|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Agunia właśnie teraz nie podcinałam
a one i tak nie rosną dobrze, że nie obcięłam, bo bym obcięła a one taki numer mi wywijają ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cocktail też się chcę opalić a tak mi się nie chce leżeć
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej
Dziś znów z Tż na rowerach pośmigaliśmy i to mi tak humor poprawia że buzia mi sie cieszy ciągle Tylko najgorsze po tych ulicach jeździć, bo jak samochód wymija to się boję że mi kierownica zjedzie i będzie wypadek. Ale ja to taka strachliwa jestem Zjadłam dziś 2 paski czekolady milki, a tak to menu okej także dietka się udaje jak na razie A i 30min hh było, tylko dziś bez ćwiczeń ale rowerem nadrobiłam ![]() medzik jakie one śliczne! Wcale gładkie nie są na zdjęciu to widać W dotyku są miłe ale nie wyglądają na takie ![]() zoska a no nie przytyłam przed @ albo może i przytyłam co by oznaczało że normalnie ważę jakieś 0,5kg mniej ![]() heroine możesz nakopać bo są okropne i nie zmienię zdania póki nie zobaczę poprawy a waga po @ mam nadzieję że będzie jeszcze mniejsza ![]() medzik piękny masz brzuszek, po jedzeniu taki chudy boony kuleczka witaj nieważne ile kcal, w grupie zawsze raźniej a u nas jest zawsze miło i rodzinnie![]() monia spada i to najważniejsze, powoli ale do celu abraxas jeżeli masz taki tryb życia to nie trzymaj się kurczowo tych 5 posiłków, tylko rozłóż je tak żebyś nie chodziła głodna po prostu. Najlepiej jak jest rozplanowane tak że jest śniadanie, obiad, kolacja, a między nimi 2 mniejsze posiłki, ale musisz tak rozłożyć żeby Tobie pasowało Chyba nic się nie stanie jak będziesz jadła co 4h, jeśli tylko nie będzie Cię 'ssało" Sama zresztą zobaczysz że np. co 2h będzie za dużo i będziesz przejedzona. loren oj nieładnie co to za obżeranie się, proszę mi się opanować i to juz ![]() mielnus to samo, co to ma znaczyć?! A mówiłaś że dziś nie będziesz jadła tego grilla dużo dziewczyny no weźcie się w garść ![]() coctail następna patriotka co się na flagę zjarała nadia zapuszczaj zapuszczaj, my z medzik czekamy aż urosną ale ciężkie to jest strasznie ![]() agunia potrzebne są takie dni lenistwa, ja to lubię sobie czasami wleźć pod kołdrę z lapkiem i leżeć do góry dupą ![]() medzik za ćwiczenia, widzę że teraz już systematycznie tak trzymaj ![]() no nie mów że nic nie urosły, co to jakiś zaklęty miesiąc czy co?!
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety kierowcy nie zwracaja dostatecznej uwagi na rowerzystów ...a o wypadek nietrudno..., dobrze ze u mnie jest troche sciezek rowerowych, gorzej jak trzeba po jezdni jechac
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez tesknilam! I robilam juz od piatku podjescia zeby sie wkoncu wbic na forum lecz niedalam rady sie przekopac, niepodolałam![]() U mnie totalna roooooozpusta! Az wstyd Tyle bylo akcji w tym czasie ze to glowa mala, wszystkie stety lub niestety maja zabarawienie % Biala smakowala zycia ile wlazło Opowiem tylko jedna akcje przez ktora musze omijac sasiadow bo poprostu wsyd na maksa, tyle lat na karku i takie przygody ![]() Otoz zaliczylam jedna imprezke u kolezanki a wlasciwie jej urodziny, mialam wrocic ostatnim autobusem zeby nie zrobic sie na kolorowo ale oczywsicie sie nie udało Takze zostalam na noc, głowe mialam twarda tej nocy Nie powiem cienko nie bylo ![]() Wrocilam o 6 do domu w stanie wsakzujacym, patrzylam juz na jedno oko no i wchodze do swojego wiezowca czekam kulturalnie na winde, wysiada moja sasiadka ktora jest pielegnirka i chodzi na rano do pracy obciela mnie z gory z dolu ja stoje patrze sie na nia po czym mowie do niej "Dobry wieczor "o 6 rano Ona mi odpowiedziala Dzien dobry i reszty komentowac nie bede
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-05-27 o 21:39 |
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sliczne włosikaaa ![]() Bardzo mi sie podobaja ![]() Heeeeej pieknoty ![]() ![]() ![]() Coctail Ty to normalnie mnie rozwalasz na tych fotach ten brzusio mniaaaaaam Agunia to co ja wyprawialam nie nadaje sie do opowiedzenia nawet Musze zakupic worki takie na smieci wyciac dwie dziury na oczy narzucic na łeb i tak paradowac, bo wstyd jak nic ![]() Ide na detoks to pewne |
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam doła.... pokłóciłam się z męzem i to bardzo. W ogóle nie chce mi się już przeprowadzać do tych Niemiec. Z jego gadki wyraźnie zrozumiałam że on też nie chce abyśmy się do niego przeprowadzili. Jak to on stwierdził : "czuje się jak na smyczy będąc ze mną". Wolnośc mu się najwidoczniej bardzo spodobała i ma rodzine już w dupie. Muszę to wszystko przemyśleć i poukładać sobie. Na dzień dzisiejszy nie mam ochoty mieć z tym człowiekiem nic wspólnego już. Wiedziałam, że tak będzie.....
Zajrzę do Was jak mi się troche humor poprawi, bo póki co nie mam siły na nic.
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze sobie tłumacze "przynajmniej bede miała co wspominac"
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko Ty na rowerku a ja dziś śmigałam autkiem
mijałam po drodze dużo rowerzystów ale fajnie mi się jechało pierwszy raz jechałam dalej jak do miasta dziś 40 km zrobiłam ![]() No coś Ty, dla mnie do ideału to jeszcze dużo brakuje, tym bardziej, że wiem jak kiedyś wyglądał i chcę do tego wrócić ![]() No nie wiem właśnie co to się dzieje z tymi włosami dbam o nie jak szalona a one nie rosną
|
#3549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z reguły gotuję głownie z myślą o sobie Dobrze że tż lubi piersi i jajko sadzone zje z warzywami na patelnie. Sałatek nie lubi (surowe warzywa) ale robię dla siebie ![]() Cytat:
Takie są najsmaczniejsze meeega ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcialbym zapuscic ale jakos nie moge ![]() Mam jakas manie, jak tylko mi koncowki nie podpasuja odrazu musze podciac... Do tego mam wciaz jeszcze postopniowane włoski i pewnie kupe czasu zajmie mi az wkoncu wszytskie beda mialy jednakowa długosc Poszlo 10cm, jutro wrzuce foty jak pomaluje bo juz az sie prosi![]() Ale Revalid dziala ![]() Polecam naprawde
|
|
|
|
|
#3551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci często mają takie teksty że ręce opadają... często tak nie myślą.. mam nadzieję że Twój tż nie miał tego na myśli ![]() Cytat:
Taaa... ale są często akcje że głowa mała i przegnia się po całości. Coś o tym wiem
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko ooo to grubo widzę było
Moniaczku strasznie mi przykro mam nadzieję, że wszystko się ułoży, a mąż przemyśli sobie swoje zachowanie, bo ma wspaniałą rodzinę i powinien to docenić. Ściskam Cię mocno
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa do gory, nie przemuj sie tymi przykrymi słowami, tak to czesto wychodzi ze powie sie troche za duzo.. On napewno tak nie mysli, chlapnał glupote jeszcze Cie bedzie przepraszal zobaczysz ![]() Wiem ze Ci rece opadły na takie slowa bo nie jest miło cos takiego uslyszec ale jak swiat swiatem ludzie sie kloca a pozniej jakos emocje opadaja, tym razem tez tak bedzie zobaczysz, sciskam Cie mocno Cytat:
![]() W sumie i tak tylko skrawki pamietam Ale u mnie to standard nigdy nie mam umiaru
|
||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Ja już po imprezie fajnie było, aczkolwiek stwierdzam, że męczą mnie takie gościny oglądaliśmy płytkę z naszego wesela aż mi się łezka w oku zakręciła fajnie tak sobie powspominać ![]() Monia smutno mi się zrobiło po przeczytaniu Twojego posta nie wiem co Ci napisać, bo mnie zamurowało ![]() przecież już było tak dobrze... teraz jesteś pod wpływem emocji więc Kochana ![]() Czekoladka!!!! gdzie byłaś jak Cię nie było? ![]() witam nowe koleżanki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko będę musiała kupic ten Revalid ale dopiero jak Vitapil skończę, czyli za jakieś 2 miesiące. Czekam na zdjęcie włosków
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie mam umiaru
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje macie pozdrowienia od Kamikadze
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz tak dobrze było![]() Przykro mi Kochana, ze takie słowa usłyszałas ![]() 3maj sie tam ![]() ![]() Cytat:
zakupiłam niedawno i juz jakis tydzien łykam , mam nadzieje ze po miesiacu beda juz efekty
|
|
#3561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co obiecywałaś? Co planowałaś zjeść? Nie wolno tak! Musisz się opanować Chyba chcesz schudnąć, nie? ![]() I właśnie zważ się jutro za karę, może to Cię zmobilizuje ![]() Cytat:
no ale tak to już jest u mamy nie codziennie są takie atrakcje, więc spokojnie
|
||
|
|
|
#3562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do workow to dokladnie o cos takiego mi chodziło Włoski wieczorem pstrykne ![]() Cytat:
Cytat:
**** Przerazilam sie, przysiegam, wsiadlam do windy i sie sama wysmialam Załamka.. co jak co ale usiadomilam sie ze kiedys trzeba ze sceny zjesc Cytat:
|
||||
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy!
![]() ![]() i również pozdrawiamy! Murka, widzę, że szalejesz na rowerze super a ćwiczysz dalej to Turbo Jam? ![]() Cytat:
![]() ![]() szalonaaaa moja krew
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Zycia nie oszukasz
Super! Dziekujemy! ![]() Ale jak to Ty masz z nia kontakt a my nie? ![]() Chyba ze ja czegos nie wiem? Cytat:
![]() Na opakowaniu pisza ze 3 tabletki na dobe, ja biore po dwie bo mam wrazenie ze mnie lekko zamula
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-05-27 o 22:11 |
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko ja też miałam takie akcje jak Ty
Heroine pozdrowię ją od Was ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Czeko pisałam z Kingą na fejsie, teraz ma trudny okres w życiu, do tego pracuje na cały etat, studiuje i na forum brak czasu
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
heroine, szalooona!
a iedy ja ostatnio na imprezie bylammeedzik, piekny masz brzusio, a jakie wciecie w talii *_* Cytat:
Kochana glowa do gory! ![]() ja dzis zadowolona z siebie jestem, jest idealny 1000 kcal i 40 minut cwiczen, więc wcinam sobie wlasie jeszcze jogurcik naturalny w agrodę a potem do nauki!![]() w ogole, rozwazam wklejanie zdjec do albumu, poczynając od jutra co tydzien. Wiedzac ze mnie sledzicie mialabym motywacje do cwizenia, zeby byla widoczna roznica ![]() no i fotke wlosow w koncu musze cyknac, bo juz sama nie wiem czy rosna szybko czy wolno
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
A jak!!
![]() Cytat:
Ostatnio mi sie poprostu pogorszyło tak to nazwijmy kazdy ma prawo zbładzic, czyz nie? Ale obiecuje juz zachowac pion przez najblizszy czas |
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
biała życia nie oszukam, czasu nie cofnę trzeba nie śmiać a różnych akci nic innego nie pozostaje
Ja wracałam rannymi busami z imprez to ludzie do pracy jeździli to były czasy
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson dziękuję
a wcięcie uważam, że mam za duże koniecznie wrzucaj zdjęcia i włoski też pokaż ![]() Czeko ja też już daawno miałam takie akcje teraz się troszkę uspokoiłam haha racja, każdy ma prawo zbłądzić
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

a one i tak nie rosną
dobrze, że nie obcięłam, bo bym obcięła a one taki numer mi wywijają 
a tak mi się nie chce leżeć 

Dziś znów z Tż na rowerach pośmigaliśmy i to mi tak humor poprawia że buzia mi sie cieszy ciągle
Chyba nic się nie stanie jak będziesz jadła co 4h, jeśli tylko nie będzie Cię 'ssało" 

za ćwiczenia, widzę że teraz już systematycznie tak trzymaj 

fajnie tak sobie powspominać
przecież już było tak dobrze... teraz jesteś pod wpływem emocji więc Kochana