|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heroine o jak gdzie mam boczki? Nie widać?!
![]() A talia to mnie wqqqurfia nie chce mieć takiego wcięcia, bo przez to boki wydają się być większe teraz w w tali mam 61 a jeszcze niedawno było 59
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Witajcie
Mogę się przyłączyć? <prosi>Chciałabym zacząć liczyć kalorie tak przez najbliższy miesiąc, zamierzam jeść około 1400 -1500 kcal Wiem ,że może to nie ten wątek ale chcę się przyczepić
|
#3513 |
|
Zadomowienie
|
Kuleczka witamy i zapraszamy
opowiedz nam coś o sobie
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokręciło mi się no i własnie.... Bednarek przegrał z dziewczynką.... szok po prostu.Tak samo Lośka wygrał ze szpakiem co w ogóle się w głowie nie mieści..... Te programy sa nienormalne. JA tylko na sekundę, idę się malować i spadam na spacer z synkiem. Na wadze dziś znów mam mały spadek ale dalej 60 z przodu jest a dokładnie 60,1. dużo ale ważne że już spada.....uciekam buziaki!!!
|
|
#3515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Milenus Jeśli idziesz spać o 21 to jadłospis w porządku, a jak nie, to zjedz potem jajko na miękko, albo tuńczyka
![]() Ja mam w planie makaron pszenny z truskawkami i pewnie coś słodkiego, potem sałatka, jogobella regularis i zobaczymy Nie wiem jeszcze.Dzisiaj obchodzimy dzień mojej mamy, wczoraj teściowie wpadli. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() Ja też mam boczki i to okropne, spokojnie ponad 2 cm odstają ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
ZobaczyszMiłego dnia!
|
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Przpraszam, że wcinam się tak w wątek, który ma już 6 część, ale potrzebuję rady, a kto będzie lepiej wiedział, jeśli nie wy ![]() Zaczęłam (od wczoraj ) stosować dietę 1000 kcal. Poczytałam sobie o niej, ale mam pytanie - z tego co widzę, to dieta jest ewidentnie zaplanowana na dzień, który ma 15-16 h (5 posiłków co ok, 3 h). No i tu mam pytanie - jeśli mój dzień tygodnia trwa 20 h (śpię standardowo po 3-4 h, a nie 8 jak w tym idealnym planie), a z kolei mój dzień weekendowy to jakieś 10-12 h, to jak mam rozłożyć te 5 posiłków? Lepiej w tygoniu jeść 6 posiłków co 3 h czy 5, ale co 4h? I z kolei w weekend - 3-4 posiłki co 3h? Czy trzymać się 5, ale wtedy co jakieś 2h? Wydaje mi się sensowniejsza pierwsza opcja, ale wolę się upewnić Bo chodzi bardziej o rozkład i kaloryczność, a nie o te konkretnie 5 posiłków i ani jednego więcej, prawda?
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sie wysmazylam mam nadzieje ze mi skora nei zejdzie bo nieźle mnie chyciło ![]() Cisato czekoladowe ja kiedys mialam faze i piekłam murzynka bo najszybszy wszystko do miski i gotowe
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam najbardziej i tak lubię krówkę
![]() Ogólnie rzecz ujmując moje odchudzanie wzięło w łeb. Byłam na wycieczce, właśnie wróciłam i dzisiaj jem cały czas słodycze. Wafelki, andruta, ciastka, lody... Nawet nie chcę myśleć. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że we wtorek wybywam znowu i coś czuję, że szykuję się nocna impreza jakich mało... Dieta od czwartku, a do tego czasu nie wiem jak to zrobię, ale mam zamiar nie przytyć 5kg
|
|
#3519 |
|
Wtajemniczenie
|
BOOOŻE... jak ja dzisiaj duzo zjadlam
czuje sie strasznie!... kompletnie nie potrafie sie oprzec;/ przed chwila kawałek miesa z grila i frytki;/ porazka totalna! mialam sie jutro wazyc, ale wole tego nie robic bo moge sie znowu załamać. Zwaze sie w srode najlepiej.... dzisiaj nic juz wiecej nie jem, wystarczy tego grzechu.
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska nie jest źle, ale wiem, że mogłoby być lepiej
dlatego do tego dążę ![]() My byliśmy zobaczyć na tych dniach Nysy, zjadłam dwa małe lody, jeden włoski z maszyny a drugi amerykański ( wcale nie był mały choć wzięłam małego ) i zjadłam 3 paluszki czosnkowe z sosem czosnkowym, a Tż zjadł 6 na dziś konieć, bo ciężko się czuję :/ zaraz biorę się za ćwiczenia
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co pewnie lipa na Dniach Nysy ja tam wolałam na działce siedzieć i wyglądam teraz jak polska flaga :| Co sie kapnęłam podczas kąpieli że tylko du.pa i cycki blade a reszta rak !
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Milenus Za często dajesz się ponieść pokusie, jedz częściej, ale małe porcje. Wtedy nie będziesz miała chęci na słodkości
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Mama obiecywała, że nie będzie wystawnego obiadu, tylko makaron z truskawkami, żadnego ciasta (po to piekłam czekoladowe) ta...jasne. Jak zwykle nagotowała tyle, że głowa mała, a ja jak mały (albo nawet nie) odkurzacz wciągnęłam wszystko -kawałek brokuła w zasmażce -kotlecik cukiniowy smażony -2łyżki ziemniaków z masłem -pieczarka smażona panierowana -kawałek lodów z ajerkoniakiem polany truskawkami -2 ciasteczka francuskie z brzoskwinią -szkl tej ciapki truskawkowej co miała być do makaronu -mnóstwo soków owocowych yeah, mądra jestem a po powrocie do domu zeżarłam Jogobelle Regularis, garść czokapików, kawalątek ciasta czekoladowego i tosta z serem żółtym z chleba razowego, z keczupem mhm... jutro fitness!!!Bo dzisiaj święto i zamknięte. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Dobra, a na jutro planuję to i postaram się tego przestrzegać: śń: otręby, czokapiki, jogurt owocowy, kawa IIśń: resztka surówki warzywnej obiad: miseczka botwinki podwieczorek: jeszcze nie wiem, ale przypuszczam, że Jogobella Regularis, jakiś owoc, może 2 ![]() kolacja: wieśniak z rzodkiewką, pomidorem, szczypiorkiem
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() @ ciąg dalszy więc postanowiłam się nie ważyć ![]() Dziś na śniadanie standard - owsianka tym razem z serkiem homogenizowanym truskawkowym garść musli otręby i trochę pestek z dyni. Później kanapka z ciemnego słonecznikowego, plasterkiem szynki i ogórkiem zielonym. Na obiad naleśniki z farszem parówkowo, pieczarkowo cebulowym z sosem czosnkowym ![]() Po obiedzie wybyliśmy na spacer plus piwo W domu wpadło trochę chipsów i kolejne piwo... Zjem zaraz wieśniaka z jajkiem. Olejuje włosy a wciąż są do bani... ale wytrwale zapuszczam Ciekawe na ile starczy mi tej cierpliwości ![]() Oglądamy kabarety szkoda że weekend już się kończy
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia I i II Śniadanie miałaś mega smaczne
![]() A gdyby nie to parówkowe nadzienie i czipsy, to menu byłoby super! ![]() ![]() !
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ![]() Caaaały dzien przelezalam ogladajac seriale ![]() ![]() ![]() Włąsnie Was ponadrabiałam ![]() NO na szczescie sie opamietałam ogarnełam, na włoski dałam mixa Kallosa z Alterra na buzie maseczke miodowa i pocwiczyłam, zła troche jestem bo cała niedziela w sumie zmarnowana, ale troche lenistwa nie zaszkodzi ![]() Wogole postanowiłam od jutra odstawic biały chleb i całkowicie sie przerzucic na ciemny i tylko do 12 godzinki sobie na niego pozwole i musze zwiekszyc ilosc warzyw w menu
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a ja nie wiem czy to frykasy czy jak się zwie
pierwszy raz to jadłam w pizzerii Grześ w Nysie. A w sumie nie było tak źle, dużo się działo wszędzie tyle się nachodziliśmy z Tż, że nogi mi do doopy wchodziły ![]() Ale ogólnie myło całkiem fajnie i przyjemnie się chodziło ![]() No coś Ty, tak się dziś strzaskałaś?? Przecież aż takiego słońca nie było, tak mi się wydawało ja to tylko wychodzę się opalać jak jest około 30 stopni ![]() Melduję dziś 200 ścisków agrafką, 10 minut hula hop i 150 brzuszków a teraz piję redsika ![]() Aa no i przypominam o klikaniu ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- A ja nie wytrzymałam i zmierzyłam dziś włosy, wyobraźcie sobie, że NIC mi nie urosły w tym miesiącu
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik
za ćwiczenia! Ja przez swoje dzisiejsze obżarstwo też muszę poćwiczyć trochę... :/ może się zmobilizuję i pójdę pobiegać... chociaż nie cierpię tego! Ale 10min brzuch i 200agrafka na pewno zrobię! Klikam klikam, również proszę o kliczkiAgunia Do 12 mówisz...ja bym czasem nie wytrzymała bez grzaneczki do wieśniaka Ja już kupuję tylko chleb razowy, a pszenny kupuję tylko jak się spóźnię do sklepu i lecę po chleb do osiedlowego, albo dla Tż bułki pszenne, bo lubi Tak przeważnie Just Fit z biedry, albo zwykly razowy też z Biedry, albo inne, ale razowce Herta lubię fitness chleb![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
!
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z białego pieczywa zrezygnowałam jakieś 5 lat temu I mnie nie ciągie do niego ![]() Cytat:
![]() w ogóle doszłam do wniosku że jak będę gotowała dwa obiady - dla mnie i tż to zbankrutuję.. więc od czasu do czasu zrobię dla tż schaboszczaka i sama zjem.. Na wtorek planuje piersi z kuraka i warzywa po chińsku Mniej kalorycznie i smacznie - tż nie bedzie marudził że głodny
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia Jasne, że nie był kcal. Mówię tylko, że ładniej byłoby bez parówki, chociaż co ja się wypowiadam, patrz na mój jadłospis
![]() Fajny ten pomysł z warzywkami na obiad ![]() U mnie z Tż nie ma prbl, on je to co ja, tylko dużo większą porcję. Jemu smażę na duuużej ilości tłuszczu, a sobie w ogóle tłuszczu nie daję. Więc jak coś smażę to najpierw sobie, a potem olej i jemu
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam pizza jest dobra Ale i tak nie lepsza niż od fratelli ![]() Ja poćwiczyłam brzusio 15 minut i styknie bo mecze sie jak głupia przy tym ![]() O tez bym wypiła redsika ale jakos mnie odpycha ze to tyle kcal
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Zosiu myślę, że na dziś wystarczy jak pościskasz agrafką i brzuch zrobisz
jutro nadgonisz na siłce albo fitnesie ![]() A co do włosów to właśnie teraz nie podcinałam, bo fryzjerka mówiła, że nie są zniszczone i nie trzeba podcinać także nie wiem dlaczego NIC nie urosły może osiągnęły już swoją maksymalną długość i więcej nie urosną mam nadzieję, że nie, bo jeszcze z 10cm bym chciała ![]() Klikam cały czas ![]() A co do chleba to mi nie smakuje ciemne pieczywo najlepiej taki świeżutki prosto z piekarni
|
#3532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak to wydaje mi sie ze slonce nie łapie![]() ![]() co oczywiscie jest tylko moim wymysłemA co do włosków to przeciez podcinałas napewno urosna A jak na maska z łożysk sie sprawdza? zadowolona z niej jestes? Cytat:
![]() Cytat:
ja tez lubie rogalika z masełkiem i szyneczkanajlepiej jak taki świeżutki jest
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny, uciekam poćwiczyć
Może jeszcze wpadnę na kompaPoklikałam wam!
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej słodziaki
Matko wyobrazcie sobie ze od rana Was nadrabiam chyba z 25stron mialam Myslalam ze zejde Zaległosci sie narobiło ale nie przezyłabym chyba nie wiedzac co u Was![]() U mnie jak zwykle wszechobecny chaos, czyli w skrocie duzo pracy, troche imprez, przez jakis czas w ogole nie mialam neta byly jakies wieksze problemy z dostawa w firmie w ktorej mam neta, do tego zaczely sie te wszytskie koncerty, same rozumiecie Ale doszłam do siebie to najwazniejsze Wyytrzezwialam i jest dobrze Heroine i Zoooska moje slicznoty rowniez teskniłaaaaaam, milusio mi bardzo ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- No i zaraz atakuje z tymi klikaniami nie ma to tamto
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail eee tam takie piwne kalorie się nie liczą
![]() Nooo pizze też mają tam pyszną i zapiekanki też mi smakują a pizze z fratelki jadłam w piątek
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się!W sumie te ziemniaki,brokuł i kotlecik mogłyby być, tragedii by nie było, ale ciastka,lody....to ciasto na noc i tost ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- CzekoladkaAaaaaaaaaaaaaa, jesteś Szaaloooona, wiesz co u nas, opowiadaj co u Ciebie!!!
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia ja też sobie wkręcam, że jak nie jest tak bardzo gorąco to słońce nie opala
![]() Czeko hej ślicznoto dawaj pyska tęskniłyśmy tu za Tobą nie uciekaj już więcej
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że się nie liczą
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Dooooooooooobra, serio spadam ćwiczyć tego brzucha
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Opowiadaj co u Ciebie:P
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiem Ci że jak leżałam to masakra tak ciepło Jedynie jak chmury zasłoniły słonko to nie ciekawie Ale opaliłam sie to akurat nie da sie nie zauważyć ![]() Czekoladko witamy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

nie chce mieć takiego wcięcia, bo przez to boki wydają się być większe

Mogę się przyłączyć? <prosi>
Jak dla mnie Ewelina super śpiewała. A kochana coś ci sie pomyliło Bednarek nie bym w X faktorze tylko mam talen co wgrała ta dziewczynka wiecznie wzruszająca serca. A w finale X factora był Loska, Ada i Szpak 
pokręciło mi się
no i własnie.... Bednarek przegrał z dziewczynką.... szok po prostu.Tak samo Lośka wygrał ze szpakiem co w ogóle się w głowie nie mieści..... Te programy sa nienormalne.
dużo
wstydzę się za nie
dziewczyno gdzie Ty masz te boczki? 
miłego dnia

( wcale nie był mały choć wzięłam małego ) i zjadłam 3 paluszki czosnkowe z sosem czosnkowym, a Tż zjadł 6 
za ćwiczenia! Ja przez swoje dzisiejsze obżarstwo też muszę poćwiczyć trochę... :/ może się zmobilizuję i pójdę pobiegać...
chociaż nie cierpię tego! Ale 10min brzuch i 200agrafka na pewno zrobię!