|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- ![]() ![]() potrzeba mi pomysłu na obiad ... jak któraś ma coś fajnego to ja sobie zapożyczę tylko podsuńcie coś .. ![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- kajaja, colds, karolluki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Kawał konkretnej baby z Niej ![]() ![]() Natomiast u mnie to samiusie kurdupelki się rodziły ![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Aaaa. I jakbym mogła prosić listę z nrami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeee wcześniak 3600 to pokaźny kawał chłopa nie ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1084 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() wpadłam się tylko przywitać, nie mam czasu na nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Znalazłam coś takiego, jeżeli chodzi o wagę Dzidków w brzuchu. Nie wiem czy jest wiarygodna. No w każdym razie łap Kochana
![]() http://forum.styl.fm/waga-plodu-w-ciazy.t80443.htm ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie jestem ukrywacz, tylko nadrabiacz jak coś ![]() Wczoraj się zmyłam wcześniej bo byłam wieczorem u dentysty w końcu i dziś wysłałam chłopa do roboty i nadrabiam ![]() W końcu trafiłam na fajnego dentystę, bardzo dokładny i delikatny, chyba się wystraszył że jak mnie będzie bolało to mu tam urodzę na fotelu, bo co chwilę się pytał czy boli jak mi leczył zęba ![]() A z mniej przyjemnych rzeczy to oprócz tego jednego którego mi wczoraj wyleczył mam jeszcze 3 do zrobienia ![]() ![]() Konczi ja też poproszę o listę z kontaktami bo nie skopiowałam, przyznaję się bez bicia ![]() Edytowane przez karolluki Czas edycji: 2012-05-24 o 05:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejejejeeee ![]() Dzień dobry kochane ![]() Ale mam dziś humor ![]() Normalnie mogłabym góry przenosić ![]() Dzisiaj przed południem zmykam do mamci poklachać bo chłopek znowu pędzi fuche robić a mi sie w domu nie chce samej siedzieć ![]() Nie śpie już od 5:40 i zaczynam głodnieć... Zamiast korzystać że moge spać to nie śpie, a jak sie mały urodzi to bede chodzić jak duch i marudzić że spać sie chce ![]() Ała, no usiadł mi własnie maluch na pęcherzu i musze znowu na porcelanie zasiąść, a 10 minut temu byłam - pffff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Konczii dobrze,że usunełaś liste i dziewczyny beda mialy haslo ![]() tylko prosilabym,żeby haslo mialy te co są z Nami regularnie i dość długo ![]() a nie te co zaglądaja raz na jakis czas ![]() i prosze o przesłanie listy ![]() ![]() a tak w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() ![]() I pożale sie,że mi slonce w okna wali tak,że czuje sie jak gotowana parowka juz. Ja chyba jednak musze zmienic mieszkanie,bo to koszmar w tym jakis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Raczkowanie
|
Cześć chciałam sie przywitać i życzyć miłego dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() TŻa wysłałam po bodziaki do lidla ![]() lilka i colds gratuluję córeczek ![]() ![]()
#1091 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() nie wiem o co chodzi bo będę nadrabiać, ale jeżeli chodzi o mnie to nie zdążyłam skopiować listy z kontaktami więc Konczi ![]()
#1093 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nadrabiaczu napisz maila na priv a zostanie lista przesłana ![]() ![]() Ja przyznam że fajny dentysta to podstawa wówczas wszystko inaczej wygląda i nastawienie człeka inne do takiego jest ... i rób ząbki by zdrowe były ja mam 28 kontrolę ... zobaczymy czy nic nie poleciało od ostatniej wizyty Cytat:
Aniu prześlij meila to podeślę ![]() macie już na oku jakieś inne lokum ?? ja sobie roletki zaciągami mam elegancko ... w sypialni w której spędzam 80% czasu nie odsuwam do wieczora i nie nagrzewa mi się pokoik ![]() Cytat:
![]() ![]() chyba moja nauka ma jakiś efekt bo coś tam z tego co się uczyłam to zapamiętałam ![]() ![]()
![]() |
#1094 | ||||
Zakorzenienie
|
u mnie tez
![]() Cytat:
![]() a mam nadzieje że jak będziecie chciały to któraś da mi swój nr tel przed porodem i będe mogła napisać że urodziłam i jak z dzidziusiem się czujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez I_K Czas edycji: 2012-05-24 o 06:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
mamusie które nie zdążyły pobrać listy kontaktów proszę o maile - po przesyłam kontakty
![]()
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Dzięęęki!
![]() Cytat:
![]() ![]() Wstawiłam zdjęcia sukieneczek - jedna trochę jak koszula nocna, ale ta druga! Spać przez nią nie mogłam! No dobra, a może nie mogłam dlatego, że dziś mam prezentacje w szkole i bardzo się stresuję ![]() A i jeszcze gratis na mailu - moje stopy gnoma wieczorne ![]() Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-05-24 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Konczi wysłałam
![]() nie mamy żadnego mieszkanka na oku jeszcze,patrze codziennie na ogloszenia ale to masakra jest jakas ![]() ja nie mam pojęcia co zrobić na dzisiejszy obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mi narobiłaś smaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co się dzieje?
![]() |
#1100 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczęta!
Dla zainteresowanych, byłam dzisiaj rano w Tesco i u mnie jest -20% na wszystkie ubranka niemowlęce, w moim odczuciu jest w czym wybierać ![]()
#1101 | |
Konto usunięte
|
Uff nadrobiłam Was.Zaraz sie zbieram do mamy
Cytat:
![]() ![]() colds gratuluje córeczki ![]() gda gdzie zakupiłaś te sukienki?bo są obłędne Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-05-24 o 07:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dziś znowu muszę do gina po receptę lecieć. Już widzę te ofuczne baby, jak się będę musiała prosić, żeby mnie któraś bez kolejki puściła ![]() Poza tym jak ostatnio tyle godzin siedziałam to spojrzałam na wykres jak rośnie dzieciątko i się wzruszyłam. Naprawdę pokonało już długą drogę od takiego malusiego ziarenka ![]()
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Gda super sukieneczki, szczególnie ta falbaniasta
![]() A stópki... Wybacz ale jakoś bajka shrek mi sie spomniała tylko kolor jest człowieczy ![]() Ciekawe kiedy mi zaczną puchnąć ![]() Ale mnie zgaga pali, dobrze że to chwilówki zawsze i nie musze tabletek na to jeść ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Gda ta z falbankami cudna
![]() Co do dentysty to ja w poniedziałek wyleczyłam dwa ostatnie ząbki i już mam wszystkie zdrowe ![]() My już mamy bodziaki z lidla ![]()
#1105 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ja dziś mam w akademię z okazji Dnia Matki - pewnie się zaleję łzami jak moja córka będzie mówić wierszyk ![]() ps. co z tym hasłem w końcu?? jest jakieś nowe czy jak?? bo już się pogubiłam ![]()
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34296424]
colds gratuluje córeczki ![]() gda gdzie zakupiłaś te sukienki?bo są obłędne[/QUOTE] Jeszcze nie kupiłam! Ale coś czuję, że ta falbaniasta będzie moja... Są z Zary. ![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj pierwszy raz miałam zgagę po gwałtownym przykucnięciu do psa... BLE |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
witamy
![]() u mnie pogoda dziwna niewiadomo czy bedzie padac czy bedzie sloneczko. Ja oczywiscie wybywam z domu,ide dac kolezance prezent na urodzinki bo miala 10dni temu ![]() Kurde tesknie za moim TZ,jak ja Wam zazdroszcze,ze mozecie byc ze swoimi facetami na codzien,dla mnie to taki luksus ze szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie zgaga dość często atakuje i zalewam ją wodą. Dziwne ale skutkuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Wtajemniczenie
|
witam was kochane
![]() u mnie znowu upal , nawet skwar! jak nie bylam w ciazy uwielbialam sie smazyc na sloneczku a teraz sapie jak parowoz ![]() ..tez nie zdazylam skopiowac listy kontaktow,takze musze napisac do Konczity ![]() Gda jaka piekna ta sukienka, taka w moim stylu ahhh ![]() moj maz mnie dzis opuszcza na 4 dni , jedzie do Zielonej Gory , na turniej eh 4 dni to jak wiecznosc ![]() dzis na obiadek bede robic nalesniki, nie chce mi sie juz wymyslac , a to latwe szybkie i smaczne ![]() jutro mam wizyte i juz sie stresuje.. mam nadzieje ze moje wyniki beda dobre ![]() ![]() oki ide sie ogarnac, zjesc sniadanko i potem wpadne was podczytac, nawet nie zostawiam was na dluzej bo az strach przyjsc i zobaczyc 20 stron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.