Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 05:39   #3271
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dzień dobry

Wczoraj po pracy trochę poćwiczyłam. Oczywiście mogło być lepiej, ale ważne że ruszyłam tyłek
Zaliczyłam też solarium

Dziś po pracy muszę posprzątać mieszkanie w sobotę będę miała spokój bo pewnie całe popołudnie poza domem a rano chcę się wyspać - wkońcu

Zjadłam owsiankę z jabłkiem i cynamonem na mleku

Lecę się szykować do pracy.

Dostałam @ i boli mnie brzuch

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:58   #3272
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej chudzinki
Ja nie wiem co się ostatnio dzieje z moim organizmem co dzień mam więcej na wadze a staram się trzymać diety i nie obżerać dziś 48,7 kg. Do tego ćwiczę, na noc nie jem, nie podjadam między posiłkami, nie wiem o co kaman
Chyba zważę się dopiero za tydzień, żeby nie zniechęcać się do ćwiczeń.

Chciałam podziękować za kliczki i ja też Wam klikam od rana
Stary 2012-05-25, 09:12   #3273
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Spaćććććććććććććććććććć

Madziu, a może jesteś przed okresem? albo masz owulację?

Też dziękuję za klikanko ja mam teraz chwilkę luzu w pracy to też Wam poklikam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:18   #3274
meeedzik
Zakorzenienie

A co do dzieci, to ja jeszcze nie chcę ich mieć muszę jeszcze trochę poimprezować, a poza tym przecież ma być koniec świata, także tego muszę poczekać jeszcze

Agunia ja też miałam już wszystkie kolory na włosach pamiętam jak miałam 14 lat i była dyskoteka szkolna, na której trzeba było mieć cos czerwonego, to ja mądra kupiłam szamponetkę koloryzującą, pisało 4 do 6 myć, to pomyślałam, że zmyję ją później, a że nie było kolory czerwonego to wzięłam rudy jak wiadomo nie zmyła się i tak później chodziłam
Miałam też fioletowe włosy, brązowe, czarne, czerwone końcówki, kolorowe pasemka, rude włosy, blond, chyba każdy możliwy kolor, a teraz się dziwię, że nie mam pięknych i gęstych włosów

Nadia współczuję @
Stary 2012-05-25, 09:24   #3275
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry

Dzien zaczełam od klikania Wam w uzaleznienie wpadne

CO planujecie na weekend laseczki?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:33   #3276
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine mam owulację, ale nigdy nie miałam więcej na wadze, nawet jak przed @ byłam

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Ja jeszcze nie mam planów na weekend, zawsze wszystko wychodzi w ostatniej chwili

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Dobra uciekam robić śniadanko
Do później kochane

Kllliiikaaamy
Stary 2012-05-25, 10:28   #3277
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej
Ja wróciłam właśnie od lekarza, dostałam zastrzyk przeciwbólowy w dupsko, więc na razie brzucha nie czuje No ale i tak jestem strasznie słaba i mi niedobrze. I dupa mnie boli Dał mi zwolnienie z zajęć, więc jest ok. Po drodze wstąpiłam do jednego sklepu i znalazłam spódniczkę taką jak chciałam: http://szafa.pl/c6508680-kobaltowa-s...bandazowa.html Tyle co Wam wczoraj ją pokazywałam a tu mam A na wadze dziś 49,2 A dietkę trzymam cały czas, no ale to pewnie przez okres, jak się skończy to pewnie spadnie, przynajmniej mam taką nadzieję

A co do planów weekendowych to też jeszcze nie mam, z reszta dzisiaj pewnie i tak nigdzie nie wyjdę, bo nie będę miała na to siły za bardzo. A Ty Agunia co planujesz ?
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:47   #3278
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej
Ja wróciłam właśnie od lekarza, dostałam zastrzyk przeciwbólowy w dupsko, więc na razie brzucha nie czuje No ale i tak jestem strasznie słaba i mi niedobrze. I dupa mnie boli Dał mi zwolnienie z zajęć, więc jest ok. Po drodze wstąpiłam do jednego sklepu i znalazłam spódniczkę taką jak chciałam: http://szafa.pl/c6508680-kobaltowa-s...bandazowa.html Tyle co Wam wczoraj ją pokazywałam a tu mam A na wadze dziś 49,2 A dietkę trzymam cały czas, no ale to pewnie przez okres, jak się skończy to pewnie spadnie, przynajmniej mam taką nadzieję

A co do planów weekendowych to też jeszcze nie mam, z reszta dzisiaj pewnie i tak nigdzie nie wyjdę, bo nie będę miała na to siły za bardzo. A Ty Agunia co planujesz ?
Fajna ta spódniczka strasznie mi sie bandażowe podobaja

W sumie nie mam planów na razie, moze cos spontanicznie wyjdzie, bo nie chce mi sie w domu siedziec oby cos wyskoczyło ciekawego
A jutro napewno na siłownie pojde albo na basen własnie sie zastanawiam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 11:39   #3279
meeedzik
Zakorzenienie

Losing dobrze, że zastrzyk pomógł i brzuszek już nie boli
Śliczna ta spódniczka
Prosiłaś o zdjęcia, a więc proszę bardzo
Kolor już się chyba trochę zmył, zrobiłam zdjęcia bez lamy, żeby było widać dokładnie i nie był przekłamany

Stary 2012-05-25, 12:09   #3280
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Eldo może cos nie tak z moim banerkiem? Normalnie da się klikać? Właśnie też się zastanawiam, że nadal mnie nie ma w rankingu i nigdzie nie pisze ile mam kliknięć, powinno pisać.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Mireczko co u Ciebie kochana? Widzę, że podczytujesz

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

U mnie już pada i grzmi :/ mam nadzieję, że po burzy się wypogodzi.
MEDZIK Witaj to prawda czasami jak mam czas podczytuję Was,nie piszę bo nie chcę psuć nastroju .U mnie nic dobrego się nie dzieje, jestem w dołku ,z bratem moim bardzo żle,jestem bardzo podłamana ,boję się każdego dnia .Nie zapomniałam o WAS ,jesteście bardzo miłe i serdeczne ,bardzo serdecznie WAS pozdrawiam i bardzo Ci dziękuję że o mnie pamiętasz,to jest bardzo miłe ,wiedząc ze ktoś czasami o mnie wspomni,dziękuję za pamięć.
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 12:09   #3281
LosingMyWay
Zadomowienie

Medzik no tak jakby jaśniejsze Mimo wszystko, kolor bardzo ładny, chciałabym taki I włoski już takie długie i zdrowe
Stary 2012-05-25, 12:19   #3282
meeedzik
Zakorzenienie

Mireczko oczywiście, że pamiętamy tu o Tobie i byłoby nam miło gdybyś napisała w miarę możliwości. Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na wsparcie z naszej strony
Życzę Ci wytrwałości i dużo zdrówka dla brata, musisz być silna, aby Go wspierać
Wszystkiego dobrego kochana

Losing to dopiero trzecie mycie po fryzjerze, więc mam nadzieję, że jeszcze troszkę się zmyje
Dziękuję
Stary 2012-05-25, 12:42   #3283
tinekk
Zadomowienie

Meeedzik faktycznie kolorek troszke sie zmył, ale kurde jakie Ty masz długie te włosiska i zdecydowanie widac ze coraz zdrowsze !

A ja jestem wkur... już miałam wage 49 i znowu poszła w góre :/ i dzis pokazało 50.2 !! :/ ale to przez to ze mało jem bo nie mam czasu i wiem ze to sie gdzies tam odkłada... w dodatku nie byłam w wc juz półtorej tygodnia nie wiem co sie dzieje... nie chce pic zadnego syropu bo moj organizm chyba sie powoli od niego uzaleznia i moj metabolizm musi zaczac sam pracowac.

Ostatnio mialam zrobic sobie dzien oczyszczeniowy ale nie wyszło, za to jutro na pewnie taki zrobie i nie ma bata ! musi w koncu ruszyc bo mi bebech niedługo peknie od tego :[

Mam mega zwalony humor wszytsko sie pieprzy wrrrrrrrrrrr

Miłego dnia kochane

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 12:59   #3284
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek dziękuję bardzo mnie motywuje to jak ktoś mówi, że widać różnicę i włoski wyglądają na zdrowsze

A co do Twojej wagi to myślę, że dzieje się tak własnie tylko dlatego, że za mało jesz Organizm się broni jak może i wszystko gromadzi na "gorsze czasy" dlatego moim zdaniem nie powinnaś robić takiego oczyszczającego dnia, po najzwyczajniej w świecie nie masz z czego oczyszczać organizmu
Radziłabym rozplanować sobie menu na najbliższe dni i kurczowo się jego trzymać, wprowadzić te 4 posiłki ( normalne i zdrowe, a nie jakiś batonik czy lód to może być na deser czy drugie śniadanie ).
Pamiętasz jak kiedyś więcej jadłaś to i waga spadała i organizm się nie bronił, no i zapewne problemów z wc nie było
To tyle ode mnie na ten temat
Stary 2012-05-25, 13:04   #3285
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
A ja jestem wkur... już miałam wage 49 i znowu poszła w góre :/ i dzis pokazało 50.2 !! :/ ale to przez to ze mało jem bo nie mam czasu i wiem ze to sie gdzies tam odkłada... w dodatku nie byłam w wc juz półtorej tygodnia nie wiem co sie dzieje... nie chce pic zadnego syropu bo moj organizm chyba sie powoli od niego uzaleznia i moj metabolizm musi zaczac sam pracowac.

Ostatnio mialam zrobic sobie dzien oczyszczeniowy ale nie wyszło, za to jutro na pewnie taki zrobie i nie ma bata ! musi w koncu ruszyc bo mi bebech niedługo peknie od tego :[

Mam mega zwalony humor wszytsko sie pieprzy wrrrrrrrrrrr

Miłego dnia kochane
Justynko i wcale mnie to nie dziwi. No bo jak można jeśc na śniadanie Princesse i nic więcej? czekolada jeszcze bardziej wstrzymuje qupe. Już dawno chciałam Ci to napisać ale postanowiłam się nie wtrącać bo i tak wiem, że moich rad nie posłuchasz. Jesz bardzo źle a nawet i tragicznie. Jest to na prawdę przykre bo Twój organizm przez to cierpi i Ty również. Twój metabolizm praktycznie "stoi w miejscu" i teraz będziesz miała poważny problem aby go rozbujać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 13:07   #3286
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Justynko i wcale mnie to nie dziwi. No bo jak można jeśc na śniadanie Princesse i nic więcej? czekolada jeszcze bardziej wstrzymuje qupe. Już dawno chciałam Ci to napisać ale postanowiłam się nie wtrącać bo i tak wiem, że moich rad nie posłuchasz. Jesz bardzo źle a nawet i tragicznie. Jest to na prawdę przykre bo Twój organizm przez to cierpi i Ty również. Twój metabolizm praktycznie "stoi w miejscu" i teraz będziesz miała poważny problem aby go rozbujać

Od kilku dni jem owsiankę z otrębami itp wiec na prawde sie staram, na prawde ostatnio mialam bardzo mało czasu pracuje od 7-20 i mimo ze posiłki jakos sobie przygotowywlam do pracy to z czasem ciężko.

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-05-25, 13:09   #3287
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej chudzinki
Ja nie wiem co się ostatnio dzieje z moim organizmem co dzień mam więcej na wadze a staram się trzymać diety i nie obżerać dziś 48,7 kg. Do tego ćwiczę, na noc nie jem, nie podjadam między posiłkami, nie wiem o co kaman
Chyba zważę się dopiero za tydzień, żeby nie zniechęcać się do ćwiczeń.

Chciałam podziękować za kliczki i ja też Wam klikam od rana

kochana może to tylko chwilowe i zaraz waga wróci do normy. A może za bardzo ograniczyłas jedzonko? Za mało to tez nie dobrze. Może tez być przez owulację, wcześniej tak nie miałas ale teraz już możesz mieć z wiekiem się wszystko zmienia :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-25, 13:10   #3288
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Tinek dziękuję bardzo mnie motywuje to jak ktoś mówi, że widać różnicę i włoski wyglądają na zdrowsze

A co do Twojej wagi to myślę, że dzieje się tak własnie tylko dlatego, że za mało jesz Organizm się broni jak może i wszystko gromadzi na "gorsze czasy" dlatego moim zdaniem nie powinnaś robić takiego oczyszczającego dnia, po najzwyczajniej w świecie nie masz z czego oczyszczać organizmu
Radziłabym rozplanować sobie menu na najbliższe dni i kurczowo się jego trzymać, wprowadzić te 4 posiłki ( normalne i zdrowe, a nie jakiś batonik czy lód to może być na deser czy drugie śniadanie ).
Pamiętasz jak kiedyś więcej jadłaś to i waga spadała i organizm się nie bronił, no i zapewne problemów z wc nie było
To tyle ode mnie na ten temat
No pewnie racja, tlyko zawsze po takim oczyszczeniu goni mnie do wc a chcialam sie troche pozbyc tego co tam siedzi wemnie, zobacze jutro, ale dzis juz łądnie jem i mam nadzieje ze ruszy metabolizm i waga
A włoski na prawde piekne

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-05-25, 13:10   #3289
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik no kolrek Ci sie trochę spłukał bardzo ładny jest
Byłam w rosmanie jest ten redbuild z ziaji ale kupiłam z eveline jakiś 4D siamentowe serum wyszczuplające antycellulitowe mam nadzieje ze nie bedzie mroziło bo inaczej sie wqr
o nieee jak w sklepie szukałam czy jest chłodzący to nie widzialam a teraz patrze a tu jak byk pisze efekt chłodzący
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 13:21   #3290
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Od kilku dni jem owsiankę z otrębami itp wiec na prawde sie staram, na prawde ostatnio mialam bardzo mało czasu pracuje od 7-20 i mimo ze posiłki jakos sobie przygotowywlam do pracy to z czasem ciężko.
no żeby wyregulować wszystko to potrzeba czasu. Kilka dni to za mało.
Owsiankę staraj się jeść rzadką, aby nie była taka "papkowata", dużo pij wody przegotowanej, dużo jedz warzyw i jabłek ( jabłka na 2 śniadanie i kawa). Rozumiem że cięzko jest przygotować Ci jakiś super wypasiony obiad do pracy, ale np. jakaś kupna suróweczka z bułką i wędliną + coś ciepłego do picia. Potem jakiś jogurt duży na podwieczorek, a kolację zjesz w domku.

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej
kurde Ty to się masz z tym okresem! Jenyyy! współczuję..... A ginekolog nie potrafi Ci pomóc???
49,2 ? ale malutko ważysz! ile Ty masz wzrostu?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Kolor już się chyba trochę zmył, zrobiłam zdjęcia bez lamy, żeby było widać dokładnie i nie był przekłamany

faktycznie jest jaśniejszy ładny teraz ten kolorek, bardzo mi sie podoba no i śliczne masz te włoski i widać że urosły! długie są i takie lśniące

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-25, 13:25   #3291
tinekk
Zadomowienie

[QUOTE=monika01011986;3431 9895]no żeby wyregulować wszystko to potrzeba czasu. Kilka dni to za mało.
Owsiankę staraj się jeść rzadką, aby nie była taka "papkowata", dużo pij wody przegotowanej, dużo jedz warzyw i jabłek ( jabłka na 2 śniadanie i kawa). Rozumiem że cięzko jest przygotować Ci jakiś super wypasiony obiad do pracy, ale np. jakaś kupna suróweczka z bułką i wędliną + coś ciepłego do picia. Potem jakiś jogurt duży na podwieczorek, a kolację zjesz w domku.

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Wiem wiem potrzeba czasu organizm musi zaczac sam ruszyc
Owsianke włąsnie taką jem bo wole niż papkę, mam problem z piciem tylko bo teraz sie chlodniej zrobilo i wcale mi sie pic nie chce, ale bede sie starac wmuszac w siebie
najwazniejsze ze w centymetrach '' nie urosłam '' wiec to mnie chociaz pociesza oki zmykam dalej pracowac teraz mialam chwilke przerwy buziaki kochana

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-05-25, 13:25   #3292
LosingMyWay
Zadomowienie

Monia no właśnie nie mam tak z okresem, pierwszy raz mi się to zdarzylo i nie wiem czemu tak brałam tabletki anty, bo mam bardzo długie cykle tzn. 35-40 dni, ale po każdych miałam takie skutki uboczne, że podziękowałam. W sumie nic mi sie nie dzieje oprócz długich cykli więc dam sobie spokoj z tabsami. A do tej pory okres miałam prawie bezobjawowy, wiec mam nadzieję, że to tylko raz tak. Wzrostu mam 164 cm, ale najlepiej się czuje przy 48 kg i do tylu dąże już miałam 48,9 ale po ostatnim jedzonku się podniosło, dlatego narzekam

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-05-25 o 13:26
Stary 2012-05-25, 13:26   #3293
meeedzik
Zakorzenienie

Monia czy Ty sugerujesz, że ja stara się robię haha jedzenia nie ograniczyłam wcale jedynie nie podjadam słodyczy i chipsów między posiłkami co zdarzało się dotychczas także to na bank nie od tego, tak mi się wydaje

Tinek mam nadzieję, że wszystko ruszy i nie będziesz już miała takich problemów
I jeszcze raz dziękuję

Cocktail ja też tak mam w sklepie szukam czytam i nie widzę, przychodzę do domu i dopiero zauważam różne rzeczy

A ja pomalowałam pazurki i schnę
Stary 2012-05-25, 13:27   #3294
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
MEDZIK Witaj to prawda czasami jak mam czas podczytuję Was,nie piszę bo nie chcę psuć nastroju .U mnie nic dobrego się nie dzieje, jestem w dołku ,z bratem moim bardzo żle,jestem bardzo podłamana ,boję się każdego dnia .Nie zapomniałam o WAS ,jesteście bardzo miłe i serdeczne ,bardzo serdecznie WAS pozdrawiam i bardzo Ci dziękuję że o mnie pamiętasz,to jest bardzo miłe ,wiedząc ze ktoś czasami o mnie wspomni,dziękuję za pamięć.

Witaj Mireczko
Myślałam ostatnio o Tobie, super, że napisałaś
Strasznie mi przykro z powodu brata, mam nadzieję że wyjdzie jeszcze z tego... nie wiem co napisać i jak Cie pocieszyć bo to tak trudna i smutna sytuacja że chyba nic juz nie pomoże aby poprawić Ci humor. Ale wierzę że brat wyzdrowieje i znowu będziesz tą wesołą i szczęśliwą Mireczką którą tutaj poznałyśmy Strasznie Ci tego życzę!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-25, 13:28   #3295
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
On tak lubi książki???? o kurde, to chyba rzadkość wśród facetów
Ooooj tak, on kocha książki!!! To mól książkowy straszny

Cytat:
A gdzie masz jadłospis???
śń:2 kawy, jogurt owoc z otrębami i niecałą garstką czokapików
IIśń: drożdżówka z serem (ta z biedronki, ma 213kcal i 39g cukru), mała activia pitna
IIIśń: jabłko
IVśń: tost z tego chleba razowego z 1 plastrem sera żółtego i papryką (bez keczupu)
Obiad: 3,5chochelki zupy krem z warzyw z 1 kromką chleba razowego z margaryną
Podwieczorek: niecała garść czokapików
Kolacja: 2 kromki chleba razowego z margaryną,sałatą, ogórkiem, papryką, przyprawami, jedna była z serem żółtym a druga z serkiem czosnkowym; do tego jogurt owocowy

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 13:28   #3296
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja też już się przyzwyczaiłam do ciemniejszych włosków
dziękuję ciekawa jestem ile urosły w ten miesiąc
Stary 2012-05-25, 13:29   #3297
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
niestety sama spadlam sporo w rankingu bo chyba o mnie zapomniałyście
A w życiu!!!!!!!!!!!
Ja klikam!!!

Stary 2012-05-25, 13:29   #3298
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Dzien zaczełam od klikania Wam w uzaleznienie wpadne

CO planujecie na weekend laseczki?
ja tez klikam i klikam.... pół nocy klikałam a teraz od rana klikam
Wy mnie wykonczycie hehehe :P

Na weekend nic nie planuję :/ jutro pójdę do mamy i do teściowej no bo Dzień Matki jest a w niedziele jak będzie ciepło to na plaże z dziećmi skoczę i tyle z mojego weekendu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-25, 13:30   #3299
zooska
Zakorzenienie

Nadia Miałam niemal identyczne śniadanko xD

Stary 2012-05-25, 13:30   #3300
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej,

Ja się tylko melduję . Zaraz wychodzę do przedszkola na ,,Dzień Mamy" . Ciekawa jestem strasznie co dzieci przygotowały. Wezmę aparat ,więc może uda mi się coś cyknąć.

Co do planów weekendowych ,to ja jadę do Warszawy do brata jutro o 5 rano - jak nie zaśpię Moje chłopaki zostają , bo po co mi ogonek ,heh. Zresztą nie zmieścilibyśmy się w ich kawalerce. Połażę po sklepach , a wieczorem może na jakieś piwko. Także fajnie się zapowiada.

No i powiem wam ,że czuję ,że trochę schudłam. Udalo mi się wejść w takie jedne jeansy , które już w tamte lato były za ciasne na mnie. Teraz mam w nich nawet luzu trochę.
Z tym,ze ja bardziej gubię w cm niż kg - może dlatego ,że ćwiczę i mięśnie się kształtują , a wiadomo,ze tluszcz wazy mniej.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-05-25 o 13:32
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości