|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
dziękuję bo to miłe, ale mi chodzi o to, że 5 cm przytyły moje wielkie uda..... i to jest ten cały mój dramat bo były chudsze!!! Folia jest świetna na fitnessie również przy każdych ćwiczeniach Jejjjjj jak ja bym poszła na basen
|
|
#3092 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
zooska, klikam klikam
![]() monia, hah, ze Ci sie tak chce! mnie by sie w zyciu nie chcialo..:/ ja zrobilam dzis 25 minut cwiczen, jakis len ze mnie totalny :/ ale warto ze posmigane conieco, bo cieezko mi sie bylo dzis zwlec do cwiczenia ![]() zaraz prysznic peeling i balsamik, ktory pieeknie pachnie <3 kupilam ten maxxslim Lirene nowy, niby tez wyszczuplający, ale srednio w to wierze, pieknie swiezo pachnie za to ![]() ach, zooska, jak to w rossmanie nie ma tego Ziaji? u mnie jest
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2012-05-24 o 00:23 |
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam własnie o co Ci chodzi te niebieskie ( miętowe w rzeczywistości) też mi się najbardziej podobają ale muszę schudnąć żeby w nich chodzić bo inaczej buły mi w udach odstają. No dobranoc, papapapa kolorowych
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja lecę spać już, muszę wstać o 6 i się uczyć
![]() Także dobranoc wszystkim raz jeszcze, wyłączam kompa i lecę. Klikałam cały czas ![]() Proszę ślicznie o kliki bo nawet w rankingu nie jestem Odwdzięczę się oczywiście też kliczkami!!!---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() Wiesz...nie widziałam Twoich nóg wcześniej, a zdjęcia to tam tyle oddają co... Ale dla mnie są super, a ja nie jestem osobą pocieszającą ludzi, jak mam coś na myśli, to to mówię i już, także spokojnie;*
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ja się normalnie załamałam przez te uda..... strasznie mi przytyły i muszę coś z tym zrobić koniecznie dlatego mam taką motywację teraz uciekam już do wyrka, papapapa dobrej nocki
|
#3096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zajrzę jeszcze do 3 innych rossmannów, może go znajdę!![]() Dziękuję za kliki! ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Pipson Dawaj zdjęcia do albumu!
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
WItam
![]() Ja miałam żel z eveline (taki czerwony) raaany jak to piekło ![]() Zamierzam kupić ziaję czarną ale to po wypłacie... Monia, ja mam uda większe Twoje nie wyglądają źle Wczoraj znów nie poćwiczyłam. Dziś już koniecznie muszę się za to zabrać
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy będę klikać w miarę możliwości Moniś Kochana, super masz nóżki bo mi moje też się nie podobają...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj w klubie ja tez juz w pracy jakos wiecej energii mam od rana po porannych cwiczeniach i mam tylko nadzieje, ze czas szybko zleci
|
|
#3100 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się witam , dzieńdobry!
Oj mam ten eveline chłodzący - bardzo nieprzyjemne te uczucie - w ogóle po co w balsamach antycellulitowych ten efekt chłodzenia?? Czy to rzeczywiście pomaga pozbyć się cellulitu ,a może to tylko taki bajer ,żebyśmy mieli wrażenie ,ze balsam działa? No ,ale zmobilizowałyście mnie i spróbuje się tez tym smarować , może pomoże ![]() Widziałyście tego bloga? Super pomysły na przepisy. http://smak-zdrowia.blogspot.com/ Monika, uda masz idealne wg mnie. Co ja mam powiedzieć o swoich? Idę ćwiczyć. |
|
|
|
#3101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm...słyszałam strasznie dobre opinie o tym czerwonym Eveline, ale też wszyscy mówią, że on tak okropnie piecze... ech No nie dogodzisz![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() Klikaj klikaj Na dobre nam to wszystkim wyjdzie! Ja już zaczęłam klikać!![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
!!!!!---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Aisza Następna szalona idzie z rana ćwiczyć Podziwiam!^^
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No wstałam dzisiaj po 6 sama z siebie wiec uznałam, ze mam duzo czasu i na rowerku pojedziłam ![]() ![]() Ale mam nerwa w robocie, mam ochote to pier**** i stad wyjsc
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia Coś się stało czy taki dzień po prostu?
Hehe, ja od rana się uczę i teraz na kompa weszłam coś sprawdzic, to od razu poklikałam ![]() Nie ma mnie w rankingu Na razie wypiłam 2 kawki i zjadłam jog owocowy z otrębami i niecałą garstką czokapików ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Zastanawiam się czy iść dzisiaj na Zumbę czy na aquaaerobic... Ale chyba pójdę na Zumbę, spocę się i umyję głowę bo dzisiaj wypada dzień mycia głowy xD Myję co 2 dni. A na aqua jutro pójdę, żeby poćwiczyć, ale się nie spocić
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na poczatku pracowalismy w malej grupie było wszystko okej a ajak poszerzył działalnosc zaczelo mu odwalac nie ma do nikogo ani odrobinki szacunku np dzisiaj pytam czy ma dla mnie baze danych a on ze nie i polazl i co mam siedziec i gapic sie w sufit a pozniej opier**** zebrac![]() Na zumbe idz ja jutro na basen rano ide
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczyny się uczyć
![]() Miłego dnia wszystkim!!! I pamiętajcie...Kliiiikaaamyyy! ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Nom, chyba tak zrobię... ![]() Bosz, masakra, przechlapane masz... Współczuję, ale co zrobisz...tacy są ludzie
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Jestem załamana dziś było 48,6 kg powiecie, że to nie dużo ale ja się źle czuję muszę się ostro wziąć za siebie, bo nie chcę się wstydzić na plaży czy basenie oglądałam przed chwilą zdjęcia z zeszłego roku gdy ważyłam 47kg i jestem zła, że teraz tak nie wyglądam ![]() Muszę się wziąć za siebie, bo jak tak dalej waga będzie rosła, to zanim się obejrzę a zobaczę 50 kg Zoska klikam Ci cały czas Monia bardzo ładne te spodenki te miętowe najładniejsze i wcale Twoje nóżki źle w nich nie wyglądają ale wiem co czujesz kochana ![]() Chyba muszę się wybrać do miasta po agrafkę i znów zacząć ściskać, zastanawiam się też nad skakanką, ale zaraz mama zacznie mi marudzić
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Ja też przytyłam... przez wieczorne obżarstwa, niby nic, ale tu kanapeczka, tu garść czokapików, tam czipsy :/ i się zbiera. Także wspieramy się i na pewno wrócimy na poprawną wagę!
![]() Dlaczego mama ma Ci zacząć marudzić? Nie rozumiem? Że walisz o podlogę? To idź na podwórko, ja tak robiłam bo miałam za niski sufit xDA jak mi poleciłaś ta agrafkę tak teraz się z nią nie rozstaję 100 ścisków do popołudnia, potem 100wieczorem, czasem się zbiorę i zrobię 300!![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Ja się chyba wycofuję z tego konkursu, bo nawet nie widać mnie w rankingu i chyba nie wskoczę już w ranking, a blokuję miejsce tylko dziewczynom.
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do masowania ud roll-onem mam nadzieję, że to mi pomoże poprawić ich wygląd. Boję się robić przysiady, bo już mam zarysowane mięśnie, nie chcę ich rozbudować bardziej, a miałam już takie doświadczenie z przysiadami.
W ogóle jak robię brzuszki, na trochę ugiętych nogach to czuję też mięśnie ud, po pierwszym dniu miałam nawet zakwasy. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Zoska nie wycofuj się! Ja Ci cały czas klikam i jeszcze wskoczysz do rankingu ![]() Dziewczynki wspomóżmy Zosie klikajmy, żeby też udało jej się wygrać ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Zoska na podwórku skakałam, tylko moja mama jest jakaś dziwna i jak tylko widzi, że ćwiczę to mi marudzi, że się odchudzam i że brzydko wyglądam itp. Zresztą ona cały czas mi gada, że jestem za chuda itp. Już nawet uwagi na to nie zwracam.
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Ok
Ale jak za 3 dni nie wskoczę to robię wam miejsce Dziękuję ślicznie za kliczki ![]() Hm...no nie rób przysiadów, tylko wypady wykroczne, one nie rozbudowują nóg, wysmuklą je bardziej ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
no, to tyle w tym temacie xD Kiedyś rozciągałam się do szpagatu, tak o, dla własnej satysfakcji, żeby zrobić. Już prawie mi się udało, ale mama zaczęła mi robić takie jazdy o ćwiczenia, że musiałam przestać, bo już nie mogłam znosić krzyków i nigdy tego szpagatu nie zrobiłam...a chciałam to zrobić tak dla siebie i byłam zła. A tak miałam zajęcia w szkole, że jedyna możliwość to roziąganie w stresie, kiedy ona była w drugim pokoju, albo jak poszła do sklepu
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska
A co to są te wypady proszę mi wyjaśnić, bom ciemna
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Yyyyy...jak to wytłumaczyć
![]() znajde zdjecie to wkleje
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie moja mama to samo, a najlepsze jest jak oglądnie jakiś film o osobach chorych na anoreksję, to zaraz mi opowiada, bo ona zauważa to też u mnie, że ćwiczę, że dużo wody piję
Już dałam sobie spokój i nie słucham tego co mówi, ani nie kłócę się, bo szkoda mi nerwów szarpać pogada pogada i przestanie ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Zoska to czekam na zdjęcie
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3114 |
|
Wtajemniczenie
|
Zoska , Meedzik - matki takie są , nic nie poradzisz. Moja waży mniej ode mnie , a i tak mówi mi ,że nie mam z czego się odchudzać (jasne
Dobra , ćwiczonka odbębnione . Jeszcze dziś będzie fitness , ale jestem zła ,bo przesunęli godzinę na 18.30 , więc skończe o 19.30 , potem do teściowej po dziecko i w domu będę pewnie na 20.30. |
|
|
|
#3115 |
|
amor vincit omnia
|
tak na szybko odpiszę, bo dopiero wróciłam do domu, a potem ponadrabaiam...
monia nie chcę Cię pocieszac ani nic. powiem szczerze- chciałabym mieć takie nogi jak Ty. są kobiece, długie i proporcjonalne. nie ejden facet się na pewno za Toba ogląda.... wiem, wiem, jestesmy kobietami, mamy kompleksy- każda z nas ma. ale naprawdę amsz fajne nóżki meeedzik damy radę z tą wagą! dokonale rozumiem co mówisz- ktoś Ci powie to tlyko 1kg... ale dla nas to jest AŻ 1kg... przybrać tławo, pozbyć się trochę gorzej a jak tma brzuszek? mówiłaś że brzuskzi pomagają Ci ![]() zooska klikam Ci i tez prosze o kliki, bo spadam w rankingu
|
|
|
|
#3116 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Także nie masz sie co przejmować pewnie duzo osób Ci zazdrości w tym ja A co do białej perły nic mi sie nie działo Albo nie zauważyłam Ale po paskach to bolały mnie strasznie także za nie podziekuje ![]() Cytat:
juz sie dopierałam do czekoladek z milki całe szczescie ze nie mogłam otworzyc to dalam sobie spokój A ja widzialam u siebie ten reduktor z ziaji moze dzisiaj sobie kupie ![]() Cytat:
Cytat:
Poszłabym z Toba na zumbę A w ogole wczoraj nałożylam kallosa z olejkiem altery i dzisiaj nie moge uwierzyc jakie mam włosy normalnie jak od fryzjera Cytat:
A co do wagi to ja sie nawet nie waże bo ku*** dostaje ciągle waże wiecej
|
||||||
|
|
|
#3117 |
|
amor vincit omnia
|
ja wczoraj pościskałam agrafkę trochę
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Cocktail a fajnie Ci wybieliło ? Masz jakąś fotkę przed i po albo chociaz po ?
![]() Dziewczynki umieram ;( dostałam właśnie @ i tak mnie boli, że nie wytrzymam nie pamiętam kiedy ostatnio tak miałam. Jest mi słabo, niedobrze mi, wszystko mnie boli, to jakaś masakra ;( zawsze w pierwszy dzień mnie bolało ale chyba ćwierć z tego co dzisiaj po co nam ten durny okres...
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo już Ci klikam
zaraz skoczysz znów w rankingu ![]() No własnie co do wagi, Tż mi mówi, to przecież tylko 1,5 kg więcej, nic nie widać, ALE ja widzę! W tali od razu o 3cm więcej, w udzie o 1,5cm i zaraz boki robią się większe ![]() Co do brzucha to skóra zrobiła się bardziej napięta i bułeczka coraz mniejsza, ale chciałbym mieć płaściutki jak w zeszłe wakacje ![]() Cocktail agrafkę kupowałam w sportowym na koszyka koło Biedry też muszę kupić, ale nie mam kiedy, bo Tż autem do pracy jeździ, muszę mu zabrać w któryś dzień A gdzie widziałaś ten reduktor z ziaji? może i ja bym go kupiła ![]() Fajne rzeczy robi maska kallosa z olejkiem, prawda ja dziś na noc znów nakładam ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Losing współczuję @ :przytulam:Eldo ja zacznę ściskać jak zakupię agrafkę, bo też mi pomagała na wewnętrzną stronę ud, ale jak przestałam ściskać to "bułeczki" powróciły
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

bo były chudsze!!!
przy każdych ćwiczeniach

będę klikać w miarę możliwości
bo mi moje też się nie podobają... 

juz sie dopierałam do czekoladek z milki całe szczescie ze nie mogłam otworzyc to dalam sobie spokój