Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 05:33   #1081
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Konczita - Norma cukru w ciąży to od 75 do 105.
Natomiast po wypiciu nie powinna przekroczyć 140.
ufff to ja się zmieściłam bo na czczo miałam 78 później po 1h miałam 98 a później miałam 116 jakoś tak to się mieszczę w tych normach ... kamień z wątroby

Cytat:
Supcioooo
Tak na szybko.
Dzisiaj mamy 26t. Po wizycie ukazało się, że:
- będzie Melania Ładnie się dziewuszka rozkraczyła
- waży 760g Ponoć duża ,
- mam odstawić luteinę, ale nadal się oszczędzać,
- dostałam również skierowanie na pierwsze ktg , mam je wykonać w 29t, czyli za 3t Doktorek powiedział, że badanie będzie trwać ponad 30minut,
- dzidzia ułożona już główką w dół

I w sumie tyle
gratulejszyn - Melcia rośnie i jest zdrowusia - cudne wieści !!!! i jaka ładna waga .... my pewnie przez obecne 2 tyg też przybrałyśmy tylko ciekawe ile na tydzień taki okruszek rośnie ??

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Ja zmykam spaćdobranoc

co do meila to uważam,że dziewczyny,które są z Nami cały czas i udzielają się Regularnie powinny mieć haslo,bez wzgl czy te nr tam sa czy nie i po problemie. Bo zamieszanie jest nie potrzebne,a dziewczyny odrzucone od meila. Mi to nie przeszkadza,że beda widzialy moj nr a ja ich niepoprostu
Ancia a ja wolę wzajemną wymianę ale chcę by laski miały dostęp i chwaliły się brzuszeczkami i wszystkim innym więc dostęp będzie ale nr skasowane - pobrałaś listę sobie?

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
To da mi ktoś to hasło czy nie... Bo piszę już i piszę do wszystkich i nikt nie chce mi dać...

dam

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

nie ma Was bo pewnie śpicie śpiochy to ja idę do notatek ... rano tak fajnie to i będzie przyjemniej zakuwać niż w upał, nie ?

potrzeba mi pomysłu na obiad ... jak któraś ma coś fajnego to ja sobie zapożyczę tylko podsuńcie coś ..

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

kajaja, colds, karolluki widzę Was ukrywacze
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 05:34   #1082
colds
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
ufff to ja się zmieściłam bo na czczo miałam 78 później po 1h miałam 98 a później miałam 116 jakoś tak to się mieszczę w tych normach ... kamień z wątroby

gratulejszyn - Melcia rośnie i jest zdrowusia - cudne wieści !!!! i jaka ładna waga .... my pewnie przez obecne 2 tyg też przybrałyśmy tylko ciekawe ile na tydzień taki okruszek rośnie ??
Mnie wszystkie wyniki badań stresują bardziej w ciąży.

Kawał konkretnej baby z Niej . Ponoć większość dzieci, ze strony TŻa, była duża. Sam jest miesięcznym wcześniakiem, a miał prawie 3 600
Natomiast u mnie to samiusie kurdupelki się rodziły

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Aaaa. I jakbym mogła prosić listę z nrami Nie zdążyłam skopiować
Stary 2012-05-24, 05:35   #1083
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

Kawał konkretnej baby z Niej . Ponoć większość dzieci, ze strony TŻa, była duża. Sam jest miesięcznym wcześniakiem, a miał prawie 3 600

jeee wcześniak 3600 to pokaźny kawał chłopa nie ? u mnie maleństwa same były a teraz wielkie człowieki mimo, że kurduplowatego wzrostu ... no nic we wrześniu zobaczymy co nasza Niunia pokaże
Stary 2012-05-24, 05:36   #1084
lourose
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
wpadłam się tylko przywitać, nie mam czasu na nic wszystko się sypie i się zastanawiam co dalej trzymajcie się, wkrótce mam nadzieję nadrobię zaległości.
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 05:37   #1085
colds
Zakorzenienie

Znalazłam coś takiego, jeżeli chodzi o wagę Dzidków w brzuchu. Nie wiem czy jest wiarygodna. No w każdym razie łap Kochana
http://forum.styl.fm/waga-plodu-w-ciazy.t80443.htm

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
wpadłam się tylko przywitać, nie mam czasu na nic wszystko się sypie i się zastanawiam co dalej trzymajcie się, wkrótce mam nadzieję nadrobię zaległości.
Też się trzymaj, uszka do góry i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Stary 2012-05-24, 05:40   #1086
karolluki
Raczkowanie

Cytat:

Ancia a ja wolę wzajemną wymianę ale chcę by laski miały dostęp i chwaliły się brzuszeczkami i wszystkim innym więc dostęp będzie ale nr skasowane - pobrałaś listę sobie?

dam

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

nie ma Was bo pewnie śpicie śpiochy to ja idę do notatek ... rano tak fajnie to i będzie przyjemniej zakuwać niż w upał, nie ?

potrzeba mi pomysłu na obiad ... jak któraś ma coś fajnego to ja sobie zapożyczę tylko podsuńcie coś ..

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

kajaja, colds, karolluki widzę Was ukrywacze
Hej
Nie jestem ukrywacz, tylko nadrabiacz jak coś
Wczoraj się zmyłam wcześniej bo byłam wieczorem u dentysty w końcu i dziś wysłałam chłopa do roboty i nadrabiam
W końcu trafiłam na fajnego dentystę, bardzo dokładny i delikatny, chyba się wystraszył że jak mnie będzie bolało to mu tam urodzę na fotelu, bo co chwilę się pytał czy boli jak mi leczył zęba
A z mniej przyjemnych rzeczy to oprócz tego jednego którego mi wczoraj wyleczył mam jeszcze 3 do zrobienia więc do końca ciąży będę sobie chodzić na zmianę do dentysty i ginekologa

Konczi ja też poproszę o listę z kontaktami bo nie skopiowałam, przyznaję się bez bicia

Edytowane przez karolluki
Czas edycji: 2012-05-24 o 05:45
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 06:21   #1087
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam coś takiego, jeżeli chodzi o wagę Dzidków w brzuchu. Nie wiem czy jest wiarygodna. No w każdym razie łap Kochana

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Też się trzymaj, uszka do góry i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Ooo, czyli mój bobas jest w normalnej wadze
Jejejejeeee

Dzień dobry kochane
Ale mam dziś humor
Normalnie mogłabym góry przenosić
Dzisiaj przed południem zmykam do mamci poklachać bo chłopek znowu pędzi fuche robić a mi sie w domu nie chce samej siedzieć
Nie śpie już od 5:40 i zaczynam głodnieć... Zamiast korzystać że moge spać to nie śpie, a jak sie mały urodzi to bede chodzić jak duch i marudzić że spać sie chce
Ała, no usiadł mi własnie maluch na pęcherzu i musze znowu na porcelanie zasiąść, a 10 minut temu byłam - pffff
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 06:31   #1088
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Hej dziewczyny
Kochana mam nadzieje,że wszystko sie ułoży

Konczii dobrze,że usunełaś liste i dziewczyny beda mialy haslo
tylko prosilabym,żeby haslo mialy te co są z Nami regularnie i dość długo
a nie te co zaglądaja raz na jakis czas.

i prosze o przesłanie listy bo oczywiście Ancia nie skopiowala .

a tak w ogóle to dzień dobry. Gracjanek dal Nam popalic dzisiajw nocy,coś spac nie mogl i co chwile sie budzildopiero o 3.30 udalo sie go polozyc i spal do 7

I pożale sie,że mi slonce w okna wali tak,że czuje sie jak gotowana parowka juz. Ja chyba jednak musze zmienic mieszkanie,bo to koszmar w tym jakis

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 06:38   #1089
Grosi0603
Raczkowanie

Cześć chciałam sie przywitać i życzyć miłego dnia ) Teraz lece na zakupki i robić porządki domowe Jak byście dziewczyny mogły bo nie wiem która się tym zajmuje usunąć mnie z poszukiwanych mam heheh ? Bo widze teraz i ,że na liście mnie też już nie ma..ale to nie szkodzi pozdrowienia

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Skoro mówisz, że siostra jest zadowolona z tego ręczniczka to chyba też go zakupię bo cena faktycznie przyzwoita około 15 zł o ile się nie mylę.

Jeśli chodzi o pieluszki to też słyszałam ,że te dady biedronkowe są dobre. My natomiast już zaczęliśmy kupować huggisy potem może się przejdzie na te biedronkowe to się trochę jednak zaoszczędzi.

No jakoś koło 15 zł tak jak mówisz w innych sklepach te same z tej samej firmy a o 15 zl droższe ehh;/ Ja właśnie już też dostałam orginalne pameprsy i hugissy ale pózniej myślę jak będą odpowiadać małemu to będę kupować dady
Stary 2012-05-24, 06:42   #1090
weronika_91
Zakorzenienie

Hejka

TŻa wysłałam po bodziaki do lidla bo ja jakaś padnięta od samego rana jestem... no i muszę się uczyć na sobotę ...

lilka i colds gratuluję córeczek colds to ładna niespodzianka bo przecież najprawdopodobniej miał być synuś
Stary 2012-05-24, 06:46   #1091
elena_100
Wtajemniczenie

cześć

nie wiem o co chodzi bo będę nadrabiać, ale jeżeli chodzi o mnie to nie zdążyłam skopiować listy z kontaktami więc Konczi

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 06:49   #1092
weronika_91
Zakorzenienie

No i ja też nie mam listy z kontaktami więc bym prosiła
Stary 2012-05-24, 06:54   #1093
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
oby wszystko zaczęło się układać po Twojej myśli - słońeczka życiowego życzę :cmok

Cytat:
się nie zgadza to :P my byliśmy w między 22t a 23t i malusia nasza miała 448 ...

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Hej
Nie jestem ukrywacz, tylko nadrabiacz jak coś
Wczoraj się zmyłam wcześniej bo byłam wieczorem u dentysty w końcu i dziś wysłałam chłopa do roboty i nadrabiam
W końcu trafiłam na fajnego dentystę, bardzo dokładny i delikatny, chyba się wystraszył że jak mnie będzie bolało to mu tam urodzę na fotelu, bo co chwilę się pytał czy boli jak mi leczył zęba
A z mniej przyjemnych rzeczy to oprócz tego jednego którego mi wczoraj wyleczył mam jeszcze 3 do zrobienia więc do końca ciąży będę sobie chodzić na zmianę do dentysty i ginekologa

Konczi ja też poproszę o listę z kontaktami bo nie skopiowałam, przyznaję się bez bicia

nadrabiaczu napisz maila na priv a zostanie lista przesłana
Ja przyznam że fajny dentysta to podstawa wówczas wszystko inaczej wygląda i nastawienie człeka inne do takiego jest ... i rób ząbki by zdrowe były ja mam 28 kontrolę ... zobaczymy czy nic nie poleciało od ostatniej wizyty

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kochana mam nadzieje,że wszystko sie ułoży

Konczii dobrze,że usunełaś liste i dziewczyny beda mialy haslo
tylko prosilabym,żeby haslo mialy te co są z Nami regularnie i dość długo
a nie te co zaglądaja raz na jakis czas.

i prosze o przesłanie listy bo oczywiście Ancia nie skopiowala .

a tak w ogóle to dzień dobry. Gracjanek dal Nam popalic dzisiajw nocy,coś spac nie mogl i co chwile sie budzildopiero o 3.30 udalo sie go polozyc i spal do 7

I pożale sie,że mi slonce w okna wali tak,że czuje sie jak gotowana parowka juz. Ja chyba jednak musze zmienic mieszkanie,bo to koszmar w tym jakis

Aniu prześlij meila to podeślę
macie już na oku jakieś inne lokum ?? ja sobie roletki zaciągami mam elegancko ... w sypialni w której spędzam 80% czasu nie odsuwam do wieczora i nie nagrzewa mi się pokoik

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
cześć

nie wiem o co chodzi bo będę nadrabiać, ale jeżeli chodzi o mnie to nie zdążyłam skopiować listy z kontaktami więc Konczi

maila proszę i prześlę

chyba moja nauka ma jakiś efekt bo coś tam z tego co się uczyłam to zapamiętałam jeszcze dwa dni poświęcę na kierowanie i strategię a ostatni tydzień na czarną mambę
Stary 2012-05-24, 06:54   #1094
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
U mnie mama dzisiaj obchodzi.
u mnie tez
Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
no ja nie mam dostępu do maila i wcale nie nalegam,chociaż podałam swój nr telefonu i jestem z Wami na bieżąco. w razie czego jak będę w szpitalu nie bede mogła sie z Wami skontaktować, chyba że którejś się o mnie przypomni i napisze.
Ja też nie nalegam(nawet pewnie bym nie dostała bo długo się nie udzielałam), no i raczej nie chce bo na jednym wątku wynikła bardzo nieprzyjemna sytuacja z takim mailem i mam obawy, zdjęcia dzidziusia po prosu wstawię wam na główny watek jak nie bedzie klubu
a mam nadzieje że jak będziecie chciały to któraś da mi swój nr tel przed porodem i będe mogła napisać że urodziłam i jak z dzidziusiem się czujemy

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dawno zdjęć nie było, więc chwalę się niektórymi nowymi zdobyczami

a za tydzień ruszam na podbój lumpków
śliczne zdobycze
Cytat:

Tak na szybko.
- waży 760g Ponoć duża ,
- dostałam również skierowanie na pierwsze ktg , mam je wykonać w 29t, czyli za 3t Doktorek powiedział, że badanie będzie trwać ponad 30minut,

I w sumie tyle
gratuluje córeczki
Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Ja wpadłam tylko na chwilę przed snem, żeby sie pochwalić, że będę miała dziewczynkę . Wątpliwości raczej nie ma, bo pokazała co ma między nóżkami na prawdę dokładnie, dobrze się ułożyła. TŻ trochę zawiedziony, bo chciał synka, ale sie przyzwyczai . Teraz musimy wybrać dla malutkiej jakieś ładne imię.
i tobie lilka też gratuluje

Edytowane przez I_K
Czas edycji: 2012-05-24 o 06:55
I_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 06:54   #1095
Konczita
Zakorzenienie

mamusie które nie zdążyły pobrać listy kontaktów proszę o maile - po przesyłam kontakty
Stary 2012-05-24, 07:04   #1096
gda
Zakorzenienie

Cytat:

dam

Dzięęęki!

Cytat:

Ojej, ja ważyłam 4600 przy porodzie... Biedna mamusia I dzięki za hasło Tobie też!

Wstawiłam zdjęcia sukieneczek - jedna trochę jak koszula nocna, ale ta druga! Spać przez nią nie mogłam! No dobra, a może nie mogłam dlatego, że dziś mam prezentacje w szkole i bardzo się stresuję

A i jeszcze gratis na mailu - moje stopy gnoma wieczorne

Edytowane przez gda
Czas edycji: 2012-05-24 o 07:13
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:14   #1097
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Konczi wysłałam.

nie mamy żadnego mieszkanka na oku jeszcze,patrze codziennie na ogloszenia ale to masakra jest jakas.

ja nie mam pojęcia co zrobić na dzisiejszy obiad

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:14   #1098
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, ja ważyłam 4600 przy porodzie... Biedna mamusia I dzięki za hasło Tobie też!
wow! to duza byłas
Stary 2012-05-24, 07:16   #1099
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
Ja sobie poleżę... w szpitalu.
Lekarka po obejrzeniu wyników powiedziała, że koniecznie trzeba zrobić dodatkowe specjalistyczne badania. I są dwie możliwości. Położę się na 4 dni do szpitala gdzie ona pracuje i tak ona zleci wszystkie konieczne badania lub pójdę do lekarza rodzinnego, wezmę skierowanie do przychodni diabetologicznej i tam zapiszę się na wizytę oni pokierują na badania i ewentualnie leczenie.

Zgadnijcie co wybrałam...
To pobadaj się Kochana i szybko wracaj do nas

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Byłam na usg dzisiaj

Pani ginekolog powiedziała, że wszystko jest ok tylko, że dzidzia trochę za mała pomiędzy terminem porodu z om a z usg jest 14 dni różnicy wcześniej jak miałam usg wszystko było w porządku i te terminy prawie całkowicie się pokrywały i trochę się martwię dlaczego tak jest
A no i przewidywana waga to 350 g w porównaniu do Waszych to malutko
Pewnie wszystko się yrówna - w którym jesteś tygodniu - moja dzidzia miała 370 w 21 tc i lekarz powiedział, że w normie.

Cytat:
Dobra już nie będę taka i się podzielę
Ale mi narobiłaś smaka tymi goframi

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
cztery dni to nie tragedia... będzie dobrze

Ja po wizycie. Rewelacji z moją szyjką nie ma. Nadal się skróciła. Obecnie ma 26mm, czyli na granicy 25mm i nie zapowiada się na poprawe jeśli nie będę leżała. Dostałam luteine dopochwowo, jakieś wapno. Skierowanie na posiew moczu. Czas na leżenie mam do 6 czerwca. Później wizyta i ewentualny pobyt w szpitalu zaraz po Bożym Ciele no i gratis szycie lub ten krążek.
Mężuś jak wróci to będziemy myśłeć co robimy i raczej do mamy się wyprowadzę. Tak będzie zdecydowanie lepiej.

Mój chłopczyk zdrowy jest. W brzuszku bardzo mu dobrze, odpoczywa sobie, bawił się czymś bardzo delikanie. Waży już ponad 700g, a ja według wagi doktorka przytyłam 30 deko, czyli tyle co moje słoneczko.
To dobrze, że dzidziuś zdrowy. Przeprowadzaj się do mamy, w końcu jeszcze trochę zostało a szkoda ryzykować

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dawno zdjęć nie było, więc chwalę się niektórymi nowymi zdobyczami

a za tydzień ruszam na podbój lumpków
fajne zakupy

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ale się opiłam. Matko bebzon mi wywaliło jakby w 30 miesiącu była Ale tak mi się zimnej pepsi chciało A teraz mi ciężko.
Wieczór nadchodzi i mały zaczyna ataki na me flaki. I tak będzie przez kilka najbliższych godzin i jeszcze z dwie pobudki w nocy. Przeraża mnie to, bo boję się że mu ta nocna aktywność zostanie po urodzeniu.

Lista imion dla synka została zredukowana do: Emil, Jasiu i Mateusz
moja mała też buszuje późnym wieczorem i też się tego potem obawiam,ale co tam najwyżej w dzień się wyśpię

Cytat:
Napisane przez Grosi0603 Pokaż wiadomość
Napisałam ,że się odezwe po badaniu więc piszę A więc byłam na badaniu prenatalnym i wszystko jest w porządeczku Gin długo mnie trzymał bo prawie 40 min i wszystko dokładnie sprawdzał mały ma już 614 g i z wszystkich wymiarów dzidziusia powiedział mi,że o tydzień wychodzi do przodu ale może jeszcze się wszystko zmienić Dzidziuś ma położenie główkowe ale też jeszcze może sobie pofikać i będzie inne Obecnie jetem w równym 23 tyg(mówiłam mu o moich okropnych skurczach w łydkach i przepisał mi magnez,a opuchnięte nogi dalej kazał mi kontrolować 3 badnia na mocz,morfo,i krzywą cukrkową fuu :P przepisał następna wizyta 20 czerwca Szczęsliwa jestem,że wszystko ok A i byłam dzisiaj w netto i kupiłam śliczne skarpeteczki za 6.99zl 3 pary Na dole zdjęcie i pare rzeczy innych butelka antykolkowa tomme tippe i postawiłam na produkty bambino
wizyty, skarpeteczki bjuti

Cytat:
Tak na szybko.
- waży 760g Ponoć duża ,

I w sumie tyle
Gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Ja wpadłam tylko na chwilę przed snem, żeby sie pochwalić, że będę miała dziewczynkę . Wątpliwości raczej nie ma, bo pokazała co ma między nóżkami na prawdę dokładnie, dobrze się ułożyła TŻ trochę zawiedziony, bo chciał synka, ale sie przyzwyczai . Teraz musimy wybrać dla malutkiej jakieś ładne imię.
Nie przejmuj się, pokocha jak własne i gratuluję

Cytat:
Hej dziewczyny
Co się dzieje?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 07:19   #1100
Nisia4
Zadomowienie

Cześć Dziewczęta!
Dla zainteresowanych, byłam dzisiaj rano w Tesco i u mnie jest -20% na wszystkie ubranka niemowlęce, w moim odczuciu jest w czym wybierać
Stary 2012-05-24, 07:20   #1101
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Uff nadrobiłam Was.Zaraz sie zbieram do mamy

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Rewelacji z moją szyjką nie ma. Nadal się skróciła. Obecnie ma 26mm, czyli na granicy 25mm i nie zapowiada się na poprawe jeśli nie będę leżała. Dostałam luteine dopochwowo, jakieś wapno. Skierowanie na posiew moczu. Czas na leżenie mam do 6 czerwca. Później wizyta i ewentualny pobyt w szpitalu zaraz po Bożym Ciele no i gratis szycie lub ten krążek.
Mężuś jak wróci to będziemy myśłeć co robimy i raczej do mamy się wyprowadzę. Tak będzie zdecydowanie lepiej.

Mój chłopczyk zdrowy jest. W brzuszku bardzo mu dobrze, odpoczywa sobie, bawił się czymś bardzo delikanie. Waży już ponad 700g, a ja według wagi doktorka przytyłam 30 deko, czyli tyle co moje słoneczko.
kochana leż i odpoczywaj i do mamusi!!!!wszystko bedzie wporzadeczkunajważn iejsze żeBartuś ma sie w brzuszku dobrze

colds gratuluje córeczki
gda gdzie zakupiłaś te sukienki?bo są obłędne

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-05-24 o 07:22
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:23   #1102
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięęęki!

Oł je... to ja też jej współczuję

A ja dziś znowu muszę do gina po receptę lecieć. Już widzę te ofuczne baby, jak się będę musiała prosić, żeby mnie któraś bez kolejki puściła

Poza tym jak ostatnio tyle godzin siedziałam to spojrzałam na wykres jak rośnie dzieciątko i się wzruszyłam. Naprawdę pokonało już długą drogę od takiego malusiego ziarenka

Stary 2012-05-24, 07:28   #1103
Iwoncia81
Zakorzenienie

Gda super sukieneczki, szczególnie ta falbaniasta
A stópki... Wybacz ale jakoś bajka shrek mi sie spomniała tylko kolor jest człowieczy
Ciekawe kiedy mi zaczną puchnąć

Ale mnie zgaga pali, dobrze że to chwilówki zawsze i nie musze tabletek na to jeść

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 07:35   #1104
weronika_91
Zakorzenienie

Gda ta z falbankami cudna

Co do dentysty to ja w poniedziałek wyleczyłam dwa ostatnie ząbki i już mam wszystkie zdrowe ciekawe na jak długo...

My już mamy bodziaki z lidla tż zakupił rozmiar 62/68 bo 50/56 to pewnie byłyby na chwilę...
Stary 2012-05-24, 07:39   #1105
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

ja dziś mam w akademię z okazji Dnia Matki - pewnie się zaleję łzami jak moja córka będzie mówić wierszyk

ps. co z tym hasłem w końcu?? jest jakieś nowe czy jak?? bo już się pogubiłam
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:44   #1106
gda
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34296424]
colds gratuluje córeczki
gda gdzie zakupiłaś te sukienki?bo są obłędne[/QUOTE]

Jeszcze nie kupiłam! Ale coś czuję, że ta falbaniasta będzie moja...
Są z Zary.

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Gda super sukieneczki, szczególnie ta falbaniasta
A stópki... Wybacz ale jakoś bajka shrek mi sie spomniała tylko kolor jest człowieczy
Ciekawe kiedy mi zaczną puchnąć

Ale mnie zgaga pali, dobrze że to chwilówki zawsze i nie musze tabletek na to jeść
Hehe, no jak shrek! Nawet paznokcie mam takie zielone-shrekowe

A ja wczoraj pierwszy raz miałam zgagę po gwałtownym przykucnięciu do psa... BLE
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:47   #1107
zielona1911
Zakorzenienie

witamy
u mnie pogoda dziwna niewiadomo czy bedzie padac czy bedzie sloneczko. Ja oczywiscie wybywam z domu,ide dac kolezance prezent na urodzinki bo miala 10dni temu a ja jakos wybrac sie do niej nie moglam.
Kurde tesknie za moim TZ,jak ja Wam zazdroszcze,ze mozecie byc ze swoimi facetami na codzien,dla mnie to taki luksus ze szok
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:50   #1108
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Gda ta z falbankami cudna

Co do dentysty to ja w poniedziałek wyleczyłam dwa ostatnie ząbki i już mam wszystkie zdrowe ciekawe na jak długo...

My już mamy bodziaki z lidla tż zakupił rozmiar 62/68 bo 50/56 to pewnie byłyby na chwilę...
mi udało się kupić ten termometr z lidla
Stary 2012-05-24, 07:50   #1109
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie kupiłam! Ale coś czuję, że ta falbaniasta będzie moja...
Są z Zary.

Hehe, no jak shrek! Nawet paznokcie mam takie zielone-shrekowe

A ja wczoraj pierwszy raz miałam zgagę po gwałtownym przykucnięciu do psa... BLE
Jak masz możliwość to kupuj ją bo jest cudna i ślicznie w niej wyglądasz

Mnie zgaga dość często atakuje i zalewam ją wodą.
Dziwne ale skutkuje
Stary 2012-05-24, 07:53   #1110
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam was kochane
u mnie znowu upal , nawet skwar!
jak nie bylam w ciazy uwielbialam sie smazyc na sloneczku a teraz sapie jak parowoz
..tez nie zdazylam skopiowac listy kontaktow,takze musze napisac do Konczity
Gda jaka piekna ta sukienka, taka w moim stylu ahhh slicznie w niej wygladasz
moj maz mnie dzis opuszcza na 4 dni , jedzie do Zielonej Gory , na turniej eh 4 dni to jak wiecznosc

dzis na obiadek bede robic nalesniki, nie chce mi sie juz wymyslac , a to latwe szybkie i smaczne
jutro mam wizyte i juz sie stresuje.. mam nadzieje ze moje wyniki beda dobre bedziecie 3mac kciuki prawda?

oki ide sie ogarnac, zjesc sniadanko i potem wpadne was podczytac, nawet nie zostawiam was na dluzej bo az strach przyjsc i zobaczyc 20 stron do nadrabiania

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości