|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
MiciaKicia -
iceflower - to skoro mowiecie ze nie mam sie czym przejmowac to chyba sie umowie ![]() Marylko- za dni do ślubu
|
#872 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja miałam koszmarny koszmar. Śniło mi się, że TŻ zaprosił swoją byłą (na punkcie której mam straszny.. nie wiem.. kompleks?) na nasz ślub, a jak mialam pretensje, że poszedł tam sam, to oznajmił, ze on mi nie może obiecać, że będzie ze mną do końca, bo w sumie to ją kocha bardziej i że pewnie z nią będzie ;((((( |
|||
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuce, ale zabraniam sie smiac Obudzilam sie dzisiaj rano i mowie do TZ ze ja juz wychodze z lozka bo bateria sie na pewno juz zaladowala Spojrzal na mnie tak -->
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
musze dzis zrobic liste czego jeszcze nie mam czego nie zrobilam nieeeeeeeeeeeee
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa... przypinki!!! Bozeeee.... O matko!!! jakie glupie sny... Ja tez ostatnio mam sny okropne, ze TZ jest zlym czlowiekiem i w ogole nie liczy sie z moim zdaniem, chodzi na imprezy z nieznanymi mi ludzmi, nie zabiera mnie ze soba, jest opryskliwy i nieznosny I budze sie rano i jestem na niego zla
|
|
#876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam jedną radę jak będziecie zamawiać online tablice rejestracyjne - kliknijcie dwie sztuki. Ja jestem taką lamą, że zamówiłam tylko jedną i teraz będę musiała osobno domówić i płacić za przesyłkę tylko jednej tablicy
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() Właśnie mi przyszedł spóźniony prezent na Dzień Matki, mamcia musiała trochę zaczekać bo paczka szła do mnie ponad tydzień... |
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
jakie tablice zamawiacie ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#880 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moje zobaczysz przy okazji jutrzejszego zestawienia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostałość po kłótniach z bratem za gówniarza
. Chociaż wstyd się przyznać, brat już po 20. a dalej zdarza mu się tak do mnie mówić
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podobny problem.
Podobaja mi się z tej aukcji http://allegro.pl/tablice-rejestracy...319027447.html. |
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie napisalac czy na Twoich pitutach zmiesci sie caly napis wyrazjacy milosc do mnie ![]() o fajnie a ja mam zgryz slub w stylu amerykanskim i mam taka krede w plynie do pisania i na tylnej szybie chcialam napisac co tylko nie wiem czy : just married czy nowożeńcy mam taka krede http://rockywedding.blogspot.com/search?q=p%C5%82ynie
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo! ale mam intensywne dni, nie mam czasu na nic
. Wczoraj oddawałam cała pracę promotorce, dziś mam po południu egzamin. Kciukajcie mocno bo nic nie umiem ![]() Ale wpadłam tylko powiedzieć, że do ślubu zostało 456 czyli 15 miesięcy![]() Buziaki
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że mamy podobne typy
Jakie macie na przód auta?
|
|
|
|
#887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, że nie tylko ja jestem po takich snach obrażona |
|
|
|
|
#888 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#889 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym w czerwcu wszystkie tropiki odpadaja bo tam pora deszczowa. Pozniej stwierdzilismy ze jednak po tych calych przygotowaniach i stresie fajnie byloby gdzies poleciec chocby nie daleko i odpoczac. Wybralismy Teneryfe, no i w zasadzie juz wybralismy hotel, choc ceny nas troche zaskoczyly. Nie dosc ze tam prawie nigdzie nie maja all inc, to hotel ktory wybralismy kosztowal tyle samo co Dominikana w lutym. No ale jakos to przetrawilismy, i zarezerwowalismy ten hotel:http://www.booking.com/hotel/es/gran...FUdlfAodC3hWWQ Po czym dostalismy informacje ze w trakcie naszego pobytu maja jakis tam remont basenu i bedzie przez kilka dni nieczynny, do tego moze byc troche halasu w zwiazku z jego remontem czy cos tam. No i zrezygnowalismy. Ale wczoraj znajoma z pracy podsunela mi idealny pomysl. Wyspy Zielonego Przyladka, przepiekne szerokie plaze, cudownie bialy piasek tak jak na Dominikanie, turkusowy kolor oceanu, tylko 6 godzin lotu, pogoda idealna, mniej wiecej taka jak w Egipcie i co najwazniejsze o polowe taniej niz ta cala Teneryfa. No i oczywiscie All inc na czym nam zalezalo. Znalezlismy super hotelik: http://www.riu.com/nl/Paises/kaapver...oa/index.jsp#1 No i dzis bedziemy rezerwowac. Mysle ze to fajny kierunk w rozsadnej cenie dla tych co marza o egzotyce a chca leciec czerwiec/lipiec/sierpien na wakacje. Wrzuccie sobie w google Boa Vista, to ta wyspa na ktora lecimy, zobaczycie jak tam pieknie. Plaze sa po prostu cudowne, a takich szerokich to nawet na Dominikanie nie bylo ![]() edit: I jeszcze kilka fotek... http://www.kaapverdischeeilanden.org/foto-s Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-05-31 o 10:57 |
||
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł mój Nail Tek czas zacząć ratować moje paznokcie.
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja bym dała just married Chyba z przodu i z tyłu damy takie same. Dzisiaj podejście do USC nr 2. Za to już z dokumentami, ktorych nie mieliśmy wczoraj
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
marylko ciekawa destynacja! Super! A jak kształtują się ceny za lot? z Polski lecicie?
|
|
|
|
#893 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() wpadłam się przywitać za duzo piszecie wiec nie dam rady nadrabiać MiciaKicia wzruszyłam się czytając twoja relację ![]() koszmary ślubne już mam zwłaszcza z butami a tak poza tym to nawet nie wiem kiedy dzień sie kończy bo tak mi wszytko leci byle do po ślubu to odpcznę wczoraj odebrałam obrączki i siedzę teraz i sie na nie gapie są sliczne :d
|
|
#894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi się bariera psychiczna włączy pewnie na weselu tej mojej kuzynki bo to będzie 14 dni przed naszym
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy z przodu "para mloda"
a z tylu "i już po chłopie" ![]() ![]() ![]() kurcze nie potrafie pisac na klawiaturze w zelach dziewczyny trzymajcie mnie bo dzis 2DDŚ ![]() :cojes t:sprawdzilam winietki i brakuje mi 3 wiec musze dorobic.. i musze jakims cudownym sposobem przeprasowac moja suknie z masa falban i welon![]() jeszcze tyle do zrobienia, same drobne rzeczy ale jak sie to policzy wszystko to mozna sie za glowe zlapac.. wiec zmykam zaraz do sprzatania itp itd..
|
#896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My lecimy z Amsterdamu. Nie wiem czy PL biura podrozy maja go w ofercie. Dzis bede rozmawiac ze znajomym ktory ma w PL biuro i organizuje nam wszystkie wycieczki, on ma podpisane umowy z niemieckimi biurami. Nie wiem tylko czy bedzie mial konkretnie ten hotel. Jesli tak to na pewno przez niego polecimy a jesli nie to zarezewujemy w NL przez Thomasa Cooka. |
|
|
|
|
#897 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kuku ![]() jak zdrówko? Przyszedł welon ale troche mnie rozczarował. Lejdi u Ciebie też jest tak krzywo ucięty dołem? No i jest sztywny więc puściłam gorącą wodę w łazience i robię pare
|
|
#898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjemne z pożytecznym ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#899 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ![]() Cytat:
Pokażę wam wieczorem zdjęcie![]() W takich chwilach budzi się we mnie chęć posiadania własnej fasolki ![]() Cytat:
Będziesz tańcować do samego rana![]() Cytat:
No może po za tym, że wesele jest na ranchu i dużo różnych dziwnych zwierząt jest w okolicy![]() Cytat:
Kto pamiętał o trzymaniu kciuków za mnie? Otóż proszę o jeszcze kilka godzin, bo mają dzwonić po południu z wiadomością czy mam przyjść na dzień próbny. Jeśli nie znajdą nikogo z lepszymi kwalifikacjami to zadzwonią...
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jadę na uczelnie nie skrobcie dużo
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

za dni do ślubu 

No płakałam jak widziałam jak sie dzidzi kręci, fika... pierwszy raz widziałam,..... to nie do opisania
jejku.... no spać nie mogłam cały czas miałam przed oczami jak fika malutki 

. Wczoraj oddawałam cała pracę promotorce, dziś mam po południu egzamin. Kciukajcie mocno bo nic nie umiem
15 miesięcy
nie wyobrazam sobie siebie na takim usg, chyba bede ryczec na kazdej wizycie
Ślub 27. X. 2012
byle do po ślubu to odpcznę