Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy maj-czerwiec cz.VIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 10:27   #2971
sweetjoy
Raczkowanie

Dot.: Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy maj-czerwiec cz.VIII

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
sweetjoy co za przerażenie w podpisie
Bo strach mnie ogarnia
Dzieciak coraz większy i nic się nie dzieje, a wiem już jak smakuje wywoływanie. Nie chodzi mi o wagę dziecka, to nie ma większego znaczenia, tylko o rozmiar główki. Wkurza mnie to bo zawsze lekarze straszą mnie wcześniakiem, a później trzeba wyganiać bączka. Chcę jutro przytulić syneczka, najpóźniej w sobotę, choć jutrzejsza data bardziej mi odpowiada. Wogóle to wszystko mnie ostatnio denerwuje, sama nie wiem co ze sobą zrobić, sprzątam, piorę, biegam po sklepach, a tak naprawdę ciągle mam wrażenie że czegoś jeszcze nie zrobiłam. Mąż wszystko olewa, mi się ryczeć chce, telefony dzwonią z pytaniem czy już, a mnie to wkurza, przeciez damy znać jak urodzę... A do tego wszystkiego jak pomyślę że niedługo w moim brzuchu już nikt nie będzie kopał, to też mi jest smutno i nie chcę jeszcze rodzić. I weź tu zrozum ciężarną....
sweetjoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 10:27   #2972
aaaggusia
Rozeznanie

dziewczyny, jakich kremow uzywacie do pielegnacji buzki maluszkow? cos nawilzajacego?

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 10:30   #2973
sweetjoy
Raczkowanie

Spadam coś ze sobą zrobić, pewnie znów umyję podłogi i może dopakuję torbę, to coś ruszy, no i pączusia trzeba wyszykować do porodu
Stary 2012-05-24, 10:31   #2974
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
centipede - trzymam z Hania kciuki za Ciebie i dzidziusia!!!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

MAMUSIE!!! obcinalyscie juz pazurki?? czy tylko zrywacie te kawaleczki?
Nie obcinam, nie zrywam. Same się wykruszą

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 10:35   #2975
8ewus8
Zadomowienie

_agata piszą, ze mineralne dopiero u półrocznego dziecka a chemiczne u 3 -latka.

Pytała któraś swoją polożną może o tę kwestię?
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 10:48   #2976
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
_agata piszą, ze mineralne dopiero u półrocznego dziecka a chemiczne u 3 -latka.

Pytała któraś swoją polożną może o tę kwestię?
Może faktycznie coś w tym jest mianeralne też na pewno przenikają w głąb skóry
Jutro przyjdzie do mnie położna, to o to zapytam

Ale mi się dzisiaj nic nie chce
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 10:55   #2977
cate_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
centipede napisała:

"Jednak dzisiaj nie będą przyspieszać, ale jutro już wywołują więc Dominisia będzie z 25 maja i okazało się że wcale taka mała nie jest, bo 3800g się ma potrzebujemy dużi kciuków bo nie wiem kto taką dużą kluskę urodzi skurczy nie mam żadnych i nic się nie dzieje "

"A któraś urodziła albo rodzi?"

"Może jak odblokuję kolejkę to coś ruszy bo już blokuję strasznie długo trzymajcie się Mamusie "

Cytat:
A ja się chwalę swoim brzuszyskiem Zawsze o tym marzyłam Uwielbiam swój brzuch
Ludzie się do mnie uśmiechają, a znajomi komplementują Czuję się z tym świetnie.

Właśnie mam zamiar wrzucić jakąś sukienkę na siebie i wybyć z domu A niech "paczą"
A widzisz, ja może też bym się czuła z tym świetnie gdyby mnie nic nie bolało a ja cierpię przez całe 9 miesięcy na jakiś ból czy inne przypadłości. Teraz już mnie tak brzuch boli, że nie mogę normalnie 5m przejść a jak jeszcze przenoszę to już w całkowitą depresję popadnę
Cytat:
Napisane przez ałła Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!
Gratuluję rozpakowanym i trzymam kciuki za te którym termin się zbliża wielkimi krokami

Wczoraj byłam u swojej położnej, zbadała mnie i szyjka co prawda wysoko ale rozpulchniona i 3cm rozwarcia. Mam się zgłosić jutro żeby sprawdzić jak to rozwieranie postępuje. Termin mam na 14 czerwca ale pewnie urodzę wcześniej. W sumie to jestem gotowa
Byłam wczoraj u kosmetyczki stopy zrobić żeby wstydy nie było, bo po zimie miałam masakryczne pięty

A poza tym dowiedziałam się że Maciek dostał się od września do przedszkola. Będzie miał wtedy 2 lata i 3 miesiące I muszę go czym prędzej odpieluchować
Super z tym przedszkolem i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego wcześniejszego porodu

MAXIMILIAN
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 11:00   #2978
8ewus8
Zadomowienie

Cytat:
Może faktycznie coś w tym jest mianeralne też na pewno przenikają w głąb skóry
Jutro przyjdzie do mnie położna, to o to zapytam

Ale mi się dzisiaj nic nie chce
zapytaj jak masz możliwość.
niby przy tym półrocznym dziecku jest napisane, że mineralne nie wnikają wgłąb skóry a jedynie tworzą na jej powierzchni barierę nieprzepuszczalną dla promieni słońca.

trochę tego nie rozumiem, bo po tym tekście jest dolączona do gazety probka kremu ochronnego na słońce Perfecta od 1 dnia życia...
Stary 2012-05-24, 11:07   #2979
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetjoy Pokaż wiadomość
Bo strach mnie ogarnia
Dzieciak coraz większy i nic się nie dzieje, a wiem już jak smakuje wywoływanie. Nie chodzi mi o wagę dziecka, to nie ma większego znaczenia, tylko o rozmiar główki. Wkurza mnie to bo zawsze lekarze straszą mnie wcześniakiem, a później trzeba wyganiać bączka. Chcę jutro przytulić syneczka, najpóźniej w sobotę, choć jutrzejsza data bardziej mi odpowiada. Wogóle to wszystko mnie ostatnio denerwuje, sama nie wiem co ze sobą zrobić, sprzątam, piorę, biegam po sklepach, a tak naprawdę ciągle mam wrażenie że czegoś jeszcze nie zrobiłam. Mąż wszystko olewa, mi się ryczeć chce, telefony dzwonią z pytaniem czy już, a mnie to wkurza, przeciez damy znać jak urodzę... A do tego wszystkiego jak pomyślę że niedługo w moim brzuchu już nikt nie będzie kopał, to też mi jest smutno i nie chcę jeszcze rodzić. I weź tu zrozum ciężarną....
rozumiem Cię dokładnie

u mnie też każdy wypytuje i wypytuje, czy to już, czy coś czuję jakieś bóle, dzwonią w kółko czy nie urodziłam przypadkiem, na fb " za moimi plecami" mnie obgadują, że tak powiem, a co ja im poradzę, że jeszcze dziecko chce siedzieć w brzuchu... jak urodzę to wszyscy się dowiedzą przecież
teściowa mi gada, jak mam postępować z dzieckiem, co muszę mieć, dopytuje czy to mam, a czy tamto, sramto mam ile razy mogę mówić - mam wszystko
mąż też cały czas pyta : kiedy urodzę, bo on chce na urlop iść

co posprzątam w mieszkaniu - przez chwilę jest czyściutko a zaraz znowu syf i znowu sprzątać, żeby w razie czego był porządek jak urodzę, mężowi nie chce się sprzątać jak wieczorem przyjdzie z pracy a jak mu powiem, żeby coś zrobił to zaraz ma pretensje, że tylko chodzę za nim i narzekam, chyba po prostu powiem mu, że jak będę w szpitalu ma wysprzątać mieszkanie a jak nie to

i czekam i czekam kiedy wreszcie nadejdzie TA chwila i nic...
strasznie mi już ciężko, o spuchniętych stopach nie wspomnę bo aż boli mnie skóra, chciałabym już móc normalnie funkcjonować, ale właśnie z drugiej strony będę tęsknić za tym przepychaniem się dzidziusia w moim brzuszku... więc tak jak powiedziałaś : " i weź tu zrozum ciężarną..."

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

jeeeny jeszcze zebrało im się nagle na koszenie trawników a mnie coś już trafia od tego dźwięku, jakby mi w głowie dziurę wiercili, uciekam do drugiego pokoju...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

nie no! z drugiej strony też koszą

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 11:11   #2980
_agata
Zakorzenienie

Co by nie było, ja dziecku ciało smaruję kremem z filtrem. Promienie słoneczne przenikają właściwie wszędzie, nie chcę narażać na nie delikatnej skóry syna.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 11:12   #2981
Tacca
Zakorzenienie

Witam...

Dziś nie pojechałam do rodziców, chciałam mieszkanie posprzątać.

A tu patrzę różowy śluz... Mam się bać czy jeszcze nie??? Mało go, może po kawałku wypada? Przyznaję, że miałam ciężką noc, bo byłam wściekła na męża za nieróbstwo i popłakałam sobie, potem miałam skurcze Takie nieregularne. Spać mi nie dawały.
Stary 2012-05-24, 11:17   #2982
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Nie obcinam, nie zrywam. Same się wykruszą
mojej jakby to rzecz się starły a potem obcinałam, dziś obcięłam u stópek

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Witam...

A tu patrzę różowy śluz... Mam się bać czy jeszcze nie??? Mało go, może po kawałku wypada? Przyznaję, że miałam ciężką noc, bo byłam wściekła na męża za nieróbstwo i popłakałam sobie, potem miałam skurcze Takie nieregularne. Spać mi nie dawały.
raczej masz się bać ja miałam w nocy śluz, od 14 skurcze a w nocy cc

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 11:18   #2983
Tacca
Zakorzenienie

Nie wiem co robić... Brać się za to sprzątanie, czy co? Nic nie boli, mały się delikatnie porusza, nie napręża... Chyba jeszcze nic się nie dzieje?

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mojej jakby to rzecz się starły a potem obcinałam, dziś obcięłam u stópek

raczej masz się bać ja miałam w nocy śluz, od 14 skurcze a w nocy cc
O, to ładnie...
Stary 2012-05-24, 11:25   #2984
8ewus8
Zadomowienie

Tacca, nie no chyba narazie nie ma się co bać, może to czop odchodzi a jak wiadomo on może nawet 2 tyg przed porodem się pojawić.
Obserwuj czy coś się dzieje i jak coś Cię zaniepokoi to dopiero bym myślała o szpitalu.

Swoją drogą nie strasz mnie, bo masz termin po mnie!
Stary 2012-05-24, 11:28   #2985
cate_
Zadomowienie

Cytat:
Witam...

Nie masz się bać tylko czekać na skurcze

MAXIMILIAN
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 11:35   #2986
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Tacca, nie no chyba narazie nie ma się co bać, może to czop odchodzi a jak wiadomo on może nawet 2 tyg przed porodem się pojawić.
Obserwuj czy coś się dzieje i jak coś Cię zaniepokoi to dopiero bym myślała o szpitalu.

Swoją drogą nie strasz mnie, bo masz termin po mnie!
Heh... Będę obserwować. Póki co męża powiadomiłam, żeby był gotowy na szybkie wyjście z pracy.
Mam nadzieję, że to jeszcze nie to. Torbę chciałam dopiero w sobotę pakować...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Nie masz się bać tylko czekać na skurcze
Siostra mi właśnie powiedziała, że u niej pojawił się śluz, poszłą się myć i odeszły wody.
Stary 2012-05-24, 11:39   #2987
8ewus8
Zadomowienie

To lepiej tacca się spakój na wszelki wypadek.

Ostatnio gafę popełniłam, bo w sklepie kupiłam taką kostkę barwiącą wodę, którą wrzuca się do spłuczki do wc. Dopiero jak ją wrzuciłam to doszłam do wniosku, że nawet byłaby tam jakaś krew czy coś to tego nie dojrzę, już nie mówiąc, że kupiłam pomarańczowy papier toaletowy, na którym wszystko wyglada podejrzanie.
Stary 2012-05-24, 11:41   #2988
Tacca
Zakorzenienie

Chyba zamiast sprzątać zacznę się prowizorycznie pakować... A reszta niech sobie będzie na głowie małża. Zawiódł mnie na całej linii, więc będzie pewnie miał za swoje... A jeszcze wczoraj mi mówił, żebym się nie spieszyła z porodem.

Zaraz pewnie będę miała wszystkie objawy możliwe. Póki co czuję dziwny napór na pęcherz. Młody się koncentruje w dole brzucha.

Kawy bym się napiła, ale nie chcę przyspieszać...
Stary 2012-05-24, 11:41   #2989
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
zapytaj jak masz możliwość.
niby przy tym półrocznym dziecku jest napisane, że mineralne nie wnikają wgłąb skóry a jedynie tworzą na jej powierzchni barierę nieprzepuszczalną dla promieni słońca.

trochę tego nie rozumiem, bo po tym tekście jest dolączona do gazety probka kremu ochronnego na słońce Perfecta od 1 dnia życia...
Ja też kompletnie nie mam pojęcia, jak to faktycznie wygląda. Mam zamiar dziecię moje smarować filtrami.
Jutro zapytam położnej.

Cytat:
Witam...

To Ci czop pewnie odchodzi, a tak jak napisała Ewa, może to być nawet dwa tygodnie przed porodem. Tylko że, Ty za dwa tygodnie, to będziesz miała dopiero ciążę donoszoną, tak? Trochę niepokojące są też te skurcze bolesne w nocy. Ja jeszcze takowych nie mam, a termin mam na tydzień przed Tobą. Ja skonsultowałabym ten stan rzeczy z lekarzem
A tak w ogóle, to może Ty się bardziej oszczędzaj Kochana, co?

Wzięłam się za pakowanie torby i nie jest tak kolorowo, jak myślałam. Pomijając fakt, że jeszcze kilku rzeczy mi brakuje, to jeszcze nie mieszczę się w te torby, które sobie zaplanowałam zabrać Tych pakunków trochę jest A to podkłady, podpachy, pampersy, chusteczki nawilżające itd. Nie wiem jak to logistycznie rozplanować teraz

Miałam jechać gdzieś, ale chyba sobie dzisiaj odpuszczę. Muszę ogarnąć mieszkanie, bo jutro wizyta położnej, a brzuch mi dzisiaj bardziej twardnieje niż zwykle.
Stary 2012-05-24, 11:44   #2990
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
To lepiej tacca się spakój na wszelki wypadek.

Ostatnio gafę popełniłam, bo w sklepie kupiłam taką kostkę barwiącą wodę, którą wrzuca się do spłuczki do wc. Dopiero jak ją wrzuciłam to doszłam do wniosku, że nawet byłaby tam jakaś krew czy coś to tego nie dojrzę, już nie mówiąc, że kupiłam pomarańczowy papier toaletowy, na którym wszystko wyglada podejrzanie.
Z papierem też dałam ciała. Śluz zobaczyłam na wkładce. Teraz jak chodzę i sprawdzam, to trudno orzec...

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Ja też kompletnie nie mam pojęcia, jak to faktycznie wygląda. Mam zamiar dziecię moje smarować filtrami.
Jutro zapytam położnej.

To Ci czop pewnie odchodzi, a tak jak napisała Ewa, może to być nawet dwa tygodnie przed porodem. Tylko że, Ty za dwa tygodnie, to będziesz miała dopiero ciążę donoszoną, tak? Trochę niepokojące są też te skurcze bolesne w nocy. Ja jeszcze takowych nie mam, a termin mam na tydzień przed Tobą. Ja skonsultowałabym ten stan rzeczy z lekarzem
A tak w ogóle, to może Ty się bardziej oszczędzaj Kochana, co?

Wzięłam się za pakowanie torby i nie jest tak kolorowo, jak myślałam. Pomijając fakt, że jeszcze kilku rzeczy mi brakuje, to jeszcze nie mieszczę się w te torby, które sobie zaplanowałam zabrać Tych pakunków trochę jest A to podkłady, podpachy, pampersy, chusteczki nawilżające itd. Nie wiem jak to logistycznie rozplanować teraz

Miałam jechać gdzieś, ale chyba sobie dzisiaj odpuszczę. Muszę ogarnąć mieszkanie, bo jutro wizyta położnej, a brzuch mi dzisiaj bardziej twardnieje niż zwykle.
Poczekam z godzinkę na rozwój sytuacji i dzwonię do lekarza. Zobaczę co mi powie.

U mnie 35 tygodni i 5 dni... Ciut wcześnie. Liczyłam, że mam ze dwa tygodnie jeszcze (obym miała). Siostra w 37 rodziła.
Stary 2012-05-24, 11:56   #2991
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

dada teraz 28,99zł u mnie

moje dziecko od dwóch nocy ma przerwę 8godzinną

pandzia już śmiga do domu by chciała iść
Ale ci ładnie śpi-zazdroszczeMój Filip od pół roku przesypia nocki,czasami się obudzi na picie.
dla Pandzi.
Cytat:

Ja obcinałam od razu jak przyjechaliśmy do domu,masakra jakie miał długie pazury,teraz wiem dlaczego mnie bolało szuranie w brzuchu i już znowu ma długie.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:01   #2992
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:

Poczekam z godzinkę na rozwój sytuacji i dzwonię do lekarza. Zobaczę co mi powie.

U mnie 35 tygodni i 5 dni... Ciut wcześnie. Liczyłam, że mam ze dwa tygodnie jeszcze (obym miała). Siostra w 37 rodziła.
Lepiej, żeby jeszcze dzidzia posiedziała w brzuszku trochę
Za dużo masz emocji ostatnio. Tata w szpitalu, teraz Mąż dał ciała Pogadaj z Mężem, żeby trochę Cię oszczędził, szczególnie teraz, już pod koniec ciąży. Przecież dla Niego pewnie też jest najważniejsze zdrowie Waszego dziecka.
Spróbuj się wyluzować i skonsultuj się z lekarzem, niech on Ci powie, czego możesz się teraz spodziewać i ewentualnie jak reagować. Sprzątaniem i innymi rzeczami teraz się nie przejmuj. Najważniejsze, żeby dziecko było bezpieczne
Stary 2012-05-24, 12:07   #2993
Tacca
Zakorzenienie

Też bym wolała, żeby jeszcze posiedział.

Póki co nic się nie dzieje. Otworzyłam listę i zaczynam pakowanie. Dobrze, że już niewiele rzeczy brakuje. Mąż może dokupić w każdym momencie.

Szczerze mówiąc, to czuję się spokojna, choć wolałabym, żeby to jeszcze nie było teraz.
Stary 2012-05-24, 12:14   #2994
sweetjoy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
rozumiem Cię dokładnie

u mnie też każdy wypytuje i wypytuje, czy to już, czy coś czuję jakieś bóle, dzwonią w kółko czy nie urodziłam przypadkiem, na fb " za moimi plecami" mnie obgadują, że tak powiem, a co ja im poradzę, że jeszcze dziecko chce siedzieć w brzuchu... jak urodzę to wszyscy się dowiedzą przecież
teściowa mi gada, jak mam postępować z dzieckiem, co muszę mieć, dopytuje czy to mam, a czy tamto, sramto mam ile razy mogę mówić - mam wszystko
mąż też cały czas pyta : kiedy urodzę, bo on chce na urlop iść

co posprzątam w mieszkaniu - przez chwilę jest czyściutko a zaraz znowu syf i znowu sprzątać, żeby w razie czego był porządek jak urodzę, mężowi nie chce się sprzątać jak wieczorem przyjdzie z pracy a jak mu powiem, żeby coś zrobił to zaraz ma pretensje, że tylko chodzę za nim i narzekam, chyba po prostu powiem mu, że jak będę w szpitalu ma wysprzątać mieszkanie a jak nie to

i czekam i czekam kiedy wreszcie nadejdzie TA chwila i nic...
strasznie mi już ciężko, o spuchniętych stopach nie wspomnę bo aż boli mnie skóra, chciałabym już móc normalnie funkcjonować, ale właśnie z drugiej strony będę tęsknić za tym przepychaniem się dzidziusia w moim brzuszku... więc tak jak powiedziałaś : " i weź tu zrozum ciężarną..."
Czyli ta sama sytuacja jak u mnie, tyle tylko że moja teściowa wogóle sie niczym nie interesuje.
Zarówno poprzednim razem, jak i teraz mówię wszystkim że mam termin tydzień później niż rzeczywiście (teraz wszyscy myślą że mam tp na początek czerwca), ale i tak już mi d..pę zawracają. Nikt nigdy nie zapytał czy trzeba mi coś w domu pomóc, czy mamy kasę na wyprawkę, jak wogóle poradzimy sobie z córką jak będę w szpitalu, wszyscy mają to gdzieś. Ale potem będa telefony w godzinach pracy z pytaniami jak się czujemy, bo przecież przed koleżankami trzeba poudawać zainteresowane babcie
I muszę przyznać że jeszcze nie puchnę, pewnie znów dopiero po porodzie zatrzyma mi się woda w organiźmie

Cytat:
Siostra mi właśnie powiedziała, że u niej pojawił się śluz, poszłą się myć i odeszły wody.
Kurde Tacca, na Twoim miejscu to ja bym się nie myła przez najbliższe 2 tygodnie (żart oczywiście) Uważaj na siebie
Stary 2012-05-24, 12:29   #2995
Tacca
Zakorzenienie

Hihihi... Przez 2 tygodnie bym nie wytrzymała...
Mąż mi poprzekładał rzeczy i nie mogę znaleźć 2 koszul... Hm...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

E.. Godzina i spokój.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Kot mi się do rożka ładuje...
Stary 2012-05-24, 12:33   #2996
begie13
Zadomowienie

kurcze Tacca nie mów, że Twój bocian już niedługo u Ciebie będzie... masz jeszcze czas, co temu Twojemu dziecku tak spieszno na świat? lepiej niech jeszcze posiedzi w brzuszku chociaż z 2 tygodnie

a mój bocian to chyba jeszcze z Afryki nie wyfrunął ( czy skąd one tam przylatują do nas )

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:57   #2997
Tacca
Zakorzenienie

Właśnie nie wiem co to małe tak się spieszy... Do czego?

Mam nadzieję, że to tylko alarm.
Stary 2012-05-24, 13:10   #2998
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie nie wiem co to małe tak się spieszy... Do czego?

Mam nadzieję, że to tylko alarm.
że to fałszywy alarm

ależ mi ten brzuch twardnieje hehe, mam nadzieję, że do niedzieli dotrzymam A tak na prawdę, to chciałabym wytrzymać jeszcze dłużej
Stary 2012-05-24, 13:14   #2999
Tacca
Zakorzenienie

Mi też twardnieje, ale tylko troszkę. Poza tym nic.

Żebyśmy obie wytrzymały...
Stary 2012-05-24, 13:17   #3000
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
centipede napisała:

"Jednak dzisiaj nie będą przyspieszać, ale jutro już wywołują więc Dominisia będzie z 25 maja i okazało się że wcale taka mała nie jest, bo 3800g się ma potrzebujemy dużi kciuków bo nie wiem kto taką dużą kluskę urodzi skurczy nie mam żadnych i nic się nie dzieje "

"A któraś urodziła albo rodzi?"

"Może jak odblokuję kolejkę to coś ruszy bo już blokuję strasznie długo trzymajcie się Mamusie "
Powodzenia
Cytat:

Wczoraj sama nad tym sie głowiłam, ale jakos poszło, Tobie tez sie uda

U mnie dzis 38 tc
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości