Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 22:08   #2761
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Heroine Ty już pewnie tyle schudłaś, że żadnej diety nie potrzebujesz a nawet nie wiesz bo się nie ważysz

Mureczko no to pięknie, ale pewnie przyjdzie niedługo

Mielnus te wymachy to takie coś jak na zdjęciu, nożyce mnie za bardzo męczą
Stary 2012-05-21, 22:09   #2762
Ameli83
Przyczajenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Miałam na myśli w 100g
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:09   #2763
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus ja na kolację też zawsze jem zwykły chleb przeważnie jakieś kanapki z serkiem i pomidorem itp
Stary 2012-05-21, 22:11   #2764
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Ja niestety nie potrafię nasycić się samym serkiem wiejskim wieczorem

Wtedy właśnie nachodzą mnie największe zachcianki na coś słodkiego i dziś znów dałam się im "uwieść".

Na kolację staram się jeść jakąś sałatkę albo zupę-krem z warzyw

A propos jogurtów,to ja bardzo lubię Fruvite z biedronki. Jest to jogurt owocowy z ziarnami,który ma 0% tłuszczu i nie zawiera dodatkowego cukru, a w 100% ma tylko 44kcal cena jest także zachęcająca
ja tez lubie ten jogurcik Tylko sie zastanawiam ile jest prawdy w tych cyferkach....

Biały chleb... myslalam ze od tego sie tyje. Na sniadanie owszem... ale na kolacje? chyba raczej zabronione.
Stary 2012-05-21, 22:15   #2765
monika01011986
Zakorzenienie

jeju dziewczyny miałam dzisiaj leżeć i odpoczywać a okazało się że muszę dom na błysk wysprzatać bo przyjedzie kolega męża obejrzeć mieszkanie. No i cały dzień sprzatałam.... odkurzałam, myłam podłogi... no wszystko co trzeba aby dom lśnił.... Narobiłam się jak głupia! Ale warto było bo mieszkanie kolega chce wynająć ma mi dać zaliczkę w tym tygodniu bo czeka na wypłatę własnie. Będzie mieszkał z żoną i synkiem. On pracuje z moim tatą także będzie pod nadzorem hehe
A ja taka zmęczona jestem że masakra... oczy mi się zamykają same a jeszcze musze się wykąpać :/ dzieci nie śpią... leżą bajki oglądają.
A wiecie co mój mądry mąz zrobił ???? pamietacie jak pisałam Wam że zgubił ten nowy telefon co mu kupiłam na Święta? To później kupił sobie drugi i wiecie co dzisiaj zrobił???? WYPRAŁ GO zapomniał wyciagnąć z kieszeni i wrzucił do pralki jak sobie przypomniał o nim to było już po praniu i teraz niema żadnego telefonu!!!! niema kontaktu z nikim!!! jedynie przez facebooka możemy popisać bo skype coś szwankuje nam.... no masakra jakaś!!!! Co za niezdara!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:21   #2766
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus ja zawsze jadłam chleb na kolację i udało mi się schudnąć 18kg

Monia mój Tż też kiedyś wyprał telefon faceci tak mają
Fajnie, że znalazłaś kogoś na mieszkanie
Stary 2012-05-21, 22:25   #2767
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość

Biały chleb... myslalam ze od tego sie tyje. Na sniadanie owszem... ale na kolacje? chyba raczej zabronione.
Ja gdy się pierwszy raz się odchudzałam to jadłam tylko biały chleb i to na prawdę sporo i zleciało 15 kg
Drugi raz się odchudząłam to też jakiś czas jadłam białe pieczywo i normalnie chudłam, potem przerzuciłam się na ciemne pieczywo a potem znowu na białe. Teraz też jem tylko białe pieczywo i waga spada

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-21, 22:30   #2768
meeedzik
Zakorzenienie

Zmykam do wyrka dobranoc kochane
Stary 2012-05-21, 22:40   #2769
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dziś było tak gorąco, duszno, upaaaaaaał! Wracałam ze szkoły to już myślałam że nie dojdę do domu tylko się walnę plackiem na torach (bo praktycznie cała droga to tory) i poczekam aż mnie przejedzie pociąg
buahahaha ale się uśmiałam!!!! no padłam normalnie ale śmiesznie to opisałaś hehehe

Cytat:
monia przeeeeepiękne włosy, gładkie jak nie wiem co Tobie to dopiero ten Pantene służy Ja myślałam że mam fajne włosy po nim ale .. jednak nie
Biedna się męczysz z @, mnie to też czeka zaraz także przytulam mocno i mam nadzieję że nie będzie już bolało Cię
No ja to odkąd zaczęłam tą złotą 2-minutową maskę z pantene i złoty nabłyszczacz używać to takie piekne się zrobiły!!! no i wyraźnie zgęstniały!! Szampon "większa objętość" też bardzo dużo daje także polecam ten zestaw
no już mi lepiej rano było gorzej i w dzień, leciało ze mnie strasznie, myślałam że się wykrwawię normalnie..... jutro już będzie dobrze Dziękuję

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia mój Tż też kiedyś wyprał telefon faceci tak mają
Fajnie, że znalazłaś kogoś na mieszkanie
ooo to widzę, że nie tylko mój mąz taki zdolny hehehehe
fajnie fajnie też się cieszę bo oprócz opłat to jeszcze 200 zł za wynajem będzie nam płacił to kredytu będziemy płacić 650 zł a nie 850.... zawsze to już lżej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-22, 04:36   #2770
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Hej JA dopiero teraz piszę bo się uczyłam cały dzień, mam jutro klasówkę z bioli a tak nienawidzę tego przedmiotu i w końcu spisałam pytania od innych klas i się wykułam na pamięć z nadzieją że da to samo
Dziś było tak gorąco, duszno, upaaaaaaał! Wracałam ze szkoły to już myślałam że nie dojdę do domu tylko się walnę plackiem na torach (bo praktycznie cała droga to tory) i poczekam aż mnie przejedzie pociąg Fajnie że ciepło ale lepiej w weekend by było tak
Uwaga uwaga ćwiczyłam dziś!! 250nożyc i 200 podnoszeń nóg i tułowia. Dobra jestem zaraz pokręcę i się pouczę z histy przy okazji. Pora się wziąć za siebie bo to już koniec maja zaraz!
Dziś na wadze 51,1kg po wczorajszej pizzy czyli ani grama więcej Jak będę ćwiczyć to myślę że szybko spadnie

Przeczytałam wszystko ale muszę tak szybko pisać to z tego co pamiętam:
monia przeeeeepiękne włosy, gładkie jak nie wiem co Tobie to dopiero ten Pantene służy Ja myślałam że mam fajne włosy po nim ale .. jednak nie
Biedna się męczysz z @, mnie to też czeka zaraz także przytulam mocno i mam nadzieję że nie będzie już bolało Cię
tinek zazdroszczę relacji z bratem, ale pozwalał Ci się spotykać z chłopakami wcześniej? Nie był taki nadopiekuńczy? Często tak bywa
heroine a ja sobie na zdjęciu ślubnym bym walnęła jakąś głupią minę, a co mi tam, to dopiero pamiątka w wieku 60lat zobaczyć jakim się było szalonym
Swojego 1 chłopaka miałam gdzieś w wieku 18 lat i fakt nie wtrącał sie za bardzo, choć widział że ten chłopak jakiś taki '' ciapowaty '' haha ( swoją drogą straszny z niego id.iota ) i jak mnie potem baaaardzo zranił, to brat mnie pocieszał pamiętam jak wyłam mu w rękaw ( pewnie wtedy miał ochote dać mu w ryj, ale kultura ... )
W każdym bądź razie nadopiekuńczy nie jest
Masz racje wczoraj była duchotaaaaaaaaaa, ale mimo wszystko wole gorąc niż jak deszcz leje, a tak poza tym też nie znosiłąm biologii w gim i LO dopóki nie wylądowałam w szkole o kierunku asystentka stomatologiczna i tak nawet przypadła mi do gustu

Nadia na prawdę lody pyszne My z Meeedzik czesto je tu reklamujemy i zachwalamy
Zjadłabym takie śniadanko jak Twoje mniam uwielbiam owsianke w połączeniu z bananem, kurde musze je kupić bo jakos rzadko sięgam po banany a one takie dobre:P

Jeszcze 5 nie ma a ja juz na nogach... ide się wykąpać a później wypiję herbatke i zjem coś na śniadanie
Miłego dnia kochane

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:32   #2771
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry
Witam się z Wami z koktajlem kefirowo- bananowo- otrebowo- daniowym Może wytrzymam cały dzień na takiej dietce

Monia booooże z tym Twoim męzem faceci to są czasem tak nierozgarnięci, że ręce opadają, gorzej niż dzieci

Mielnus ja też cały czas wcinam biały chleb, a nawet i kajzerki i spadło mi już w sumie 7 kg, więc nie trzymaj sie tego tak, że tego nie wolno i tamtego nie wolno, bo większość wolno, tylko w małych ilosciach.
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:38   #2772
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
WYPRAŁ GO zapomniał wyciagnąć z kieszeni i wrzucił do pralki jak sobie przypomniał o nim to było już po praniu
Ja raz bylam taka zdolna, ze zostawilam odtwarzacz MP3 w bocznej kieszonce kurtki i zapakowalam ja do pralki. Oczywiscie padl.
Ja znow mam dzis wolne. Pogoda sliczna, ja pije kawe, wypilam jogurt, zjadlam banana i niedlugo ide potruchtac. Zaczynam biegac, postanowilam sobie ze przynajmniej dwa razy w tygodniu, a najlepiej trzy.
Chyba niedlugo dostane @ ciagnie mnie do czekolady a waga stoi na 61,5 kg.
Sprawdzalam wczoraj tabelke idealnych wymiarow i sie z lekka podlamalam - powinnam miec na moj wzrost i budowe - o 7 cm mniej w talii, o 5 cm mniej w udzie i o 3 cm mniej w lydce. W biodrach chyba 5 cm, juz nie pamietam. W kazdym razie zabieram sie do roboty.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:11   #2773
heroine86
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Biorę udział w kolejnym konkursie na Wizażu proszę Was bardzo o kliki w link w podpisie i Was również zapraszam do zabawy będziemy sobie klikać nawzajem

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Coś nie mogę ustawić tego kodu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:17   #2774
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ale u mnie dziś duuchota burze zapowiadali na popołudniu i dosłownie nie ma czym oddychać.

Monia mam ten szampon na objętość i bardzo go lubię
Paulownia nie przejmuj się tym, bo ja też jak kiedyś sprawdzałam, to wyszły mi cuda na kiju, w udzie też pamiętam, że jakieś 5 cm mniej powinnam mieć itp. wstaw link do tego

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Heroine popraw link w podpisie bo nie da się klikać

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Tinek oo tak, bo te lody z Lidla są przepyszne w Biedronce też one są tylko chyba pod inną nazwą Arietta się nazywają
Stary 2012-05-22, 08:23   #2775
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine popraw link w podpisie bo nie da się klikać
No właśnie nie wiem jak
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-22, 08:36   #2776
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine kurcze to nie dobrze jak teraz kliknęłam to pojawił się banerek ale nie da się w niego klikać
Stary 2012-05-22, 08:57   #2777
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine kurcze to nie dobrze jak teraz kliknęłam to pojawił się banerek ale nie da się w niego klikać
No właśnie wiem buuuu

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Jest!!! To teraz pięknie proszę

Cytat:
A wiecie co mój mądry mąz zrobił ???? pamietacie jak pisałam Wam że zgubił ten nowy telefon co mu kupiłam na Święta? To później kupił sobie drugi i wiecie co dzisiaj zrobił???? WYPRAŁ GO zapomniał wyciagnąć z kieszeni i wrzucił do pralki jak sobie przypomniał o nim to było już po praniu i teraz niema żadnego telefonu!!!! niema kontaktu z nikim!!! jedynie przez facebooka możemy popisać bo skype coś szwankuje nam.... no masakra jakaś!!!! Co za niezdara!!!
O matko ja już swojego wyćwiczyłam żeby sprawdzał wszystkie kieszenie zanim cokolwiek rzuci do pralki
Stary 2012-05-22, 08:58   #2778
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej laseczki!!

U nas lato upał ! Właśnie zaprowadziłam młodego do przedszkola i już o 8.00 było 24 stopnie w cieniu.

Paulownia , wymiary idealne
http://www.crossdressing.pl/main.php..._id=3&lv2_id=9

Moje to 88-63-91. Udo 49. Ja nigdy nie będę takich miala. Nawet gdy biodra zrownam do tabelki ,to w cyckach mi ubędzie , z uda tez podejrzewam ,ze nigdy nie zejdę do 49cm,bo taką mam figurę.
Na razie mam 88-71-97. I jestem zalamana ,bo chociaż w ostatnich dniach z talii mi ubyło 2 cm,to mam przyrost wagi 0,7 kg . O co kaman Pofolgowałam sobie w wekeend , wczoraj też zjadłam lody z bitą śmietaną (pierwszy raz w tym roku bita smietanę jadlam ,bo to taki deser był w lodziarni). Ale też wczoraj fitness był ,więc myślałam ,że bilans na 0 będzie ,a tu takie coś.

Co do bialego pieczywa ,to ja staram się unikać - zresztą lubię ciemny chlebek ,a bułkę zawsze grahamkę mozna zjeść. Trzeba po prostu poznać swój organizm i się nauczyć ,co mu sluzy ,a co nie. Ja wiem,ze od bułek i bialego chleba tyję niestety.

Monika , świetnie ,że tak ci się udało wynająć mieszkanie i to koledze. Zawsze to inaczej niż obcy ,bo jednak strach trochę tak komuś z ulicy wynająć ładne mieszkanko.
My wynajmujemy kawalerkę i już się tam tyle osób przewinęło i takie przeboje mieliśmy z lokatorami ,ze głowa boli. Na szczęście nie remontowaliśmy jej po śmierci męza ciotki ,ale powiem wam ,ze po tylu lokatorach nadaje się do kapitalnego remontu. Podstawa ,to brać porządna kaucję.

A ja zastanawiam sie czy nie wyjechać na 3 mce do Anglii do pracy ,tam gdzie mój mlodszy braciszek pracuje. Sama.
Namawia mnie małolat ,bo potrzebują pracownikow , pracę bym miała zapewnioną ,mieszkanie tez.
Tylko jak ja zostawię mojego synka aż na 3 mce? Małżonek nie ma nic przeciwko , rodzina tez. Straszny mam dylemat.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:58   #2779
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam zameldować, dziś 10 minut hula hop, 150 brzuszków i 40 wymachów nóg po 20 na nogę

Ja wczoraj jak siadłam po pracy tak siedziałam... Powinnam ruszyć tyłek tym bardziej, że tż wytrwale ćwiczy a mnie nawet to nie jest w stanie zmobilizować
Ale w przyszłym tygodniu jadę rozejrzeć się za rowerem

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ja na uczelni spędzam całe dnie, bardzo często w domu jem tylko śniadania. Zawsze mam kanapkę z ciemnego pieczywa, staram się mieć sok warzywny bądź pomidorowy, żeby sobie popijać jak mnie głód dopadnie w krótkim okienku, robię często sałatki owocowe, sałatki warzywne, nieraz zmieszam coś z makaronem czy ryżem, twarożek z rzodkiewką/pomidorem. To są moje sposoby

I cały dzień dobrego jedzenia poszedł się j.....
Głupia ja. Jak jestem u mamy, to zawsze trudno mi się powstrzymać
Dziękuję za pomysły, napewno skorzystam

:glaszcze: też tak niestety czasem mam... cały dzień wzorcowo a wieczorem... WZORCOWO SPIE... wszystko

Cytat:
jeju dziewczyny miałam dzisiaj leżeć i odpoczywać a okazało się że muszę dom na błysk wysprzatać bo przyjedzie kolega męża obejrzeć mieszkanie. No i cały dzień sprzatałam.... odkurzałam, myłam podłogi... no wszystko co trzeba aby dom lśnił.... Narobiłam się jak głupia! Ale warto było bo mieszkanie kolega chce wynająć ma mi dać zaliczkę w tym tygodniu bo czeka na wypłatę własnie. Będzie mieszkał z żoną i synkiem. On pracuje z moim tatą także będzie pod nadzorem hehe
A ja taka zmęczona jestem że masakra... oczy mi się zamykają same a jeszcze musze się wykąpać :/ dzieci nie śpią... leżą bajki oglądają.
Mój tż w roboczych spodniach znosi różne narzędzie i nie jedno już się wyprało

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Nadia na prawdę lody pyszne My z Meeedzik czesto je tu reklamujemy i zachwalamy
Zjadłabym takie śniadanko jak Twoje mniam uwielbiam owsianke w połączeniu z bananem, kurde musze je kupić bo jakos rzadko sięgam po banany a one takie dobre:P

Jeszcze 5 nie ma a ja juz na nogach... ide się wykąpać a później wypiję herbatke i zjem coś na śniadanie
Miłego dnia kochane
Połączenie owsianki z bananem jak dla mnie jest najlepsze
Od dłuższego czasu weszło mi w krew jedzenie owsianki na pierwszy posiłek I problemów z wypróznianiem nie ma Jeżeli się pojawią to odstawiam owsiankę na 2-3 dni i później znów wracam - problemów nie ma

Ja dziś na nogach od 6:30 posprzątałam mieszkanie, byłam na zakupach, zrobiłam obiad na dziś. Niedługo zbieram się na autobus bo przed pracą chcę zajrzeć na targ za rybaczkami Mimo, że koniec miesiąc a do wypłaty daleko to MUSZĘ kupić jakieś bo nie mam w czym chodzić w takie ciepło

Z pracy pewnie wrócę po 21szej i tak zleci dzień. Od weekendu do weekendu

Miłego dnia

PS. Od kiedy te lody Lidlowe w promocji ?

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:05   #2780
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej laseczki!!

U nas lato upał ! Właśnie zaprowadziłam młodego do przedszkola i już o 8.00 było 24 stopnie w cieniu.

A ja zastanawiam sie czy nie wyjechać na 3 mce do Anglii do pracy ,tam gdzie mój mlodszy braciszek pracuje. Sama.
Namawia mnie małolat ,bo potrzebują pracownikow , pracę bym miała zapewnioną ,mieszkanie tez.
Tylko jak ja zostawię mojego synka aż na 3 mce? Małżonek nie ma nic przeciwko , rodzina tez. Straszny mam dylemat.
No hej

Wiesz, że wczoraj o Tobie myślałam? dobrze, że do nas zajrzałaś no i odwiedzaj nas częściej

U mnie też upał już jest 26 stopni w cieniu spoko

rzeczywiście trudna decyzja... ile synek ma lat?

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

Miłego dnia

Nawzajem!

Od następnego poniedziałku
Stary 2012-05-22, 09:11   #2781
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Paulownia , wymiary idealne
http://www.crossdressing.pl/main.php..._id=3&lv2_id=9

Moje to 88-63-91. Udo 49. Ja nigdy nie będę takich miala. Nawet gdy biodra zrownam do tabelki ,to w cyckach mi ubędzie , z uda tez podejrzewam ,ze nigdy nie zejdę do 49cm,bo taką mam figurę.
Na razie mam 88-71-97. I jestem zalamana ,bo chociaż w ostatnich dniach z talii mi ubyło 2 cm,to mam przyrost wagi 0,7 kg . O co kaman Pofolgowałam sobie w wekeend , wczoraj też zjadłam lody z bitą śmietaną (pierwszy raz w tym roku bita smietanę jadlam ,bo to taki deser był w lodziarni). Ale też wczoraj fitness był ,więc myślałam ,że bilans na 0 będzie ,a tu takie coś.
Tak, to wlasnie ta strona. Wlasciwie to i bez tabelki wiem, ze od pasa w dol mam za duzo centymetrow w kazdym obwodzie.
Biegalam 35 minut spokojnym truchcikiem. Bosko sie czuje! Spocilam sie jak mysz. Pogoda pyszna, endorfiny pracuja wzielam prysznic i jem owsianke. Zapowiada sie kolejny upalny dzien. A ja bede jak zwykle sprzatac sobie.
Mam jeszcze paczke ciasteczek z czekolada, ale nie otwieram - polozylam wysoko, na lodowce. Tabliczka czekolady jest - TZ zje i bedzie spokoj. Ja musze hartowac silna wole.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:17   #2782
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No hej

Wiesz, że wczoraj o Tobie myślałam? dobrze, że do nas zajrzałaś no i odwiedzaj nas częściej

U mnie też upał już jest 26 stopni w cieniu spoko

rzeczywiście trudna decyzja... ile synek ma lat?

Naprawdę myślałaś o mnie? To bardzo miłe. Dziękuję
Synek ma niecałe 4 latka . Jakbym wyjechała ,to bym wróciła na koniec wrześńia , akurat na jego 4 urodziny.
Zarobiłabym pewnie dychę , ale chyba umarłabym z tęsnoty. Poza tym wtedy pozbawiłabym dziecko wakacji ,bo musialby chodzić od przedszkola całe lato ( no może z przerwami na urlopy męża i dziadków)
Do tego po powrocie prawdopodobnie będę miała pracę w moim mieście i nie wiem ,czy sobie poprostu odpuścić i zrobić te ostatnie wakacje. Z tym ,że praca byłaby pewnie za najniższą krajową ,no może ciut powyzej ,czyli nic bym nie odłożyła z wyplaty.

Nadia , ja też mam ambitny plan codziennie ćiwczyć , mam już zasubskrybowane ćwiczenia z you tuba i po śniadaniu się zabieram za nie.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 10:10   #2783
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine Ty już pewnie tyle schudłaś, że żadnej diety nie potrzebujesz a nawet nie wiesz bo się nie ważysz

Mureczko no to pięknie, ale pewnie przyjdzie niedługo

Mielnus te wymachy to takie coś jak na zdjęciu, nożyce mnie za bardzo męczą
Ja tez takie wymachy robie

Cytat:
ja tez lubie ten jogurcik Tylko sie zastanawiam ile jest prawdy w tych cyferkach....

Ja jem na sniadanie normalnie kanapki zbiałego chlebka na kolacje czasami tez i waga powoli spada

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Biorę udział w kolejnym konkursie na Wizażu proszę Was bardzo o kliki w link w podpisie i Was również zapraszam do zabawy będziemy sobie klikać nawzajem

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Coś nie mogę ustawić tego kodu
Klikniete

o matko, ale masakre mam dzisiaj w pracy jest tak duszno i gorąco, ze az mi sie słabo robi;/
zero klimy , okna pozamykane bo na dworze trwaja roboty drogowe i jest hałas oszalec idzie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 10:24   #2784
tinekk
Zadomowienie

Cytat:

Ja wczoraj jak siadłam po pracy tak siedziałam... Powinnam ruszyć tyłek tym bardziej, że tż wytrwale ćwiczy a mnie nawet to nie jest w stanie zmobilizować
Ale w przyszłym tygodniu jadę rozejrzeć się za rowerem

Dziękuję za pomysły, napewno skorzystam

:glaszcze: też tak niestety czasem mam... cały dzień wzorcowo a wieczorem... WZORCOWO SPIE... wszystko

Mój tż w roboczych spodniach znosi różne narzędzie i nie jedno już się wyprało

Połączenie owsianki z bananem jak dla mnie jest najlepsze
Od dłuższego czasu weszło mi w krew jedzenie owsianki na pierwszy posiłek I problemów z wypróznianiem nie ma Jeżeli się pojawią to odstawiam owsiankę na 2-3 dni i później znów wracam - problemów nie ma

Ja dziś na nogach od 6:30 posprzątałam mieszkanie, byłam na zakupach, zrobiłam obiad na dziś. Niedługo zbieram się na autobus bo przed pracą chcę zajrzeć na targ za rybaczkami Mimo, że koniec miesiąc a do wypłaty daleko to MUSZĘ kupić jakieś bo nie mam w czym chodzić w takie ciepło

Z pracy pewnie wrócę po 21szej i tak zleci dzień. Od weekendu do weekendu

Miłego dnia

Od poniedziałku 28 maja

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:16   #2785
zooska
Zakorzenienie

Losing Hejo, jak śniadanie? U mnie otręby i czokapiki () z j.owocowym, kawka (bo bez niej nie ma opcji, nie wstanę) no i jabłko na IIśń z Acitmelem egzotycznym. Damy radę, tylko chyba na kolację zjem już tę kromkę chleba żytniego z wieśniakiem z pomidorkiem i ogórkiem, zapiję kefirem, bo będę się uczyć do późna i boję się o kolejny napad Najwyżej dzisiaj zrobię ze wstawkami jakimiś typu kanapka, jabłko, a jutro też zrobię sobie taki dzień, 2 dni z takimi "niby grzechami" to też da efekt.
W planie mam sok pomidorowy 1l, jogurt owocowy 400g, resztka maślanki, jakieś 1,5szkl...muszę kefiry dokupić chyba.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Zapomniałam zameldować, dziś 10 minut hula hop, 150 brzuszków i 40 wymachów nóg po 20 na nogę
Brawo za ćwiczenia!!!

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Murka Mam z tym problemy bardzo duże Muszę się nauczyć panować nad sobą... Bo pochlonęłam wczoraj pół chałki ze wszystkim co znalazłam w domu, i pół tabl czekolady...chrupki do mleka, ciastka

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
chleb biały???? na kolacje???
Ja polecam razowy, albo białko (wieśniak, twarożek, tuńczyk...)

Cytat:
ja tez lubie ten jogurcik Tylko sie zastanawiam ile jest prawdy w tych cyferkach....☠
Nie w ogóle nie przepadam za białym chlebem. Nie najadam się nim i mam duże wyrzuty sumienia jak go zjem, chyba że naprawdę nie ma w domu nic innego, to dopiero wtedy.
A tak to preferuję sałatki, twarożki itp.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Ameli Ja uwielbiam z Biedry te nowe jogurty 0% tłuszczu, śliwka i brzoskwinia tam chyba jest A może mówimy o tych samych...

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Monia Ty to zawsze jakieś hity masz xD Brawa dla męża I jak tu mężczyznom pranie powierzyć

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Sprawdzalam wczoraj tabelke idealnych wymiarow i sie z lekka podlamalam - powinnam miec na moj wzrost i budowe - o 7 cm mniej w talii, o 5 cm mniej w udzie i o 3 cm mniej w lydce. W biodrach chyba 5 cm, juz nie pamietam. W kazdym razie zabieram sie do roboty.
Wiesz co...ja mam w talii 73cm i nie mogę sobie ładniejszej wyrobić, bo robię się po prostu taka prosta, bez talii, mięśnie są, wcięcia brak. Gdzie ta tabela, podeślesz mi linka? ?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Heroine Kliknęłam Ci już z 10 razy.Chciałam wziąć tez udział, na antycell i nie umiem ustawić tego baneru. W podpisie wyskakuje mi po prostu kod....
Sprawdzanie kieszeni to moja działka, raz nie zrobiłam tego i caaaałe czarne pranie było zasyfione chusteczką

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-05-22 o 11:18
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:19   #2786
LosingMyWay
Zadomowienie

Też sobie popatrzyłam na te idealne wymiary i powinnam mieć 85-61-87 i w udzie 47,5 a mam 85-64-89 a w udzie 50 i nie uważam, żebym w udzie miała dużo no ale z talii tylko spadnę i będę w stu procentach zadowolona Chociaż w 100% to pewnie nie, bo jak to każda baba, zawsze znajdę coś na co by ponarzekać

Zoska no to rano wypiłam koktajl o którym pisałam, czyli kefir, banan, otręby i danio waniliowy. W sumie to się "najadłam" wypiłam go ok. 7:30 i nie byłam głodna do teraz, bo właśnie wypiłam kubek maślanki A to jest jakaś różnica czy to kefir czy maślanka ?
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:22   #2787
zooska
Zakorzenienie

Aisza Taka okazja to dobra sprawa, na Twoim miejscu bym pojechała, a 3 miesiące to przecież nie jest wcale tak dużo. Rodzina pomoże, a Ty z pieniędzmi przyjedziesz, także na pewno się odwdzięczysz, pomagając im

Taaa....wymiary idealne: 94cm w piersiach?!?!?! śmiech na sali!!!
powinnam mieć- mam
biodra 98 - 90
talia 69 - 73
udo 51 - 55
łydka 35 - 34

rzeźnia

Stary 2012-05-22, 11:23   #2788
Eldo_rado
amor vincit omnia

też dołączam, a co i równiez prosze o kilkanie w banerek, jesli macie czas i wchodzicie i widzicie - klikajmy sobie wszystkie nawzajem w końcu razem będzie ąłtwiej jak kilka razy każda każdej codziennie kliknie
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:27   #2789
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś na dniach

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Losing Te wymiary ud są przekłamane coś... W ogóle ja nie wiem czego niby to są wymiary idealne, lalek barbie czy co?!

Nie ma różnicy. Teoretycznie powinno się wypić w ciągu takiego przepisowego dnia oczyszczania 6 l kefiru na dzień, ale ja zmodyfikowałam ten przepis do ogólnie przetworów jogurtowych, a maślanki, kefiry to jak najbardziej, a jog to naturalne I będzie git. Ja dzisiaj modyfikuję swój dzień, ale jutro też robię taki

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Eldo Dodałam sobie wasze banerki do zakładek na pasek narzędzi, cały czas je widzę i klikam co jakiś czas

Stary 2012-05-22, 11:34   #2790
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Eldo Dodałam sobie wasze banerki do zakładek na pasek narzędzi, cały czas je widzę i klikam co jakiś czas
kochana, dziękuję Ci w imieniu swoim i dziewczyn
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości