Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 09:02   #2371
kefii
Wtajemniczenie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Witajcie
Lukinia Chyba każdy jest troche przerażony, ale moze nie kazdy o tym mowi. Przeciez to decyzja na cale zycie, ktora juz jest w Twoim brzuchu! I nie cofniesz jej, nie wyjmiesz, nie zapomnisz. To już jest i będzie przez prawie 100 lat, bo tego Ci życze

Kefi ile po # zaczelas sie starac?
U mnie od razu tylko ja nie miałam zabiegu Miałam tylko leki żeby szybko zeszło - ze względu na mój stan zdrowia było to konieczne

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 09:10   #2372
fasolka124578
Rozeznanie

Cześć dziewczyneczki
monini2507 mnie na początku też bolały piersi i myślałam sobie, aaaa okres na pewno przyjdzie. No i nie przyszedł. Tak, że dobrze że bolą i że nie ma @. Może już się nie pojawi. Trzymam kciuki
Ja wczoraj byłam na badaniach. Wszystko ok Ale jeszcze nie wiem czy to będzie dziewczynka czy chłopczyk. Może następnym razem.
fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 09:24   #2373
pszczoua
Zakorzenienie

A ja dziś mam 32 dc, obudził mnie ostry ból brzucha, jak na @, do tej pory nie przyszła ale pewnie nici z jutrzejszego testowania...
Stary 2012-05-29, 09:35   #2374
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie
Lukinia Chyba każdy jest troche przerażony, ale moze nie kazdy o tym mowi. Przeciez to decyzja na cale zycie, ktora juz jest w Twoim brzuchu! I nie cofniesz jej, nie wyjmiesz, nie zapomnisz. To już jest i będzie przez prawie 100 lat, bo tego Ci życze

Kefi ile po # zaczelas sie starac?
dokładnie zgadzam się z Lunao, strach jest tak samo mocny jak radość.

Co do starań po #, mój ginek powiedział, że najlepiej odczekać 3 miesiące, ale że zabiegu nie miałam, a co najważniejsze nie miałam sztucznie otwieranej szyjki macicy (wtedy należy czekać 6 miesięcy), aby wszystko oczyścić, to stwierdził, że mogę wtedy jak mi psychika na to pozwoli.

Poroniłam samoistnie, zarodek zaczął się rozkładać i organizm sam go "wydalił".

Jak skończyłam krwawić- jakieś 1,5 tygodnia, na kontrolę czy wszystko ładnie się oczyściło i można było już rozpocząć starania.

Przygotuj sobie listę pytań na wizytę kontrolną, ja tam siedziałam pół godziny z wyciągniętym kalendarzem. Jak już odpowiedział na wszystkie, poczułam się bezpieczna oraz świadoma swojego stanu.

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 09:44   #2375
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
A ja dziś mam 32 dc, obudził mnie ostry ból brzucha, jak na @, do tej pory nie przyszła ale pewnie nici z jutrzejszego testowania...
Mnie też ale lekko zawsze z rana kilku dni i nie wiem czemu.
Pszczoua a może to wcale ten Twój ból nie świadczy o @

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyneczki
monini2507 mnie na początku też bolały piersi i myślałam sobie, aaaa okres na pewno przyjdzie. No i nie przyszedł. Tak, że dobrze że bolą i że nie ma @. Może już się nie pojawi. Trzymam kciuki
Ja wczoraj byłam na badaniach. Wszystko ok Ale jeszcze nie wiem czy to będzie dziewczynka czy chłopczyk. Może następnym razem.
Dziękuje Fasolka za dodanie otuchy
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 12:11   #2376
fasolka124578
Rozeznanie

popatrzcie kobitki jakie śmieszne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32a2629106274abf.jpg (27,2 KB, 39 załadowań)
Stary 2012-05-29, 12:25   #2377
Luna0
Zakorzenienie

fasolka ale super!

Byłam dzis po wypis i do poradni bo był mój gin, dal mi zwolnienie i mnie zbadał. Nie krwawie wogóle, tylko może na lekko różowo rano troszke, ale na wkładkach od powrotu ze szpitala nic a nic.
Nie pytałam o nic więcej bo w lipcu po 1@ pojde na prawdziwą kontrole i wtedy będę wypytywać

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 12:32   #2378
Kejthx
Zadomowienie

Luna, a jak poradziłaś sobie na egzaminie? Mam nadzieję, że poradziłaś sobie i z samym egzaminem i ludźmi z uczelni???

Co do moich objawów - mi powiększają się piersi, ale w takim tempie, że chyba do końca dnia pracy to rozerwie mi biustonosz ale trudno ocenić czy to na @, bo nie bolą, a mam wrażnienie, że czuję mrowienie i puchnięcie leciutko pobolewa brzuch, ale nie jajniki (chyba ) dziwacznie
Stary 2012-05-29, 12:47   #2379
Luna0
Zakorzenienie

Filozofia 4 ale to pikuś bo przede mną dużo gorsze Dzis tez ide na socjologie i nie umiem nic, troche poczytalam ale w moim stanie nie ma szans zeby nauczyc się na pamięc wiec trudno
Co do ludzi, duzo lepiej niz myslalam Prawie normalnie się uśmiechałam i wszystko, wracam do zycia

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-05-29, 12:49   #2380
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Filozofia 4 ale to pikuś bo przede mną dużo gorsze Dzis tez ide na socjologie i nie umiem nic, troche poczytalam ale w moim stanie nie ma szans zeby nauczyc się na pamięc wiec trudno
Co do ludzi, duzo lepiej niz myslalam Prawie normalnie się uśmiechałam i wszystko, wracam do zycia

Super, wiedziałam, ze jakoś pójdzie
Powodzenia na socjologii
Mój 1 kierunek to socjologia
Stary 2012-05-29, 15:50   #2381
fasolka124578
Rozeznanie

Dziewczynki tak się zastanawiam czy lekarz da mi zwolnienie lekarskie jeśli go o to poproszę. Już wczoraj mówiłam mu, że czasem dźwigam jakiś cięższy segregator, ale nie mówiłam mu że chcę zwolnienie, bo w sumie też zbytnio się nie przemęczam.
Tylko, że u mnie jest taka sprawa: mam do końca sierpnia umowę i wiem że w tej firmie pracować nie będę, bo tak się czasami wkurzam na tą pracę, robię za dwóch praktycznie jak dziki osioł, za marne grosze. I kurcze wiecie co z jednej strony dobrze pracować, bo ten czas szybko leci, i się umaluje i ubiore wiecie o co chodzi? a z drugiej sobie myślę, jak ja miałabym te same pieniądze w domu to po co się denerwować w pracy. Jeszcze że wiem, że w sierpniu wylatuje.
Kurde, przynajmniej Wam napisałam Jeszcze ten mój szefo taki dożarty. Siedzi z tą swoją miną za biurkiem
Stary 2012-05-29, 15:52   #2382
pszczoua
Zakorzenienie

LunaO to super że się udało Powodzenia na kolejnych egzaminach.
Dziewczyny, ja niestety dzisiaj dostałam @ Nie robiłam testów owulacyjnych ale teraz mogę wyliczyć, że owulację miałam 17 dc, a 16 dc wieczorem było przytulanko, czyli jak najbardziej prawidłowo. Boję się, że u mnie może być trudniej. Od 5 lat leczę się na hiperprolaktynemię. Do tego mam 12 mm mięśniaka w ścianie macicy, który może przeszkadzać w zagnieżdżaniu się zarodka (moja pani doktor mi powiedziała, że generalnie duży nie jest ale źle się umiejscowił)
Stary 2012-05-29, 16:06   #2383
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki tak się zastanawiam czy lekarz da mi zwolnienie lekarskie jeśli go o to poproszę. Już wczoraj mówiłam mu, że czasem dźwigam jakiś cięższy segregator, ale nie mówiłam mu że chcę zwolnienie, bo w sumie też zbytnio się nie przemęczam.
Tylko, że u mnie jest taka sprawa: mam do końca sierpnia umowę i wiem że w tej firmie pracować nie będę, bo tak się czasami wkurzam na tą pracę, robię za dwóch praktycznie jak dziki osioł, za marne grosze. I kurcze wiecie co z jednej strony dobrze pracować, bo ten czas szybko leci, i się umaluje i ubiore wiecie o co chodzi? a z drugiej sobie myślę, jak ja miałabym te same pieniądze w domu to po co się denerwować w pracy. Jeszcze że wiem, że w sierpniu wylatuje.
Kurde, przynajmniej Wam napisałam Jeszcze ten mój szefo taki dożarty. Siedzi z tą swoją miną za biurkiem
Myśle, że lekarz da zwolnienie, chociaż spotkałam się z lekarzami z NFZ, że nie chce im się wypisywać zwolnienia, proponują np. wizytę prywatną to wtedy wypiszą zwolnienie
Zależy od podejścia lekarza i oczywiscie od przebiegu Twojej ciaży.
Co do umowy poczytaj sobie tu http://praca-kobiet.wieszjak.pl/ciaza-i-prawo - nie wiem jaki rodzaj masz umowy, więc może Ci to pomoże
A mówiłaś już pracodawcy o ciąży?

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Pszczoua, szkoda - trzeba zacząć staranka od nowa Trzeba się wciąż starać mimo wszystko
Stary 2012-05-29, 16:19   #2384
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
fasolka ale super!

Byłam dzis po wypis i do poradni bo był mój gin, dal mi zwolnienie i mnie zbadał. Nie krwawie wogóle, tylko może na lekko różowo rano troszke, ale na wkładkach od powrotu ze szpitala nic a nic.
Nie pytałam o nic więcej bo w lipcu po 1@ pojde na prawdziwą kontrole i wtedy będę wypytywać
ja tez do kontroli po pierwszej @. Po wypis jeszcze nie byłam, bo nie ma wyniku histop., wiec pojadę po jedno i drugie.
Gratuluje egzaminu ale przede wszystkim poradzenia sobie ze strachem. Super ze wszystko sie goi i dochodzisz do siebie.
kiedy bedziesz miała wynik?

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Luna, a jak poradziłaś sobie na egzaminie? Mam nadzieję, że poradziłaś sobie i z samym egzaminem i ludźmi z uczelni???

Co do moich objawów - mi powiększają się piersi, ale w takim tempie, że chyba do końca dnia pracy to rozerwie mi biustonosz ale trudno ocenić czy to na @, bo nie bolą, a mam wrażnienie, że czuję mrowienie i puchnięcie leciutko pobolewa brzuch, ale nie jajniki (chyba ) dziwacznie
może nie dziwacznie tylko ciazowo???

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Dziewczyny, ja niestety dzisiaj dostałam @ Nie robiłam testów owulacyjnych ale teraz mogę wyliczyć, że owulację miałam 17 dc, a 16 dc wieczorem było przytulanko, czyli jak najbardziej prawidłowo. Boję się, że u mnie może być trudniej. Od 5 lat leczę się na hiperprolaktynemię. Do tego mam 12 mm mięśniaka w ścianie macicy, który może przeszkadzać w zagnieżdżaniu się zarodka (moja pani doktor mi powiedziała, że generalnie duży nie jest ale źle się umiejscowił)
a tego mięśniaka to nie można sie jakoś pozbyć? może to on faktycznie blokuje zagniezdrzenie i dlatego tyle sie staracie? no na pewno nie pomaga...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:26   #2385
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

Ja nadal Was cicho podczytuję,ale znikam na dłuższy czas,wiem już dlaczego nie mogę zajść w ciążę,czeka mnie operacja,mam nadzieję,że po tym doczekam się wreszcie brzuszka,gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom a całym sercem jestem z tymi, którym się nie udało.....jeszcze się do Was odezwę

paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:37   #2386
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
a tego mięśniaka to nie można sie jakoś pozbyć? może to on faktycznie blokuje zagniezdrzenie i dlatego tyle sie staracie? no na pewno nie pomaga...
Moja pani dr powiedziała, że operacja pozostawia blizny, które również są "nieprzyjazne" zajściu w ciążę. I lepiej po prostu się postarać zajść. Mięśniaki często po ciąży podczas obkurczania się macicy wchłaniają się całkowicie i znikają, także ciąża jest tak jakby najlepszym lekarstwem. Mówiła, że nie mam się przejmować bo jest mały, ale jak tu się nie martwić...
Stary 2012-05-29, 16:45   #2387
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
Mój prywatny ginek zachęcał do zwolnienia, bo nawet jak kończy się Ci umowa o pracę, a jesteś w ciązy to muszą ją przedłużyć do porodu.

NFZ powiedział że mam się cieszyć ciążą i chodzić do pracy.

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:55   #2388
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość
no to specjalistki od widmowych kresek - co mi wrozycie? takie to to slabe, ze inaczej niz wrozba ja bym tego nie nazwala dzis 28dc i sie w pracy caly dzien nie moglam skupic, wiec postanowilam zrobic i miec to z glowy i w zasadzie jestem prawie pewna, ze taki slaby to sie nie liczy, ale chcialam spytac czy Wam normalnie tez takie slabe, ledwo widoczne cienie sie zdazaly? odpowiedz szczegolnie cenna od osob z doswiadczeniem z pre-testem, bo ja go mam pierwszy raz...

Wydaję mi się,że jest druga kreska, moja taka "mocna" nie była
Stary 2012-05-29, 16:59   #2389
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Moja siostrateż się na to leczyła i w ciążę zaszła takze się nie martw bo i Ty na pewno tez prędzej czy później będziesz zafasolkowana. Moja sis była w szoku że im się udało tak szybko ale zobacz nie ma rzeczy nie możliwych.

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
Ja nadal Was cicho podczytuję,ale znikam na dłuższy czas,wiem już dlaczego nie mogę zajść w ciążę,czeka mnie operacja,mam nadzieję,że po tym doczekam się wreszcie brzuszka,gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom a całym sercem jestem z tymi, którym się nie udało.....jeszcze się do Was odezwę
A co się dzieje że będziesz musiała mieć operację
Stary 2012-05-29, 19:07   #2390
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
ja tez do kontroli po pierwszej @. Po wypis jeszcze nie byłam, bo nie ma wyniku histop., wiec pojadę po jedno i drugie.
Gratuluje egzaminu ale przede wszystkim poradzenia sobie ze strachem. Super ze wszystko sie goi i dochodzisz do siebie.
kiedy bedziesz miała wynik?[COLOR="Silver"]
Wynik mam miec 2-3 tyg i myslalam ze musze isc po ten wypis. Zapomniałam jeszcze ze przeciez mam torbiel... I nie wiem bo moj gin mi mowil ze ma 3 cm a na tym samym usg w diagnozach trzy razy mi napisali ze 1,5 cm. Mozliwe zeby sie zmniejszyl? Miał ktoś? Bo ja nie wiem czy to trzeba leczyc czy co ?

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-05-29, 21:58   #2391
lukinia
Raczkowanie

hej odzywam sie ale dalej nic nie wiem... oczywiscie jak juz ten test kupilam to nie wytrzymalam do jutra rana no i kreska jest taka sama albo bladsza zastanawiam sie czy sobie tej bety nie zrobic po @, moze po prostu mam jakis podniesiony poziom i nie chce sie za kazdym razem denerwowac...
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 22:45   #2392
jupik123456
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Czytam Was na bieząco, ale mam coraz mniej czasu żeby cokolwiek napisac bo w pracy młyn sie zaczał.

Dzisiaj zaczęłam już 11 tydzień, kolejne badanie 6 czerwca, mam nadzieje ze moje maleństwo ma sie dobrze i rośnie
Stary 2012-05-30, 07:05   #2393
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik123456 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Czytam Was na bieząco, ale mam coraz mniej czasu żeby cokolwiek napisac bo w pracy młyn sie zaczał.

Dzisiaj zaczęłam już 11 tydzień, kolejne badanie 6 czerwca, mam nadzieje ze moje maleństwo ma sie dobrze i rośnie
Hej witaj no pewnie że pamiętamy a przynajmniej ja. Trzymam kciuki za wizytę żeby z dzidzią było wszystko ok i odzywaj się częściej

A mnie brzuch boli od samego rana jak na @ już czuję że @ dostanę i chyba nawet dziś eh już mi brak słów na to wszystko.
Stary 2012-05-30, 08:26   #2394
Luna0
Zakorzenienie

Jupik pamiętamy
Monini ja tak bardzo Ci kibicuje żebyś w końcu zafasolkowała, że sama czuje zawód jak dostajesz @, mimo wszystko trzymam kciuki cały czas

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-05-30, 08:41   #2395
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Jupik pamiętamy
Monini ja tak bardzo Ci kibicuje żebyś w końcu zafasolkowała, że sama czuje zawód jak dostajesz @, mimo wszystko trzymam kciuki cały czas
To nie dziękuję Lunao i miło mi czytać takie słowa
Tak jak pisałam brzuch mnie boli od samego rana a @ póki co brak choć terminowo powinna przyjść w piątek także poczekamy zobaczymy
Stary 2012-05-30, 08:47   #2396
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Monini rownież trzymam kciuki musi sie udać ja jednak jutro juz do lekarza na 11mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...dzis jeszscze jeden test zrobie bo tak sie boje że szok jeszcze mnie czasem brzuch pobolewa;/ milego dnia dziewczynki
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:24   #2397
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej witaj no pewnie że pamiętamy a przynajmniej ja. Trzymam kciuki za wizytę żeby z dzidzią było wszystko ok i odzywaj się częściej

A mnie brzuch boli od samego rana jak na @ już czuję że @ dostanę i chyba nawet dziś eh już mi brak słów na to wszystko.
Ty - Monini Nie szalej,@ nie przyjdzie - teraz ja mam przeczucie, że Wam się uda
Mi piersi powiększają się na maksa, mój maż jest wniebowziety ale nie czuję, aby coś jajniki mnie bolały, czasami tylko coś szarpnie ale jakoś nie specjalnie. Ale czuję chyba, ze coś się dzieje, bo mam wachania nastroju takie, że dziś rano bez powodu sie poryczałam To chyba jakiś stres Ja juz nie wiem, i rozkładam ręce, bo myslę, że podświadomie bym coś czuła, a tak nic. Nawet już w sumie, cieszę się na ten wyjazd w czerwcu (chociaż chciałam by @nie przyszła, to byśmy nie wyjechali) i dlatego nic już nie wiem i nic nie rozumiem
Stary 2012-05-30, 09:35   #2398
fasolka124578
Rozeznanie

jupik na pewno dzieciątko dobrze się rozwija, nic się nie martw 6 czerwca po wizycie będziesz zadowolona Już 11 tydzień, ale to leci
monini kurcze może ta głupia @ nie przyjdzie. A jak przyjdzie to ją
Kasiaczek boli brzuszek, bo powoli zaczyna Ci się wszystko rozciągać. dzieciątko będzie potrzebowało praktycznie z dnia na dzień coraz więcej miejsca i będzie boleć macica. Mnie do tej pory coś gdzieś pikne, zakłuje, ale lekarz uspokaja i mówi, że tak ma być. Wszystko się naciąga jest mocno ukrwione i kłuje.
Ja z tygodnia na tydzień odliczam który to już tydzień ciąży, a przed każdą wizytą serce mi bije ze strachu.
Chciałabym dziewczynki, żeby wszystkie staraczki tutaj na forum już były zafasolkowane

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Kejth może się udało i fasolka już rośnie W końcu musi się udać
A co do mojej umowy w pracy, to do dnia porodu będzie mi musiała przedłużyć.
Stary 2012-05-30, 09:40   #2399
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Ty - Monini Nie szalej,@ nie przyjdzie - teraz ja mam przeczucie, że Wam się uda
Mi piersi powiększają się na maksa, mój maż jest wniebowziety ale nie czuję, aby coś jajniki mnie bolały, czasami tylko coś szarpnie ale jakoś nie specjalnie. Ale czuję chyba, ze coś się dzieje, bo mam wachania nastroju takie, że dziś rano bez powodu sie poryczałam To chyba jakiś stres Ja juz nie wiem, i rozkładam ręce, bo myslę, że podświadomie bym coś czuła, a tak nic. Nawet już w sumie, cieszę się na ten wyjazd w czerwcu (chociaż chciałam by @nie przyszła, to byśmy nie wyjechali) i dlatego nic już nie wiem i nic nie rozumiem
Kejthx- jakoś czuje w pecherzu, że Ci sie udało... a gdzie się wybierasz w czerwcu, że musiałabyś zrezygnować?
Dmoc- co u Ciebie?

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Monini rownież trzymam kciuki musi sie udać ja jednak jutro juz do lekarza na 11mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...dzis jeszscze jeden test zrobie bo tak sie boje że szok jeszcze mnie czasem brzuch pobolewa;/ milego dnia dziewczynki
brzuch to Cię jeszcze długo będzie boleć tak okresowo-owulacujnie... ale to dobry znak, bo macica i wiazadla sie szykują na dzidzie. Nie martw się!
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 10:07   #2400
Luna0
Zakorzenienie

Dziewczyny jak piszecie o tych staraniach to ja sie znowu nakrecam na dzidzie i dobrze! Myślalam że dam sobie spokoj ale lubie to forum, czasami poprostu nie czytam postow ledwo zafasokowanych bo mnie to boli i je omijam. Przypomina mi się jak niedawno się cieszyłam. Ale te bardziej zafasolkowane mnie ciesza, bo to piekne jak dzidzius sie dobrze rozwija. Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam

Cytat:
Zawsze jest tak jak nie trzeba, wiec mam nadzieje że tym razem życie jak zawsze zrobi psikusa i bedziesz sobie mogla jedynie pomarzyc o wymarzonych wakacjach. Tego Ci zycze!

Aniołek 25.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości