|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Murka Wklej focie włosów
Coś ja chciałam powiedzieć...aaaa! a na lumpy chodzisz? Może tam spodenki znajdziesz? Ja znalazłam 2 pary krótkich spodenek Materialowe, przewiewne.
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Cytat:
gdzie tam zgrabna przytyło mi się i to bardzo bo miałam na prawde chudsze nóżki ja też musze mieć takie luźniejsze nogawki bo inaczej mi buły wyłażą i odstają :/
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załamać się idzie, jak Ty o sobie mówisz, że jeszcze chudnąć chcesz
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko ja ostatnio kupiłam krótkie spodenki ( takie przed kolano ) w promocji za 40zł
rozejrzyj się po sklepach może też trafisz na jakąś promocję ![]() Mi jeszcze jedne krótkie też by się przydały, bo mam jedne z zeszłego roku takie króciutkie i jedne przed kolano, a jedne mam za duże i tak leżą i czekają na powrót kg Na pewno nie będzie źle u dentysty Ciekawa jestem jak tam Twoje włoski pewnie znów urosły ze 2 cm moje w tym miesiącu to chyba nic nie urosły, bo jak mierzyłam po fryzjerze to maiły tyle samo co 5 maja, czyli w 2 tyg nic nie urosły a w zeszłym miesiącu w 2 tyg urosły 1cm ![]() Zoska Tż mówi, że nie ma za co ![]() A co do kręcenia to kręć do skutku aż w końcu się uda ![]() Heroine no w końcu się zabrałam za te ćwiczenia
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia , no właśńie dokladnie mam takie myśli ,jak opisałaś. Ty jedyna piszesz jako matka,więc wiesz co czuję. Nie mamy żadnych strasznych długów , malż ma jakąś pożyczkę ,ale on z wypłaty ją spłaca. Z jednej strony dużo ludzi tak robi , ale czy ja potrafię i czy to jest tego warte?
Murka , ja mam kilka par za malych spodenek , więc jak chcesz to ci poślę . Mozesz też poszukać w tanich sklepach : Pepco , textil market czy marketach. Ja w Lidlu kupiłam za 19,90 ostatnio. Ja robię ćwiczenia z ty seksusiem ![]() : mur:http://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-05-22 o 20:42 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja tez uważam, że jesteś baaaaardzo zgrabniutka i masz cudne nóżki, a brzuch to już w ogóle
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ćwiczenia już znam na pamięć, pozamieniałam trochę po swojemu:P
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki dłuższy z dekoltem Kochana to nie jest rzeci!! to juz będzie z 5 czy 6! wcześniejsze też albo rozwalił na drobny mak albo popsuł tak, że sie naprawić nie dało A teraz kupił jakiegoś Samsunga ale takiego bez żadnych bajerów i bez aparatu nawet, taki żeby tylko dzwonił. Kosztował go 15 euro więc na pewno nie jest za ciekawy po wypłacie w czerwcu chce sobie jakiś lepszy kupić, tylko po co mu to ja nie wiem skoro i tak go zgubi albo rozwali zaraz...... Ciekawe czy w nocy będzie burza taki skwar to w sumie powinno cos walnąć Ja tez nutelli nie jadam, ale moje dzieci ciągle to jedzą więc dziś też spróbowałam
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodenki mam tylko fajnych nóg nie mam więc trzeba się ostro za nie wziąć! Czekam aż dzieci zasną i lecę do wanny a potem się wysmaruje i owinę hehehe widze że Ty wręcz kochasz Nutelle
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty nie masz fajnych nóg, jak Ci tu zaraz.... Prosze mi więcej tak nie mówić!
|
|
#2922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no jutro, dzisiaj już siły nie mam :P poza tym ciemno sie robi i zdjęcia brzydko wyjdą, lampa błyskowa nie da takiego ładnego światła jak słoneczko
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- od czego?? ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Teraz tego dużo w sklepach to pewnie u siebie w mieście też coś znajdziesz Gdzie moje! No proszę Cię! taka galereta z nich że wstyd :/ ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
nie mniej! A Ty nie przesadzaj bo przecież masz mój wzrost i ważysz mniej ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Ode mnie z miasta wyjechało 3/4 ludzi i uwierz mi że najpierw wyjeżdżali faceci a potem do nich dojeżdżały żony z dziećmi. Na prawdę wierzysz że wytrzymasz bez dziecka tyle czasu? Pamietaj, że on ucierpi najbardziej więc jeśli nie jest konieczny ten wyjazd to na prawdę daruj sobie albo bierz męża i synka i jedzcie razem
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zabijcie
@ niedługo i ciężki tydzień się zapowiada, ale bez przesady
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja nie twierdzę że jestem gruba, bo wiem że jestem na prawdę szczupła ale moje nogi w tamtym roku wyglądały o wiele lepiej no i ważyłam 3 kg mniej dlatego chciałabym aby znowu tak było..... i jestem zła że te 3 kg przybrałam :/ ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
poza okresem czekolada może dla mnie nie istnieć W tamtym roku były fajne, teraz nie :/ ale będą! już ja sie o to postaram już nic nie mówię ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się położę
Monia, laska jesteś i tyle w tym temacie ale rozumiem, że chcesz się ujędrnić ![]() Śpijcie dobrze i dziękuję za kliki Dobranoc! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
zoska wrzucę w sobotę jak zrobię
chodzę, tzn chodziłam bo od jakichś 2 miesięcy w żadnym sklepie z odzieżą nie byłam żeby na nic się nie napalaćmedzik no niedługo pójdę na miasto bo coś kupić muszę a te co czekają za duże na Ciebie to chyba się nigdy nie doczekają a co do włosów to wydaje mi się że nie urosły, do zapięcia stanika im daleko więc nie może być cudu także podejrzewam że razem będziemy miały depresję przy tym mierzeniu aisza chętnie bym wzięła ale bez mierzenia to bez sensu bo na mój tyłek mogłyby nie wejść monia galareta mówisz? ![]() heroine śpij dobrze niech Ci przejdzie brzuch, rano już nie będzie bolał na pewno
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-05-22 o 21:21 |
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem kąpiel, smarowanko udek i przysiady i wtedy spać Siostro ja musze się ujędrnić bo moje uda jak galareta sie trzęsą gdy idę..... Śpij smacznie kolorowych
|
|
#2928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciasto czekoladowe jeszcze ujdzie...ale potem ![]() Jutro będzie dobrze ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Heroine Słodkich Potwierdzam, dla mnie Monia mogłaby skupić się na ćwiczonkach, a nie diecie, ujędrnienie, troszkę mięśni i gites ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Łaziłam po galeriach(3) i nic, poszłam na lupa: koszulka, 2 pary spodenek---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Nałożyłam olejek na włosy, posiedzę z nim do 23 i go zmyję, tak krótko, ale będę musiała iść spać, bo padnięta jestem. Nie wiem, sesja, egzaminy, zaliczenia, ciągłe bieganie...masakra ;( Jeszcze brzuchy i agrafka!!! Dziewczyny przypilnujcie mnie, żebym dzisiaj na bank poćwiczyła! się zabrać nie mogę!!!Wczoraj się obżarłam jak świnia, napad głodu miałam niesamowity, pisałam już o nim. Dzisiaj zrobiłam sobie dietkowy-oczyszczania dzień, zero grzechów, odstępstw (oprócz śniadania i kolacji) i wiecie co....byłam w wc 6 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() Nawet nie wiecie jak dobrze się czuję!
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
ja w następnym tygodniu się wybiorę chyba do fryzjera obciąć te moje piórka, chce je wyrównać w końcu czyli zrobic tak jak Coctail
Aaa zapomniałam Wam powiedzieć że tam w Niemczech obok mojego bloku jest taki duży sklep fryzjerski i pełno różnych profesjonalnych rzeczy do włosów. Przechodziłam obok to widziałam trochę ale nie wchodziłam do środka bo w sumie nie miałam po co. W lipcu jak będę to przejdę się i zobaczę co tam mają ciekawego. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- do schrupania hehehe wykarmiłabym tymi udami stado dinozaurów hehehe no ale reszta ciała jest ok więc nie narzekam
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia Kosmetyki do włosów
kocham kocham kocham!!! xDDla mnie ciuchy to rzecz podrzędna, ale bez kosmetyków (pielęgnacyjnych, nie kolorowych) istnieć bym nie mogła^^ tzn. nie jestem jakaś mega pięknisia, że się nie ruszam bez kremu czy cuś, ale lubię eksperymentować z maskami, maseczkami, kremami, olejkami, balsamami itp a maseczki do twarzy, no ubij, zabij a będę je kochać wszystkie-------------------------------------------- KLIKAM WAM CAŁY CZAS ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
no nie mogę z Ciebie
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko na pewno znajdziesz coś fajnego i nie drogiego
![]() Monia no proszę Cię! Przecież masz zgrabniutkie nóżki, w udzie masz przecież tyle co ja, a na mnie krzyczysz jak narzekam ![]() Zoska ja też uwielbiam kosmetyki do włosów ![]() Zastanawiam się czy nie kupić agrafki po raz kolejny i nie zacząć ćwiczyć, bo moje uda też pozostawiają wiele do życzenia ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Zosiu ja też cały czas Ci klikam i sprawdzam czy jesteś w rankingu masz może napisane ile masz już głosów?
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupuj kupuj efekty po tym są. Nie mogę spr wynik
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
jak jestes juz na dole podczas przysiadu to zostajesz na tym dole i tak malusko podnosisz sie w góre w dół w góre w doł
rozumiesz?? Tak jakby w miejscu![]() [QUOTE=zooska;34268780]Monia A co! Nigdy nie brałam udziału w wizażowych zabawach to sobie wezmę przepyszny obiadek miałaś![]() Hm...ja kupuję tampony z lidla albo kauflandu i jestem zadowolona, z biedronki też były ok Może na wadliwe opakowanie trafiłaś, albo serię?a ja lubie tylko OB. wedłóg mnie sa najlepsze ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Oj...a to szkoda, ja nie wiem, na mnie to dobrze działa, czuję się lżej po takim czymś no i złogi z jelita wypłukuje, już 5 razy byłam w wc. Cały dzień piłam kefiry, maślanki, jogurty, zjadłam 2 jabłka no i normalne śniadanie, a teraz wcinam wieśniaka z rzodkiewką i papryką i 2 kromkami chleba żytniego. Jutro też planuję od śniadania do kolacji tak pić kefiry itp. A śniadanie i kolację normalnie, w przerwach jabłka. Czuję, że jeszcze 1 dzień oczyszczenia dobrze mi zrobi ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Milenus Papryka na wieczór powoduje wzdęcia i obciąża układ trawienny, dlatego na noc powinno jeść się lekkostrawne rzeczy, żeby szybciej przez noc organizm nam wszystko potrawił. Chyba, że nie dałaś jej dużo, bo ja przed chwilą też paprykę zjadłam, ale dosłownie plasterek nieduży. Dla mnie ten jadłospis taki...hm, jakby to określić-jałowy. Za mało warzyw i owoców, ale 1 dzień taki nie zaszkodzi. Jutro weź sobie w przerwie w pracy zjedz jabłuszko, a po obiedzie wszamaj marchewkę czy cuś^^[COLOR="Silver"] tej papryki mało było... moze 1/4 z małej żółte. Wiem ze jałowy troche. Musialabym na zakupy jechac ale nie mam siana.. Jem to co w lodówce jest. Na sniadanie marzy mi sie owsianka ale no tak jak wyzej mowilam... mama moja takich rzeczy nie kupuje wiec wiesz.... Jutro planuje sn 7:00 - ?????? jajka 2 na miekko z sałata i papryką + 3 plasterki szynki KAWA II sn 10- 1 duze jabłko.... WODA obiad 14- ????? warzywa na parze.... przekaska 16:30- jogurt serduszko kolacja1 19:00- wiesniaczek z przyprawami z glupoty sie zważyłam... no i z leksza załamka... waga idzie w góre. Nie mam w sumie czego oczekiwac bo to dopiero początek ale jednak.. Musze wiecej wody pić... Strasznie mało pije;/
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam
![]() Kolorowych kochane chudzinki ![]() No i proszę o kliczki
|
#2935 |
|
amor vincit omnia
|
ufff, wróciłam do domku i co zrobiłam? peirwsze co to poklikałam Wam dziewczyny
![]() i też prosze o dalsze klikanie |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Branoc
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że była mowa o tamponach, ja nie wyobrazam sobie - już - @ bez tamponów
Kupuję w Biedronce i jestem z nich bardzo zadowolona Monia, chciałabym taką koleżankę Zazdroszczę ciuchów ![]() Kupiłam dziś rybaczki na bazarze takie hm...Łososiowe z materiału Boję się że się rozejdą przy noszeniu no ale trudno - musiałam coś kupić Mka Poza tym w rossmanie dorwałam podkład z MF w promocji o ten i podkład z Bell U mnie również upał Jutro chyba ubiorę sukienkę Trzeba się wyzbyć kompleksów, bo przecież nie będę się smażyć w spodniach Dziś kupiłam produkty na sałatkę i na jutro do pracy coś z tego stworzę ![]()
|
#2938 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam za bledy w pisaniu cytatów... jeszcze tego nie czuje, robie to szybko i widac jakie sa tego efekty.
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadia Czyli inspiracja sałatkowa w toku
![]() Pokaż spodenki, wrzuć fotkę! ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
#2940 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tak się zastanawiam jak to jest możliwe ,że ty masz więcej w biodrach i talii ode mnie ,skoro jesteś tak wysoka i szczupła. Cytat:
Cytat:
Tu jestem świruską - lubię modę i potrafię wydać ostatnią złotówkę na ciuch |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

Coś ja chciałam powiedzieć...aaaa! a na lumpy chodzisz? Może tam spodenki znajdziesz? Ja znalazłam 2 pary krótkich spodenek

. Tzn zostawał już beze mnie na wekend . Lubi nocować u dziadków i nie ma z tym problemów, ale nie wiem jakby zniósł takie rozstanie. Wiem ,że dla doroslego to się wydaje krotko ,ale dla 3 latka 100 dni i nocy bez mamy to może być trauma. Mam schizę ,że jak go zostawię,to będę zlą matką . Może jestem przewrażliwiona , no sama nie wiem.
gdzie tam zgrabna
przytyło mi się i to bardzo bo miałam na prawde chudsze nóżki

: mur:

nie jadłam wieki
po wypłacie w czerwcu chce sobie jakiś lepszy kupić, tylko po co mu to ja nie wiem skoro i tak go zgubi albo rozwali zaraz...... 

przepyszny obiadek miałaś