|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Nadia Codziennie bardzo dużo chodzę, z mojego chodzenia to i chyba marsz 10km jak nie więcej można zrobić, ale i tak jak zaczęłam robić w domu TYLKO 10min brzuch i 200ścisków to już się tłuszczyk ruszyl. Waga spadła po jakimś czasie, ale z cm ubyło
Także próbuj
|
#3392 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
niestety... chce sie miec kase trzeba pracowac
na szczescie mam luzna robote. Jade pozniej uzupełnic lodówke.. zastanawiam sie co kupic. Serki wiejskie, jogurty, twarogi, owoce, warzywa,.... hmmm.. OWSIANKA!!!!
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj inne śniadanie, w końcu weekend. Zjadłam duuuuuuuuuuuuży talerz czokapików z mlekiem i otrębami, do tego piję mega mocną kawkę i zielona herbatka czeka.
Na obiad jadę do teściów, a tam nie ma że nie chcę, że nie mogę. Mam zjeść i koniec. A porcje to takie wielkie są, że tam nieraz mój Tż nie wyrabia, a żarłok z niego niesamowity, więc tym bardziej jak ja mam to zjeść Mam nadzieję, że będzie zupka i jakaś zapiekanka. Bo nawet jak zupy zjem dużo, to się tym nie za bardzo przejmę, a zapiekankę sobie nakładam sama, także będzie spoko. Ser z wierzchu oddam Tż i po krzyku^^ A wieczorem na siłkę skoczę,albo basen. Mam nadzieję, że tragedii nie będzie. Ale zawsze w dni odwiedzin u teściowej, to jem tylko śniadanie, żeby mieć miejsce na obiad, potem też ogromny obiad, a potem już tylko Activię na noc, żeby rano nie mieć problemów. ![]() Wiem że porażka, ale jakbym miała jeść regularnie, to bym się napchała tak, że wstać z krzesła bym nie mogła ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() Ja wiem, że czas itd ale i tak za mało jesz, jedz bardziej regularnie i pomiędzy posiłkami jakieś owoce, warzywa ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Dziękuję pięknie wszystkim za kliczki i bardzo proszę o następne ![]() Dzisiaj wieczorem musimy spiąć d.py i klikać, bo sobota, słońce świeci to wybędziemy z domku!Wieczorem musimy ponadrabiać wszystko!
|
|
#3394 |
|
Wtajemniczenie
|
to sie wydaje mało... ale zjadłam baaaardzo obfite sniadanie. Zawsze w sobote takie mam, i lepiej jakbym troche wyluzowala juz dzisiaj.
Czy karczek na grilu jest dozwolony na kolacje?? chyba za tłuste mieso?
|
#3395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doskonale Cie rozumiem pod względem jadłospisu jesli wybierasz sie do teściów ja mam to smao jak jade do taty TŻ, lub babci, jem owsianke rano później dopiero obiad bo jest mega wielgachny i nie ma ze nie i pozniej jakis jogurt na kolacje. Szczerze mowiac to mnie denerwuja tacy ludzie którzy nie rozumieja ze czlowiek przychodzi zeby zjesc pogadac a nie nażreć sie jak swinia :P
|
|
#3396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż miał tak na początku, ale teraz jest ok
Ostatnio zrobił popcorn, powiedziałam 10 razy, że nie zjem i nie pchał na siłę Także jest spoko. A teściowie chcą dobrze, sprawia im przyjemność to, że jemy, że nam smakuje, to dla nich jest miłe. wiadomo, że nie mają w zamiarze nas utuczyć. No ale...co zrobisz.ja się staram wymigiwać, ale ciężko mi zostawiać coś na talerzu. A samej sobie nałożyć nie mogę, to jest najgorsze ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Klikamy dziewczyny, klikamy! ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Maseczka na twarzy, nóżki w kąpieli Spa, płukanka na włosy się właśnie robi. Zaraz zrobię brzuchy, agrafkę i wymachy nogami, ogarnę mieszkanie i gotowa do wyjścia będę
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska klikam klikam cały czas
trzeba Cie trochę podciągnąć do góry A co do psiaka, to ja się nie wtrącam, ale zawsze też mojemu coś skapnie jak są na podwórku jej pies jest bardzo chudy, w ogóle chorował miał coś z nerkami i z gardłem, więc teraz ciocia się o niego troszczy ![]() Agunia tyle ćwiczysz kochana, że na bank już wyglądasz jak milion dolców a do połowy czerwca to już w ogóle wszystkim szczeny opadną jak Cię zobaczą ![]() Zoskahaha piwko kupiłam wczoraj wieczorem dziś będę sama pić, bo Tż po pracy jedzie na fuchę i wróci dopiero późno wieczorem. A ja sobie kupiłam 3 piwka będę pić i Wam klikać haha---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Zoska co za płukankę na włosy robisz? haha Ty wypiękniona a ja siedzę w koczku na czubku głowy i dresie
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam taka nadzieje...3 tyg jeszcze mam![]() Nie przejmuj sie ja tez w dresie smigam pozniej sie ogarne jak skoncze sprzatac![]() W koncu sie doczekałam mam 2kg truskaweczek ![]() Ja klikam Wam od rana i dziekuje za wszystkie kliki i prosze o wiecej
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Taką zwykłą, kupiłam pokrzywę, skrzyp, rumianek i szałwię. Parzę to przez pół godziny pod przykryciem, potem jak już jest trochę chłodne dodaję kilka kropel soku z cytryny i spłukuję tym włosy
Wzmacnia włosy i się tak nie przetłuszczają, a mam z tym duże prbl.W końcu muszę się zabrać za to "upięknianie" się, a raczej muszę naprawić szkody, które zrobiłam przez olanie swojego ciała. Bo już miałam taką ładną cerę i takie gładkie nóżki, a potem koniec z pilingami, maseczkami, balsamami no i ciało jakie mam takie mam...moja wina Trzeba nadrobić![]() Ach, jak piesek chory był, ma jakieś problemy, to trzeba nadgonić choróbsko i wyleczyć psiaka, a potem za wychowanie się brać. Słusznie Dziękuję bardzo za kliczki Też Tobie klikam
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-26 o 11:48 |
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia na pewno się uda
Ja dziś nie mam zamiaru się ogarniać nigdzie nie wychodzę to mi się nie chce Tż nie ma także tym bardziej mi się nie chce ![]() Mureczko jak włoski?
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniam...truskawki Jutro kupię! Smaka mi narobiłaś, będzie ryż z truskawkami jutro na obiad![]() Też klikam wszystkim od rana, przed chwilą właśnie Tobie ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Haha, a to dziwne, ja się ogarniam jak Tż nie ma właśnie xD On się ze mnie śmieje, jak nałożę puder, że wyglądam jak "stara pudernica" A ja się delikatnie maluję, bo nie przepadam za make upem, ja bardziej chłopczyca jestem Dlatego jak go nie ma, to tutaj maseczka, tam masaż bańkami, maska na włosy. Ostatnio, jak chodziłam przy nim w związanych naolejowanych włosach, chyba z 3 godziny, to się pytał non stop czemu nie umyję tych włosów, skoro takie tłuste już są. Nie dało się mu uświadomić, że nałożyłam olejek na włosy. Nie rozumie, po cholere wylewam olej na łeb xD Ja że to odżywczy itp. to nie słuchał xD
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska on strasznie nie chce jeść, normalnie ucieka od jedzenia, a ciocia się martwi co może być przyczyną tego. A ogólnie to on jest bardzo posłuszny i grzeczny, aż się nieraz dziwię, że tak rozumie co się do niego mówi
![]() Kochana parę zabiegów upiększających na ciało i znów będzie piękne i gładkie ![]() Właśnie mi przypomniałaś o roll-onie zaraz będę się masować ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Zoska spodenki w ptaszki ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Zoska a ja właśnie jak siedzę w domu i wiem, że nigdzie nie wychodzimy to nic mi się nie chce
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Może kiedyś poprzedni właściciele mu krzywdę zrobili jakąś? To się tak teraz odbijac może na jedzeniu...
Nie wiem.Albo niedobre jedzenie mu dawali, takie po którym miał prbl z organizmem, był uczulony, albo źle je znosił i teraz boi się jeść, żeby tego nie przechodzić znowu...? Moje ciało się tak szybko nie regeneruje Wystarczy miesiąc zaniedbania, a potem pół roku muszę to nadganiać, a ja się tak ogarniam z dbaniem o siebie od listopada chyba
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska tego to się nigdy nie dowiemy jak miał u poprzednich właścicieli. Wiem tylko, że mieszkał u młodych ludzi z małym dzieckiem. Boi się panicznie piszczących zabawek, ucieka od nich i potrafi do pokoju nie wejść. Może dostawał jakieś niedobre żarcie, no nie wiem.
A co do ciała to faktycznie przerąbane :/ moje szybko wystarczy miesiąc jak dbam o nie, nawilżam robię peelingi i zaraz gładkie się robi.
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Zmyłam maseczkę, nałożyłam tonik i grubą warstwę kremu aloesowego, bo od tego słońca trochę mi się skóra wysuszyła.
Stópki już zrobione, wymoczyłam w olejkach i perełkach do kąpieli. Piling zrobiłam, masaż, zdarłam naskórek i tyyyyle kremu nawaliłam. Siedzę w skarpetkach i czekam aż się wchłonie. Ale i tak mam wrażenie, że ten krem wchłania się w skarpetki, a nie skórę stóp xD Za godz poćwiczę, wezmę prysznic i zrobię sobie płukankę na włosy, potem balsam i przelecę pazurki raz jeszcze lakierem, wczoraj pomalowałam, a już dzisiaj zdarte mam No i po 14 wyjdę. mam nadzieję, że się uwinę ze wszystkim do 14![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Meeedzik Na pewno ma jakiś uraz po poprzednich właścicielach, psy nie zachowują się w ten sposób bez powodu. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Klikam wam cały czas! family guy
|
#3407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty chyba jestes w temacie. Mam pytanie. Mi na nogachpo depilacji depilatorem robia sie czeerwone kropki, pozniej włoski wrastaja mi pod skórę, wyglada to jak zarost meskie (nie dosłownie). Robia sie takie małowidoczne kropki. Scierałam skóe gąbką na celulit, ale to nic nie daje. Nie wiem jak sobie z tym pradzic. Odstawilam nawet na jakis czas depilator... gole teraz zyletka, ale wloski robia sie grubsze i dalej wrastają. Doradz coś prosze
|
|
#3408 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A wiesz co jak chodziłam na aerobik raz w tyg i trzymałam sie diety to waga spadała super a odkąd cwicze dużo cześciej to waga mi rośnie Tak tak wmawiam sobie że to mięsnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja od 9 na nogach babcie i dziadka zdążylam odwiedzić i na zakupy Haha ja wczoraj z dziadkiem sie smiałam bo on mi wymysla ze jak sie kobieta maluje to sie szybciej strzeje, ja mówie ze juz szybciej sie zestarzeje od opalania a ten sie dalej kłóci Moj dziadek zawsze ma swoje teorie Pomalowalam babcie na wigilie tak delikatnie to sie smiał ze jak papuga wyglada ze lepiej naturalnie jak ja, a ja sie smieje ze w takim razie to ja jestem mega papuga A ja zaraz jade do babci na działke bo robia grill z okazji dnia matki Także biore rower przy okazji troche ruchu
|
||||||
|
|
|
#3409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nom, to pytanie do mnie
![]() Używam depilatora od 7 lat, i wszystko było dobrze, a potem to cholerstwo zaczęło mi wrastać Potem robiłam tak, że goliłam się żyletka na przemian z depilatorem. A teraz robię piling gruboziarnisty i zdzieram ten martwy naskórek, włoski wychodzą i normalnie depilatorem się golę. Przed użyciem depilatora robię ciepłą kąpiel, żeby rozpulchnić ciało i włosy te któe wrosły wyłażą po prostu. Dobre są też balsamy z mocznikiem. A po depilacji wmasowuję w nogi puder dla niemowląt,to infekcje się nie robią i zamyka pory.Pilingi pilingi i jeszcze raz pilingi. Na początku co 2 dni, a potem raz na tydzień wystarczą. Ja zrobiłam z cukru gruboziarnistego i platków owsianych ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Nie chce mi się Ale już wyglądam tragicznie i postanowiłam coś z tym zrobić po prostu. Zauważyłam, że Tż już nie ma na mnie ochoty, tak jak kiedyś i zaczęłam się zastanawiać czy to przez wygląd. Bo jak było między nami tak bardzo źle, to rozumiałam, ale teraz jest nawet dobrze... I się martwię co się za tym kryje. Bo psychicznie sobie radzimy jakoś.---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Pokaż sie w spódniczce Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3410 |
|
Zadomowienie
|
medzik widzę że jesteś równie ciekawa moich włosków co ja hehe
No właśnie wyszłam z wanny i schną sobie, boję się że będą tłuste dalej jak po rycynowym Zobaczymy za pół h Wstałam o 9, posprzątałam szybko i obejrzałam Na Wspólnej, przy okazji pokręciłam 30min a w przerwie zrobiłam ćwiczonka Także dziś mam z głowy. A najlepsze że się nie zważyłam bo nie byłam w wc, a tylko zjadłam śniadanie i poleciałam jak głupia Tylko już brzuch mnie zaczyna boleć na @ A o 15 gdzieś idziemy z Tż na rowerach pojeździć, to pierwszy raz odkąd w ogóle jesteśmy razem zoska zamiast aerobiku na piwko .. nieładnie ![]() ![]() Dziewczyny dzięki za rady co do kawy, spróbuję następnym razem jak tylko zacznie mnie boleć brzuch tak. Chociaż nie przepadam za kawą, no ale jeśli pomoże to wypiję
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Murka Od ilu dni się nie załatwiałaś?! Po śniadanku nic ruszyło? A nie wstrzymujesz się ze stresu czy coś? Kawa powinna pomóc. A jak nie to może zrób sobie taki koktajl to co ja robię? Wsypuję do blendera otręby, jog. Activia, śliwki, jabłko, kiwi, banana (ogólnie owoce te co mam pod ręką) kawy nawet dorzucę, mleka też, ale otrąb daję meeeeeeeeeeega dużo
![]() I przeważnie po tym się załatwiam. Na jelita Losing to zadziałało. Chwaliła sobie ![]() Ja polecam kefiry i maślanki, ale nie każdemu to służy. Ja lecę zaraz ćwiczyć
|
#3412 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chodze do toalety codziennie! jakas masakra.. robie dwojke co dzienniee a kiedys co pare dni...
|
#3413 |
|
Zadomowienie
|
zoska ja nie mam problemów z tym zawsze przynajmniej raz jestem w wc, tylko w środę musiałam wziąć stoperan w szkole bo tak mnie brzuch rozbolał i przez niego dopiero dziś odwiedziłam kibelek
Tylko dość często mi się zdarzają właśnie takie dziwne bóle brzucha, nie wiem od czego to zależy bo boli nawet jak rano się załatwię Do wieczora przechodzi. No nic następnym razem zanim pójdę do szkoły to wypiję kawę i może jak mnie bardziej pogoni to nie będzie bolało
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Murka No to nie rozumiem o co chodzi... dziwne te skurcze. Nie mam pojęcia naprawdę. Może przejdź się do gastrologa?
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska na pewno ma jakiś uraz
kiedyś mielismy takiego psa ( również przygarniętego, tym razem z ulicy ) który panicznie bał się smyczy i obroży, a okazało się, że był bity właśnie smyczą , skórzaną obrożą Nie rozumiem takich ludzi, ja bym nie mogła skrzywdzić zwierzątka ![]() Murka wrzucaj zdjęcie jak tylko zrobisz i napisz ile urosły a jak tam olejek? Ten z Vatiki jest w postaci stałej i trzeba podgrzewać? A jak z zapachem ? Czuć kokos
|
#3416 |
|
amor vincit omnia
|
sezsozn truskawkowu uwazam za rozpoczęty
monia to daj znać jak już bedziesz po wizycie u lekarza i powiedz co tam Ci powiedział/doradził ![]() zooska ale sobie SPA zrobiłaś poklikałam prosze o kliki
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja tylko na sekunde bo idę się malować, ubierać i spadam do teściów a potem do rodziców. Wieczorkiem wrócę do Was Miłego dnia matki kochane no i mamusiom Najlepszego buziaki ![]() ![]() ![]()
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Trzeba być idiotą, żeby krzywdzić zwierzaczki. Ludzie się wyżywają na nich, ze swoich problemów:/
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Nom, w końcu miałam czas na takie pierdoły kosmetyczne ![]() Też poklikałam! za kliczki!---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
zoska a tam będę się tłuc po lekarzach, samo przejdzie
medzik wrzucę wieczorkiem jak wrócę do domu Czuć mocno kokos, ładnie pachnie i nawet teraz czuć jak zmyłam. Wyschły mi już i jestem zadowolona choć mogłam dać więcej na końcówki Ale włosy są sypkie i miłe w dotyku Myślę że po jakimś czasie będzie jeszcze lepszy efekt, no i najbardziej to mi zależy żeby łupież zniknął bo ma on takie działanie podobno Będę go używać na pewno 2-3 razy w tygodniu chyba będzie okej co? Ty pisałaś chyba że tak używasz o ile dobrze pamiętam ![]() Kurczę zbiera się na deszcz monia Tobie też miłego dnia a jak tam dostałaś może jakąś laurkę od chłopaków swoich? ![]() A w ogóle to Wy wszystkie tak lubicie te truskawki a dla mnie to by mogły nie istnieć
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cudna pogoda!
![]() Poklikałam wam dziewczyny, ogarnęłam się, teraz szybki prysznic i lecę do teściowej na obiad. Buziaki, będę wieczorem to poklikam wam jeszcze!!! A prosze też o kliczki ![]() Miłego dnia raz jeszcze!!!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

na szczescie mam luzna robote. Jade pozniej uzupełnic lodówke.. zastanawiam sie co kupic. 

trzeba Cie trochę podciągnąć do góry
jej pies jest bardzo chudy, w ogóle chorował miał coś z nerkami i z gardłem, więc teraz ciocia się o niego troszczy 

Trzeba nadrobić
Też Tobie klikam

Jutro kupię!
Nie wiem.
u mnie tylko 21 stopni ma być ponoć... no ale dobre i to

za kliczki!