|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
|
|
#2552 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Tak sobie przeglądam Wasze albumy, Dżizys,ale Wy jesteście śłiczne i jakie zgrabne!!!!Aż trudno uwierzyć,że kiedyś ważyłyście więcej
![]() A propos trenera osobistego,czy któraś z Was korzystała kiedyś z jego usług? |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Dooobra, czas na mnie
śpijcie słodko! ![]() ![]() dobranoc!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2554 | |||
|
Zakorzenienie
|
no już jestem
siedzę i zamarzam przed kompem... mam na sobie grubą bluzę, legginsy i okryłam sie kołdrą i dalej marznę! masakra z tą pogodą cholerną :/ Dobrze, że ocieplenie zapowiadają..... A byłam dziś w tym przedszkolu, jezuuuuuu jaki tam tłum był obejrzałam występ mojego synka z jego grupą i po występie zabrałam go i pojechaliśmy na te urodziny. Było fajnie i na prawdę bardzo miło moja szwagierka nawet zachowywała się normalnie i nie gadała tym razem głupot :P ta druga szwagierka jak zwykle była miła i ogólnie lubię się z nią. Także sobie pogadałyśmy, najadłam się troche :P i o 21 pojechałam z dziećmi do domku starszy synek poszedł do babci na noc a młodszy zasnął od razu jak tylko wróciliśmy do domu. I znowu usłyszałam dzisiaj od dwóch osób że schudłam no jesssuuu! przecież ja ponad 2 kg przytyłam Biorę się za odpisywanie Wam ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- no to już wiem skąd te 84 a u mnie tylko 63 Ty mierzysz razem z głową a ja od czubka i dlatego taka różnica choć na długość mamy podobne włoski ( moje są troche krótsze, z 5-10 cm patrząc na fotki) Też się chyba wybiorę do fryzjera na podcięcie jeszcze przed wyjazdem, bo tam w Niemczech do fryzjera nie pójdę bo sie z nim nie dogadam :P Cytat:
![]() Dziękuję w imieniu kotka no spory już jest i właśnie uwalił mi się na biurko i pół monitora mi zasłania bydlak ![]() Strój w czerwcu może kupię pomyślę jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
hej dziewczyny widzę świetnie Ci wszystko napisały pozostaje mi tylko potwierdzić ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
normalnie czasami to aż się boję zjeść cokolwiek z sosem czosnkowym wieczorem bo wiem że w nocy będę miała kapcia w buzi
|
|
#2555 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Dawno mnie tu nie było ![]() Zrobiłam sobie 3 dni obżarstwa. ![]() Nie wiem kiedy w końcu się ogarnę . Jutro zrobię sobie solidny plan diety na kartce , to powinno mnie zdyscyplinować i zmotywować do odchudzania ![]() Do wakacji zostało około 7 tygodni a ja mam do zrzucenia około 10 kg. może dam radę, o ile nie będe się znów obżerać. Widzę że dziewczyny tutaj solidnie dbają o włosy może ja też zacznę, co polecacie na suche końcówki włosów?
|
#2556 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
ja też bym nie wkleiła fotki bez make-upu ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
zastanawiam się jeszcze nad jasnym brązem ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- rzeczywiście ciemny kolorek wyszedł... no ale póki nie ujrzę Cie przodem to nie będę komentować ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
Ona często mnie wyręcza i jestem jej bardzo wdzięczna za to bo gdyby nie ona to musiałabyś czekać na odpowiedź aż do teraz Byłam w Niemczech od 10 kwietnia do 10 maja i wróciłam bo synek musi skonczyć przedszkole, ja muszę wynająć mieszkanie i spakować wszystko, pozałatwiać wszystkie sprawy. Na początku lipca mąż przyjedzie do Polski i 8 lipca wyjedziemy już na stałe (póki co) do Niemiec. Będziemy przyjeżdżać na Święta i na wakacje do Polski ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
już zaakceptowałam ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Dziękuję Madziu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Nooo widzisz! Ten domowy areszt jak najbardziej jest konieczny! Zdrówka kochana przegoń te cholerstwo! A bierzesz jakieś leki??
|
|
#2557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to Ciebie podziwiam, taka chora i do pracy chodzi! Ja to bym od razu zwolnienie walnęła :P Kuruj się porządnie żebyś do poniedziałku wyzdrowiała zdrówka ![]() ![]() ![]() ![]() Rossmann strasznie podrożał.... kiedyś było dużo taniej a teraz powaliło ich z tymi cenami ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- dużo podrożała teraz za podstawowe zakupy spożywcze płacę ok. 70 zł a na prawdę jest tego niewiele i biorę wszystko co najtańsze :/ i starczy to może na 3 dni..... potem znowu trzeba iśc wydać kolejne 70 zł....---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
ojj bardzo trudno uwierzyć... ja sama nie wierzę oglądając swoje zdjęcia Ja po pierwszej ciąży chodziłam na siłownię do kolegi który jest tam też instruktorem kulturystyki i fitnessu. Bardzo dużo mi wtedy pomógł ale bardzo dużo też wtedy ćwiczyłam i to codziennie. Mówił mi co i jak mam ćwiczyć, po ile minut itd. Pamiętam że szybko wtedy schudłam i to bez jakiś rygorystycznych diet bo tedy nie miałam o dietach zielonego pojęcia. Po drugiej ciązy było już odwrotnie, mało ćwiczyłam ale za to diety trzymałam się wzorowo i też schudłam ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
![]() 3 dni obżarstwa??? 1 można wybaczyć ale 3?? w 7 tyg 10 kg? teoretycznie możliwe , praktycznie może być ciężko jeśli się nie ogarniesz Chcesz wyglądać pięknie na plaży, czy nie ?? pooglądaj sobie zdjęcia modelek w strojach kąpielowych to bardzo motywuje na suche końcówki hmmm ja używam wszystko co z Pantene - mi bardzo pomaga
|
|
#2558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę się ogarnąć, choć jest mi bardzo ciężko i czesto mam chwile załamania... przez weekend będe jadła tylko owoce,warzywa i jogurty bo po tym obżarstwie czuję sie strasznie ciężko...:/ Te zdj modelek i tych różnych chudzin motywują mnie na krótką mete, potem gdy jestem sama nagle się rzucam na jedzenie. Moja mama ani trochę nie próbuje mnie wspierać i wystawia na widok czekolady i różne słodkości... Już poprostu nie wiem co mam ze sobą zrobić... A włoski czasem smaruje różnymi olejkami , mi to pomaga ![]() Nie wiem jak to jest z tymi szamponami przeciwłupieżowymi , pisze tam że zmniejsza się łupież , a ja mam jeszcze gorszy po stosowaniu tego szamponu... dodam że łupież dostałam od farbowania
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
u mnie dziś w końcu ładna pogoda i słońce na wadze spadek wczoraj ładnie trzymałam dietki i nic nie podjadałam i już efekt gdybym zawsze się trzymała, to dużo szybciej by mi kg wróciły do normy.Monia A zdjęcia dodam jak jakieś zrobię ![]() Heroine kolorek ładny, ale dla mnie trochę za ciemny ![]() Angelhorse lanie się należy, za te 3 dni jak ciężko jest Ci się pilnować, to może musisz sobie zaplanować każdy dzień, rozpisać na kartce i jeść wszystko jak napisane, może to Cię zmotywuje
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Monia ja już zafarbowałam jasnym brązem, tylko wyszedł ciemno, no ale wiem że się wypłucze i czekam niecierpliwie Ważne, że to juz brąz a nie czarny, bo miałam go dość A z TŻ byliśmy w mieście gdzie studiuje, nie chciało mi się siedzieć w domu to go odwiedziłam ![]() Poszłabym się zważyć, ale wage ma babcia i z niej korzystam, a nic mnie bardziej nie wkurza jak stoi nade mną, patrzy ile ważę i komentuje: "Boże jak Ty mało ważysz, za mało i jeszcze się odchudzasz, o Jezu" Bo oczywiście babcia uważa, że nie jem NIC bo przecież według babć nie można się zdrowo odchudzać jedząc normalnie
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
ja dzisiaj wstałam o 10... siedzę i ziewam.... spać mi się dalej chce :/ zjadłam płatki i zaraz jakąś kawe zrobię. Nie ważę sie na razie bo jestem przed okresem, tzn. może i już w trakcie ale póki co nie jest on zbyt obfity. Jak mi się to skończy to idę do gina, mam tego normalnie dosyć. Pewnie antykoncepcyjne mi przepisze żeby wyregulować wszystko :/ a ja tabletek nie chce, jedynie plastry mogę spróbować a one takie drogie miałabym tyle fajnych ciuchów za to ![]() Na dworze słoneczko pięknie świeci. Zaraz wstawię pranie i zacznę sprzątać... mam taki syf w domu że wstyd
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wyspałam sie w koncu, leci muzyczka słonce swieci a ja sie zabieram za sprzatanie pokoju ![]() Pozniej pocwicze i zbieram sie na zakupki jakies
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ale miałam noc, nie mogłam zasnąć przez zapchany nos, później się ciągle budziłam i w końcu wstałam o 8 Myślałam że już mam z głowy tą chorobę ale dziś znów się trzęsę z zimna. Może Tż mnie jakoś wyleczy![]() monia biorę tabcin rano i wieczorem, gripex po południu i dziś skończyłam antybiotyk. Widocznie muszę wyleżeć te choróbsko A Ty się zapisz później do gina bo nieciekawie to wygląda że masz taki długi @, w sumie to takie nie wiadomo co![]() losing oj nasze babcie kochane tak już mają, trzeba jeść jak najwięcej wtedy człowiek jest zdrowy wg nich ![]() medzik widzisz jak szybko możesz wrócić do wagi, wystarczy Ci 1 dzień diety i już
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
mam nadzieje, że szybko sie u was zaklimatyzuje ![]() ja wczoraj troche pofolgowałam bo byłam na imprezie, troche odki sie wypiło no i kiełbaska z grila ![]() ale za to zadnych chipsów ani paluszkow sie nie tknełam ;p tylko sokiem słodkim przepijałam wiec troche kalori wpadło ![]() planuje sobie jednak zapisywac co jesc nastepnego dnia bo jednak spontanicznie to roznie wychodzi ![]() a jestem juz bardzo zadowolona z diety, 2 tygodnie i brzusio o połowe mniejszy ![]() a wy tylko dietkujecie czy uprawiacie jakies sporty do tego?? bo mi sie wydaje, że sama dieta to daje bardzo malutko zawsze jak pojde do tego biegac to na drugi dzien czuje ze jest mnie mniej
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
Maadziulek ja skaczę na skakance i kręcę hula hop. Kiedyś jeszcze biegałam ale leń ze mną wygrywa w tej kwestii
![]() Medzik moim zdaniem bardzo ładnie, w końcu ładnemu we wszystkim ładnie ale na rozjaśnionych farba szybko schodzi, więc nawet jeśli czujesz się lepiej w jaśniejszych to nie ma się czym martwić
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-05-19 o 14:39 |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko tylko, żeby jeszcze udawało mi się trzymać tej diety
dziś na obiad objadłam się frytek z sosem czosnkowym A na wieczór mam dwa desperadosy i grill będzie ![]() Madziulek ja zawsze ćwiczyłam nigdy nie byłam na samej diecie codziennie kręcę hula hop ( prócz weekendów ) i robię brzuszki a wcześniej jeździłam trochę na rowerku stacjonarnym, robiłam przysiady itp ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Losing dziękuję ja już dziś głowę szorowałam, żeby nie były takie ciemne i woda brązowa leciała pewnie jeszcze 2-3 mycia to bardziej zjaśnieją i będą ciemny blond a nie brązowe
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
No piękności nasza chudzinko, piękności
Dobrze Ci w tym kolorku---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Ja dzisiaj staram się przestawić na dietkę bo wczoraj lipa. Dzisiaj było Ś: dwa jajca sadzone (nie miałam chleba ciemnego wiec same zjadłam) i kawa z cukrem IIŚ: pół drożdżówki (byłąm w mieście i nie miałąm co chapnąć) O: zanim zrobiłam zjadłam dwa ciaska kruche z marmoladą i takiego mini rogalika dropżdżowego a sam obiad to worek kaszy gryczanaej z piersią kurczaka i sosem uncle beans ![]() Będzie tylko kolacja - twarożek ze szczypiorkiem |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Maminka dziękuję kochana
a ja jeszcze nie przyzwyczajona, jak mijam się w lustrze, to muszę się wrócić i sprawdzić czy to na pewno ja byłam
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, podczytuję Was już od pewnego czasu. nie raz Wasze posty/zdjęcia były dla mnie dużą motywacją i mobilizacją
Staram się prowadzić zdrowy tryb życia, jak i zdrowo się odżywiać Wiadomo, czasem nie wychodzi i zdarzają się dni gdy mocno sobie pofolguję ale później zwykle wracam na właściwy tor Ostatnio zaniedbałam ćwiczenia, ale planuję kupno nowego roweru więc mam nadzieję że bardzo mnie to zmobilizuje Bo póki co wstyd jeździć na moim starym gracie ![]() Tak przy okazji - Meeedzik - ja też kiedyś (ok pół roku temu) przefarbowałam się z rozjaśnionych blond na ciemne Mialam taką samą reakcję w lustrze jak Ty Bardzo ładnie Ci w ciemnym kolorze, ja sama mam chwilę że już teraz natychmiast wróciłabym do blondu ale się powstrzymuje Moim celem jest zapuszczenie włosów, regeneracja, pozbycie się rozjaśniacza pod farbą i RUDYYYY
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia5 witamy
![]() dziękuję, bardzo mi miło ja mam nadzieję, że farba się szybko wypłuka, bo dla mnie ten kolor jest za ciemny i dziwnie się w nim czuję, jak nie ja Chyba jestem skazana na blond, choć też miałam zamiar już więcej nie rozjaśniać, ale chyba mi się to nie uda
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli to Twój 'pierwszy raz' od dawnien dawna z ciemnymi to prędzej czy później wrócisz do jasnego (ja tak miałam) teraz jakoś się zaparłam i każdą chęć powrotu do blondu tłumie w zarodku
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
boże dziewuszki zdycham!
powaliło mnie dzisiaj na maksa! tyle co ja się nasprzatałam to nawet na Święta tak czysto nie miałam Pozbyłam się już prawie wszystkich ubranek po dzieciach, jeszcze tylko jeden worek muszę szwagierce zawieźć a dwa worki oddam do Opieki Społecznej. To są już takie nie za ładne ciuszki dlatego nikomu nie będę ich dawała ze znajomych. No a śmieci w workach i kartonach to mam tyle, że ledwo mogę przejść z pokoju do pokoju z samego balkonu mam ze 100 kilo śmieci..... Po co ja to wszystko trzymałam do tej pory zamiast od razu wywalać to ja chomikowałam Zaraz ma przyjść teściu i ponosimy do śmietnika to wszystko... tyle, że ja mieszkam na 3 piętrze a śmietnik mam z 500 metrów od mojego bloku więc będzie cięzko coś czuję..... no ale ile kalorii spalę Aaaa umyłam wszystkie okna i zrobiłam 3 prania jeszcze tzn. pralka zrobiła - ja wywiesiłam Muszę iśc do Biedronki jeszcze nowe worki kupić ( te 120 litrowe) bo już mi się wszystkie skończyły, więc wyobraźcie sobie teraz ile mam śmieci hehe
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia co do niej przyjde to mi same ciastka wpychaja i co tylko wlezie a jak nie chce to zaraz do dziadka ,,o popratrz jaka honorowa nic jeść nie bedzie''A ja w końcu mam neta ![]() Byłam dzisiaj u fryzjera i ok 10cm poleciało z tego co mi mama mierzyła. Wrzucam fotki z przed(niewyprostowanie miałam) i po
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia aaa ja już miałam parę razy ciemne włosy
później wracałam do blondu miałam też ruuudee i po pół roku wróciłam do blondu jakoś w blondzie się najlepiej czuję, ale teraz też mnie kusiło na zmianę no i miałam nadzieję, że będzie pasować ![]() Cocktail i tak masz długaśne włosiska
|
#2576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie odświeżenie i dobroć dla kłaków Cytat:
Też tak macie że w weekend jecie więcej ? Jak w tygodniu jestem w pracy to mam mniej czasu wolnego i nie jem 'z nudów' a w weekend wciąż coś skubię
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
hej Wam laseczki!
w tym tygodniu prawie mnie w domu nie ma-uczelnia, nauka, SILOWNIA (4x w tym tygodniu) i takie tam w przyszlym tygodniu mam zapi.ernicz straszny i pewnie odezwe sie dopiero pod koniec tygodnia chyba ze na chwilke uda mi sie wczesniej ![]() Mam male ogloszenie dla dziewczyn z Wroclawia: kiedys mowilam ze mam w planach WIELKI PORZADEK W SZAFIE. I dzisiaj go zrobilam. Zostaly mi 2 sukienki, 3 bluzki i 2 pary spodni. Reszte mam do sprzedania i bede to robila jutro na Mlynie (kolo Korony). Jakos od 8.30 bede z kolezanka moja, jak cos to jestem niska blondynka takze jesli nie macie planow to zapraszam serdecznie, bo na prawde chce sie tego cholerstwa pozbyc. Rozmiarowka od 36-42 mam walize jedna wielka, torbe i do tego wor wiec bedzie w czym wybierac buziaki
|
#2578 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm,nie poznaję tego forum....kiedyś to nie mogłam nadrobić Waszych postów, a teraz to takie pojedyncze wypowiedzi
![]() To pewnie spowodowane tą piękną pogodą ![]() Ja też dziś poszalałam,dlatego nie lubię weekendów. Wtedy mam więcej czasu i przychodzą mi na myśl same słodycze....do tego mój Tż,który wcale mnie nie wspiera,wręcz przeciwnie.ciągle by mnie czymś dokarmiał ![]() I jak tu się oprzeć np lodom w taką pogodę????do tego o smaku tiramisu???!!!! Od jutra jednak przywołam się do porządku,bo wesele siostry już za 6 tygodni!!!! Zmykam spać,słodkich znów Wam życzę
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu mi dzisiaj wpadła mala paczka lays'ów i w ramach opijania urodzin koleznaki 05,l cin&cina. hah jest wesoło :d medzik mialam nadzieje ze cie spotkam nie wiem gdzie ty sie pałętasz
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-05-19 o 23:14 |
|
|
|
|
#2580 | |||
|
Zakorzenienie
|
jejciu ale mam czysto w domu
i tych worków już prawie nie mam tylko 2 zostały w końcu jak dużo miejsca!! i balkon jaki czyściutki!!!! Aż mi żal stąd wyjeżdzać w lipcu ja tak kocham swoje mieszkanie... tak bardzo mi się podoba i tak jestem przywiązana do tego miejsca jeszcze jak pomyślę, że jacyś obcy ludzie tu będą może mieszkać to aż mam nerwa :/ Dzieciaki już śpią, kot buszuje - dziś cały dzień muchy ganiał po domu ale się naśmiałam hehe A się dziś nabiegałam z tymi śmieciami! 6 razy na 3 piętro wchodziłam.... ale jakoś całkiem sprawnie mi to szło nawet za bardzo się nie zmęczyłam to dobry znak - trzeba zacząć ćwiczyć także przysiady dziś będą brzuszków nie porobię bo kołyskę koleżance pozyczyłam przed wyjazdem do Niemiec i jeszcze jej nie odzyskałam ale w poniedziałek mówiła, że mi przyniesie Idę się wykąpać i jak wrócę to Wam po odpisuję ![]() p.s. znowu KUR... mi opryszczka na ustach wyskoczyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
A Ty bądź twarda i staraj się nie patrzeć na te słodkości ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
musisz iść do lekarza po następny, bo przeciez Ty dalej chora jesteś No ja pójdę do gina obowiązkowo, mam juz na prawdę dośc tego cholernego okresu. ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
Ja w ogóle nie ćwiczyłam, jedynie co to sporo spacerowałam z dzieckiem i troche w pracy polatałam bo pracowąłam fizycznie i musiałam dźwigać panele LCD które ważyły po 10 kg nawet. Ale żadnych ćwiczeń nie wykonywałam. Później dopiero jak schudłam już 15 kg i przestałam chodzić do pracy to robiłam brzuszki, przysiady, kilka razy na orbitreku pościemniałam i tyle ale diety trzymałam się 100% i waga spadała
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-05-19 o 23:57 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

śpijcie słodko! 
obejrzałam występ mojego synka z jego grupą i po występie zabrałam go i pojechaliśmy na te urodziny. Było fajnie i na prawdę bardzo miło
nawet nie bedę opowiadać co i jak bo aż wstyd

już mi trochę lepiej; mam nadzieję, że na weekendzie wykuruję się już całkiem 
teraz za podstawowe zakupy spożywcze płacę ok. 70 zł a na prawdę jest tego niewiele i biorę wszystko co najtańsze :/ i starczy to może na 3 dni..... potem znowu trzeba iśc wydać kolejne 70 zł....

jak ciężko jest Ci się pilnować, to może musisz sobie zaplanować każdy dzień, rozpisać na kartce i jeść wszystko jak napisane, może to Cię zmotywuje 

to dobry znak - trzeba zacząć ćwiczyć