|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
Ale Tamlin ma rację. Trzeba to jeszcze konsultować. Cytat:
![]() I jeszcze raz dziękuję ![]() A co do naszych przywilejów to w Poznaniu nie jest tak źle. Tak samo w laboratorium. Idę ostatnio z młodym na wymaz z ucha. a tam kolejka chyba z 30 osób. Ustawiłam się, synek za rączkę grzecznie stoi, a ja zastanawiam się co robić. Czekać, przyjść później, czy może innego dnia. I stanęła za mną dziewczyna i pyta czy stoje w kolejce i czy jestem ostatnia. A ja zrezygnowana mówię, ze już sama nie wiem. Na to ona, że z takim maluchem to na pewno bez kolejki i pokazała mi tablicę, że małe dzieci, ciężarne i osoby starsze co 3 pacjent. Potem okazało się, że na wymaz to w ogóle oddzielny pokój jest , a te wszystkie osoby stały do krwi itp. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas miało być turystyczne, ale zmieniliśmy zdanie. Będzie klasyczne drewniane, ale już sobie upatrzyliśmy i w sklepie kupimy takie zwykłe, z pościelą. Bez baldachimu i innych bajerów. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny w real będzie od 31 maja proszek LOVELLA 3,6 kg za 39,99 to dobra cena jest czy nie????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
W Biedronce jest 2,8kg za 26zł, to się bardziej opłaca moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do Biedronki to ostatnio śmiałam się. U nas był remont. I w dniu wielkiego otwarcia mąż poszedł. zrobił nie duże zakupy. I mówi, że chyba stanie się fanem Biedronki ![]() Miałam zgadnąć ile zapłacił. I powiedziałam, że 21 zł. A On, że 12. I taki był zadowolony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
tamlin: dzieki za odpowiedz, chociaz ty jedyna cos powiedzialas
![]() ja tez mam caly czas nos zawalony smarkam z krwia. ale mam tak od poczatku ciazy i ca okresy ze slabiej i ze mocniej mi pekaja te naczynka. od 2 tyg mam caly czas. wyczytalam w ksiazce ze pod koniec 6 mies dzieci w brzuchu podwajaja swoja wielkosc. wow! ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- dziewczyny mamy pytanie co do wozkow: jaka gondola jest najlepsza. bo w tych z Hartana sa 3 rodzaje: miekka, kombi one sa wyciagane i nakladane na spacerowka i taka trzecia do montowania na stelazu, taka twarda. ktora jest najlepsza waszym zdaniem? tu mozna zobaczyc te gondole. niestety nie ma ich wymiarow. http://www.bobowozki.com.pl/product_...6&%3CosCsid%3E
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ja Ci tylko powiem, że jak ja cierpiałam na nawracające co chwilę zapalenie ucha (właśnie z ropą), to w końcu trafiłam do profesora laryngologii, który powiedział, że absolutnie nie zakraplać ropiejącego/zalanego ucha, bo można porządnie uszkodzić słuch... Dał mi leki na wysuszenie śluzówki i antybiotyk w maści do smarowania wejścia ucha. I faktycznie od tamtej pory (ale myślę, że to też zasługa tej szczepionki doustnej), mimo chodzenia na basen, nie chorowałam w ogóle na zapalenie ucha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Nadrobiam i nadrabiam, może dziś się uda w końcu, chociaż część cytowanych wiadomości mi wcięło ![]() Muszę się pochwaliś że mam już światlo w lodówce i pomalowane w domku i posprzątane. Miejsce na rzeczy Poli już uszykowane, także jutro wybieram się na zakupy ![]() Cytat:
Moje cycole tez urosły z rozmiaru B do E, a co będzie później?Mam nadzieję że po karmieniu nie zostaną jednym wielkim flakiem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To spróbuję te krople tylko tak na samym wejściu. Gda a na avatarku to jesteś Ty czy jakaś aktorka? Bo gdzieś widziałam tą twarz. Zresztą piękną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miękka według mnie odpada. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Fakt. Super wygląda. Ale tak już jest, że próbujemy sobie wyobrazić - po sposobie pisania jak druga osoba wygląda. To samo mam z konczitą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w avatarze Audrey Hepburn bo bardzo ją lubie i urodziłyśmy się w tym samym dniu tylko oczywiście w innym roku
![]() Co do wózków to jest to produkt na który mogę troche wydać - dla mnie przede wszystkim ważne jest, żeby był lekki bo mieszkam na 4 piętrze bez windy ![]() Jakbyście w przeglądaniu wózków trafiły na coś lekkiego to dajcie znać.
#1726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie coś było? na lotnisku? ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- wracajac do tych recznikow z ikei to tak: ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10124731/ Długość: 60 cm Szerokość: 125 cm a ten: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30194836/ Długość: 125 cm Szerokość: 60 cm to ktory lepszy?
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisałam sobie w razie "w" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
od jutra w leclercu (przynajmniej u mnie) jest w promocji 5kg lowella za 35,99 !
#1730 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki tylko chciałam dać znać, że od jutra znowu znikam na dwa dni, tym razem na konferencję sprzedażową , więc po powrocie czeka mnie nadrabianie
![]() A teraz muszę się spakować i zbierać do spanka. Miłego początku tygodnia życzę i do środy! |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak. Ty chyba z Chodzieży jesteś? Dobrze kojarzę? Cytat:
![]() Wróciliśmy z działki, odpoczęłam, poopalałam się, kiełbasę z grilla wciągłam. Teraz się ogarniemy i jedziemy mieszkanko oglądać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Ja za chwilę pod prysznic zmykam i...chyba spać, zmęczona jakaś się czuję.
![]() ![]() Buziole Mamuśki. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
tamlin: to sa wymiary ze strony ikeii ,tak wiec nie wiem moze oni cos tam namieszali. ale jak mowisz ze sa takie same to spoko.
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() Przepraszam ale nie mam siły Was nadrabiać od piątku tyle się nazbierało0,że szok :/ ja właśnie co wróciłam ze szkoły... ten weekend był straszny, ale dałam radę ![]() Słuchajcie czy Was też łapią skurcze ??? mnie od 2 nocy łapią w łydki... z piątku na sobotę to tak mnie złapał, że do dziś mnie boli :/
#1735 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34350488]konczi to misha barton hehe
![]() Faktycznie ![]() Cytat:
Mam 4 rider. I w sumie nie mam zastrzeżeń. Ktoś pisał, że się dziwnie chybocze. Z moim nic się nie dzieje. Jedyny może minus to cena, ale widzę, że mniej więcej ta cena Ci odpowiada. Masz gondolę, spacerówkę i fotelik - mam ten z isofixem. W ogóle to też kupowałam od Bobowózki bo najtaniej wyszło. Łatwo się składa do auta. Kółka zdejmujesz w kilka sekund. Może troszkę ciężki i gondola raczej mała, ale mi wystarczyła. Poza tym mam o tyle dobrze, że serwis jest w Poznaniu - pod nosem i jak zgubiłam jakaś śrubę to pojechałam i na miejscu wszystko załatwiłam - za darmo. Trochę byłam zła bo moje dziecko do ok roku wózka nie lubiło. I zastanawiałam po co tyle wydałam skoro i tak kończyło się na chuście i nosidle. Ale teraz za chwilę urodzi się drugi i mam nadzieję, że polubi. ![]() Cytat:
Poza tym dziewczyny (może któras już pisała) dla mam które chcą karmić - polecam herbatki laktacyjne. Całkiem niezłe w smaku i u mnie pomagały (albo w to wierzyłam i stąd efekty) Hipp ma takie, ale drogie, a potem Rossmann wypuścił - ten sam skład, a znacznie tańsze. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam potworny ból krzyża. Do tej pory przechodziło jak się położylam, ale teraz boli jak cholera. Dobrze że jutro wizyta u lekarza, bo nie wiem czy to normalne czy mam się bać. Powstrzymuje się aby nie wejść w google bo na pewno coś głupiego wyczytam i będę się stresować całą noc. Ma ktoraś coś podobnego?
#1737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety mamy coraz większe obciążenie i kręgosłup coraz bardziej zmienia swój kszałt aby amortyzować tę piłkę w brzuchu ![]()
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
Przyszłam się przywitać i będę nadrabiać bo znowu jestem do tyłu ehh;/ aa i chciałam się zapytać do kogo pisać o nowe hasło na maila bo stare już nie działa wiem wiem pisałyście o tym ale już zgupiałam kto je ma mieć a kto nie
![]() ![]()
#1740 |
Wtajemniczenie
|
hej mamuski
![]() wpadlam tylko na chwile poczytac co u was ale nie bede cytowac bo nie mam sily ![]() week minal intensywnie.. korzystalam z pogody ![]() ![]() jutro wizyta na 12 mam nadzieje ze znowu nie pocaluje klamki ![]() wpadne jutro do Was ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.