Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy! - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-22, 16:17   #2371
Kinqaa
Zakorzenienie

Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!

ale zjarałam sobie mordeczkę na słoneczku

dziewczyny, pewnie się powtarzam, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijecie
na co muszę uwagę zwrócić , jeśli będę kupywała takie już normalniejsze łóżko dla mojej 2letniej pannicy?
no i jaki materac powinnam kupić???

myślałam albo nad tym łóżkiem z Argos'u albo też na londynku sprzedaje jedna kobieta - razem już z materacem za 100 f
ale nie wiem czy to będzie dobre

o takie : klik

dziękuję z góry

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 17:04   #2372
czarnula4321
Zakorzenienie

Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
ale zjarałam sobie mordeczkę na słoneczku

dziewczyny, pewnie się powtarzam, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijecie
na co muszę uwagę zwrócić , jeśli będę kupywała takie już normalniejsze łóżko dla mojej 2letniej pannicy?
no i jaki materac powinnam kupić???

myślałam albo nad tym łóżkiem z Argos'u albo też na londynku sprzedaje jedna kobieta - razem już z materacem za 100 f
ale nie wiem czy to będzie dobre

o takie : klik

dziękuję z góry
sweetaśne moja malutka ma takie zwykłe jednoosobowe z materacykiem

ja też się zjarałam ;d w końcu jutro powtórka
Stary 2012-05-22, 18:33   #2373
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Witam po kilkutygodniowej przerwie i obiecuję, nie znikać już na tak długo. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku Pozdrawiam cieplutko
witaj mam nadzieję, że wszystko ok i przeprowadzka się udała, urlop w Polsce piękny i teraz tylko szykujesz wyprawke
Jeju nas czeka przeprowadzka w przyszłym tygodniu...

Kinqaa łóżko urocze

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 18:41   #2374
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
witaj mam nadzieję, że wszystko ok i przeprowadzka się udała, urlop w Polsce piękny i teraz tylko szykujesz wyprawke
Jeju nas czeka przeprowadzka w przyszłym tygodniu...

Kinqaa łóżko urocze
o jej o nie przeprowadzki heh powodzenia życzę, ale ważne żeby w nowym domku było lepiej niż w starym
Stary 2012-05-22, 18:45   #2375
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
U nas niewesoło, choć kryzys już zażegnany... pół dnia spędziliśmy w szpitalu. Lekarka jak zobaczyła Dorotkę odesłała nas na emergency (na szczęście wszystko w jednym miejscu). Pobrali jej krew, mocz, wymaz z buzi i zrobili rtg płuc. Dobrze że tż był ze mną, bo bym nawet z nią na to prześwietlenie nie mogła pójść... Wszystko czyste. Gorączka w końcu spadła. To raczej jakaś infekcja wirusowa, na pewno nie ospa-okazało się że córka koleżanki ma tę wysypkę od pleśniawek.
Dostaliśmy nurofen-ma brać przez trzy dni, a jakby objawy wróciły albo się nasiliły to mamy jechać do szpitala.
Padam na twarz... co za dzień...
Jejku Hniu mam nadzieję, ze z Dorotką juz znacznie lepiej bidulka się wymęczy przez te kilka dni...dużo zdrówka dla niej

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
o jej o nie przeprowadzki heh powodzenia życzę, ale ważne żeby w nowym domku było lepiej niż w starym
Mam nadzieje już się ledwo mieścimy w naszym mieszkanku...a tak je lubie i chyba potrzeba nam ogródka marzy mi się grill

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2012-05-22, 18:46   #2376
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Witam po kilkutygodniowej przerwie i obiecuję, nie znikać już na tak długo. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku Pozdrawiam cieplutko
Witaj, również pozdrawiam
Stary 2012-05-23, 07:08   #2377
potty
Wtajemniczenie

GG do potty

czesc dziewczyny! w koncu lato co? ide dzis do pracy w kiecce i bez rajstop! dziecko jeszcze spi (wczoraj wstala o 6 wiec dzis moze znowu pospi troche dluzej ku uciesze meza tym razem
ja siedze i popijam kawke i czytam wiadomosci nie pamieta kiedy ostatnio mialam taki poranek nawet paznokcie pomalowalam, a zazwyczaj musze to robic wieczorem zanim pojde spac chcialam wam polecic lakier z tej okazji, do paznokci oczywiscie, z George, za £1.75! swietne sa: ladne kolory, super sie nakladaja, nie ma smug i dobrze kryja - wystarczy jenda warstwa.

maz mi zabronil dietowania mowi zepamieta jaka bylam wykonczona na pierwszej fazie sb poprzednio i powiedzial ze sie nie zgadza, ze jak chce to moge jakas inna, ale na pewno nie ta! chyba sobie kupie koktajl z HerbaLife

Hania jak Dorotka?
ewi jak zobaczylam Nikosia na zdjeciach na fb z urodzin to bylam w szoku ze on taki duzy juz! dla mnie to on ciagle jest tym bobasem z twojego avka. a tu prosze jaki kawaler! i ile ma wlosow!

Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona.
potty jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-23, 07:25   #2378
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potty Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! w koncu lato co? ide dzis do pracy w kiecce i bez rajstop! dziecko jeszcze spi (wczoraj wstala o 6 wiec dzis moze znowu pospi troche dluzej ku uciesze meza tym razem
ja siedze i popijam kawke i czytam wiadomosci nie pamieta kiedy ostatnio mialam taki poranek nawet paznokcie pomalowalam, a zazwyczaj musze to robic wieczorem zanim pojde spac chcialam wam polecic lakier z tej okazji, do paznokci oczywiscie, z George, za £1.75! swietne sa: ladne kolory, super sie nakladaja, nie ma smug i dobrze kryja - wystarczy jenda warstwa.

maz mi zabronil dietowania mowi zepamieta jaka bylam wykonczona na pierwszej fazie sb poprzednio i powiedzial ze sie nie zgadza, ze jak chce to moge jakas inna, ale na pewno nie ta! chyba sobie kupie koktajl z HerbaLife

Hania jak Dorotka?
ewi jak zobaczylam Nikosia na zdjeciach na fb z urodzin to bylam w szoku ze on taki duzy juz! dla mnie to on ciagle jest tym bobasem z twojego avka. a tu prosze jaki kawaler! i ile ma wlosow!
a dobre są te koktajle?

Dzień dobry, wstawać szkoda dnia zwłaszcza tak słonecznego;d

dzisiaj ciąg dalszy smażenia;d

heh chyba w końcu wyzdrowiałam, nawet sobie wczoraj poćwiczyłam troszkę
niestety w następnym tygodniu ma wrócić wcześniejsza pogoda;/

ewurka o tak grill też musimy zrobić, my mamy duuuży ogródek i nie wyobrażam sobie życia bez;d

Hania jak córeczka?

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-05-23 o 07:30
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 07:47   #2379
potty
Wtajemniczenie

GG do potty

w smaku dobre! i skuteczne rowniez jesli o to pytasz
rano sniadanie, potem lekki lunch, jakis owoc na podwieczorek i po pracy w domu juz koktajl i do rana jestes najedzona i nie chce ci sie wieczorem przed tv nic jesc - a mnie wlasnie to gubi

lece do pracy! buzki! moi nadal spia

Stary 2012-05-23, 07:55   #2380
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
rano sniadanie, potem lekki lunch, jakis owoc na podwieczorek i po pracy w domu juz koktajl i do rana jestes najedzona i nie chce ci sie wieczorem przed tv nic jesc - a mnie wlasnie to gubi

heh chodzi mi bardziej o skuteczność mnie gubią słodkości w dzień od czasu do czasu lubię sobie coś schrupać najlepiej jakieś ciacho;d
Stary 2012-05-23, 08:37   #2381
Darianna25
Zakorzenienie

Hej
Cytat:

Prosze o namiar na te koktajle

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 08:40   #2382
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Hej

Prosze o namiar na te koktajle
i ja

Ja to nie potrafie miec diet bez warzyw i owocównie nie i NIE
Kromke pieczywa musze zjesc na sniadanie potem moge juz nie jesc, bez ziemniaków, makaronu itp tez sie obejdeAle nie bez warzyw i owocow

Dzien dobry

Seba w złobku, ja musze troszke chatke ogarnac
U mnie nie ma upałów,ale jest cieplo
Stary 2012-05-23, 08:56   #2383
***luna
Zakorzenienie

Potty

ostatnio doszlam do wniosku, ze najwazniejsze to zdrowo się odzywiać i prowadzić aktywny tryb zycia.

dietę SB bardzolubię:,bo zdrowa jest.
Pierwsza faza uderzeniowa jest czasami ciężka i przejawia się zmęczeniem, bo organizm odzwyczaja się od złych nawykow.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 09:04   #2384
beafrance
Zadomowienie

czesc
Dziewczyny czy wy tez ciagle cos lapalyscie w ciazy? non stop mam cos albo z gardlem, albo z nosem.... dzisiaj cos mnie glowa boli, nos swedzi , gardlo drapie.....no masakra

No ale to moj ostatni dzien w pracy i to tylko pol bo o 15 -tej mam spotkanie z polozna jutro wolne a pojutrze Portugalia
Odpoczne od przeladowanych pociagow, wirusow i baketrii

Po urlopie 4 tygodni pracy, znowu 2 tyg urlopu, znowu 4 tyg pracy i macierzynski

beafrance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 10:08   #2385
hanjah
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
U nas piękna pogoda, a my w domu...
Dorotka coraz lepiej, w nocy jeszcze była rozgrzana, ale leki działają. Jest aktywna, uśmiechnięta Tylko dalej nie je...
Dobrze że jutro już tż ma wolne. Ale w poniedziałek leci do Polski-dobrze że do tego czasu będziemy mieć to za sobą.
Dziś trzeci dzień, ale wysypki nie ma.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 11:54   #2386
potty
Wtajemniczenie

GG do potty

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Potty

ostatnio doszlam do wniosku, ze najwazniejsze to zdrowo się odzywiać i prowadzić aktywny tryb zycia.

dietę SB bardzolubię:,bo zdrowa jest.
Pierwsza faza uderzeniowa jest czasami ciężka i przejawia się zmęczeniem, bo organizm odzwyczaja się od złych nawykow.
luna ja juz dawno doszlam do takiego wniosku! zauwazylam ze im bardziej sie odchudzam tym mniej zamierzone efekty to przynosi, a gdy sie nie odchudzam to jakims cudem chudne
najwazniejsze to sluchac swojego organizmu, bo on nie da sobie krzywdy zrobic

a ze jestem kobieta i wszystkie kuszace diety jakos dzialaja na moja kobieca nature to czasem i ja przechodze na diete

koktajl Herbalife mozna znalezc albo na ebay albo na strone herbalife (a to niespodzianka!).
http://products.herbalife.co.uk/weight-management
chodzi o produkt Formula 1. jak widzicie jest cala gama produktow, ktore aplikowane lacznie maja dawac zachwycajoce efekty
mnie w stopniu wystarczajacym zachwyca stosowanie jedynie Formuly 1, ale jakby ktos chcial wiecej - to prosze bardzo i tylko dajcie znac czy dziala piorunujaco

piekna pogoda...! nie moge sie nacieszyc!
wiecie ze w Swindon jest dzis znicz olimpijski? pol biura idzie zobaczyc, bo to podobno mega uczucie. na dodtaek bedzie go niosl ten pilkarz Drogba ja zostaje w biurze - tzn na trawke sobie wyjde Pioter z eM przyjedzie i zrobimy sobie piknik

Stary 2012-05-23, 13:21   #2387
ewi83
Zadomowienie

Hej,

W koncu mamy lato
NIe wchodzimy z Nikosiem do domu W takie dni noe wyobrazam sobie mieszkac w mieszkaniu bez ogrodu Nikos siedzi w ogrodzie a ja sobie cos tam w domku moge zrobic

Cytat:
Hania jak Dorotka?

DZieki POtty Nikos rosnie wzdluz ale robi sie przy tym bardzo szczuply Taka straszna chudzinka z niego
I tak wlosow mu nie brakuje Czuprynke ma dosc gesta, wieksza niz moja i tz razem wzieta

Rodzice tz przylatuja dzisiaj w nocy. Musze isc posprzatac ich pokoj, ale NIkos nie daje mi wogole wejsc do gory

21 maja 2010- Nikolas Filip
06 kwiecien 2013- Anton Leon
ewi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:26   #2388
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewi83 Pokaż wiadomość
Hej,

W koncu mamy lato
NIe wchodzimy z Nikosiem do domu W takie dni noe wyobrazam sobie mieszkac w mieszkaniu bez ogrodu Nikos siedzi w ogrodzie a ja sobie cos tam w domku moge zrobic

DZieki POtty Nikos rosnie wzdluz ale robi sie przy tym bardzo szczuply Taka straszna chudzinka z niego
I tak wlosow mu nie brakuje Czuprynke ma dosc gesta, wieksza niz moja i tz razem wzieta

Rodzice tz przylatuja dzisiaj w nocy. Musze isc posprzatac ich pokoj, ale NIkos nie daje mi wogole wejsc do gory
heh
U nas tez sie teraz lato zrobilo...
ale ile tych dni ciepłych tu jest to sobie mozna policzyc
Mnie ogrody nie kreca
Dookola mamy tyle fajnych miejsc

A czemu nie mozesz wziasc go do gory?On sie pobawi, a Ty posprzatasz, przy okazji Ci pomoze

My wrocilismy ze złobka
Seba dostal dzis uniformSwietny

Wieczorem ide do szkoly
Stary 2012-05-23, 13:39   #2389
ewi83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
heh
U nas tez sie teraz lato zrobilo...
ale ile tych dni ciepłych tu jest to sobie mozna policzyc
Mnie ogrody nie kreca
Dookola mamy tyle fajnych miejsc

A czemu nie mozesz wziasc go do gory?On sie pobawi, a Ty posprzatasz, przy okazji Ci pomoze

My wrocilismy ze złobka
Seba dostal dzis uniformSwietny

Wieczorem ide do szkoly
Dla ans ogrod byl bardzo wazny Mamy malutki, ale jest
Tz bardzo lubi grillowanie, sniadanka w ogrodzie jak jest cieplutko.
Nikos tez lubi spedzac czas na dworze a ja nie zawsze mam czas i ochote na spacerki po kilka razy dziennie, a tak wypuszczam go do ogrodu on sie bawi a ja sobie robie to co mam zaplanowane'

hehe gdyby tylko udalo mi sie go wciagnac do domu, to pewnie i do gory by poszedlo drzemce chyba tez dzisiaj moge zapomniec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-23, 13:44   #2390
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Nikos tez lubi spedzac czas na dworze a ja nie zawsze mam czas i ochote na spacerki po kilka razy dziennie, a tak wypuszczam go do ogrodu on sie bawi a ja sobie robie to co mam zaplanowane'

hehe gdyby tylko udalo mi sie go wciagnac do domu, to pewnie i do gory by poszedlo drzemce chyba tez dzisiaj moge zapomniec
Dla nas ogród jest również bardzo ważny. Ostatnio spędzamy tam mnóstwo czasu. dzieci mają mini plac zabaw i inne sprzęty.
Zresztą mała to jest włóczykij, najchętniej spędzałabym cały dzień na dworze, bez względu na pogodę. Ogród nam to zdecydowanie ułatwia. O kawie w oggrodzie nie wspominajac
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:56   #2391
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

hehe gdyby tylko udalo mi sie go wciagnac do domu, to pewnie i do gory by poszedlo drzemce chyba tez dzisiaj moge zapomniec:nie:
a no chyba ze tak

My tu mamy dosc spory ogrod, ale prawde mówiac to niewiele korzystamy, albo brzydko, albo pada, albo gdzies jedziemy itp.Sebie sie szybko nudzi, bo on nie lubi ograniczenMusi miec duzy teren,a ogród mamy zabudowany...ale wtedy i jest bezpiecznie
My rzadko grillujemy czy sie opalamy...
Na grilla jezdzimy nad jeziorko, bo nad woda to tak fajniej

Na nowym bedziemy miec malutki ogródek z tylu

Moze i jestem dziwnaale ja to sie w blokowiskach wychowalam i dla mnie posiadanie ogrodu nie jest sprawa pierwszorzedna

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-05-23 o 13:57
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 15:00   #2392
ewi83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
a no chyba ze tak

My tu mamy dosc spory ogrod, ale prawde mówiac to niewiele korzystamy, albo brzydko, albo pada, albo gdzies jedziemy itp.Sebie sie szybko nudzi, bo on nie lubi ograniczenMusi miec duzy teren,a ogród mamy zabudowany...ale wtedy i jest bezpiecznie
My rzadko grillujemy czy sie opalamy...
Na grilla jezdzimy nad jeziorko, bo nad woda to tak fajniej

Na nowym bedziemy miec malutki ogródek z tylu

Moze i jestem dziwnaale ja to sie w blokowiskach wychowalam i dla mnie posiadanie ogrodu nie jest sprawa pierwszorzedna

Moze i dlatego ze wychowalas sie bez ogrodu teraz nie jest ci potrzebny Ja pochodze ze wsi i ogrodek mielismy ogromny i tam tez spedzalam duzo czasu.

A tak Nikos pomaga mamie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg may2012 049.jpg (119,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg may2012 048.jpg (114,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg may2012 044.jpg (165,0 KB, 30 załadowań)

Stary 2012-05-23, 16:18   #2393
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze i dlatego ze wychowalas sie bez ogrodu teraz nie jest ci potrzebny Ja pochodze ze wsi i ogrodek mielismy ogromny i tam tez spedzalam duzo czasu.

A tak Nikos pomaga mamie
ewi ale słodziak a jak pomaga mamie

Mnie dziś przyszły pierwsze ubranka zamówione z ebaya...jakie one słodkie i jeszcze tyle przede mną
I klucze do domku odbieramy 29 maja i się przeprowadzić musimy do 1 czerwca biedny TŻ, mnie ciągnie w brzuchu jak tylko zrobię coś nie tak lub za dużo i jak ja mu pomoge...no nic zobaczymy.
U nas też pięknie jest!!! I też tęsknie za ogródkiem już niedługo

Hania cieszę się, ze Dorotka ma się lepiej, duuużoo zdrówka dla niej. Bidulka

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2012-05-23, 23:40   #2394
Kinqaa
Zakorzenienie

cześć

ewi uu, jakiego pracowitego chłopczyka masz w dodatku jaki przystojniak, fiu fiu
hanjah dobrze,że już Twoja córcia lepiej

ojj bez ogródka - ani rusz, teraz sobie życia nie wyobrażam
nie ma to jak zjeść w ogródku, na świezym powietrzu czy zrobić grilla
a nawet dziecko może polatać w samej spódniczce, bez pampersika i 'podlewać' trawkę (dzisiaj tak było )

God, daj mi siłę żebym kupiła wkońcu tego grilla
mam ochotę na szaszłyki
i jak tu schudnąć?!

you have lost a diamond

Stary 2012-05-24, 07:48   #2395
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beafrance Pokaż wiadomość
czesc
Dziewczyny czy wy tez ciagle cos lapalyscie w ciazy? non stop mam cos albo z gardlem, albo z nosem.... dzisiaj cos mnie glowa boli, nos swedzi , gardlo drapie.....no masakra

No ale to moj ostatni dzien w pracy i to tylko pol bo o 15 -tej mam spotkanie z polozna jutro wolne a pojutrze Portugalia
Odpoczne od przeladowanych pociagow, wirusow i baketrii

Po urlopie 4 tygodni pracy, znowu 2 tyg urlopu, znowu 4 tyg pracy i macierzynski
ja tam nic nie łapałam, jedynie to na końcu migrenę miałam i zgagę, ale to był ostatni tydzień

ale Ci fajnie Portugalia heh

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
luna ja juz dawno doszlam do takiego wniosku! zauwazylam ze im bardziej sie odchudzam tym mniej zamierzone efekty to przynosi, a gdy sie nie odchudzam to jakims cudem chudne
najwazniejsze to sluchac swojego organizmu, bo on nie da sobie krzywdy zrobic

a ze jestem kobieta i wszystkie kuszace diety jakos dzialaja na moja kobieca nature to czasem i ja przechodze na diete

koktajl Herbalife mozna znalezc albo na ebay albo na strone herbalife (a to niespodzianka!).
http://products.herbalife.co.uk/weight-management
chodzi o produkt Formula 1. jak widzicie jest cala gama produktow, ktore aplikowane lacznie maja dawac zachwycajoce efekty
mnie w stopniu wystarczajacym zachwyca stosowanie jedynie Formuly 1, ale jakby ktos chcial wiecej - to prosze bardzo i tylko dajcie znac czy dziala piorunujaco

piekna pogoda...! nie moge sie nacieszyc!
wiecie ze w Swindon jest dzis znicz olimpijski? pol biura idzie zobaczyc, bo to podobno mega uczucie. na dodtaek bedzie go niosl ten pilkarz Drogba ja zostaje w biurze - tzn na trawke sobie wyjde Pioter z eM przyjedzie i zrobimy sobie piknik
ja się dowiedziałam po fakcie, mój to stwierdził jak wracał z pracy że nie mógł przejechać że tysiące ludzi z domów wyszła, a o co chodzi dowiedziałam się dopiero wieczorem od koleżanki. Bo jej dzieciaki puścili do domu z połowy lekcji hihi chyba rzeczywiście mega uczucie bo mnóstwo ludzi na tym było

Nikoś ale słodziutki, ja się wczoraj smażyłam i jestem czerwona po same uszy ;d dzisiaj dopiero od 13 ma być słoneczko wieć mam trochę przerwy to się troszkę wykuruje

Bez ogródka też byłoby mi ciężko, wychowałam się na wsi grille bieganie po ogrodzie zabawy w piasku ohhh nie dałoby rady, była u mnie koleżanka wczoraj z synkiem dzieci się supcio bawiły w piasku, basenie, namiotach... a ma sobie rozmawiałyśmy prawie w ogóle nie trzeba było się zajmować dzieci tak fajnie się bawili

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-05-24 o 07:57
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 09:07   #2396
Kinqaa
Zakorzenienie

witam się i znikam bo zapomniałam o przelewie na tv
nosz kur... gdzie ja mam głowę?!

zostawiam zdjęcie pt. "łobuziara ... " a w tle brudny telewizor

miłego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1186.jpg (134,3 KB, 26 załadowań)

you have lost a diamond

Stary 2012-05-24, 09:13   #2397
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
witam się i znikam bo zapomniałam o przelewie na tv
nosz kur... gdzie ja mam głowę?!

zostawiam zdjęcie pt. "łobuziara ... " a w tle brudny telewizor

miłego
ooo taaaak moja kruszynka też ma takie pomysły paluszkami tv był wymalowany a nawet kredkami;/ już nie mówiąc o tym że czymś ostrym przejechała na szczęście jest to mała dość kreska i nie widoczna

ja może później dodam swoją kruszynkę w baseniku hihi tylko muszę foteczki zgrać z aparatu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 09:47   #2398
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
ooo taaaak moja kruszynka też ma takie pomysły paluszkami tv był wymalowany a nawet kredkami;/ już nie mówiąc o tym że czymś ostrym przejechała na szczęście jest to mała dość kreska i nie widoczna
no bo to sa dzieci i ich pomysly

Kingaa super panienka
Ewi ale Nikos wyrosl

Dzien dobry

U Nas dzis znowu pieknie
Niedlugo wybywamy na spacer, musimy zachaczyc o lidla bo sa namiociki na plaze i chce zakupic

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

znowu mam 3 w totka10 f wpadnie
Stary 2012-05-24, 14:37   #2399
dulcynea
Raczkowanie

Wstawiam jednak to zdjęcie, bo w środę jedziemy, a ja nie wiem czy je wywoływać czy nie.
Mam nadzieję, że będzie tu bezpieczne, bo wg regulaminu usuwać zdjęć nie wolno
Możecie porównać ze swoimi? Są określone proporcje głowy do tła podane na stronie ambasady i zupełnie nie wiem czy się w nie mieści... A do tego z tej strony na którym je zmniejszałam wynikało, że broda powinna być wyżej...
Sama nie wiem czy robić jeszcze raz czy zostać przy tym.

Obejrzałam też zdjęcia Waszych dzieci Słodziaki )

Co do ogrodu, to teraz nie mamy i jakoś dziwnie mi, bo w domu w pl zawsze był i to duży... Na poprzednim mieszkaniu mieliśmy, ale obok mieszkał diler (czego się domyśliliśmy po krókim czasie) i od frontu domu popalał sobie kilka razy dziennie z klientami (jak przpuszczam...) zielsko (dom szeregowy - nawet okien nie można było otworzyć, bo chmura dymu). Z kolei z tyłu wyjście na ogród też stale mieliśmy zamknięte, bo jego żona urządzała sobie ziołowe posiadówki z koleżankami... ;] Mało tego - nasze podwórka dzielił metrowy siatkowy płocik i - gdy zebrało się w nadmiarze towarzystwa - wchodzili do nas, zabierali krzesła ogrodowe itd.
Choć muszę im przyznać - na dzień przed naszą wyprowadzką pożyczli krzesła co do jednego za to poskładali i ułożyli na stoliku nasze pranie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PassportPhotoSheetmal.jpg (24,8 KB, 10 załadowań)

Mój blog jedzeniowy

Edytowane przez dulcynea
Czas edycji: 2012-05-24 o 14:40 Powód: zdjęcia zapomniałam...
dulcynea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 14:43   #2400
blonde_hair
Zakorzenienie

Dulcynea wg mnie zdjecie jest dobre
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości