|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heroine Ty już pewnie tyle schudłaś, że żadnej diety nie potrzebujesz a nawet nie wiesz bo się nie ważysz
![]() Mureczko no to pięknie, ale pewnie przyjdzie niedługo ![]() Mielnus te wymachy to takie coś jak na zdjęciu, nożyce mnie za bardzo męczą ![]()
|
#2762 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Miałam na myśli w 100g
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus ja na kolację też zawsze jem zwykły chleb
przeważnie jakieś kanapki z serkiem i pomidorem itp
|
#2764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko sie zastanawiam ile jest prawdy w tych cyferkach.... Biały chleb... myslalam ze od tego sie tyje. Na sniadanie owszem... ale na kolacje? chyba raczej zabronione.
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny miałam dzisiaj leżeć i odpoczywać a okazało się że muszę dom na błysk wysprzatać bo przyjedzie kolega męża obejrzeć mieszkanie. No i cały dzień sprzatałam.... odkurzałam, myłam podłogi... no wszystko co trzeba aby dom lśnił.... Narobiłam się jak głupia! Ale warto było bo mieszkanie kolega chce wynająć
ma mi dać zaliczkę w tym tygodniu bo czeka na wypłatę własnie. Będzie mieszkał z żoną i synkiem. On pracuje z moim tatą także będzie pod nadzorem hehe A ja taka zmęczona jestem że masakra... oczy mi się zamykają same a jeszcze musze się wykąpać :/ dzieci nie śpią... leżą bajki oglądają. A wiecie co mój mądry mąz zrobił ???? pamietacie jak pisałam Wam że zgubił ten nowy telefon co mu kupiłam na Święta? To później kupił sobie drugi i wiecie co dzisiaj zrobił???? WYPRAŁ GO zapomniał wyciagnąć z kieszeni i wrzucił do pralki jak sobie przypomniał o nim to było już po praniu i teraz niema żadnego telefonu!!!! niema kontaktu z nikim!!! jedynie przez facebooka możemy popisać bo skype coś szwankuje nam.... no masakra jakaś!!!! Co za niezdara!!!
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus ja zawsze jadłam chleb na kolację i udało mi się schudnąć 18kg
![]() Monia mój Tż też kiedyś wyprał telefon faceci tak mają Fajnie, że znalazłaś kogoś na mieszkanie
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugi raz się odchudząłam to też jakiś czas jadłam białe pieczywo i normalnie chudłam, potem przerzuciłam się na ciemne pieczywo a potem znowu na białe. Teraz też jem tylko białe pieczywo i waga spada
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do wyrka
dobranoc kochane
|
#2769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śmiesznie to opisałaś hehehe Cytat:
także polecam ten zestaw no już mi lepiej rano było gorzej i w dzień, leciało ze mnie strasznie, myślałam że się wykrwawię normalnie..... jutro już będzie dobrze Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
fajnie fajnie też się cieszę bo oprócz opłat to jeszcze 200 zł za wynajem będzie nam płacił to kredytu będziemy płacić 650 zł a nie 850.... zawsze to już lżej
|
|
#2770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i jak mnie potem baaaardzo zranił, to brat mnie pocieszał pamiętam jak wyłam mu w rękaw ( pewnie wtedy miał ochote dać mu w ryj, ale kultura ... )W każdym bądź razie nadopiekuńczy nie jest ![]() Masz racje wczoraj była duchotaaaaaaaaaa, ale mimo wszystko wole gorąc niż jak deszcz leje, a tak poza tym też nie znosiłąm biologii w gim i LO dopóki nie wylądowałam w szkole o kierunku asystentka stomatologiczna i tak nawet przypadła mi do gustu ![]() Nadia na prawdę lody pyszne My z Meeedzik czesto je tu reklamujemy i zachwalamy ![]() Zjadłabym takie śniadanko jak Twoje mniam uwielbiam owsianke w połączeniu z bananem, kurde musze je kupić bo jakos rzadko sięgam po banany a one takie dobre:P Jeszcze 5 nie ma a ja juz na nogach... ide się wykąpać a później wypiję herbatke i zjem coś na śniadanie ![]() Miłego dnia kochane
|
|
#2771 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się z Wami z koktajlem kefirowo- bananowo- otrebowo- daniowym Może wytrzymam cały dzień na takiej dietce ![]() Monia booooże z tym Twoim męzem Mielnus ja też cały czas wcinam biały chleb, a nawet i kajzerki i spadło mi już w sumie 7 kg, więc nie trzymaj sie tego tak, że tego nie wolno i tamtego nie wolno, bo większość wolno, tylko w małych ilosciach. |
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oczywiscie padl. Ja znow mam dzis wolne. Pogoda sliczna, ja pije kawe, wypilam jogurt, zjadlam banana i niedlugo ide potruchtac. Zaczynam biegac, postanowilam sobie ze przynajmniej dwa razy w tygodniu, a najlepiej trzy. Chyba niedlugo dostane @ ciagnie mnie do czekolady a waga stoi na 61,5 kg .Sprawdzalam wczoraj tabelke idealnych wymiarow i sie z lekka podlamalam - powinnam miec na moj wzrost i budowe - o 7 cm mniej w talii, o 5 cm mniej w udzie i o 3 cm mniej w lydce. W biodrach chyba 5 cm, juz nie pamietam. W kazdym razie zabieram sie do roboty. |
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Biorę udział w kolejnym konkursie na Wizażu proszę Was bardzo o kliki w link w podpisie i Was również zapraszam do zabawy ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Coś nie mogę ustawić tego kodu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ale u mnie dziś duuchota burze zapowiadali na popołudniu i dosłownie nie ma czym oddychać.Monia mam ten szampon na objętość i bardzo go lubię ![]() Paulownia nie przejmuj się tym, bo ja też jak kiedyś sprawdzałam, to wyszły mi cuda na kiju, w udzie też pamiętam, że jakieś 5 cm mniej powinnam mieć itp. wstaw link do tego ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Heroine popraw link w podpisie bo nie da się klikać ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Tinek oo tak, bo te lody z Lidla są przepyszne Arietta się nazywają
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem jak
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine kurcze to nie dobrze
jak teraz kliknęłam to pojawił się banerek ale nie da się w niego klikać
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuu ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Jest!!! ![]() Cytat:
ja już swojego wyćwiczyłam żeby sprawdzał wszystkie kieszenie zanim cokolwiek rzuci do pralki
|
||
|
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki!!
U nas lato upał ! Właśnie zaprowadziłam młodego do przedszkola i już o 8.00 było 24 stopnie w cieniu .Paulownia , wymiary idealne http://www.crossdressing.pl/main.php..._id=3&lv2_id=9 Moje to 88-63-91. Udo 49. Ja nigdy nie będę takich miala. Nawet gdy biodra zrownam do tabelki ,to w cyckach mi ubędzie , z uda tez podejrzewam ,ze nigdy nie zejdę do 49cm,bo taką mam figurę. Na razie mam 88-71-97 . I jestem zalamana ,bo chociaż w ostatnich dniach z talii mi ubyło 2 cm,to mam przyrost wagi 0,7 kg . O co kaman Pofolgowałam sobie w wekeend , wczoraj też zjadłam lody z bitą śmietaną (pierwszy raz w tym roku bita smietanę jadlam ,bo to taki deser był w lodziarni). Ale też wczoraj fitness był ,więc myślałam ,że bilans na 0 będzie ,a tu takie coś.Co do bialego pieczywa ,to ja staram się unikać - zresztą lubię ciemny chlebek ,a bułkę zawsze grahamkę mozna zjeść. Trzeba po prostu poznać swój organizm i się nauczyć ,co mu sluzy ,a co nie. Ja wiem,ze od bułek i bialego chleba tyję niestety. Monika , świetnie ,że tak ci się udało wynająć mieszkanie i to koledze. Zawsze to inaczej niż obcy ,bo jednak strach trochę tak komuś z ulicy wynająć ładne mieszkanko. My wynajmujemy kawalerkę i już się tam tyle osób przewinęło i takie przeboje mieliśmy z lokatorami ,ze głowa boli. Na szczęście nie remontowaliśmy jej po śmierci męza ciotki ,ale powiem wam ,ze po tylu lokatorach nadaje się do kapitalnego remontu. Podstawa ,to brać porządna kaucję. A ja zastanawiam sie czy nie wyjechać na 3 mce do Anglii do pracy ,tam gdzie mój mlodszy braciszek pracuje. Sama. Namawia mnie małolat ,bo potrzebują pracownikow , pracę bym miała zapewnioną ,mieszkanie tez. Tylko jak ja zostawię mojego synka aż na 3 mce? Małżonek nie ma nic przeciwko , rodzina tez. Straszny mam dylemat. |
|
|
|
#2779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj jak siadłam po pracy tak siedziałam... Powinnam ruszyć tyłek tym bardziej, że tż wytrwale ćwiczy a mnie nawet to nie jest w stanie zmobilizować Ale w przyszłym tygodniu jadę rozejrzeć się za rowerem Cytat:
![]() :glaszcze: też tak niestety czasem mam... cały dzień wzorcowo a wieczorem... WZORCOWO SPIE... wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
Od dłuższego czasu weszło mi w krew jedzenie owsianki na pierwszy posiłek Jeżeli się pojawią to odstawiam owsiankę na 2-3 dni i później znów wracam - problemów nie ma ![]() ![]() Ja dziś na nogach od 6:30 posprzątałam mieszkanie, byłam na zakupach, zrobiłam obiad na dziś. Niedługo zbieram się na autobus bo przed pracą chcę zajrzeć na targ za rybaczkami Mimo, że koniec miesiąc a do wypłaty daleko to MUSZĘ kupić jakieś bo nie mam w czym chodzić w takie ciepło ![]() Z pracy pewnie wrócę po 21szej i tak zleci dzień. Od weekendu do weekendu ![]() Miłego dnia ![]() PS. Od kiedy te lody Lidlowe w promocji ?
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, że wczoraj o Tobie myślałam? dobrze, że do nas zajrzałaś no i odwiedzaj nas częściej ![]() U mnie też upał już jest 26 stopni w cieniu spoko ![]() rzeczywiście trudna decyzja... ile synek ma lat? ![]() Nawzajem! ![]() Od następnego poniedziałku
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Biegalam 35 minut spokojnym truchcikiem. Bosko sie czuje! wzielam prysznic i jem owsianke. Zapowiada sie kolejny upalny dzien. A ja bede jak zwykle sprzatac sobie. Mam jeszcze paczke ciasteczek z czekolada, ale nie otwieram - polozylam wysoko, na lodowce. Tabliczka czekolady jest - TZ zje i bedzie spokoj. Ja musze hartowac silna wole .
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Synek ma niecałe 4 latka . Jakbym wyjechała ,to bym wróciła na koniec wrześńia , akurat na jego 4 urodziny. Zarobiłabym pewnie dychę , ale chyba umarłabym z tęsnoty. Poza tym wtedy pozbawiłabym dziecko wakacji ,bo musialby chodzić od przedszkola całe lato ( no może z przerwami na urlopy męża i dziadków) Do tego po powrocie prawdopodobnie będę miała pracę w moim mieście i nie wiem ,czy sobie poprostu odpuścić i zrobić te ostatnie wakacje. Z tym ,że praca byłaby pewnie za najniższą krajową ,no może ciut powyzej ,czyli nic bym nie odłożyła z wyplaty. Nadia , ja też mam ambitny plan codziennie ćiwczyć , mam już zasubskrybowane ćwiczenia z you tuba i po śniadaniu się zabieram za nie. |
|
|
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i waga powoli spada![]() Cytat:
![]() o matko, ale masakre mam dzisiaj w pracy jest tak duszno i gorąco, ze az mi sie słabo robi;/ zero klimy , okna pozamykane bo na dworze trwaja roboty drogowe i jest hałas oszalec idzie
|
|
#2784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Losing Hejo, jak śniadanie?
U mnie otręby i czokapiki ( ) z j.owocowym, kawka (bo bez niej nie ma opcji, nie wstanę) no i jabłko na IIśń z Acitmelem egzotycznym. Damy radę, tylko chyba na kolację zjem już tę kromkę chleba żytniego z wieśniakiem z pomidorkiem i ogórkiem, zapiję kefirem, bo będę się uczyć do późna i boję się o kolejny napad Najwyżej dzisiaj zrobię ze wstawkami jakimiś typu kanapka, jabłko, a jutro też zrobię sobie taki dzień, 2 dni z takimi "niby grzechami" to też da efekt.W planie mam sok pomidorowy 1l, jogurt owocowy 400g, resztka maślanki, jakieś 1,5szkl...muszę kefiry dokupić chyba. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Murka Mam z tym problemy bardzo duże Muszę się nauczyć panować nad sobą... Bo pochlonęłam wczoraj pół chałki ze wszystkim co znalazłam w domu, i pół tabl czekolady...chrupki do mleka, ciastka![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Ja polecam razowy, albo białko (wieśniak, twarożek, tuńczyk...) Cytat:
A tak to preferuję sałatki, twarożki itp. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Ameli Ja uwielbiam z Biedry te nowe jogurty 0% tłuszczu, śliwka i brzoskwinia tam chyba jest A może mówimy o tych samych...![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Monia Ty to zawsze jakieś hity masz xD Brawa dla męża I jak tu mężczyznom pranie powierzyć ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
i nie mogę sobie ładniejszej wyrobić, bo robię się po prostu taka prosta, bez talii, mięśnie są, wcięcia brak. Gdzie ta tabela, podeślesz mi linka? ?---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Heroine Kliknęłam Ci już z 10 razy.Chciałam wziąć tez udział, na antycell i nie umiem ustawić tego baneru. W podpisie wyskakuje mi po prostu kod.... ![]() Sprawdzanie kieszeni to moja działka, raz nie zrobiłam tego i caaaałe czarne pranie było zasyfione chusteczką
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-22 o 11:18 |
|||
|
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
Też sobie popatrzyłam na te idealne wymiary i powinnam mieć 85-61-87 i w udzie 47,5
a mam 85-64-89 a w udzie 50 i nie uważam, żebym w udzie miała dużo no ale z talii tylko spadnę i będę w stu procentach zadowolona Chociaż w 100% to pewnie nie, bo jak to każda baba, zawsze znajdę coś na co by ponarzekać ![]() Zoska no to rano wypiłam koktajl o którym pisałam, czyli kefir, banan, otręby i danio waniliowy. W sumie to się "najadłam" wypiłam go ok. 7:30 i nie byłam głodna do teraz, bo właśnie wypiłam kubek maślanki A to jest jakaś różnica czy to kefir czy maślanka ?
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza Taka okazja to dobra sprawa, na Twoim miejscu bym pojechała, a 3 miesiące to przecież nie jest wcale tak dużo. Rodzina pomoże, a Ty z pieniędzmi przyjedziesz, także na pewno się odwdzięczysz, pomagając im
![]() Taaa....wymiary idealne: 94cm w piersiach?!?!?! powinnam mieć- mam biodra 98 - 90 talia 69 - 73 udo 51 - 55 łydka 35 - 34 rzeźnia
|
#2788 |
|
amor vincit omnia
|
też dołączam, a co
i równiez prosze o kilkanie w banerek, jesli macie czas i wchodzicie i widzicie - klikajmy sobie wszystkie nawzajem |
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś na dniach
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Losing Te wymiary ud są przekłamane coś... W ogóle ja nie wiem czego niby to są wymiary idealne, lalek barbie czy co?!Nie ma różnicy. Teoretycznie powinno się wypić w ciągu takiego przepisowego dnia oczyszczania 6 l kefiru na dzień, ale ja zmodyfikowałam ten przepis do ogólnie przetworów jogurtowych, a maślanki, kefiry to jak najbardziej, a jog to naturalne I będzie git. Ja dzisiaj modyfikuję swój dzień, ale jutro też robię taki![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Eldo Dodałam sobie wasze banerki do zakładek na pasek narzędzi, cały czas je widzę i klikam co jakiś czas
|
#2790 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

zapomniał wyciagnąć z kieszeni i wrzucił do pralki

Dziękuję 

zaraz pokręcę i się pouczę z histy przy okazji. Pora się wziąć za siebie bo to już koniec maja zaraz!

i Was również zapraszam do zabawy
jak teraz kliknęłam to pojawił się banerek ale nie da się w niego klikać 
) z j.owocowym, kawka (bo bez niej nie ma opcji, nie wstanę) no i jabłko na IIśń z Acitmelem egzotycznym. Damy radę, tylko chyba na kolację zjem już tę kromkę chleba żytniego z wieśniakiem z pomidorkiem i ogórkiem, zapiję kefirem, bo będę się uczyć do późna i boję się o kolejny napad
Najwyżej dzisiaj zrobię ze wstawkami jakimiś typu kanapka, jabłko, a jutro też zrobię sobie taki dzień, 2 dni z takimi "niby grzechami" to też da efekt.
a mam 85-64-89 a w udzie 50 i nie uważam, żebym w udzie miała dużo
no ale z talii tylko spadnę i będę w stu procentach zadowolona