|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
to chyba wiem
ale cóż mi z tego :Pdaj znać czy fajnie było
|
|
|
|
#542 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak ogólnie masz fajny sposób wypowiedzi, że aż się przyjemnie czyta, wózek widłowy mówisz? no marnujesz się moja droga![]() Cytat:
podobno matematycy mają takie zakręty bez ciąży oczywiście, mi się jeszcze nie zdarzyło, no może raz , ostatnio chciałam za pomocą końcówki od blendera i żelazka zrobić naleśniki---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
tylko taki niezabielany i z uszkami![]() u mnie dziś ruskie, była tez koperkowa ale całą zjadłam sama
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-05-30 o 12:58 |
|||
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agunia - fajnie, że masz fotelik i bujaczek. I dobrze, że mąż w końcu przeszedł jakąś metamorfozę. Teraz musi być coraz lepiej i to u wszystkich! ...
|
|
|
|
|
#544 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w nowej części
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja byłam na hemoglobinie glikowanej i wyszło mi 5% czyli super, mam dalej uważać co jem ale w sumie mogę jeść coraz więcej rzeczy A jutro tż ma wolne i jedziemy na zakupy typu łóżeczko itd. |
||
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamcie
![]() Obiad się robi - znaczy małż smaży kotlety, do tego ziemniaczki i mizeria, więc mam sekundkę żeby tu zajrzeć ![]() Po obiedzie będziemy szli do kina więc pewnie na wizażowanie i nadrabianie znajdę dopiero czas wieczorem. Mam nadzieję, że wszystkie zdrowe. Miłego popołudnia kobietki |
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Mi właśnie przyszło Łóżeczko
tż będzie miał co po pracy robić już się nie mogę doczekać jak zobaczę jak wygląda po złożeniu |
|
|
|
#547 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
ja pitole mowie wam, ze juz czasem nie wyrabiam...ciagle chce mi sie spac, mecze sie szybko, a chcialabym tak duzo zrobic a tu dupa....zenada jakas, wy tez tak macie? na szczescie wczoraj wieczorem poprasowalam kolejna czesc ubranek i rzeczy dla siebie do szpitala....dzisiaj kolejna czesc i jeszcze musze ze dwa pranka zrobic.... i zaczac sie powoli pakowac....Cytat:
Cytat:
Cytat:
super, ze tz sie bardziej zaangazwal moj najlepiej jakbym weszla do sklepu i wybrala szybko to co chce... z reszta i tak w sumie wszystkie zakupy robie sama...nio poza lozeczkiem i wozkiem ![]() ![]() klask i:Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po obiadku dzis mialam ziemniaczki z koperiem mielone i mizerie
![]() dziewczyny normalnie oblecial mnie strach po gaciach..... Mojej przyjaciolki bratowa dzis urodzila... termin miala na 25 LIPCA!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
byłam w sklepie z wozkami. Bo musze pdiojąc decyzje co do tego wózka retro jak pisałam moge go miec taniej.
No i chyba jednak z niego zrezygnuje..... gdyby on był chocbaz kremowy ale biały wozek w deszcz? dziwnie bedzie chyba to wygladało a przeciez w kazdą pogode bede chciala wyjsc na spacer![]() no i patrzyłam na wozki i sie w jednym zakochałam i poczytac o nim opinie i w ogole zaraz postaram sie go znalesc w necie i Wam pokarze podziel sie ![]() Cytat:
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj potknęłam się o kabel, nie upadłam, ale mocno stąpnęłam na lewą nogę, co spowodowało trwający dłuuugo ból po lewej stronie podbrzusza. Aż łzy mi poleciały. Oczywiście bolący krzyż i problemy z oddychaniem, to norma, więc nie muszę o nich wspominać. Dziś rano będąc w wc zaczęło mi się robić słabo - zdążyłam położyć się na płytki, żeby nie paść - nawet nie wiem kiedy zdarłam kolano. Po czym, jak krew wróciła mi tam, gdzie miała oczywiście wymiotowałam. Dotachałam się, nie wiedząc co robić (no bo przecież głodna byłam) do łóżka i wsunęłam drugą połowę bułki, którą mi zrobił małż przed wyjściem do pracy. Jakoś doszłam do siebie, ale nie ma tyle, żeby wstać, tylko an tyle, żeby spokojnie leżeć - i to już jest dla mnie sukces!!! Dopowiem tylko, że teściowa przyszła bez zapowiedzi (teść miał mi wczoraj coś przynieść, a że właśnie przechodziła... - była tu dopiero drugi raz, nie jest z tych nachodzących), no i w domofonie przedstawiła się "mama Bartka", jakby przyszła po zeszyty do koleżanki swojego syna ze szkoły podstawowej! Ponad 7 lat razem, noszę jej wnuczkę, ale nie! "Mama Bartka". Oczywiście to nie przeszkodziło jej poczuć się jak u siebie i nacisnąć na klamkę z zamiarem wejścia do mieszkania! Dodała też, że widzi, że leżę, bo nie mam co robić Lepiej Kochanie? ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Z maluszkiem wszystko dobrze? |
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak maleństwo i czy miala regularne miesiaczki i dobrze oznaczony termin porodu
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
blue
ale cie spotkało
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
kurdeeeeeeeeeeeeee zapomnialam jaka to firma była
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, niezle rzeczywiscie dziwna sytuacja. Pewnie nawet nie zapytała się jak się czujesz tylko od razu założyła, ze sie obijasz z nudów... ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- udana jestes
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...322490204.html o takie zamawiałam
|
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Chmielnika Trzymam kciuki, żeby się atak nie powtórzył
nie dziwię się, że odchodzisz od zmysłów. Sama też bym zwariowała na Twoim miejscuDziewczyny, ja mam fatalny humor przez ostatnie dni. Podczytuje Was, ale raczej się będę się udzielać...
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten wózek, znalazłam go taka kolorystyka, jeszcze ten jasny fiolet łądny ale chyba ciemny ladniejszy a bym brała gindola+spacerówka , bez fotelika jak cos
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-05-30 o 13:57 |
|
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi osobiście podoba się bardziej ciemny fiolet
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
No kabarety
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co z dzieckiem? Mama Bartka! Dobre! |
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
mama TZ ostatnio stwierdzila ze jestem dla niej jak rodzina, bo przeciez jestem matka jej wnuka. Az w szoku byłam
![]() w sumie to mile
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi sie trzec ziemniakow na placki
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
fajny ten wózek. a co to za firma?
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
|
#565 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wolałabym takie "cuda" robić, chociaż śmiesznie by było, niż tłuc różne rzeczy .Cytat:
Coś się dzieje? |
||
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
No padłam
Cytat:
Ja wrzucam do robota, w życiu bym tego nie tarła! |
|
|
|
|
#567 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do tesciowej...brak mi slow, co Ci niektorzy ludzie maja w glowie to naprawde Cytat:
Cytat:
bardzo ladny
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czuję się dobrze, ale też robię absolutne minimum. W razie czego zawsze mogę po kogoś zadzwonić, kto zrobi mi zakupy, czy coś - tż jest dopiero ok. 19 w domu - sama tego doświadczasz. Jednak cieszę się, że już tydzień ciąży robi się coraz bezpieczniejszy dla maluszka, a to dla mnie najważniejsze. Boli, niech boli, byle się nic złego nie działo w związku z tym! Nie mogę posprzątać, wyjść sama -trudno. Leżę grzecznie i daję schronienie mojej córeczce |
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie!!!!!!
przeciez ja mam robota
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

ale cóż mi z tego :P

tak ogólnie masz fajny sposób wypowiedzi, że aż się przyjemnie czyta, wózek widłowy mówisz? no marnujesz się moja droga

tylko taki niezabielany i z uszkami
...

klask i:
za wizytę!