Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-22, 16:39   #751
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
my wybraliśmy na razie imie dla synka - tzn. tżet bardziej je wybrał. Ja chciałam Tymon, ale mężuś woli Tadzio Ja mam sentyment do tego imienia, bo tak nazywał się mój sp tato. Zmarł gdy miałam 12 lat. Jednk to trochę przestarzałe imię i znajomi śmieją się, gdy mężus mówi, że będzie Tadzio:/ a Wy co sądzicie kochane?
dla dziewczynki podoba mi się Lena, jednak mój znów robi dziwne minysama mam na imie Inez i chciałabym, żeby córeczka też miała rzadkie imię.
Szukałam innych, żeby zaproponowac coś tżetowi i znalazłam jeszcze takie, które mi się podobają: Aurelka, Aurorka, Tosia, Lilia, Flora, Eliza, Bianka i Blanka. Co myślicie?
Tadzio mi się nie podoba, bo mi się źle kojarzy z naszym 5-cio letnim sąsiadem, u którego rodzice najprawdopodobniej zastosowali "bezstresowe wychowanie", bo jest nieznośny - ale przecież to Wam ma się podobać. Tymon mi sie podoba, ale mi się kojarzy z małym dzieckiem, a nie z dorosłym, ale imię ogólnie fajne.
Z tych co wymieniłaś dla dziewczynek podobają mi się: Lenka najbardziej, Tosia, Lilia.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 16:49   #752
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Tadzio mi się nie podoba, bo mi się źle kojarzy z naszym 5-cio letnim sąsiadem, u którego rodzice najprawdopodobniej zastosowali "bezstresowe wychowanie", bo jest nieznośny - ale przecież to Wam ma się podobać. Tymon mi sie podoba, ale mi się kojarzy z małym dzieckiem, a nie z dorosłym, ale imię ogólnie fajne.
Z tych co wymieniłaś dla dziewczynek podobają mi się: Lenka najbardziej, Tosia, Lilia.
Tadzio pewnie zostanie, bo mój jest uparty jak osioł chociaż wstępnie lekarz powiedział, że raczej dziewczynka będzie 6 czerwca mam wizytę może wtedy bobas pokaże wyraźnie co tam ma między nóżkami może uda mi się Lenę przeforsowac

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 16:49   #753
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny używacie żeli do higieny intymnej? Bo ja nie wiem, czy można takie jak przed ciążą, czy tylko jakieś specjalne- bardzo delikatne?
Używam cały czas tego samego co wcześniej.
Stary 2012-05-22, 17:10   #754
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Witajcie kochane
nie mam sily nadrabiac calosci wybaczcie, wyczytalam aby pobieznie
ja jestem dzis padnieta.. pojechalam rano o 7 z Tz na ta glukoze, ponadto mialam jeszcze badanie na toxo.. i nie wiem jak interpretowac te wynuki gdyby ktoras chciala mi pomoc bylabym wdzieczna
toxo IgG wyszlo mi 3,86
ujemny[<1.0]
watpliwy[1.0-30.0]
dodatni[>30.0]
czyli dobrze rozumiem ze ja mam watpliwy ? i co to oznacza
IgM mam chyba ujemne bo mam 0,173..
rany do pt chyba nie wytrzymam a wtedy mam wizyte

glukoza odebrana tez i mam 92 po stezeniu 75g:P takze chyba tez dobrze ?

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
-

ja z Wielkopolski
a skad dokładnie?

wyczytalam ze Tamlin dzis ma obrone -takze powodzenia kochana!

i doczytalam ze jakies zmiany szykuja sie jednak apropo naszego maila - podzielam wasze zdanie jakby co

rany zlazlam cale miasto za arbuzem kupilam i jakis taki nijaki jest

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 17:20   #755
anesh_
Zakorzenienie

Dobra.... nadrobiłam wizaż, pozmywałam naczynia, wstawiłam pranie, idę teraz z mym psiurem na spacer, potem troszku ogródek popielę, przyjdę na jakieś jedzonko i może do Was wtedy zajrzę

Miało dzisiaj padać..... i gdzie ten deszcz jak niebo bezchmurne.... zapowiada się, że znowu będę latała z "wariatem do podlewania trawy" przez dwie godziny....
Stary 2012-05-22, 17:36   #756
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Obiadek naszykowany, czekam aż mężuś da znak, że jedzie do mnie i zaczynam grzać kotleciki. Jakoś się tak przyzwyczaiłam, że jadam obiado-kolacje. Wole zaczekać na mężula niż jeść sama. Lubie rodzinne obiady, tak mnie w domciu nauczyli.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
jezdem i mam dopuszczonko do obronki
tyraz tylko trza egzaminy zdać :brzyda l:
No to fajowo

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34263737]ja sobie nie wyobrazam myc tam czyms innym niz płynem do higieny intymnej.ja używam tak jak przed ciąza lactacyd femina.czasem jak sie wkurze ze szybko idzie to kupuje duży płyn ziaji do higieny intymnej[/QUOTE]

Miałam teraz kupić białego jelenia, podobno dobry jest Ale kupie najpierw ten lactacyd femina, bo mam czasem jakieś uczucie jakby pieczenia. Czesto siusiam i od podcierania sobie podrażniam. Jak starałam się o dzidzie to nie używałam w ogóle płynu do higieny intymnej, gdzieś wyczytałam, że tak najlepiej, używałam mydełka biały jeleń.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie te miękkie staniki? Jak doświadczenia? Bo ja dotychczas miałam takie bez fiszbinów ale z usztywnionymi miseczkami, ale zaczynają być niewygodne. Zastanawiam się czy miękkiego kupić? Czy nie będę mieć w tym obwisłych cycków? No i czy się brodawki nie odznaczają bo mi prawie cały czas stoją na baczność co nie ukrywam dość męczące jest
Ja chciałam kupić taki bawełniany, koleżanka mi odradziła, bo podobno zwisy się robią

angel Te białe spodnie super, ciuszki dla maluszka też ładniusie
Stary 2012-05-22, 17:43   #757
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
ja używam tez lactacyd, a czasem jak krucho z kaską to ten z biedronki żel do higieny intymnej i jest ok
zgodnie z obietnicą wstawiam foty spodni na mnie (dla przypomnienia też te z all) jeansy nadal troche za dużo, szczególnie gumka w pasie no ale niech już będą, ścisłam ją na maxa i trochę boczki w tali powyłaziły
bardzo ładne spodnie.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:13   #758
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

juz po zakupkach.wybor byl sredni tak wiec nastawiam sie jedynie na zakupy w pl.

nie moglam sie zdecydowac na smoczek chycialam w sumie tej samej firmy co butelka ale on nie ma tego na brodke a podobno jak dzidzi ma wystaja to mu te zabudowane na dole przeszkadzaja. to wzielam taki z wycieciem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7939.jpg (89,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7948.jpg (60,9 KB, 17 załadowań)

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:14   #759
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

a ten kroliczek to z pozytywka. na brzuch sie powinno klasc.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:19   #760
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
My uzywalismy Tommee Tippee i były bardzo dobre. Teraz chyba kupie szklane butelki Born Free.

Monarika z tego co wiem to w ciąży nie powinno się jeść wątróbki. Ma ona bardzo dużo zwierzęcej odmiany wit. A (retinyl palmitate), a ta w dużych olościach jest szkodliwa dla płodu.

Tamlin, rzeczywiści pomyliłam się to nie oksytocyna jest w spermie. Ty jesteś położną, czy coś mi się miesza znowu?

Fajnie macie dziewczyny z tymi zakupami. Ja większość rzeczy mam po córce, nawet ciuszki kupowałam unisex bo takie mi się bardziej podobały. Jakoś do mnie róże nie trafiały.
O kurcze a tego to nie wiedziałam nie jadam wątróbki tak strasznie często dzisiaj to chyba 2 raz od początku ciąży mam nadzieję, że nie zaszkodzi dzidzi
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:32   #761
marta1986222
Zakorzenienie

Zmotywowałyście mnie tym pedicurem i właśnie siedzę i moczę swoje stópki

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:34   #762
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
O kurcze a tego to nie wiedziałam nie jadam wątróbki tak strasznie często dzisiaj to chyba 2 raz od początku ciąży mam nadzieję, że nie zaszkodzi dzidzi
Nie martw się. Od tych 2 razy na pewno nic się nie stanie.
Coli, chipsów, mc donalds'a też się nie powinno, ale jak zjesz raz na jakiś czas to też się nic stanie.

"Stałym składnikiem diety w okresie ciąży powinna być wątróbka.
NIEPRAWDA. Kiedyś wierzono, że wątróbka ze względu na wysoką zawartość kwasu foliowego korzystnie wpływa na rozwijający się organizm. Dziś raczej się ją odradza, gdyż zawiera też bardzo dużo witaminy A, jej przedawkowanie zaś może powodować wady płodu.
Jeśli ktoś lubi wątróbkę, od czasu do czasu może sobie na nią pozwolić. Na pewno natomiast nie ma sensu objadać się nią „dla dobra dziecka"."

Wklejam z artykułu, żeby Cie uspokoić.

Pawełek

Kubuś

Edytowane przez katiem
Czas edycji: 2012-05-22 o 18:38
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:36   #763
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, nie chciałam Cię zdenerwować. Na pewno wszystko będzie ok jeżeli tylko 2 razy jadłaś tą wątróbke.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:42   #764
m_moni
Zadomowienie

marta1986222, Hatti, kraven, I_K dzięki za gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
M_moni gratuluję córci Po cichutku marzę, żebym dzisiaj to samo usłyszała
Kalpana w takim układzie czekam na Twoją relację po wizycie u gina może akurat będzie dziewczyneczka ale ważne żeby było zdrowe, no nie?

Angel fajne spodenki

Cytat:
Ale pojadłam
Wątróbkę dzisiaj zrobiłam na obiadek
ja nienawidzę wątróbki, nigdy jej nie jadłam....a teraz w ciąży bardzo mi smakuje! i nie martw się nie zaszkodzi Ci, o ile nie przesadzisz z ilością
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:48   #765
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Nie martw się. Od tych 2 razy na pewno nic się nie stanie.
Coli, chipsów, mc donalds'a też się nie powinno, ale jak zjesz raz na jakiś czas to też się nic stanie.

"Stałym składnikiem diety w okresie ciąży powinna być wątróbka.
NIEPRAWDA. Kiedyś wierzono, że wątróbka ze względu na wysoką zawartość kwasu foliowego korzystnie wpływa na rozwijający się organizm. Dziś raczej się ją odradza, gdyż zawiera też bardzo dużo witaminy A, jej przedawkowanie zaś może powodować wady płodu.
Jeśli ktoś lubi wątróbkę, od czasu do czasu może sobie na nią pozwolić. Na pewno natomiast nie ma sensu objadać się nią „dla dobra dziecka"."

Wklejam z artykułu, żeby Cie uspokoić.
Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie chciałam Cię zdenerwować. Na pewno wszystko będzie ok jeżeli tylko 2 razy jadłaś tą wątróbke.
Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
marta1986222, Hatti, kraven, I_K dzięki za gratulacje!

Kalpana w takim układzie czekam na Twoją relację po wizycie u gina może akurat będzie dziewczyneczka ale ważne żeby było zdrowe, no nie?

Angel fajne spodenki

ja nienawidzę wątróbki, nigdy jej nie jadłam....a teraz w ciąży bardzo mi smakuje! i nie martw się nie zaszkodzi Ci, o ile nie przesadzisz z ilością
Kurcze nie no nie przesadzam na pewno tylko nie miałam pojęcia, że wątróbki nie wolno...zawsze myślałam, że nawet trzeba bo ma dużo żelaza
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:55   #766
kraven
Zakorzenienie

Też mnie zmotywowałyście do pedicure. Właśnie mocze nóżki w wodzie

Dziewczyny czy Wy cały czas odczuwacie swędzenie skóry? Bo mnie już od 3 dni skóra na rękach swędzi ale tylko okresowo.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:57   #767
maggie123
Zakorzenienie

witajcie Ciężarówki znów długo mnie nie było . nawet nie miałam czasu podczytywać, więc zupełnie nie wiem, co się u Was dzieje, która poznała płeć Maleństwa. Mam tylko nadzieję, że u wszystkich wszystko w jak najlepszym porządku.
Moja dzidzia nadal nie chce się ujawnić (może na usg 4.06 wreszcie się uda?)... i gdyby nie skurcze, które zaczęły się pojawiać i mocno twardniejący brzuszek wszystko byłoby super. Kilka dni temu nawet był sporo obniżony przez co zaczynałam się nieco martwić, ale całe szczęście wrócił do normy. Bąbel coraz mocniej kopie, ugniata i się rozpycha. czasami aż nie do wytrzymania, szczególnie jak w jakieś narządy wewnętrzne mnie kopie. czasami aż nie mogę chodzić z tego bólu
troszkę wróciłam do pracy (tak zdalnie - ach jak dobrze robi kontakt z ludźmi; spotkania z klientami w mocno ograniczonym zakresie, ale jednak to sama przyjemność), zaczęliśmy chodzić na zajęcia ze szkoły rodzenia - już 3 spotkania za nami wybrałam szpital i powoli kompletuję wyprawkę

zastanawiam się co znaczy ten znak zapytania przy ptp na pierwszej stronie.... na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło i dzieciaczka oczekujemy właśnie 31.08 . na razie trwamy w przedostatnim tygodniu II trymestru

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:01   #768
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Mnie bardziej odpowiada Damianek albo Daniel

Skoro jesteśmy przy imionach, jakie Wam się podoba najbardziej: Monika, Paulina czy Liliana?

Gratuluję udanych wizyt i poznania płci.
Katiem dzięki za odpowiedź
Mi się podoba Liliana

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ooo półmetek gratulacje

ja zbieram sie do sklepu, mam ochote na zupe grysikową jeszcze nigdy s nie robiłam, mam nadzieje, że wyjdzie

ja też kiepska w kuchni jestem, tzn kuchnie grecka i włoska to jeszcze umiem sporo zrobic bo od tz sie nauczylam, on dobrze gotuje. ale np nawet naszego schabowego potrafie przypalić nie miałam nigdy potrzeby żeby sie nauczyć bo tz pracuje do późna i w firmie obiady jada. no ale chciałbym sie podszkolić, zeby jakies zupki maluchowi gotowac, nie tylko na sloiczkach jechac
No moj maly nie cierpial tych zupek ze sloiczkow i ja mu sama gotowalam zupki. Z Doriankiem jak będziemy mieli jakiś wyjazd to jakies sloiczki kupie ale w domku jadl ich czesto nie bedzie. A co do owocow to Gracjan tez ich nie chcial ze sloiczka. Ale moj maly to w ogole wwybredny jest hehe
Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny i oby dzidzie pokazały co mają między nóżkami bo nie wszystkie jeszcze znacie płeć.

Co do butelek to ja kupuję avent.

Będzie może któraś z Was prała od początku w zwykłym proszku ? bo ja się w sumie zastanawiam, mama mówi że ona mi prała w normalnym i żadnego uczulenia nie miałam... kuzynka też małej od początku pierze w normalnym i Amelka nie miała żadnego uczulenia ... lepiej ponoć od razu w normalnym prać bo te przejścia z dziecięcego na normalny nie są wcale takie łatwe.
Ja nie mialam prroblemu z przejsciem z dzieciecego proszku na dorosly,
ale maly mial nie caly rok. Uwazam,że dzieciece ubranka powinno sie prac w proszlu dla dzieci bo jest delikatniejszyi teraz tez mam zamiar kupic lovelleuzywalam przy synku i zadowolona bylam.
ale kazdy robi jak uwaza.

gratuluje poznania plci kochane i wizyt
co raz wiecej dziewczynek Nam sie pojawia

co do imion to ja bym wybrala TymkaTadek jakoš do mnie nie przemawia. Ale moze dlatego,że ja nie przepadam za takimi polskimi imionami. Co innego jesli chodzi o drugie imie
aale to Wasza decyzja.

mój pierwszy synek ma imiona Gracjan Czesław a drugi będzie Dorianale nie wiem jak na drugienie myslelismy o tym.

Konczi tak sie martwilas a tym czasem musisz sie szykowac na zdawanie. Super.

Tamlin trzymam kciuki za obronena pewno pojdzie wzorowo.

witam nową mamusie na wątku

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:43   #769
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie te miękkie staniki? Jak doświadczenia? Bo ja dotychczas miałam takie bez fiszbinów ale z usztywnionymi miseczkami, ale zaczynają być niewygodne. Zastanawiam się czy miękkiego kupić? Czy nie będę mieć w tym obwisłych cycków? No i czy się brodawki nie odznaczają bo mi prawie cały czas stoją na baczność co nie ukrywam dość męczące jest
Ja już dawno śmigam w takim miękkim,jak już mi się biust zaczął wylewać ze zwykłego.Kupiłam w sklepie z firmy Alles za 69zł i jest rewelacyjny.Oczywiście ja wzięłam taki do karmienia,ale podejrzewam,że jak przybędzie pokarmu to zaopatrze sie w jeszcze większe,póki co ten nic nie uwiera,biust super się w nim trzyma
A i mi sutki nie sterczą a w tamtym stały.Teraz mam 75C ten miękki i jest pełny biust,aż w szoku jestem
Idę nadrobić

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-05-22 o 19:50
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:48   #770
marta1986222
Zakorzenienie

Ostatni raz robiłam pedicure w ciąży

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2012-05-22, 19:53   #771
Dearlie
Zakorzenienie

Kochane, ja wpadłam tylko zameldować, że żyjemy. Nie mam sił nadrabiać Was. Jestem po prostu nieżywa. Praca mnie niesamowicie męczy. Zaczął się sezon na dbanie o stopy, a mnie pedicure ostatnio wykańcza. Co raz częściej myślę o tym, aby od lipca iść na L4, choć wstępnie planowałam przepracować jeszcze całe wakacje. Jednak chyba nie podołam temu Wieczorami kręgosłup mi dokucza nie do wytrzymania.

Przepraszam, że wpadłam do Was i od razu marudzę. Wybaczcie.

Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuję, że jak tylko czas pozwoli to posiedzę z Wami tutaj dłużej.

Gratuluję wszystkich wizyt oraz poznanych płci! Pewnie skończy się na tym, że ja poznam płeć mojego maleństwa jako ostatnia na wątku. Mocnych ruchów również jeszcze nie czuję, jedynie lekkie bulgotanie, co do którego nie mam pewności, że to dzidziul.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Oooo, a my o tym samym piszemy
Stary 2012-05-22, 19:55   #772
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Też mnie zmotywowałyście do pedicure. Właśnie mocze nóżki w wodzie

Dziewczyny czy Wy cały czas odczuwacie swędzenie skóry? Bo mnie już od 3 dni skóra na rękach swędzi ale tylko okresowo.
Ja tylko na brzuchu, plecach i biuście, bo tam się skóra rozciąga...

Ale swędzi Cię na dłoniach? Mocno? I kiedy przeważnie?
Nie chcę straszyć, ale moja przyjaciółka tak miała i swędzenie narastało szczególnie nocą, aż w końcu jak powiedziała lekarzowi, skierował ją do szpitala i okazało się, że ma cholestazę... A z tym nie ma żartów!

Także obserwuj to swędzenie! (Podobno swędzą dłonie i stopy najbardziej)
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:56   #773
Filusia88
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki!
Nie wiem czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta, ale zamierzam znów zacząć udzielać się i liczę że w takim stopniu że jeszcze wszystkie będzie miały mnie dosyć
U mnie za dużo się nie pozmieniało...
Wróciłam z włoskiej majówki i powoli wracam do rzeczywistości
badanie połówkowe mam w piątek więc już teraz proszę o kciuki
Stary 2012-05-22, 19:56   #774
gda
Zakorzenienie

Cytat:
A to czemu? Mi wczoraj poszło bardzo sprawnie, odkryłam że mi łatwiej jak siedzę na kanapie i stawiam stopę na krześle
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 19:59   #775
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!
Nie wiem czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta, ale zamierzam znów zacząć udzielać się i liczę że w takim stopniu że jeszcze wszystkie będzie miały mnie dosyć

No w końcu jesteś,myślałyśmy o Tobie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
A to czemu? Mi wczoraj poszło bardzo sprawnie, odkryłam że mi łatwiej jak siedzę na kanapie i stawiam stopę na krześle

Też tak robiłam ale brzuszek jednak przeszkadza.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2012-05-22, 20:04   #776
Konczita
Zakorzenienie

dziękuję dziewczynki ... teraz muszę przysiąść do zakuwania na egzaminy yhhh sama radość, nie ?

byłam w kościółku na mszy za mamcie moją i myślałam, że nie wysiedzę ... zapach kadzidła masakrejszyn !!!

Cytat:
Witajcie dziewczynki!

ooo jest zguba jedna i druga - filusia maggie dobrze Was widzieć

nie mam dzisiaj na nic siły - za ciepło mi
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:15   #777
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie dziewczynki!
Filusia witaj z powrotem
Pamiętamy,pamiętamy,nawet ostatnio wspominałyśmy,że zaginęłaś.
Dobrze,że już jesteś.Ja też idę na połówkowe w piątek na 17.
Odliczamy dni....
Idę puścić lotka,dziś 12mln

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:38   #778
Konczita
Zakorzenienie

żegnam się .. idę spać .. od rana zakuwanie ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:38   #779
kraven
Zakorzenienie

Gda cholestazy nie mam bo robiłam ostatnio badania, a poza tym myślę, że to bardziej jakieś podrażnienie bo zauważyłam ,że kosmetyki, które nigdy nic mi nie robiły teraz nagle powodują podrażnienie. Ale będę czujna.

Właśnie zasiadam do oglądania meczu Polaków. Ciekawe czy damy radę Łotwie.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 20:39   #780
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:

Wiem co czujeszja robiłam kilka dni temu i nie wiem jak mialabym to zrobić teraz. Nawet o tym nie myśle.

Filusia witamy ponownie.

Dearlie jak ta praca Cię tak męczy to nie zastanawiaj się tylko idź na zwolnienie. Trzymam kciuki abyś szybko nabrała sił

Maggie witaj.

u Nas popoludniu byla lekka burza. Pogrzmialo troche,popadalo i po burzy hehe. Ale powietrze cudowne.

ja dzisiaj na obiad mialam w koncu swoje cudne pierogi z truskawkami a chlopcy mieli ruskie ale sie objadlam

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości