|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
tak je składam jak do modlitwy i sciskamNo i mam rózowy krem Eveline do biustu
|
|
#3632 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia I jakie efekty? Codziennie to robisz? Przez jak dlugi okres?
|
#3634 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() no właśnie... ja robię pompki, tzn nieregularnie ale teraz chcę codziennie. tylko narazie nie daję rady zbyt dużo niestety, mam słabe ręce strasznie i agrafką jak nogi ćwiczę tot eż sciskam ręce, troszkę
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to wszędzie gadają, że najlepiej jest ćwiczyć z rana, bo przez noc, organizm magazynuje tłuszcz, który odkłada się nam w niechcianych miejscach i rano go najłatwiej spalić. Ja mam czas wieczorem, bardzo rzadko kiedy rano, np. dzisiaj. A to się zdarza raz na...ho ho.
Bez sensu
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze za wczesnie mowic o efektach bo zaczełam te cwiczenia robic w zeszły wtorek czyli dopiero 6 dzien wczoraj minał, ale napewno bede pisac co i jak
![]() Podobno pływanie tez fajnie kształtuje biust
|
#3637 |
|
amor vincit omnia
|
zooska nie przejmuj się. to t ak jak z dietą- jest wiele skzół. jendi mówią, ze lepiej rnao. innym wieczorne ćwiczenia rpzynoszą równie robre efekty. wazne żeby ćwiczyć regularnie
moje ręce są strasznie słabe... takie witki ... i jeszcze skóra wiotka , eh ![]() aga pływanie kształtuje górne partie ciała |
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Mam zamiar zmobilizować się w końcu i chodzić 1 w tyg na basen, ale kiepsko to widzę ![]() ![]()
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3640 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja całą noc nie spałam.... nie mogłam w ogóle zasnąć, udało mi się jak już jasno na dworze było więc to z 4-5 rano była. Łeb mnie boli... muszę chyba jakieś tabletki wziąć i wypić zaraz kawe. Zjadłam dopiero śniadanie bo o 13 z łóżka wylazłam. Synek też sobie pospał dziś dłużej Wczoraj wieczorem zrobiłam 45 przysiadów i dzisiaj mnie nogi bolą :/ Na wadze ładny spadek bo dziś ujrzałam 59,5 Nie popiszę z Wami bo głowa mnie boli i nie dam rady Z mężem bez zmian. Odezwę się później buziaki i miłego dnia laseczki moje ![]() p.s. dziękuję za wasze wczorajsze posty kochane jesteście możliwe że on tak chlapnął w złości ale często mu się już to zdarza, moim zdaniem faktycznie mu lepiej bez nas i raczej juz tak zostanie. Powiedział, że kase będzie mi przesyłał na dzieci także jeśli tak woli to niech tak ma.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-05-28 o 13:52 |
|
|
|
#3642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agunia, rowniez czytalam bloga Ja poki co uzywam szamponu joanny, jantaru, vatiki i jak mi sie zachce to biovaxa ![]() zaraz ide na spacer na błonia, a w zasadzie przez błonia oddac ksiazki do biblioteki, bo przetrzymalam ![]()
|
|
|
#3643 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem tutaj nowa acz kolwiek często zaglądam na to forum i czytam wasze ciekawe przygody z odchudzaniem. Tak więc chciałam się podzielić moim doświadeczeniem na temat diety Może zacznę od tego że schudłam jakieś 9-10 kg ... odchudzałam się od 1 lutego do 1 kwietnia czyli dwa miesiące Efekt jak widać świetny Z wagi 68 na 58-59 to zależy . Powiem tak na początku byłam na bodajże 2-3 dniowej diecie oczyszczającej. Jadłam same jabłka, które uwielbiam . Schudłam kilka kg ale to wiadomo woda Następnie byłam na diecie kefirowej. Hehe powiem tak też uwielbiałam kefiry jednak po piciu ich codziennie teraz nie moge na nie patrzeć Byłam na niej około tygodnia schudłam kilka kg Jednak nie jest to dobry sposób. Może na parę dni jako dieta oczyszczająca ale napewno nie odchudzająca. Nie można się tak głodzić. Jednak po tych można powiedzieć "głodówkach" postanowiłam wziąść się za siebie w inny sposób Mianowicie jadłam to na co miałam ochotę oczywiście w małych ilościach, ale wiecie co było najważniejsze? ZERO SŁODYCZY, CHLEBA, NAPOJÓW GAZOWANYCH I JEDZENIA PO 18. To kilka zasad których się trzymałam i udało się naprawde. Jednak muszę dodać że samo zdrowe jedzenie nic nie da. Ćwiczyłam codziennie od 1-2h. Zawsze były to ćwiczenia na nogi i pupe oraz jazda rowerkiem stacjonarnym. Ciało jest umięsnione nic nie wisi, naprawde warto chociażby te 30minut dziennie. To naprawdę pomaga i szybciej widać efekty. Odchidzanie skończyłam po 2 miesiącach z wynikiem 10kg. Zaczęłam jeśc normalnie i coraz więcej bo w tym roku miałam maturę, przygotwania, stres jakoś musiałam odreagować. czasem oczywiście świczyłam. Ale wiecie co jest najlepsze? Minął miesiąc a waga nadal stoi w miejscu z wynikiem 10kg! Jestem szczęśliwa . I planuję zacząć od nowa odchudzanie ważę 58 kg chce dojśc na poczatek do 53 walczy ktoś razem ze mną ze zbędnymi kilogramami? ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH ODCHUDZAJĄCYCH SIĘ! |
|
|
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym sie pokroic dała za taka talie! ![]() Blagam Cie nie grzesz lalko bo jest cudownaaaa ![]() Cytat:
A ja własnie wrocilam z miasta ![]() ![]() Jestem megaaaaaaaaaaaa zadowolona ![]() Do tego dwie farby Marion do włosow dzisiaj bede probowac czy mi podpasuja ![]() I dorwałam tez Denvit w pormocji zobaczymy czy działa ![]() Załątwilam tez kilka spraw w banku odebrałam tokena i jutro bede musiala tylko zamknac konto z Mbanku bo juz mniewkurzaja, przenosze sie od nich mam nadzieje ze nie beda robic problemow ![]() I zaraz bede robic obiadek czyli szpinak z serkiem wiejskim
|
||
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia ja też czytam Twojego bloga
fajnie, że o wszystkim piszesz ja najbardziej to o włosach lubię czytać Monia trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło między Wami ![]() A ja sobie oglądam autka na allegro i szukam jakie kupię po powrocie z Niemiec boszszzzz już się doczekać nie mogę kiedy będę miała własnie autko
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie-Weteranki , które mnie jeszcze pamiętają jak i nowe Dietowiczki![]() Dosyć dawno się nie odzywałam, a to z powodu faktu,że kompletnie nie miałam głowy do odchudzania, nie ukrywam że dużo obowiązków i kłopoty osobiste miały na to wpływ a co za tym idzie brak wizyt na wizazu.Rozmawiałam z Meedzik na fejsie i prosiłam o pozdrowienie Was(widziałam już jej wpis)-ale pomyślałam , kurcze sama do nich napiszę!
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko wiesz, że Cię uwielbiam
Pokaż koniecznie włoski jak pomalujesz ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Kinguś i bardzo dobrze, że napisałaś, bo wszystkie tu tęskniłyśmy za Tobą
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
Ja wklejam swoje jedzonko na dzis i lece
![]() I Owsianka na mleku z bananem pokrojonym II pol paczki precelkow III(bedzie) Pomidorowa z ciemnym makaronem IV(bedzie) kanapka na ciemnym chlebku z twarozkiem V (bedzie) twaróg chudy z kalarepka irzodkiewka myslicie, ze ok? ;> oprocz tych precelkow ozywiscie
|
|
#3649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie autko lanujesz kupic ? jakie bys chciała? ![]() Cytat:
fajnie ze zajrzałas![]() Cytat:
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to już mi przestaje zależeć aby się między nami poukładało. Może bez niego będę szczęśliwsza??? A nie lepiej Ci w niemczech kupić autko od razu za eurasy? Tam są w dużo lepszym stanie niż w Polsce, bo nie dość że Niemcy mają ładne drogi to jeszcze bardzo dbają o swoje auta.
|
|
#3651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj ide na spotkanie organizacyjne i ciekawa jestem czy w ogole uda mi sie pogodzic prawko z praca ![]() Zobaczymy A jakie autko planujesz kupic? Ja sie kocham w Chyslerach ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Witaj stokroto nareszcie ![]() JUZ MYSLALAM ZE SIE NIE DOCZEKAM! Cytat:
![]() Pewnie ze wkleje ale wieczorkiem albo dopiero jutro bo na noc bede malowac ![]() A ja zjadlam pyszny obiadek i musze sie zabrac za pazury bo nie wiem jak ja sie ludziom pokaze z takimi ogryzkami
|
|||
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia często podczytuję Twojego bloga
aaa ostatnio zapomniałam Ci odpisać, pytałaś się o kallosa z łożysk, jaki on jest, a więc moim zdaniem taki sam jak ten mleczny tyle, że nie za ładnie pachnie Czeko na pewno będzie dobrze ja sobie poradziłam to Ty tym bardziej dasz radę ![]() A chciałabym autko jakieś do 7tys, zastanawiam się nad takim focusem ![]() http://otomoto.pl/ford-focus-zadbany-C24467520.html Monia nie wiem co Ci radzić kochana życzę Ci z całego serca, żebyś była szczęśliwa
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa przestała mnie boleć i to bez tabletek
Idę się szykować na jakiś spacer z synkiem tylko tak mnie nogi bolą po tych przysiadach że masakra..... Przyszła mi paczka kosmetyków z Oriflame i idę siostrze zanieść bo zamawiała troche rzeczy Moja mama dziś mi przyniosła całą kobiałkę truskawek prosto z pola, ale gdzie ona to kupiła to nie mam pojęcia Zrobię sobie koktajl później na obiad mam naleśniki z serem (twarożkiem) i truskawkami jakaś nowość z Biedronki ciekawe czy dobre. Kurde jak waga spada to aż się człowiekowi nie chce grzeszyć z jedzeniem ma się taką motywację że szok ![]() aa dziś na 18stą mam dentystę mam nadzieje, że nic nie będę miała do robienia.....
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-05-28 o 15:02 |
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko też własnie zabrałam się za mani
obcięłam wszystkie a teraz biorę się za piłowanie później jeszcze jakiś kolorek walnę tylko nie wiem jaki ?
|
#3655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj jeszcze troche trzeba zrzucić
molly83 witamy Cytat:
![]() Cytat:
No dawno Cie u nas nie było Zaglądaj częściej jak znajdziesz czas ![]() Medzik a mojego autka nie chcesz ? ![]() Dziewczynki jakoś udało sie koło napisać, najlepsze jaja były bo babka na któryms wykladzie puściła liste i kto na niej był nie pisał koła i miał automatycznie 5 a ja niestey jak zawsze akurat wtedy nie bylam na wykładzie. Wszystkie listy są jak mnie akurat nie ma I musiałam pisać ale jakoś poszło Oby 5 była |
||
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail haha mi też nie ma co wisieć
A co chcesz sprzedać autko ? Twoje też fajne jest ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cocktail trzymam kciuki za koło ;* Ty zdolna dziewczyna jestes więc na bank będzie pjona ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Na jaki kolor mam pomalować pazurki ? Podpowiedzcie coś
|
#3657 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam zbytnio czasu pisać ale za to klikam klikam klikam :P
|
#3658 |
|
amor vincit omnia
|
no i zaczęło padać... ba, leje! taki wiosenny, ciepły deszcz, ale leje jak szalony... może trochę przerzedzi powietrze
bo chciałabym iść potem pojeździć/pobiegać, ale jak tak duszno było to masakra...
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie upał.... wyszłam na spacer z synkiem w dżinsach i bokserce... mało się nie ugotowałam! mogłam krótkie spodenki ubrać. Niebo błękitne więc na deszcz się nie zapowiada. Ne pamiętam kiedy ostatnio padało szczerze Wam powiem. Zjadlam te nalesniki z Biedronki z twarożkiem i truskawkami, polałam sobie je jogurtem naturalnym i posypałam pół łyżeczki cukru. Ale pycha!!!!!!
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam taki pomarańczowy na pazurkach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

tak je składam jak do modlitwy i sciskam

ale teraz chcę codziennie. tylko narazie nie daję rady zbyt dużo niestety, mam słabe ręce strasznie
i agrafką jak nogi ćwiczę tot eż sciskam ręce, troszkę

Ja poki co uzywam szamponu joanny, jantaru, vatiki i jak mi sie zachce to biovaxa 

ma się taką motywację że szok
mam nadzieje, że nic nie będę miała do robienia.....
taka chudzinka z Ciebie... i jaka zgrabna
bo chciałabym iść potem pojeździć/pobiegać, ale jak tak duszno było to masakra...