seks oralny - jak się kończy? - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-26, 06:22   #241
kalincia
BAN stały

Dot.: seks oralny - jak się kończy?

Cytat:
Napisane przez barbarak76 Pokaż wiadomość
Hmm...Z tego co kojarzę, to łechtaczka jest bardzo blisko pochwy. Jeśli kobieta ma okres, to chyba musiałaby stać na rękach, żeby nic jej nie kapnęło...Jak dla mnie nie wiesz o czym piszesz i tyle.
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---
No właśnie widzę, że warszawka rządzi i nie ma co się odzywać....ehhh
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------
Ja się zastanawiam, czy Ty magda170325 jesteś normalna...
przecież sama pisałaś, że Twój facet sam się garnie do minety podczas okresu, a teraz piszesz, że nie zamierzasz pisać gdzie Twój facet kończy bo to zbyt intymne? może nie pij tyle?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 --
Ale doprowadzasz tym kobietę do orgazmu, czy tylko chcesz ją doprowadzić??
A jeśli kobieta potrzebuje włożenia języka do pochwy, żeby dojść? Co wtedy?Albo lizania nie tylko łechtaczki, ale całego sromu? wtedy chyba jest problem, bo Twój język może napotkać na swej drodze krew menstruacyjną.....Przeżyjesz to znawco kobiecych orgazmów?
Jad aż kapie z twoich wypowiedzi. Po co ci te złośliwości? Nie potrafisz normalnie się do ludzi odnosić? Co w ten sposób sobie rekompensujesz?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 12:14   #242
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Jad aż kapie z twoich wypowiedzi. Po co ci te złośliwości? Nie potrafisz normalnie się do ludzi odnosić? Co w ten sposób sobie rekompensujesz?
Czy to jest normalne, że wszyscy mnie atakują za inne poglądy? Nie można mieć swojego zdania, tylko trzeba przytakiwać?Nie widzę żadnego jadu w moich wypowiedziach, ale skoro tak uważasz, to masz do tego prawo. Śmiać chce mi się z ludzi, którzy uważają, że mają we wszystkim rację i tyle.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Jeżeli ktoś tu z nas dwóch jest nienormalny to na pewno nie ja
Także daruj sobie te swoje komentarze, bo nic mądrego nie wnoszą
Ostatni raz ci wytłumaczę, może TYM RAZEM WRESZCIE zrozumiesz.
To gdzie mój chłopak kończy jest ZBYT INTYMNE żebym tu o tym pisała. O reszcie mogę się wypowiadać, nie widzę w tym nic złego.

Kończę dyskusję z tobą, bo nawet mi sie nie chce odpisywać komuś kto nic nie rozumie. zegnam.
Za to Twoje komentarze wnoszą baaaardzo wiele. Wątek jest o tym, jak kończy się seks oralny, ale dla Ciebie to zbyt intymna sprawa. Więc po co w ogóle się odzywasz? Ja odpowiedziałam na pytanie zadane przez założycielkę wątku, a Ty nie. Więc chyba moje komentarze wnoszą więcej, nieprawdaż? Ale masz rację, ja też kończę z Tobą dyskusję. Nie gadam z dziećmi.
barbarak76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 12:17   #243
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angiee0902 Pokaż wiadomość
To widzę, że jestem wyjatkiem. Nigdy mój eks nie konczył mi w buzi, mimo, że się szanowaliśmy wzajemnie i nie brzydziliśmy się siebie. Po prostu kojarzyło mi sie to źle, a on sam nawet nie chciał skończyć mi w buzi, bo chyba aż za duży szacunek do mnie miał....

Mozna dokończyc ręcznie
ale co to ma wspólnego z szacunkiem czy jego brakiem?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 12:21   #244
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ale co to ma wspólnego z szacunkiem czy jego brakiem?
No przecież spuszczanie do buzi praktykuja tylko dzi,,,ki i faceci, którzy nie mają szacunku

Sent from my SK17i using Tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 12:23   #245
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
Eeeee. Odpisując na twój pierwszy post, użyłem stwierdzenia o krwi na podbródku. Powinnaś z niego wywnioskować, że nie jest to problemem. Miło, że dla ciebie nie wiem o czym piszę. Przyjmijmy twoje zdanie, czyli tezę, że krew z pochwy kapie w kierunku łechtaczki. Tak, to robi sens. LOL.

Żadna z moich kobiet nie potrzebowała wkładania języka do pochwy. Oczywiście, może to być element minetki, jednak dla mnie jest absolutnie nieobowiązkowy. Jeśli chcę sprawić przyjemność poprzez penetrację, to zaufaj mi, dwa zręczne paluszki nadają się do tego o wiele lepiej od języka. Chyba, że Twój wielokrotnie znajdował się w różnych pochwach i wiesz lepiej co można nim zdziałać i jaka jest tego efektywność, ale nie sądzę. I tak, przeżyję to, tak jak i z przyjemnością przeżywam aktywny rimming.

I daruj sobie takie sarkastyczne określenia jak "znawca kobiecych orgazmów". Już w pierwszym poście oskarżyłaś innych o jakieś fantazje, brak doświadczeń itp. Nie, nie jesteś jedyną która uprawia seks. Nie wiesz wszystkiego najlepiej. A świat i inni ludzie nie są tacy jak ty, więc nie patrz na nich przez pryzmat swojej osoby. Znawczyni minetki, której facet wpycha jęzor do cipki, bo myśli, że na tym polega cunnilingus, nie mogąc zlokalizować łechtaczki. Nic zresztą dziwnego, skoro ma kobietę, która sama lokalizuje ją gdzieś między pochwą a odbytem, sugerując, że krew miesięczna "skapuje" na osobę wykonującą minetkę.
Ze względu na ton w jakim prowadzisz dyskusje i w ogóle twoje wejście smoka tutaj, proponuję zająć się swoim seksem i darować sobie przytyki w stronę innych, bo rozmawiać o tych sprawach z obcymi nie umiesz i nawet nie chcesz.
Jeżeli żadna z Twoich kobiet nie potrzebowała penetracji językiem pochwy to ok, rozumiem. Ale zauważ, że taka opcja też istnieje. Dlaczego nie napiszesz, ze Ty akurat tego nie robisz, ale to nie oznacza, ze tak nie można robić? Z Twoich wypowiedzi wynika, ze tylko pobudzanie językiem łechtaczki jest w porządku. Ja napisałam o innych wariantach, a Ty od razu oburzony, bo TY tak nie robisz....masakra. Jeżeli nie bierzesz zdania innych pod uwagę to oznacza, że potrafisz dyskutować? I wyobraź sobie wiem, gdzie mam łechtaczkę. Nie ma się czym chwalić.
I przepraszam za "znawcę kobiecych orgazmów" - przesadziłam. Pozdrawiam.

Edytowane przez barbarak76
Czas edycji: 2012-05-26 o 12:25
Stary 2012-05-26, 12:37   #246
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Jeżeli żadna z Twoich kobiet nie potrzebowała penetracji językiem pochwy to ok, rozumiem. Ale zauważ, że taka opcja też istnieje. Dlaczego nie napiszesz, ze Ty akurat tego nie robisz, ale to nie oznacza, ze tak nie można robić? Z Twoich wypowiedzi wynika, ze tylko pobudzaniejęzykiem łechtaczki jest w porządku. Ja napisałam o innych wariantach, a Ty od razu oburzony, bo TY tak nie robisz....masakra. Jeżeli nie bierzesz zdania innych pod uwagę to oznacza, że potrafisz dyskutować? I wyobraź sobie wiem, gdzie mam łechtaczkę. Nie ma się czym chwalić.
I przepraszam za "znawcę kobiecych orgazmów" - przesadziłam. Pozdrawiam.
Niestety, nie lubię, kiedy ktoś oskarża mnie o to, co sam robi. W tym wypadku, ja zdecydowanie stwierdziłem, że JA tego nie robię, a nie jak Ty, przyrównałem wszystkich do siebie i ordynarnie wyśmiałem. Nie moja sprawa, co inni robią w łóżku. "Można robić" wszystko, łącznie z wkładaniem do pochwy wielu innych przedmiotów, nie tylko języka. Ja zaznaczyłem wyraźnie, że dla mnie może to być element nieobowiązkowy cunnilingus. Przy okazji twierdzę, że większość par podczas praktykowania tego rodzaju seksu, skupia się na łechtaczce (oczywiście, jak wyjątek od reguły głosi, nie wszystkie) - faceci na jej pieszczeniu, kobiety na przeżywaniu rozkoszy dzięki jej niesłychanym właściwościom. Nie neguję jednocześnie innych zwyczajów, ale dla mnie minetka wykonywalna jest bez wtykania całego ryja do pochwy i brodzenia we krwi (co swoją drogą, nie przeszkadzałoby mi).

Dlatego proszę, przestań patrzeć na ludzi i ich seks przez pryzmat siebie, bo nie każdy robi w łóżku to co Ty i nie musi być z tego powodu gorszy.. Pozdrawiam
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 13:29   #247
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
No przecież spuszczanie do buzi praktykuja tylko dzi,,,ki i faceci, którzy nie mają szacunku

Sent from my SK17i using Tapatalk
głupia ja ... no przecież to oczywiste

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 15:23   #248
201804100943
Konto usunięte

jestem ciekawa jak niektórym nie przeszkadza okres i mogliby wręcz spijać krew to ciekawe czy są tacy cwani i z odbytu też lubią? No przecież wydalanie też jest ludzkie, kupa też. Hmm ciekawe czy smakuje

Nie ogarniam fetyszu niektórych ludzi
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 15:30   #249
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
jestem ciekawa jak niektórym nie przeszkadza okres i mogliby wręcz spijać krew to ciekawe czy są tacy cwani i z odbytu też lubią? No przecież wydalanie też jest ludzkie, kupa też. Hmm ciekawe czy smakuje

Pieszczoty ustne nie są niczym złym, powiedziałabym wręcz, że bardzo przyjemnym Nie wiem dlaczego się czepiasz. Ja minety w trakcie okresu nie chcę praktykować, ale nie czepiam się innych i nie obrzydza mnie, że to robią, im się to podoba i tyle. Mojego faceta (i pewnie wieeelu innych) jara tyłek akurat, deal with it.
Stary 2012-05-26, 15:40   #250
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Pieszczoty ustne nie są niczym złym, powiedziałabym wręcz, że bardzo przyjemnym Nie wiem dlaczego się czepiasz. Ja minety w trakcie okresu nie chcę praktykować, ale nie czepiam się innych i nie obrzydza mnie, że to robią, im się to podoba i tyle. Mojego faceta (i pewnie wieeelu innych) jara tyłek akurat, deal with it.
a czy ja gdzieś napisałam że to jest nieprzyjemne?
Napisałam jedynie że nie ogarniam minetki w trakcie okresu.
Mój post był raczej sarkastyczny. Skoro są niektórzy faceci tacy mocni to dlaczego nie posuwają się dalej o jedną dziurę w dół... Skoro krew to ludzka wydzielina to kał też

Stary 2012-05-26, 15:53   #251
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
a czy ja gdzieś napisałam że to jest nieprzyjemne?
Napisałam jedynie że nie ogarniam minetki w trakcie okresu.
Mój post był raczej sarkastyczny. Skoro są niektórzy faceci tacy mocni to dlaczego nie posuwają się dalej o jedną dziurę w dół... Skoro krew to ludzka wydzielina to kał też

Nie porównywałabym kału do krwi - bo krew smakuje normalnie, ile to razy jak się skaleczyłam to się krew zlizywało, "tamowało" się? Krew okresowa to też nie to, co kał, bez przesady. Ja też nie wyobrażam sobie minetki podczas okresu, ale to nie powód, żeby się dziwić, że inni to robią. Każdy lubi co innego, to proste.

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-05-26 o 15:54
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 16:05   #252
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Nie porównywałabym kału do krwi - bo krew smakuje normalnie, ile to razy jak się skaleczyłam to się krew zlizywało, "tamowało" się? Krew okresowa to też nie to, co kał, bez przesady. Ja też nie wyobrażam sobie minetki podczas okresu, ale to nie powód, żeby się dziwić, że inni to robią. Każdy lubi co innego, to proste.
masz rację
Stary 2012-05-26, 16:21   #253
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
kazdy fetysz jest ok jezeli odpowiada obojgu partnerom (dobrze to odmienilam ??xD - glowa mi peka i momentami nie moge sformulowac odpowiednio mysli :P).
mnie nic nie zdziwi xD... zreszta sadze ze kazdy ma jakis tam swoj mniejszy-wiekszy fetysz, czasem jest to sranie na klate a czasem moga to byc chociazby stopy.... .
Wszystko jest dla ludzi !

Cytat:
To tak jak mojego ... gdyby mogl to by nawet spal na moim tylku ....
a co do pieszczot to rowniez uwazam to za bardzo fajna sprawe ...

My love is your love, your love is my love
justi2511 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 16:28   #254
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justi2511 Pokaż wiadomość
kazdy fetysz jest ok jezeli odpowiada obojgu partnerom (dobrze to odmienilam ??xD - glowa mi peka i momentami nie moge sformulowac odpowiednio mysli :P).
mnie nic nie zdziwi xD... zreszta sadze ze kazdy ma jakis tam swoj mniejszy-wiekszy fetysz, czasem jest to sranie na klate a czasem moga to byc chociazby stopy.... .
Wszystko jest dla ludzi !

To tak jak mojego ... gdyby mogl to by nawet spal na moim tylku ....
a co do pieszczot to rowniez uwazam to za bardzo fajna sprawe ...
Stary 2012-05-26, 16:44   #255
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
ale jakby co ja nie sram....
chociaz powiem tak po cichu ze chcialabym kiedys wsadzic cos mojemu tż w d.... , ale ucieka i nie chce xD

Stary 2012-05-27, 20:01   #256
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy to jest normalne, że wszyscy mnie atakują za inne poglądy? Nie można mieć swojego zdania, tylko trzeba przytakiwać?Nie widzę żadnego jadu w moich wypowiedziach, ale skoro tak uważasz, to masz do tego prawo. Śmiać chce mi się z ludzi, którzy uważają, że mają we wszystkim rację i tyle.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Za to Twoje komentarze wnoszą baaaardzo wiele. Wątek jest o tym, jak kończy się seks oralny, ale dla Ciebie to zbyt intymna sprawa. Więc po co w ogóle się odzywasz? Ja odpowiedziałam na pytanie zadane przez założycielkę wątku, a Ty nie. Więc chyba moje komentarze wnoszą więcej, nieprawdaż? Ale masz rację, ja też kończę z Tobą dyskusję. Nie gadam z dziećmi.

Jezu dziewczyno ty na serio tak ?
Widzę, że kłopoty ze wzrokiem są i to nie małe, skoro nie zauważyłaś, że ten temat komentowałam wcześniej
Ty nie gadasz z dziećmi, a ja nie gadam z osobami, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem, niegują opinie innych I NIE POTRAFIĄ KULTURALNIE ROZMAWIAĆ.
Żegnam.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Może kompleksy

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Niestety, nie lubię, kiedy ktoś oskarża mnie o to, co sam robi. W tym wypadku, ja zdecydowanie stwierdziłem, że JA tego nie robię, a nie jak Ty, przyrównałem wszystkich do siebie i ordynarnie wyśmiałem. Nie moja sprawa, co inni robią w łóżku. "Można robić" wszystko, łącznie z wkładaniem do pochwy wielu innych przedmiotów, nie tylko języka. Ja zaznaczyłem wyraźnie, że dla mnie może to być element nieobowiązkowy cunnilingus. Przy okazji twierdzę, że większość par podczas praktykowania tego rodzaju seksu, skupia się na łechtaczce (oczywiście, jak wyjątek od reguły głosi, nie wszystkie) - faceci na jej pieszczeniu, kobiety na przeżywaniu rozkoszy dzięki jej niesłychanym właściwościom. Nie neguję jednocześnie innych zwyczajów, ale dla mnie minetka wykonywalna jest bez wtykania całego ryja do pochwy i brodzenia we krwi (co swoją drogą, nie przeszkadzałoby mi).

Dlatego proszę, przestań patrzeć na ludzi i ich seks przez pryzmat siebie, bo nie każdy robi w łóżku to co Ty i nie musi być z tego powodu gorszy.. Pozdrawiam

Oj daruj sobie to - nie widzisz że mówisz do ściany?
Ona i tak nic nie rozumie, tylko pluje jadem.

p.s. mądrze gadasz

Edytowane przez magda170325
Czas edycji: 2012-05-27 o 19:59
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 22:01   #257
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:

Ale Ty to do mnie piszesz? Czy Ci się z kimś pomyliłam? Ja o niebie, Ty o chlebie...Przecież nikogo nie porównywałam do siebie. Jeśli się mylę, to pokaż mi, gdzie tak napisałam. Nie napisałam też, że jesteś z jakiegokolwiek powodu gorszy, no chyba, że sam się takim czujesz...
A i skąd wiesz, że większość par skupia się na łechtaczce? Teraz to chyba Ty porównujesz wszystkich do siebie...nie mogę
Stary 2012-05-27, 22:01   #258
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Skoro krew to ludzka wydzielina to kał też
Skoro blabla to blabla. Gówno prawda, a Ty nie jesteś taka sprytna, bo żadna z wymienionych nie jest wydzieliną. Kał jest wydaliną, a krew płynem ustrojowym. Fail, przegrałaś.
Stary 2012-05-27, 22:38   #259
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:
Jezu dziewczyno ty na serio tak ?
Widzę, że kłopoty ze wzrokiem są i to nie małe, skoro nie zauważyłaś, że ten temat komentowałam wcześniej
Ty nie gadasz z dziećmi, a ja nie gadam z osobami, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem, niegują opinie innych I NIE POTRAFIĄ KULTURALNIE ROZMAWIAĆ.
Żegnam.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Może kompleksy

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Oj daruj sobie to - nie widzisz że mówisz do ściany?
Ona i tak nic nie rozumie, tylko pluje jadem.

p.s. mądrze gadasz
Miałam się już do Ciebie nie odzywać, ale co mi tam. Ty wszystko rozumiesz i niczym nie plujesz. Pofatygowałam się i przeleciałam moim słabym wzrokiem Twoje wypowiedzi w innych wątkach. Jesteś wyjątkowo bezczelna i obrażasz innych, nie rozumiejąc za bardzo o czym piszą. No ale cóż, ludzie są różni i trzeba z tym żyć....Pa

Nie pisz do mnie prywatnych wiadomości i mnie nie strasz.Nie życzę sobie. Masz jakąś manię prześladowczą? Nie masz co robić?

Edytowane przez barbarak76
Czas edycji: 2012-05-28 o 00:31
Stary 2012-05-27, 22:54   #260
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Skoro blabla to blabla. Gówno prawda, a Ty nie jesteś taka sprytna, bo żadna z wymienionych nie jest wydzieliną. Kał jest wydaliną, a krew płynem ustrojowym. Fail, przegrałaś.
powiem delikatnie: odwal się
jesteś jak komar- ktoś nie chce żebyś z nim dyskutował a ty swoje. Jeszcze tak dziwnego człowieka na tym forum nie spotkałam.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

a poza tym powinieneś już dawno dostać warna za obrażanie. I nie tylko w tym wątku SPRYCIARZU
Stary 2012-05-27, 23:07   #261
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
powiem delikatnie: odwal się
jesteś jak komar- ktoś nie chce żebyś z nim dyskutował a ty swoje.
Powinnaś dostać warna za jakieś "odwal się". I podziękować mi, że uczę Cię podstawowych pojęć w biologii. To forum, piszę, co mi się podoba. A Ty... odpisujesz Twój wybór.
Stary 2012-05-28, 00:26   #262
Bananalama
jestę wieszczę

Nie rozumiem rozkmin o poniżaniu i wydzielinach. Ważne, żeby seks się kończył happy endem a Wy tu takie tematy

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 11:02   #263
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Nie pisz do mnie prywatnych wiadomości i mnie nie strasz.Nie życzę sobie. Masz jakąś manię prześladowczą? Nie masz co robić?
hahaha ja pier***e!

Stary 2012-05-28, 14:19   #264
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:
hahaha ja pier***e!
Co w tym śmiesznego, że nie życzę sobie niemiłych prywatnych wiadomości od magda170325?
Stary 2012-05-28, 14:48   #265
kalincia
BAN stały

Cytat:
Co w tym śmiesznego, że nie życzę sobie niemiłych prywatnych wiadomości od magda170325?
Nic. W powątpiewaniu na forum, czy jest normalna i sugerowaniu jej że za dużo pije też nie ma nic śmiesznego.
Stary 2012-05-28, 15:53   #266
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
nie , ze do takich rzeczy w ogole dochodzi zenujace jest takie wysylanie grozb !

Stary 2012-05-28, 18:37   #267
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam się już do Ciebie nie odzywać, ale co mi tam. Ty wszystko rozumiesz i niczym nie plujesz. Pofatygowałam się i przeleciałam moim słabym wzrokiem Twoje wypowiedzi w innych wątkach. Jesteś wyjątkowo bezczelna i obrażasz innych, nie rozumiejąc za bardzo o czym piszą. No ale cóż, ludzie są różni i trzeba z tym żyć....Pa

Dziewczyno, zgłos sie jak najszybciej do psychologa.
Nigdzie Ci nie groziłam!
Skończ mi ubliżać, bo na prawde zgłosze to do moderatora.
Żegnam.

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
nie , ze do takich rzeczy w ogole dochodzi zenujace jest takie wysylanie grozb !
Wierzysz we wszystko, co tu napiszą? :/
Stary 2012-05-28, 19:12   #268
kalincia
BAN stały

Magda, olej i tyle. Po co się denerwować. Ta osoba jedzie po wszystkim i wzystkich równo.
Stary 2012-05-28, 20:10   #269
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

Cytat:
Wierzysz we wszystko, co tu napiszą? :/
tak serio to.... patrzac przez pryzmat siebie czesto wierze w wypowiedzi ludzi, bo ja raczej nie klamie, nie zmyslam - ale nie raz dostalam w z tego powodu... za bardzo ufna jestem i to chyba moja najwieksza wada - procz takiego mini mini agresorka ...

wiesz, dla mnie z jednej strony strasznie zenujace jest wysylanie takich wiadomosci z pogrozkami z drugiej pisanie o tym mimo iz tak sie nie stalo... nie wypowiadam sie w takim razie po zadnej stronie .

Stary 2012-05-28, 21:52   #270
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Magda, olej i tyle. Po co się denerwować. Ta osoba jedzie po wszystkim i wzystkich równo.
Wiem, że tak powinnam zrobić, ale po prostu nie lubię jak ktoś po mnie jedzie bez powodu i jeszcze kłamie..
No chyba, że groźbami nazywamy "jak nie przestaniesz mi ubliżać to zgłoszę to do moderatora"
Przykro czasami się robi człowiekowi jak takie obelgi czyta na swój temat i tyle...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości