Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-28, 20:15   #3691
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Hej witamy w naszym gronie

podziel się

Ja też śledzę Twojego bloga mam jedną sugestię pisz więcej uwielbiam czytać blogi

Kochana właśnie przyszła na Ciebie pora klikam
Postaram sie dodawac posty jak najczesciej, w miare mozliwosci ciesze sie ze tez zagladasz

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej
Heroine ja myślałam, ze to tylko ja dziś taka jakas podQ.rwiona

Wszystko mnie przytłacza, za dużo mam na głowie, sesja, praca licencjacka, same zaliczenia, humor kiepski, cały dzień taka jakaś zdenerwowana jestem

Zważyłam się dzisiaj na swojej wadze, po śniadaniu i w ciuchach i miałam 49,0, później zjadłam omleta, poszłam do koleżanki, zważyłam się i miałam 48,3 to ja już nie wiem, której wadze mam wierzyć. Ale tak czy siak już się nie odchudzam, przechodzę do najgorszej części czyli utrzymanie To mi nigdy nie wychodzi Teraz tylko ćwiczonka i umiarkowanie w jedzeniu

Mam nadzieję, że mogę z Wami zostać mimo, że już dietę zakończyłam ?
Nawet musisz zostac
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail a co awaryjne jest Twoje autko ? nie wygląda ogólnie takie też mi się bardzo podoba i wielkość i w ogóle

Heroine nie sa jakieś perfidnie różowe, bo mają metalowe obramówki takie cieniutkie więc jest ok
Ja się właśnie źle czuję w białych, ogólnie nie lubię białego koloru

Zdjęcia okularków i przy okazji lakierowej kolekcji

Świetne okularki a jaka kolekcja lakierów zazdroszcze

Ale zamoolona sie zrobiłam zasypiam normalnie a jeszcze musze pocwiczyc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 20:19   #3692
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

pora na kolację... tylko co ja zjem może jakiegoś wieśniaka z dodatkami... muszę czyste białko, albo głównie białko, bo obiad miałam obfity jak na porę o której go jadłam zaraz zoabcze do lodówki...

prosze o kliki spadłam już 7 miejsc i wciąż spadam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 20:21   #3693
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine, Agunia dziękuję noo okularki udało mi się kupić za niziutką cenę

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Eldo własnie Ci klikam już 4 razy kliknęłam i dalej klikam
Stary 2012-05-28, 20:24   #3694
monika01011986
Zakorzenienie

A ja byłam u dentysty na piechotkę sobie poszłam bo jest tak cieplutko że masakra!!! także spory spacerek zrobiłam Zębów mi jak zwykle nie robiła bo jak zwykle są zdrowe jedynie co to usunęła mi jakis kamień nazębny który miałam od wewnętrznej strony przednich dolnych zębów nie miałam nawet pojęcia o czymś takim. No ale już tego nie mam i mam piękne zdrowe ząbki kolejną wizytę kontrolną mam 28 grudnia Wypiłam własnie swoją kolację koktajl z truskawek i mleka pychaaaaa!! nawet Wam fote strzeliłam hehe

koktajl.jpg

Niestety znowu mnie głowa boli i to coraz mocniej chyba jednak w końcu wezmę te tabletki.... :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 20:24   #3695
Eldo_rado
amor vincit omnia

dziękuję Ci madzia Ty masz mnóśtwo klików, masz na chwilę obecną stabilną pozycję... poza tym klikamy Ci ciągle więć tak zostanie, utryzmamy Cię a ja spadam ciągle, na łeb, na szyję...
Stary 2012-05-28, 20:26   #3696
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
dziękuję Ci madzia Ty masz mnóśtwo klików, masz na chwilę obecną stabilną pozycję... poza tym klikamy Ci ciągle więć tak zostanie, utryzmamy Cię a ja spadam ciągle, na łeb, na szyję...
Klikam klikam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-28, 20:26   #3697
Eldo_rado
amor vincit omnia

monika zainspirowałas mnie... chyba jednak na koalcję zrobię sobie koktajl na mleku... nie zrobiłabym, bo wolę na maślance... ale na mleku na wieczór- nie jest ciężki i mam sporo truskawek jeszcze z weekendu, które musze wykorzystać... to będzie koktajl
Stary 2012-05-28, 20:39   #3698
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ale smakowity koktail
Eldo niby mam stabilną pozycję, ale dziś też spadłam o 6 miejsc i boję się, że przez noc też spadnę
Ja teraz Tobie klikam, żeby Cię podciągnąć
Stary 2012-05-28, 20:51   #3699
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia strasznie mi przykro że znów taka sytuacja jest z mężem, a o co poszło jak można zapytać? bo chyba nie o to właśnie że on nie chce Was tam? pewnie w nerwach to powiedział tak jak zwykle, byliście w Niemczech razem szczęśliwi, sama pisałaś że on się cieszy że ma rodzinę przy sobie mam nadzieję że jakoś sobie to poukładacie, ale najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa i nie robiła nic na siłę trzymaj się kochana
no koniecznie pokaż nam się w stroju
A tą czwórką to się nie przejmuj, tak to juz jest z nauczycielami.... tez miałam takie przygody w szkole.... Najważniejsze będzie te ostatnie świadectwo kończące szkołe a na nim pewnie będziesz miała same piąteczki
Co do męża to poszło o wszystko i o nic - jak zwykle. W sumie to sama nie wiem o co poszło, on się czuje jakby miał 18 lat i był kawalerem, poprzestawiało mu się w głowie od pieniędzy. Aaaj szkoda gadać.
Dziękuję kochana jakos to będzie

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
monika zainspirowałas mnie... chyba jednak na koalcję zrobię sobie koktajl na mleku... nie zrobiłabym, bo wolę na maślance... ale na mleku na wieczór- nie jest ciężki i mam sporo truskawek jeszcze z weekendu, które musze wykorzystać... to będzie koktajl

ja już piję drugą ta dużą szklankę boże jaki on pyszny jest.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 20:52   #3700
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Postaram sie dodawac posty jak najczesciej, w miare mozliwosci ciesze sie ze tez zagladasz
wstawiaj wstawiaj

Cytat:
pora na kolację... tylko co ja zjem może jakiegoś wieśniaka z dodatkami... muszę czyste białko, albo głównie białko, bo obiad miałam obfity jak na porę o której go jadłam zaraz zoabcze do lodówki...

prosze o kliki spadłam już 7 miejsc i wciąż spadam
Ja zjadłam niebiałkową kolację i czuję się mega ociężale

klikam!!!!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja byłam u dentysty na piechotkę sobie poszłam bo jest tak cieplutko że masakra!!! także spory spacerek zrobiłam Zębów mi jak zwykle nie robiła bo jak zwykle są zdrowe jedynie co to usunęła mi jakis kamień nazębny który miałam od wewnętrznej strony przednich dolnych zębów nie miałam nawet pojęcia o czymś takim. No ale już tego nie mam i mam piękne zdrowe ząbki kolejną wizytę kontrolną mam 28 grudnia Wypiłam własnie swoją kolację koktajl z truskawek i mleka pychaaaaa!! nawet Wam fote strzeliłam hehe

Załącznik 4695677

Niestety znowu mnie głowa boli i to coraz mocniej chyba jednak w końcu wezmę te tabletki.... :/
Super, że masz zdrowe ząbki mnie czeka kolejna wizyta... ale nie będzie tak kolorowo jak u Ciebie

mniam chociaż ja pewnie zrobiłabym z jogurtem, bo mleka nie lubię jedynie w kawie

ja dzisiaj jadłam truskaweczki, ale solo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 21:08   #3701
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail haha tyle lakierów a nigdy nie wiem na jaki mam pomalować
A myślałam, że autko po naprawie już dobrze śmiga i jest ok
No teraz odpukać nic sie nie dzieje, ale sam fakt naprawy mnie wqr
Cytat:

Załącznik 4695677

daj troche też chcialam sobie zrobić musze sie jutro wybrać po truskawy

Cytat:
Ja też Wam klikam
Cytat:
wstawiaj wstawiaj

Ja zjadłam niebiałkową kolację i czuję się mega ociężale

klikam!!!!

Super, że masz zdrowe ząbki mnie czeka kolejna wizyta... ale nie będzie tak kolorowo jak u Ciebie

mniam chociaż ja pewnie zrobiłabym z jogurtem, bo mleka nie lubię jedynie w kawie

ja dzisiaj jadłam truskaweczki, ale solo
Mnie też czeka wizyta u dentysty juz za tydzień

hahah nie moge patrzcie na to
http://www.pudelek.pl/artykul/40566/...rafow_zdjecia/

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-05-28 o 21:10
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 21:34   #3702
meeedzik
Zakorzenienie

Dobra ja już uciekam
Do jutra kochane

Dziękuję za kliki
Stary 2012-05-28, 21:36   #3703
molly83
Raczkowanie

Boże dziewczyny ale piszecie, masakra żeby nadrobić, niebyło mnie kilka godzin, a tu tyle postów.

Mój synek już poszedł spać, więc mam czas dla siebie.

Dziękuję jeszcze raz za ciepłe przyjęcie jesteście super

Zooska, Eldo ja do biustu używam perfecta taka różowa, ale czy widzę jakieś efekty to trudno mi narazie powiedzieć. Czytałam opinie, że serum faromona do biustu jest dobre, ale wypróbuję, jak zużyję tą perfectę.

Zooska ja też ćwiczę wieczorem, rano nie mam czasu. Ale pocieszam się, że lepszy ruch wieczorem niż żaden.

Monika fajnie że waga spada, na pewno szybko zgubisz te 2,5 kg. Współczuję problemów z mężem, trzymam kciuki, żeby ułożyło się po Twojej myśli i żebyś była szczęśliwa A koktajl smakowity

Meeedzik fajne autko sobie upatrzyłaś, tylko dokładnie musisz go obejrzeć, bo czasami piszą i wmawiają, że bezwypadkowy itd., a jak się dokładnie przyjrzysz to okazuje się że był stuknięty. Może lepiej jakbyś kupiła sobie auto w Niemczech , tam nawet używane samochody są w dużo lepszym stanie niż w Polsce, bo w Niemczech są inne drogi i np. zawieszenie mają mniej zużyte niż w polskich autach, a poza tym Niemcy bardziej dbają o swoje samochody.

Heroine86, oj tam miszczem zaraz, jeszcze długa droga przede mną A ekspresu zazdraszczam, chętnie napiłabym się takiej kawki

No dzieczyny gratki za ćwiczenia
molly83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 21:54   #3704
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
to się nazywa samoakceptacja

Cytat:
Dobra ja już uciekam
Do jutra kochane

Dziękuję za kliki
Śpij dobrze Kochana

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny ale piszecie, masakra żeby nadrobić, niebyło mnie kilka godzin, a tu tyle postów.

Heroine86, oj tam miszczem zaraz, jeszcze długa droga przede mną A ekspresu zazdraszczam, chętnie napiłabym się takiej kawki

No dzieczyny gratki za ćwiczenia
Eeee, dzisiaj to i tak jest mało

Ale długa droga też już ZA Tobą już wiesz co i jak to szybko poleci
no kawusia z ekspresu pierwsza klasa

Ja zaraz biorę się za brzuszki i nożyce no może nie tak zaraz, bo teraz siedzę z Waxem na łbie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-28, 21:57   #3705
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
ja już piję drugą ta dużą szklankę boże jaki on pyszny jest.....
pyszny jest to prawda... ja do swojego dosypałam lyzke waniliowego koktajlu białkowego jeszcze... gęsty, smaczny, idealny!

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Zooska, Eldo ja do biustu używam perfecta taka różowa, ale czy widzę jakieś efekty to trudno mi narazie powiedzieć. Czytałam opinie, że serum faromona do biustu jest dobre, ale wypróbuję, jak zużyję tą perfectę.
ja nie mam teraz pieniążków za abrdzo zeby kupowac nowe kremy itd dlatego anrazie psotawię na ćwiczenia, a moze z czasem kupie jakis krem... mozę Eveline? tani i sprawdzone marka no nie wiem, narazie będe łączyć pompki i agrafkę. i jutro trochę poczytam o cwiczeniach na biust
Stary 2012-05-28, 22:07   #3706
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
no kawusia z ekspresu pierwsza klasa

Ja zaraz biorę się za brzuszki i nożyce no może nie tak zaraz, bo teraz siedzę z Waxem na łbie
Też mam te same kapsułki tyle że ciocia sie machnęła i nie do naszego ekspresu wysłała ale kawusie przesypuje mama zaoferowała sie że mi kupi dolce gusto albo właśnie cos w tym stylu jak sie wyprowadze

Ja też siedze z olejkiem i kallosem na łbie

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-05-28 o 22:08
Stary 2012-05-28, 22:16   #3707
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam te same kapsułki tyle że ciocia sie machnęła i nie do naszego ekspresu wysłała ale kawusie przesypuje mama zaoferowała sie że mi kupi dolce gusto albo właśnie cos w tym stylu jak sie wyprowadze

Ja też siedze z olejkiem i kallosem na łbie
To super naprawdę widać różnicę pomiędzy kawą z ekspresu, a taką kawą rozpuszczalną jest przepyszna jutro sobie zrobię Coffe Mocha

odżywiamy włoski ja to już trzymam z godzinę nie chce mi się zmywać ale muszę, bo zaraz idę spać późno już
Stary 2012-05-28, 22:20   #3708
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
To super naprawdę widać różnicę pomiędzy kawą z ekspresu, a taką kawą rozpuszczalną jest przepyszna jutro sobie zrobię Coffe Mocha
a jak pachnie... jak domownicy uruchamiają ekspres to po domu roznosi się cudowny zapach, jakbym siedziała w kawierence gdzieś i choć sama nie piję kawy to dla ten ekspres to swietna sprawa u mnie piją rózniaste te kawy- mamy w domu kilka paczek kapsułek... muszę znaleźć jeszcze raz ofertę- tam są czekolady też i innne pysznosci z pianką
Stary 2012-05-28, 22:28   #3709
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

odżywiamy włoski ja to już trzymam z godzinę nie chce mi się zmywać ale muszę, bo zaraz idę spać późno już
A to ja ide spać z tymi mazidłami rano umyje włoski
Stary 2012-05-28, 22:31   #3710
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a jak pachnie... jak domownicy uruchamiają ekspres to po domu roznosi się cudowny zapach, jakbym siedziała w kawierence gdzieś i choć sama nie piję kawy to dla ten ekspres to swietna sprawa u mnie piją rózniaste te kawy- mamy w domu kilka paczek kapsułek... muszę znaleźć jeszcze raz ofertę- tam są czekolady też i innne pysznosci z pianką
No właśnie dostaliśmy w pakiecie tyle tych kapsułek różnych, że oczopląsu dostałam

Cytat:
A to ja ide spać z tymi mazidłami rano umyje włoski
Szczęściara
Stary 2012-05-28, 22:34   #3711
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
No właśnie dostaliśmy w pakiecie tyle tych kapsułek różnych, że oczopląsu dostałam
a masz jakieś takie niestandardowe że tak to nazwę? na allegro widziałam jakieś z ekstraktem z herbaty.. .pytam o takie jakies wiesz- dziwne w sensie niestandardowe. ciekawi mnie opinia o ich smaku itd...
Stary 2012-05-28, 22:36   #3712
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a masz jakieś takie niestandardowe że tak to nazwę? na allegro widziałam jakieś z ekstraktem z herbaty.. .pytam o takie jakies wiesz- dziwne w sensie niestandardowe. ciekawi mnie opinia o ich smaku itd...
Nie, takich dziwnych nie mam
Stary 2012-05-28, 22:39   #3713
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Nie, takich dziwnych nie mam
no nic... pozostaje mi pobuszować po stronie Dolce Gusto... pierwsza strona i już mnóstwo kaw zanim poczytam o każdej... nie, w usmie standardowe mnie nie interesuja, bo nie lubię kaw... ale chętnie poczytam o czekoladach i innych pysznych napojach... widziałam w katalogu jakieś z pianką, z karmelem itd
Stary 2012-05-28, 22:56   #3714
heroine86
Zakorzenienie

Ja już zmykam spać dobrej nocy Kochane!!!

Dziękuję za kliki i proszę o więcej
Stary 2012-05-28, 23:00   #3715
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja zaraz też lece spać, ale jeszcze sobie oglądam Kubę Wojewódzkiego- powtórkę jak byli młodzi z X-Factora...

prosze o kliki, bo zaraz spadnę o kolejne miejsce w dół
Stary 2012-05-29, 00:23   #3716
pipson
Zadomowienie

Czes dziewczynki Dziś za mną dłuugi spacer, zaraz się biore za cwiczenia, no i gdyby nie poranne preelki, to menu mozna uznac za idealne :P

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
hej ja na chwilkę bo tradycyjnie mam dużo nauki
kupiłam dziś strój kąpielowy właśnie taki chciałam, tylko majtki mają takie coś co mi się nie podoba jakby falbankę, no ale trudno. a i wiecie że to jest rozmiar 40? a majtki ciasne trochę teraz to już przesadzili z tą rozmiarówką Ale w końcu znalazłam górę dobrą i nic mi się nie wylewa jak nikogo nie będzie w domu to cyknę fotkę bo tak to nie będę jak głupia robiła sobie zdjęć w stroju
a siedzę teraz z olejkiem na włosach, zmyję o 21 gdzieś to zawsze coś
byłam na pół godzinki na rowerze, ćwiczenia jeszcze przede mną ale chyba je zrobię późno bo mam jeszcze dużo do nauki

tez kupiłam dziś kostium! jest przeeepiekny, marzylam o nim, góra jest w formie opaski, i taka jakby kokardka zrobiona jak juz schudne, to wrzuce jego zdjeice i tez mam dzis w planach poozne cwiczenia, bo mam za tyzien egzamin z PHP

Cytat:
No i ile Ci naliczyli?

całe 4 złote!

Cytat:
Czeko, Zoska a no widzicie, ja już pomalowałam na jakiś dziwny kolor, jakiś brokat w nim jest pełno takich małych drobinek i jest taki jakby pod biały w każdym bądź razie dziwny jest
RANY BOSKIE, ILE LAKIEROW!! <3 zabilabym za taka kolekcje, myslalam ze ja mam duzo

zadowolona jestes z tego lakierku w 4 rzedzie mietowego? zapomnialam firmy, ale dzis go ogladalam w sklepie i kusi mnie by kupić W ogole, jaka jest wg Ciebie dobra firma jesli chodzi o lakiery? ;> Bo ja glownie mam Inglota, ale mam go dosc, odpryskuje po 1 dniu czasem, a kosztuje 20 zł, nie stac mnie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Przysiady rozbudują Ci mięśnie. Rób wypady na nogi. W obwodzie nic się nie zmniejszyło, ale za to widzę, że nogi mam jędrniejsze

-

Zooska, fajnie ze mowisz z tymi przysiadami. Bylam przekonana, ze sa ok, bo kolezanka ponoc robila pare tygodni i jej bardzo widocznie zeszczuplały nogi.. Ale ona schudla z 50 kg do 44, takze moze to bardziej efekt zrzucenia kg niz cwiczen :P Bede robic wypady!

Cytat:

Załącznik 4695677

brawo za zabki, ja sie dentystow boje jak ognia Pyszczny koktajl, ja dziś piłam z bananków, zdrówko! i weź sobie tableteczkę i zawijaj do łóżka, musisz trochę odpocząć

zrobilam fotkę w samych majtach i koszulce, widac te moje udziska i boczki, ale wrzucę Wam jutro, bo dzis mi sie juz nie chce kabla szukac

aa co do biustu no może nie mam w tym temacie jakoś wybitnie dużo do powiedzenia ale ostatnio zaczęłam używać serum eveline, takiego różowego i uzywam, ma bardzo przyjemny zapah i szybko się wchłania. Ja osobiscie nie zauważyłam efektu, ale mina mojego chłopaka i tekst "oja, ale Ci cycki urosły!!" po 3 tygodniach niewidzenia się chyba mówią same za siebie myslę, ze nie tyle urosły, co się "podniosły"
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 07:29   #3717
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie dzis naloze maske nawilzajaca, tez na godzinke Wax zielony z miodem, olejem lnianym, aloesem...duuuzo nawilzenia na moje suche piora.
No i masz, pogoda sie popsula, pochmurno i chlodno. A mialysmy dzis w planach grilla u szefowej, wszystkie dziewczyny z pracy. Znowu bedzie trzeba odlozyc impreze.
Pije kawe, lekkie sniadanie przedtreningowe - koktajl mango, kromka ciemnego chleba z maslem orzechowym - i jak mi opadnie w zoladku pojde truchtac.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 08:51   #3718
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

aa co do biustu no może nie mam w tym temacie jakoś wybitnie dużo do powiedzenia ale ostatnio zaczęłam używać serum eveline, takiego różowego i uzywam, ma bardzo przyjemny zapah i szybko się wchłania. Ja osobiscie nie zauważyłam efektu, ale mina mojego chłopaka i tekst "oja, ale Ci cycki urosły!!" po 3 tygodniach niewidzenia się chyba mówią same za siebie myslę, ze nie tyle urosły, co się "podniosły"
kurczę, chyba kupię jednak... poświęcę te 20zł w czerwcu i kupię. krem jako dodatek do ćwiczeń to świetna sprawa, a skoro mówisz żę fajnie działa... Eveline to mój nr 1, zawsze
Stary 2012-05-29, 09:07   #3719
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki u mnie dziś piękna pogoda może się poopalam trochę zobaczę jeszcze, bo takiego upału nie ma, na termometrze 26 stopni

Molly co do auta, to tam gdzie ja jeżdżę do Niemiec to nie ma nic fajnego, co rumu oglądamy jakieś auta, ale ceny to mają z kosmosu normalnie krzyczą sobie dwa razy więcej jak u nas za dane auto a tyle przepłacać to ja nie będę wiem, wiem że to trzeba dobrze sprawdzić takie autko pewnie Tż mi kupi, no ja to się nie znam za bardzo a takie jak wkleiłam linka teraz mamy tyle, że w Kombi, a chciałabym coś mniejszego dla siebie, bo takim karawanem to ciężko gdzieś się zmieścić Ale za to super wygodnie się nim jeździ dlatego chciałabym taki sam model tylko typu hatchback

Pipson a nazbierało się tak jakoś tych lakierów nawet nie wiem kiedy
Chodzi Ci o ten zaznaczony w kółku?

to jestem z niego zadowolona ogólnie lakiery ta seria GR Paris moim zdaniem jest dobra a co do innych firm które mogę polecić, to rossmannowe Wibo Extreme nails ( te w prostokątnych buteleczkach ) Bell Glam Wear, Bell Colour, Miyo, Essence, Eveline Z Eveline jestem zadowolona choć są takie tanie to naprawdę dobre
Mam nadzieję, że pomogłam choć trochę
Aa no i koniecznie wstaw zdjęcie w stroju też, bo już pewnie chudzinka jesteś

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Eldo właśnie Ci klikam

A gdzie się podziała nasza Zosieńcja ???
Stary 2012-05-29, 09:45   #3720
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
U mnie tez śliczna pogoda dobrze ze pracuje tylko do 15:00
Musze dzisiaj sie przejsc do biedronki i zrobic zakupy dietetyczne bo lodówka swieci pustkami i zadnych warzyw i owoców nie ma

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości