|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
nie robila mi siostry szwagierka dziewczyna nie ma rzadnej szkoly w tym kierunku a robiiii takie cuda ze szooook dalam jej skladniki jedynie i bawrniki
![]() kurde ja nie mam talentu do pieczenia a dzis szkoda mowic 3 razy sciela mi sie bita smietana w ciazy ciagle cos mi nie wychodZi wole nie myslec co tom bedzie z moimi salatkami dobrze ze mam mi przywiezie czerwony barszycz a do niego rogaliki z pasztecikiem pychota i golabka ma mi przywiez koffana |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zadomowienie
|
Witam Panie i Panienki
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj cały dzień leżę u swojej Mamuśki, bo mój Mąż ma zajęcia od 8:00 do 21:00 ![]() ![]() Nadrobiłam Was, Kochane, o torcikach i wózkach, ale nie mam czasu odpisywać. Biedroneczka, dbaj tam o siebie! Razem sobie poleżymy i poplotkujemy ![]() Agasobo, super, że wszystko w porządku i że jesteś spokojniejsza ![]()
#636 |
Zakorzenienie
|
mniam ależ pyszny obiadek zjadłam ; p sama siebie chwale hehe ; p
nie sądziłam, że kapucha kiszona będzie mi tak smakować : )))) pół słoika zjadłam : )) |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
koniec mam juz wszytko zrobione slatke grecka i druga z kurczakiem ryzem ananasem pieczarkami papryka i kukurydza jeszcze porozkladac na stole o gotowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki za gratki w imieniu Synusia
![]() Immortalwomen, Nie wiem co sie z tymi facetami dzieje, naprawdę... Trzymaj sie kochana ![]() Mój tez sie teraz zrobił taki nerwowy ze masakra... Ja nerwowa on nerwowy...wybuchamy co chwile.. ![]() Biedroneczkaolga, Całe szczęście ze krwiak sie oczyścił i po sprawie ![]() Dbaj o siebie! Ja spadam do wieczora bo muszę zakupy na grilla zrobić- organizuje dla rodziców bo obchodzą urodziny, jedno i drugie, dzień Matki i rocznice ślubu... ![]() Muszę przygotować coś Pysznego bo oni biedni do 18 w pracy ![]() Papa
#639 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ja dziś nie do życia.
Czuje się przerażająco okropnie. Nie mam na nic siły. Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny śledzę ten wątek juz jakicz czas i tak sie zastanawiam czy można się do Was dopisać? Mam juz synka czteroletniego i teraz spodziewamy sie następnego dzidziusia. Termin z OM mam na 15 listopad, natomiast z usg na 20. No wiec ponawiam pytanie, można się dopisac ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() agasobo ale miły lekarz ![]() ![]() weronika23 ale się dzisiaj napracowałaś kochana. A torcik ze zdjęcia śliczny i pewnie pyszny ![]() magdaef to mój synuś tak mówi ![]() ![]() emylka86 ja ostatnio też kiszoną się zajadałam nie mogąc się oderwać ![]() karolamankowa avatarek ![]() Mystiquee oj bidulko ![]() mad85 ja też nowa, ale dziewczyny są super otwarte i życzliwe więc na pewno szybko się zaklimatyzujesz ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba zbliżające ojcostwo ich przerasta ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Raczkowanie
|
Cześć, ale sie ciesze, bałam sie wczesniej do Was zapisywać bo jakos tak nie byłam pewna czy z dzidzia wszystko ok. W grudniu poroniłam w 6 tygodniu i teraz mialam znowu takie obawy, ale skoro gin powiedzial ze moge byc juz spokojna to jestem huhu
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Rozeznanie
|
mad85 witaj
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja dopiero skończyłam myć podłogi, tak mi się to sprzątanie przeciągnęło, ale nic dziwnego, dziś na dwa domy działałam ![]() ![]() a talentu do pieczenia nie mam w ogóle, jeśli muszę zrobić jakieś ciasto to zrobię, ale tlyko z musu i to tylko proste np sernik, babkę, 3-bita, a jak robię jakies ciasto po raz pierwszy to zawsze, ale to zawsze muszę zapomniec o jakimś składniku ![]() ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-05-26 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane Mamusie
![]() 100 lat z okazji dzisiejszego święta ![]() Miałam wpaśc dopiero w niedzielę, ale nie mogę bez Was życ ![]() Gratuluje wczorajszych udanych wizyt ![]() Biedroneczkaolga- Kochana odpoczywaj dużo i dbaj o maluszka ! Może teraz będziesz częsciej u nas ![]() Mad85- witamy ![]() Mysti- ja dzisiaj również mam gorszy dzień ![]() ![]() Weronika- piękny torcik ! Chciałam się pochwalic, że zaczynam 16 tydzień !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-05-26 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam Tako x Jumpera - świetny wózek!!! ale nigdy nie wpiełam fotelika do wózka więc się nie opłaca lepiej zainwestować w porządny fotelik np Romera. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() foteliki tylko z najlepszymi wynikami w testach uderzenowych nie ma co oszczędzać na życiu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja 16 tydzień zaczynam w poniedziałek ![]()
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja już do TŻ nie mam siły... straszę go, że wyjadę do mamy... wczoraj powiedział coś strasznego/./. wiem, że w nerwach ale zabolało mnie to.. że nie wie czego chce... ja sie go pytam i co? Dowiesz sie dzień przed ślubem, że może jednak nie chcesz?!?! mówi no.. Wogóle ciągle się ostatnio kłócimy... ![]() ![]() ![]() ![]()
#649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje!! Ja też dziś zaczynam 16 tydzień i od dziś luteina 2x1, a nie 2x2 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda Twoich i Maleństa nerwów Kochana ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
MiciaKicia może to tylko nerwy przed ślubem, ja z moim Tż też się dużo klóciliśmy przed ślubem, im bliżej było tym więcej kłótni i to o nic, jedna mieliśmy naprawdę poważną i myślałam, że ze ślubu nici, ale mój to najpierw gada potem mysli i dopiero jak przemyślał co powiedział to przeprosił i powiedział, że to przez nerwy, ciężką sytuację w pracy miał wtedy i jeszcze te przygotowania i to wszystko trochę go przytłoczyło, ale pogadaliśmy i już było dobrze
![]() ![]() a ja przed chwilą zjadłam z 10 truskawek ![]() ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-05-26 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja ciagle w biegu wczoraj przyjechalismy do tesciowej, a dzis rundka po sklepach zakupy i prawie godzinna kolejka w kwiaciarni po kwiaty, bo jechalismy dzis na slub ![]() panna młoda miała sliczna suknie w odcieniu różu, ale nie takiego nachalnego, to nawet nie byl pudrowy róż nie wiem jak to wyjasnic, ale sliczna sukienka naprawde ![]() Musicie mi wybaczyc ale sil brak zeby Was nadrobic, widze nowa mamusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widze, że nie tylko ja mam takie akcje z tż...
Tak sie dziś pożarliśmy, że musiałam wziąc paracetamol od bólu głowy.. Wiem, że jestem nieznośna..wiem to, ale on nie stara sie mnie w ogóle zrozumieć. Mam wrażenie, że w ogóle nie dochodzi do niego, że w ciązy jestem ![]() Pogodziliśmy sie wiadomo, od razu po kłótni, ale potem bolał mnie brzuch ![]() No i straszne mdłości mnie meczą. Dziś mam koszmarny dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#654 | |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczęta
![]() Wszystkiego naj naj z okazji Dnia Mamy ![]() Biedroneczka współczuję przeżyć,ale teraz na pewno będzie już dobrze. Odpoczywaj ![]() Immortal trzymaj się dzielnie i pamiętaj- Ty i dzieci jesteście najważniejsi. Ja przeżyłam kiedyś ( w sumie niedawno temu) toksyczny, wyniszczający związek, który trwał 9 lat... Ty masz gorzej, bo są dzieci, a co za ty idzie trudniej, ale czasem nie warto. Nie warto poświęcać się dla kogoś kto na to nie zasługuje. A może Twoje odejście spowoduje, że on się opamięta. Ale musisz być twarda! Trzymam kcuki ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
jestem, 7 stron nie dam rady nadrobić
![]() ![]() ![]() pisałyście o kilogramach, z dobrych wiadomości przytyłam na początku ciąży 3 kg i stanęłam w miejscu ![]() witam nowe mamuśki ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- w czwartek zaczęłam II trymestr ![]()
#656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To moja pierwsza ciąża, staraliśmy sie o nią, chcieliśmy miec dziecko, a on teraz jak jakiś dziwoląg sie zachowuje. Tż mówi, że sie wszystkim przejmuje, że sie stara, że pracuje, zarabia, ale ja zawsze sie czepiam jakiś błahostek i jest kłótnia. No czepiam sie bo mam humory takie, że sama bym sobie w łeb strzeliła za to, ale co mam poradzić? Mam nadzieje, że sie przyzwyczai do tego, bo bedzie cieżko. ![]() On nerwus, ja nerwus, to musi sie źle skończyc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też się cieszę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to idziemy równo ![]() ![]() ja lutkę dalej 2x2 ale mam dopochwową, bo jak już czuję zapach tej pod język, to mi się żyć odechciewa Cytat:
![]()
![]() |
#659 | |||
Zadomowienie
|
nie mam kiedy was nadrobic ale chociaz troszke...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie przy szybkich zmianach pozycji lapie skurcz :P ale kopac nie chcą a ja juz w domu z pl,amamy dlugi weekend,pracuje caly niestety. W piatek na usg dzidzie nie chcialy pokazac kim są ale wszystko ok,sa wielkie i to mnie najbardziej cieszy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I co, chcesz dziewuszke, jak ja? ![]() Mystique, MiciaKicia, Kochane, damy radę... ![]() Myśle ze nerwy są bardzo złym doradca i stad te słowa... Będzie dobrze... Ale my musimy tez nad sobą pracować ![]() Muminek, A nie pisalas ze jeden to chłopak? To może mamy tu jednak jeszcze jedna mamę podwójna?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.