|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś zadzwoniłam,by się umówić na wtorek i powiedział,że niezależnie o której godzinie przyjdę,przyjmnie mnie poza kolejnością-no i zapunktował sobie ![]() ![]() Właśnie wróciłam z Kościółka,byłam na Komunii u siostrzeńca tża,a jutro przyjęcie będzie.Trochę się nastałam,dopiero później przesunęłam się w stronę bocznych ławek i od razu pewna pani mi ustąpiła miejsca,ale mi się miło zrobiło ![]() ![]() Witam się z Wami,ale nie mam zabardzo dziś humoru... Miłego weekendu ![]()
![]() |
#1624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zadomowienie
|
ja to sie smieje sama z siebie ze jak czlowiek nie jest w ciazy to nie zwraca na ciezarowki uwagi. a odkad jestem to tylko ciezarowki na ulicy widze. i nawet w de jest ich troche.
co do tych recznikow z Ikei to one sa jakos kozystniejsze w cenie niz z innego sklepu bo sie nie orientuje. bo tak z 2 trzeba miec co nie?
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ zostawiał ciuchy przy łóżku, tak jak się rozbierał. Tylko gacie zabierał do łazienki. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście? Hehe
http://www.giantmicrobes.pl/infekcje...tmicrobes.html Chyba kupię synkowi rzeżączkę i kiłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1630 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się nie otwiera ta strona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki a tutaj tak jak obiecałam na drugim zdjęciu moja córeczka a na pierwszym ja i moja najmłodsza siostrzyczka ale to jeszcze z przed ciąży jak widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Jak dwie kropelki wody - bardzo podobne jesteście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zadomowienie
|
dobry dien
![]() ![]()
![]() |
#1636 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle się nawet nie przywitałam, więc dzień dobry!
Wszystkiego najcudowniejszego w ten wyjątkowy dzień mamusiom obecnym i przyszłym! ![]() Za waszymi radami też wybrałam się do Pierdonki i zakupiłam proszku i chusteczek nawilżanych, więc kolejny punkt z listy jest aaa no i jeszcze tą oliwkę wzięłam, żeby w razie czego do wody w wanience dolewać. Później były mega zakupy w Ikealandzie, bo kompletujemy meble do kuchni i tym razem szły szafki górne i przy okazji inne pierdoły, jak szklanki, foremki do lodów i takie tam pierdoły, więc w sumie to mam dziś bardzo udany dzień, teraz tylko spać mi się chce ![]() Iwonka wszyscy tak mówią, że Eliza do mnie podobna, jakby moją córką była a nie siostrą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam właśnie o pieluchach Dada z Biedrony i opienie są świetne. Te nowe Dada Premium ponoć lepsze od pampersów. Wcześniej stare były dla mnie dobre, ale używałam tylko bodajże 4. Teraz zakupię dla maluszka też biedronkowe. Dwójki 80 szt. jest teraz po 28,99zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
No to super. Jakby były rzeczywiście takie super i za taką cenę to rewelacja. Pampersy są fajne ale Pauli nieraz przeciekały jak była starsza, dlatego zmieniłyśmy na Dadę właśnie. Miała wtedy trochę ponad rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zadomowienie
|
gratuluje rozpoczecia kplejnych tygodni i poznania plci mamusiom
![]() tak spojrzalam na skierowanko, tez mam glukoze 75g. mowicie ze trzeba ja kupic w aptece? mam nadzieje, ze bede mogla sobie wyjsc potem na te 2 godz, nie chce mi sie siedziec w labie ![]()
#1641 |
Zadomowienie
|
cześć WAM
![]() gratuluję wizyt i kolejnych lecących tygodni ![]() Ja wczoraj miałam napisać po wizycie ale jakaś taka senna byłam że w końcu od razu po prysznicu spać się udałam... za to dziś relacja Was nie minie ![]() u mojej królewny wszystko w najlepszym porządku ![]() ![]() waży 500g i niesamowicie się kręci i kopie (także w ciągu badania - dlatego mamy niesamowite fotki) przy odrobinie mobilizacji i chęci wrzucę je tutaj potem ![]() wszystkie wyniki w normie i ciąża wg Pani dr przebiega książkowo... dodała że żeby zaszkodzić dzidzi trzeba byłoby się nieźle natrudzić ![]() mamy portrecik w 3d i po nim wnioskujemy że nosek tatusiowy będzie Baśka miała ![]() generalnie mam zachować zwykłą aktywność i się niczym nie przejmować ![]() bardzoi zadowoleni wyszliśmy z wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak trzymać Moja dzidzia spała i doktorek musiał się natrudzić, żeby ją do ruchu pobudzić i buziulkę zasłaniała wstydnisia, no ale jakoś też dał radę fotę cyknąć- wyżej jest w moim poście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi nie pozwolono nigdzie wyjść. Z tego, co się też orientuje przy ruchu byłby przekłamany wynik. Filusia - Świetne wieści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Zadomowienie
|
gratulacje udanych wizyt i potwierdzenia płci
![]() ja już posprzątałam i ciacho upieklam zaraz lece na czereśnie i umyć autko
#1645 |
Zadomowienie
|
wszystkie pewnie gdzies wybyly dlatego dzisiaj cichutko na watku.
ja dzisiaj szukam po opisach wozkow. chce miec chociaz jakas baze wiedzy jak pojde do sklepu. wiem ze opis to jedno a pomacanie wozka i przejechanie sie po sklepie to drugie. znalazlam strone z opiniami wozkow: http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/w...-ranking-2012/ ktoras z was ma zamiar kupic wozek niemieckiej firmy Hartan? http://www.bobowozki.com.pl/product_...0&%3CosCsid%3E podobaja mi sie te Implast to polska firma ale oprocz fajnego wygladu to nie maja za fajnych recenzji. http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |||
Raczkowanie
|
no to wrociłam od gina
zaglądał, oglądał, badał na wszystkie możliwe sposoby aż w końcu mówi że on się poddaje. Agata rozwija się dobrze, badania krwi i moczu idealne, wszystkie dodatkowe badania też ok, usg dopochwowe i zwykłe też wszystko elegancko, torbiel która była przy łożysku też się wchłonęła i on już kompletnie nie wie o co chodzi z tymi plamieniami. ![]() jedyna teoria to że od nadżerki to plamienie i że nie ma wpływu na małą. mogę powoli wstawać, iść na spacer, bo wszystko jest ok. hmmm... długosć szyjki mowi ze tez dobra, 2,5cm, zamknięta, jjego zdaniem wszystko idealnie jest ok. a ja się teraz zastanawiam że 2,5 to mało chyba ale on uparcie że jest dobrze i mam luteine już odstawic. ![]() no i sama nie wiem... lekarza nie będę już zmieniać bo przez całą ciąze juz u 7 byłam i ten jest najlepszy jak do tej pory. a z innej beczki to mnie tż wkurza! wrócił dziś z delegacji i już mam go dość! jak wracał to mówie do niego czy po niego podjechać pod pracę żeby pieszo nie wracał a on mi na to: "no w sumie moożeeesz..." no dziękuje!!! wspaniale ze mi pozwolił! a za chwilę jego kolega pod pracą krzyczy "wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki", a co moj kochany na to: "to agata ci zyczenia powinna składać, nie ja". no i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30194836/ Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
gratuluję kolejnego tygodnia ![]() Cytat:
również gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a na jakie meble się zdecydowaliście? my kupowaliśmy pod koniec tamtego roku i wybraliśmy abstrakt biały a elementami zielonego. Cytat:
![]() gratuluję ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a czy przypadkiem nie zmienialiście małej imienia bo coś mi się kojarzy, że Kalinka miała być? chyba, że coś mi się pokićkało.. Cytat:
![]() a na męża to pała by się przydała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie sobie wcinam lody z brzoskwiniami i bitą śmietaną. ![]() Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2012-05-26 o 17:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.