|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
no ja jestem innego zdania. nie zawsze to co drozsze musi byc to zleeee. poza tym wcale nie sa takie drogie. i nie wyciagnelam tego z powietrza, pytalam swoich lekarzy i czytalam na necie opinie mam ktore stosowały. bo jak pisałam, będę karmić mm wiec zależy mi na dobrej butelce. Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-05-22 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
![]() Tamlin trzymam kciuki i ja ![]() ![]() ![]() ![]() Co do butelek, też kupię aventa ![]()
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no widzisz co lekarz to opinia. zawsze tak jest. wiadomo każda mama zrobi jak uważa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34258846]
robie dzis mlode ziemniaczki z koperkeim i kefirkiem.nie bede sie wysilac.nie cierpie gotowac ![]() mam nadzieje ze jak mlody przyjdzie na swiat to troche bardziej sie wykaze w tym temacie bo na razie to wykazuje sie na tym polu tż i knajpki ![]() Haha, ja mam identycznie ![]() Żywimy się tylko na mieście i u rodziców/dziadków czasami... Tż też nie gotuje, ale chociaż przyrządza nam kanapeczki. A ja nie cierpię działań w kuchni i gotowania i do tej pory gotowałam tylko jak mi się zachciało (czyli... rzadko ![]() Ale jak dzidziol się pojawi, to bardzo bym chciała, żeby w domu się siadało do wspólnego posiłku (ktoś go będzie musiał zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podkłady BABYDREAM Bardzo dobre, bardzo tanie, ładne. Wymiary: 60x60cm Przydały się w szpitalu po porodzie pod własną pupę żeby nie zakrwawić prześcieradła ale przede wszystkim do przewijania dzidziusia szuka w ROSSMANNIE |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
A my od dzisiaj zaczynamy 20 tydzień
![]() O 16 jadę na wizytę- ale jestem podekscytowana.... Trzymajcie kciuki, żeby dzidzia pokazała co ma między nóżkami i żeby wszystko było ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
Kalpana trzymam mocno kciuki za wizytę
![]() Tamlin dzięki za opinię w sprawie tej Loveli w Biedronce bo też się zastanawiałam czy opłaca się kupić, ale chyba jednak kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Kalpana trzymam kciuki za wizyte
![]() Idę zmywać naczynia ![]()
#640 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poczytałam, teraz poprasuję trochę. ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Co to za mina??????? Uwielbiam myć naczynia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#641 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo półmetek ![]() ![]() ja zbieram sie do sklepu, mam ochote na zupe grysikową ![]() ![]() ja też kiepska w kuchni jestem, tzn kuchnie grecka i włoska to jeszcze umiem sporo zrobic bo od tz sie nauczylam, on dobrze gotuje. ale np nawet naszego schabowego potrafie przypalić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
też mi sie marzy jak gdażeby za jakiś czas,jak już dzidzia bedzie siedziec w foteliku swoim do karmienia razem jadać posiłki i żeby to sie stało już takim rytułałem więc choćby nie wiem co to naucze sie gotowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Wtajemniczenie
|
pediatra na sr mówiła ze te zupki ze słoików są bardzo zdrowe ale ja i tak nie zamierzam tych jałowych paskudnych zupek dziecku dawać uwielbiam gotowac i stwierdziałm ze garczek pysznej zupki dziecku moge ugotować w słoiczki po musztardzie popakowac popasteryzować i bedzie tez szybko i taniej napewno... blender dobry mam moge robić dziecku papeczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
Dot.: Witam i pytam :)))
Cześć Dziewczyny,
Kolejna mama październikowa dołącza się do wątku ![]() Równocześnie skorzystam z okazji i zapytam Was o doświadczenia- straszliwie mi buzię obsypało pryszczami... ![]() Co stosujecie na takie zmiany? Maść cynkowa? Można/nie można/co można? Pls o rady- już mi się płakać chce jak siebie widzę w lustrze... i zazdroszczę wszystkim Mamom którym cera pięknieje, włosy i paznokcie rosną z prędkością światła i w ogóle wszystko pięknie ![]() Buziaki
#647 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Mam 1 małego na cycku ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam podobny problem, ktoś tu polecił wtedy płyn Acnosan T na wrastające włoski w okolicach bikini i go kupiłam, ale zaczęłam stosować na twarz ![]() ![]() Maść cynkową można, ale mi nie pomogła zupełnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Idę robić kawusię bo oki mi się kleją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki Wiem ze jeszcze specyfiki z olejkiem herbacianym można, zamówiłam cos z masłem shea i tym olejkiem, zobaczymy co bedzie (podobno tez nadaje sie po depilacji ![]()
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny i oby dzidzie pokazały co mają między nóżkami
![]() Co do butelek to ja kupuję avent. Będzie może któraś z Was prała od początku w zwykłym proszku ? bo ja się w sumie zastanawiam, mama mówi że ona mi prała w normalnym i żadnego uczulenia nie miałam... kuzynka też małej od początku pierze w normalnym i Amelka nie miała żadnego uczulenia ... lepiej ponoć od razu w normalnym prać bo te przejścia z dziecięcego na normalny nie są wcale takie łatwe.
#652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie pomogę bo może jakoś nie wypiekniałam ale cerę mam nieskazitelną ![]() Lucia ja też raczej będę gotować a w słoiczkach to deserki kupię, bo owoce to nie wiadomo jakie się kupi, a swoich w większości nie da się przechować jak jarzyn np.
![]() |
#653 |
Wtajemniczenie
|
O jeny to juz nowy watek i ma tyle postów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mam kolezanke której corka ma 10 lat i ona dalej pierze jej ubrania w dzidziusiowym bo mówi że lubi ten zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | ||||||||
Zadomowienie
|
hej mamusie! ale mialam od rana obudzilam sie o 5 i czekalam do 5.30 az otworza mi piekarnie bo bylam taka glodna ze bym nie zasnela!! masakra! poszlam po 3 rogale , 2 zjadlam i poszlam spac dalej i tak do 10.30 pospalam. a u nas taki upal ze szok! az sie nic nie chce. a w planach mam dzisiaj pojechac do sklepu dzieciecego i sobie kupic cos pierwszego zeby mi sie mogla papa cieszyc. moze mnie moj kochany tz zawiezie.
[QUOTE=Iwoncia81;34257151]No kurde co za niezdecydowanie ![]() Które imie ładniejsze??? Alan czy Damian???[/QUOT jak masz dylemat to odsylam do ksiegi imion i zobacz jaki ci sie bardziej opic podoba. ja tylko tak wybieralam imie. bo moj i mojego tz sprawdza sie w 90% tak wiec cos w tym jest. nawet znajomych imiona sprawdzalam i sie sprawdzalo. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a my dzisiaj 23 tc zaczynamy czyli tak jak tamlin 6 miesiac!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do rozstepow to ja jeszcze nie mam i oby tak zostalo. smaruje sie tylko raz dziennie. na cyce mam mustelle, na brzuch olejek bio-oil a na biodra-posladki Elancyl. a na rece i ladki zwykla balsam nawilzajacy. i robie peelingi na zmiane z masazem szczota. pytanie co do odzywiania: czy jak sie w ciazy pije duzo mleka to dziecko moze miec nietolerancje laktozy? kiedy trzeba odstawic mleko, przy karmieniu?
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zadomowienie
|
ja butelke kupie Tommee Tippee.
a olejku herbacianego z tego co wiem to nie mozna w ciazy .
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.