|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!
ale zjarałam sobie mordeczkę na słoneczku
![]() dziewczyny, pewnie się powtarzam, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijecie ![]() na co muszę uwagę zwrócić , jeśli będę kupywała takie już normalniejsze łóżko dla mojej 2letniej pannicy? no i jaki materac powinnam kupić??? myślałam albo nad tym łóżkiem z Argos'u albo też na londynku sprzedaje jedna kobieta - razem już z materacem za 100 f ale nie wiem czy to będzie dobre o takie : klik dziękuję z góry
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!
Cytat:
moja malutka ma takie zwykłe jednoosobowe z materacykiem ja też się zjarałam ;d w końcu jutro powtórka
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeju nas czeka przeprowadzka w przyszłym tygodniu... Kinqaa łóżko urocze |
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
już się ledwo mieścimy w naszym mieszkanku...a tak je lubie i chyba potrzeba nam ogródka marzy mi się grill
|
||
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny! w koncu lato co? ide dzis do pracy w kiecce i bez rajstop! dziecko jeszcze spi (wczoraj wstala o 6 wiec dzis moze znowu pospi troche dluzej ku uciesze meza tym razem
![]() ja siedze i popijam kawke i czytam wiadomosci nie pamieta kiedy ostatnio mialam taki poranek nawet paznokcie pomalowalam, a zazwyczaj musze to robic wieczorem zanim pojde spac chcialam wam polecic lakier z tej okazji, do paznokci oczywiscie, z George, za £1.75! swietne sa: ladne kolory, super sie nakladaja, nie ma smug i dobrze kryja - wystarczy jenda warstwa.maz mi zabronil dietowania mowi zepamieta jaka bylam wykonczona na pierwszej fazie sb poprzednio i powiedzial ze sie nie zgadza, ze jak chce to moge jakas inna, ale na pewno nie ta! chyba sobie kupie koktajl z HerbaLife ![]() Hania jak Dorotka? ewi jak zobaczylam Nikosia na zdjeciach na fb z urodzin to bylam w szoku ze on taki duzy juz! dla mnie to on ciagle jest tym bobasem z twojego avka. a tu prosze jaki kawaler! i ile ma wlosow!
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry, wstawać szkoda dnia zwłaszcza tak słonecznego;d dzisiaj ciąg dalszy smażenia;d heh chyba w końcu wyzdrowiałam , nawet sobie wczoraj poćwiczyłam troszkę![]() niestety w następnym tygodniu ma wrócić wcześniejsza pogoda;/ ewurka o tak grill też musimy zrobić, my mamy duuuży ogródek i nie wyobrażam sobie życia bez;d Hania jak córeczka?
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-05-23 o 08:30 |
|
|
|
|
#2379 |
|
Wtajemniczenie
|
w smaku dobre! i skuteczne rowniez jesli o to pytasz
![]() rano sniadanie, potem lekki lunch, jakis owoc na podwieczorek i po pracy w domu juz koktajl i do rana jestes najedzona i nie chce ci sie wieczorem przed tv nic jesc - a mnie wlasnie to gubi ![]() lece do pracy! buzki! moi nadal spia
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie gubią słodkości w dzień od czasu do czasu lubię sobie coś schrupać najlepiej jakieś ciacho;d
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
![]() Ja to nie potrafie miec diet bez warzyw i owoców ![]() Kromke pieczywa musze zjesc na sniadanie potem moge juz nie jesc, bez ziemniaków, makaronu itp tez sie obejde Ale nie bez warzyw i owocowDzien dobry ![]() Seba w złobku, ja musze troszke chatke ogarnac ![]() U mnie nie ma upałów,ale jest cieplo
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Potty
![]() ostatnio doszlam do wniosku, ze najwazniejsze to zdrowo się odzywiać i prowadzić aktywny tryb zycia. ![]() dietę SB bardzolubię:,bo zdrowa jest. Pierwsza faza uderzeniowa jest czasami ciężka i przejawia się zmęczeniem, bo organizm odzwyczaja się od złych nawykow.
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
czesc
Dziewczyny czy wy tez ciagle cos lapalyscie w ciazy? non stop mam cos albo z gardlem, albo z nosem.... dzisiaj cos mnie glowa boli, nos swedzi , gardlo drapie.....no masakra No ale to moj ostatni dzien w pracy i to tylko pol bo o 15 -tej mam spotkanie z polozna jutro wolne a pojutrze Portugalia Odpoczne od przeladowanych pociagow, wirusow i baketrii ![]() Po urlopie 4 tygodni pracy, znowu 2 tyg urlopu, znowu 4 tyg pracy i macierzynski
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() U nas piękna pogoda, a my w domu... Dorotka coraz lepiej, w nocy jeszcze była rozgrzana, ale leki działają. Jest aktywna, uśmiechnięta Tylko dalej nie je... Dobrze że jutro już tż ma wolne. Ale w poniedziałek leci do Polski-dobrze że do tego czasu będziemy mieć to za sobą. Dziś trzeci dzień, ale wysypki nie ma. |
|
|
|
#2386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najwazniejsze to sluchac swojego organizmu, bo on nie da sobie krzywdy zrobic a ze jestem kobieta i wszystkie kuszace diety jakos dzialaja na moja kobieca nature to czasem i ja przechodze na diete ![]() koktajl Herbalife mozna znalezc albo na ebay albo na strone herbalife (a to niespodzianka!). http://products.herbalife.co.uk/weight-management chodzi o produkt Formula 1. jak widzicie jest cala gama produktow, ktore aplikowane lacznie maja dawac zachwycajoce efekty ![]() mnie w stopniu wystarczajacym zachwyca stosowanie jedynie Formuly 1, ale jakby ktos chcial wiecej - to prosze bardzo i tylko dajcie znac czy dziala piorunujaco ![]() piekna pogoda...! nie moge sie nacieszyc! wiecie ze w Swindon jest dzis znicz olimpijski? pol biura idzie zobaczyc, bo to podobno mega uczucie. na dodtaek bedzie go niosl ten pilkarz Drogba ja zostaje w biurze - tzn na trawke sobie wyjde Pioter z eM przyjedzie i zrobimy sobie piknik
|
|
#2387 | |
|
Zadomowienie
|
Hej,
W koncu mamy lato NIe wchodzimy z Nikosiem do domu W takie dni noe wyobrazam sobie mieszkac w mieszkaniu bez ogroduCytat:
DZieki POtty Taka straszna chudzinka z niego![]() I tak wlosow mu nie brakuje Czuprynke ma dosc gesta, wieksza niz moja i tz razem wzieta![]() Rodzice tz przylatuja dzisiaj w nocy. Musze isc posprzatac ich pokoj, ale NIkos nie daje mi wogole wejsc do gory
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tez sie teraz lato zrobilo... ale ile tych dni ciepłych tu jest to sobie mozna policzyc ![]() Mnie ogrody nie kreca Dookola mamy tyle fajnych miejsc ![]() A czemu nie mozesz wziasc go do gory? On sie pobawi, a Ty posprzatasz, przy okazji Ci pomoze![]() My wrocilismy ze złobka ![]() Seba dostal dzis uniform Swietny![]() Wieczorem ide do szkoly
|
|
#2389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tz bardzo lubi grillowanie, sniadanka w ogrodzie jak jest cieplutko. Nikos tez lubi spedzac czas na dworze a ja nie zawsze mam czas i ochote na spacerki po kilka razy dziennie, a tak wypuszczam go do ogrodu on sie bawi a ja sobie robie to co mam zaplanowane hehe gdyby tylko udalo mi sie go wciagnac do domu, to pewnie i do gory by poszedl o drzemce chyba tez dzisiaj moge zapomniec
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą mała to jest włóczykij, najchętniej spędzałabym cały dzień na dworze, bez względu na pogodę. Ogród nam to zdecydowanie ułatwia. O kawie w oggrodzie nie wspominajac
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tu mamy dosc spory ogrod, ale prawde mówiac to niewiele korzystamy, albo brzydko, albo pada, albo gdzies jedziemy itp.Sebie sie szybko nudzi, bo on nie lubi ograniczen Musi miec duzy teren,a ogród mamy zabudowany...ale wtedy i jest bezpiecznie![]() My rzadko grillujemy czy sie opalamy... Na grilla jezdzimy nad jeziorko, bo nad woda to tak fajniej ![]() Na nowym bedziemy miec malutki ogródek z tylu ![]() Moze i jestem dziwna ale ja to sie w blokowiskach wychowalam i dla mnie posiadanie ogrodu nie jest sprawa pierwszorzedna
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-05-23 o 14:57 |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze i dlatego ze wychowalas sie bez ogrodu teraz nie jest ci potrzebny Ja pochodze ze wsi i ogrodek mielismy ogromny i tam tez spedzalam duzo czasu.A tak Nikos pomaga mamie
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie dziś przyszły pierwsze ubranka zamówione z ebaya...jakie one słodkie I klucze do domku odbieramy 29 maja i jak ja mu pomoge...no nic zobaczymy. U nas też pięknie jest!!! I też tęsknie za ogródkiem Hania cieszę się, ze Dorotka ma się lepiej, duuużoo zdrówka dla niej. Bidulka |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ewi uu, jakiego pracowitego chłopczyka masz w dodatku jaki przystojniak, fiu fiu ![]() hanjah dobrze,że już Twoja córcia lepiej ojj bez ogródka - ani rusz, teraz sobie życia nie wyobrażam nie ma to jak zjeść w ogródku, na świezym powietrzu czy zrobić grilla a nawet dziecko może polatać w samej spódniczce, bez pampersika i 'podlewać' trawkę ) God, daj mi siłę żebym kupiła wkońcu tego grilla mam ochotę na szaszłyki i jak tu schudnąć?!
|
#2395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci fajnie Portugalia heh ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Nikoś ale słodziutki, ja się wczoraj smażyłam i jestem czerwona po same uszy ;d dzisiaj dopiero od 13 ma być słoneczko wieć mam trochę przerwy to się troszkę wykuruje Bez ogródka też byłoby mi ciężko, wychowałam się na wsi grille bieganie po ogrodzie zabawy w piasku ohhh nie dałoby rady, była u mnie koleżanka wczoraj z synkiem dzieci się supcio bawiły w piasku, basenie, namiotach... a ma sobie rozmawiałyśmy prawie w ogóle nie trzeba było się zajmować dzieci tak fajnie się bawili
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-05-24 o 08:57 |
||
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i znikam
bo zapomniałam o przelewie na tv nosz kur... gdzie ja mam głowę?! ![]() zostawiam zdjęcie pt. "łobuziara ... " a w tle brudny telewizor miłego
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja może później dodam swoją kruszynkę w baseniku hihi tylko muszę foteczki zgrać z aparatu
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kingaa super panienka ![]() Ewi ale Nikos wyrosl ![]() Dzien dobry ![]() U Nas dzis znowu pieknie ![]() Niedlugo wybywamy na spacer, musimy zachaczyc o lidla bo sa namiociki na plaze i chce zakupic ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- 10 f wpadnie
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
Wstawiam jednak to zdjęcie, bo w środę jedziemy, a ja nie wiem czy je wywoływać czy nie.
Mam nadzieję, że będzie tu bezpieczne, bo wg regulaminu usuwać zdjęć nie wolno Możecie porównać ze swoimi? Są określone proporcje głowy do tła podane na stronie ambasady i zupełnie nie wiem czy się w nie mieści... A do tego z tej strony na którym je zmniejszałam wynikało, że broda powinna być wyżej... ![]() Sama nie wiem czy robić jeszcze raz czy zostać przy tym. Obejrzałam też zdjęcia Waszych dzieci Słodziaki )Co do ogrodu, to teraz nie mamy i jakoś dziwnie mi, bo w domu w pl zawsze był i to duży... Na poprzednim mieszkaniu mieliśmy, ale obok mieszkał diler (czego się domyśliliśmy po krókim czasie) i od frontu domu popalał sobie kilka razy dziennie z klientami (jak przpuszczam...) zielsko (dom szeregowy - nawet okien nie można było otworzyć, bo chmura dymu). Z kolei z tyłu wyjście na ogród też stale mieliśmy zamknięte, bo jego żona urządzała sobie ziołowe posiadówki z koleżankami... ;] Mało tego - nasze podwórka dzielił metrowy siatkowy płocik i - gdy zebrało się w nadmiarze towarzystwa - wchodzili do nas, zabierali krzesła ogrodowe itd. Choć muszę im przyznać - na dzień przed naszą wyprowadzką pożyczli krzesła co do jednego za to poskładali i ułożyli na stoliku nasze pranie...
Edytowane przez dulcynea Czas edycji: 2012-05-24 o 15:40 Powód: zdjęcia zapomniałam... |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Dulcynea wg mnie zdjecie jest dobre
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

moja malutka ma takie zwykłe jednoosobowe z materacykiem 
już się ledwo mieścimy w naszym mieszkanku...a tak je lubie i chyba potrzeba nam ogródka

mowi zepamieta jaka bylam wykonczona na pierwszej fazie sb poprzednio i powiedzial ze sie nie zgadza, ze jak chce to moge jakas inna, ale na pewno nie ta! chyba sobie kupie koktajl z HerbaLife 

Ja pochodze ze wsi i ogrodek mielismy ogromny i tam tez spedzalam duzo czasu.