|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Hej
Cytat:
Błyszczyk i lakier z Bourjois, była zachwycona No właśnie Cytat:
Cytat:
bez przesady, ja dużo do zrzucenia nie mam, więc wielkiego zaskoczenia nie będzie :P Cytat:
Wow, gratulacje! super, powodzenia Cytat:
ej, nigdy, never ever tak mało nie jadłam, za bardzo to lubię xD no ładnie! pijusy Zasiałaś ziarno zainteresowania ja też się uczę, phi! Moja mama ja uwielbia, pisze tak do mnie w smsach Cytat:
Padam, jest gorąco, ciągle piję, ale jem w miarę grzecznie i codziennie ćwiczę i uczę się dużo, także wasza Sandej jest na dobrej drodze
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
sandej - niestety z moja kondycją ciągle jest kiepsko... sama nie wiem dlaczego. oczywiscie nie ma tragedii, ale ciagle sapie!!
ja na siłownię nigdy nie chodziłam, więc nawet nie wiem jak może być ciężko jak tż będzie miał lepszą pracę to pomyślę o silowni My już wróciliśmy od Tża siostry. cały czas ogarniam mieszkanie, bo się zapuściło w ciągu tych kilku dni... laura - załatwiaj i do ROBOTY!!
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Hah! Mam takie samo marzenie! W mojej kuchni z prawdziwego zdarzenia będzie super ekstra ekspres do kawy Dopiero zaczęłam wakacje, a Ty już mnie wysyłasz do roboty
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
I jak mi sie ud to lece tez na silownieee ![]() Cytat:
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej heeeej
w końcu się wyspałam Oliwka na szczęście obudziła się w nocy tylko 2 razy, więc to nic z porównaniem z ostatnich nocy... od dzisiaj zabieram się za zdrowo jedzonko, bo zeszły tydzień był streszny pod względem diety... grill, piwka, słodycze, chipsy śn. płatki fitness + szklanka mleka. II śn. słonecznik. obiad. miseczka białego barszczu. pod. jabłko. kolacja: bułka z szynką, pomidorem, ogórkiem i jajkiem + czerwona herbata. ćwiczenia: 20min workout + bum bum + 20min tummy tuck. Cytat:
na pewno się sprawdzisz szalooooona dzisiaj moja teściowa ma urodziny
|
|
#396 | |||||
|
Zadomowienie
|
cieszę się
![]() Furosemid też na receptę? bo czytałam na necie że urofuragina jest na zapalenie dróg moczowych muszę się chyba przejśc dziś do apteki bo nie zamierzam się męczyć przez 2 tyg. A ludzie tak to kupują czy to jest jakieś nie wiem nie zdrowe??> Może lepiej wytrzymać te 2 tyg i nie kombinować ?? ![]() Cytat:
Cytat:
Nie odezwali się jeszcze z kancelarii? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co kupujesz teściówce? ![]() dobrze że Oli dała Ci troszkę chociaż odpocząć Dużo wczoraj zjadłam |
|||||
|
|
|
#397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej laachony! Gdzie się podziewacie?;>
Cytat:
2. Oj tam, bez przesady, ja uwielbiałam ten rytuał młynkowo-ekspresowy! i robienie wzorków na kawie 3. miałam zajęcia z PR, było przezabawnie, robiłam strategię PR Manufaktury Cytat:
siłownia nie jest każdemu potrzebna do szczęścia aaa, Aga, znalazłam gdzieś ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud, fajne, z ciężarkami, tylko nie pamiętam, czy zapisałam w zakładkach, jka znajdę, to CI podeślę, o ile jesteś jeszcze zainteresowana ![]() Bandziak, co to za krótki post? co szykujesz?XD Cytat:
Dziewczyny coraz bliżej celu! ale zmierzę się dopiero za tydzień, bardzo ciekawa jestem, czy coś się ruszyło miłego dnia Wam życzę
|
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
Laura - gratuluję pracy, na pewno dasz czadu!!
![]() Agnes - i BBL i TJ? Szaloooooooona, znikniesz nam! ![]() Już po absolutorium, żołądkowo chyba doprowadziłam się do porządku. Wrzuciłam Wam 3 fotki, ale kurde, jak Wy to robicie że Wasze foty są na wizażu w dobrej jakości. Ja moje skiepszczam na kompie jak się da, ale mam wrażenie, że im lepsza jakość zdjęcia wyjściowego, tym gorsza na wizażu. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Idę robić killera! ![]() Właśnie - Sandej - gratuluję spadków!!! Pytałaś o killera Ewy, on jest o wiele cięższy niż ten trening z płytki... Jak chcecie, to Wam mogę Joya zeskanować
|
|
#399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po maturze myslałam nad PR,ale u mnie w mieście było tylko na prywatnej uczelni ze złą renomą ![]() Nie jestem żoną jeszcze więc mogę zachowywać się rozpustnie Olewasz czy składasz życzenia? Ja na Twoim miejscu bym olała ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#400 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może nie będzie aż tak źle, teraz byłoby trochę inaczej bo nie wracałabym do domu w takich mrozach a to mnie chyba wykańczało najbardziej..... a jakoś w sierpniu/wrześniu chcę zacząć praktyki (jeszcze nie wiem gdzie ) także długo bym tam nie była....Dostałam kwiatka ale jak TZ go przyniósł to Mała spała więc dostałam go od niego ![]() Cytat:
a z finansami tez sobie poradzisz ![]() Cytat:
![]() znam ten ból..... Cytat:
![]() Mała stwierdziła, że to nie jest mamy święto tylko jej i chciała prezent ![]() W sobotę byłam na urodzinach u ciotki -> grill +2 piwa. Wczoraj byliśmy na tych rybach - odpoczęłam jak nigdy, naprawdę super było. Mała była grzeczna, przespała się na kocyku, odwiedziliśmy teściową ale tylko temu, że ma plac zabaw koło domu i Mała chciała isć na zjeżdżalnie. Jak wróciliśmy do domu to posiedzieliśmy u sąsiadów przed domem i weekend skończył się jakoś szybko ->grill + 1 piwoOgólnie weekend uważam za bardzo udany, nie licząc bilansu kalorycznego ![]() Dziś postanowiłam jeść troszkę zdrowiej. Rano zjadłam 2 kanapki z serem i pomidorem, przed chwilą 2 z szynką i pomidorem. W ramach ćwiczeń przez ponad godzinę biegałam z kosiarką wkoło domu i jestem padnięta..... Później poćwiczę "normalnie" Wieczorem czeka mnie NAUKA! |
||||
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej pogrillowałaś i odpoczęłaś, a od dzisiaj znowu dieta ![]() Zaraz zasnę Zrobiłam wszystko co miałam zrobić i siedzę zamulam
|
|
|
|
|
#402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Krakowa! Dopadł nas mega deszcz
Moje dzisiejsze menu to domowej roboty pizza w jednej z pizzeri + muffinka w CupCake Corner, amen! ![]() Do tego musiałam wstać o 5 i czekam na kawę jak na zbawienie ![]() Cytat:
Jakaś klątwa pierwszych razów??2. Cały dzień, odkąd zaczęłam dużo pić - jest super! Cytat:
2. Ja chcę ten, który mieli ziarna, bo nawet z najgorszej kawy robi cuda 3. O proszę! Co ciekawego wymyśliłaś? Cytat:
2. Ja mogę iść albo na dziennikarstwo zwykłe albo na dziennikarstwo ze specjalizacją PR na innej uczelni, muszę pomyśleć!
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam,że człowiek, dziecko, jeśli tylko chce to może sobie pomóć, zwierzę niestety nie.Idź na dziennikarstwo z PR, będzie fajniej
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko Karola mnie pochwaliła, wstrętne są z was dziewuszyska!
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
Czy mogłabym do Was dołączyć? Wiem, że już jesteście ze sobą długo i macie stałe bywalczyni... Ale ja bardzo chciałabym do Was dołączyć bo: - po pierwsze troszke Was podczytywałam i jesteście fajne babki - po drugie "odchudzanie do bikini" bardzo do mnie przemawia, chcę w miare szybko zrzucić trochę ciałka ale zrobić to z głową (ograniczyć jedzenie, codziennie areoby + tam takie inne) - po trzecie potrzebuje wsparcia i możliwosći napisania Wam o moich sukcesach i poażkach <- wtedy trzeba na mnie bardzo krzyczeć i dawać pu dupsku! ![]() Pozdrawiam
|
#406 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No powiem Ci, że czułam się jakbyśmy wrócili z tygodniowego urlopu ![]() Cytat:
![]() Przepraszam i proszę o wybaczenie! oczywiście gratuluję spadków! Boże jaki jestem leń, zamuliło nie to koszenie trawy i nie mogę wejść na właściwe obroty robię zupę jarzynową na obiado-kolację dla mnie i dla Małej, bo TZ będzie jadł dziś bigos ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, jestem pączkiem w maśle (jak narazie) uczę się i aktualnie szukam pracy. Mam około 157-158cm ważę 54kg - przytyło mi się ostatnimi czasy i wyglądam okropnie! Moim celem jest zrzucenie do wakacji z 5-6kg (chyba to obtymalna strata wagi w takim okresie - w sumie równy miesiąć), chciałabym kiedyś powrócić do starej - mojej stałej wagi, ale małymi kroczkami powoli do celu -> oby dotrzeć! ![]() Jeżdże konno śrdenio 1-2x w tygodniu i stram się przynajmniej raz na tydzień (przeważnie w soboty) jeździć rowerem na basen i tam poza pływaniem korzystać z sauny na 10-15minut. Od soboty zaczęłam TJ i moim celem jest wytrwać te 20 dni treningu - akurat do wakacji Moim największym problem jest brzuch - mam płasko u góry a na dole jest odstający, nie wiem do końca co z nim robić czytałam o zaletach hula-hop więc zamierzam (w sumie to od dziś) kręcić codziennie rano albo przed snem z 30 minut
|
|
#408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że i tak akceptują nas na wątkuWiesz co.. to jest tak, że ten PR jest na Uniwersytecie Ekonomicznym na wydziale informatyki - trochę się tego boję ![]() ![]() Cytat:
Ja tam jeżdżę od najmłodszych lat, bo tata tam się urodził. To po krakusach często przedłużam wyrazy Cytat:
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przepraszamy
Cytat:
![]() Ja na takie wieczory we dwoje wole wino bo brzucha nie wywala tak jak po piwach ![]() Kraków jest fajny! Ja byłam zawsze przejściowo, będąc w Zakopanem i zawsze była brzydka pogoda, miałam mega niskie ciśnienie i byłam zamulona,a i tak mi się podobało Tylko zastanawia mnie jedno-widziałyście gdzieś w galeriach płatne kible? Bo w Krakowie w galerii przy dworcu właśnie takie są W parku za moim blokiem jest jakiś festyn dla dzieci. Okna pozamykane, tv włączony,a i tak słyszę jakąś pokręconą muzę typu Wyginaj śmiało ciało/Kaczuchy i wrzaski Dzieciaki latają samopas, już rok temu jeden wyleciał pod samochód.---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
sorry,nie będę słuchała jak ktoś stuknął psa i lamentuje bo sobie obtarł zderzak i najchętniej by go dobił,a za chwilę ryczy nad dzieckiem bo coś tam coś tam. Wolę wyjść niż tego słuchać.Czego się boisz,że informatyki będzie dużo czy jak ![]() Ja też pewnie przeciągam,jak to ludzie Podlasia |
||
|
|
|
#410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam mam całą rodzinę z Kaszub
|
|
|
|
|
#411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty to nie za mało jesz na obiad? Zaczęłaś jakieś nowe ćwiczenia? ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Zapraszamy! Ale musisz nam coś opowiedzieć o sobie (o ile tego nie zrobiłaś w poniższych postach, bo właśnie nadrabiam
|
|
#412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tak, lubię informatykę, ale bez przesady! Martwi mnie towarzystwo - u nas w szkole nazywało się ich WĄSAMI 3. Ja Pawlaka naśladuje sama od siebie, bo lubię. Takie małe zboczonko Cytat:
Ej! Za to ja nigdy nie byłam na Kaszubach!
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie oczerniaj mi krakowa! Jeśli mówisz o galerii krakowskiej to kible nie są płatne, tylko jest miejsce, w którym możesz zostawić jakąś zapłatę jeśli masz dobre serduszko, ale wcale nie masz obowiązku tego robić . Loriette, no patrz (albo pacz ), a ja nie zaciągam po krakowsku .---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
. Wiesz ile ja miałam przedmiotów od początku studiów, których wydawało mi się, że nigdy nie ogarnę? Hohoho i jeszcze trochę (roszczę sobie prawo do zmiany zdania po zakończeniu letniej sesji )Chyba mnie pogrzało, mam ochotę sobie kupić takie buty http://www.aldoshoes.com/static/webU..._rinks_4_6.jpg (wspominałam już, że nie lubię konturn, rzeczy różowych, sweetaśnych i przesadnie dziewczęcych? ) .
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-05-28 o 18:19 |
||
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
Mi to ani jedna nie pogratulowała, że jestem już absolwentką
Taaaaakie one są...
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bo my się tu przecież skupiamy tylko i wyłącznie na diecie! wlaśnie, i jak tam na absolutorium, wywołałaś szal? Twoja sukienka ma świetny kolor, przez Ciebie też chcę jakąś super rzecz ! Zapomnialam napisać o filmikach, obejrzałam w dzień dodania linku - super W kocie się zakochałam, maleńka budzi instynkty ( film ze znajomymi mega, nie wiedziałam że lubisz takie klimaty myślalam że jesteś opanowana i spokojna, film mnie przekonał ze jednak nie. Widać, że kochacie śpiewać i tańczyć a! my z TŻem tez spiewamy w samochodzie! musialabym to uwiecznic jakością zdjęć sie nie przejmuj, wiem wlasnie, ze wizaz zre jakosc a Ty jako osoba wyposazona w dobry sprzet jestes przeczulona na tym punkcie heh ;p my wiemy, ze zdjecia sa dobre
|
|
#417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Loriette dawaj na Kaszuby! Pojedziemy nad morze i będziemy opalać swoje ciałka - tylko najpierw pomożesz mi wybrac kostium a później Ty zabierzesz mnie do Krk Siedziałam wczoraj do 00.30 nad rachunkowością i się załamałam ), ale babka powiedziała, że wymaga od nas regułek książkowych bo część egzaminu to będzie teoria. Hasła różnią się czasem jednym słówkiem a jest ich masa pytań 50, na zaliczenie (czyt dopuszczający) trzeba mieć 25. Skonam w ten weekend
|
|
|
|
|
#418 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
Wczoraj opuściliśmy Oliwce łóżeczko, bo podłapała ,że można się chwytać szczebelek na szczęście ładnie przespała noc. bez ani jednej pobudki na picie lub jedzenie, ufff dzisiaj jestem nieco zakwaszona.. robiłam ćwiczenia na brzuch i dzisiaj nie mogę się śmiać. zapuściłam nieco mięśnie na brzuchu na dworze dzisiaj piękna pogoda, więc z tżem jedziemy odwiedzieć jego babcie, bo już zaczyna marudzić,że wnuk o niej zapomniał itp Cytat:
jak na razie cisnę w z TJ I TF> wybieram sobie różne ćwiczenia aerobowe a pozniej robie siłowe, z obciążnikami na nogach - BBL. tak, tak, wysyłaj, koniecznie! muszę się pozbyć tych firanek... brawo, brawo! oby tak dalej!! Cytat:
no i jak było? wizaż nieco psuje jakość zdjęć, nie przejmuj się chwalę Cię brawo! Cytat:
TŻ powiedział,żebym kupiła ptasie mleczko. podeszliśmy, tż powiedział - wszystkiego najlepszego, a ja dałam ptasie mleczko. zyczenia sobie podarowałam hihihih szkoda,że nie było zatrute Cytat:
nie mogę się doczekać tego momentu,kiedy Oliwka przyjdzie i przytuli mnie na 'Dzień Mamy' ahh... Ja też mam weekend grillowania za sobą także nie martw się, nie jesteś sama hehe oczyszczaj się teraz nieco po tym weekendowym obżarstwie ja jak na razie mam dosyć grillowanego mięsa na co najmniej miesiąc Cytat:
Cytat:
TJ trwa 8 tyg. 4 tyg. podstaw, 4 tyg zaawansowane na brzuszek polecam ab jam + 10min Fire ABS - znajdziesz na youtubie. Cytat:
ja pod oknem mam 3 place zabaw, także jest wesoło zawsze tyle jem na obiad. wystarcza mi czuję się zawsze pełna. bania - a Ty co tak wcześnie posta dodałaś? spać nie możesz, czy co?
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-29 o 09:19 |
|||||||
|
|
|
#419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne towarzystwo wszędzie się znajdzie Cytat:
Już myślałam,że to będą jakieś landrynkowe lakierowane koturny Te są spoko, uniwersalne No i koturny, dla mnie najwygodniejsze buty Cytat:
Cytat:
Jeszcze parę miesięcy i Wam pójdzie w świat ![]() Zajadam się truskawkami i uprawiam słodkie lenistwo ![]() Tylko zirytowała mnie jedna babka ![]() Mieszka z synem w jakiejś szkole, dzieciak chodzi do podstawówki. Kiedyś było nam z szefową ich żal (dawałyśmy jakieś gratisy, próbki, dla niej i małego),ale dowiedziałyśmy się pewnych rzeczy i doszłyśmy do wniosku,że ta kobieta ma w tylku pomoc itd. Teraz zrobiła sobie z apteki poczekalnię na autobus. Przyjdzie i siedzi godzinę,czasami więcej. Ale dobra niech siedzi, krzesła jej nie żałuję. Ale ... mamy kącik dla dzieci,na stoliku zawsze stoją jakieś cukierki,lizaki. Wystarczy,że ledwo wystawię słodycze,a ona jakby to przeczuwała wpada i łapie wszystko,upycha po kieszeniach, syn tak samo. Kurde,nie żałuję im bo dzieciak pewnie nie ma w domu to niech sie poczęstuje,ale nie co drugi dzień wpada i wymiata wszystko. Zapakować pół kilo cukierków do kieszeni? Żaden problem Notorycznie kradną nam kredę (do tablicy dla dzieci), kiedyś w kącie stała duża paczka soli (posypywałam schody) to w ostatniej chwili zareagowałam bo już pakowała do torby. Może wyjdę na zołzę,ale mam ich dość.
|
||||
|
|
|
#420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłaś te buty? Powiedz, że tak Też bym wzięła, gdybym mogła!Cytat:
Za to ja w końcu kupię sobie biały i nie będę słuchała argumentu mojej mamy, BO ZŻÓŁKNIE ![]() Cytat:
Daj palec, a wezmą rękę - takie małe podsumowanie do tego co napisałaś. Może nie jest im aż tak źle? Bo zazwyczaj ludzie, którzy mają problemy finansowe są dość skryte i nie chcą brać od ludzi, bo czują się z tym niekomfortowo. Od poniedziałku zaczynam pracę
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-29 o 15:19 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

ja na razie walcze z kondycją, bo mimo tylu tyg ćwiczeń ciągle sapie i sapie...

ej, nigdy, never ever tak mało nie jadłam, za bardzo to lubię 

Piekarnik Laury

->grill + 1 piwo
BLOGUJĘ
Zrobiłam wszystko co miałam zrobić i siedzę zamulam