|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
ojj niedokładnie przeczytałam po poprostu hahahah
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Luteina to raczej na wywołanie okresu Mi trzeba zablokować bo mam go za często :/ No zastanawiałam się nad antykoncepcją hormonalną, byłabym spokojniejsza że w ciąże nie zajdę ale mój organizm bardzo źle znosi hormony.... mdłości i wypadanie włosów to podstawa u mnie :/ no i straszny spadek libido + bóle głowy. Dlatego wolałabym nie brać hormonów, ale chyba będe zmuszona przez jakieś 2-3 miesiące Noo Super jeden problem mniej
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
O jezusie posmarowałam sie tym serum owinelam folią i zamarzam ;p jedynie nie czuc chlodu jak sie chodzi ale nie bede łazić po domu przez 15 minut :|
|
|
|
|
#3365 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
no niestety- hormony to spora ingerancja. niektórzy nie odczuwają ich a inni przezywają koszmar... ja na początku myślałam że oszaleje- libiodo na minusie wręcz, ale teraz- żadnych zmian, kocham moje tabletki
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo własnie Ci klikam
Monia dodaję zdjęcie psiaka, nazywa się Bruno ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Dobra ja uciekam kochane jedziemy z Tż ale jeszcze nie wiemy gdzie Buziaki ![]() Dziękuję za kliki i proszę o jeszcze
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Moja waga też coś ostatnio zawodzi
59.8-60 Nie wiem co jest grane bo niby jem w grancach rozsądku... To raczej nie przez @ bo nigdy nie miałam wahań wagi z tego powodu... a tydzień temu było już 58... ![]() Dziś strasznie bolał mnie brzuch @ spóźniła mi się i miałam cykl chyba 38 dniowy może to przez to Na szczęście pracuję w klinice i dziewczyny poratowały mnie porcją tabletek ![]() Medzik włoski wyjaśniały Oby nie matowiały. Wysprzątałam mieszkanie jutro widzyta u Mamy i teściowej z tej drugiej niekoniecznie się cieszę
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja oglądam festiwal TOP TRENDY na polsacie
póki co nie było nikogo ciekawego, miała byc teraz Ewa Farna no ale niestety odwowała koncert :/ Teraz czekam na Enej i Kamila Bednarka ma być ponoć Cytat:
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta
Chyba musicie mi wybaczyć to, że tak rzadko tu zaglądam ale moje szkraby mi nie pozwalają . Małemu znowu albo może i ciągle wychodzą ząbki więc mi teraz gorączkuje nie chce jeść chociaż dobrze że pije Mała łobuziakuje i też mi dokucza więc padam padam i jeszcze raz padam zwłaszcza, że mały po nocach nie śpi Dzisiaj np. od 24:00 do 4:30 przespał niecałą godzinkę a ja matka Polka razem z nimJeśli chodzi o moje odchudzanie to nie wiem czy daję radę. Nie wiem co we mnie wstąpiło, zupełnie brak mi motywacji. Przestałam żreć na potęgę - jadam małe porcję i staram się jeść cacy dietetyczne rzeczy choć czasem nie wychodzi. NA wadze ujrzałam już 73,2 kg ) że aż przykro mi samej na siebie patrzeć... a mój brzuch to katastrofa |
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porozmawiam z lekarzem no ale wątpię że coś dobrego wymyśli oprócz hormonów.
|
|
#3371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak pisało na pudelku ![]() Ja wyczytałam gdzieś ze cellulit nie lubi zimna dlatego te preparaty chłodzą ;/ |
||
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
jejciu jaki on cudowny
no boski po prostu!!!!!
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez czeka wizyta u mamy i teściowej, ja akurat nie mogę narzekac na teściową bo póki co jest grzeczna choć miałam tez z nia kiedyś małą sprzeczkę ale ogólnie to dobra kobieta i chętnie mi pomaga we wszystkim. A Ty nie bardzo lubisz widze teściową ?
|
|
#3376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj Ty to się masz z tym swoim szkrabem pewnie musisz być strasznie zmęczona po tylu nieprzespanych nocach :/ dobrze, że to z czasem małemu przejdzie i będziesz mogła wysypiac się normalnie Co do diety to ważne że jestes na dobre drodze Przed okresem to nawet się nie warto ważyć bo zazwyczaj jest więcej. Poczekaj spokojnie aż Ci się @ skończy i wtedy się zważysz Ja przed okresem też mam takiego pakmana że masakra :/ pochłonęłabym wszystko łącznie z lodówką ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
nieźle samochód zmasakrowała! 1 promil alkoholu ponoc miała. No a te rozgrzewające? wychodzi na to że cellulit nie lubi i zimna i ciepła
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
Nałożyłam w końcu ten olejek, ciekawa jestem jak jutro będą wyglądały włoski mam nadzieję że się nie rozczaruję
Zawiązałam kitkę na czubku głowy i w sumie to bym mogła tak chodzić cały dzień, także nie będzie problemu w tygodniu ![]() Ćwiczenia zrobiłam - 30min hh, 250nożyc i 5 tych skłonów po 20s. Te ćwiczenia będę robić codziennie. Jutro chciałam się zważyć ale od wczoraj nie byłam w wc, bo wzięłam stoperan bo tak mnie brzuch bolał w szkole. W ogóle ostatnio co kilka dni tak mnie boli brzuch i nawet nie umiem określić tego bólu, nie wiem czy to chce mi się na kibelek, czy jakieś skurcze Już kilka razy tak miałam i to jest straszne. Także teraz czekam aż odwiedzę wc i wtedy się zważę, chociaż wtedy będę już przed @ no ale dobra
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia A co to bóli brzucha to ja mam takie skurcze jak nie odwiedzam kibelka gdzies tak 3 dni, chociaż teraz póki co mam super bo nawet 2x dziennie chodze Wypij moze rano kawe to Cie przegoni
|
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
że niby udo się skurczy od tego gorąca? hahahahaha też nie ogarniam
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
myślę, że kawa powinna pomóc mi zawsze pomaga ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- A ja obejrzałam Bednarka jak pieknie śpiewał na Top Trendy (boże jaki on jest śliczny Zaraz będzie Enej ich tez uwielbiam byłam kiedyś na ich koncercie - zaje.biście grali!!! Ale o tym Wam kiedyś pisałam o ile pamietam ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:48 ---------- Cytat:
muszę mu powiedzieć że w lipcu znowu wyjeżdzam i pewnie znowu się wszystko poprzestawia :/ mam nadzieję że nie będzie mi się tak całe życie przestawiało jak będe przyjeżdżała do Polski na Święta czy w lato na urlop..... Pisz koniecznie czy te tabletki Ci pomagają dziękuję za informację ![]() wykąpałam się, umyłam włoski i lecę do wyrka jutro będzie lipa z dietką bo mamusia i teściowa pewnie niezłe żarełko przygotują także jakieś ciasto na bank wpadnie to dobranoc buziaki ![]() ![]() ![]() miłego weekendu kochane
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-05-26 o 00:43 |
||
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
Jak dobrze że juz weeeeeeeek
Wreszcie poleniuchuje tak po prostu :P Dziś już lepiej na wadze 49,9 jak dobrze znów widzec 4 ![]() Ja od dziś też będę owijać uda folią, bo to o nie głównie mi chodzi by były jak najszczuplejsze ![]() Kurde dziewczyny czerwiec zbliża sie wielkimi krokami, przed nami prawdziwe lato na prawde musimy sie wziac w kupę, zeby potem nie pluć sobie w twarz ! ![]() Owsianka zjedzona i wc odwiedzone - lubię to :P Zmykam, miłego dnia moje drogie
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Boooże, jak wczoraj żem padła tak przepadłam spałam 3 godziny, ale w końcu wstałam i pojechaliśmy na zakupy przyjechaliśmy, a ja dalej w kimę przysypiając oczywiście obejrzałam Zakopower, Bednarka i Enej ale powiem Wam, że nadal niewyspana jestem Monia, widzę, że i Ty ubóstwiasz Bednarka ale tak jak piszesz: piękny on jest!!!!!! Jaka dzisiaj u Was pogoda? Będziecie się opalać? u mnie tylko 21 stopni ma być ponoć... no ale dobre i to
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś 4 dzień termin był do wczoraj ![]() Cytat:
ale słodziak z tego Twojego pieska na wystawę z nim idź! spodoba mu się na bank
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ;*
My wczoraj bylismy z Tż na pizzy, zjadłam 3 kawałki, piwa nie piłam, bo jakoś nie miałam ochoty, tak dziwnie się wczoraj czułam, jakbym już pijana była przerzuciłam się teraz na nie, bo mi ostatnio posmakowały ![]() Na wadze bez zmian, nadal 48,7 kg... Monia, Cocktail dziękuję piesek jest baardzo przyjazny i wesoły, nie da się go nie lubić, zero agresji w nim. Kochany jest i cieszę się, że trafił do mojej cioci. Ta mu tak dogadza, że w głowie się nie mieści straszny niejadek z niego, a ona go karmi widelcem, żeby coś jadł żyć nie umierać Nadia te wahania to pewnie przez @ a co do włosów to ja te mam nadzieję, że nie zmatowieją, wtedy miałabym problem z głowy i może nie musiałabym ich tak często farbować, a najlepiej to wcale ![]() Monia haha mi też Bednarek się podoba no i ładnie śpiewa ![]() Mureczko ciekawa jestem jak się sprawdzi olejek u Ciebie daj znać ![]() Brawo za ćwiczenia ![]() Heroine ale żeś sobie pospała Ja wczoraj pokręciłam hula hop 30 minut i zrobiłam 120 ścisków agrafką ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Heroine u mnie chyba nie ma pogody na opalanie, w stopniach miało być podobnie jak u Ciebie słoneczko świeci, ale gorąca raczej nie ma ![]() Dziękuję za psiaka ![]() Haha to Monia mi pisała, że już ten wiek itp także tego
|
#3386 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz, że ja właśnie mam podobny kolor? takie coś pomiędzy czerwienią a pomarańczą ![]() No Kamilon nie było dawno a Czekoladka na pewno imprezuje szalona przyjdzie za jakiś czas i nam wszystko opowie! no mam nadzieję ![]() Cytat:
wzięłam ![]() Cytat:
na zdrowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
upał? był u Ciebie? bo u mnie wczoraj było tylko 21 stopni dzisiaj też chłodno dosyć jest... a ja wolę ciepełko
|
|||||
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Wczoraj z kumpelami imprezowałam obudziłam sie juz o 8 bo mi sie pic chciało i juz zasnac nie mogłamNo, ale to dobrze posprzatam troszke, pocwicze i moze pojde sie poopalac troche, mam nowy przyspieszacz z avonu wiec czas wypróbowac![]() Jaki dobry humor mam dzisiaj ![]() ![]() Wogóle do 16 czerwca musze cwiczyc i dietkowac na maksa, bo nie dosc ze zjezdza sie rodzina na mojej mamy imieniny to jeszcze w ten sam dzien bedzie duza impreza gdzie bada wszyscy znajomi nawet Ci daaawno nie widziani i mam zamiar wyglądac juz jak milion dolców ![]() No dobra niech bedzie..jak pół miliona:
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Nie było mnie kilka dni... no ale niestety, tak juz musi być. Teraz siedze w pracy ale mam chwilke to pisze żeby nie było, pamiętam o was. Chcialam sie pochwali bo zanotowałam 1 kg spadku wagi przez 5 dni. W sumie to zadna rewelka ale zawsze coś. Tymbardziej ze jem, nie głoduje , a waga spad To mnie bardzo mobilizuje. Wczoraj u mnie:Sn; jajecznica z 2 jajek, 2 plastry szynki, papryka, cebulka, II sn- 2 jabłka średnie III sniadanie- jogurt serduszko, kawa kolacja- sałatka z pomidorów, rzodkiewki i... smietany? (tesciowa mi dała, wiec nie wnikałam, ale dobre ), 2/3 bułki zwyklej z serem i ogorkiem (reszta od mojego chlopa z pracy, wciskał mi na siłe) herbataa dziś: sniadanie -(obfite jak co sobote) kiełbaska, bułka świeża biała zwykła- pyyycha, ketchup, kawa II sniadanie- sok owocowy obiad 15:00- sałatka z jajekim, pomidorem, rzodkiewką (albo coś innego, nie mam pomysłu) kolacja 19:00- sałatka ?, kawałek miesa z grila (mama chce robic grila, dlatego nie mam pojecia jakułożyć dzień) mialam dzisiaj wielka ochote zjesc pomarancze, ale chyba juz jej nei wpasuje nigdzie. no cóż.... Wiem ze jest za duza luga miedzy sniadaniem a obiadem, ale jestem w pracy i nawet nie zdarzylam nic kupic po drodze. Mam zamiar duzo pic.... Wczoraj opuscilam cwiczenia ale dzisiaj nadrobie.
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia Nooom, ta ich mleczna seria jest boska
-------------------- Mi po rosole tez czasem dziwnie w brzuchy jest Ale mam tak tylko po rosole, co mnie dziwi bardzo. Może to kwestia zupy...?----------------------- Myślisz, że taka osoba nie jest chora psychicznie? Mnie sie wydaje, że to po prostu uzależnienie od jedzenia było. No bo jak racjonalnie wytlumaczysz jej zachowanie? Widziałam też ten program. Jeśli jej mieszkanie było takie mega zagracone, a jej córkami (ona sama też) to były murzynki to o tej samej babeczce myślimy ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- No to ściskamy razem Ja też je uwielbiam, ale chyba nie tak bardzo xDBoooosz...jaki cudny piesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Śliczny jest! ![]() Reddsy kupiłaś już o 9 godzinie?! xD Niezła jesteś, a co się będziesz!^^ Hm...na wadze bez zmian, a mówiłaś, że Twój organizm domaga się tych brzydkich kcal rzeczy...jadłaś pizze koniec z tym!^^Ciocia rozpieści to małe cudo i już potem same prbl będą z psiakiem, radzę interweniować! ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cocktail Rzeczy z grilla są przepyszne,a jeszcze jak grill robiony na drewnie, nie węglu to już wgl pycha ![]() ------------------------------ Haha, jaka wymiana z mamą ------------------------- Jak się wysmarowałaś tym żelem, to weź ubierz dresik, wskocz pod kołdrę i leż godzinkę z lapem ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
Klikam, klikam Nie martw się, zawsze wspomogę------------------- Nadia Nie mam pojęcia o co chodzi z tą wagą...może Twój organizm czuje, że musi zachomikować coś, może jesz za mało? A może nie ćwiczysz wystarczająco, albo jesz za dużo na noc? Maminka Wiem, że to łatwo mówić-OGARNIJ SIĘ, ale na serio musisz się ogarnąć. Bo jeszcze kilka dni takiego pakmana i będziesz widzieć efekty tego wielkie... Murka0 Aleś się rozkręciła z tymi ćwiczeniami, no no Podziwiam Ja miałam do wyboru wczoraj albo aerobik albo free %...poszłam na piwo ![]() Heroine I dobrze, odespałaś cały męczący tydzień Przydało się. Ja spałam od 22.30 do przed chwilą Do pracy?! W sobotę....? O masakra ![]() Haha, po przeterminowanej activi na pewno by Cię pogoniło xD xD xD Nom, ja dzisiaj 3 dzień zaczynam, po obiedzie u teściowej sobie wypiję, bo coś czuję, że po takim obiedzie, jakie ona robi, to będzie mi potrzeba kawy wody i paczke papierosów, żeby to wyrzucić z organizmu ... ech ![]() Ja mam taki wściekly łososiowy, wpadający w róż...trochę pomarańczą zalatuje. No i jest bardzo intensywny, taki żywy kolor ![]() Milenus Zaaaa mało! A gdzie kolacja?! Ta sałatka to obiad, a kolacja to gdzie? Aj...mieszasz posiłki i za mało jesz. Na II śń sok nie wystarczy, to nie II śń. Ale do tego dodasz banana albo jabłko z kiwi, to już posiłek będzie Pomarańczkę wrzuć tam i będzie akurat Do sałatki dorzuć ryż, albo makaron razowy, same warzywa to niezbyt energetyczne są.
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-26 o 10:30 |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam @ nieregularne. Przeważnie co 2 tygodnie takie raczej plamienia. Strasznie to uciążliwe
ale taki mam organizm i bez hormonów nie wyreguluję tego Hm.. z teściową to temat rzeka Wstałam rano,ubrałam spódniczkę i wybrałam się na zakupy, zaliczyłam pocztę i kwiaciarnie.Teraz zjadłam owsiankę z jogurtem malinowym i bananem, kończę kawę i biorę się za pranie i prasowanie. Dziś pewnie wpadnie trochę słodkości ale wliczę to w coweekendowe grzeszki ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Ale takiego ruchu - ćwiczeń. No i chyba za późno jem ostatni posiłek..
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2012-05-26 o 10:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

ja to głupia jestem heheheheh

w poniedziałek się zarejestruje, tylko że pewnie mi antykoncepcyjne tabsy przepisze :/ ewentualnie zgodzę się na plastry, bo tabsami żołądka nie chce wykończyć.

jeden problem mniej
no niestety- hormony to spora ingerancja. niektórzy nie odczuwają ich a inni przezywają koszmar... ja na początku myślałam że oszaleje- libiodo na minusie wręcz, ale teraz- żadnych zmian, kocham moje tabletki 

Na szczęście pracuję w klinice i dziewczyny poratowały mnie porcją tabletek 

za ćwiczenia
spałam 3 godziny, ale w końcu wstałam i pojechaliśmy na zakupy
u mnie tylko 21 stopni ma być ponoć... no ale dobre i to

straszny niejadek z niego, a ona go karmi widelcem, żeby coś jadł
Ty wiesz, że ja właśnie mam podobny kolor?
mnie też głowa boli- okropnie... nie wiem czy to nerwy, czy ten upał... możę porowerkuję się po okolicy jak się chłodniej zrobi, powdycham świeże powietrze...
dzisiaj Wam kochane sporo poklikałam bo miałam trochę wolengo czasu