|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Powiedzcie mi tylko przez jaki program/stronę wrzucacie ? Bo zwykle robiłam to przez imageshack ale podobno trzeba się rejestrować teraz ![]() Idę powoli do wyrka bo padam po pracy. Jutro też do wieczora w pracy, ale może uda mi się coś popisać w godzinach pracy bo środy zwykle są spokojniejsze ![]() Też prosze o kliki ![]() Wam też klikam jeśli tylko mogę
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Uciekam spać
![]() Dobranoc chudzinki
|
#2943 |
|
amor vincit omnia
|
poklikałam Wam aż się zmęczyłam
i wciąż prosze o kliki w mój baner. to sekundka
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też jeszcze wpadłam poklikać Wam
|
#2945 |
|
amor vincit omnia
|
madzia wieczory z wizażem z nutką rywalizacji
musimy pokonać teamy które cłaymi dniami sobie klikają!
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
uffff wróciłam po siłowni i fitnessie
Ale padnieta jestem ![]() Poklikałam troszke Wam i ide sie polozyc bo nie mam juz siły na nic...
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo dokładnie
wieczorami trzeba nadrabiać Mam nadzieję, że dziewczyny które nas podczytują a nie udzielają się również nas wspierają klikami ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Agunia klikaj klikaj, my też klikamy ![]() Kurrrr... nie wiem co się dzieje, nie mogę wysyłać wiadomości na fb
|
#2948 |
|
amor vincit omnia
|
też mam nadzieję madzia
i proszę w imieniu wszystkich walczacych o kliki o klikanie gdy wchodzi się na wątek- to sekunda, a zawsze komus wpadnie jakis punkcik. a każdy jeden się liczy ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- dodałam banerek do zakłądek, będę często klikać
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
a ja obejrzałam Przepis na życie i Kube Wojewódzkiego i spadam do wanny
postałam troche na balkonie - ale jest cieplutko! jeny jak fajnie Dzieci smacznie śpią to mam czas na małe SPA potem przysiady i lulu od jutra zaczynam ładnie dietkować, koniec objadania się! trzeba na te lato na prawdę ładnie wyglądać bo to już czerwiec cholera za tydzień! lece do wanny a potem Wam po odpisuję ![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- jeju! jak późno! ja nie dawno z wanny wylazłam, wybalsamowałam się i rozczesałam włosy. Idę robić przysiady i spać! Jutro Wam po odpisuję obiecuję! buziaki, do jutra
|
#2950 |
|
Przyczajenie
|
hej kobitki :P kurde siedziałam teraz z pół godziny i czytałam zaległe posty, bo trochę mnie nie było
oczywiście kliknięcia oddane na wszystkie po kolei jutro jak wejdę to też bede klikać :P Byłam wczoraj u młodszej siostry, 2 godz w siatkówkę na boisku grałyśmy, wybiegałam się jak głupia heh ii z kolegą wypiłam piwo ![]() Z posiłkami w miarę się ustatkowałam, nie dopuszczam do głodu, tyle, że nie liczę kalorii i nie wiem w sumie ile zjadam. moje dzisiejsze menu to: 1. tost razowy z plasterkiem sera+omlet z 1 jajka z cebulka+pomidor+ogórek kiszony 2. ogórek kiszony xD 3. pół fileta z mintaja duszony w marchewce i cebuli (bez tłuszczu-na wodzie) + 1 ziemniak z piekarnika + jajko sadzone na wodzie i ogórek kiszony 4. sałatka kupna na wagę, bardzo dużo ważyw :P m.in kapusta, fasola, ogórek itd + 2 łyżki tuńczyka sałatkowego w wodzie. ( i gryza zapiekanki od TŻ) po jakimś czasie jogurt 0% i bez cukru ananas-kokos. 5. Lodzik frugo :P a jakieś pół godź później troszkę tej samej sałatki co wcześniej. no i mam taki problem z tym, że baaaardzo późno chodzę spać. i właśnie w nocy dopada mnie ochota na coś.. i czy jak zjem taką sałatke w nocy to bardzo odbije się na mojej wadze? bo muszę coś zjeść bo mi burczy w brzuchu ![]() ii drugie pytanko, wg. Was jeśli chcę usadzić jajko (to z wody było niedobre) to na suchej patelni też nie bardzo, to czy lepiej jak dam np pół łyżeczki masła roślinnego czy łyżeczkę oleju ? buziaczki Ło Jezuu ale sie rozpisałam o.O teraz policzyłam wszystkie produkty jakie zjadłam i wyszło 1227 kcal. troche chyba za dużo..
Gdyby Bóg była kobietą, nigdy by nie pozwoliła, żeby się tyło po jedzeniu. ![]() 165cm/58kg - cel -> 50kg (zlikwidowanie brzucha) Edytowane przez electra_89 Czas edycji: 2012-05-23 o 02:19 |
|
|
|
#2951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na sniadanie zjadłam tylko 1 mała princesse bo musiałam dac cukru organizmowi bo jestem cały dzien w pracy a do końca dnia herbatki zielone, woda i 2 soczki jednodniowe sobie kupie grejfrutowy i ananansowy. Jutro chciałabym jeszcze przetrwac tak jak Ty na kefirkach, ewentualnie rano jakies sniadanko lepsiejsze ale nie chce zapeszac i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Od rana kazdej pokolei kliknełam, zbierajcie wygrywajcie !
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Poklikałam z rana, na szybko bo lecę pod prysznic zaraz ![]() Zastanawiam się czy nie ubrać sukienki, muszę zrobić szybki przegląd szafy jak wyjdę spod prysznica :egem: Ja smażę na patelni teflonowej jedynie przesmaruję trochę przed olejem z pestek winogron
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Paulownia Kcal absolutnie nie jest za dużo!
Więc się nie martw! Fajne, urozmaicone. A piwo, to nie kcal xD![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Tinekk Nom, ja dzisiaj zjem śniadanie i kolację normalną, żeby mieć czym się wypróżnić jutro rano. A w ciągu dnia soczki/kefiry itp. Biedna jesteś ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Hej dziewczyny, wstałam po kłótni z Tż (pewnie wszystko się zacznie od nowa, no bo jak ja śmiałam zwrócić mu uwagę?! Przegięłam w zachowaniu, ale już nie mogłam się opanować, bo jemu zawsze wszystko uchodzi na suchy, zawsze ze wszystkiego się śmieje i nigdy nic nie bierze na poważnie, no to się mogłam wkur.ić!!!). Piję kawę, kliki oddane, zaraz siadam do nauki i lecę po wpis, potem egzamin.
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Hej wpadłam chwilkę żeby powiedzieć że to nie próchnica
Tylko nie dowiedziałam się jak się pozbyć tego osadu jakoś tak zapomniałam zapytaćLecę do szkoły miłego dnia A i dziękuję za kciuki jak widać przydały się
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100 % ![]() Oby szybko z tż się ułożyło, ale nie ma co sobie na głowę wchodzić czasem faceci potrafią mocno wyprowadzić z równowagi Cytat:
Zęby są o ton bielsze po takim zabiegu Gotuję pomidorową i owsiankę ![]() Mam mix sałat z Biedro, mozarellę, pomidory i ogórek zielony. Będę po śniadaniu tworzyć sałatkę ![]() Ponawiam pytanie - jak wrzucacie fotki ?
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Murka Widzisz, wiedziałam że to nic poważnego
Teraz tylko rób to co dentystka powiedziała i będzie git.Powodzenia w szkole
|
#2957 |
|
amor vincit omnia
|
jak masz edytor posta- tam gdzie piszesz psota, cytujesz itd to na dole jest taki fioletowy pasek z napisem dodatkowe opcje a pod nim zarządzaj załacznikami- klikasz to. dodajesz wybrane zdjecia i klikasz załaduj. musisz poczekać aż wszystkie się załadują. potem wracasz do edytora to normalnie dodajesz dalej post, zdjęcia pojawią się na forum.
albo druga opcja, jeśli masz zdjęcia na jakimś serwerze- w edytorze, tam gdzie masz kolor czcionki i inne takie, jest ikonka żółta z górami (czy co to tam jest ) tam wrzucasz adresy zdjęć i się ąłdują od razu do posta.mam nadzieję że zrozumiale w miarę to powiedzialam ![]() PS Nadia poklikalam Ci
|
|
|
|
#2958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nadia Hehe, niby to puste kcal, ale ja nie mam wrażenia że tyję po %... Czasem po piwie pogoni mnie do wc, wszystko przelatuje przeze mnie, nie zostawia śladów w organizmie, wiadomo jakbym piła po 4-6 dziennie, to bym przytyła, ale 1 na jakis czas...
![]() Nie wiesz jaka jest sytuacja z Tż ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Do albumu, hm...jak? Normalnie - załaduj plik ![]() Nie umiem tego wytlumaczyć. A jak chce się na forum wrzucić, to tam pod oknem odpowiedzi jest opcja dodaj załączniki, to tam wrzuca się ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Kawka wypita, teraz robi się czerwona herbata a na śniadanie mam to co zwykle: otręby, kiwi, czokapiki, jog. owocowy ![]() Przed obiadem powcinam same jabłka zapite sokiem pomidorowym, na obiad zrobię krem jarzynowy, a potem znowu jabłka i sok pomidorowy, a na kolacyjkę sama nie wiem ![]() pomidor, sałata, ogórek, rzodkiewka? Taka sałatka może wpadnie ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
A jak tam Twoje menu? Tak piękne jak ćwiczonka? Bosz, to gdzieś Ty tyle siedziała, że dopiero do domu tak późno wróciłaś?! ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() 2. Ja bym dała łyżeczkę masła, bo oleje to chemia (masło też, ale z tego co się uczyłam na chemii, to mniejsza chemia^^). A najlepiej kupić oliwę/olej lniany/olej słonecznikowy i na takim smażyć Ja mam słonecznikowy. Zawiera dobre dla nas kwasy![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Zrobiłam notatki, idę się myć, ubierać i spadam na uczelnię. Dzisiaj wpisy i jeden egzamin...hm hm hm
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-23 o 09:02 |
||
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak czas zleciał ze nawet nie wiem kiedy a 23 sie zrobiła![]() Hmm z menu troche gorzej dzisiaj np:1.kanapki z zółtm serem i rzodkiewka 2.jabłko 3.pomarańcza i activia z truskawka i kiwi 4.obiadokolacja w domu juz nie wiem jeszcze co zrobie, ale leczo za mna chodzi ![]() Poklikałam Wam juz i zabieram sie troszke do pracy
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Już od pół godziny klikam i czytam co naskrobałyście ![]() U mnie piękna pogoda ![]() Mureczko cieszę się, że to tylko osad, możesz go normalnie usunąć u dentystki i żabki będziesz miała jak nowe ![]() No i mam nadzieję, że żel pomoże na zapalenie dziąseł ![]() Zosiu trzymam kciuki, żeby z Tż się poukładało, może przemyśli swoje zachowanie i zrozumie, że źle postąpił ![]() No i trzymam kciuki za egzamin ![]() Nadia a ja też nie liczę tych piwnych kalorii choć przez weekend zawsze %% u mnie wpadają Dobra uciekam, później wpadnę i będę klikać, muszę najpierw psa wymęczyć, żeby padł
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie licze %% kalorii, najwazniejsze to nie obzerac sie czipsami paluszkami itp przy piwku
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I prawdą jest że jeżeli nie rzucimy się na lodówkę po spożyciu to nic nam nie będzie ![]() Też poklikałam
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klikamy laseczki
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Jeśli chodzi o alko to u mnie non stop coś wpada (żebym nie wyszła na alkoholika ) i jakoś udało się zrzucić ![]() A co do nóg to ja moich bardzo nie lubię O ile w spodniach wyglądają fajnie, to mam opory przed noszeniem krótkich spodenek i spódniczek. Są nieproporcjonalne moim zdaniem, bo w udzie mam 50 cm a w łydce 30,5 cm chciałabym mieć więcej w tej łydce, ale nie będę mięśni budować, bo obrosnę tam gdzie nie chce, jeśli będe mieć dodatni bilans energetyczny. Wiec zostaje mi zaakceptować, albo nosić długie spodnie
|
|
|
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendobry!
U mnie wlaśńie pada deszcz .Śniadanie zaliczone - 2 kromki chleba just fit z wędliną pomidorem i jedna z twrożkiem kawa i herbata Zaraz zabieram się za ćwiczenia. Co do alkoholu ,to ja jak piję to staram się nie jeść - często mi się udaję ,ale z drugiej str jak nie zjem to mocniej uderza do głowy . Ale wy macie dobrze,że od tego nie tyjecie ,bo mi od samego piwa brzuch rósł ,więc teraz rzadko sobie pozwalam.LosingmyWay , ja też mam właśńie takie dysproporcje pomiędzy łydką a udem Zaraz spadam na maisto pozałatwiać parę spraw , tylko poczekam ,aż przestanie lać. Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-05-23 o 09:59 |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z koleji chciałabym miec szczuplejsze łydki
Ale akceptuje je i nosze i spodenki i spódniczki, zawsze mysle (wiem wiem nieładnie tak) sa dziewczyny które maja o wiele gorsze nogi ![]() O własnie znacie moze jakies cwiczenia na łydki?
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Dodałam foto do albumu, oceńcie szczerze
ale na prawdę szczerze i sorry za bajzel
|
|
|
|
#2968 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. No i jeszcze te wlosy W ogóle to co ma być? Same laski na wątku ,a tyle nieuzasadnionych kompleksów macie. Baby! Jesteście piękne! |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

i wciąż prosze o kliki w mój baner. to sekundka 

Gdyby Bóg była kobietą, nigdy by nie pozwoliła, żeby się tyło po jedzeniu. 

dzisiaj np: