XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 10:12   #871
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

MiciaKicia -
iceflower -
to skoro mowiecie ze nie mam sie czym przejmowac to chyba sie umowie
Marylko-
za dni do ślubu

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:16   #872
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Cześć lasencjePrzepraszam, że dopiero dziś a widziałam, że dopytujecie. Wczoraj byłam u TŻ jak codzień
Wizyta była cudowna!!!!!!
to tak: wg OM dziś jestem w 11w6d, wg USG już 12 tydzień 1 dzień różnicy... No to w takim razie JUTRO ZACZYNAM 12 TYDZIEŃ Dzidzi ma już 5cm!!

TŻ ze mną nie był bo mówił, że wejdzie jak już nie bede mieć dowcipnego usg ;P chyba go to krępuje

Weszłam do gabinetu, pierwsze badanie na fotelu.. Ponoć ładnie, pięknie Z cytologii wyszedł jakiś niewielki stan zapalny i dała mi Gynalgin.
Mocz niestety się pogorszył od ostatniego razu i dostałam antybiotyk Augmentin czy jakoś takoś.

Kwas foliowy mogę odstawić, Duphaston mogę odstawić:jupi : teraz tylko jeść witaminki, dostałam w prezencie paczkę Centrum Materna

Potem było USG przezierność 1,3 !!! Pani doktor włączyła mi serduszko .. jeeeeeeej leżałam i ryczałam i śmiałam się jednocześnie Nie zmierzyła przepływu bo dzidzi tak fikało, że nie dało się zmierzyć No płakałam jak widziałam jak sie dzidzi kręci, fika... pierwszy raz widziałam,..... to nie do opisania

Miałam usg i takie i takie. Przez brzuch to Wam dołączam zdjęcie bo wtedy w końcu ułożyło się tak jak ma się ułożyc Widziałam rączki, nóżki, pępowinę nawet jejku.... no spać nie mogłam cały czas miałam przed oczami jak fika malutki

No i torbiel... niestety dostałam skierowanie do szpitala gdzie mnie wybadają profesorowie i jacyś tam inni doktorowie, powiedzą co i jak a ja mam zdecydować czy operacja czy zostawić narazie. Mama mi radzi zostawić, wie to od przyjaciółki-położnej. Więc też myślę, żeby narazie zostawić.. Ale do szpitala muszę, bo taki obowiązek miała pani doktor żeby mnie tam skierować. W 15 tygodniu muszą mnie przyjąć ale dziś już pojadę się zapisać bo ponoć z miejscami jest lipa. Jakiś szpital na Borowskiej. Tam też moja doktor pracuje to jak będę miała szczęście dostanę się na jej oddział Torbiel ma 7cm i ani nie rośnie ani nie maleje. Duże to świństwo..

Kolejna wizyta nie później niż za 4 tygodnie
Kochana, tak się cieszę Twoim szczęściem! Mam nadzieję, że ze zdrowiem będzie wszystko ok! Śliczne Maleństwo

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?

Opuściłam prawie cały poprzedni watek, ale teraz już was nie zostawię Ostatni czas był dla mnie bardzo ciężki stąd moja nieobecność. Skręcenie stawu skokowego okazało się poważniejsze niż myślałam. Ból, łzy...Chodziłam do pracy, bo nie mogłam, w naszej sytuacji pozwolić sobie na miesięczne L4. TŻ mnie woził, ale mimo to wracałam do domu z ogromnym bólem. Jedyną rzeczą o jakiej wtedy marzyłam, było położyć się do łóżka i tak właśnie trwałam ostatnie trzy tygodnie. Do tego jeszcze stres, że nie uda mi się zatańczyć nawet pierwszego tańca ( o dalszym tańczeniu już nie wspomnę) na własnym ślubie...Na szczęście już jest dobrze. Wszystko ładnie się leczy. Będę pewnie jeszcze przez dwa tygodnie jeszcze nie do końca sprawna, ale już nie boli. Chodzę, siedzę, nawet próbuję delikatnie tańczyć i na pewno zatańczę na swoim ślubie
Przez nogę miałam zastój w kwestii ślubu, ale dziś zaczynam działać znowu, tylko muszę stworzyć sobie dobry plan działania

Miłego dnia Pięknie. Goszu, Jamee streścicie mi leciutko ostatni wątek i początek tego? Tylko najważniejsze sprawy
Pamiętamy!! Oby nóżka szybko doszła do siebie!

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Bardzo proszę dziś o kciuki w pewnej sprawie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Dziewczyny powiedzcie mi co jeszcze powinnam zakupic przez internet na swoje wesele bo to ostatni moment, zeby zdazylo wszystko przyjsc w odpowiednim terminie. Zaczynam miec wielkiego stresa, jutro zostanie przekroczona bariera czasowo psychologiczna, bo rozpocznie sie czerwiec
Jakieś tubu strzelające, winietki, podziękowania dla gości, pudełko na koperty, kieliszki do szampana, ozdobę na samochód... Nic więcej mi nie przychodzi do głowy...

A ja miałam koszmarny koszmar. Śniło mi się, że TŻ zaprosił swoją byłą (na punkcie której mam straszny.. nie wiem.. kompleks?) na nasz ślub, a jak mialam pretensje, że poszedł tam sam, to oznajmił, ze on mi nie może obiecać, że będzie ze mną do końca, bo w sumie to ją kocha bardziej i że pewnie z nią będzie ;(((((
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:18   #873
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

u mnie bariera psychologiiczna zostanie przekroczona jutro, bo jutro
50 DDŚ

wrzuć pare przykładowych fot, jestem ciekawa jak foci
wczoraj już wspomniałam TŻtowi o tym
powiedziałam że chcę zmienić na ten model wyższy przed plenerem, bo drugi raz do 5 stawów mogę nie wyjść więc chce mieć jeszcze swoje zdjęcia a nie tylko od fotografa które jak wiadomo mają jakiś limit.
Nie powiedział nie..

wrzuce, ale zabraniam sie smiac

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
ladystar nie ma to jak nowa zabawka
jeszcze taka wymarzona
Obudzilam sie dzisiaj rano i mowie do TZ ze ja juz wychodze z lozka bo bateria sie na pewno juz zaladowala
Spojrzal na mnie tak -->

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
mozecie przestac sie nakrecac ?? zesrana przez Was jestem

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:21   #874
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

musze dzis zrobic liste czego jeszcze nie mam czego nie zrobilam nieeeeeeeeeeeee

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:25   #875
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Kochana, tak się cieszę Twoim szczęściem! Mam nadzieję, że ze zdrowiem będzie wszystko ok! Śliczne Maleństwo

Pamiętamy!! Oby nóżka szybko doszła do siebie!

Jakieś tubu strzelające, winietki, podziękowania dla gości, pudełko na koperty, kieliszki do szampana, ozdobę na samochód... Nic więcej mi nie przychodzi do głowy...

A ja miałam koszmarny koszmar. Śniło mi się, że TŻ zaprosił swoją byłą (na punkcie której mam straszny.. nie wiem.. kompleks?) na nasz ślub, a jak mialam pretensje, że poszedł tam sam, to oznajmił, ze on mi nie może obiecać, że będzie ze mną do końca, bo w sumie to ją kocha bardziej i że pewnie z nią będzie ;(((((
to chyba wszystko mam - ksiega gosci kupiona - trzeba wybrac wzor i prześlą, pudelko nie jest takie wazne... ale zamowie. Fotoksiazka dla rodzicow!! Jestescie swiadkami, ze obiecuje, ze skoncze ja do niedzieli. A pozniej tylko dorzuce kilka zdjec z Zakopanego. Jak nie zrobie jej do niedzieli to nalezy mi sie lanie
Aaaaa... przypinki!!! Bozeeee....

O matko!!! jakie glupie sny...
Ja tez ostatnio mam sny okropne, ze TZ jest zlym czlowiekiem i w ogole nie liczy sie z moim zdaniem, chodzi na imprezy z nieznanymi mi ludzmi, nie zabiera mnie ze soba, jest opryskliwy i nieznosny
I budze sie rano i jestem na niego zla

Stary 2012-05-31, 10:26   #876
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

wrzuce, ale zabraniam sie smiac

jeszcze taka wymarzona
Obudzilam sie dzisiaj rano i mowie do TZ ze ja juz wychodze z lozka bo bateria sie na pewno juz zaladowala
Spojrzal na mnie tak -->

Nie zna się
Cytat:
musze dzis zrobic liste czego jeszcze nie mam czego nie zrobilam nieeeeeeeeeeeee
Koleżanka z pracy Tżta zapytała go jak przygotowania, bo ona jest jeszcze w rozsypce (ślub w październiku), a Tz na to "Mam już wybraną najlepszą, cudowną żonę, a reszta się nie liczy"
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:31   #877
fablous
Zakorzenienie

Mam jedną radę jak będziecie zamawiać online tablice rejestracyjne - kliknijcie dwie sztuki. Ja jestem taką lamą, że zamówiłam tylko jedną i teraz będę musiała osobno domówić i płacić za przesyłkę tylko jednej tablicy

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:

Koleżanka z pracy Tżta zapytała go jak przygotowania, bo ona jest jeszcze w rozsypce (ślub w październiku), a Tz na to "Mam już wybraną najlepszą, cudowną żonę, a reszta się nie liczy"
O jejku, jaki kochany

Właśnie mi przyszedł spóźniony prezent na Dzień Matki, mamcia musiała trochę zaczekać bo paczka szła do mnie ponad tydzień...

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:32   #878
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zna się

slooodko

Stary 2012-05-31, 10:33   #879
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

jakie tablice zamawiacie ??

Stary 2012-05-31, 10:33   #880
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
to od razu wrzuć tutaj, żebym wiedziała czego mi brakuje
moje zobaczysz przy okazji jutrzejszego zestawienia

Cytat:
to chyba wszystko mam - ksiega gosci kupiona - trzeba wybrac wzor i prześlą, pudelko nie jest takie wazne... ale zamowie. Fotoksiazka dla rodzicow!! Jestescie swiadkami, ze obiecuje, ze skoncze ja do niedzieli. A pozniej tylko dorzuce kilka zdjec z Zakopanego. Jak nie zrobie jej do niedzieli to nalezy mi sie lanie

Ja tez ostatnio mam sny okropne, ze TZ jest zlym czlowiekiem i w ogole nie liczy sie z moim zdaniem, chodzi na imprezy z nieznanymi mi ludzmi, nie zabiera mnie ze soba, jest opryskliwy i nieznosny
Ja też czasem tak mam że coś mi się śni o TŻtcie złego a potem jestem cały dzień na niego zła

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mam jedną radę jak będziecie zamawiać online tablice rejestracyjne - kliknijcie dwie sztuki. Ja jestem taką lamą, że zamówiłam tylko jedną i teraz będę musiała osobno domówić i płacić za przesyłkę tylko jednej tablicy
Hej LAMO
Stary 2012-05-31, 10:34   #881
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamówiłam takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tab47m.jpg (11,8 KB, 10 załadowań)

Stary 2012-05-31, 10:35   #882
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Hej LAMO
Pozostałość po kłótniach z bratem za gówniarza .
Chociaż wstyd się przyznać, brat już po 20. a dalej zdarza mu się tak do mnie mówić

Stary 2012-05-31, 10:37   #883
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Mam podobny problem.
Podobaja mi się z tej aukcji http://allegro.pl/tablice-rejestracy...319027447.html.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CE8A2579-3866-45DE-B026-AD932EFAE3AB.jpg (11,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg B69C738D-CE6C-4A7F-A76B-2093C8FC1D99.jpg (10,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48110F05-B9A8-48BB-8B90-EF06FD69C423.jpg (14,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9A1D90E7-3ED2-4E8A-B9A1-7C0BDE583429.jpg (15,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5F8D4BB8-1F8F-46BF-95F7-E20F3693E5D2.jpg (13,1 KB, 1 załadowań)
Stary 2012-05-31, 10:38   #884
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
to od razu wrzuć tutaj, żebym wiedziała czego mi brakuje
moje zobaczysz przy okazji jutrzejszego zestawienia

Ja też czasem tak mam że coś mi się śni o TŻtcie złego a potem jestem cały dzień na niego zła

Hej LAMO
niechce tego widziec bo bede żygać potem cały dzien negatywem z powodu mojej nieudolnosci
poza tym nie napisalac czy na Twoich pitutach zmiesci sie caly napis wyrazjacy milosc do mnie

Cytat:
Ja zamówiłam takie
o fajnie a ja mam zgryz slub w stylu amerykanskim i mam taka krede w plynie do pisania i na tylnej szybie chcialam napisac co tylko nie wiem czy : just married czy nowożeńcy mam taka krede http://rockywedding.blogspot.com/search?q=p%C5%82ynie

Stary 2012-05-31, 10:39   #885
kasia_kuku
Zakorzenienie

Hejo! ale mam intensywne dni, nie mam czasu na nic . Wczoraj oddawałam cała pracę promotorce, dziś mam po południu egzamin. Kciukajcie mocno bo nic nie umiem

Ale wpadłam tylko powiedzieć, że do ślubu zostało 456 czyli 15 miesięcy

Buziaki

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:40   #886
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamówiłam takie
Widzę, że mamy podobne typy Jakie macie na przód auta?
Stary 2012-05-31, 10:45   #887
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:

Ooo a ja o fotoksiążce zapomniałam-.- Trzeba robić yh... Dobra, jak się nie wyrobisz, to ja mogę lać

Jak dobrze, że nie tylko ja jestem po takich snach obrażona

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Hejo! ale mam intensywne dni, nie mam czasu na nic . Wczoraj oddawałam cała pracę promotorce, dziś mam po południu egzamin. Kciukajcie mocno bo nic nie umiem

Buziaki
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:47   #888
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
ja miałam koszmarny koszmar. Śniło mi się, że TŻ zaprosił swoją byłą (na punkcie której mam straszny.. nie wiem.. kompleks?) na nasz ślub, a jak mialam pretensje, że poszedł tam sam, to oznajmił, ze on mi nie może obiecać, że będzie ze mną do końca, bo w sumie to ją kocha bardziej i że pewnie z nią będzie ;(((((
Nie martw się, ja miałam podobny koszmar jakieś dwa tygodnie przed ślubem, do dzisiaj mnie przechodzą dreszcze na samo wspomnienie.

Cytat:
Kochany
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:49   #889
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Micia Kicia ale super Dzidzia śliczna! I jaka duża!

Mamma mia! to już za 9 dni! Zapowiadają upały
Gdzie planujecie sączyć rum?
Cytat:
ojej!!! To najaprawdziwsza najpiekniejsza dzidzia, wzruszylam sie nie wyobrazam sobie siebie na takim usg, chyba bede ryczec na kazdej wizycie

Marylko, a gdzie spedzacie swoj honeymoon?
No wlasnie z tym naszyn honeymoonem to cala historia. Bo najpierw mialo w ogole nie byc, Dominikana miala byc takim przed w trakcie i po Poza tym w czerwcu wszystkie tropiki odpadaja bo tam pora deszczowa. Pozniej stwierdzilismy ze jednak po tych calych przygotowaniach i stresie fajnie byloby gdzies poleciec chocby nie daleko i odpoczac. Wybralismy Teneryfe, no i w zasadzie juz wybralismy hotel, choc ceny nas troche zaskoczyly. Nie dosc ze tam prawie nigdzie nie maja all inc, to hotel ktory wybralismy kosztowal tyle samo co Dominikana w lutym. No ale jakos to przetrawilismy, i zarezerwowalismy ten hotel:
http://www.booking.com/hotel/es/gran...FUdlfAodC3hWWQ
Po czym dostalismy informacje ze w trakcie naszego pobytu maja jakis tam remont basenu i bedzie przez kilka dni nieczynny, do tego moze byc troche halasu w zwiazku z jego remontem czy cos tam. No i zrezygnowalismy.
Ale wczoraj znajoma z pracy podsunela mi idealny pomysl.
Wyspy Zielonego Przyladka, przepiekne szerokie plaze, cudownie bialy piasek tak jak na Dominikanie, turkusowy kolor oceanu, tylko 6 godzin lotu, pogoda idealna, mniej wiecej taka jak w Egipcie i co najwazniejsze o polowe taniej niz ta cala Teneryfa. No i oczywiscie All inc na czym nam zalezalo. Znalezlismy super hotelik:
http://www.riu.com/nl/Paises/kaapver...oa/index.jsp#1
No i dzis bedziemy rezerwowac.
Mysle ze to fajny kierunk w rozsadnej cenie dla tych co marza o egzotyce a chca leciec czerwiec/lipiec/sierpien na wakacje. Wrzuccie sobie w google Boa Vista, to ta wyspa na ktora lecimy, zobaczycie jak tam pieknie. Plaze sa po prostu cudowne, a takich szerokich to nawet na Dominikanie nie bylo

edit:
I jeszcze kilka fotek...
http://www.kaapverdischeeilanden.org/foto-s

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-05-31 o 10:57
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:50   #890
justyna_g4
Zakorzenienie

Przyszedł mój Nail Tek czas zacząć ratować moje paznokcie.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:53   #891
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
niechce tego widziec bo bede żygać potem cały dzien negatywem z powodu mojej nieudolnosci
poza tym nie napisalac czy na Twoich pitutach zmiesci sie caly napis wyrazjacy milosc do mnie

o fajnie a ja mam zgryz slub w stylu amerykanskim i mam taka krede w plynie do pisania i na tylnej szybie chcialam napisac co tylko nie wiem czy : just married czy nowożeńcy mam taka krede http://rockywedding.blogspot.com/search?q=p%C5%82ynie
Skoro ślub w stylu "hamerykańskim" to ja bym dała just married

Cytat:
Widzę, że mamy podobne typy Jakie macie na przód auta?
Chyba z przodu i z tyłu damy takie same.

Dzisiaj podejście do USC nr 2. Za to już z dokumentami, ktorych nie mieliśmy wczoraj

Stary 2012-05-31, 10:57   #892
carmelova
Zakorzenienie

marylko ciekawa destynacja! Super! A jak kształtują się ceny za lot? z Polski lecicie?
Stary 2012-05-31, 10:57   #893
kotek6
Rozeznanie

hej
wpadłam się przywitać za duzo piszecie wiec nie dam rady nadrabiać

MiciaKicia wzruszyłam się czytając twoja relację

koszmary ślubne już mam zwłaszcza z butami a tak poza tym to nawet nie wiem kiedy dzień sie kończy bo tak mi wszytko leci byle do po ślubu to odpcznę wczoraj odebrałam obrączki i siedzę teraz i sie na nie gapie są sliczne :d

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:58   #894
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zna się

ojej słodko

Cytat:

Buziaki

Cytat:
Cześć lasencjePrzepraszam, że dopiero dziś a widziałam, że dopytujecie. Wczoraj byłam u TŻ jak codzień
Wizyta była cudowna!!!!!!
to tak: wg OM dziś jestem w 11w6d, wg USG już 12 tydzień 1 dzień różnicy... No to w takim razie JUTRO ZACZYNAM 12 TYDZIEŃ zidzi ma już 5cm!!

TŻ ze mną nie był bo mówił, że wejdzie jak już nie bede mieć dowcipnego usg ;P chyba go to krępuje

Weszłam do gabinetu, pierwsze badanie na fotelu.. Ponoć ładnie, pięknie Z cytologii wyszedł jakiś niewielki stan zapalny i dała mi Gynalgin.
Mocz niestety się pogorszył od ostatniego razu i dostałam antybiotyk Augmentin czy jakoś takoś.

Kwas foliowy mogę odstawić, Duphaston mogę odstawić:jupi : teraz tylko jeść witaminki, dostałam w prezencie paczkę Centrum Materna

Potem było USG przezierność 1,3 !!! Pani doktor włączyła mi serduszko .. jeeeeeeej leżałam i ryczałam i śmiałam się jednocześnie Nie zmierzyła przepływu bo dzidzi tak fikało, że nie dało się zmierzyć No płakałam jak widziałam jak sie dzidzi kręci, fika... pierwszy raz widziałam,..... to nie do opisania

Miałam usg i takie i takie. Przez brzuch to Wam dołączam zdjęcie bo wtedy w końcu ułożyło się tak jak ma się ułożyc Widziałam rączki, nóżki, pępowinę nawet jejku.... no spać nie mogłam cały czas miałam przed oczami jak fika malutki

No i torbiel... niestety dostałam skierowanie do szpitala gdzie mnie wybadają profesorowie i jacyś tam inni doktorowie, powiedzą co i jak a ja mam zdecydować czy operacja czy zostawić narazie. Mama mi radzi zostawić, wie to od przyjaciółki-położnej. Więc też myślę, żeby narazie zostawić.. Ale do szpitala muszę, bo taki obowiązek miała pani doktor żeby mnie tam skierować. W 15 tygodniu muszą mnie przyjąć ale dziś już pojadę się zapisać bo ponoć z miejscami jest lipa. Jakiś szpital na Borowskiej. Tam też moja doktor pracuje to jak będę miała szczęście dostanę się na jej oddział Torbiel ma 7cm i ani nie rośnie ani nie maleje. Duże to świństwo..

super maleństwo

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Jeszcze tylko 9 dni

mi się bariera psychiczna włączy pewnie na weselu tej mojej kuzynki bo to będzie 14 dni przed naszym
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:02   #895
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy z przodu "para mloda"
a z tylu "i już po chłopie"

kurcze nie potrafie pisac na klawiaturze w zelach
dziewczyny trzymajcie mnie bo dzis 2DDŚ:cojes t:
sprawdzilam winietki i brakuje mi 3 wiec musze dorobic..
i musze jakims cudownym sposobem przeprasowac moja suknie z masa falban i welon
jeszcze tyle do zrobienia, same drobne rzeczy ale jak sie to policzy wszystko to mozna sie za glowe zlapac.. wiec zmykam zaraz do sprzatania itp itd..
Stary 2012-05-31, 11:03   #896
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
marylko ciekawa destynacja! Super! A jak kształtują się ceny za lot? z Polski lecicie?
Ten Hotelik na 8 dni All inc kosztuje 780euro.
My lecimy z Amsterdamu. Nie wiem czy PL biura podrozy maja go w ofercie. Dzis bede rozmawiac ze znajomym ktory ma w PL biuro i organizuje nam wszystkie wycieczki, on ma podpisane umowy z niemieckimi biurami. Nie wiem tylko czy bedzie mial konkretnie ten hotel. Jesli tak to na pewno przez niego polecimy a jesli nie to zarezewujemy w NL przez Thomasa Cooka.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:05   #897
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Pozostałość po kłótniach z bratem za gówniarza .
Chociaż wstyd się przyznać, brat już po 20. a dalej zdarza mu się tak do mnie mówić
a mój do mnie mówił zawsze Larwo

Cytat:

Buziaki
Kuku
jak zdrówko?

Przyszedł welon
ale troche mnie rozczarował. Lejdi u Ciebie też jest tak krzywo ucięty dołem?
No i jest sztywny więc puściłam gorącą wodę w łazience i robię pare
Stary 2012-05-31, 11:08   #898
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
my mamy z przodu "para mloda"
a z tylu "i już po chłopie"

kurcze nie potrafie pisac na klawiaturze w zelach
dziewczyny trzymajcie mnie bo dzis 2DDŚ:cojes t:
sprawdzilam winietki i brakuje mi 3 wiec musze dorobic..
i musze jakims cudownym sposobem przeprasowac moja suknie z masa falban i welon
jeszcze tyle do zrobienia, same drobne rzeczy ale jak sie to policzy wszystko to mozna sie za glowe zlapac.. wiec zmykam zaraz do sprzatania itp itd..
Podobno suknia się "pracuje" jak się ja powiesi w łazience gdzie jest dużo pary. Wskakuj więc pod prysznic Przyjemne z pożytecznym
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Ten Hotelik na 8 dni All inc kosztuje 780euro.
My lecimy z Amsterdamu. Nie wiem czy PL biura podrozy maja go w ofercie. Dzis bede rozmawiac ze znajomym ktory ma w PL biuro i organizuje nam wszystkie wycieczki, on ma podpisane umowy z niemieckimi biurami. Nie wiem tylko czy bedzie mial konkretnie ten hotel. Jesli tak to na pewno przez niego polecimy a jesli nie to zarezewujemy w NL przez Thomasa Cooka.
Ale Wam super!
Stary 2012-05-31, 11:11   #899
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Normalnie chyba będę miała przy Was kompleksy z tymi butami, jak na razie mam tylko jedne

A teraz sobie po nadrabiam...
Też mam jedne Pokażę wam wieczorem zdjęcie

Cytat:
W takich chwilach budzi się we mnie chęć posiadania własnej fasolki

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?

Opuściłam prawie cały poprzedni watek, ale teraz już was nie zostawię Ostatni czas był dla mnie bardzo ciężki stąd moja nieobecność. Skręcenie stawu skokowego okazało się poważniejsze niż myślałam. Ból, łzy...Chodziłam do pracy, bo nie mogłam, w naszej sytuacji pozwolić sobie na miesięczne L4. TŻ mnie woził, ale mimo to wracałam do domu z ogromnym bólem. Jedyną rzeczą o jakiej wtedy marzyłam, było położyć się do łóżka i tak właśnie trwałam ostatnie trzy tygodnie. Do tego jeszcze stres, że nie uda mi się zatańczyć nawet pierwszego tańca ( o dalszym tańczeniu już nie wspomnę) na własnym ślubie...Na szczęście już jest dobrze. Wszystko ładnie się leczy. Będę pewnie jeszcze przez dwa tygodnie jeszcze nie do końca sprawna, ale już nie boli. Chodzę, siedzę, nawet próbuję delikatnie tańczyć i na pewno zatańczę na swoim ślubie
Przez nogę miałam zastój w kwestii ślubu, ale dziś zaczynam działać znowu, tylko muszę stworzyć sobie dobry plan działania

Miłego dnia Pięknie. Goszu, Jamee streścicie mi leciutko ostatni wątek i początek tego? Tylko najważniejsze sprawy
Dobrze, że wszystko się pięknie goi Będziesz tańcować do samego rana

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny ja mam pytanie odnosnie opcji specyjalnej na weselu,co macie?Mi brakuje pomysłów....myslałam o pieczonym prosiaku po północy ale moze macie lepsze propozycje ???
Co jest u Was??
My nie mamy atrakcji No może po za tym, że wesele jest na ranchu i dużo różnych dziwnych zwierząt jest w okolicy

Cytat:
tak tylko ja w 3 tygodnie nie mam jak załatwić urzędu pracy ... bo musze się rejestrować tam gdzie jestem zameldowana a jestem 200 km od Wrocławia
Może masz jakąś rodzinę we Wro? Wystarczy zameldowanie tymczasowe, żeby się zarejestrować w urzędzie pracy.

Kto pamiętał o trzymaniu kciuków za mnie? Otóż proszę o jeszcze kilka godzin, bo mają dzwonić po południu z wiadomością czy mam przyjść na dzień próbny. Jeśli nie znajdą nikogo z lepszymi kwalifikacjami to zadzwonią...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:15   #900
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Kto pamiętał o trzymaniu kciuków za mnie? Otóż proszę o jeszcze kilka godzin, bo mają dzwonić po południu z wiadomością czy mam przyjść na dzień próbny. Jeśli nie znajdą nikogo z lepszymi kwalifikacjami to zadzwonią...

jadę na uczelnie nie skrobcie dużo
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości