kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 17:25   #391
Sunday Rose
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Hej
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość

Agnesuk też chciałam goldena, ale jak zobaczyłam ile sierści zostawia u znajomych w domu, dziękuję
Jeeej, te pieski są cudne, tylko duże! Ja chciałabym beagle'a! albo jacka russela, rodzice TŻ mają, cudowna jest

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
wlasnie, co dalyscie mamom?
Błyszczyk i lakier z Bourjois, była zachwycona
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, aga już wyjechała?
No właśnie
Cytat:
Dzisiaj w końcu się wyspałam tak jak się należy. Do tego zjadłam śniadanie, zrobiłam kawę w ekspresie ciśnieniowym (wyszła jak ta w Mc'Donald's - w końcu!),
marzę o ekspresie do kawy, jest numerem jeden na mojej liście obowiązującej w czasach bycia obrzydliwie bogatą od kiedy pracowałam z kawą ale ja chcę taki prawdziwyy! ciekawe, gdzie bym go wstawiła

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
o kurde, widzę ze poziom Twoich cwiczeń jest naprawdę wysoki ja na razie walcze z kondycją, bo mimo tylu tyg ćwiczeń ciągle sapie i sapie...
umieram z ciekawości ile wazysz

Eeee, po prostu dość długo chodziłam na siłownię i dlatego ten trening Ewy nie robi na mnie wrażenia, b tam wykorzystuje się tylko ciężar własnego ciała, bez żadnego dodatkowego obciążenia i wydaje mi się, że one będą męczące tylko dla kogoś, kto dopiero zaczyna, a ja jednak już trochę ćwiczę.. Nie wierzę, że z Twoją kondycją jest źle, po tylu miesiącach ćwiczeń? bez przesady, ja dużo do zrzucenia nie mam, więc wielkiego zaskoczenia nie będzie :P

Cytat:
Agnesuk ja po swojej Sarze mam tyle sierści, że to się w głowie nie mieści.

We wtorek jadę do naczelnego dogrywać szczegóły i MAM PRACĘ Najgorsze, że będę musiała operować finansami redakcji, a naczelny ma nadzieję, że "przeniosę portal na wyższy poziom egzystencji"
Hahaha, nie mogę, za każdym razem, jak poznaję jakąś Sarę to myślę sobie 'masakra, rodzice ją nazwali jak pieska.. '

Wow, gratulacje! super, powodzenia
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
To pomyśl,że ja mam tak od 2 tygodni. Mogę wypić rano kubek mleka, po 16:00 zjeść jabłko i nie czuć głodu, zero ochoty na jedzenie. W pracy nie myślę o żarciu,a potem to już całkiem mi przechodzi

Zaliczyłam wczoraj zgona Wypiliśmy z tż 3l. wina, jak zasnęłam to spałam do 11:00
ej, nigdy, never ever tak mało nie jadłam, za bardzo to lubię xD

no ładnie! pijusy

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Uczę się i randkuję w ramach relaksu i przerwy w nauce.
Zasiałaś ziarno zainteresowania ja też się uczę, phi!

Cytat:
1. ALE KOTENIEŃKU!
Moja mama ja uwielbia, pisze tak do mnie w smsach

Cytat:
Widzisz jaka jestem przezorna, oszczędzam się, żeby w weekend można było popić
xDDDDDDDDDDDDDDD

Padam, jest gorąco, ciągle piję, ale jem w miarę grzecznie i codziennie ćwiczę i uczę się dużo, także wasza Sandej jest na dobrej drodze
Stary 2012-05-27, 17:53   #392
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

sandej - niestety z moja kondycją ciągle jest kiepsko... sama nie wiem dlaczego. oczywiscie nie ma tragedii, ale ciagle sapie!!

ja na siłownię nigdy nie chodziłam, więc nawet nie wiem jak może być ciężko
jak tż będzie miał lepszą pracę to pomyślę o silowni

My już wróciliśmy od Tża siostry. cały czas ogarniam mieszkanie, bo się zapuściło w ciągu tych kilku dni...

laura - załatwiaj i do ROBOTY!!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 19:20   #393
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Jeeej, te pieski są cudne, tylko duże! Ja chciałabym beagle'a! albo jacka russela, rodzice TŻ mają, cudowna jest

No właśnie
marzę o ekspresie do kawy, jest numerem jeden na mojej liście obowiązującej w czasach bycia obrzydliwie bogatą od kiedy pracowałam z kawą ale ja chcę taki prawdziwyy! ciekawe, gdzie bym go wstawiła
1. Wczoraj taki beagle usiadł mi przed maską samochodu i nie chciał ruszyć tyłka. Trąbię, gazuję, a ten nic W końcu znalazł się właściciel, który zabrał psa, bo chyba spędziłabym tam noc!

2. Hah! Mam takie samo marzenie! W mojej kuchni z prawdziwego zdarzenia będzie super ekstra ekspres do kawy Chciałabym ten, który sam mieli ziarna.

Cytat:
laura - załatwiaj i do ROBOTY!!
Dopiero zaczęłam wakacje, a Ty już mnie wysyłasz do roboty No, ale idę! Zobaczymy jak się sprawdzę w marketingu i PR

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 19:30   #394
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

dawaj dawaj przyłącz się! będziemy mieć jędrne tyłeczki
od jutra zaczynam BBL!
I jak mi sie ud to lece tez na silownieee
Cytat:
I co z tego,że do pół uda? Seksi
Co nie Mój brat wysłał mamie kwiatki kurierem. Wczoraj rano dzwonią z kwiaciarni,o której mogą przyjechać,akurat tata odebrał. Jechaliśmy na wioskę, więc nie byłoby nas w domu. Tata powiedział,ze ok.16:00. Mamie ściemnił,ze to ktoś w sprawie pracy przyjedzie. Potem mama do mnie mówi "ej kto to do taty przyjedzie? nigdy nie robił interesów w domu", ja jej mówię "może to ktoś z innego miasta, jest sobota, przecież nie będą na ulicy rozmawiać" i mama łyknęła Za to potem jaką miała niespodziankę chodziła z aparatem i robiła zdjęcia kwiatkom

Zaliczyłam wczoraj zgona Wypiliśmy z tż 3l. wina, jak zasnęłam to spałam do 11:00
o jaaaaaaa ale musiala byc szczesliwa! i brat, co za pomysł! slodziak

tak nie robi żona

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 08:06   #395
agnesuk
Wtajemniczenie

hej heeeej
w końcu się wyspałam Oliwka na szczęście obudziła się w nocy tylko 2 razy, więc to nic z porównaniem z ostatnich nocy...
od dzisiaj zabieram się za zdrowo jedzonko, bo zeszły tydzień był streszny pod względem diety... grill, piwka, słodycze, chipsy

śn. płatki fitness + szklanka mleka.
II śn. słonecznik.
obiad. miseczka białego barszczu.
pod. jabłko.
kolacja: bułka z szynką, pomidorem, ogórkiem i jajkiem + czerwona herbata.

ćwiczenia: 20min workout + bum bum + 20min tummy tuck.

Cytat:
Dopiero zaczęłam wakacje, a Ty już mnie wysyłasz do roboty No, ale idę! Zobaczymy jak się sprawdzę w marketingu i PR
hhihih
na pewno się sprawdzisz

Cytat:
od jutra zaczynam BBL!
szalooooona

dzisiaj moja teściowa ma urodziny

Stary 2012-05-28, 09:00   #396
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

no co Ty, ciesz się, że urosły!
cieszę się ale potwornie bolą
Cytat:

Furosemid, Furagina na receptę albo Urofuragina bez recepty
Furosemid też na receptę? bo czytałam na necie że urofuragina jest na zapalenie dróg moczowych muszę się chyba przejśc dziś do apteki bo nie zamierzam się męczyć przez 2 tyg. A ludzie tak to kupują czy to jest jakieś nie wiem nie zdrowe??> Może lepiej wytrzymać te 2 tyg i nie kombinować ??
Cytat:
Rany, jeździłam dzisiaj na tym rowerze i teraz jak siadam to moje pośladki krzyczą o pomoc! Muszę kupić żelowe siedzonko, bo obecnie czuję się jakbym dwie noce uprawiała seks analny
Ja zawsze po 1 razie na rowerze w nowym sezonie tak mam także Cię rozumiem
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
NAJLEPSZEGO wszystkim Mamom, kobietkom w ciąży i tym, które kiedyś planują wstąpić do tego szczytnego grona!!!
MP przyznaj się dostałaś od Małej jakąś laurkę czy Cię tylko wyściskała co było najpiękniejszym prezentem?
Nie odezwali się jeszcze z kancelarii?
Cytat:
Odkąd jem mniej to zauważyłam, że mam brzuch jak Pani w reklamie balsamu ujędrniającego z Nivea Żyć nie umierać!
przez cały dzień czy tylko rano? ja rano mam płaściutki brzuch a wieczorem lepiej nie mówić

Cytat:
ja chyba pojde Twoim tropem i dorzuce sobie jakies cwiczenia, chyba BBL
super Może Ty też będziesz chciała pójśc na instruktorkę fitness tak jak Aga a później kolejno każda z nas i założymy w całej polscę nasz ogólnopolski klub fitness i każda będzie go prowadzila w swoim województwie
Cytat:
Co nie Mój brat wysłał mamie kwiatki kurierem. Wczoraj rano dzwonią z kwiaciarni,o której mogą przyjechać,akurat tata odebrał. Jechaliśmy na wioskę, więc nie byłoby nas w domu. Tata powiedział,ze ok.16:00. Mamie ściemnił,ze to ktoś w sprawie pracy przyjedzie. Potem mama do mnie mówi "ej kto to do taty przyjedzie? nigdy nie robił interesów w domu", ja jej mówię "może to ktoś z innego miasta, jest sobota, przecież nie będą na ulicy rozmawiać" i mama łyknęła Za to potem jaką miała niespodziankę chodziła z aparatem i robiła zdjęcia kwiatkom
To słodkie
Cytat:
co kupujesz teściówce?
dobrze że Oli dała Ci troszkę chociaż odpocząć

Dużo wczoraj zjadłam ale wieczorem natknęła mnie myśl że się juz dobrze czuje w swoim ciele i będe przestrzegać diety i ćwiczyć bo to lubię a nie żeby schudnąc, byłam wtedy śpiąca. A kiedy sie rozbudziłam znów zamarzyłam sobie 53
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:53   #397
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej laachony! Gdzie się podziewacie?;>
Cytat:
1. Wczoraj taki beagle usiadł mi przed maską samochodu i nie chciał ruszyć tyłka. Trąbię, gazuję, a ten nic W końcu znalazł się właściciel, który zabrał psa, bo chyba spędziłabym tam noc!

2. Hah! Mam takie samo marzenie! W mojej kuchni z prawdziwego zdarzenia będzie super ekstra ekspres do kawy Chciałabym ten, który sam mieli ziarna.

1. ja pewnie bym wysiadła i zaczęła z nim rozmawiać a potem zabrałabym go do domu!
2. Oj tam, bez przesady, ja uwielbiałam ten rytuał młynkowo-ekspresowy! i robienie wzorków na kawie
3. miałam zajęcia z PR, było przezabawnie, robiłam strategię PR Manufaktury

Cytat:
sandej - niestety z moja kondycją ciągle jest kiepsko... sama nie wiem dlaczego. oczywiscie nie ma tragedii, ale ciagle sapie!!

ja na siłownię nigdy nie chodziłam, więc nawet nie wiem jak może być ciężko
jak tż będzie miał lepszą pracę to pomyślę o silowni
A próbowałaś ze skakanką? ona super kondycję poprawia siłownia nie jest każdemu potrzebna do szczęścia

aaa, Aga, znalazłam gdzieś ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud, fajne, z ciężarkami, tylko nie pamiętam, czy zapisałam w zakładkach, jka znajdę, to CI podeślę, o ile jesteś jeszcze zainteresowana
Cytat:
od jutra zaczynam BBL!
Bandziak, co to za krótki post?

Cytat:

co szykujesz?XD
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dużo wczoraj zjadłam ale wieczorem natknęła mnie myśl że się juz dobrze czuje w swoim ciele i będe przestrzegać diety i ćwiczyć bo to lubię a nie żeby schudnąc, byłam wtedy śpiąca. A kiedy sie rozbudziłam znów zamarzyłam sobie 53
Alexis xDDDDD ach, te rzeczy, o któych się myśli w innych stanach świadomości...

Dziewczyny 57, 8 kg coraz bliżej celu! ale zmierzę się dopiero za tydzień, bardzo ciekawa jestem, czy coś się ruszyło

miłego dnia Wam życzę
Stary 2012-05-28, 10:35   #398
karola_plm
Rozeznanie

Laura - gratuluję pracy, na pewno dasz czadu!!

Agnes - i BBL i TJ? Szaloooooooona, znikniesz nam!

Już po absolutorium, żołądkowo chyba doprowadziłam się do porządku. Wrzuciłam Wam 3 fotki, ale kurde, jak Wy to robicie że Wasze foty są na wizażu w dobrej jakości. Ja moje skiepszczam na kompie jak się da, ale mam wrażenie, że im lepsza jakość zdjęcia wyjściowego, tym gorsza na wizażu. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Idę robić killera!

Właśnie - Sandej - gratuluję spadków!!! Pytałaś o killera Ewy, on jest o wiele cięższy niż ten trening z płytki... Jak chcecie, to Wam mogę Joya zeskanować

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 13:31   #399
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bożeeee, żrę jak kretyn
Lato idzie, a ja zamiast coraz lepiej wyglądać, to wyglądam coraz gorzej
Wczoraj uczyłam się długo, długo i jakoś po północy zeżarłam płatki czekoladowe, bo już nie chciałam nikogo budzić i wzięłam je na sucho
Następnym razem pokrój sobie marchewkę w słupki albo jabłka,żebyś miała co pożerać

Cytat:

Ja się modlę,żeby nigdy nie przejechać kota albo psa,moje serduszko by tego nie zniosło

Po maturze myslałam nad PR,ale u mnie w mieście było tylko na prywatnej uczelni ze złą renomą

Cytat:
tak nie robi żona
Nie jestem żoną jeszcze więc mogę zachowywać się rozpustnie

Cytat:
Olewasz czy składasz życzenia? Ja na Twoim miejscu bym olała

Cytat:
Furosemid też na receptę? bo czytałam na necie że urofuragina jest na zapalenie dróg moczowych muszę się chyba przejśc dziś do apteki bo nie zamierzam się męczyć przez 2 tyg. A ludzie tak to kupują czy to jest jakieś nie wiem nie zdrowe??> Może lepiej wytrzymać te 2 tyg i nie kombinować ??
Furosemid jest na receptę. To wszystko jest na zapalenia pęcherza, ale nie patrz na to, najwazniejsze że działa moczopędnie. Ludzie to normalnie kupują, nawet moja koleżanka łyka uroguraginę bo ma dni,że potrafi 1x pójść do łazienki
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 14:18   #400
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
zaraz Ci podeślę na PW
o nieee... oby się odezwali z tej kancelarii , znowu się biedna namęczysz i nabawisz się tych samych dolegliwości co wcześniej
czekam na PW
Może nie będzie aż tak źle, teraz byłoby trochę inaczej bo nie wracałabym do domu w takich mrozach a to mnie chyba wykańczało najbardziej..... a jakoś w sierpniu/wrześniu chcę zacząć praktyki (jeszcze nie wiem gdzie ) także długo bym tam nie była....
Cytat:
Wszystkiego najlepszego! dostałaś kwiatka lub laurkę?
Dostałam kwiatka ale jak TZ go przyniósł to Mała spała więc dostałam go od niego
Cytat:

We wtorek jadę do naczelnego dogrywać szczegóły i MAM PRACĘ Najgorsze, że będę musiała operować finansami redakcji, a naczelny ma nadzieję, że "przeniosę portal na wyższy poziom egzystencji"
a z finansami tez sobie poradzisz
Cytat:

OMG! Jak Wy to zrobiliście?
Cytat:
znam ten ból.....
Cytat:
MP przyznaj się dostałaś od Małej jakąś laurkę czy Cię tylko wyściskała co było najpiękniejszym prezentem?
Nie odezwali się jeszcze z kancelarii?
Nie odewali się i już raczej na to nie liczę
Mała stwierdziła, że to nie jest mamy święto tylko jej i chciała prezent później mnie wyściskała i już nic nie było mi potrzebne

W sobotę byłam na urodzinach u ciotki -> grill +2 piwa.
Wczoraj byliśmy na tych rybach - odpoczęłam jak nigdy, naprawdę super było. Mała była grzeczna, przespała się na kocyku, odwiedziliśmy teściową ale tylko temu, że ma plac zabaw koło domu i Mała chciała isć na zjeżdżalnie. -> grill + 2 piwa
Jak wróciliśmy do domu to posiedzieliśmy u sąsiadów przed domem i weekend skończył się jakoś szybko ->grill + 1 piwo
Ogólnie weekend uważam za bardzo udany, nie licząc bilansu kalorycznego

Dziś postanowiłam jeść troszkę zdrowiej. Rano zjadłam 2 kanapki z serem i pomidorem, przed chwilą 2 z szynką i pomidorem. W ramach ćwiczeń przez ponad godzinę biegałam z kosiarką wkoło domu i jestem padnięta..... Później poćwiczę "normalnie"

Wieczorem czeka mnie NAUKA!

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 14:33   #401
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
OMG! Jak Wy to zrobiliście?

Wczoraj byliśmy na tych rybach - odpoczęłam jak nigdy, naprawdę super było. Mała była grzeczna, przespała się na kocyku, odwiedziliśmy teściową ale tylko temu, że ma plac zabaw koło domu i Mała chciała isć na zjeżdżalnie. -> grill + 2 piwa
Jak wróciliśmy do domu to posiedzieliśmy u sąsiadów przed domem i weekend skończył się jakoś szybko ->grill + 1 piwo
2l. to dla nas norma, ale z trzema to przegięliśmy

Przynajmniej pogrillowałaś i odpoczęłaś, a od dzisiaj znowu dieta

Zaraz zasnę Zrobiłam wszystko co miałam zrobić i siedzę zamulam
Stary 2012-05-28, 15:48   #402
Loriette
Zakorzenienie

Wróciłam z Krakowa! Dopadł nas mega deszcz Moje dzisiejsze menu to domowej roboty pizza w jednej z pizzeri + muffinka w CupCake Corner, amen!
Do tego musiałam wstać o 5 i czekam na kawę jak na zbawienie

Cytat:
hhihih
na pewno się sprawdzisz

Cytat:
Ja zawsze po 1 razie na rowerze w nowym sezonie tak mam także Cię rozumiem

przez cały dzień czy tylko rano? ja rano mam płaściutki brzuch a wieczorem lepiej nie mówić
1. Po pierwszym razie zawsze tak jest Jakaś klątwa pierwszych razów??
2. Cały dzień, odkąd zaczęłam dużo pić - jest super!
Cytat:
1. ja pewnie bym wysiadła i zaczęła z nim rozmawiać a potem zabrałabym go do domu!
2. Oj tam, bez przesady, ja uwielbiałam ten rytuał młynkowo-ekspresowy! i robienie wzorków na kawie
3. miałam zajęcia z PR, było przezabawnie, robiłam strategię PR Manufaktury
1. Niestety się śpieszyłam i nie mogłam, a pewnie zrobiłabym to samo!
2. Ja chcę ten, który mieli ziarna, bo nawet z najgorszej kawy robi cuda A co do wzorków - jestem jak najbardziej na tak!
3. O proszę! Co ciekawego wymyśliłaś?
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Laura - gratuluję pracy, na pewno dasz czadu!!

Cytat:
Ja się modlę,żeby nigdy nie przejechać kota albo psa,moje serduszko by tego nie zniosło

Po maturze myslałam nad PR,ale u mnie w mieście było tylko na prywatnej uczelni ze złą renomą
1. Moje też! Jestem typem, którego bardziej wzrusza cierpienie psów niż ludzi..... Tzn. głównie wtedy, gdy pokazują w tv jakieś reportaże.
2. Ja mogę iść albo na dziennikarstwo zwykłe albo na dziennikarstwo ze specjalizacją PR na innej uczelni, muszę pomyśleć!

Stary 2012-05-28, 15:53   #403
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
1. Moje też! Jestem typem, którego bardziej wzrusza cierpienie psów niż ludzi..... Tzn. głównie wtedy, gdy pokazują w tv jakieś reportaże.
2. Ja mogę iść albo na dziennikarstwo zwykłe albo na dziennikarstwo ze specjalizacją PR na innej uczelni, muszę pomyśleć!
Ja mam tak samo, w codziennym życiu bardziej wzrusza mnie cierpienie psów niż np.:dzieci, może to i okropne,ale tak mam Uważam,że człowiek, dziecko, jeśli tylko chce to może sobie pomóć, zwierzę niestety nie.

Idź na dziennikarstwo z PR, będzie fajniej
Stary 2012-05-28, 16:30   #404
Sunday Rose
Zakorzenienie

Tylko Karola mnie pochwaliła, wstrętne są z was dziewuszyska!

Stary 2012-05-28, 17:07   #405
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny!

Czy mogłabym do Was dołączyć?
Wiem, że już jesteście ze sobą długo i macie stałe bywalczyni... Ale ja bardzo chciałabym do Was dołączyć bo:
- po pierwsze troszke Was podczytywałam i jesteście fajne babki
- po drugie "odchudzanie do bikini" bardzo do mnie przemawia, chcę w miare szybko zrzucić trochę ciałka ale zrobić to z głową (ograniczyć jedzenie, codziennie areoby + tam takie inne)
- po trzecie potrzebuje wsparcia i możliwosći napisania Wam o moich sukcesach i poażkach <- wtedy trzeba na mnie bardzo krzyczeć i dawać pu dupsku!

Pozdrawiam
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:17   #406
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
2l. to dla nas norma, ale z trzema to przegięliśmy

Przynajmniej pogrillowałaś i odpoczęłaś, a od dzisiaj znowu dieta

Zaraz zasnę Zrobiłam wszystko co miałam zrobić i siedzę zamulam
A mój TZ nie lubi wina tzn wypije lampkę np do wigilijnej kolacji ale tak to woli Whiskey albo piwo
No powiem Ci, że czułam się jakbyśmy wrócili z tygodniowego urlopu taki typowy RELAX
Cytat:
Wróciłam z Krakowa! Dopadł nas mega deszcz Moje dzisiejsze menu to domowej roboty pizza w jednej z pizzeri + muffinka w CupCake Corner, amen!
Do tego musiałam wstać o 5 i czekam na kawę jak na zbawienie
A ja nadal jestem osobnikiem, który nigdy nie był w Krk
Cytat:

Przepraszam i proszę o wybaczenie! oczywiście gratuluję spadków!

Boże jaki jestem leń, zamuliło nie to koszenie trawy i nie mogę wejść na właściwe obroty robię zupę jarzynową na obiado-kolację dla mnie i dla Małej, bo TZ będzie jadł dziś bigos

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Wiem, że już jesteście ze sobą długo i macie stałe bywalczyni... Ale ja bardzo chciałabym do Was dołączyć bo:
- po drugie "odchudzanie do bikini" bardzo do mnie przemawia, chcę w miare szybko zrzucić trochę ciałka ale zrobić to z głową (ograniczyć jedzenie, codziennie areoby + tam takie inne)
- po trzecie potrzebuje wsparcia i możliwosći napisania Wam o moich sukcesach i poażkach <- wtedy trzeba na mnie bardzo krzyczeć i dawać pu dupsku!

Pozdrawiam
Hey pewnie dołączaj napisz nam czy coś już szybciej robiłaś w tym kierunku, jaka jest Twoja wyjściowa waga, jaki zamierzony cel i w ogóle coś o sobie

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-28, 17:28   #407
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cytat:
Hey pewnie dołączaj napisz nam czy coś już szybciej robiłaś w tym kierunku, jaka jest Twoja wyjściowa waga, jaki zamierzony cel i w ogóle coś o sobie
Dziękuję!
Wiem, jestem pączkiem w maśle (jak narazie) uczę się i aktualnie szukam pracy. Mam około 157-158cm ważę 54kg - przytyło mi się ostatnimi czasy i wyglądam okropnie! Moim celem jest zrzucenie do wakacji z 5-6kg (chyba to obtymalna strata wagi w takim okresie - w sumie równy miesiąć), chciałabym kiedyś powrócić do starej - mojej stałej wagi, ale małymi kroczkami powoli do celu -> oby dotrzeć!
Jeżdże konno śrdenio 1-2x w tygodniu i stram się przynajmniej raz na tydzień (przeważnie w soboty) jeździć rowerem na basen i tam poza pływaniem korzystać z sauny na 10-15minut. Od soboty zaczęłam TJ i moim celem jest wytrwać te 20 dni treningu - akurat do wakacji
Moim największym problem jest brzuch - mam płasko u góry a na dole jest odstający, nie wiem do końca co z nim robić czytałam o zaletach hula-hop więc zamierzam (w sumie to od dziś) kręcić codziennie rano albo przed snem z 30 minut
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:49   #408
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak samo, w codziennym życiu bardziej wzrusza mnie cierpienie psów niż np.:dzieci, może to i okropne,ale tak mam Uważam,że człowiek, dziecko, jeśli tylko chce to może sobie pomóć, zwierzę niestety nie.

Idź na dziennikarstwo z PR, będzie fajniej
Mam nadzieję, że i tak akceptują nas na wątku

Wiesz co.. to jest tak, że ten PR jest na Uniwersytecie Ekonomicznym na wydziale informatyki - trochę się tego boję
Cytat:

Bo jak będziemy chwalić to się opuścisz! Przynajmniej ja tak mam
Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Pozdrawiam
Witam
Cytat:
Ja tam jeżdżę od najmłodszych lat, bo tata tam się urodził. To po krakusach często przedłużam wyrazy
Cytat:
Dziękuję!
Wiem, jestem pączkiem w maśle (jak narazie) uczę się i aktualnie szukam pracy. Mam około 157-158cm ważę 54kg - przytyło mi się ostatnimi czasy i wyglądam okropnie! Moim celem jest zrzucenie do wakacji z 5-6kg (chyba to obtymalna strata wagi w takim okresie - w sumie równy miesiąć), chciałabym kiedyś powrócić do starej - mojej stałej wagi, ale małymi kroczkami powoli do celu -> oby dotrzeć!
Jeżdże konno śrdenio 1-2x w tygodniu i stram się przynajmniej raz na tydzień (przeważnie w soboty) jeździć rowerem na basen i tam poza pływaniem korzystać z sauny na 10-15minut. Od soboty zaczęłam TJ i moim celem jest wytrwać te 20 dni treningu - akurat do wakacji
Moim największym problem jest brzuch - mam płasko u góry a na dole jest odstający, nie wiem do końca co z nim robić czytałam o zaletach hula-hop więc zamierzam (w sumie to od dziś) kręcić codziennie rano albo przed snem z 30 minut
Podoba mi się ten zapał i racjonalne podejście do diety, ooł jes!

Stary 2012-05-28, 18:01   #409
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Przepraszamy Zuch Sandej

Cytat:
A mój TZ nie lubi wina tzn wypije lampkę np do wigilijnej kolacji ale tak to woli Whiskey albo piwo

Ale z Was bezbożniki, alkohol na Wigilię
Ja na takie wieczory we dwoje wole wino bo brzucha nie wywala tak jak po piwach

Kraków jest fajny! Ja byłam zawsze przejściowo, będąc w Zakopanem i zawsze była brzydka pogoda, miałam mega niskie ciśnienie i byłam zamulona,a i tak mi się podobało Tylko zastanawia mnie jedno-widziałyście gdzieś w galeriach płatne kible? Bo w Krakowie w galerii przy dworcu właśnie takie są

W parku za moim blokiem jest jakiś festyn dla dzieci. Okna pozamykane, tv włączony,a i tak słyszę jakąś pokręconą muzę typu Wyginaj śmiało ciało/Kaczuchy i wrzaski Dzieciaki latają samopas, już rok temu jeden wyleciał pod samochód.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:

Wiesz co.. to jest tak, że ten PR jest na Uniwersytecie Ekonomicznym na wydziale informatyki - trochę się tego boję

Ja tam jeżdżę od najmłodszych lat, bo tata tam się urodził. To po krakusach często przedłużam wyrazy
Ja też, paru moich znajomych tego nie akceptuje, temat tabu sorry,nie będę słuchała jak ktoś stuknął psa i lamentuje bo sobie obtarł zderzak i najchętniej by go dobił,a za chwilę ryczy nad dzieckiem bo coś tam coś tam. Wolę wyjść niż tego słuchać.

Czego się boisz,że informatyki będzie dużo czy jak

Ja też pewnie przeciągam,jak to ludzie Podlasia Ale do Pawlaka mi trochę brakuje
Stary 2012-05-28, 18:03   #410
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

oczywiście, że tak! Kochamy Was!

Ja tam mam całą rodzinę z Kaszub

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-28, 18:09   #411
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
hej heeeej
w końcu się wyspałam Oliwka na szczęście obudziła się w nocy tylko 2 razy, więc to nic z porównaniem z ostatnich nocy...
od dzisiaj zabieram się za zdrowo jedzonko, bo zeszły tydzień był streszny pod względem diety... grill, piwka, słodycze, chipsy

śn. płatki fitness + szklanka mleka.
II śn. słonecznik.
obiad. miseczka białego barszczu.
pod. jabłko.
kolacja: bułka z szynką, pomidorem, ogórkiem i jajkiem + czerwona herbata.

ćwiczenia: 20min workout + bum bum + 20min tummy tuck.

hhihih
na pewno się sprawdzisz

szalooooona

Zazdroszczę ...
A Ty to nie za mało jesz na obiad?
Zaczęłaś jakieś nowe ćwiczenia?

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Pozdrawiam
Cześć pączusiu, już masz u mnie + za nick
Zapraszamy! Ale musisz nam coś opowiedzieć o sobie (o ile tego nie zrobiłaś w poniższych postach, bo właśnie nadrabiam )

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:12   #412
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Kraków jest fajny! Ja byłam zawsze przejściowo, będąc w Zakopanem i zawsze była brzydka pogoda, miałam mega niskie ciśnienie i byłam zamulona,a i tak mi się podobało Tylko zastanawia mnie jedno-widziałyście gdzieś w galeriach płatne kible? Bo w Krakowie w galerii przy dworcu właśnie takie są

Ja też pewnie przeciągam,jak to ludzie Podlasia Ale do Pawlaka mi trochę brakuje
1. Mówisz o Galerii Krakowskiej - ja tam poszłam i jeśli nie miałam ochoty to nie dawałam kasy.. Zauważyłam, że działa to na zasadzie - co łaska. Byłam za to kiedyś w takim Mc, gdzie musiałam Pani dać RACHUNEK, bo inaczej nie mogłam skorzystać

2. Tak, lubię informatykę, ale bez przesady! Martwi mnie towarzystwo - u nas w szkole nazywało się ich WĄSAMI

3. Ja Pawlaka naśladuje sama od siebie, bo lubię. Takie małe zboczonko
Cytat:
oczywiście, że tak! Kochamy Was!

Ja tam mam całą rodzinę z Kaszub
Uff...

Ej! Za to ja nigdy nie byłam na Kaszubach!

Stary 2012-05-28, 18:15   #413
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszamy Zuch Sandej

Ale z Was bezbożniki, alkohol na Wigilię
Ja na takie wieczory we dwoje wole wino bo brzucha nie wywala tak jak po piwach

W parku za moim blokiem jest jakiś festyn dla dzieci. Okna pozamykane, tv włączony,a i tak słyszę jakąś pokręconą muzę typu Wyginaj śmiało ciało/Kaczuchy i wrzaski Dzieciaki latają samopas, już rok temu jeden wyleciał pod samochód.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Ja też, paru moich znajomych tego nie akceptuje, temat tabu sorry,nie będę słuchała jak ktoś stuknął psa i lamentuje bo sobie obtarł zderzak i najchętniej by go dobił,a za chwilę ryczy nad dzieckiem bo coś tam coś tam. Wolę wyjść niż tego słuchać.

nie oczerniaj mi krakowa!
Jeśli mówisz o galerii krakowskiej to kible nie są płatne, tylko jest miejsce, w którym możesz zostawić jakąś zapłatę jeśli masz dobre serduszko, ale wcale nie masz obowiązku tego robić .

Loriette, no patrz (albo pacz ), a ja nie zaciągam po krakowsku . Ale chyba wyglądam na miejscową, bo baaaardzo często się mnie ktoś pyta o drogę .

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
1. Mówisz o Galerii Krakowskiej - ja tam poszłam i jeśli nie miałam ochoty to nie dawałam kasy.. Zauważyłam, że działa to na zasadzie - co łaska. Byłam za to kiedyś w takim Mc, gdzie musiałam Pani dać RACHUNEK, bo inaczej nie mogłam skorzystać

2. Tak, lubię informatykę, ale bez przesady! Martwi mnie towarzystwo - u nas w szkole nazywało się ich WĄSAMI

3. Ja Pawlaka naśladuje sama od siebie, bo lubię. Takie małe zboczonko

Uff...

Ej! Za to ja nigdy nie byłam na Kaszubach!
Eee dasz sobie radę . Wiesz ile ja miałam przedmiotów od początku studiów, których wydawało mi się, że nigdy nie ogarnę? Hohoho i jeszcze trochę . Ale wszystko jest do zdania (roszczę sobie prawo do zmiany zdania po zakończeniu letniej sesji )

Chyba mnie pogrzało, mam ochotę sobie kupić takie buty http://www.aldoshoes.com/static/webU..._rinks_4_6.jpg (wspominałam już, że nie lubię konturn, rzeczy różowych, sweetaśnych i przesadnie dziewczęcych? ) .

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2012-05-28 o 18:19
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 22:08   #414
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny 57, 8 kg coraz bliżej celu! ale zmierzę się dopiero za tydzień, bardzo ciekawa jestem, czy coś się ruszyło
super!
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Chyba mnie pogrzało, mam ochotę sobie kupić takie buty http://www.aldoshoes.com/static/webU..._rinks_4_6.jpg (wspominałam już, że nie lubię konturn, rzeczy różowych, sweetaśnych i przesadnie dziewczęcych? ) .
bierz! śliczne

Stary 2012-05-29, 00:33   #415
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

Mi to ani jedna nie pogratulowała, że jestem już absolwentką Taaaaakie one są...

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 06:56   #416
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to ani jedna nie pogratulowała, że jestem już absolwentką Taaaaakie one są...
hehhe ) bo my się tu przecież skupiamy tylko i wyłącznie na diecie!
wlaśnie, i jak tam na absolutorium, wywołałaś szal? Twoja sukienka ma świetny kolor, przez Ciebie też chcę jakąś super rzecz !
Zapomnialam napisać o filmikach, obejrzałam w dzień dodania linku - super musiałaś się nieźle napracować, w sumie nigdy nie zdawał sobie sprawy z tego, jak bardzo absorbujące jest odpowiednie zmontownaie tego wszystkiego, dobór odpowiedniej muzyki
W kocie się zakochałam, maleńka budzi instynkty ()Barcelona marzy mi się jeszcze bardziej, no i chcę się z Wami napić wódki film ze znajomymi mega, nie wiedziałam że lubisz takie klimaty myślalam że jesteś opanowana i spokojna, film mnie przekonał ze jednak nie. Widać, że kochacie śpiewać i tańczyć a! my z TŻem tez spiewamy w samochodzie! musialabym to uwiecznic

jakością zdjęć sie nie przejmuj, wiem wlasnie, ze wizaz zre jakosc a Ty jako osoba wyposazona w dobry sprzet jestes przeczulona na tym punkcie heh ;p my wiemy, ze zdjecia sa dobre

Stary 2012-05-29, 09:16   #417
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Loriette dawaj na Kaszuby! Pojedziemy nad morze i będziemy opalać swoje ciałka - tylko najpierw pomożesz mi wybrac kostium a później Ty zabierzesz mnie do Krk

Siedziałam wczoraj do 00.30 nad rachunkowością i się załamałam wiem jak co księgować (mniej więcej ), ale babka powiedziała, że wymaga od nas regułek książkowych bo część egzaminu to będzie teoria. Hasła różnią się czasem jednym słówkiem a jest ich masa pytań 50, na zaliczenie (czyt dopuszczający) trzeba mieć 25. Skonam w ten weekend

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-29, 09:18   #418
agnesuk
Wtajemniczenie

hej ho

Wczoraj opuściliśmy Oliwce łóżeczko, bo podłapała ,że można się chwytać szczebelek
na szczęście ładnie przespała noc. bez ani jednej pobudki na picie lub jedzenie, ufff

dzisiaj jestem nieco zakwaszona.. robiłam ćwiczenia na brzuch i dzisiaj nie mogę się śmiać. zapuściłam nieco mięśnie na brzuchu

na dworze dzisiaj piękna pogoda, więc z tżem jedziemy odwiedzieć jego babcie, bo już zaczyna marudzić,że wnuk o niej zapomniał itp

Cytat:
A próbowałaś ze skakanką? ona super kondycję poprawia siłownia nie jest każdemu potrzebna do szczęścia

aaa, Aga, znalazłam gdzieś ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud, fajne, z ciężarkami, tylko nie pamiętam, czy zapisałam w zakładkach, jka znajdę, to CI podeślę, o ile jesteś jeszcze zainteresowana

probówałam, ale mam jakaś kiepską skakankę i nerwica mnie bierze, bo mi się skręca i zwija
jak na razie cisnę w z TJ I TF> wybieram sobie różne ćwiczenia aerobowe a pozniej robie siłowe, z obciążnikami na nogach - BBL.
tak, tak, wysyłaj, koniecznie! muszę się pozbyć tych firanek...

brawo, brawo! oby tak dalej!!

Cytat:
Agnes - i BBL i TJ? Szaloooooooona, znikniesz nam!

Już po absolutorium, żołądkowo chyba doprowadziłam się do porządku. Wrzuciłam Wam 3 fotki, ale kurde, jak Wy to robicie że Wasze foty są na wizażu w dobrej jakości. Ja moje skiepszczam na kompie jak się da, ale mam wrażenie, że im lepsza jakość zdjęcia wyjściowego, tym gorsza na wizażu. jaaaa
a tam, a tam, nie zniknę . rzeźbię się
no i jak było?
wizaż nieco psuje jakość zdjęć, nie przejmuj się
chwalę Cię brawo!

Cytat:

Olewasz czy składasz życzenia? Ja na Twoim miejscu bym olała
Ja kiedyś byłam świadkiem jak Pan potrącił kota matko... to było straszne!
TŻ powiedział,żebym kupiła ptasie mleczko. podeszliśmy, tż powiedział - wszystkiego najlepszego, a ja dałam ptasie mleczko. zyczenia sobie podarowałam hihihih
szkoda,że nie było zatrute

Cytat:
Dostałam kwiatka ale jak TZ go przyniósł to Mała spała więc dostałam go od niego

Mała stwierdziła, że to nie jest mamy święto tylko jej i chciała prezent później mnie wyściskała i już nic nie było mi potrzebne

ja też dostałam od Tża kwiatka
nie mogę się doczekać tego momentu,kiedy Oliwka przyjdzie i przytuli mnie na 'Dzień Mamy' ahh...
Ja też mam weekend grillowania za sobą także nie martw się, nie jesteś sama hehe
oczyszczaj się teraz nieco po tym weekendowym obżarstwie

ja jak na razie mam dosyć grillowanego mięsa na co najmniej miesiąc

Cytat:
hej hej z Nami na pewno Ci się uda, ha!

Cytat:
Od soboty zaczęłam TJ i moim celem jest wytrwać te 20 dni treningu - akurat do wakacji
hmm... 20 dni treningu? TJ trwa 8 tyg.
4 tyg. podstaw, 4 tyg zaawansowane
na brzuszek polecam ab jam + 10min Fire ABS - znajdziesz na youtubie.

Cytat:
o matko, wspołczuję ja pod oknem mam 3 place zabaw, także jest wesoło

Cytat:
A Ty to nie za mało jesz na obiad?
Zaczęłaś jakieś nowe ćwiczenia?
zawsze tyle jem na obiad. wystarcza mi czuję się zawsze pełna.

bania - a Ty co tak wcześnie posta dodałaś? spać nie możesz, czy co?

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-29 o 09:19
Stary 2012-05-29, 14:36   #419
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiedziałam,że to co łaska Za to u mnie w Macu na drzwiach do łazienek trzeba wbić kody z paragonu,żeby wejść

Fajne towarzystwo wszędzie się znajdzie

Cytat:
Ej one nie są ani różowe ani sweetaśne, więc się nie przejmuj Już myślałam,że to będą jakieś landrynkowe lakierowane koturny Te są spoko, uniwersalne
No i koturny, dla mnie najwygodniejsze buty

Cytat:
Siedziałam wczoraj do 00.30 nad rachunkowością i się załamałam wiem jak co księgować (mniej więcej ), ale babka powiedziała, że wymaga od nas regułek książkowych bo część egzaminu to będzie teoria. Hasła różnią się czasem jednym słówkiem a jest ich masa pytań 50, na zaliczenie (czyt dopuszczający) trzeba mieć 25. Skonam w ten weekend
I co się dygasz, jesteś nasza,a nasze dziewczyny wymiataja, dasz radę

Cytat:
Wczoraj opuściliśmy Oliwce łóżeczko, bo podłapała ,że można się chwytać szczebelek
na szczęście ładnie przespała noc. bez ani jednej pobudki na picie lub jedzenie, ufff
Jaka mała już kumata jest, fajnie Jeszcze parę miesięcy i Wam pójdzie w świat

Zajadam się truskawkami i uprawiam słodkie lenistwo
Tylko zirytowała mnie jedna babka
Mieszka z synem w jakiejś szkole, dzieciak chodzi do podstawówki. Kiedyś było nam z szefową ich żal (dawałyśmy jakieś gratisy, próbki, dla niej i małego),ale dowiedziałyśmy się pewnych rzeczy i doszłyśmy do wniosku,że ta kobieta ma w tylku pomoc itd. Teraz zrobiła sobie z apteki poczekalnię na autobus. Przyjdzie i siedzi godzinę,czasami więcej. Ale dobra niech siedzi, krzesła jej nie żałuję. Ale ... mamy kącik dla dzieci,na stoliku zawsze stoją jakieś cukierki,lizaki. Wystarczy,że ledwo wystawię słodycze,a ona jakby to przeczuwała wpada i łapie wszystko,upycha po kieszeniach, syn tak samo. Kurde,nie żałuję im bo dzieciak pewnie nie ma w domu to niech sie poczęstuje,ale nie co drugi dzień wpada i wymiata wszystko. Zapakować pół kilo cukierków do kieszeni? Żaden problem Notorycznie kradną nam kredę (do tablicy dla dzieci), kiedyś w kącie stała duża paczka soli (posypywałam schody) to w ostatniej chwili zareagowałam bo już pakowała do torby. Może wyjdę na zołzę,ale mam ich dość.
Stary 2012-05-29, 15:12   #420
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, no patrz (albo pacz ), a ja nie zaciągam po krakowsku . Ale chyba wyglądam na miejscową, bo baaaardzo często się mnie ktoś pyta o drogę .
Żeby wyglądać na miejscową trzeba być FASZYN, no to Winyl - gratulacje
Kupiłaś te buty? Powiedz, że tak Też bym wzięła, gdybym mogła!
Cytat:
Loriette dawaj na Kaszuby! Pojedziemy nad morze i będziemy opalać swoje ciałka - tylko najpierw pomożesz mi wybrac kostium a później Ty zabierzesz mnie do Krk
Wchodzę w to! Ale strój musisz mieć piękny i taki mega dziewczęcy, bo masz taką słodką buzię Za to ja w końcu kupię sobie biały i nie będę słuchała argumentu mojej mamy, BO ZŻÓŁKNIE

Cytat:
Zajadam się truskawkami i uprawiam słodkie lenistwo
Tylko zirytowała mnie jedna babka
Mieszka z synem w jakiejś szkole, dzieciak chodzi do podstawówki. Kiedyś było nam z szefową ich żal (dawałyśmy jakieś gratisy, próbki, dla niej i małego),ale dowiedziałyśmy się pewnych rzeczy i doszłyśmy do wniosku,że ta kobieta ma w tylku pomoc itd. Teraz zrobiła sobie z apteki poczekalnię na autobus. Przyjdzie i siedzi godzinę,czasami więcej. Ale dobra niech siedzi, krzesła jej nie żałuję. Ale ... mamy kącik dla dzieci,na stoliku zawsze stoją jakieś cukierki,lizaki. Wystarczy,że ledwo wystawię słodycze,a ona jakby to przeczuwała wpada i łapie wszystko,upycha po kieszeniach, syn tak samo. Kurde,nie żałuję im bo dzieciak pewnie nie ma w domu to niech sie poczęstuje,ale nie co drugi dzień wpada i wymiata wszystko. Zapakować pół kilo cukierków do kieszeni? Żaden problem Notorycznie kradną nam kredę (do tablicy dla dzieci), kiedyś w kącie stała duża paczka soli (posypywałam schody) to w ostatniej chwili zareagowałam bo już pakowała do torby. Może wyjdę na zołzę,ale mam ich dość.
Jadłaś może truskawki w pieprzu? Bo boję się spróbować

Daj palec, a wezmą rękę - takie małe podsumowanie do tego co napisałaś. Może nie jest im aż tak źle? Bo zazwyczaj ludzie, którzy mają problemy finansowe są dość skryte i nie chcą brać od ludzi, bo czują się z tym niekomfortowo.

Od poniedziałku zaczynam pracę

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-29 o 15:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości