...hoho, nie pamiętam, miesiąc się za to zabieram xD
jak wyszła?!
no to wyszło szydło z worka nie ale jak zrobisz i Ci wyjdą to poproszę przepis i szczegółowe instrukcje!

Dobra spadam, bo zaraz słońce zajdzie si juz lejter!
Stary 2012-05-20, 12:59   #2604
heroine86
Zakorzenienie

Nadia, Ty musisz być tak samo chuda jak Monia macie podobne wymiary więc nie pier.dacz, że jest inaczej!

no mój kochany mężulek to złoty człowiek tortille też mi pomagał robić chociaż dziwię się, że go z kuchni nie wygoniłam bo ja jestem ZOsia SAmosia i kuchnia to moje osobiste królestwo i nie dopuszczam tam OBCYCH

Żeleczka! Kochana dawaj Pysiaczka! zastanawiałam się co z Tobą! super, że wracasz! Bo my też tęsknimy bardzo! jak brzusio? I w ogóle, co u Ciebie?

dobra, teraz już spadam na serio paaaaaaaaaaa
Stary 2012-05-20, 13:38   #2605
zooska
Zakorzenienie

Obiad: 1 krokiet odgrzany z piekarniku (ale naleśniki smażone na oleju ) z kapką keczupu

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Jutrooo wracam do Was !! jezuu jak się stęskniłam za Wami
Widzę ze dziś większość się opala tylko ja w domu bo pogoda nie dopisuje
Jupi
Dobrze, że wracasz!!! Smutno bez Ciebie tu było!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Zosieńcja mnie wyprzedza

no to wyszło szydło z worka nie ale jak zrobisz i Ci wyjdą to poproszę przepis i szczegółowe instrukcje!
OOoo prosze, placuszków się samej nie robiło
Oks, jak zrobię, na pewno napiszę!

haha, ja spamerka?! ^^ ja tylko odpisuję dziewczynom!!!

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Lecę zdjąć pranie i powiesić następne, ogarnę się i do koleżanki na kawkę, potem do sklepu za ciuchami się rozejrzeć i do sklepu po jedzenie do domu, bo puuuustki
Dzisiaj na kolację robimy z Tż sałatkę nicejską Wzięło go na francuską kuchnię^^

Uciekam, bd wieczorkiem Cieszcie się słonkiem!

Stary 2012-05-20, 15:59   #2606
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
OOoo prosze, placuszków się samej nie robiło
Oks, jak zrobię, na pewno napiszę!

haha, ja spamerka?! ^^ ja tylko odpisuję dziewczynom!!!

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Lecę zdjąć pranie i powiesić następne, ogarnę się i do koleżanki na kawkę, potem do sklepu za ciuchami się rozejrzeć i do sklepu po jedzenie do domu, bo puuuustki
Dzisiaj na kolację robimy z Tż sałatkę nicejską Wzięło go na francuską kuchnię^^

Uciekam, bd wieczorkiem Cieszcie się słonkiem!
No widzisz jaki ze mnie leń

Taaaa kolejna co to tylko odpisuje

nigdy nie jadłam sałatki nicejskiej wstyd
miłego popołudnia!

Ja wróciłam ze spacerku! Ahh, oh, eh, jupijajejjjj! Bosko jest na dworze! No jaram się jak dziecko
Stary 2012-05-20, 16:42   #2607
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine hahaha te wyniki w spamowaniu to są jakieś o szachrajone albo to tylko dlatego, że Ciebie ostatnio nie było a Monia czasu nie ma

Zelka bo się czerwienię dziękuję słońce
No i super, że wracasz do nas

Nadia może wrzucisz zdjęcie swojej figurki i my tu ocenimy fachowym okiem czy jest się z czego odchudzać

A my byliśmy nad jeziorkiem i przed chwilą wróciliśmy fajnie było, pies wymęczony i teraz śpi po drodze wstąpiliśmy na lody z maszyny i kupiłam sobie Redsa cytrusowego zaraz idę na podwórko na ławeczkę i będę sączyć
Stary 2012-05-20, 17:03   #2608
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine hahaha te wyniki w spamowaniu to są jakieś o szachrajone albo to tylko dlatego, że Ciebie ostatnio nie było a Monia czasu nie ma

A my byliśmy nad jeziorkiem i przed chwilą wróciliśmy fajnie było, pies wymęczony i teraz śpi po drodze wstąpiliśmy na lody z maszyny i kupiłam sobie Redsa cytrusowego zaraz idę na podwórko na ławeczkę i będę sączyć
Jasne, jasne winny się tłumaczy

super!

Oooo, też mam redd'sa cytrusowego w lodówce i też byłam na lodach dziś zeżarłam 2 gałki
Stary 2012-05-20, 17:04   #2609
Nadia5
Zakorzenienie

Ja chcę głównie ujędrnić
Dół mam większy rozmiarowo niż górę, no i brzuszek z piwa mi się pojawił

Wróciliśmy ze spaceru, w parku ludzi zatrzęsienie, Ale co się dziwić pogoda letnia - w końcu

Stary 2012-05-20, 17:56   #2610
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę głównie ujędrnić
Dół mam większy rozmiarowo niż górę, no i brzuszek z piwa mi się pojawił

Wróciliśmy ze spaceru, w parku ludzi zatrzęsienie, Ale co się dziwić pogoda letnia - w końcu
Dobra dobra, zdjęcia chcemy dobrze, że ja piwa nie lubię redd'sa jedynie no ale to przecież nie piwo, nie? każda wymówka jest dobra

no pogoda cudna to i ludzie wylęgli z domów

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

No jak ja jestem to nikogo nie ma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości