Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 22:21   #4021
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Meeedzik Na 18 urodzinki dostałam prostownicę i tak 2 lata codziennie prostowałam, a teraz...oduczyłam się całkowicie (nooo prawie) wyprostowałam włosy od września dokładnie 4 razy
A mam włosy takie ni w 5 ni w 9
Falolokowanoproste Aż mnie nosi czasem, żeby je przejechać prostownicą, ale się trzymam
Dużo daje jej odstawienie

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Spróbuję!!! Tylko muszę folię kupić
zaczynam razem z Tobą Tylko szkoda mi balsamu zamieniać na inny, bo mam prawie cała butlę poprzedniego...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 22:21   #4022
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Kochana , tylko,że ja po ciąży kilogramy w rok zrzuciłam i to nie miałam żadnego pojęcia o dietach wtedy. Same zleciały. Przytyłam dopiero jak mi tarczyca zaczęła szwankować.
Ale faktem jest to ,że skóra już nie była ta sama jak przed ciążą - nawet jak nosiłam rozm. 36 . Zrobiła się taka obwisła , jakby powietrze z niej zeszło. Jak ja to mówię , po ciąży został mi smutny pępek .
No i tu niektóre dziewczyny mają po 18-20 lat , a w tym wieku to ciało jest zupełnie inne niż 10 lat pózniej , no i przemiana materii też nie ta sama.
No mi własnie chodziło głownie o skóre, no bo w ciązy bardzo się rozciąga U mnie znowu na brzuchu najmniej widać pozostałości po ciązy ale na udach i pośladkach strasznie widać pełno rozstępów i taka skóra flakowata.
No własnie im jest się starszą tym gorzej się chudnie bo przemiana materii zwalnia.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 22:24   #4023
zooska
Zakorzenienie

Antanana O, witam koleżankę wege
Wymiarów pozazdrościć...jakbym takie miała, to pokłony bym biła

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość

zooska
kupiłam w Rossmanie za 13,99. i co lepsze- to regularna cena tego serum, czyli nie dużo zastanawiałam się nad Perfektą ale cenowo po przeliczeniu na 100ml produktu Eveline wygrał. poza tym Eveline to moja miłość, mają świetne produkty i w niskich cenach. niskich jak na odpowiendiki innych firm.
Hm...no to kupie, ech, niech stracę, 14 zl to w sumie troszke dużo dla mnie, bo mam mase wydatkow i oszczedzam na czym sie da, ale zaryzykuje

Stary 2012-05-30, 22:28   #4024
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
murka, monia naprawde nie umiecie zrobić warkocza sobie? czy mówicie o dobieranym? jakby co, mam trochę wolengo cxzasu, mogę wpadać Wam zaplatać
nie komuś potrafię zrobić przeróżne warkoczyki, nawet umiem cornrows'y czyli to http://braidzanddreadzbyivory.com/ya...3.49202331.JPG ale sobie za chiny nie potrafię..... warkocz to wychodzi mi taki krzywy że masakra :P a o dobierańcu czy kłosie to mogę tylko pomarzyć

ooo no to zapraszam będe bardzo wdzięczna

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-30, 22:34   #4025
zooska
Zakorzenienie

U mnie z dietą wszystko byłoby ok, na kolacje zjadłam- Activię pitną z kromką chleba sojowego z serkiem szczypiorkowym i pomidorem i rzodkiewką.
A potem poszłam do kuzynki (21godzina) na kawkę i wpadło: 5 ciastek HITY, 2 wafle ryżowe, 1 ciasteczko owsiane, 3 łyżki makaronu
Dała mi na spróbowanie włoskiego makaronu, bo w Rzymie była i przywiozła ich oryginalny, to głupia wzięłam
Ale rzeczywiście, muszę przyznać, że smakiem się różni od naszego polskiego

Maaaasakra.
Zrobiłam 200ścisków agrafką na nogi, TYLKO!!!!

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Dobranoc kochane

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Eldo Jesteśmy obok siebie na Perfecta

Stary 2012-05-30, 22:37   #4026
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
2 cm?!?!?!?! szok!!! Ale od niedawna robisz te zawijanie folią!!!Już 2 cm?!
TO jak to robisz? Smarujesz rozgrzewającym eveline, a zawijasz na jaki balsam?

Mam identycznie jeśli chodzi o nogi

Ja robiłam bardzo nieregularnie po 30 na raz czasem zdarzyło się 60,ale to rano i wieczorem
No wiesz, ale trzeba wziąć też pod uwagę że jak się mierzyłam to przed okresem byłam. Teraz jestem już po okresie i może odpuchłam troche też
Ja folią się zawijam od 5 dni?? kurde nawet nie wiem ?? pisałam tu na wątku że kupiłam folię ale kiedy to było?? no jakoś kilka dni temu :P
Folia + Eveline rozgrzewający odpada. Piecze tak, że się nie da wytrzymać. Ja sobie w dzień smaruję Eveline a z godzinę czy dwie później zawijam folią na ok. 2 godzinki - aż zacznie lekko piec skóra to trzeba zdjąć aby nie odparzyć nóg. Do tego przysiady robię, czasami z folią a czasami juz bez przed spaniem

No mi własnie wszystko w nogi idzie przerąbane czemu w cycki nie może iść!!!!!????????

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:

zaczynam razem z Tobą Tylko szkoda mi balsamu zamieniać na inny, bo mam prawie cała butlę poprzedniego...
A czemu chcesz zmieniać balsam?? jaki masz teraz??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-31, 06:41   #4027
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz mnie chyba oświecić ,jak pielęgnować kręcone wlosy , chociaż nie wiem ,czy kiedykolwiek je zaakceptuję. Kiedyś nawet chcialam wyprostować chemicznie,ale cena mnie powstrzymała
Zapakuj sie na forum fryzjerskie, znajdz podforum ''Dla Zakreconych'' i milej lektury. Na poczatek radze przeczytac FAQ i pigulke pielegnacji.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No mi własnie wszystko w nogi idzie przerąbane czemu w cycki nie może iść!!!!!????????
Odwieczny problem.
Zwleklam sie, pije kawe i zaraz jakies sniadanie. Na wadze 60,8 kg. Jeszcze musze powalczyc troche o ta piateczke.
Eldorado, lydki wlasnie mi spedzaja sen w powiek, bo chyba nawet z ud latwiej zrzucic. Nie mam silnie rozwinietego miesnia, jest tam nieco tluszczyku z okresu dojrzewania i kombinuje co by cwiczyc, zeby je wyszczuplic nieco. Marzenie - to ze 3 cm mniej w obwodzie lydki.
Ja dzis znow jade do Malmo na zakupy. Trzymajcie kciuki za moj biedny portfel.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 08:00   #4028
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Antanana O, witam koleżankę wege
Wymiarów pozazdrościć...jakbym takie miała, to pokłony bym biła
Super że nie będę na wątku jedyna bezmięsna
Wymiary hmmm ... przy moim "imponującym" wzroście niekoniecznie do pozazdroszczenia
U mnie dziś:
I śniadanie: owsianka na mleku z otrębami owsianymi i żytnimi oraz borówkami
II śniadanie: serek homo naturalny i brzoskwinia do tego
III śniadanie: twaróg z jogurtem naturalnym i rzodkiewką z chlebem przenno-żytnim, mam ze sobą 4 kromki, ale chciałabym zjeść 2
obiad: zupa warzywna z makaronem razowym zabielona łyżką jogurtu naturalnego
kolacja: wieśniak z rzodkiewką i szczypiorkiem
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 08:27   #4029
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Tak, tak, i te wszystkie 30+ uczą się do egzaminów, studiują ... ale spoko, ja się czuję jakbym wciąż miała 18

Farma? Jedna z wielu popularnych sieciówek, już wielokrotnie miałam rezygnować ale jakoś tak ... przywiązałam się, choć coraz częściej mnie nudzi, no i zabiera mnóstwo czasu
Ja mam figurę klepsydry, czyli szerokie biodra i uda , dość widoczne wcięcie w tali (choć ostatnimi czasy jakoś tak mniej widoczne), i niestety szerokie barki. Ostatnio jak zobaczyłam na zdjęciu jak wyglądam z tyłu to się przeraziłam - zawsze myślałam że moim problemem są biodra i uda, a tu się okazało że to pikuś w stosunku do ramion a'la niemiecka pływaczka
talia: 66
biodra: 92
udo: 53,5
łydka: 35
jest więc skąd zrzucać.
Od 4 lat nie jem mięsa (również ryb), ale gubi mnie słabość do słodyczy (miłością szaloną kocham Rafaello) i chipsów. Jak już zacznę jeść, to przestać nie mogę, i tak potrafię zjeść całą czekoladę/paczkę chipsów w jeden wieczór , bo oczywiście wszystko pochłaniałam w domu, po powrocie z pracy.
Uwielbiam owsiankę na mleku z owocami, pijam kawę 3w1, od kilku dni regularnie piję pokrzywę.
Muszę odkurzyć starą skakankę i hula-hop, kupić agrafkę (ja na to kiedyś mówiłam motylek) i znaleźć czas i ochotę na ćwiczenia, bo wiem że bez nich ani rusz.
Ty masz z czego chudnąć? Proszę Cię .. Masz świetne wymiary ,ja bym się cieszyła przy takich. I do tego klepsydra - toż to idealna figura , najbardziej pożądana . Pewnie biust masz też niezły. A jaki jest twój cel?

Cytat:
Aisza Poćwicz nad brzuszkiem i będzie dobrze A tak,to nie masz o co się martwić. Z nóg Ci chyba szybko cm lecą...? Tak mi się wydaje przynajmniej Kochana, dieta, ćwiczenia i w stroju śmigać będziesz Gruba nie jesteś, to oczywiste
Wiesz co , jakoś okropnie mi ten brzuch wyszedl , byłam najedzona i jakieś wzdęcie miałam . Tak na żywo ,to właśńie uda są moją zmorą i właśńie z nich najwolniej chudę , brzuch wygląda względnie oprócz boczków właśnie. Tak dla porównania ,to z ud zleciało mi tylko 3 cm ,a z talii ok 7-8 cm. Wiem ,że muszę sporo ćwiczyć ,ale tak mi się nie chce czasami

Cytat:
No mi własnie chodziło głownie o skóre, no bo w ciązy bardzo się rozciąga U mnie znowu na brzuchu najmniej widać pozostałości po ciązy ale na udach i pośladkach strasznie widać pełno rozstępów i taka skóra flakowata.
No własnie im jest się starszą tym gorzej się chudnie bo przemiana materii zwalnia.
Ja też mam rozstępy na pośladkach i udach , na brzuchu i piersiach na szczęście nie.
Moja koleżanka miała kolczyk w pępku i w 8 mcu ciąży (oczywiście kolczyka nie nosiła) tak jej brzuch się powiększył ,ze skóra się rozciągnęła i pękła jej skóra nad tą dziurką i teraz ma takiego ,,frędzla". Okropnie to wygląda. Ja też mam przekłuty pępek i się tego strasznie bałam , na szczęście mi się to nie przydarzyło. Także dziewczyny , ku przestrodze - nie przekłuwajcie pępków!

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Zapakuj sie na forum fryzjerskie, znajdz podforum ''Dla Zakreconych'' i milej lektury. Na poczatek radze przeczytac FAQ i pigulke pielegnacji.

Odwieczny problem.
Zwleklam sie, pije kawe i zaraz jakies sniadanie. Na wadze 60,8 kg. Jeszcze musze powalczyc troche o ta piateczke.
Eldorado, lydki wlasnie mi spedzaja sen w powiek, bo chyba nawet z ud latwiej zrzucic. Nie mam silnie rozwinietego miesnia, jest tam nieco tluszczyku z okresu dojrzewania i kombinuje co by cwiczyc, zeby je wyszczuplic nieco. Marzenie - to ze 3 cm mniej w obwodzie lydki.
Ja dzis znow jade do Malmo na zakupy. Trzymajcie kciuki za moj biedny portfel.
Ojej , kolejne forum , chyba nie dam rady ogarniać tego . Bo jak wsiąknę ,to będę cały dzień na wizażu siedzieć , a i tak za dużo czasu spędzam na kompie.
Udanych zakupów!

Monia , a kupujesz coś dzieciakom na Dzień Dziecka , czy jakieś inne atrakcje planujesz?
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 08:32   #4030
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
ufff dzisiaj juz sie dobrze czuje i moge normalnie funkcjonowac
w pracy naszczescie tez póki co curków nie było ze sie zwolniłam, ale nie chwale dnia przed zachodem słońca

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 09:10   #4031
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Hm...no to kupie, ech, niech stracę, 14 zl to w sumie troszke dużo dla mnie, bo mam mase wydatkow i oszczedzam na czym sie da, ale zaryzykuje
mam nadzieję, że tak zainwestowane pieniążki dadzą efekty, tzn serum pomożę. oczywiscie jako dodatek do ćwiczeń dla mnie na chwilę obecną ten wydatek to też duzo... niby 14zł, ale ostatnio składam grosz do grosza więć- zastanawiałam się czy kupić gdyby to nei było Eveline pewnie bym się powstrzymała...

Cytat:
nie komuś potrafię zrobić przeróżne warkoczyki, nawet umiem cornrows'y czyli to http://braidzanddreadzbyivory.com/ya...3.49202331.JPG ale sobie za chiny nie potrafię..... warkocz to wychodzi mi taki krzywy że masakra :P a o dobierańcu czy kłosie to mogę tylko pomarzyć

ooo no to zapraszam będe bardzo wdzięczna
e, to jak takie cuda umiesz innym robić to nie ma co się przejmować. ja np tego ze zdjecia- nie dałabym raczej rady ale za to doszłam do tego, że robię sobie sama dobierany zycie mnie zmusiło, bo kurde z kitki to predzej czy póxniej mi włosy wyłaziły, a jak miałam coś do roboty- wiaodmo... brudne łąpy np to nie będę poprawiać włosów

Cytat:

Eldo Jesteśmy obok siebie na Perfecta
razem raźniej

Cytat:
ja chcę ćwiczyć, ale własnie- nie chciałabym za bardzo rozbudowac mięśnia w łydce ewentualnie troszkę, zeby był zarys... ale chcę się pozbyć tłuszczyku- mam go trochę na łydkach... w domu codziennie się teraz trochę rozciągam- na początek po 5 min. z czasem będę zwiększać ten czas..
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 09:15   #4032
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ja też dziś trochę dłużej pospałam
Od rana mam dobry humor, waga dziś pokazała 47,7 kg zmierzyłam się dziś i cm też poleciały w udzie miałam już 50,5 a nawet do 51 dobijało, a dziś jest 49 chciałabym, żeby spadło do 48 ale pewnie nie spadnie, jeszcze nigdy nie miałam tyle a w talii jest 60, czyli też 1,5 cm poleciało
Od dziś pozwalam sobie na więcej w końcu, bo przez 4 dni musiałam trzymać mocno diety

Heroine w listopadzie jak byłam u gina to właśnie na te objawy przepisał mi 3 globulki, jedną na 2 dni i przeszło od tamtej pory spokój mam
Monia, Murka ja też beztalencie jestem i nie umiem pleść warkoczy a ostatnio podobają mi się dobierane
Mureczko no co Ty gadasz, przecież masz śliczne i zdrowe włoski nie narzekaj na nie, bo się obrażą właśnie masz ładny naturalny kolorek chciałąbym mieć taki
Antana moim zdaniem nie masz złych wymiarów ale rozumiem jak źle się czujesz to trzeba walczyć o piękne ciałko
Aisza ja w ciąży nie byłam, a też mam takie flakowate ciało i rozstępy na udach, pośladkach i boczkach nienawidzę ich a mam pewnie dlatego, że w szybkim czasie przytyłam sporo kg, a później schudłam
No weź nawet nie mów, ja mam kolczyk w pępku nie chcę, żeby mi skóra pękła
Zoska masz rację, od kiedy odstawiłam prostownicę to włoski od razu są w lepszej kondycji, nie są już takie suche jak kiedyś, są mieciutkie i fajne ale też zdarza mi się od czasu do czasu przeprostować, teraz już prawie wcale, ale na początku jak odstawiałam to na wyjścia MUSIAŁAM je potraktować

Dobra odpisałam, poklikałam teraz lecę śniadanko zjeść
Stary 2012-05-31, 09:21   #4033
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, robisz prawko? a możesz powiedzieć w jakiej szkole?
z szefową na pewno się dogadasz
Robię robię, ale nie wiem co z tego wyjdzie
Z szefowa juz sie dogadałam, jestem w szoku jest dla mnie taka dobra, idzie mi na reke w kazdej sprawie Normalnie szczesciara ze mnie
A kurs robie Oskimola jezeli Ci to cos mowi

Cytat:
Aha no wiadomo, że ciężko dostać jak Czekoladka wszystko wykupuje
Czyszcze wszystkie drogerie
Cytat:
Nie wiem niestety ;/ ja nie mam tam konta, ale kilku moich znajomych narzeka...
Uciazliwi sa na maksa i wszytskie wpłatomaty wiecznie nieczynne
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 09:23   #4034
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Od rana mam dobry humor, waga dziś pokazała 47,7 kg zmierzyłam się dziś i cm też poleciały w udzie miałam już 50,5 a nawet do 51 dobijało, a dziś jest 49 chciałabym, żeby spadło do 48 ale pewnie nie spadnie, jeszcze nigdy nie miałam tyle a w talii jest 60, czyli też 1,5 cm poleciało
Od dziś pozwalam sobie na więcej w końcu, bo przez 4 dni musiałam trzymać mocno diety

Dobra odpisałam, poklikałam teraz lecę śniadanko zjeść
za spadki tez bym chciała tak szybko chudnac

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-31, 09:26   #4035
bialaczekoladka
Zakorzenienie

A ja standardowo wczoraj atakowalam forum i dopiero dzisiaj udało mi sie wszytsko nadrobic, nieodbre wy
Ale tak to jest jak wrocilam o 21 do domu, zaczelam walke z woskowaniem nog, cala sie wypielegnowalam ale niestety na pomalowanie wlosów juz czasu i sil zabrakło

Chyba skocze dzisiaj na solarium
Przyrumienic sie troszeczke przy okazji zobacze czy betakaroten ktory łykam przyniesie jakies efekty

Na sniadanko dzisiaj zjadlam dwa gotowane jajka, mam ostatnio na nie parcieeee Tylko bez podtekstow miłe moje
@ mam wiec nie mama co sie dziwic

Uciekam stokroty, miłego dniaaaa
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 09:40   #4036
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Ty masz z czego chudnąć? Proszę Cię .. Masz świetne wymiary ,ja bym się cieszyła przy takich. I do tego klepsydra - toż to idealna figura , najbardziej pożądana . Pewnie biust masz też niezły. A jaki jest twój cel?
No trochę mam. Przede wszystkim chciałabym wyszczuplić nogi i barki. Ostatnio jak się zobaczyłam w lustrze w przymierzalni to myślałam że padnę - moje nogi przypominały konsystencją budyń
Na brak biustu nie narzekam, choć przy naturalnym karmieniu jego wygląd też pozostawia sporo do życzenia.

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Antana moim zdaniem nie masz złych wymiarów ale rozumiem jak źle się czujesz to trzeba walczyć o piękne ciałko
Meeedzik gratulacje. Szybko poszło
Ja dążę do podobnych wymiarów, tzn w talii może niekoniecznie 60, bo w biodrach nie chcę zejść poniżej 90 ( kiepsko wtedy wyglądam), a jeśli do tego w talii byłoby 60 to kupowanie spodni byłoby jeszcze większym koszmarem niż jest teraz ale już takie 49-50 w udzie to moje marzenie
No i te plecy, które są szersze od bioder a pod skórą nie ma tłuszczu tylko żebra, więc nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić . Boję się że ćwiczeniami jeszcze bardzie rozbuduję sobie te plery
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:00   #4037
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
No trochę mam. Przede wszystkim chciałabym wyszczuplić nogi i barki. Ostatnio jak się zobaczyłam w lustrze w przymierzalni to myślałam że padnę - moje nogi przypominały konsystencją budyń
Na brak biustu nie narzekam, choć przy naturalnym karmieniu jego wygląd też pozostawia sporo do życzenia.
Nawet mi nie mow o lustrach w przymierzalni ostatnio jak byłam na zakupach to sie przeraziłam,w domu jeszcze jako tako, ale tam to szok brzuch i uda jak galareta normalnie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-31, 10:22   #4038
mielnus
Wtajemniczenie

Witam i o zdrowie pytam

Ale dzisiaj mialam syzbki skok na uczelnie.. co z tego ze godzine jade w jedna strone, jak bylam na uczelni 15 minut i zaliczylam zajecia, to sie nazywa ekspres..
a dietkowo kiepsko troche u mnie

sn 7:00- mialo byc zdrowo ale nie zdarzylam i kupilam sobie w sklepie drożdzóe z serem (na sniadanie chyba mozna)
IIsn? 9:30- 2 mandarynki
II sn 11:20- bylam glodna i musialam : 2 kromeczki chleba bialego z szynką
obiad 15:00 - ryż brązowy cz.3, warzywa na parze
przek17:30- truskawki
kolacja 19:00 - 2 jajka gotowane + pomidorek w plasterkach
Stary 2012-05-31, 10:40   #4039
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia też się zdziwiłam, że tak szybko spadł mi ten kilogram a w dodatku wczoraj jeszcze jadłam loda z polewą toffi, bo Tż po pracy mi przywiózł a teraz zjadłam princessę a to wszystko przez Tż, bo co chwila mi coś kupuje

Antana ja teraz też jestem zadowolona z wagi i wymiarów i cieszę się, że udało mi się tyle osiągnąć. Powiem Ci, że w udzie dużo mi poleciało ale na początku bardzo oporne były te moje uda jeszcze przy 52 kg w udzie miałam 54 cm i myślałam, że w życiu mi te udziska nie spadną
A Ty pleckami się nie przejmuj, tym bardziej, ze sama mówisz, że pod skórą żebra ja mam za to szerokie kości miednicowe i z brzucha ciężko było mi zgubić brzuszek, a talia znowu wąska

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 11:02   #4040
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu chcesz zmieniać balsam?? jaki masz teraz??
Jakoś tydzień smarujesz się z tą folią Jakoś tak, o ile dobrze pamiętam, ze o tym na forum pisałaś
Ja mam zwykły balsam nawilżający, więc to nic nie da. Kupiłam dzisiaj z Perfecty wyszczuplająco-antycellulitowy, na to się zawijać będę

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Nie mam silnie rozwinietego miesnia, jest tam nieco tluszczyku z okresu dojrzewania i kombinuje co by cwiczyc, zeby je wyszczuplic nieco. Marzenie - to ze 3 cm mniej w obwodzie lydki.
Ja stawałam przy ścianie, opierałam się rękami o ścianę i stawałam na palcach, trzymałam tak 3 sek i opuszczałam i tak z 10 razy po 4 serie.
A ogólnie to rozciągałam bardzo dużo nogi całe, łydki siłą rzeczy też. Rozciąganie mięśnia wyszczupla

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Antana Jak zjesz tak, jak napisałaś, to bardzo ładnie Nawet te 4 kromki, to dużo nie będzie

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Wiesz co , jakoś okropnie mi ten brzuch wyszedl , byłam najedzona i jakieś wzdęcie miałam . Tak na żywo ,to właśńie uda są moją zmorą i właśńie z nich najwolniej chudę , brzuch wygląda względnie oprócz boczków właśnie. Tak dla porównania ,to z ud zleciało mi tylko 3 cm ,a z talii ok 7-8 cm. Wiem ,że muszę sporo ćwiczyć ,ale tak mi się nie chce czasami
Ja ze wszystkiego strasznie wolno chudnę Teraz stawiam na ujędrnienie ciała i wysmuklenie, a boczki...uda To też moja zmora!
Nie mam pojęcia co Ci doradzić, bo robię wszystko już chyba co tylko można

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
ufff dzisiaj juz sie dobrze czuje i moge normalnie funkcjonowac
w pracy naszczescie tez póki co curków nie było ze sie zwolniłam, ale nie chwale dnia przed zachodem słońca
Trzymam kciuki, żeby nikt pretensji nie miał o to wcześniejsze zwolnienie
Widzisz, mówiłam że dzisiaj już będzie dobrze z brzuszkiem

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Meeedzik Tobie jakieś krasnoludki w nocy masują te uda, że masz takie zachwycające efekty!!! Zazdroszczę!
Ja też klikam teraz
Wczoraj się ważyłam u tej kuzynki i waga wskazała 59kg, ale to była godz 21, także na pewno jest mniej

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Czeko Tylko jaja na śniadanie? Mało mało^^!!!
Miłego dnia

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
No trochę mam.
Ja Ci coś nie wierzę, wklejaj zdjęcie figury Bo z opisu wymiarów, toż normalnie ideał się kłania!!!

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Milenus Ja tam sobie pozwalam na drożdżówki i jest ok A rano to już w ogóle nie zaszkodzi Jadłospis ładny
Mniam, truskawki Na obiad mam makaron z truskawkami

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Na śń miałam otręby z jogurtem z Biedry 0% tł, kawka z mlekiem i łyżeczką cukru
IIśń- 2 kromki chleba sojowego z pomidorem,sałatą i rzodkiewką, jedna była z paprykarzem warzywnym, a druga z serkiem topionym. Dałam sól morską jodowaną Teraz popijam zieloną herbatkę Zaraz lecę wypić wodę z imbirem bo mnie ssie strasznie Włączył mi się odkurzacz, mogłabym wszystko zjeść na raz

Stary 2012-05-31, 11:02   #4041
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska chyba masz rację z tymi krasnoludkami
Tak tak ciągle klikamy
Stary 2012-05-31, 11:02   #4042
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja własnie dzisiaj sobie pozwoliłam na słodka bułke z budyniem na sniadanie jak myslicie ile ma kcal?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-31, 11:06   #4043
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia myślę, że z 250 będzie miała, ja tak zawsze liczyłam mam nadzieję, że więcej nie
Stary 2012-05-31, 11:18   #4044
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja własnie dzisiaj sobie pozwoliłam na słodka bułke z budyniem na sniadanie jak myslicie ile ma kcal?
Ja ostatnio jadłam bułkę słodką z serem z Biedry, 80g- 250kcal

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Kupiłam dzisiaj serum z Eveline do biustu, folię spożywczą i serum wyszczuplająco-antycellulitowe z Perfecty takie o:
http://www.sloneczko.co.uk/preparaty...964013721.html

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Uciekam się położyć, będę za jakieś 2-3 godzinki.
Dzisiaj jak dam radę, to pójdę na 20 na Zumbę Ale nie wiem, czy nie skończy się na ćwiczeniach w domu, bo mam full nauki

Stary 2012-05-31, 11:20   #4045
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry

Medzik Kochana jak tylko znajde chwilkę czasu to zrobię fotkę w stroju specjalnie dla Ciebie tylko na razie mam tyle na głowie, że nie mam się kiedy po tyłku poskrobać A zero boczków to mam dopiero teraz od niedawna, bo trzymały się uparcie

A dzisiaj się mierzyłam i mam 63 w talii nie pamiętam ile tyle miałam. Jak ważyłam 55 kg to miałam w talii 73 a w udzie wtedy dla porównania 52

Zoska jak Cie zobaczyłam to myślałam, że padnę co za dupeczka

Aisza bardzo ładny stroj gdzie kupiłaś ? I ile masz wzrostu i ile ważysz ?

Monia mi się tyłek bardzo podniósł po przysiadach na nogach rozwartych i wypady, raz jedna noga wypad w przód, raz druga, któraś z dziewczyn wklejała fotkę. I gratuluję spadku A co to talii, to ja ją tam jeszcze wyrobie
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:47   #4046
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny
policze ze ma 250 kcal bo to taka z tych mniejszych, wiec mysle ze wiecej nie bedzie miała

Jejuuu jaki senny dzien Wam tez tak sie spac dzisiaj chce?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-31, 11:52   #4047
LosingMyWay
Zadomowienie

Agunia ja dziś pospałam do 11:30, co mi się raczej nigdy nie zdarza i jestem wyspana i wypoczeta jak nigdy
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:53   #4048
czbasia
Zakorzenienie

Czesc pieknoty!! Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie Nowe kolezanki heloł!! !Ale wiem co u Was bo podczytywalam i klikam oczywiscie jak chwile znajduje, tak wiec pozytek jakis ze mnie jest Troche mnie tu nie bylo ale wracam z podkulonym ogonem!!! Jestem juz w tym wspanialaym stanie jakim jest stan malzenski. W sumie to wiele sie nie zmienilo tylko to ze mam obraczke i nazwisko inne. Ale jeszcze sie nie przyzwyczailam w pracy dopiero wczoraj podpisalam sie nowym zapominam. 1-wszy raz Poza tym nei mam jeszcze pieczatki i klepie stara. Wiem wiem.. zle robie. Alle najzwyczajniej w siecie sie zapominam. Aaaaa.. I kilka kg wiecej wam nie powiem ile bo wage szla..k trafil ale wydaje mi sie ze ze 2 na plus na pewno. Zaokraglilam sie troszeczke Teraz biore sie za siebie. Tzn po weekendzie bo mam jeszcze weselisko u sasiadki. Mam tylko nadzieje ze zmieszcze sie w suknie Wkleje Wam fotki z wesela z przeprosinami ze Was zaniedbywalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (46,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (38,9 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (72,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (82,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (55,3 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (62,5 KB, 42 załadowań)
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:59   #4049
Aisza21
Wtajemniczenie

Bialaczekoladka , a jak tam dieta? Ile wazysz teraz? Brava za rozpoczęcie kursu , 3mam kciuki

Meedzik , ty to sobie teraz możesz pozwolić na princessy , osiągnęłaś już cel. Nie ukrywam ,że wściekle zazdroszczę

Zośka , ty na 100 % wyglądasz lepiej ode mnie , więc nie mów ,że twoje starania idą na marne. Ile już schudłaś ? Coś ok 10 kg jak pamietam ...to bardzo dużo.
Ja muszę chyba sobie kupić agrafkę na te uda . Dziś aerobik mam ,więc chyba sobie odpuszczę domowe ćw.
Ja cię podziwiam , jak ty się najadasz na tej wegetariańskiej diecie i to jeszcze niskokalorycznej. Ja bym z głodu padła.

U mnie dziś :
śn jajecznica z 2 jaj wiejskich (bez tłuszczu) z wędliną, pomidorem i kromką ciemnego chleba z ramą
2 śn szklanka soku z pomarańczy
obiad klopski w sosie warzywno- pomidorowym z ziemnakami
podwieczorek salatka owocowa
kolacja sałata z kurczakiem ,warzywami i jogurtem

Czy mój jadlospis nie jest zbyt kaloryczny???

Nie cierpię już tego wieśniaka : jakie pomysły macie na kolacje??????

Losing , pokazuj swoje zdjęcie w bikini , chętnie oddam poklony
A ja swój kupiłam w New Yorkerze . Mam 1,64 i 60,5kg Nie wiem ,czy jest tu ktoś grubszy ode mnie Same szprychy na wątku .

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-05-31 o 12:02
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 12:14   #4050
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc pieknoty!! Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie Nowe kolezanki heloł!! !Ale wiem co u Was bo podczytywalam i klikam oczywiscie jak chwile znajduje, tak wiec pozytek jakis ze mnie jest Troche mnie tu nie bylo ale wracam z podkulonym ogonem!!! Jestem juz w tym wspanialaym stanie jakim jest stan malzenski. W sumie to wiele sie nie zmienilo tylko to ze mam obraczke i nazwisko inne. Ale jeszcze sie nie przyzwyczailam w pracy dopiero wczoraj podpisalam sie nowym zapominam. 1-wszy raz Poza tym nei mam jeszcze pieczatki i klepie stara. Wiem wiem.. zle robie. Alle najzwyczajniej w siecie sie zapominam. Aaaaa.. I kilka kg wiecej wam nie powiem ile bo wage szla..k trafil ale wydaje mi sie ze ze 2 na plus na pewno. Zaokraglilam sie troszeczke Teraz biore sie za siebie. Tzn po weekendzie bo mam jeszcze weselisko u sasiadki. Mam tylko nadzieje ze zmieszcze sie w suknie Wkleje Wam fotki z wesela z przeprosinami ze Was zaniedbywalam
hej
Slicznie wygladałas piekna suknie wybrałas bardzo podoba mi sie Wasza sesja na motorze, uwielbiam motory
No i oczywiscie zycze duzo szczesliwych przepełnionych miloscia wspólnych dni

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości