Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 12:43   #3511
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Heroine o jak gdzie mam boczki? Nie widać?! ja widzę je baaardzo wyraźnie
A talia to mnie wqqqurfia nie chce mieć takiego wcięcia, bo przez to boki wydają się być większe teraz w w tali mam 61 a jeszcze niedawno było 59
Stary 2012-05-27, 13:21   #3512
kuleczka18
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Witajcie Mogę się przyłączyć? <prosi>
Chciałabym zacząć liczyć kalorie tak przez najbliższy miesiąc, zamierzam jeść około 1400 -1500 kcal Wiem ,że może to nie ten wątek ale chcę się przyczepić
Rowerek-1/40
kuleczka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:22   #3513
LosingMyWay
Zadomowienie

Kuleczka witamy i zapraszamy opowiedz nam coś o sobie
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:36   #3514
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Też sie wkurzyłam Jak dla mnie Ewelina super śpiewała. A kochana coś ci sie pomyliło Bednarek nie bym w X faktorze tylko mam talen co wgrała ta dziewczynka wiecznie wzruszająca serca. A w finale X factora był Loska, Ada i Szpak Ja akurat takie rzeczy oglądam teraz to moja rozrywka jak sama jestem

Ej mam takie nerwy od wczoraj co chwile internetu nie mam no zwariuje, ja sie ide przebrać i uciekam na działke. buziaki i milego dnia
heheheh a no faktycznie pokręciło mi się no i własnie.... Bednarek przegrał z dziewczynką.... szok po prostu.Tak samo Lośka wygrał ze szpakiem co w ogóle się w głowie nie mieści..... Te programy sa nienormalne.

JA tylko na sekundę, idę się malować i spadam na spacer z synkiem.
Na wadze dziś znów mam mały spadek ale dalej 60 z przodu jest a dokładnie 60,1. dużo ale ważne że już spada.....
uciekam buziaki!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 14:16   #3515
zooska
Zakorzenienie

Milenus Jeśli idziesz spać o 21 to jadłospis w porządku, a jak nie, to zjedz potem jajko na miękko, albo tuńczyka

Ja mam w planie makaron pszenny z truskawkami i pewnie coś słodkiego, potem sałatka, jogobella regularis i zobaczymy Nie wiem jeszcze.
Dzisiaj obchodzimy dzień mojej mamy, wczoraj teściowie wpadli.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska zdjęcia już są w albumie wstydzę się za nie jak porównuję do tych z zeszłych wakacji na zdjęciach widać, że mimo niskiej wagi mam boczki
Kochana, nie jest źle przecież. To po jedzeniu jest, to tym bardziej się chwali, bo brzuszek płaski
Ja też mam boczki i to okropne, spokojnie ponad 2 cm odstają

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Booooszzz dziewczyno gdzie Ty masz te boczki? brzusio cudny! płaski i w ogóle mniam!!!! nie pier.dacz głupot
a ta talia! ile Ty tam masz cm? 40?
Nom, chudzina nasza!

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kuleczka18 Pokaż wiadomość
Witajcie Mogę się przyłączyć? <prosi>
Chciałabym zacząć liczyć kalorie tak przez najbliższy miesiąc, zamierzam jeść około 1400 -1500 kcal Wiem ,że może to nie ten wątek ale chcę się przyczepić
Witamy Powiedz ile masz wzrostu, ile ważysz itp?

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Na wadze dziś znów mam mały spadek ale dalej 60 z przodu jest a dokładnie 60,1. dużo ale ważne że już spada.....
uciekam buziaki!!!
Będzie tylko lepiej! Zobaczysz
Miłego dnia!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 15:03   #3516
abraxas2871
Wtajemniczenie

Hej!

Przpraszam, że wcinam się tak w wątek, który ma już 6 część, ale potrzebuję rady, a kto będzie lepiej wiedział, jeśli nie wy

Zaczęłam (od wczoraj ) stosować dietę 1000 kcal. Poczytałam sobie o niej, ale mam pytanie - z tego co widzę, to dieta jest ewidentnie zaplanowana na dzień, który ma 15-16 h (5 posiłków co ok, 3 h).

No i tu mam pytanie - jeśli mój dzień tygodnia trwa 20 h (śpię standardowo po 3-4 h, a nie 8 jak w tym idealnym planie), a z kolei mój dzień weekendowy to jakieś 10-12 h, to jak mam rozłożyć te 5 posiłków? Lepiej w tygoniu jeść 6 posiłków co 3 h czy 5, ale co 4h? I z kolei w weekend - 3-4 posiłki co 3h? Czy trzymać się 5, ale wtedy co jakieś 2h? Wydaje mi się sensowniejsza pierwsza opcja, ale wolę się upewnić Bo chodzi bardziej o rozkład i kaloryczność, a nie o te konkretnie 5 posiłków i ani jednego więcej, prawda?
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 17:51   #3517
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Ja tv nie mam to się nawet nie wypowiadam
Mhm...działka, to opalanie będzie i jedzenie z grilla może znowu... miłego dnia

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Uciekam piec ciasto czekoladowe dla mamy W przerwach będę klikać
Też proszę o kliczki i dziękuję za wszystkie już
No poopalałam sie ale sie wysmazylam mam nadzieje ze mi skora nei zejdzie bo nieźle mnie chyciło

Cisato czekoladowe ja kiedys mialam faze i piekłam murzynka bo najszybszy wszystko do miski i gotowe
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 17:57   #3518
Lorenail
Raczkowanie

Ja tam najbardziej i tak lubię krówkę

Ogólnie rzecz ujmując moje odchudzanie wzięło w łeb. Byłam na wycieczce, właśnie wróciłam i dzisiaj jem cały czas słodycze. Wafelki, andruta, ciastka, lody... Nawet nie chcę myśleć. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że we wtorek wybywam znowu i coś czuję, że szykuję się nocna impreza jakich mało... Dieta od czwartku, a do tego czasu nie wiem jak to zrobię, ale mam zamiar nie przytyć 5kg
Stary 2012-05-27, 18:06   #3519
mielnus
Wtajemniczenie

BOOOŻE... jak ja dzisiaj duzo zjadlam czuje sie strasznie!... kompletnie nie potrafie sie oprzec;/ przed chwila kawałek miesa z grila i frytki;/ porazka totalna! mialam sie jutro wazyc, ale wole tego nie robic bo moge sie znowu załamać. Zwaze sie w srode najlepiej.... dzisiaj nic juz wiecej nie jem, wystarczy tego grzechu.
Stary 2012-05-27, 19:02   #3520
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska nie jest źle, ale wiem, że mogłoby być lepiej dlatego do tego dążę

My byliśmy zobaczyć na tych dniach Nysy, zjadłam dwa małe lody, jeden włoski z maszyny a drugi amerykański ( wcale nie był mały choć wzięłam małego ) i zjadłam 3 paluszki czosnkowe z sosem czosnkowym, a Tż zjadł 6 na dziś konieć, bo ciężko się czuję :/ zaraz biorę się za ćwiczenia
Stary 2012-05-27, 19:13   #3521
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska nie jest źle, ale wiem, że mogłoby być lepiej dlatego do tego dążę

My byliśmy zobaczyć na tych dniach Nysy, zjadłam dwa małe lody, jeden włoski z maszyny a drugi amerykański ( wcale nie był mały choć wzięłam małego ) i zjadłam 3 paluszki czosnkowe z sosem czosnkowym, a Tż zjadł 6 na dziś konieć, bo ciężko się czuję :/ zaraz biorę się za ćwiczenia
Frykasy jadła?
I co pewnie lipa na Dniach Nysy ja tam wolałam na działce siedzieć i wyglądam teraz jak polska flaga :| Co sie kapnęłam podczas kąpieli że tylko du.pa i cycki blade a reszta rak ! Nawet serum z evelina chłodzące nie bylo mi straszne A właśnie sie patrze co mi sie tak skóra swieci a to jest jakies nowe serum diamentowe i ma takie drobinki
Stary 2012-05-27, 20:18   #3522
zooska
Zakorzenienie

Milenus Za często dajesz się ponieść pokusie, jedz częściej, ale małe porcje. Wtedy nie będziesz miała chęci na słodkości

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Mama obiecywała, że nie będzie wystawnego obiadu, tylko makaron z truskawkami, żadnego ciasta (po to piekłam czekoladowe) ta...jasne. Jak zwykle nagotowała tyle, że głowa mała, a ja jak mały (albo nawet nie) odkurzacz wciągnęłam wszystko
-kawałek brokuła w zasmażce
-kotlecik cukiniowy smażony
-2łyżki ziemniaków z masłem
-pieczarka smażona panierowana
-kawałek lodów z ajerkoniakiem polany truskawkami
-2 ciasteczka francuskie z brzoskwinią
-szkl tej ciapki truskawkowej co miała być do makaronu
-mnóstwo soków owocowych

yeah, mądra jestem

a po powrocie do domu zeżarłam Jogobelle Regularis, garść czokapików, kawalątek ciasta czekoladowego i tosta z serem żółtym z chleba razowego, z keczupem

mhm...
jutro fitness!!!Bo dzisiaj święto i zamknięte.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Dobra, a na jutro planuję to i postaram się tego przestrzegać:
śń: otręby, czokapiki, jogurt owocowy, kawa
IIśń: resztka surówki warzywnej
obiad: miseczka botwinki
podwieczorek: jeszcze nie wiem, ale przypuszczam, że Jogobella Regularis, jakiś owoc, może 2
kolacja: wieśniak z rzodkiewką, pomidorem, szczypiorkiem

Stary 2012-05-27, 20:29   #3523
Nadia5
Zakorzenienie

witam

@ ciąg dalszy więc postanowiłam się nie ważyć

Dziś na śniadanie standard - owsianka tym razem z serkiem homogenizowanym truskawkowym garść musli otręby i trochę pestek z dyni. Później kanapka z ciemnego słonecznikowego, plasterkiem szynki i ogórkiem zielonym. Na obiad naleśniki z farszem parówkowo, pieczarkowo cebulowym z sosem czosnkowym

Po obiedzie wybyliśmy na spacer plus piwo W domu wpadło trochę chipsów i kolejne piwo...
Zjem zaraz wieśniaka z jajkiem.

Olejuje włosy a wciąż są do bani...
ale wytrwale zapuszczam Ciekawe na ile starczy mi tej cierpliwości

Oglądamy kabarety szkoda że weekend już się kończy

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:34   #3524
zooska
Zakorzenienie

Nadia I i II Śniadanie miałaś mega smaczne
A gdyby nie to parówkowe nadzienie i czipsy, to menu byłoby super!!

Stary 2012-05-27, 20:45   #3525
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej hej
Caaaały dzien przelezalam ogladajac seriale
Włąsnie Was ponadrabiałam
NO na szczescie sie opamietałam ogarnełam, na włoski dałam mixa Kallosa z Alterra na buzie maseczke miodowa i pocwiczyłam, zła troche jestem bo cała niedziela w sumie zmarnowana, ale troche lenistwa nie zaszkodzi

Wogole postanowiłam od jutra odstawic biały chleb i całkowicie sie przerzucic na ciemny i tylko do 12 godzinki sobie na niego pozwole i musze zwiekszyc ilosc warzyw w menu

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:49   #3526
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a ja nie wiem czy to frykasy czy jak się zwie pierwszy raz to jadłam w pizzerii Grześ w Nysie. A w sumie nie było tak źle, dużo się działo wszędzie tyle się nachodziliśmy z Tż, że nogi mi do doopy wchodziły
Ale ogólnie myło całkiem fajnie i przyjemnie się chodziło
No coś Ty, tak się dziś strzaskałaś?? Przecież aż takiego słońca nie było, tak mi się wydawało ja to tylko wychodzę się opalać jak jest około 30 stopni

Melduję dziś 200 ścisków agrafką, 10 minut hula hop i 150 brzuszków a teraz piję redsika
Aa no i przypominam o klikaniu

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

A ja nie wytrzymałam i zmierzyłam dziś włosy, wyobraźcie sobie, że NIC mi nie urosły w tym miesiącu i jak tu zapuszczać jak one nie chcą rosnąć
Stary 2012-05-27, 20:53   #3527
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik za ćwiczenia! Ja przez swoje dzisiejsze obżarstwo też muszę poćwiczyć trochę... :/ może się zmobilizuję i pójdę pobiegać... chociaż nie cierpię tego! Ale 10min brzuch i 200agrafka na pewno zrobię! Klikam klikam, również proszę o kliczki

Agunia Do 12 mówisz...ja bym czasem nie wytrzymała bez grzaneczki do wieśniaka Ja już kupuję tylko chleb razowy, a pszenny kupuję tylko jak się spóźnię do sklepu i lecę po chleb do osiedlowego, albo dla Tż bułki pszenne, bo lubi
Tak przeważnie Just Fit z biedry, albo zwykly razowy też z Biedry, albo inne, ale razowce Herta lubię fitness chleb

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
A ja nie wytrzymałam i zmierzyłam dziś włosy, wyobraźcie sobie, że NIC mi nie urosły w tym miesiącu i jak tu zapuszczać jak one nie chcą rosnąć
Spokojnie, byłaś u fryzjera i podcinałaś!

Stary 2012-05-27, 20:53   #3528
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej hej
Caaaały dzien przelezalam ogladajac seriale
Włąsnie Was ponadrabiałam
NO na szczescie sie opamietałam ogarnełam, na włoski dałam mixa Kallosa z Alterra na buzie maseczke miodowa i pocwiczyłam, zła troche jestem bo cała niedziela w sumie zmarnowana, ale troche lenistwa nie zaszkodzi

Wogole postanowiłam od jutra odstawic biały chleb i całkowicie sie przerzucic na ciemny i tylko do 12 godzinki sobie na niego pozwole i musze zwiekszyc ilosc warzyw w menu

Ja z białego pieczywa zrezygnowałam jakieś 5 lat temu I mnie nie ciągie do niego czasem sobie pozwole na rogala Ale dziwna jestem bo jem go z szynką

Cytat:
Nadia I i II Śniadanie miałaś mega smaczne
A gdyby nie to parówkowe nadzienie i czipsy, to menu byłoby super!!
Myslę że obiad aż tak kaloryczny nie był
w ogóle doszłam do wniosku że jak będę gotowała dwa obiady - dla mnie i tż to zbankrutuję.. więc od czasu do czasu zrobię dla tż schaboszczaka i sama zjem.. Na wtorek planuje piersi z kuraka i warzywa po chińsku Mniej kalorycznie i smacznie - tż nie bedzie marudził że głodny

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:59   #3529
zooska
Zakorzenienie

Nadia Jasne, że nie był kcal. Mówię tylko, że ładniej byłoby bez parówki, chociaż co ja się wypowiadam, patrz na mój jadłospis
Fajny ten pomysł z warzywkami na obiad
U mnie z Tż nie ma prbl, on je to co ja, tylko dużo większą porcję. Jemu smażę na duuużej ilości tłuszczu, a sobie w ogóle tłuszczu nie daję. Więc jak coś smażę to najpierw sobie, a potem olej i jemu

Stary 2012-05-27, 21:02   #3530
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a ja nie wiem czy to frykasy czy jak się zwie pierwszy raz to jadłam w pizzerii Grześ w Nysie. A w sumie nie było tak źle, dużo się działo wszędzie tyle się nachodziliśmy z Tż, że nogi mi do doopy wchodziły
No coś Ty, tak się dziś strzaskałaś?? Przecież aż takiego słońca nie było, tak mi się wydawało ja to tylko wychodzę się opalać jak jest około 30 stopni

Melduję dziś 200 ścisków agrafką, 10 minut hula hop i 150 brzuszków a teraz piję redsika

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

No jak w grzesiu jadłaś to frykasy tam pizza jest dobra Ale i tak nie lepsza niż od fratelli
Ja poćwiczyłam brzusio 15 minut i styknie bo mecze sie jak głupia przy tym
O tez bym wypiła redsika ale jakos mnie odpycha ze to tyle kcal
Stary 2012-05-27, 21:04   #3531
meeedzik
Zakorzenienie

Zosiu myślę, że na dziś wystarczy jak pościskasz agrafką i brzuch zrobisz jutro nadgonisz na siłce albo fitnesie
A co do włosów to właśnie teraz nie podcinałam, bo fryzjerka mówiła, że nie są zniszczone i nie trzeba podcinać także nie wiem dlaczego NIC nie urosły może osiągnęły już swoją maksymalną długość i więcej nie urosną mam nadzieję, że nie, bo jeszcze z 10cm bym chciała
Klikam cały czas

A co do chleba to mi nie smakuje ciemne pieczywo uwielbiam biały chleb najlepiej taki świeżutki prosto z piekarni
Stary 2012-05-27, 21:05   #3532
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez ide sie opalac jak jest naprawde mega gorąco tak to wydaje mi sie ze slonce nie łapie co oczywiscie jest tylko moim wymysłem

A co do włosków to przeciez podcinałas napewno urosna

A jak na maska z łożysk sie sprawdza? zadowolona z niej jestes?

Cytat:
Meeedzik za ćwiczenia! Ja przez swoje dzisiejsze obżarstwo też muszę poćwiczyć trochę... :/ może się zmobilizuję i pójdę pobiegać... chociaż nie cierpię tego! Ale 10min brzuch i 200agrafka na pewno zrobię! Klikam klikam, również proszę o kliczki

Agunia Do 12 mówisz...ja bym czasem nie wytrzymała bez grzaneczki do wieśniaka Ja już kupuję tylko chleb razowy, a pszenny kupuję tylko jak się spóźnię do sklepu i lecę po chleb do osiedlowego, albo dla Tż bułki pszenne, bo lubi
Tak przeważnie Just Fit z biedry, albo zwykly razowy też z Biedry, albo inne, ale razowce Herta lubię fitness chleb

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Spokojnie, byłaś u fryzjera i podcinałaś!
No włąsnie sie bede starac tylko do 12, ale jak to wyjdzie nie wiem do konca, najgorzej w pracy bedzie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ja z białego pieczywa zrezygnowałam jakieś 5 lat temu I mnie nie ciągie do niego czasem sobie pozwole na rogala Ale dziwna jestem bo jem go z szynką
oj tam dziwna ja tez lubie rogalika z masełkiem i szyneczka
najlepiej jak taki świeżutki jest

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-27, 21:05   #3533
zooska
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny, uciekam poćwiczyć Może jeszcze wpadnę na kompa
Poklikałam wam!

Stary 2012-05-27, 21:06   #3534
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Heeeej słodziaki

Matko wyobrazcie sobie ze od rana Was nadrabiam chyba z 25stron mialam
Myslalam ze zejde Zaległosci sie narobiło ale nie przezyłabym chyba nie wiedzac co u Was

U mnie jak zwykle wszechobecny chaos, czyli w skrocie duzo pracy, troche imprez, przez jakis czas w ogole nie mialam neta byly jakies wieksze problemy z dostawa w firmie w ktorej mam neta, do tego zaczely sie te wszytskie koncerty, same rozumiecie
Ale doszłam do siebie to najwazniejsze
Wyytrzezwialam i jest dobrze

Heroine i Zoooska moje slicznoty rowniez teskniłaaaaaam, milusio mi bardzo

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

No i zaraz atakuje z tymi klikaniami nie ma to tamto
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 21:06   #3535
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail eee tam takie piwne kalorie się nie liczą
Nooo pizze też mają tam pyszną i zapiekanki też mi smakują a pizze z fratelki jadłam w piątek
Stary 2012-05-27, 21:09   #3536
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zosiu myślę, że na dziś wystarczy jak pościskasz agrafką i brzuch zrobisz jutro nadgonisz na siłce albo fitnesie
:
Na pewno urosną, może mają tylko taki okres, w którym ciężej rosną Nie przejmuj się!
W sumie te ziemniaki,brokuł i kotlecik mogłyby być, tragedii by nie było, ale ciastka,lody....to ciasto na noc i tost Tego być nie powinno!!!

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

CzekoladkaAaaaaaaaaaaaaa, jesteś
Szaaloooona, wiesz co u nas, opowiadaj co u Ciebie!!! Wszystkie tęskniłyśmy!

Stary 2012-05-27, 21:09   #3537
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia ja też sobie wkręcam, że jak nie jest tak bardzo gorąco to słońce nie opala

Czeko hej ślicznoto dawaj pyska tęskniłyśmy tu za Tobą nie uciekaj już więcej
Stary 2012-05-27, 21:10   #3538
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że się nie liczą

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Dooooooooooobra, serio spadam ćwiczyć tego brzucha

Stary 2012-05-27, 21:10   #3539
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Heeeej słodziaki

Matko wyobrazcie sobie ze od rana Was nadrabiam chyba z 25stron mialam
Myslalam ze zejde Zaległosci sie narobiło ale nie przezyłabym chyba nie wiedzac co u Was

U mnie jak zwykle wszechobecny chaos, czyli w skrocie duzo pracy, troche imprez, przez jakis czas w ogole nie mialam neta byly jakies wieksze problemy z dostawa w firmie w ktorej mam neta, do tego zaczely sie te wszytskie koncerty, same rozumiecie
Ale doszłam do siebie to najwazniejsze
Wyytrzezwialam i jest dobrze

Heroine i Zoooska moje slicznoty rowniez teskniłaaaaaam, milusio mi bardzo

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

No i zaraz atakuje z tymi klikaniami nie ma to tamto
W koncu jestes
Opowiadaj co u Ciebie:P

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-27, 21:10   #3540
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo pizze też mają tam pyszną i zapiekanki też mi smakują a pizze z fratelki jadłam w piątek
nie rób mi smaka

A powiem Ci że jak leżałam to masakra tak ciepło Jedynie jak chmury zasłoniły słonko to nie ciekawie Ale opaliłam sie to akurat nie da sie nie zauważyć

Czekoladko witamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości